Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

La un pas de dezastru

Cei care țin cu Germania la acest Mondial au toate motivele să fie mândri, deși formația lor de suflet abia a bătut sâmbătă Suedia, Kroos înscriind golul victoriei în minutul 90+5!

Permalink to La un pas de dezastru
duminică, 24 iunie 2018, 3:50

Veți zice că orice echipă care câștigă în finalul finalului are noroc. Măcar un dram de noroc. Numai că norocul mai e și cum și-l face omul, iar nemții chiar au demonstrat asta pe terenul din Soci.

Învinși surprinzător de mexicani în meciul de debut, campionii lumii erau obligați să câștige cu suedezii. Ca atare, Low și-a călcat pe inimă și i-a lăsat afară pe Ozil și pe Khedira, favoriții lui. Neașteptat, i-a acordat în continuare credit tânărului vârf Werner, luat în bețe de presă. Și a mai modificat ceva. Le-a cerut băieților săi să renunțe la centrări și să paseze mai des, în adâncime și pe jos. Cu Werner n-a nimerit-o nici de data asta, căci atacantul de 22 de ani al lui Leipzig a fost iarăși figurant. Titularizarea lui Reus i-a ieșit.

Și uite-așa, sub presiunea rezultatului și a timpului, Mannschaft a început să domine o Suedie strânsă asemenea unui arici în jumătatea proprie. Dar și gata să scoată țepii pe contraatac. La o asemenea zvâcnire, Toivonen a deschis scorul, moment în care nemții, rămași și fără Rudy, accidentat, păreau fiii ploii. Gata de plecare.

Simțind amenințarea, Low l-a înlocuit pe mijlocașul Draxler de 24 de ani și a introdus încă un atacant, pe rutinatul Gomez de 32. Degeaba. Muller et Comp cărau parcă apă cu ciurul, nu era ziua lor! Totuși, a izbutit să egaleze Reus (cu genunchiul!), numai că nici 1-1 nu reprezenta rezultatul dorit. În minutul 82, când Boateng a primit cartonașul roșu, decizie corectă, părea că soarta Panzerului e pecetluită și că va spune adio Mondialelor. Urma să se încheie un meci, dar și o supremație. Poate și o epocă, înțelegeți ce vreau să spun.

Apropo de Boateng, simt nevoia unei precizări. Arbitrul Marciniak era dator să acorde penalty pentru Suedia în minutul 12, când fundașul german l-a faultat pe Berg, scăpat singur. Inexplicabil, „centralul” polonez n-a găsit de cuviință să recurgă la analiza video, a ignorat-o! În opinia mea, Boateng nu trebuia și eliminat, doar galben, deoarece a urmărit să joace mingea.

Atunci s-a văzut, după trimiterea lui Boateng la cabine, de ce n-ai voie să afirmi că i-ai bătut pe nemți până nu i-ai văzut suiți în autocar! Deși în 10 și sub presiunea timpului, germanii și-au păstrat sângele rece. N-au abandonat nicio clipă, ci au sperat. Au trecut peste ghinionul de la bara lui Brandt și au obținut in extremis o izbândă cu adevărat eroică. Meritată, nemeritată, dar foarte prețioasă.

Camerele TV l-au arătat adesea pe Low, pentru cariera căruia eliminarea din grupele CM ar fi însemnat un dezastru. O catastrofă. O rușine. Ca și elevilor săi, antrenorului i se citea neliniștea pe chip, poate chiar disperarea, dar s-a stăpânit. N-a făcut niciun gest nervos, deplasat. N-a protestat, nu s-a enervat, parcă pregătit să înfrunte o eventuală înfrângere cu demnitate, bărbătește.

Vorba aia, rostită cu un respect vecin cu admirația și uneori cu invidia, nemții tot nemți! Serioși și responsabili, nu s-au dezmințit nici sâmbătă seară!

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Wba33 (1 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:07

Daca ne uitam la Sampaoli cum se manifesta cand Argentina era aproape de eliminare si il comparam cu Low ne dam seama ca sunt diferente uriase intre cei doi. Victoria Germaniei e una meritata. Au avut multe ocazii si mult ghinion, in timp ce Suedia a practicat un anti-fotbal pe care si marele Mou ar fi invidios. Dar nu ii critic, daca Romania nu participa trebuia totusi sa fie un autobuz galben parcat in propria poarta.

gio (59 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:19

Nea ovidiu, boateng trebuia si eliminat, a impins de la spate in postura de ultim aparator, nu stiu ce urmarit mingea ai vazut. Cat despre Germania, dupa primul meci o scoteai obosita, neimprospatata etc, acum o ridici in slavi, ceea ce demonstreaza ca rezultatul e cam totul. Daca nu marcau in min 95 iarasi ii scoteai obositi si previzibili. Poate ca nu sunt la nivelul de acum 4 ani, dar si Suedia si mexic nu sunt echipe rele, dimpotriva. Pe teren nu joci doar tu, mai joaca si adversarul iar Germania a avut adversari buni in aceasta grupa.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:25

Când ne vei povesti şi ştirile de la antena 3, tataie?

luciann (38 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:27

Victorie absolut meritata! Suedia a practicat un anti-fotbal de toata jena...

tuca (3 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:33

nemtii tot seriosi dar tot ajutati de arbitrii ca de obicei,consecventi cei de la fifa,consecventi in a ajuta germania ,elvetia.

lica (1 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:34

nemtii tot seriosi dar tot ajutati de arbitrii ca de obicei,consecventi cei de la fifa,consecventi in a ajuta germania ,elvetia.

JFM (51 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:39

Am spus dinaintea competiotiei ca voi tine cu Belgia si de data asta insa nu pot sa nu remarc modul decent, barbatesc, verticalitate cu care germanii erau pregatiti de dezastru. In ultimele secunde ale prelungirilor sa dai acel gol, ce gol, asta numai niste oameni cu un mare caracter si personalitate o pot face, unora carora nu li se inmoaie genunchii de emotie, nu se pierd, doar pe acel culoar putea sa o dea exact acolo a dat-o. Bravo Tony Kroos, bravo Reus, felicitari Germania.

Ilie (369 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:50

Seriosi si responsabili, numai cind dau de-alde ioanitoaia de la hazete isi ies din minti si ii apuca jignirile cu invelitul peştelui ..

jiji (9 comentarii)  •  24 iunie 2018, 16:54

Nea Ovidiu, am o curiozitate. Cand te lasi de scris?..nu de alta dar acum 20 de ani cand urmaream si eu fotbalul imi aduc aminte de matale si erai inca de pe atunci batran! d-apoi acum....zic si eu...

Val (52 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:08

@gio. Intreaga prsa internationala de azi inclnacspre galben la Boateng, nu spre rosu. Argumentul e acelasi ca si la dl Ovidiu ca a vrut juca mingea. @tuca&lica. Sunteti simpatici cum ganditi voi si va exprimati la fel. Sunteti frati siamezi? @ jiji. Ca si Bcali esti prost si plin de ifose. Notiunea de respect iti e straina.

Lazar (8 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:11

Interesant e ca vorbiti despre penaltiul din mn 12 despre care T Jumatate de la fata locului nu sufla un cuvintel!!!Inclin sa va dau dreptate desi nu vad de ce Boa nu merita sa fie elimnat.

anca (109 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:17

Destul de foarte corect. Nemtii au caracter.

anca (109 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:19

Scuze. Cu clasa e mai complicat la nemti ca echipa e cam uzata.

Observator (92 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:34

@ Wba33 Totusi, Low are niste ticuri dezgustatoare, fiind tot timpul cu mana pe la nas! Bine ca a renunat la altele, insa si mai scabroase! Aseara, de multe ori regizorul transmisiei a schimbat cadrul (a comutat pe alta camera) inainte ca dl. antrenor sa-si duca din nou mana la acea extensie a fetei! In sfarsit, l-a schimbat pe abulicul Ozil, caruia nu-i prevad un viitor prea luminos la "nationala" si la Arsenal. Ma intreb, cand va avea aceeasi soarta si Sterling, care n-are ce cauta in echipa Angliei? O.

california (349 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:36

cred ca ce au facut nemtii, doar ei erau in stare sa faca; sigur, sunt unii cu sentimente nu tocmai bune vis-a-vis de modul lor de a fi si de a te trata, dar intre a te intampina cu zambet (comercial) pe buze cum fac americanii si dupa ce intorci spatele sa te muste de cur, ii prefer pe nemti; cel putin ei te avertizeaza de la bun inceput prin atitudine, sa nu te astepti la nimic; cat il priveste pe ioanitoaia, la "batranetea " lui, de care fac caz cei ce nu mai au si alte argumente, scrie cu continut, oferindu-ti atat aspecte cu care sa fii de acord, cat si altele pe care sa le critici.

xx (28 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:42

Bine ghidonat. Obiectiv. Nu va luati dupa frustrati ca Jiji care cred ca tineretea e o mare calitate. Astia intii sa faca ei ceva in viata si apoi sa ii judece pe altii. Cei mai multi sint zero barat.

pop ion (38 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:45

Din nou, a cata oara ?, "marele maestru" ne arata ca a vazut un alt meci. Probabil ca in studioul tvr erau multe monitoare si nu a reusit sa-l vada pe cel care transmitea meciul Germania-Suedia. Sa spui asemenea stupizenii arata ca trebuie sa=ti faci un control medical complet si cat se poate de serios.

Mary (34 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:46

Articol serios ca jocul nemtilor dar uneori si la fel de previzibil. Nu sunt de acord cu privire la Boateng. Fault, 11 metri si eliminare.

pop ion (38 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:48

nene ovi, mai lasa-ne cu comentariile astea, chiar serios, lasa-ne, ca esti penibil.

danilea (2 comentarii)  •  24 iunie 2018, 17:48

Chestia cu americanii este absolut dementiala! Tot am ramas cu ceva dupa ce am citit si articolul, si cometariile. Absolut de acord cu Sterling nu are ce cauta in locul lui Rashford la englezi - s-a vazut si in meciul in care s-au distrat cu Panama (s-au distrat pina cind au pierdut avantajul golaverajului superior fata de Belgia, cu care puteau sa joace la egal finala grupei)

ManX (1 comentarii)  •  24 iunie 2018, 18:07

Eu cred ca este invers de ceea ce scrieti la inceputul articolului. Nu orice echipa castiga in felul asta la sfarsitul unui meci. Chiar va contraziceti dand Germania exemplu. Cel mai clar exemplu ca nu are nimic deaface cu norocul.Nu este noroc, mai degraba stiinta...ca tot vorbim de Germania.

Alex (8 comentarii)  •  24 iunie 2018, 18:14

Werner figurant? aoleu

Dilimache (657 comentarii)  •  24 iunie 2018, 18:42

Total de acord, postacii lu burlica sa se abtina ca deja imi provoaca o usoara greata si ei si stapanul lor!

petre (86 comentarii)  •  24 iunie 2018, 18:45

@pop ion. Te rog sa ma luminezi punctand ce e penibil in acest articol. Cum nu cred ca vei reusi rezulta ca ori esti pus sa faci misto ori nu ai inteles articolul asta. Pun pariu pe orice ca nu vei raspunde. Nu ai avea ce.

Victor (278 comentarii)  •  24 iunie 2018, 18:51

Pop Ion esti Prost. Cu P mare. Iar chestiunea cu studioul tvr e o tampenie iesita din comun. Ce draq ai vrut sa spui numai tu stii. dar pui ghilimele ca sa pari cult si asta ma face sa cred ca esti mandatat sa contesti. Nu ai nici o idee, doar balesti. .

Stefan Varga (30 comentarii)  •  24 iunie 2018, 19:39

Frumos gol, dar arbitrul a prelungit si a prelungit si mai prelungea inca, doar sa dea *** golul! In afara de frumusetea sutului, nu au arartat mare lucru. Israelul at fi jucat mai bine:)). Dar stati usor, ca nu s-a terminat!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

di livio (214 comentarii)  •  24 iunie 2018, 19:52

Victor, tu nu esti prost...tu nu existi, esti o clona...io cred ca nea Ovi foloseste pseudonime ca sa-si jigneasca cititorii...altfel n-ar aparea pe blogu asta atitea atacuri la cititorii care-l contrazic pe transportatoru de obiecte inghetate

gino (513 comentarii)  •  24 iunie 2018, 19:56

@stefan varga. Ce juca Israelul mai bine, turca sau hora????intai trebuia sa se califice si s-a calficat nu.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  24 iunie 2018, 20:10

Nea ioanitoaie matale chiar nu te pricepi , vorba lui Ovidiu 3003... :)) 1. Bine ca nu esti matale Bundestrainer ci Löw. L-a pastrat pe Werner si l-a pus mai in lateral si pe Gomez varf de lance. Wrrner a facut o repriza secunda mai buna ( in prima intr-adevar a fost cam figurant), a centrat la golul lui Reus si pus multa preaiune pe apararwa suedeza. 2. Suedia nu a marcat pe contraatac ci dupa o pasa gresita a lui Kroos. 3. Germania nu spunea adio la 1:1 , isi pastra sansele, dar aveau nevoie de victoria Mexicului contra Suediei ca sa se califice. Altii scriu comentarii cu 3 clase peste "articolele" matale. Spun si eu, nu dau cu parul. :))

MZM (390 comentarii)  •  24 iunie 2018, 20:30

Dupa eliminarea lui Boateng am asistat la ceva ce se vede foarte rar pe terenurile de fotbal: nemtii au dominat zdrobitor pana la sf sfarsit, adica pana au invins, de parca ei aveau un om in plus! Totusi Germania nu mai are forta de alta data. Oricum, ii doresc succes pe mai departe.

MZM (390 comentarii)  •  24 iunie 2018, 20:40

Dupa eliminarea lui Boateng am asistat la ceva ce se vede foarte rar pe terenurile de fotbal: nemtii au dominat zdrobitor pana la sfarsit, adica pana au castigat, de parca ei aveau un om in plus! Le doresc bafta pe mai departe, desi nu mai au forta de alta data.

Bratu (104 comentarii)  •  24 iunie 2018, 21:59

@unu oarecare. 1. Ma lasi cu vrajeala ca Werner a pus presiune...2. Suedezii au marcat pe contraatac exploatand o greseala a lui Kroos. Datele problemei nu se schimba. 3. Zau, dar ea nu trebuia sa castige? Concluzia: ai dreptate, tu si cu ovidiu_3003 stiti mai mult fotbal decat dl Ioanitoaia siLow luati impreuna, penibililor.

Bingo (96 comentarii)  •  24 iunie 2018, 22:22

Pentru nemti veniti in Rusia pe post de campioni mondiali ar fi fost un dezastru si sa astepte rezultatele celorlalte echipe din grupa. Corecta precizarea.

Draculea (17 comentarii)  •  24 iunie 2018, 22:42

BRAVO Columbia !!!!

Miriam (10 comentarii)  •  25 iunie 2018, 2:16

Ce seriosi si merituosi sunt nemtii astia!Numai Daum era prost si ne-a distrus fotbalul!!!Si mai avea dezavantajul ca a fost numit de Burleanu,care i-a taiat deplasarile,alea moca, lui Ioanitoaia!!!Ce *** si a "cooperativei"!!!Pe Daum l-a fugarit,dar a ramas Burlica si asta miroase a apoplexie!!!Saracu' Ioanitoaia!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Miriam (10 comentarii)  •  25 iunie 2018, 2:36

Si inca ceva:*** ala de Löw face cele mai scarboase si scabroase gesturi in timpul meciurilor.Ia cauta pe youtube pe unde se scarpina el cand are nervi si cum fac adevaratii ziaristi germani misto de el!Plus ca pasul aproape de dezastru i se datoreaza tot lui!A lasat acasa jucatori tineri exceptionali(doar un exemplu:Leroy Sane.ManCity,valoare 90 milioane!!!) si se duce cu Müller,Özil,Khedira,depasiti si rezerve pe la cluburile lor,iar in poarta il baga pe pampalaul ala care n-a jucat de 6 luni,cand il are pe portarul Barcelonei in lot!!!Löw e de 10 0ri mai prost decat Daum,dar a avut noroc de un lot fantastic,care joaca singur!Si cu Contra ieseau campioni mondiali!Chiar si cu Dica sau Mutu!Acum face *** pe antrenorul si e gata-gata sa paraseasca mondialele!Dar matale nu intelegi chestiile astea,nu te pricepi la fotbal!

sundance kid (205 comentarii)  •  25 iunie 2018, 3:14

Au fost peste suedezi atit ca joc cit si la capitolul statistica . Au avut si noroc cu "carul" . Odata in R 1 cind politrucul de la UEFA nu a apasat butonul V.AR si al doilea in ultimul minut din prelungri cind Kroos a dat-o ca la biliard . Alea inca 2 minute au fost date de lacheul lui Merkel ca sa demonstreze !

Alx (4 comentarii)  •  25 iunie 2018, 5:24

Sa nu uitam ca Mexic a dat gol pe contraatac suedezii i-au surprins cu o pasa greșită.. Mingea in ambele meciuri a fost la nemți, au avut două bare cu Mexic, cu Suedia una, au ratat destul de mult. Cred ca presiunea si-a spus oricum cuvântul asupra evoluției lor, însă sunt sigur ca de acum o sa vedem o alta Germania. Au forta sa câștige acest turneu

Liviu (24 comentarii)  •  25 iunie 2018, 7:17

Boateng a faultat clar ca ultim aparator... ce galben visezi tataie?! era rosu clar! Apoi, pt. prima oara la acest mondial nu se cere analiza video... Cam ciudat... Acum 8 ani se inaugurase modelul cu un arbitru care sa stea cu ochii pe linia portii... Si atat de bine a stat, ca a dat Lampard contra nemtilor un gol clar, care se vedea si de pe luna, si numai el nul-a vazut... iar contra nemtilor... cam ciudat as zice. Iar ca o precizare, vorbiti nene de seriozitatea nemtilor atunci cand o sa locuiti acolo si o sa-i cunoasteti cu adevarat, nu din povesti...

Alex One (161 comentarii)  •  25 iunie 2018, 8:06

Din pacate dar deloc surprinzator arbitri au decis nu numai meciul dar si calificarea din grupa. Ca si in meciul Serbia-Elvetia cand le-au refuzat plavilor un penalty extrem de clar si in meciul cu Suedia arbitri si-au facut datoria iertand Germania. Comparati faultul pentru care Anglia a primit penalty in meciul cu Panama si a marcat golul al doilea cu cele refuzate Serbiei si Suediei ca sa fie clar pentru toata lumea cu ce unitati de masura se lucreaza si mai ales in favoarea cui. Despre ce vorbeam azi laudativ daca brigazile de arbitri ar fi fost corecte ? Despre albanezii elvetieni, istetimea lui Low si "nemtii tot nemti" ? Mai grav mi se pare ca asa zisele greseli au fost teme cu care fluierasii au intrat in teren si anuma sa favorizeze o anume echipa iar neintrebuintarea VAR la ambele fauturi n-a fost intamplatoare. Acuma,sa castigi cu arbitri se mai intampla dar sa mai primesti si laude este de dreptul dezgustator. Nu stiu de ce seamana perfect cu situatia CFR . Cum ar fi fost daca se repeta penalty-ul la Craiova din ultimul minut, faza la cara Camora parea executantul,cum a si declarat in bascalie ulterior, iar arbitrul Avram cu ochii pe faza n-a vazut nimic ?! Se mai comenta la nesfarsit despre geniul lui Petrescu ? Deci sa ne calmam ,daca se intampla si la case mai mari, e bine,inseamna ca suntem in "randul lumii" iar "ca la noi la nimeni" nu are, a cata oara, nicio acoperire.

Adrian (98 comentarii)  •  25 iunie 2018, 10:14

Liviule, cand nu stii e mai bine sa nu iti dai cu parerea. Termenul de ultim aparator s-a scos din terminologie, acum se vorbeste despre pozitie iminentavde a inscrie si nu era cazul in faza discutata. Dci galben, e parerea mea care sunt arbitru activ dar nu f cunoscut.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  25 iunie 2018, 10:35

@Bratu: se pare ca @di livio are dreptate maestre. Ori esti chiar ioanitoaia, ori platit. :) Nu-i bai, sanatos sa fii. A dat Werner centrarea de gol sau nu a dat-o? Si inca vreo trei patru faze periculoase. Intee noi fie vorba, nici mie nu imi place, Brandt e mult mai tehnic, mai rapid, mai periculos. 2 bare in cateva minute jucate in cele 2 meciuri. La punctul doi nu inteleg ce ai vrut sa spui. Era vorba ca Gernania nu pleca acasa la 1:1 dupa eliminarea lui Boateng asa cum sustine sta panul tau. Deci ciocu mic. Imi rastalmacesti spusele, nu am zis de Löw ca nu e bun antrenor. Ci doar de "naestru", ca nu le are cu fotbalul. E parerea mea. Tu o ai pe a ta. O respect, dar nu imi veni cu gara gatii de doi bani.

Claudiu (343 comentarii)  •  25 iunie 2018, 11:34

@unu oarecare. Chiar asta esti daca poti sustine asemenea aberatii. Nu stiu cati ani ai tu, dar Dl Ioanitoaia face gazetarie sportiva de 5o de ani si tot o fi invatat ceva...2o de ani a realizat emisiuni TV si a analizat faze saptamana de saptamana. Poti sa ai alta parere nu si sa zici ca nu se pricepe. Vin unii acum si ii dau lectii si asta chiar e de ras. Vezi ce note i-au dat nemtii lui Werner si lasa-o mai incet...

exidpol (264 comentarii)  •  25 iunie 2018, 12:13

... Boateng a fost cel mai bun de pe teren, ar putea castiga titlul de jucatorul campionatului mondial...

Sds (4 comentarii)  •  25 iunie 2018, 13:55

Tin sa va multumesc. Aseara am castigat 100 de lei datorita dvs. Am pus pariu ca-l veti pomeni pe Daum in cadrul emisiunii de aseara (24.06). Va multumesc pentru contributie :) .

vlahul (4 comentarii)  •  25 iunie 2018, 14:22

Un comentariu excelent.Si foarte corect.Bravo lui Ioanioaia,care ramine nr.1in topul comentatorilor de fotbal

di livio (214 comentarii)  •  25 iunie 2018, 18:33

tot cu gaini inghetate...sau congelate de corleone

Comentează