Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Complotiștii de serviciu

1. Prima chestiune se leagă de instalarea lui Adrian Mutu ca antrenor la Voluntari.

Permalink to Complotiștii de serviciu
luni, 23 aprilie 2018, 3:50

Mutare pe care o salut și pentru că fostul „tricolor”, 77 de prezențe și 35 de goluri, a renunțat la un post călduț din FRF și a decis, vorba lui Cornel Dinu, să coboare în iarbă. La 39 de ani, chiar era timpul s-o facă, să nu mai întârzie.

Procedând așa, Mutu s-a angajat pe drumul deschis de Mirel Rădoi în 2015, când a preluat-o pe Steaua, actuala FCSB, deși n-avea licență Pro și, ca atare, nici dreptul de a antrena în Liga 1. Licență n-are nici Mutu. Cum în aceeași situație se mai află Nicolae Dică la FCSB, Florin Bratu la Dinamo și, recent, Adrian Neaga la Poli Timișoara, reiese că 4 dintre cei 14 tehnicieni din eșalonul de elită, peste un sfert, nu se încadrează în regulament! Poate nu-l încalcă, dar sigur îl ocolesc, dovadă că la echipele respective figurează „principali” în acte niște antrenori decorativi, de fațadă.

Firește, îi cunoaștem și-i apreciem pe Dică, pe Bratu, pe Mutu și pe Neaga. Au fost jucători de valoare, toți internaționali, deci merită încurajați și sprijiniți să reușească în noua meserie. Cu observația însă că nici lor, nici altora n-ar trebui să li se permită să sară etapele. Dacă s-a stabilit ca antrenorul principal din Liga 1 să dețină obligatoriu, sine qua non, licență Pro, atunci regula trebuie respectată. Câtă vreme fotbalul nostru nu va învăța că regulile, bune, rele, se respectă, el va progresa în ritm de melc. Sau nu va progresa deloc.

2. În altă ordine de idei, găsesc epocală propunerea ex-gazetarului Andrei Vochin ca în competițiile U15 „orice gol marcat în prelungiri să valoreze dublu”. Atractiv. Inspirat. Profetic. Cred însă, și-l invit pe consilierul președintelui FRF să nu mă înțeleagă greșit, că sugestia lui ar trebui completată în sensul în care golurile înscrise în minutele 18 și 21 să se tripleze. Iar cele realizate în urma loviturilor de colț executate de pe partea stângă să fie înmulțite cu 4. Prin aplicarea acestor măsuri, nivelul la copii și juniori va crește vertiginos. Intuiesc că va fi foarte greu de ținut în frâu.

3. În cazul în care n-ați citit în Gazeta de luni, sau pe gsp.ro, cum numeroși oficiali ai FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu, s-au întâlnit pe 16 aprilie și au pus la cale realegerea președintelui, ați pierdut imens. Ați fi descoperit cum, adunați într-o ședință secretă, 14 indivizi au gândit sistemul prin care, manipulând aplauze, provocând rumoare în sala de vot, îngânându-i pe contracandidații lui Burleanu și chiar fluierându-i, ba și plănuind să bruieze telefoanele opozanților, să-l scoată câștigător pe Răzvănel. Ceea ce s-a și întâmplat.

Acum, dacă Burleanu ar fi complotat numai cu Vișan și cu Bodescu, tipi pe care i-a adus de nicăieri și, proțăpindu-i în funcții înalte, i-a făcut oameni, ar fi fost trist și grav. Infinit mai grav e, de trist nici nu mai pomenesc, că între scenariștii și regizorii victoriei s-au numărat 9 dintre cei 15 componenți ai Comitetului Executiv, for care reprezintă, măcar în teorie, guvernul fotbalului nostru! Și care ar trebui format din persoane integre, plasate deasupra oricăror suspiciuni, oricăror speculații. Dacă astfel de  șmecherași au ajuns să taie și să spânzure în fotbalul românesc, atunci e mai mare rușinea!

Deducând că membrii CEX, recompensați cu zeci de mii de euro pentru calificarea la CE 2016 și plimbați în deplasările „naționalei” pe diurne grase, s-au pretat la asemenea mașinațiuni, ca să nu le zic direct murdării, ne lămurim prin ce mijloace Burleanu a câștigat alegerile la pas, detașat. Grație unor metode pentru care l-ar fi invidiat sincer până și cei mai fideli discipoli ai tătucului Iosif Vissarionovici.

Comentarii (99)Adaugă comentariu

Cristian (12 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:06

sunt curios cum sunt stenogramele discutiilor dintre Dragnea si Lupescu :)))... alea aduc a Iliescu, nu?

cata (19 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:08

pe cand un editorial despre *** grosolane ale lui lupescu din frf si aparitiile grotesti cu firea? stima!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristi (2 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:13

Unii oameni îmbătrânesc precum vinul. Dumneata, domnule Ovidiu, ai îmbătrânit ca laptele.

zdrang (3 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:14

tu vorbesti de integritate si profesionalism de la umbra inelului Nasului?!

vlad (140 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:18

Mi se pare culmea sa compari niste metode de inventariere si poate controlare a alegatorilor cu stalinismul !!! E un fel de reductio at hitlerum, serios :)) Daca vrea sa vada niste oameni care chiar isi doresc sa se comporte ca stalin sa se uite la sustinatorii lui Lupescu!!

Liviu (4 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:22

Realitatea este ca ambele tabere au avut apucaturi securisto-comuniste. Faptul ca observati doar o parte din ele, culmea, chiar partea dusmanului, ce spune de dumneata, gazetarul pensionar? Orice ati face, orice ati scrie acum, din pacate, nu spune altceva decat ca nu stiti sa pierdeti. Am si eu o intrebare, daca imi permiteti. Ce credeti ca a discutat I.Lupescu la sedintele cu consilierii locali PSD, PNL? Astea sunt ultimele minute acordate dvs. Pana nu iesiti la pensie, pana nu muriti din punct de vedere mediatic, eu nu mai calc pe GeSePe. Rusine!!!

marian (3 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:24

Sper sa fiti sanatos si sa nu-l slabiti pe acest individ urmatorii 4 ani ( 8 ani -Doamne fereste !!!!) de atentia si pixul dvs. ! Asa a intrat comunismul in tara( cu cativa indivizi care au manipulat populatia ),asa a castigat Iliescu alegerile de 3 ori,Dragnea cu PSD, Basescu cu politrucii neocomunisti (vopsiti in liberali). Tara asta e blestemata sa nu mai scapam de tradatori,lingai ,hoti si paturici.

Marius Chirea (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:26

Am si eu o parere: Nea Ovidiu, va comportati ca unul care nu stie sa piarda. Inregistrarile arata dedesupturi normale in orice campanie electorala. Se poate chiar si mai rau. Pana la urma oamenii au fost singuri in cabina de vot. Puteau sa voteze cu Lupescu. De ce nu au facut-o? Pentru ca Dragnea are putere de convingere doar pentru aia cu galetile. Astia care se chinuie sa tina un club de fotbal nu pun botul la doar atat. Omul a avut grija sa le dea tot timpul cate ceva nu doar de cand a inceput campania(o minge si o administratie care rezolva doleantele rapid si fara interventii). In plus... uitati-va la Lupescu... pe cine avea el in spate ca echipa... pe un personaj precum Prunea. Stiti mai bine ca mine ce a facut si ce repere morale ne oferea din elicopter. Restul sunt detalii si sincer, pe mine ma speria alternativa si nu din prisma principalului candidat. Va multumesc pentru atentie.

Vioreatza (24 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:26

Dar in presa nu trebuie sa se găsească persoane integre?

Sadrainbow (35 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:28

Am descoperit in ''episodul 2'' ca stiau deja cate voturi vor avea, sau asta nu ati apucat sa vedeti? Am mai descoperit ca au incercat sa opreasca influentarea votantilor prin interventii din exterior, ca au incercat sa contracareze fotografierea votului. Cat despre bruierea telefoanelor, a fost doar o intrebare stupida ce a fost respinsa ca nefiind in limitele legii. Prea putin pentru a trage concluzia ca asa a castigat Burleanu alegerile. Despre santajul lui Balaj sau despre instructiunile de la partid catre votantii finantati de la bugetele locale, cand ne spuneti?

Barcaceanu (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:35

Domnule Ioanitoaia sunteti mult prea vehement in ceea ce il priveste pe Domnul Burleanu si activitatea lui. Cred ca trebuie subliniat faptul ca din ultimii 28 de ani, 24 au fost tutelati de catre Mircea Sandu impreuna cu Dragomir (care era si vicepresedinte al federatiei) iar raul a fost provocat in proportie covarsitoare de catre acestia. Pe de alta parte Ionut Lupescu a fost 7 ani manager general la federatie, cea mai mare realizare a acestuia fiind numirea lui Razvan Lucescu (in timpul lui Lucescu jr Romania a inregistrat rezultate mult mai umilitoare decat pe vremea lui Daum: 0-5 cu Serbia si 0-1 cu Macedonia). In perioada petrecuta la federatie nu a venit dl lupescu cu nicio idee, propunere de revigorare a fotbalului (7ani!). Se pare ca actual conducere a miscat totusi ceva, si daca la copii si juniori, fotbal feminin sunt mai multi bani e si meritul lor. Vochin a venit cu o idee, nu cred ca e atat de rea iar dumneavoastra il ironizati intr-un mod nu prea delicat.

ManX (119 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:38

Deci, Dica, Bratu, Neaga si Mutu nu au licenta. A încercat si Radoi apa cu degetu'. Cei mai valorosi antrenori ai nostrii sunt în straiatate. Mircea si Razvan Lucescu, Böloni, Olaroiu, Sumudica. Andone si Rednic, printre altii pleaca si ei din când în când. Sa spunem ca ar fi antrenorii play-of-ul si play-out-utul. Ce fotbal vrem sa avem? Jucatori sa vina din iarba? Când si de unde? Asta cu golul care trebuie sa se puna dublu, nu o stiam. Cred ca a spus asta pe 1 aprilie, altfel nu are nici o explicatie afirmatia. Trebuie recunoscut ca a pierdut Lupescu, nu a câstigat Burleanu. Lupescu, dupa câtiva ani în Elvetia vine doua luni sa faca o campanie ridicol de scurta si penibila. A venit pe pupe si promisiuni nu cu program. Sa fim sinceri, din sustinatorii lui care are competenta unui manager sau al unuia care vine din birou. Trebuiau reactivati Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. Nu trebuie acuzat Burleanu pentru metoda, opozitia cred ca a fost mai agresiva fara succes. Lipsa manger, competenta. Sa nu mai spunem ca nici cei din prima divizie nu prea au votat pentru ei.

a dica (283 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:41

Am inteles ca Burleanu numeste asta "management electoral". Unde o fi invatat asta acest mare manager? Astept reactii pe masura din partea sponsorilor, a presei si mai ales a suporterilor. Daca acest domn se crede un manager priceput trebuia s-o demonstreze in 4 ani, de-acum ce sa mai asteptam? Fara sa avem o situatie exacta a celor care au votat cu amatorii, se cam vede din comportamentul lor. Care-i opinia suporterilor acestor cluburi din L1, parte a sistemului mafiot?

freddie (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:41

Bre nea Ovi, mai e unul iosif pe la gsp-ul matale.. poate ai auzit de el.. bate campii toata ziua, cu norma intreaga..

ManX (119 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:43

@Sadrainbow. Pe lânga asta, nu stiu cu ce i-ar fi ajutat bruierea telefoanelor în timpul votului.

Romi (4 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:48

Avalansa de postaci burlanesti continua.Ce nu fac unii pt un os gratuit. In alta ordine de idei,dom le ioanitoaia,comparatia cu stalin e ridicola.Stalin era f inteligent,curajos,el ne a scapat de pauker et comp,ba ne a mai ajutat si cu teritorii,pe cind burlica e foar o copie nereusita a mentorului sau:chiorul.Adica un incompetent sadea,un cadavru viu.

eugeniustin (82 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:50

Felicitari pentru noul mandat, domnule Burleanu!

dan b (283 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:51

Cei care-l critica fara vreun motiv pe Lupescu si-i canta osanale lui Burleanu nu sunt suporteri adevarat si nu vad de ce-si pierd timpul citind aceste articole. Doar daca n-au primit un ordin, ceva... Lupescu si cei care l-au sprijinit sunt, in general, mari personalitati ale acestui sport si nu merita toate criticile murdare care se revarsa asupra lor. Si in favoarea cui? Ce au facut acesti oameni care s-au instalat in fruntea bucatelor pentru fotbalul romanesc? De unde atata credit? Ce-i recomanda?

geo (199 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:52

Iar sar avocatii smenarilor Burleanu si Vochin profitorii sefi. Excelent dar ferefistii isi apara sefii ca iei le dau painica alba. Astia nu tac nici pusi fata in fata cu evidenta. Recurg la placa aia cu imbatranitul care scartaie rau.

Briciu (5 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:53

Urat imbatraneste Nea Ovidiu !!! E de pe vremea turnatorilor !!!

Liviu (19 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 16:54

Ca nu va lasa fierea adunata in mandatul "alesului" sa emiteti pareri pertinente mai ca as intelege-o ; dar, sa va legati de modul de numarare a votantilor pro sau contra , lucru care se face in toate democratiile lumii, mi se pare - cum sa va zic ?- rea vointa e putin spus as afirma PROSTIE ... na, c- am zis-o... ori asta la varsta dvs e o CATASTROFA.

Luk (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:01

Un jurnalist adevarat e obiectiv, la dumneavoastra nu e cazul.

Sadrainbow (35 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:05

@ManX, instructiunile de la partid au fost sa fie votat Lupescu - Marius Stan a spus o in timpul alegerilor. Mai mult decat atat, pe gsp a aparut informatia cum ca li s a cerut de la partid poza pe whatsapp cu dovada votului. Curios mi se pare totusi ca oamenii presati sa voteze cu Lupescu, au votat contra indicatiilor primite de la partid...

Ilie (369 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:06

Pina la tatucul Stalin te maninca toti Daddy. De intilnirea asta 'de taina' nu mai povestesti, maistre ? Bine ca n-a cistigat iar mafia

Emanuel (6 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:08

Ati deranjat prin comentariul dvs. multi rezisti cu minte putina, din aia care orice e garantat de basescu si servicii (inclusiv burleanu) e bun. Din aia care cred ca kovesi era in sufrageria lui oprea in noaptea alegerilor ca sa lupte cu coruptia. Le-au zis mentorii lor ca Lupescu nu e bun, gata, si-au insusit "ideea".

Dragos C (11 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:18

Constat ca dnul Burleanu a preluat de la Cotroceni si tehnica "postacilor" , folosita pe vremea lui Base de Elena Udrea, demonstrata in justitie! Baietii astia care posteaza aici cu cat sunt platiti si care e norma pe zi, Razvane? Problema este simpla: dnul Burleanu a ajuns intr-un post pentru care nu are nicio calificare, neavand nicio treaba cu sportul denumit fotbal. A uzurpat o functie care ar trebui sa revina de drept unui fost international, nu unui functionar. Apropos: cea mai normala regula ar fi aceea ca cel care candideaza pentru postul de sef al FRF sau al Ligii Profesioniste sa aiba minimum 20 de selectii in Nationala de Fotbal masculin a Romaniei. De ce nu la minifotbal sau la fotbal feminin? Pentru ca acestea nu conteaza, nu aduc glorie tarii si nici bani federatiei. Chiar daca ajungi campion mondial la feminin sau la futsal, 99,9% din populatia Romaniei habar nu o sa aiba. Egalitatea de sanse nu exista nici la FiFa si nici la UEFA. Vedeti bine ca Anglia, Spania sau Germania au locuri garantate an de an in Liga Campionilor, iar Romania si alte tari mai slabe nu au. De ce Europa are atatea licuei alocate la Mondiale, iar Asia doar cateva? Tot datorita importantei si valorii natiunilor in plan fotbalistic. Altfel, dupa populatie, Asia ar avea 70% dintre locuri . In ceea ce-l priveste pe Burleanu si pe voi, astia de va plateste sa postati pe aici, voi sunteti niste politruci protapiti in fruntea unui fenomen pe care nu il intelegeti si care, de fapt, nici nu va intereseaza decat prin prisma banilor pe care puteti sa-i castigati, legal sau mai putin legal.

cata (19 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:19

@emauel lupescu a zis ca nu e bun, nu altcineva. lupescu nu a avut niciun program, vorbea doar banalitati: "vom readuce fotbalul la frf", "vom scoate iar lumea in strada", "redam suporterilor placerea de a veni la stadio". nimic concret.un singur lucru stim cu siguranta: cat a fost la frf si-a dat contracte firmelor sale.

adrian robert (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:24

ecuatia este simpla..4 ani ca si suporter al nationalei nu mi a adus nici o bucurie, nu vad ce era rau sa avem si o alta abordare..pe mine ca si suporter nu ma intereseaza dedesubturile, scoala lui de marketing si planul lui viabil sau nu, fotbalul este un fenomen social care ar trebui sa aibe la baza spectacolul si sa mai aline din belele sociale aduse de sistemul politic, de multe ori corupt, pe multe locuri de pe globul asta..

Mircea (663 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:24

Mult tupeu au unii... GSP reda inregistrarea audio a unei sedinte mizerabile de blatisti iar unii schimba vorba si il ataca aiurea le dl Ioanitoaia. Niste kretinei aserviti burleanului care neaga evidenta. Se cred destepti iar pe noi ne cred prosti si e exact pe dos. .

Andrei (276 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:30

Toate campaniile electorale se desfasoara asa, iar astfel de discutii sunt uzuale. Atata vreme cat nu ne dati si inregistrarile din tabara Lupescu sa putem compara, demersul gsp e inca unul de natura sa manipuleze, iar Ioanitoaia sa mai aiba ce scrie inca vreo luna de acum incolo.

Planta Carnivora (4 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:34

Nea OVIDIULE ... esti si vei ramane un *** comunist ! Unul care va scrie la comanda , fie ca e vorba de partid sau de gasca mafiota a generatie de aur !

dinamo_fan (127 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:44

avem de-a face cu un ghiveci gazetaresc in care deasupra se pune cu ou si crema cateva vorbe despre fotbal, mai jos un strat de iute la adresa unui fost coleg de redactie iar jos de tot grosul de frustrare la adresa celor care au castigat elegerile cu un scor zdrobitor contra favoritului Lupescu. as vrea sa va intreb domnule Ionitoaia, cat mai e kilogramul de ipocrizie ? adica masinatiunea lor de obtinut voturi a mers mai bine ca a voastra ? asa ne transmiteti aici. voi cei care (spre deosebire ce cei care in orice tara civilizata se afla intr-un punct ce se doreste neutru - presa) ati aruncat non stop cu noroi in FRF si Burleanu si ati facut campanie la greu lui Lupescu. voi ne povestiti de tactici electorale ?? pe bune acum, cat de fraieri puteti sa ne credeti ? carui segment de cititor va adresati ? probabil segmentului cu putina carte, putina minte si multa invidie. doar aceasta combinatie poate sa puna botul la ipocrizia din articolul de mai sus. V-au ciuruit baietii, si sunteti plini de gauri :))))

dinamo_fan (127 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:53

@cata. eu am avut ocazia sa aud ceva din programul domnului Lupescu. 1. Facem audit. 2. Dam afara toata echipa de la conducerea FRF si punem pe ai nostri. 3. Schimbam sistemul de joc si bagam jumate de divia B in divizia A. 4 Facem sezon primavara toamna (ca in Suedia unde vara sunt 15 grade si iarna dureaza 6 luni) Asta ultima chiar a fost perla perlelor. Nu sunt fan Burleanu dar incep sa devin, pe bune. Ce nu realizeaza cei din presa si cei care au fost in spatele lui Lupescu e ca daca voiau sa-l dea jos pe Burleanu, era mult mai inteligent sa sustina un om ca Puscas, care a venit din interior, stia probleme federatiei, a prezentat niste idei si niste solutii care cu adevarat pareau inteligente. Asa s-au aliat in spatele unui candidat care a fost acolo doar cu numele.

Ghencea (129 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:56

@fan dinamo. La o echipa ca aia cu care tii tu nici nu puteai judeca altfel lucrurile. Numai in capul tau presa e neutra. Asta nu se intampla nicaieri in lume iar aici e vorba despre fapte, nu despre pareri. Daca aperi aberatia propusa de Vochin esti ori dus ori pus.

gabi (64 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 17:59

Dupa asemenea dezvaluiri cu dovezi incontestabile in orice tara civilizata individul vizat si-ar da demisia de onoare. La noi nu e cazul dar nici sa fii avocatul unei asemenea magarii nu e de conceput decat la Romanica. Care este tara tuturor posibilitatilor.

Andrei F (1607 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:00

Vad ca multi il scot pe Burleanu pe argumentul ca si Lupescu a facut multe greseli...Asa o fi...Treaba este ca fotbalul romanesc putea sa aleaga dintre mai multi candidati daca era lasat...Burleanu acum l-ar fi interzis sa candideze pe Burleanu de acum 4 ani!!!Ce argument mai doriti?Si Burleanu,Iohanis sau Dragnea nu se pot comporta ca pe mosia lor...Nu pot folosi banii sau subordonatii in actiuni de campanie...

Dodo (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:02

Ori am luat-o razna cu totii, ori sunteti platiti cu bani buni unii dintre voi. Mi-e greu sa inteleg, cum poti sa fii de acord cu ce a facut Burleanu. Serios!!! Poti sa fii impotriva lui Lupescu, sa nu il placi pe Ioanitoaia, foarte corect si normal. Dar sa fii de acord cu ce au facut oamenii astia la alegerile astea si in toata campania.....ma crucesc. Nu e normal sa folosesti CEX ca unealta de manipulare. Campania ti-o faci singur, pe banii tai si cu oamenii tai. Nu cu angajati ai institutiei si pe banii insitutiei. Mai are rost sa vbim despre "sedintele" pe la munte cu reprezentatii L3, fotbal feminin si AJF-uri? Tot pe banii FRF? Toate deplasarile din perioada asta, tot pe banii FRF? Centrele de Excelenta??? Contracte de "marketing", creare de brand si cate or mai fi fost.....Incredibil. Si mai incredibil e ca tot ce pleaca de la baza acestui fotbal (si asa subrezita baza asta) a votat cu Burleanu. Inseamna ca asta isi doresc oamenii, cateva mingii, porti, jaloane. Nu vrea nimeni dezvoltare, nationala competitiva. E OK asa.....

geo (199 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:04

Bai fan dinamo, tu stii ce inseamna ipocrizie? Dl Ioanitoaia l-a criticat permanent pe Burleanu si acum are cu atat mai multe motive sa o faca cu cat ghiolbanul a comis-o foarte rau. A organizat o sedinta de blatisti si a castigat in urma unui aranjament oribil de culise iar tu si alti *** il aparati. Gratis sau nu?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (276 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:06

@dinamo_fan. GSP e in sine e un mare ghiveci cu iz de tabloid cancan la care mai activeaza cativa jurnalisti old school, asta insemnand si o doza mare de nostalgie pentru Mircea Sandu, Cooperativa si Generatia de Aur. De exemplu Ioanitoaia sigur e nostalgic dupa zilele cand era mai tanar, fuma vreo doua pachete pe zi si la Procesul Etapei se intretinea cu marii corifei ai fotbalului romanesc, Sechelariu, Pinalti, Padureanu, fratii Becali iar prin telefon cu Nasu si Corleone. Ca sa revenim in prezent, au manipulat la greu pe perioada campaniei electorale FRF si au tras cat au putut in directia Lupescu astfel incat alegerile sa para deja castigate de favoritul lor (cam cum s-a intamplat si cu Clinton in SUA). Normal ca realitatea a lovit nemilos, iar manipulatorii care incepusera si ei sa creada in minciunile lor, nu prea se impaca cu gandul infrangerii. Si atentie, nu-mi place deloc Burleanu. E mult prea politruc si alunecos pentru cineva care se ocupa de sport nu de politica.

11 (45 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:17

Individul e obsedat de Burleanu. Mai bine ar fi obsedat sa-si educe "specialistii" din redactie, ca verificarea corectitudinii informatiei inainte de a arunca un articol pe pagina ziarului nu strica, ca nu poti sa aduci vorba de "patronul" unui club de fotbal atunci cand el nu exista, sa aduca o invatatoare care sa le prezinte notiuni de aritmetica din clasa a doua si sa le explice ca 168 minus 55 tot e mai mult decat 78 plus 8. Suntem obsedati de altii iar la noi in curte ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Toro (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:21

Situatia e P-E-N-I-B-I-L -A și trista dar bine descrisă de maestrul Ioanitoaia!! Ce ma întristează cel mai tare dar nu ma mira, e faptul ca mai sunt comentatori aici care spun ca atitudinea FRF la alegeri este Ok ☹️ Alo, schimbarea de mentalitate in societatea românească nu vine de la cei care va conduc. Ar trebui sa vina de la fiecare dintre noi și la ce-i spunem copilului acasă ca e etic, moral, corect ,fair-play sau dacă vreți, “schmeker”. Dar cu așa mentalitate, viitorul României suna... tot schmeker 😂

Dr. Dan Patru Tudosie (69 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:26

"Dica, Neaga, Mutu si Radoi trebuie apreciati fiindca au evoluat la echipa nationala" - Ioanitoaia Ovidiu. Noaptea mintii.

Gabriel (6 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:35

Lasa-ne!!! Mai trăiesti? Lamureste-mă ceva (pe puncte) :1.Când începe lucrul la UEFA, Luppulescu? 2.Când are avion Crăciunescu pt SUA? 3. Când iesi la pensie jalnicule?

Puscas Marin (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:39

Se observa ca toti cei care vin din spate in administratie, politica, isi rafineaza metodele de furt iar zburleanu asta nu face exceptie. A preluat sistemul de la sandu si l-a mai rafinat putin folosindu-se de cele mai securiste metode ca sa poata castiga alegerile. Nu il recomanda nimic, absolut nimic sa conduca fotbalul romanesc iar in cei 4 ani prestatia nationalei de fotbal a fost un fiasco pe care ar fi trebuit sa si-l asume si sa-si dea demisia. Si Lupescu a gresit cand a hotarat sa candideze, de fapt toti din Generatia de Aur care au fost legati de becali & sandu ar fi trebuit sa stea in banca lor fiindca au o imagine negativa. O fi o fatalitate a poporului asta (de prostanaci, de ce sa nu spunem..) sa aleaga intotdeauna raul cel mai mic.

Valentin (44 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:41

Din câte am înțeles, concesiile pentru Bratu&comp sunt pentru că sunt înscriși la cursurile Pro. Iar cu stenogramele, în afară de chestia cu bruiatul telefoanelor, respinsă imediat, nu mi se pare nimic grav. Din contră, au luat măsuri împotriva votului multiplu, ori a fotografierii voturilor, care din punct de vedere moral n-a fi ok. Și măsuri împotriva influențelor de partid, înfierată patru ani de zile de media sportivă.

Ionut (22 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 18:52

Doar uitandu-ma la comentarii si deducand ca multi nu va mai citesc, inteleg cat de false erau sondajele alea de opinie inainte de alegeri: Cu cine ati vota, Burleanu ori Lupescu? Pai nu e clar ca majoritatea oamenilor ar fi votat cu Burleanu? Tactica si miscarile castigatorilor au fost mai tehnicizate si prolifice. V-a facut frumos Burleanu.

Andrei F (1607 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 19:02

@ Valentin Adica de exemplu vi se pare normal sa incerci sa convingi opozitia sa nu se prezinte la alegeri? Vi se pare normal ca contracandidatii sa fie bruiati cand isi tin discursul? Vi se pare normal ca angajatii FRF care au fost recompensati cu premieri,excursii sa fie angrenati in campania sefului de institutie?O fi normal sa schimbi regulile pentru a candida intratat incat nici Burleanu nu ar fi putut sa participe acum 4 ani?

Aeroman (3 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 19:06

Domnule Ioanitoaia, va citesc articolele cu interes. Ma mira cati postaci ai lui Burleanu încă mai scriu pe blog-ul dvs., chiar și după furtișag. Se vede a îi sunteți dusmanul numarul 1. Va rog sa ramaneti așa până când individul acesta se apuca de o meserie la care se pricepe, ca la fotbal este complet pe dinafara. Atat el, cat si leprele care îl înconjoară au făcut, fac și vor mai face mult rău acestui sport nobil.

Cristian (1 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 19:14

Asta e situația, se vede ca pe cei mulți și mici care au votat ii doare-n basca de viitorul fotbalului românesc, ei doar sa-și primească subvențiile, plata pt votul de la alegeri. Practic e un sistem de mita electorală, atenții etc, pe care evident ca cine le poate face decât cel care e deja la butoane și are pârghiile necesare! Orice alt contracandidat nu poate veni cu ceva de acest fel, doar cu vorbe frumoase și promisiuni. Eventual cu numele și cv-ul. Care nu țin de foame, oricât de sonore sau interesante ar fi. Pe cale de consecință oricine ar candida va avea aceeași soarta cu a lui Ionuț. Sau a lui Popescu de acum 4 ani, se poate și așa. Pe de alta parte poate ca asta meritam, sa ne pună serviciile oamenii lor școliți in toate posturile importante, pe unde apuca. Iar postul de la FRF, cu toate avantajele și sistemul electoral care te eternizeaza la conducere nu putea sub nicio forma sa le scape din mâna, doar nu era sa vina generația de aur sa conducă, trebuiau sa fie instalați mediocrități și neica nimeni plini de aroganta.

sundance kid (205 comentarii)  •  23 aprilie 2018, 19:15

La fiecare editorial apar aceeasi internauti cu zecile lor de clone . Cei care pretind ca nu va citesc niciodata . Cam astia sunt majoritatea carecred ei reprezinta poporul roman ,cu dragoste de Romania ei de fapt neplatind nici o taxa sau impozit pentru ca sau stramutat demult dar avind pretentii si asteptari mai ales de la ziaristi zica-se a patra putere in STAT ! Apropo nu puteti sa gasiti metoda prin care puteti sa le blocati intrarea pe pagina a numitului davidero FCSB sau al lasului andrei dinamovistul si zecilor lui de clone .

Comentează