Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Răsplata încrederii

Nervoși din pricina ratării celui de-al treilea titlu consecutiv, unii suporteri roș-albaștri au descoperit vinovatul în persoana lui Gică Hagi!

Permalink to Răsplata încrederii
luni, 21 mai 2018, 4:38

Pasămite, la indicația acestuia, Viitorul și-ar fi apărat în dorul lelii șansele în Gruia și, cedând duminică, a ajutat-o pe CFR să câștige campionatul. Am mai citit prostii pe blog, dar asta le întrece pe toate. În realitate, FCSB a pierdut bătălia finală în ziua în care a fost învinsă în Copou. A pierdut pe mâna ei și n-are rost să caute vinovați în afară.

Evident că i-ar fi convenit ca Viitorul să ia un punct sau puncte la Cluj. Numai că formația dobrogeană a încercat zadarnic. În stilu-i pragmatic, socotit adesea sărăcăcios, CFR a reușit să-și urmărească și să-și atingă scopul. Referitor la fanii furioși ai FCSB, s-ar cuveni ca ei să nu mai aștepte să facă alții ceea ce n-au izbutit să facă ei înșiși.

Adevărul e că, fără să strălucească, iar să captiveze nici atât, CFR a gestionat inteligent play-off-ul. Dovadă că n-a cunoscut înfrângerea în 10 meciuri, singura neînvinsă dintre cele 6 formații de top. Am scris ieri că a reușit să termine prima deoarece, spre deosebire de ce s-a întâmplat la FCSB, în vestiarul „feroviarilor” a dominat liniștea. Atotștiutorii, care au învățat în 20 de ani de viață mai mult decât subsemnatul în 50 de fotbal, s-au grăbit să mă contrazică.

Ei au luat-o ad litteram, tale quale, de parcă aș fi pretins că nu s-a mai auzit musca în cabina lui Camora et Comp. Nu la asta m-am referit, ci la spiritul de grup al băieților lui Dan Petrescu. În măsura în care la FCSB era gâlceavă, era presiune, la CFR era unitate, era pace. Ar fi o altă prostie să negi meritele „Bursucului” în această privință. Culmea, unul dintre cei mai vulcanici antrenori români și-a mobilizat jucătorii ca nimeni altul. Le-a dat direcția și, la fel de important, i-a convins să meargă pe ea până la capăt. Agitat, coleric, a știut să creeze o atmosferă propice performanței. Și-a organizat echipa și a îndârjit-o.

Nu cred că greșesc sau că patetizez când susțin că succesul CFR-ului trebuie atribuit antrenorului. Cu precădere lui, într-o proporție covârșitoare, iar asta pentru că nu s-a băgat nimeni peste el. Dan Petrescu a decis totul și nimeni nu l-a chemat la ordine. Spre deosebire de ce s-a petrecut la FCSB, cunoașteți amănuntele, șefii din Gruia (apropo, cine or fi ei?!) i-au lăsat libertatea totală antrenorului. Nu l-au tras de mânecă pentru că l-a titularizat pe x și nu pe y ori invers. Au avut încredere în el și ea le-a fost răsplătită din plin.

De pildă, nu i-a reproșat nimeni, cu atât mai puțin în gura mare la TV, că nu l-a mai folosit în ultima vreme pe Balde, deși senegalezul are cel mai mare salariu din Liga 1! Alt exemplu: după ce clubul a scos un milion de euro pentru Alex Ioniță II, ex-giurgiuveanul și-a găsit rar loc în echipă. Chiar deloc. Într-o situație similară, Gigi Becali ar fi sărit ca ars și ar fi ordonat introducerea neîntârziată a lui Alex. Spre a fi vopsit și vândut în profit. La Cluj, nimeni nu s-a gândit să-i atragă atenția lui Petrescu că s-ar putea să-l nedreptățească pe unul sau pe altul. Pâinea a fost la el, dar și cuțitul. A interpretat rolul omului-orchestră.

Încă o chestiune. Înaintea partidei cruciale cu Viitorul, Dan s-a deplasat vineri la Londra, unde a evoluat la Chelsea old-boys într-un meci demonstrativ contra legendelor lui Inter. Convins că a primit aprobarea conducerii, mă întreb însă, ca să mă aflu în treabă, nu?, cum ar fi reacționat Becali în cazul în care Dică i-ar fi cerut voie să plece din cantonament în ajunul unei confruntări decisive, pentru a-și întâlni coechipierii de altădată?! Probabil că Gigi i-a fi spus să plece, dar definitiv, iată alt element care a făcut diferența dintre învingătorii și învinși ediției 100 de campionat. Despre celelalte, cu alt prilej.

Comentarii (75)Adaugă comentariu

aaa (17 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:01

Ideea care reiese din articol este ca, daca tu nu reusesti intr-un meci sa castigi (pentru ca pana la urma este un sport si se poate intampla sa fi si infrant) sa nu te astepti ca altii sa joace corect, in spiritul sportiv, ci trebuie intelesi ca acela e interesul lor, ca tu sa pierzi. Prin urmare,cum adica sa incurce Viitorul pe cfr cand si anul trecut cfr a luat pozitia corespunzatoare in fata Viitorului?!Cam asta ne spune un mare ziarist al Romaniei. Felicitari !

show-ul rosu (16 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:05

Steaua i-a egalat cu greu pe cei de la CFR in finalul meciului direct. Viitorul este mai slaba ca Steaua n-a reusit sa egaleze. Punct.

utraian (123 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:06

„Dan Petrescu nu cred că vine. Voi știți cum e la Steaua. Eu nu-mi angajez stăpâni, eu iau angajați”, Becali 14 mai 2017 inainte de plecarea lui Reghe. E clar, nu?

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:10

Domnule Ioanitoaia, e frumos ce scrieti dar o faceti precum vitejii de dupa razboi. Dan Petrecu este egalul lui Sumudica. La fel ca acesta , Dan Petrecu a tinut piept de unul singur lui GIGI VALIZA (care invarte Liga pe degete cum vrea el ), intregii mafii din fotbal , tuturor fecesebistilor din mass-media . S-a luptat singur si a castigat. E adevarat ca nu a avut caterinca lui Sumudica cu anticarcelul pe care i l-a dat si soacra-sii sa sape toata gradina in doua zile, dar a reusit ca si Sumudica sa faca un grup unit in jurul ideilor sale . L- a final i-a urechiat pe Balint , Dumitrecu Ilie sau"Vama" care isi tot dau cu parerea fara a mai antrena pe cineva , nemaivorbind de ceva performante. A invins si i-a invins pe toti carcotasii care nu vedeau forta acestei echipe. Bravo Dan Petrecu, Bravo Sumudica pentru lectia pe care le-ati dat-o tuturor !

Nicolae Cristache (15 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:12

Nu la Iași a pierdut titlul FCSB. FCSB a pierdut cum se pierde în fotbal, i s-a întâmplat și Barcelonei. A pierdut fiindcă merita să piardă. La Iași, și CFR-ul a fost la un pas mititel să o ia pe coajă. Titlul nu a fost pierdut de cineva, ci câștigat întâmplător de echipa care-l merita. Întâmplarea s-a petrecut în meciul CFR - CSU Craiova, când arbitrul a refuzat să aplice regulamentul.

Serban (147 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:15

Aferim, maestre!

Daniel (223 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:22

@aa. Ai mentalitatea tampita a unui fecesebist. Trebuie sa castige altii ca sa va fie voua bine cand voi nu outeti castiga. Dupa ce ca esti prost mai crezi si ca esti filozof. Halal.

Daniel (223 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:25

@aaa. Nu spune dl Ioanitoaia ce ai inteles tu. Te oftici dar asta e. Banii nu cumpara tot pe lume.

viorel (103 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:39

Steaua a facut inadmisibil de multe greseli, dar chiar sia sa putea fi campioana daca nu ar fi fost, din nou, un play-off cooperativizat. Asa cum a pierdut Steaua la Iasi, si intr-un campionat normal echipele bune oricare ar ele, pot pierde, asa putea si CFR sa piarda la Giurgiu sau la Ovidiu, dar acolo nu s-a jucat pe bune, pe teren! Gica Blat Hagi noul nume de domnie al regelui blaturilor din Romania ultimilor doi ani. Asa este in sistemul cooperatist egalitarism intre membrii, un an esti rege, cand cooperativa trage pentru tine, in anul urmator devi servitor si intorci favorurile primite. G Blat H a primit pomeni nenumarate in play-offul 2017 (astra, craiolguta, Ce FuRa) si acum a achitat nota de plata, facand un noncombat jenant in ambele meciuri cu ***. Viitorul este singura echipa din play-off care nu a miscat in fata hoardei haiducesti a grofului pazcany, doua meciuri pierdute fara drept de apel, ultimul fiind chiar penibil, fara atacuri, fara sutiri pe poarta, sa nu cumva sa se intample un necaz si sa marcheze Viitorul, din gresala!! Penibil rolul in care a ajuns marele jucator G Blat H, dar asta este pretul platit daca s-a inhaitat cu o cooperativa mult mai perfida si nesimtita decat cele conduse de nea Jan Padureanu. Regele a ajuns un umil servant, sa vedem la anul pe cine mai allege cooperativa, ar fi randul Criovei, dupa astra, viitorul si Ce FuRa, dar sa vedem daca Mangia va fi si el prins in tentaculele blatuitorilor romani profesionisti. O rusine de campionat, intr-un fotbal bolnav, mincinos si corrupt, al unei tari care se indeparteaza tot mai mult de Europa si de valorile ei. Balcanica si fanariota, Romania premiaza smenarii, teparii, mincinosii si hotii, in detrimentul muncii, investitiei, adevarului, dreptatii. Asta este Romanica!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Calin2750 (7 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:39

Comentariul Dvs este in stilul obisnuit, anti Becali, anti FCSB. Da, sunt si cauze interne pentru pierdere campionatului de catre FCSB. Dica mai are mult pana a fi Dan Petrescu (sper sa nu fie niciodata in manifestari!) in privinta autoritatii iar derbedei ca Alibec si-au facut de cap. Si CELEBRUL Budescu si-a aratat fata "luminoasa" de cateva ori!? ... dar sa nu observi ca CFR a castigat la Viitorul si la Astra la pas, fara efort, fara... ba cu ajutor e mult prea mult! In prima repriza de la Ovidiu in Viitorul-FCSB ziceai ca jucatorii regelui erau drogati! Eu cu CFR erau linistiti, calmi, chiar amabili!!! Sa vedem ce va face regele cu micul print. Cred sincer ca proiectul regelui este conceput ca sa scoata printul cat mai sus. Aici este cheia. Nu cred ca micul print va sparge gura targului si cred ca multe se vor schimba atunci. Oricum colaborarea CFR- Viitorul a fost benefica pentru unii in ultimul timp! S-auzim de bine. ...si un sincer HAIDE U ! Doar suntem in an aniversar!

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:56

Doar orbii credeau ca Hagi poate incurca CFR la Cluj,cand la Ovidiu a fost 1-2,dupa ce la 0-2 Viitorul a marcat dintr-un 11m cadou si din 2 incercari..aparase Arla. Vinicius parea un tata la joaca cu copiii. Nici o sansa,ocazie..sut pe poarta. Si in turul play off jucatorii maturi i-au dominat categoric pe pustii talentati ai rejelui. Dar fcsb a avut 4 meciuri cu CFR si nu au batut niciodata,ba chiar au tras ca disperatii sa egaleze de fiecare data si de 2 ori abia au egalat in prelungiri.. Acolo au pierdut campionatul,nu la Iasi.. Apropos,nu gasesc stirile de presa cu postarile de facebuc ale aluia ce pleznea propriii suporteri cu gorilele lui jiji langa el..mimi stoicaca,sau cum l-o chema pe parnaias..

jiji (32 comentarii)  •  21 mai 2018, 17:57

Becali e 100% vinovat.Hagi si a pllatit datoria catre Cluj,facand un blat ordinar si vizibil din avion.Nu se poate sa strigi in gura mare ca nu l ia pe fitu la nationala si sa nu treci de mijlocul terenului in a 2 a repriza de la Cluj.Ŕegele e un ipocrit,un nesimtit,imaginea blatului in Romania.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:01

...nea ovi matale in 50 de ani de vazut fotbal n ai invatat sa deosebesti un blat de un nmeci jucat cinstit ...nu ai invatat sa descoperi jucatori si antrenori de viitor de perspectiva ...care au har ...scri numai platitudini ...zicea i ca viituyra o sa joace pe viata si pe moarte ...nu a tras niciun sut la poarta ...din lipsa de valoare ...dar matale ne screi despre Ianis Hagi cum merita el la Nationala ca are nustiu cate goluri si pase decisive ...ca statistica nu minte ...numai aiureli ...valoarea se vede in meciuri cu miza ...viitura este zero ...nula si neavenita cu antrenor si capitan cu tot ...degeaba iti spun ...n ai sa pricepi in veci ...Amin !!!

Freddy RE (41 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:02

Pe scurt: Ianis la Națională!

Dragos (250 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:03

Pe Bursuc il trage in jos temperamentul de apucat dar si asa tot ecu sapte clase peste Dica. Afara de Bratu care promite ceilalti antrenori din noul val in frunte cu tragatorul pe nara Mutu nu anunta vreo generatie de soi.

andy (6 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:04

@aaa ai dreptate. titlu castigat prin blaturi cumetrii, reciprocitati de la an la an si cu arbitrii, cu numeroase echipe in pozitia ghiocel in playoff pt cine trebuie sa iasa campioni de carton, coalitia penibililor impotriva stelei in ultimii ani. E mai rau ca pe vremea lui nea jean si a lui pinalty, doar ca acum se fac mai pe ascuns aranjamentele. Campionat urat, decis in culise, *** campioana nemeritata ca de obicei cand ia titlu, sa le fie rusine celor celor care nu au jucat corect cu ei, capul plecat si ciocul mic pt ce ati facut.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stelu (2 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:20

CFR o echipa bine organizata bine condusa care merita sa fie campioana Romaniei.

Cosmin (27 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:28

Ma distreaza sta cu Iasul, ca s-a decis campionatul pentru ca a dat Andrei Cristea gol in minutul 89. Pai CFR a pierdut puncte in 6 cazuri similare, adica a fost egalata in ultimele minute sau prelungiri. Pai daca intr-o singura situatie dintre acestea 6, CFR n-ar fi pierdut puncte nu mai exista cazul Iasi. Asa ca...

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:36

Cand vezi numai paiul din ,,contul ,,lui Becali si treci pe langa injuraturi adresate unui minor si nu numai...cand acelasi mare antrenor Petrescu acuza pe cei de la Iasi ca Steaua o sa vina in excursie dar tu mare jurnalist te iei de cititori care au alte opinii in cazul Viitorul...cand tu mare jurnalist te suparai pe lovituri libere acordate usor stelistilor dar nu te- a miscat deloc lovituri de 11 m neacordate sau jucatori neeliminati pentru lucruri clare...pe cuvant ca cei 50 si ceva de ani nu au mare insemnatate...Si ca sa vedeti ca nu toti cititorii au doar pana la 20 de ani in spate va pot aminti de Pinalti care in emisiunea voastra avea rolul lui Becali la Digi...Anul trecut ati ,,suflat,,in panze pentru Hagi,inainte pentru Sumudica...ambii caractere...Prin asta ati facut credeti un bine fotbalului?Si ce logica aveti cand afirmati ca Petrescu a terminat play- off neinvins daca CFR in play- off a facut cu un punct mai putin decat Steaua? Vreti sa va uitati propriile vorbe prin care ati afirmat ca CFR in campionatul regulat a fost echipa cea mai ajutata? Daca ati uitat va caut eu articolul...

anghel (107 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:36

@andy. Tu esti alt frustrat care vorbeste de funie in casa spinzuratului. Pai mai multe aranjamente ordinare ca Steaua si mai multe furaciuni nu a facut decit Dinamo in istoria fotbalului mioritic. Dupa exemplul lui Gogi voi nu mai aveti nici un pic de rusine.

corneliu (18 comentarii)  •  21 mai 2018, 18:54

E frumos că fcsb a prins al treilea sezon consecutiv în care nu a câștigat campionatul. Sunteți morți!

Vali (4 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:00

Celor de la fcsb le-a lipsit organizarea. Ce bun ar fi fost un "sniper" inarmat cu o bricheta la cluj...

aaa (17 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:01

@Daniel, faptul ca esti dinamovist nu inseamna ca esti si inteligent.”Inteligentule” frustrat, eu nu am spus ca trebuia sa castige Steaua(eu ii spun Steaua,nu FCSB,daca nu esti de acord mars si depune actiune in instanta)campionatul,am spus ca este corect ca meciul sa se desfasoare in spiritul sportiv, adica nu cum *** Viitorul si anul trecut cfr.Dar asta este o pozitie cunoscuta de tine din anii trecuti, fiind un sustinator al echipei campioane din play out.Batetii campii cu blaturi si valize ale lui Becali, pai daca era asa, mai pierdea 3 campionate? Spune mai bine ce vede toata lumea, noul sediu al cooperativei s-a mutat mai la vest, de la Bistrita, la Cluj.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (1 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:02

Domnule ioanitoaia cum a jucat viitorul Cu fcsb?au arat pe teren Parca era ultimul joc si luau titlul.in schimb Cu cfr Cam au jucat in lateral adica la relanti nu au accelerat deloc.ca sa se razbune pe becali ca s-a dus la tas pt titlul de anul trecut!nu se poate numi un campionat cinstit cand unele echipa se dau la oparte Cu cfr de exemplu si Cu steaua trag la maxim ca sa nu i-a steaua titlul si mai o spun si public ca nu vor steaua campioana!si mai e si arbitrajul!anul trecut s-a intamplat ceva ce nu am crezut in viata mea.3 goluri corecte anulate!!!si atunci i-a titlul Alta echipa!!!NU ESTE CORECT!!!Cate puncte a primit CFR Cu 11 metri date gratis de arbitrii?7-8 puncte.deci daca erau arbitrati corect nu erau campioni!!!

cluj_cluj (19 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:05

@aaa Se pare ca nu ai inteles nimic. Domnul Ioanitoaia desi a scris clar si la obiect. se pare ca e prea subtil pentru unii care cred ca le stiu pe toate dar nu inteleg nimic. Felicitari domnule Ioanitoaia. Un articol cat se poate de pertinet.

MagicaSteaua (1 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:05

Ciobanul *** e imaginea tarii noastre.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:11

Iar bati cimpii, de parca meseria ta e sa contrazici crestinii. Bine ca n-ai intervenit - Ioanitoaia declara: Hagi nevinovat ! - dupa ce ne-a iertat Sibiu de una manita, cinci ! Meme si Nic au antrenat, au fost toata ziua cu jucatorii, n-a progresat nimeni, au distrus jucatori ai anului - Alibec, Budescu, Teixeira - si cei mai buni jucatori ai Viitorului - Nedelcu si Coman - daca aveau rezerve ii distrugeau si pe Benzar, Tanase - pentru ca ultimul sa faca tusa a venit lemn Tanase, prietenul ti. Un gambas a plusat si a dat vina pe Ianis. Milioane de ochi au urmarit Viitorul la Cluj. Toti ochii au fost in special pe Ianis. Presiunea a fost prea mare, ai lui Hagi prea tineri, iar Petrescu necrutator nu le-a dat spatiu celor mai talentati copii, nici cit sa rasufle. Sint convins ca Hagi ar fi vrut sa cistige si ca-i pare rau ca n-a putut. Aiureala, ***, instigare. Daca asta a ajuns Gazeta Sporturilor ... trist. Pare Scinteia PCR-ului. Dovada democratiei voastre si comentariul meu la opinia ta trecuta, o aiurela si mai mare, o gasesti deocamdata pe blogul adriangeorgescu, in "Trei seriale ..."

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo (237 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:20

Bineînțeles că FC fcsb a pierdut titlul din cauză că Hagi a fost blat. Altădată a fost coltescu, altădată juveții juniori, doar astfel de forțe malefice pot împiedica aceasta echipa iubita și binecuvântată să obțină succesele pe care le merita.

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:38

Frustratii astia care sustin echipa penalilor vb de blat cu Hagi pt ca ei stiu d-astea gen fcsb-Viitorul 2-5..si scapa Hagi de retrogradare..apoi umbla disperatii pe la TAS sa-i fure titlul..ei sperau sa castige cu "calul troian" zis si Calintaru sau Qaka. Oare cati "calintari" mai sunt in Liga 1 ? Rad si acum de presa deservita care scria ca "a dat scarita" la 11m,in prelungiri..2p furate de puscariasi. Scarita e altceva,vedeti pe net,aia a fost pasa la portar,de aceea l-au batut si alungat din vestiar colegii. Hotii striga "hotii",nimic nou,doar ca cei ce striga sunt deja cu condamnari.. :)

John (1 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:42

Nu cred sa existe aberatie mai mare decat aceea ca e de vina Viitorul ca a pierdut Steaua campionatul. Alo, veniti-va in fire si incercati sa va puneti mintea la contributie. Nu e vina lui Hagi ci a lui Becali care a facut varza din echipa.

stefan (1 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:48

Aici am vazut numai si numai frustatii de la FCSB.Voi ati uitat cate meciuri ati castigat datorita arbitrilor????????De ce nu sariti cu gura pe Jiji ciobanul.??????Anul trecut plangea *** pe la TASS.Anul asta ce mai inventati????????Ca nu a jucat echipa Regelui corect??????????Asta e mentalitatea de arogant ***=ist care nu stie sa piarda.Jiji ciobanul cum are meci important cu vreo echipa....hop,cumpar pe x.A luat de la Astra-campioana,a luat de la Viitorul-campioana.Acum vrea de la Cfr.Sa va intre bine in cap.......s-a dus perioada Militie-Armata cand trofeul se juca numai in Bucuresti.Trofeul a inceput sa se mai plimbe si prin tara.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Eu (2 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:53

Cei care arunca cu pietre în Gica Hagi și Viitorul și acuza faptul ca nu au avut ocazii ar fi cazul sa își facă timp și sa revadă cele 4 meciuri ale echipei lor împotriva CFR-ului și găsesc răspuns la întrebarea "oare echipa lor a avut mai multe ocazii decât Viitorul?" Decât sa dai cu noroi în stânga și dreapta și sa-ti pui în cap toate competitoare (și după te miri de înverșunarea lor în meciurile directe) poate ar fi bine sa vadă ce au reușit ei cu o echipa mult peste a celor acuzați în meciurile directe cu CFR.

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  21 mai 2018, 19:57

Domnule Ioanitoia ... CFR-ul nu are 3 titluri si 3 locuri 2 in ultimii 6 ani de zile ... practic 1 titlu castigat la 2 sezoane ... si 5/6 prezente in grupele CLGS ... chiar si cu acest tilu castigat la 1p diferenta ... fata de FCSB ... CFR este un club minuscul ca realizari pe langa FCSB ... si patronatul de la CFR sint copii mici pe langa Becali. FCSB este singurul club din Romania ... care se bate an de an la titlu de campioana ... si o va face si anul viitor ... si asta datorita faptului ca Becali investeste la echipa in mod continuu ... si aduce cei mai buni jucatori din Romania! Este ... o manipulare ... faptul ca incercati sa prezentati acest titlu pierdut la 1p diferenta ... sau cel de anul trecyut ... pierdut la tie-break ... ca pe o mare drama ... pentru ca nu este ... in afara de FCSB ... nici un club ... nu intra in calculele la titlu ... si in bataie efectiva pentru trofeu an de an ... iar mentinerea acestui nivel de performanta constata ... domestica si europeana ... este mai important decat orice ... titlu izolat ... si in cateva luni uitat de toata lumea! Becali face multe lucruri bune la FCSB, ca orice om ... face si unele proaste, cateva greseli, fixatii ... pe care le amplificati d-voastra ... ca sa para mult mai importante decat sunt ... si sa creati eventual 'zazanie' (ca va place cuvantul) in fani si conducere! La castig ... toti iau merite ... mai putin Becali ... am intele optica d-voastra ... a lui Pituirca si co ... 'Patronu' e bun sa bage banii si sa-si tina gura'! Ok ... asta este pararea d-voastra .... nu este pararea tuturor ... si perceptia multora fata de ce se intampla la FCSB ... este total diferita de a d-voastra! Acesti jucatori, antrenor ... sunt platiti foarte bine ... trebuie sa fie profesionisti si sa castige meciurile ... si sa-si indeplinesca obiectivele din contract ... Ei sunt vinovati, jucatorii si antrenorii ... haideti sa lasam vrajeala asta cu ... Becali in sus si in jos ... ca nu mai prostim pe nimeni in 2018! Chiar daca sunt vezi-doamne afectati de declaratile patronului ... este tot vina lor ... ca nu au mentalitate de a face fotbal la acest nivel! Becali nu este de vina ca Dica si co. au pierdut meciul de la Iasi ... sau ca nu au terminat prima parte a sezonului pe primul loc ... ca sa intre in play-off cu un avantaj substantial de puncte! Becali nu este de vina ... ca Alibec si Budescu fac ca trenul in gara ca sunt schimbati de Dica ... sau ca Alibec prinde 2 meciuri bune tot sezonul! Lasati asta ... cu Becali ... Becali exista in ecuatie ... pentru ca il bagati d-voatra in ecuatie ... cu forta ... fotbalul se joaca pe teren ... Dica si co. nu au fost indeajuns de buni sa faca mai multe puncte decat Petrescu si co ... si PUNCT! D-voastra o sa protejati antrenorii si jucatorii ... pana va veti incheia carierea ... si veti calca in picioare Patronii si fanii ... nu ma asteot sa va schimbati ... dar realitatea este cu totul alta! Si sigur ca este o mica ... tristete ca nu am castigat titlul ... dar nu este drama la care faceti referire ... FCSB merge mai departe ... avem jucatori tineri si foarte buni la echipa in curs de maturizare fotbalistica, ne vom intari in continuare ... vom juca meciurile pe teren, ne vom bate la toate trofeele vom juca toamne si primaveri europene ... nu ne puteti darama spiritul niciodata! ...:))

Che Guevara (363 comentarii)  •  21 mai 2018, 20:08

Amaratul ala de la CSU a avut penalty in Gruia si l-a ratat. Daca marca acolo jucatorul clonei acum FCSB era campioana.

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 mai 2018, 20:28

@ cfr 4-4 Domnule si cei care acuza pe Hagi si Dan Petrescu ...tot aia e...Ai uitat ca Petrescu a spus de Iasi ca nu o sa faca decat act de prezenta in meciul cu Steaua? Deci ce te deranjeaza cand si altii sunt epigonii lui Petrescu? Petrescu ramane artist,unicul,nestematul...Desigur,Petrescu injura jucatorii,arbitrii din prea multa cultura...Voi va credeti originali( in rele!) si apoi ii acuzati pe ceilalti?De ce simti nevoia sa-i ti partea lui Hagi? Pai nu Hagi singurel spunea ca echipa lui deseneaza? Asta intreaba oamenii: de ce nu poate desena Viitorul cu CFR?

judas (2 comentarii)  •  21 mai 2018, 20:36

Frustratii ciobanului urlã cā Hagi a facut blat laCluj,pentru ca n-a avut niciun sut la poarta. Eu zic ca si Fcsb a facut blat in Copou,ca nici ei n-au avut vreun sut spre poarta.

unul (15 comentarii)  •  21 mai 2018, 20:52

pt *** Andrei F Dar FCSB de ce nu deseneaza cu CFR??? "Domnule si cei care acuza pe Hagi si Dan Petrescu",corect in limba romana este "Domnule si cei ii care acuza pe Hagi si Dan Petrescu". CFR sau orice alta echipa din tara trebuie sa fure inca 50 de ani pentru a ajunge la acelasi nivel cu FCSB/Steaua.Voi chiar nu aveti jena ?? Sau aveti 18 ani ??

itu52 (239 comentarii)  •  21 mai 2018, 21:09

Așa o fi la prima vedere, Petrescu are talent, știe multe trucuri, a făcut un cuplu bun cu MM la Urziceni. Poate că nu întâmplător a fost varianta CFR. Dl. Mureșan, pentru că de aia e doctor, și-a dat seama că numai așa poate străpunge trucurile de la palat. A pus față în față doi pricepuți într-ale fotbalului diversiune. Asta a fost liniștea de care avea nevoie vestiarul CFR, nu biciul, pentru că dl. Mureșan are grijă să aibă în jur oameni de caracter. Toate trofeele, au fost luate de când este la club, antrenorii s-au schimbat, patronii la fel, concluzia firească este că el ar fi adevăratul artizan. A știut să asigure tuturor condițiile optime performanței, fiecare dând ce are mai bun pe felia de care a răspuns. Nu este întâmplător că anul trecut a triumfat Viitorul, pentru că și acolo este o bună organizare și răspundere individuală, păcat că este un pic zgomotoasă și prea axată în jurul unui singur om. Cred că a început să ne vină mintea la cap, să ne dăm seama că fără o bună organizare nu putem avea performanță. Așa au fost cluburile până la prăpăd, erau departamentale, dar bine organizate în cadrul unor ministere sau instituții. Club fabrică de bani e prea mult pentru fotbalul românesc, lui Becali i-a picat pleașca-n cap și s-a apucat de muls, pentru că asta știe să facă. Se pare că izvorul a secat, acolo trebuie mai mult decât o reorganizare, sunt necesare amputări, poate chiar decapitări. E locul unde se poate spune fără a greși că, peștele de la cap se împute.

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  21 mai 2018, 21:15

Mai am un comentariu ... eu deobicei nu va deranjez ... se se vede pe counter ca altii au sute de comentarii ... si vizavi de ultimul d-voastru editorial ... La FCSB nu va fi niciodata Liniste ... a fost liniste cand Reghe castiga titlul? Ca nu a fost ... se vorbea de tot felul de vitamine, si pungute ... iar Galca a fost contestat practic de la inceput pana a insemnat ... prima tripla din instoria clubului. Cu atat mai putin va fi liniste ... cand echipa nu va avea nici jocul si nici rezultatele care sa reflecte nivelul de investitie ... Becali este doar unul din factorii agitatori ... sunt o groaza de alte personaje, dar si institutii ... care produc zazanie ... de la Talpan, Piturca ... si pana la rivalii nostrii din campionat si media ... inclusiv fanii! Bucuresti este capitala Media Romanesti ... toate tabloidele, ziarele de can-can, paparazii ... sunt domiciliati aici ... suporterii au deasemnea asteptari de la cel mai titrat club din Romania ... cu Becali, fara Becali (ca doar nu este etern) ... la FCSB nu va fi niciodata liniste ... daca credeti bine, daca nu .. .e treaba d-voastra! Poate fi ceva mai liniste ... dar pentru asta ... trebuie ca echipa si banca sa-si faca treaba bine ... profesionist! Oricum ... pensiune la FCSB nu va fi niciodata! Obiectivele clubului ... trebuie indeplinite in aceste conditii de presiune constanta si neliniste! Toti antrenorii care au trecut pe la clubul asta ... in 71 de ani de istorie ... au lucrat in aceleasi conditii ... si au obtinut performante in aceleasi conditii! FCSB este in primul rand un Spirit, are o identitate si un ADN sportiv, competitonal ... nu aceste trebuie schimbate ... si nici nu pot fi schimbate ... ca vorbim practic de genetica! Deci sa nu cautam astfel de pretexte ... e clar ca sunt si dezavantaje ca sa faci performanta la un club cu FCSB ... nu e totul roz! Liniste a fost la Urziceni, la Otelul, si la Astra, Viitorul ... si la CFR ... si unde sunt majoritatea cluburilor respective, astazi? In catacombele fotbalului romanesc ... acolo sunt! Cluburile importante de fotbal ... nu sunt niciodata ... discrete ... ci populare ... popularitatea si linistea ... nu se pupa intre ele! Asta fiind spuse ... mai am o observatie ... Becali nu mai schimba antrenorii ca pe sosete ... asa cum va place d-voastra sa-i puneti in carca ... alaturi de folosirea dreptului la libera exprimare ... fiind si patron ... este un pas inainte ... este corect sa lasi antrenorul sa-si termine contractul ... desi un soc pe banca la final de campionat ... ar fi crescut considerabil sansele la titlu ... si stiti si d-voastra asta ... dar nu era corect ... trebuie sa existe limite ... in care se obtine o performanta ... Becali a inteles asta ... chiar si rabdarea care o are ... fata de anumiti antrenori sau jucatori! Critica ... va exista intodeauna ... precum si laudele excesive ... jucatorii care nu fac fata mental ... la critica ... nici cand aceasta vine din partea ... Patronului, Antrenorului, Fanilor ... acestia nu sunt jucatori potriviti ... pentru fotbalul de inalta performanta, pentru nivelul de remuneratie care exista in fotbalul de top ... si pentru un fenomen social atat de raspandit precum fotbalul. Faptul ca fotbalistii romani ... stau poarte precar pe fond psihic, al increderii .. .este una din principalele dezavantaje ale fotbalului romanesc in Europa ... si nu poate fi incurajat! Cel putin la clubul meu ... vreau fotbalisti talentati ... si cu nervii tari ... nu genul Alibec ... care pierde o minge ... injura si se deplaseaza in directia opusa in care se afla mingea ... si nu-i mai iese o faza buna ... to meciul ... si dupa un meci nereusit ... isi pierde increderea si cheful ... tot sezonul ... astia nu sunt fotbalistii care trebuie incurajati ... care aiba mentalitatea sa joace la FCSB, in cupele europene ... indiferent cat de talentati ar fi ei ... pentru ca fotbalul se joaca cu capul, doar mingea este lovita cu piciorul! Stati linistit ... ca stim noi .. .ce este mai bine pentru FCSB ... si pe plan juridic si pe plan fotbalistic ... este echipa noastra!

Carol K (77 comentarii)  •  21 mai 2018, 21:34

Trupa de hateri patronata de MM. Tot ei il fac praf pe Hagi la fiecare postare. E o specie care se hraneste din ura si isterie.

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  21 mai 2018, 21:39

@Andrei F Dvs. daca urmareati meciurile sau macar alte comentarii de aici,aveati raspunsurile la acele intrebari fara rost. Se pare ca oricum,nu ati inteles prea multe din tot acest fenomen,daca vi se pare ca-i tin partea lui Hagi..***,care la retrogradare fiind,bate miraculos in deplasare la Dinamo si la finul fcsb..astfel salvandu-se. Chiar il detest pe Hagi-patronul-antrenorul. Despre el doar ca jucator..numai de bine ! Doar ca blaturile lui sunt cu altii,nu cu CFR.. combinatiile lui sunt cu clanul Becali.. Daca te intrebi de ce pustii lui nu picteaza cu CFR,intreaba-te intai care echipa a pictat cu CFR ??? De ce nu a batut fcsb pe CFR ? Au facut blat ? Dar fcsb la Iasi,nici un sut pe poarta..blat ? Sperai sa bata juniorii la Cluj,unde fcsb n-a miscat,desi citeam ca au lot de 2 echipe pt titlu..unde va e logica ???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CFR 4X4 (74 comentarii)  •  21 mai 2018, 21:58

@Andrei F Ati incercat o gluma,sau doar acum ati descoperit ca pe stadioane si mai ales pe teren se injura ?!? Va dati seama,Dan Petrescu a injurat..wow..altii,mai penibili aveau o problema ca era sarbatoare,altii sustin ca a injurat un minor,desi Manea sau oricare din arbitri ,sunt majori de mult. Argumente infantile,ca doar Budescu si Alibec au voie sa se injure pe teren,sau jiji sa le dea de toate jurnalistilor si lui "Van Damme Voiculescu".. la fel de infantile ca Dan-penalty..,dar cum ? fcsb are cele multe 11m primite pro din Romania ??? Si mai putine contra decat CFR !!! Cine e "penalty" ?

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:03

@ cfr4+4 Nici CFR nu a invins Steaua istetule...Apoi cum sa castige Steaua? Cu arbitrii aia de care Petrescu se plangea ca o sa paraseasca tara...?Mailat rosu...penalty la Benzar...rosu la Vinivius...rosu aiurea Pintili... ,,Sa nu- mi dea macar un aut?...,,...,,voi nu tineti cu CFR,,- asta- i antologic! Comora acum spune ca el trebuia prin toate mijloacele sa isi ajute echipa...La faza cu Gustavo acum rade si spune ca el dadea gol ca mai avea un pas...CFR este echipa care se batea si pentru un aut! Si ala trebuia sa fie mereu pentru ei! Scandalul cu Iasul este de tinut minte! Presa a suflat in panzele CFR...A facut ca toti jucatorii mai slab fizic ai Stelei sa fie catalogati ca trisori dar ieri crainicul DIGI felicita CFR pentru ca in ultimele minute nu s- a jucat nimic! Presa nu a vazut ca dupa minutul 60 jucatorii CFR au nevoie disperata de ingrijiri medicale! E,sa va vad in Europa! Sa vedem cum Petrescu mai ameninta cu plecatul in bejanie,sa vedem cum Comora bate penalty la poarta lui Arlauskis,sa vedem cum este fara fluierasii romani! Si memoria- ti joaca feste! Steaua a jucat bine la Cluj!

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:11

@unul Treaba cu desenatul este marca inregistrata! Ii apartine lui Hagi! El a tinut conferinta in care a tras la raspundere presa care nu- l lauda pentru ca echipa lui deseneaza pe teren!Acum eu doar intreb presa de ce nu a intrebat Regele cum a fost cu pictatul la Cluj! Aceasi presa cazuse in eztaz dupa Craiova Viitorul 3-3!In rest va aruncati ...Eu nu am spus nimic despre Viitorul doar am spus jurnalistului ca daca Petrescu a putut acuza Iasul atunci poate exista si cititori care sa puna sub semnul intrebarii evolutia Viitorului...Eu nu aveam sperante...Am comentat cu mult inaintea meciului ca CFR anul trecut a fost in vacanta la Ovidiu si exemplificam cu declaratia lui Bud...

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:21

,,Rasplata increderii!,, CFR a fost rasplatita pentru ca s- a opus arbitrilor straini , pentru ca a votat Burleanu care a declarat ca ultimele 3 campioane erau altele daca nu era el,pentru ca Viitorul campioana de anul trecut este echipa care ieri a fost campioana care nu a avut sut pe poarta...pentru ca a castigat impotriva FRF in razboiul cu jucatorii straini...pentru prieteniile cu antrenorii celorlalte echipe( ex.Mangia sa fie cu Petrescu dupa 24 de ore de la meciul direct...oare Hagi o fi acum cu Petrescu?)...

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:29

Si domnule jurnalist...Pentru ca vad acum pe GSP ca sunteti cu Sumudica! Astia de la GSP va combat si spun despre Alibec ca o sa plece la n echipe dar nu pomenesc nimic despre stirea aia sigura pe care ne- ati dat- o cu Alibec transferat in America! Pai ce facem? Unde e erata? Sau acum nu mai are rost,gogorita si- a facut efectul...?

Alin (1 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:39

Degeaba aveti atatia ani in fotbal...sau poate asa va place fotbalul...ca odinioara.

Feri (85 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:44

Andrei F, iar bati campii. CFR a castigat pe merit nu pentru ca a votat cu Burleanu. Sau a oprit-o Burleanu pe Fecesebeaua sa faca meci egal la Iasi? Hai ca deraiezi din ce in ce mai des.

ADRIAN (52 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:46

Nu a fost nici un dubiu asupra rezultatului de la Cluj. Anul trecut CFR a dat meciul pentru a câștiga “regele” campionatul, anul acesta a fost reciprocitate. Nu mă pricep la pariuri, dar cred că nici o casă de pariuri nu acordat o cotă bună pot echipa regelui. Toate lucrurile acestea sunt vizibile, cunoscute, dar este o nouă formă de cooperativă. Ne furăm căciula, noi avem o mică competiție și orgolii interne. În afară nu contăm. Ca dovadă, CFR este într-o grupă mult mai grea decât ar fi fost FCSB, dar nu interesează pe nimeni acest lucru. Orgoliile contează.

Halal (1 comentarii)  •  21 mai 2018, 22:52

Mafie. Totul premeditat. Totul regizat . Politica. În locul dumnevoastră as tăcea. De ce sa te lupți pt un trofeu care nu duce nicăieri ??? Cine are "ochi", ar fi făcut câștiguri frumoase la ce teatru a fost în liga 1. Totul făcut de către sponsori (case de pariuri) , tv și alții. .. Trebuie sa fi un copil...... ca sa mai crezi ca totul a fost corect. Îmi este scârbă de tot. Ps: uitați va la Hanbal. (Acolo măcar existam).

Comentează