Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Craiova în derivă

Mult așteptatul derby FCSB - U Craiova n-a avut istoric.

Permalink to Craiova în derivă
marți, 10 aprilie 2018, 3:24

Roș-albaștrii au deschis scorul încă din minutul 6 și, cu excepția unui sfert de oră din final, au dominat clar partida. Chiar dacă din penalty, al doilea gol al bucureștenilor a venit logic, consfințind victoria meritată a formației mai valoroase. Dar și, surprinzător, mai concentrată, mai prezentă în joc. Spre regretul admirabililor ei suporteri, 3.000 de oameni care au răgușit scandând degeaba „Știin-ța, Știin-ța!”, Craiova a decepționat. Fair, însuși Mangia a recunoscut superioritatea FCSB: „Adversarul a fost mai bun”. Într-adevăr, a fost.

Nu știu cât de inspirat s-a dovedit Dică (numai el?) în alcătuirea garniturii de start, cu Bălașa în centrul apărării, ba și căpitan, cu Ov. Popescu și Filip la mijloc, cu Cr. Tănase și Alibec titulari, dar el a mutat precum Kasparov când i-a introdus, la pauză, pe Teixeira și Fl. Tănase. Primul a creat, iar celălalt a transformat lovitura de la 11 metri care a ridicat diferența la 2, una mai fidelă în raport cu evenimentele de pe gazon.

Înlocuirea cu Tănase cel mic l-a înfuriat pe Budescu, jucătorul căruia FCSB îi datorează multe execuții superbe și numeroase puncte. Budi s-a supărat însă, să mă ierte, cam ca văcarul pe sat. Declarând că se simte folosit și frustrat, el i-a atacat fără menajamente pe „cei care m-au schimbat” (Dică și Becali?). Lăudabilă sinceritatea lui, maniera de a spune de fiecare dată ce gândește. Atât că a fi sincer nu înseamnă automat și a avea dreptate. În situația respectivă, vedeta mai degrabă n-a avut, deși probabil că atacul lui l-a vizat pe Gigi, nu pe Dică.

Evident că Nick nu-i „antrenorul de geniu” elogiat la TV de patron. Mai are drum lung până acolo și nici nu-i cert că-l va parcurge vreodată. Pe de altă parte însă, nepotrivită, izbucnirea lui Budescu a semănat cu o contestare a autorității antrenorului. Fără a face un caz din răbufnirea cu pricina, i-aș recomanda lui Budescu, pe care l-am propus la „națională” înaintea altora, să nu uite că inclusiv Messi și Ronaldo sunt uneori înlocuiți! Indiferent cine ți-e antrenor, dincolo de vârsta, palmaresul ori culoarea ochilor lui, acesta trebuie respectat. Nu omul, dar măcar funcția, altfel se ajunge la debandadă.

Alibec a continuat să caute ceva ce tot n-a găsit! S-a străduit, dar cu efecte minime, din care pricină plecarea lui ar constitui o soluție salvatoare. Urmează să aflăm în ce măsură, știre în premieră absolută, intenția lui New York Red Bulls de a-l achiziționa, prin intermediul firmei reputatului agent de origine română Constantin Dumitrașcu, se va concretiza. Clubul din Major League Soccer ar oferi FCSB trei milioane de euro și un milion pe an lui Alibec. De văzut.

În afara câtorva minute din repriza secundă, când s-a mai trezit și a preluat posesia, Craiova a dezamăgit. Ea a confirmat scăderea de formă din ultima vreme, indiscutabilă în condițiile în care a înscris un singur gol în 4 meciuri! De acord că pierde greu, dar câștigă și mai greu. De aceea riscă, dacă n-o va învinge pe Viitorul în Bănie pe 28 aprilie, să părăsească podiumul Ligii 1.

Până să fie studiată atent de adversari și aceștia să-și ia măsuri de precauție, Craiova a fost o echipă sprintenă. Fâșneață. Seducătoare. După ce tripleta Mitriță, Gustavo, Băluță a făcut victime cu duiumul, duminică a avut doar două jumătăți de ocazie de gol! De când Băluță a ieșit din formă (deși, să-mi fie cu iertare, și sculat din somn el e mai periculos decât un Bărbuț, care fuge, fuge și atât!), Craiova navighează în derivă, se căznește.

Pentru că bate pasul pe loc, iar jocul ei, din ce în ce mai previzibil, a devenit lesne de ghicit și de blocat, Mangia trebuie să inventeze ceva pentru scoaterea din amorțeală. Asta visează și cel mai entuziast public din România, o Craiova pe măsura nesfârșitei lui iubiri.

Comentarii (65)Adaugă comentariu

gioni (109 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:40

ati gresit titlul BLAT REGIZAT

Motatei (29 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:47

Articol foarte corect. Sunt oltean dar Craiova nu a contat in meciul de duminica. A fost pe linia de coborare din play off.

Sorin (24 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:53

Corect nea Ovidiu, insa nu pot sa obtii rezultate cand in minutul 5 se accidenteaza omul de banda dreapta al Craiovei si pe banca de rezerva NU ai pe nimeni sa-l inlocuiasca. Sa ne fie cu iertare dar Craiova joaca peste valoarea lotului de jucatori pe care il are si care este inferior FCSB, inferior CFR si ma tem ca este inferior si fata de Viitorul. Baluta trebuie sa primeasca cateva lectii, s-a rasturnat carul cu talent peste el insa i-a crescut nasul si din aceasta cauza nu mai vede bine mingea. Craiova marca des in campionatul regulat pentru ca juca pe contraatac ca orice echipa mica, insa cand esti in lupta pentru titlu nu prea te mai ataca lumea si te invita la joc, la joc 1 la 1 nu poti sa faci fata cu jucatori de 1,5 metri. Mangia a incercat varf de careu cu fostul jucator al Pandurilor (imi scapa numele), a facut in februarie si o oferta pentru Jo Santos de 250.000 euro, oferta care a picat, omul a inteles ca etapa victoriilor pe contraatac s-a incheiat pentru Craiova si este nevoie de un atacant de forta, insa i-al de unde nu-i. Costatare: se pare ca in ceea ce priveste Craiova mai suparati pe rezultatele mai slabe ale echipei sunt analistii de fotbal decat suntem noi suporterii sau patronul clubului. Noi intalegem ca momentan purtam pe cap o palarie mai mare decat este cazul si ne multumim sa nu ne-o ia vantul decat sa aspiram la una si mai mare. Anul asta Craiova a consacrat cativa jucatori valorosi: Popa, Screciu, Mitrita s.a. Daca avem rabdare in 2-3 ani vom avea trupa cu care sa castigam campionate. Pentru moment nu avem cum.

jianu george (6 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:13

Hristos a inviat ! Eu ,filozov fara multe ale fotbalului (decat din privit !),cred ca Baluta este putin scos din forma ,ma gandesc unde este Burlacu ,Scrieciu ,Briceag (era bun si pe dreapta (mai bun decat Dimitrov sau Mitrovoci ),pustiul de la Corabia ,chiar si Gardos era mai sigur ... Sanatate si incredere mai departe ! Hai Stiinta Craiova ! Hai CS Universitatea Craiova !

Mihnea (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:13

Imi pare rau ca inclusiv aici vad termenul de "derby" folosit gresit. Originalul, din Anglia, se refera strict la criterii geografice. Toti comentatorii romani vad "derbiuri" peste totr. Steaua- Craiova poate fi derby doar in Europa. In tara Craiova poate avea derby poate cu Tg Jiu, ca sunt in Oltenia. Atat. Nu exista derby de clasament. Sa preluam termenul corect torusi.

Logos (5 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:15

Sper să aveți dreptate și să scăpăm de Alibec. Mai mare rușinea, Gnohere freacă banca ca să joace unul cu un singur gol în tot sezonul.

dinu (427 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:28

@Sorin. E cum zici dar daca esti inferior nu maivorbi ca Marcel Popescu ca iei titlul. Multumeste-te cu locul 3-4 si nu te mai impauna. Dar fuduli ca oltenii nu exista pe lume.

dan (151 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:32

@sorin : atacantul acela dus la Timisoara nu este de la Craiova ?

Che Guevara (363 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:41

1. Rotaru e fan Steaua. Craiova nu va bate pe Steaua in vecii vecilor amin! 2. Meciul a fost penibil si e pacat de cei care au platit bilet sa vada asaceva. 3. Daca va ganditi ca FCSB o sa castige campionatul dupa ce ati vazut acest meci faceti foarte bine. Cand intalniti CFR Cluj o sa va dea cu terenul in cap. Din pacate CFR Cluj nu are aliati in acest play-off. Jocurile sunt facute pt FCSB si Dan Petrescu a inteles abia acum ca se singur impotriva a 5 formatii care merg intr-un singur sens -> Becali campion.

diana_napoca (30 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:46

Deriva??Serios?mai degraba un meci vanmdut de Craiova in olteneasca traditie a vanzarii de puncte catre FaciCeSpuneBecali. Craiova iesita din forma?Se pare ca ati vazut un alt meci... Craiova a fost total pe dinafara fotbalului!Nici o ocazie,d-le Ioanitoaia!! Intelegeti?Nici o ocazie!!Daca inca nu ati sesizat ca oltenii vandura meciul lui Beqalj inseamna ca sau sunteti fan "pina la moarte" sau trebuie sa vizitati un oftalmolog.Sau o fi ceva mai grav.Va recomand articolul lui Cosmin Stucan. Acolo veti intelege ce se intampla in Cetatea Baniei.

Daniel (223 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:57

Terminati ma cu tampenia ca U a vandut meciul...Ce meci sa vanda o echipa care nu mai e in stare sa dea un gol??? Desi se simte ca regreta dl Ioanitoaia are perfecta dreptate. Craiova sa zica merci daca prinde locul 3 dar are posibilitatea sa ia cupa. Macar atat...

Tudor (301 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:58

„Cine n-are bătrîni să-și cumpere” (vorbă din...bătrîni). Nu așa te porți cu singurul jucător ce face spectacol și trage echipa după el. Dică, dacă conduce ceva, trebuia să-i fi spus ce are de gând să facă înainte de a începe meciul, nu în pauză.

Marius22 (347 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:01

A gresit Mangia de data asta. Trebuia inceput cu Baluta dar italianul a vrut sa ii dea o lectie si nu i-a iesit.

Andrei F (1607 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:07

Ne spuneti de o Craiova care nu de mult timp a sedus...Care sunt meciurile acelea memorabile?Eu nu mai tin minte decat meciurile Craiovei cu Hategan si de un 2-0 cu CFR...De Steaua pot aminti ca a dat cele mai multe goluri dar se vede treaba ca asta nu se elogiaza daca stelistii sunt in culpa... GSP si comentatorii TV elogiaza in schimb cea mai tare aparare...Si pe Croiavo o elogiasera dupa un meci la Steaua in care a doua repriza nu a avut sut pe poarta adversa!Deci s-a dus si butada ca golul face farmecul jocului de fotbal!Deci pana una alta se vede cine s-a luptat cu Lazio si cine a invins entuziazmant pe Sepsi si Chiajna la un gol diferenta...Tare si remarca despre Budescu!Ca ar fi bine sa spui adevarul dar ca nu se prea face sa te dezbraci de caracter pentru ca nu ai fost tot tu vioara intai inca o data!Budescu mai bine ar uita de binevoitorii care-i canta la ureche ca daca spune ceva contra de Becali ar deveni special.Budescu a batut meciul trecut n lovituri de colt si n lovituri libere.Multe ar fi fost demne de Tade.Steaua a fost mai periculoasa in 3 lovituri de colt cu oltenii neexecutate de Budescu decat in 15 lovituri cu Iasul ,majoritatea executate artistic de meseriasul Budescu.O data a reusit....Budescu sa-si aminteasca ca pana si Balasa sau Popescu au avut goluri frumoase din lovituri libere.Budescu sa se ocupe mai mult de fotbal decat de vorbele de duh spuse dupa meci sau in meci cand lasa arbitrului posibilitatea sa-l critice...Altfel putea merge la teatru unde spectatorii ar fi aplaudat vorbele sale pline de intelepciune...

Andrei F (1607 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:11

@Tudor (177 comentarii) • 10 aprilie 2018, 16:58 Domnule,Budescu a reusit un gol frumos etapa trecuta...Dar Budescu era pe teren cand Iasul zburda cu un om in minus si doar norocul a facut ca Steaua sa nu piarda puncte meciul trecut.Daca schimbarea lui Budescu a evitat rusinea din meciul cu Iasul apoi bine ca a fost schimbat...Jucatorii umiliti de ieseni sigur nu sunt superjucatori...

Sorin (24 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:29

@jianu george. Burlacu a fost folosit in mai multe etape insa nu a reusit sa inscrie, Briceag joaca pe partea lui Tiago Ferreira si cred ca Tiago Ferreira este mai experimentat, Screciu are 18 ani si este greu sa-l folosesti titular impotriva celor de la Steaua. @dinu. Si eu ieri pe facebook am scris ca CSU va invinge cu siguranta insa cand am pus bet-ul am pus X solist. Una este sa mobilizezi echipa si suporterii si alta este ceea ce gandesti in interiorul clubului. @dan. Este vorba despre Mihai Roman fostul jucator al Pandurilor de care nu-mi aminteam. Roman are 26 ani si vrea sa joace meci de meci, a jucat cateva etape la Craiova si nu a reusit sa inscrie. Opinie personala, Craiova s-a grabit ca l-a imprumutat la Timisoara insa poate s-au gandit si la dorinta jucatorului. Personal cred ca Roman este varianta de varf de forta de care are nevoie Craiova acum. P.S. fac aceste comentarii la articolele lui nea Ovidiu Ioanitoaia pentru ca avem in comun cateva lucruri: albastru, Napoli, Atletico Madrid si Craiova. NU sunt specialist in fotbal, doar chibit. :)

Jean (280 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:41

Bai Andrei F, tu semeni leit cu Ioanitoaia. Amindoi le stiti pe toate dar tu te dai si mai mare.

Poli 21 (189 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:43

Mare bucurie pe nea ovi, se pare ca insistenta cu care besteleste pe oricine nu agreaza *** da rezultate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

daniel (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 17:59

cred ca lumea nu s-a prins,oltenii sunt constienti ca la ce lot au nu se pot bate pt campionat,asa ca au ales cupa ,iar in campionat vor vedea

Lestie (78 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:06

Desi joaca tot timpul in zece oameni (Alibec e mana moarta, iar cand lipseste el, il "suplinesc" Nedelcu, Coman, Junior Morais sau Tanase, batranul), Steaua a ajuns pe primul loc. Daca are minte, Dica il trimite pe Alibec la Palat, sa joace table cu Becali, si incepe meciurile care au mai ramas de disputat cu Gnohere, altfel va trebui sa stea la mila rezultatelor. N-ar strica, de asemenea, sa-i arate lui Budescu banca de rezerve, poate pricepe ca fotbalul nu a inceput si nu se termina cu el.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:08

Clona psd-ista e pe placul Stelei. Mangia stie ca are o sansa doar daca *** lui cauta dueluri si ataca. Iuti, tehnici, in plus Mangia nu poate alinia sapte care stiu sa se si apere. Nu-i vorba de sistem, stelistii in forma normala cistiga duelurile caci sint mai buni si mai puternici. Am si zis ca in afara de Clona impidicatul asta de NicStein n-o sa mai bata pe nimeni. O sa vedeti. ---------------------------- Pardon, genialul Nic ! Iar a mutat genial la pauza ! Pai ba bolovanilor, de ce are mereu nevoie sa corecteze la pauza ? Cind aliniaza si impidicatul asta odata o echipa fara surprize si inventii ? Tot respectul pentru Dodel, cit a fost prietenul lui Nic mic la Steaua antrenat de Reghe a fost unul din cei mai buni, azi insa nu mai face fata. In plus este iar o noutate pentru Budescu si Alibec. Oare asteptau cei doi ceva de la Popescu si Filip ? Nu construiesc, macar de-ar inchide. Nimic. Breveld si Muniru. Man joaca doar ca e tinar si ca nici nu are concurenta pe post. Alo ? Clona a controlat a doua jumate a primei reprize si aproape toata repriza secunda. Daca Ar fi egalat n-ar fi mirat pe nimeni. Noroc ca Banuta n-a jucat de la inceput. Bancu a fost imperial, daca avea un virf in forma cred ca am fi pierdut partida. Asa ca nu pot efectiv sa-i inteleg pe cei care-l lauda pe Nic. ------------------------------- Ca orice impiedicat mintal Nic trebuie sa-si lase amprenta, trebuie sa inventeze ceva, trebuie sa surprinda si sa arate ca el gandeste. Reuseste doar sa enerveze, pe mine ma apuca deja ameteli doar cind il vad pe prostul asta. Nici n-am vrut sa ma mai uit la meci cind am vazut echipa, iar la pauza si-au facut toti cruce cind au realizat ca l-a scos pe Budescu ! Nici macar Oli, ieri la camile, azi la chinezi, nu era in stare de asa o imbecilitate, anume sa creda ca la 1:0 trebuie sa se apere si sa-si scoata jucatorul care poate decide singur un meci !!! In plus – asa cum s-a dovedit !!! - fara sa vorbeasca cu Budescu ! Un antrenor TREBUIE sa-si respecte jucatorii, caci nu joaca impidicatul de NicBolovan. Nic nimicul asta de antrenor l-a adus si pe Alibec in pragul disperarii. Mai apare si Becali tot cu iubitul sau de mina. Pai daca se enerveaza Budescu nu mai joaca de loc. Joaca atunci bolovanul „Guardiola“ ? Am inteles ca pleaca si Alibec. Prosti gramada. Au ajuns din greseala in sfirsit patru - cinci jucatori de clasa mondiala, trei n-au fost titulari, unul n-a jucat deloc caci trebuiau sa joace Breveld si Muniru, unul a fost scos la pauza, altul pleca la vara ! Prosti gramada.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vlady (150 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:20

Da, toti sinteti destepti, niste Guardiola in devenire. Asa prosti cum sint Dica si Becali, nu destepti ca Dan Petrescu, Mangia si Rotaru ei sint pe locul 1, nu criticii loe. Risilor...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:26

Ce vorbesti nea Ovi e usor sa inventezi ceva la comanda ...ia asaza te matale la masa si inventeaza un articol bun ...poti ?...articolele lui matale sunt mediocre si submediocre ...nu te supara ...orice critic literar vede asta ...ce vrei sa inventeze ?...mersul pe jos ?

corneliu (18 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:38

Anul acesta în play-off fcsb joacă pe bune doar cu CFR restul echipelor sunt arvunite. Pentru CFR fiecare meci e o finală. Cum spunea cineva mai au 6 finale.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:52

...este normal sa existe multi prosti care nu deosebesc un meci trucat fata de un meci jucat cinstit ...decand Universitatea Craiova joaca sub denumirea CSU n am facut niciun blat cu fcsb ...absolut niciunul ...cine sustine altfel sustine ca zapada i neagra ...fara nicio baza logica ...

Vio (7 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:53

Ce le mai cantati prohodul!!! Dar, maestre, de ce nu mai ridici in slavi echipa lui Mititelu? Nu te mai consideri mama ranitilor? Aaaa! Acum, ti-au dat motive cei de la CSU sa scrii despre ei. Intotdeauna de rau. Sper, sa te plictisesti curand. In rest, numai de bine!

marius (39 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:54

sectantii lu' mititelu sa lase ciocul mic pt ca fc-ul lor iubit din 2005 (cand, din pacate, a intrat pe mana sarantocului) pana in 2014 (cand a falimentat si a disparut din fotbal) are fix ZERO victorii cu echipa lu' becali. dar e mai usor sa vezi paiul din ochiul altora decat sa vezi barna din ochiul tau. personal va multumesc ca ne duceti atat de mult grija (practic nu va scapa niciun meci d-al nostru, LoL) insa aveti grija sa nu plezniti de atata frustrare stimabili mititei.

Andrei F (1607 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 18:55

@ Sorin Craiova are in echipa un jucator pe nume Burlacu...Incepuse la fel de bine ca Man...Asta are si talie si mai este si atacant...

Sorin (24 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 19:09

@Andrei F am scris despre Burlacu. A jucat cateva etape cel putin o repriza insa in opinia mea este prea lent pentru varsta lui, in plus merge in banda stanga prea aproape de Bancu cand el ar trebui sa stea plasat in centru intre fundasii centrali ai echipei adverse sa le faca loc lui Baluta si Mitrita.

Razvan (331 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 19:15

Respectul se castiga, nimeni nu "trebuie" sa respecte apriori. Lipsa de respect fata de Dica nu a pornit de la Budescu si nici de la Alibec, ci de la Becali. Purtandu'se cu ei ca si cum ar fi niste slugi, ba chiar spunand explicit asta, Becali le'a torpilat autoritatea lui Dica si MM. Acum, facand pe seful cu Budescu, Becali nu face decat sa il demotiveze si pe asta si sa strice atmosfera si mai rau.

Lucian (206 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 19:23

Razvane, vorbesti ca sa nu taci. Respectul fata de profesor e obligatoriu indiferent de context. Asta inteleg doar oamenii care au bun simt nu si cei care se cred destepti si nu sint.

Lucian (206 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 19:29

@Vio. Omiti esentialul. Dl Ioanitoaia s-a certat la cutite cu federatia aparind Craiova lui Mititelu care era singura echipa din Craiova in acel moment. A aparat Craiova, nu pe Mititelu insa *** pricep greu asta. Si nu cinta prohodul Craiovei de azi. Face observatii pertinente pentru ca echipa e in declin vizibil.

naica (43 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 19:29

@Ovidiu_3003 : Cat ai de gand sa-ti mai bati joc de LIMBA ROMANA ???

Andrei F (1607 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 19:56

@ Nu va aparuse comentariul...Daca tot am amintit ca Burlacu si Man au inceput bine campionatul acum trebuie amintit ca si Man are ratari imense si in meciul de ieri dar si pana acum...Man parea stors la sfarsitul meciului de acolo si interventiile primitive pentru care a luat galben...Apoi Craiova pentru cine arunca baloanele in careu fara sa ai un jucator bun la jocul aerian? La fel si la Steaua cand se stie ca Alibec nu da cu capul...?Baluta parca totusi a dat gol cu capul! Nu este curios cum de nimeni nu sare in apararea lui Gnoere? Asta- i inca golgheter! Parca Geambasu candva...Probabil ca pe ziaristi nu- i doare de respectul pentru jucatori ci mai repede vor sa inscrie contra lui Becali...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:03

...naica invata ti familia ta limba romana ...pe mine nu ma inveti tu acordul subiectului cu predicatul ...eu vorbesc si scriu perfect romaneste ...nu ma intereseaza de prosti ca tine ...aici vorbim de fotbal un sport pe care tu si nea Ovi nu l intelegeti ...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:15

...i a scrie si tu naica cand esti enervat despre fotbal si ce crezi tu ca trebuie facut sa ajungem campioni mondiali ...te duce mintea ?...sau tu faci analize pe textele mele sa mi descoperi greselile de gramatica in loc sa te duci la meciuri sau macar sa cumperi ziarul ...toti sfertodoctii s au strans sa si dea cu parerea daca are cratima ...*** ...stiu ca o sa fie cenzurat dar asa era un cantec ...

Cita (2118 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:21

Comentariul e bun. Oltenii mai au de lucrat ca să se ridice la înălțimea așteptărilor cel puțin a celor ce au văzut pe viu la treabă Craiova Maxima, demult. Valabil si pentru urmasa Stelutei Maxima de demult.

Doru (5 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:32

Pacat ca va exprimati ca un novice.Ar trebui sa stiti ca suporteri nu" ragusesc degeaba"!

Marian Lupu (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:40

La fcsb este deja debandada din moment ce schimbarile sunt facute din loja iar unii jucatori sunt fortati in primul 11 pt a fi vanduti mai departe. Craiova nu joaca nimic cu fcsb ( care nu sunt ros-albastrii nea ovi, ei sunt galben albastrii inchisi si rosii, haideti sa respectam si institutiile tarii daca tot cereti respect, nu credeti? ) de ceva timp, e deja traditie. Sa-l ataci public pe Budescu cum a facut-o gigica ***, dupa ce mai ieri ii rugai pe moderatorii de la digisport sa modifice clasamentul si sa puna Budescu in loc de fcsb inseamna sa-ti tai craca de sub picioare, cred ca Dan isi freaca mainile de bucurie. Apropo a gasit Justin Stefan documentul prin care Steaua Bucuresti i-a cesionat locul in liga 1 fcsb-ului? Multumesc

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alin (626 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:42

@ovidiu3003. Mai lasa-ne in pace cu tampeniile tale fara numar, du-te si canta la alta masa. E lumea populata de tembeli dar tu esti campionul lor.

Tudor (301 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:45

Poate nu's singurul...precum alte lucruri bune au fost stricate cu bună știință, nu numai la noi, mi se pare că la fel se face'n sport. A vedea un meci de fotbal la televizor e un chin. Comentatorii, pe lîngă că numai limpede românește nu vorbesc, spun numai bazaconii, mai zic că negru'i alb. În alte limbi se numește disonanță cognitivă, de ajunge omul să nu mai fie sigur pe nimic, să nu se mai bizuie pe judecata lui. Unii ar zice că-i vorba doar de prostie. Poate, însă cineva, ce ne vrea răul, îi strînge. Filmările, cu enșpe mii de camere, se pun ba pe fețele jucătorilor și antrenorilor, ba pe ale spectatorilor; care-i legătura cu sportul? Momente penibile pentru toată lumea; gimnasta așteaptă, uneori minute, nota cu camera la un metru de nas după ce-a ratat ieșirea de la bârnă. Nu zic că cei mai mulți spectatori, cînd camera e pe ei, au fost dresați să scoată limba sau să se strîmbe în fel și chip.

Alin (626 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 20:45

@Doru. Degeaba in sensul ca le-a folosit jucatorilor. Multi citesc, putini pricep.

Che Guevara (363 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 21:37

Nu a deranjat neputinta jucatorilor de la CSU. A dernajat faptul ca nu aveau nici un fel de de idee de joc. A fost un meci in care FCSB a facut ce a dorit iar ceilalti se plimbau pe teren in cele mai haotice directii. Cand era o faza de atac pentru clona nu pleca in atac decat jucatorul care avea mingea la picior. Cand se trimiteau centrari in careu se trimiteau exact acolo unde nu era nimeni. Cum sa centrezi in careu cand nu ai nici macar un coechipier acolo ? Cand tragea Mitrita la poarta mai avea putin si se dezumfla mingea pana ajungea la portarul FCSB. Cand CSU se apara jucatorii ei ramaneau undeva pe la mijlocul terenului si faza de aparare o faceau numai doi fundasi centrali. Daca voi credeti ca asa joaca o echipa antrenata de un italian inseamna ca nu ati prea vazut meciuri de fotbal la viata voastra. Stelistii pot sa se bucure dupa acest meci. Dar cand vor intalni o formatie care joaca pe bune, iar vor lua 5 ca la Roma.

exidpol (264 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 21:41

știința nu e în derivă, este solid ancorată la ...cel ce îi sus

?????? (831 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 21:57

Cine este bre nea Ioanițoaia ăla de semnează Cătălin Țepelin ? Are șanse să ajungă director al publicației ? Zice că ăia de manifestă "vedetisme" au *** la gazetari ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 22:06

La Craiova e un joc flegmatic , ca si conferințele de presă. După jocuri care trebuie să fie ca niste finale sa vii sa spui ca a mers jocul înseamnă că tii de scaun. Atitudine Daum.

Andrei (10 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 23:14

nea ioanitoaiule, esti doar un mestecator de cuvinte. nicio idee, niciun fior, nimic. tabula rasa.

dinu (427 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 23:16

Ovidiu_3003 e cel mai prost dintre prosti. Asa trebuie considerat cel care debiteaza imbecilitatea ca edecul Andrei Ivan e cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile.

Bogdan (395 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 0:22

Nu sunt de acord cu unele afirmatii din acest articol mai ales cu aia privitoare la Baluta dar macar e un articol cu cap si coada. Clar si fara insinuari. Ce a scris Stucan e o mizerie si o diversiune. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 0:47

Craiova nu v-a parasi locul 3. Etapa viitoare CFR are la Viitorul. Va cistiga CFR normal. Ca e mai buna? NU. Stiind cum a luat Viitorul campionatul-datorita CFR-ului care s-a lasat batuta. A sosit timpul platirii datoriei. Craiova are acasa cu Poli Iasi-deci se va duce teoretic la multe puncte in fata.....Sunt suporter al Craiovei dar sincer-nimeni nu valoreaza 3 milioane. Iar vrajeala cu Alibec nu poate prosti pe nimeni. Poate ca NY il va cumpara dar suma va fi mult sub 1 milion. Poate Gigi ca sa nu se faca de ras o va umfla de 5-7 ori.Dar atunci sa plateasca si impozit pe cit declara ca-l vinde nu pe baza contractului real.....

Comentează