Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pinocchio de la FRF

Eu n-am citit, deoarece n-am timp de prostii, dar mi s-a spus că ilustrul președinte Burleanu m-a atacat pe Facebook.

Permalink to Pinocchio de la FRF
duminică, 25 februarie 2018, 4:00

 Pasămite, aș complota împotriva lui, ba chiar aș fi, conform minții sale, capul răutăților.

Cel care-i montează pe ceilalți. Am mai aflat că acest gășcar de duzină, care are tupeul să vorbească despre găști, de parcă nu el a umplut federația cu țuțării săi, bălmăjește și niște procente, probabil scoase din burtă. Cum că nu știu cât la sută din federațiile europene n-ar avea în frunte foști fotbaliști ori foști arbitri, ar avea manageri ca el.

Posibil, n-am stat să socotesc. L-aș întreba însă pe Burleanu dacă există vreo federație pe glob, nu doar în Europa, în care primii 3 oameni din conducere, președintele, secretarul general și secretarul general adjunct, adică el, Vișan și Bodescu, să nu fi avut anterior nici cea mai mică legătură cu fenomenul?! Nicio tangență, să fie toți picați din Lună, de profesie habarniști?! Dacă nu cumva, înainte de a mărturisi că n-a văzut în viața lui un meci pe viu până să devină șef la FRF, Vișan n-a participat măcar la o miuță în curtea școlii?! Dacă da, îmi retrag cuvintele.

Apropo de organizarea federației, de organigrama acesteia, cel pe care Viorel Moțoc îl numea pe 25 ianuarie în Cațavencii „Mutant eșuat, chemat înapoi în cazarmă”, aka Răzvan Burleanu, a reclamat adesea că a moștenit o schemă încărcată, stufoasă. El i-a zis „obeză”. Cum credeți că a procedat, a micșorat-o, nu-i așa? Ei bine, vă înșelați! A mărit-o cu vreo 20-30 de persoane, angajând 10 inși numai la Comunicare, departament pus să se ocupe de imaginea acestui Alexandru Macedon al fotbalului românesc. Să-i compună imnuri, să-i dedice ode.

Simțindu-se cu musca pe căciulă, „Ciurli Burli”, cum obișnuiește să-l ia peste picior Răzvan Boanchiș în Național, n-a recunoscut că a umflat schema. Doar a precizat că salariile, care reprezentau 13% din cheltuieli pe vremea lui Mircea Sandu, mai reprezintă acum doar 11%. Ar rezulta de aici o scădere evidentă. Fals, cât timp, șmecherește, căci șmecheria e la el un modus vivendi (îi traduc cu alt prilej), Burleanu nu stipulează ce valoare au cheltuielile actuale. Dacă ele au crescut, cum se aude, atunci logic că 11 procente pot însemna mai mult decât 13!

De câte ori i-am reproșat ceva lui Burleanu, am făcut-o, colecția e martoră, cu argumente. N-am emis păreri, am produs dovezi. La întrebările mele președintele n-a răspuns însă niciodată. Fiind prea numeroase ca să le repet pe toate, am să reiau numai câteva dintre ele, pe fugă. E adevărat că a promis opt Centre de excelență, a înființat patru din 2014 încoace și a și închis două, pagubele depășind un milion de euro?

Echipele acestora au jucat sau nu fraudulos în campionat, fără CIS? E zvon sau realitate că a înlocuit recent câțiva referenți zonali salariați, dar fără drept de vot pe 18 aprilie, cu oameni care vor putea vota? Comitetul Executiv, ai cărui membri au primit zeci de mii de euro pentru calificarea la CE 2016 și sunt sfintele moaște la deplasările „naționalei”, e ori nu validat de Tribunal?

O ultimă chestiune. De ce n-a acceptat Burleanu propunerea lui Marcel Pușcaș ca pe perioada campaniei electorale să se autosuspende? Simplu. Dacă s-ar fi retras, trebuia să suporte cheltuielile din buzunarul propriu, precum contracandidații săi. Așa însă, vezi acțiunile ținute săptămânile trecut cu AJF-iști și nu numai la Cheile Grădiștei, campania deghizată e plătită de FRF!

Pentru asemenea mișmașuri, unii au ajuns la pușcărie sau riscă să ajungă. Nu și Burleanu, pe care îl somez să arate o factură care să ateste că a cheltuit din banii lui măcar un leu. O chitanță, un bon. E ușor să nu dai de la tine și să te bați cu pumnii în piept că ești generos. Iar una lume, naivă, să-și imagineze că „Ciurli Burli” e darnic pentru că oferă unui club ori altuia 3 mingi. Acele mingi i se cuvin clubului cu pricina, nu-s cadou de la președinte!

Mă opresc pentru moment, dar rămân la dispoziția lui Burleanu. Poate conta pe mine cu observația că, înaintea scrutinului din aprilie, nu-l susțin nici pe Lupescu, nici pe Pușcaș, nici pe nimeni. Pe el însă, pe Răzvan Burleanu, voi continua să-l contest, asta pentru că-l consider demagog, fanfaron, megaloman și mincinos. Nici nu pot gândi altfel despre unul care a făgăduit că va evita greșelile lui Mircea Sandu și el comite unele mai mari și mai grave!

În măsura în care „mutantul eșuat” apreciază că-l denigrez și-l jignesc, are la dispoziție calea de a mă trage la răspundere și, eventual, de a-mi închide gura, calea instanței. Nu vă lăsați însă amăgiți, nu mă va chema în judecată deoarece el și lăutarii din jurul lui, cei care-i țin isonul, știu în sinea lor că am dreptate. Vom mai vorbi despre asta.

Comentarii (102)Adaugă comentariu

alin (626 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:13

Unul oarecare, tu esti carutasul care nu stie sa scrie corect romaneste. Scriai ieri v-a vedea!!!!Bai Nea Nimic, ar trebui sa iti fie mare rusine sa ii dai lectii domnului Ioanitoaia. Din cauza unor *** ca tine merge tara asta inapoi nu inainte.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Silvio (13 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:13

Ne-ati innebunit cu saracia asta de Burleanu. Domnilor de la gsp pe Hagi *** la academia lui, unde vinde, cum vinde, ce vinde, contracte, ce face, ***. Un interviu cu, ce se intampla la faimoasa baza a fcsb-ului si ce fac cei trei fosti mari Stelisti, oameni cu greutate in istoria Stelei, Lutu, Pedrazini si Geambazi, pe cand domnilor profesionisti de la gsp. Vorbim de cel mai galonat club din Romania. Plus ca eu doresc sa imi duc copilul la academia respectiva si as dori mai multe informatii pe care nu le gasesc nicaieri, parca se ascund......

?????? (831 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:22

Ați remarcat că aveți și "fani" pricepuți la gramatică ?

Ion Gheorghe (9 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:24

Pinoccio ? Sunteti prea amabil si ingaduitor Domnule Ioanitoaia ! As pune alt titlu, mai adecvat, dar nu ar fi frumos. Poate pigmeul de la .. sau *** daunator de la ...Ar fi prea putin !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan (395 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:28

Burleanu si-a cautat-o cu lumanarea cand s-a luat de Ioanitoaia fara sa aiba dreptate. L-a taxat sa se invete mnte. La cum nu a facut nimic pentru progresul federatiei Burleanu facea mai bine sa taca. Cand intri in padure si nu ai pusca la tine trebuie sa iti fie frica de lup si de urs.

Che Guevara (363 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:48

In principiu Burleanu cred ca are dreptate. De cand cu "Procesul Etapei" nea' Ovi si-a facut obicei sa faca si sa desfaca in fotbalul romanesc. Tot in principiu, si maestrul Ioanitoaia are dreptate: Burleanu foloseste metode de tip "Mircea Sandu" pentru a ramane la putere. Dar asta e fotbalul romanesc: o adunatura de bisnitari si ciubucari la nivel de conducere. Toti presedintii de cluburi sunt numai cu ochii dupa cadouri, reduceri si chilipiruri. Dar, oare, nu toata Romania e asa? Asa ati educat poporul roman din 1990 si pana azi si acum va mirati ca presedintii de cluburi, care sunt si ei oameni, se comporta ca gospodinele cand e reducere la tigai? Si nu incercati sa gasiti alibi. Cand spun "ati educat" ma refer in primul rand la presa scrisa si mass-media. Un domeniu in care ati fost mereu sef, d-le Ioanitoaia, deci ati avut putere de decizie si ati girat acest gen de politica a indobitocirii consumatorului.

Ady (1 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:51

Bravo! De astfel de articole are nevoie sportul romanesc, care sa scoata la iveala tot ce e murdar si corupt.

antoniu (29 comentarii)  •  25 februarie 2018, 19:57

puteti lehai cat vreti ! omul are sacii in caruta ! toti fotbalistii si ziaristii care-l lauda pe LUPESCU , nu au drept de vot ! cei care voteaza sunt demult in barca demagogului din fruntea frf ! daca nu se intampla o minune ( vezi soarta lui GICA POPESCU ) vom mai sta 4 ani cu federalii actuali !!!

Vioteatza (72 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:11

"pasamite" ??? Esti obsedat de Burleanu!!!!!! dai in el si d-ta si cei cinci alicarici ai d-tale din sculare pana -n culcare. Ai facut o obsesie cu acest Burleanu. Nu am vazut nicaieri atata ura, inversunare, dusmanie, perseverenta,rautate, sarguinta, samd...Sper din inima sa piarda alegerile sa ti se ia valul asta negru de pe creier.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:17

Mai aline, mai lasa-ma pe mine. Da-i bataie cu laudele tale gretoase. Toate scolile si anii de jurnalism ai lui ioanitoia sunt zero barat. Conteaza caracterul si felul cum scrie. Ceea ce scrie. Gaseste si tu argumente sa-l sustii nu ode gretoase si atacuri la persoana. Omul a gasit ce cauta. A tot atacat aiurea , acum sa si incaseze. Ma doare in basca de Burleanu, dar m-a amuza cum se strofoaca Directorul -Colaborator, mai ca nu se sufoca.

fakinlol (26 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:27

Burleanu este ***, nu am niciun dubiu. Din pacate nici Ionut Lupescu nu este mai breaz, sa nu uitam ca el l-a tradat pe Popescu si alaturi de Prunea au trecut in tabara lui Mircea Sandu, in schimbul unor pozitii caldute. Cum a furat bani din FRF prin firma de marketing condusa prin interpusi, cum a fost arbitrajul in perioada in care Lupescu facea delegarile. Este trist ca ajungem sa alegem intre asemenea ***. Mai bine s-ar defiinta, sincer sa fiu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:28

@viktor: crapa fierea in tine asa-i? :)) Mai screme-te mai tare, ca nu m-a ating jignirile tale de om ratat. Oi fi eu prost, dar demni de mila sunteti doar voi, astia doi-trei cu 7 conturi... pamflet... auzi la el ... :))) mi ze rie asta este... chiar ai pus botul la timp3niile lui ioanitoaia, cu postaci federali si altele? Chiar are ioanitoaia voie sa faca si desfaca sa taie si sa spanzure, iar toata lunea trebuie sa aplaude? Daca i se raspunde cu aceeasi arma, aia sunt postaci si prosti... pai voi atunci ce sunteti? Daca nu esti platit esti manipulat si orb... pune-ti mintea la lucru victorasule, lasa jignirile... ramai jalnic altfel. Ma doare in basca fraierache de Burleanu si Lupescu sau care or mai fi. Nu imi plac fariseii si bigotii. Daca stii ce inseamna . Victorasule... :))

Cita (2118 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:38

Am ajuns să ne duelam public si sa comunicăm tot public folosind o platformă informatică americană privată. Îngroșam conturile acestor cetățeni americani iar noi ne scoatem ochii unii altora în spațiul virtual pus la dispoziție GRATIS. Dar n-am citit proverbul japonez care spune că "nimic nu e mai scump decât ceea ce primesti gratis". Bine ca nu citiți pe acea platformă, e o opțiune privată unde persoanele publice ar face bine să nu se mai exprime, mai ales daca vor sa fie luate în serios. I-ati răspuns, în regula, dar personal nici nu l-aș fi băgat in seama pentru că nici măcar nu merită.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:39

Eu chiar mi-as dori sa cistige Lupescu. O sa vedeti ca absolut nimic nu o sa se schimbe in bine.

itu52 (239 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:41

Ciudată situație, toată suflarea fotbalistică este ofuscată de parcă am fi căzut de pe cel mai frumos cal. Parcă suntem la primul eșec și trebuie neapărat să luăm măsuri pentru a reveni la normal. Ori, tocmai anormalul este starea noastră normală. FRF(mă repet, Fabrica de Reșapare a Fotbaliștilor) este în primul rând neputinciasă, o mână de ajutor dată orfanilor fotbalului românesc. Cei cu merite, selecționabili fără vână socială, semnează condica din când în când la centru și adună firimiturile de care au nevoie. Etajele inferioare ticsite cu specialiștii avantajelor ușoare, ciugulite fără efort din mâna stăpânului, trândăvesc pentru ”binele” fotbalului, la umbra prețiosului vot. Pe aceștia, să nu-i piardă, bulibașa îi reciclează prin Turcia și fiindcă e om citit, face imagine țării regizând ”O scrisoare pierdută” la ”Turkish Airlines”. E jale mare, dacă era deștept, Burleanu spăla de mult putina. Aici nu trebuie mare fotbalist, bun manager sau cine știe ce specialist. Trebuie adus de la Globus, dacă mai au și ăia, cel mai bun dresor de tigri, nu de lei(îi confundă și-i fură), de tigri că sunt vicleni și mult mai infideli.

Ali Bec (212 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:49

Un „articol“ foarte distractiv. Am ris cu lacrimi. Cearta de mahala. Da eh, asta ne e nivelul. Atit la FRF ca si prin „redactii“.

Stefan.. (10 comentarii)  •  25 februarie 2018, 20:59

Bătrânul maestru :))) si a pierdut de mult timp credibilitatea. La fel ca si hârtia de împachetat peste, GSP. Asa ca, bun sau rau, Burleanu e condamnat sa castige.

Branzoi Victor (3 comentarii)  •  25 februarie 2018, 21:16

Un *** arogant si borfas. Va pierde alegerile din aprilie si din mai ,trecem pe la DNA !.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcel (190 comentarii)  •  25 februarie 2018, 21:39

Lasa-l Nea Ovi ca ii suna ceasul in curind. A profitat destul si nu a facut nimic. Bine i-ati zis ca e un demagog.

anti Ciurli Burli…. (14 comentarii)  •  25 februarie 2018, 21:51

nea Ovi are dreptate 100%. Un activist sinistru a ajuns sa conduca fotbalul romanesc. A dat jos posterele cu Hagi& comp de la Mogosoaia.Disperat,veninos,duplicitar,razbunator,acest activist trebuie debarcat.In caz contrar ,vom fi in grupa cu Feroe si San Marino.Cei din generatia lui Hagi trebuie sa readuca fotbalul romanesc acolo unde a fost (locul 5 in lume la CM din SUA) locul 3 in clasamentul FIFA .Liga 1 trebuie sa aiba 18 echipe ,sa nu uitam ca Romania e a 7-a tara din UE ca suprafata,mai mare decat Anglia ...!

Iulian (190 comentarii)  •  25 februarie 2018, 21:56

@Stefan. Ai intrat si tu pe lista "debutantilor" aflati in slujba Burleanului, mai Safta ori care alt servitor care esti tu servitor. Taticu, asculta la mine ca ramintei curind pe drumuri ca va da Lupescu afara toate lichelele si limbistii..

Jenel (3 comentarii)  •  25 februarie 2018, 22:31

Tot de partea penalilor, nea Ovidiu, nu te-ai schimbat deloc. Tot cu oamenii lui Giovanni, tot cu clanul Becali... din 90 mananci o paine buna de la infractorii care au dus de rapa fotbalul romanesc.

Florin (66 comentarii)  •  25 februarie 2018, 22:53

Un obraznic Burleanu. Si-a batut joc de fotbalul românesc.

iesi la pensie (6 comentarii)  •  25 februarie 2018, 23:24

Pe tataie l-au napadit amintirea vremurilor bune. Alea cu porbagaje pline de pui.

Adu (70 comentarii)  •  25 februarie 2018, 23:26

RUSINE, domnu Ioanitoaia, care se aude ca esti sef la GSP. Pai la ce foloseste sa nu spui adevarul despre fotbal, si doar sa il lasi pe Gigi Becali, ala care a facut puscarie pentru cazul Valiza, sa fie mafiotul nr.1 si sa dicteze jocul in Liga 1 - ***?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

petre petre (86 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:28

Scriu niste *** aici in frunte cu iesi la pensie si unul oarecare ca Ioanitoaia Ovidiu a folosit avioanele federatiei pentru ca era prieten cu Sandu Mircea. Asemenea aberatiuni ii descalifica dar oamenii sint pe statul de plata si trebuie intelesi. Maninca si ei o piine. Le comunic *** ca il cunosc pe Ioanitoaia Ovidiu de 40 de ani si stiu ca ei mint. *** Burleanu Razvan va zbura de la federatie. Era si timpul ca ageamiul a tras multe foloase de pe urma ei.

George2016 (3 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:29

Ce frica le faceti, dl Ioanitoaia, va dati seama ca e nenorocire daca raman postacii lui Burleanu pe drumuri?!?

Cristian (1 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:31

Doar Dvs mai aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume! Felicitari, nu va lasati influentat de latrai!

Geo Alex (2 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:32

Un jurnalist adevarat! Maestre, ne incantati! Aveti verb si aveti si dreptate!

Geo Alex (2 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:34

Sunt cativa scribi federali care dupa cum vedem incearca sa va deturneze, sa va intimideze, sa va jugneasca, cu orice pret! Sa nu va lasati! Trebuie sa plece sleahta asta! Toata!

Teodor (2 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:36

Nea Ovi, bine ca mai sunt jurnalisti ca matale. Cu agramatii astia, nu stiu unde vom ajunge! Nu ii lasa!

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  26 februarie 2018, 0:42

Am pierdut cu Italienii lamentabil, DInamo nu are nici echipa dar nici noul antrenor adus in clipe grele nu face doi bani, etc. Burleanu nu renunta la sefia FRF iar fotbalul romanesc se zbate in nestiinta si nepricepere in ale fotbalului si atunci avem pretentii pentru un fotbal de calitate? Cu asemenea specimene, niciodata. Mai am un singur dor si gata: "Sa dispara din FRF omul "zero" din fotbalul Romanesc, Burleanu, iar politicul romanesc sa se ocupe de problemele lui si sa lase fotbalul in mana celor ce se pricep la fotbal. Hai ROMANIA!

sundance kid (205 comentarii)  •  26 februarie 2018, 6:02

Dascal 7 ani de acasa Ba tu esti neuro motor ca parca iti tremura mina !

diana_napoca (30 comentarii)  •  26 februarie 2018, 6:18

Cand Burleanu a fost inscaunat de Ponta la conducerea FRF nu v-am auzit zbierand patimas de indignare cetateneasca.Ati tacut precum cineva in lanul cu porumb.

Razvan (331 comentarii)  •  26 februarie 2018, 7:00

De acord cu tine, nea Ovi! Daca asta crede ca matale mai poti influenta pe cineva...e cu adevarat "habarnist"! In rest, ai ajuns ca mosii aia procesomani, care dau si vor sa fie dati in judecata pe/de toata lumea, doar-doar le-o da si lor cineva atentie!

vasco (363 comentarii)  •  26 februarie 2018, 7:25

Uite asa m-ati facut sa-l simpatizez pe Burleanu...Faca o singura data a-ti fi fost atat de dentolog si cu gasca veche,care de fapt a distrus fotbalul...mai ziceam,dar asa,e clar partizanat si complicitate cu ceilalti si impotriva unui om care nu numai ca nu a apucat in cei patru ani sa faca rau,dar a incercat sa faca bine.Bineinteles ca orice ar fi facut nu ar fi fost bine,pentru ca Popescu cel "nedreptatit "de justitie merita sa fie presedinte,sa primeasca hoteluri de la stat,ca doar" a facut atatea pentru fotbalul romanesc"...i se pregatise tronul,iar eminentele cenusii(chiar negre) din spatele lui,cei care tocmai au mai primit o pedeapsa,se pregateau sa incalece definitiv fotbalul romanesc.De ce-i sustineti d-le Ioanitoaia?Exista un vechi proverb: cine se aseamana se aduna...

Dilimache (657 comentarii)  •  26 februarie 2018, 9:04

Problema cu acest neica-nimeni este ca are bani, nu ai lui ci ai statului si ii foloseste pt a-si asigura scaunul folosindu-se de toate metodele *** ale inaintasilor sai. Trebuie sa nu-l lasam sa-si consolideze ***, caci altfel nu vom scapa niciodata de el si *** lui!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bunicu (47 comentarii)  •  26 februarie 2018, 9:18

Măi oameni buni Ioanițoaia mai trăiește din amintirile lui cu gașca Becali și mai rău și mai Pinocchio este Ovidiu el chiar seamănă și cucul își strigă numele, El cu gașca Becali,Sandu și Dragpmir au distrus fotbalul și acum aruncă pisica în altă parte.Bravo sustinătorii distrugerii .Ovidiu păcălește lumea cu minciunile lui dar nu zice nimic de trecutul lui, cu Sandu și Dragomir care au condus 20 de ani și a ajuns fotbalul în lumea treia.Nu o fi bun Burleanu dar nici Lupescu care este în gască cu Gheorghe Popescu Prunea care a scăpat de detenție că a turnat pe Avram,asta avem cu asta defilăm zii Ovodiule zii,te cred naivii.

whiteredarad (59 comentarii)  •  26 februarie 2018, 9:57

Toate bune, numai ca Burleanu are grija de a selecta votantii, de a se asigura ca multi dintre ei sint pusi ca observatori, ca oameni cu ceva raspundere, dar remunerati de FRF. La cit de corupta este Romania, la fel este si fotbalul, si nu m-as mira sa vad ca "cei de pe cai mari" , adica electorii,nu vor fi interesti de Lupescu, de un fotbal mai curat , ci de avantaje personale.Dupa mine, Lupescu are o singura sansa , aceia ca PSD , in cautare de imagine, sa il sprijine, obligandu-i pe cei din teritoriu sa ii preseze pe votanti amenintandu-i ca nu le mai dau bani, sau le iau posturile. Altfel, aproape sigur, Burleanu va castiga. Nimeni nu e ste interesat de coretitudine, de fotbalul romanesc ci de "o paine calda" castigata usor din fotbal, cu metodele lui Burleanu. Nimic nu este la vedere acum : nici de unde si cum vin banii, nici cum se cheltuie, totul se face in dispretul fata de jucatori, care sint neplatiti, arbitri sint condusi "ca la cumetrie", unii"ajuta cit se poate", nu se respecta nimic, nici terenuri incalzite, nici conditii minimale,...nimic. Si atunci de ce sa fie dorit Lupescu, sa vina sa strice socotelile ?

mg (138 comentarii)  •  26 februarie 2018, 11:50

..unii îl iubesc pe Pinocchio, alţii pe Buratino, două păpuşi care ne servesc non-stop gogoşi(adesea râncede...). Care'o fi având nasul mai lung ? De parc'ar mai conta... Contează cine are mai mult talent la cioplit , bătrânul Gepetto sau tata Carlo ? Cine are timp de prostii, n'are decât să citească ambele variante şi se va lămuri...

Cristian (34 comentarii)  •  26 februarie 2018, 12:18

Spre cultura ta generală ***, Bodescu chiar are habar de fotbal! Ani de zile a finanțat și a susținu un club in liga a 4-a cu tot cu grupe de juniori! Legea cu echipa in deplasare la toate meciurile și se impluca foarte mult. Echipa se numește Viitorul Locomotiva Buzău! Dar dacă te-ai fi informat, nu ai fi bătut câmpii, moșule! Dar se pare că ți s-a deschis un nou cont! Sau mai bine Lupescu ți-a deschis un cont!! Înțeleg că ești negru de supărare, după ce frații Becali s-au întors în pușcărie, dar susții un personaj(Lupescu)care vrea să-l reactiveze pe Mircea Sandu(unul dintre cele mai odioase personaje dun fotbalul românesc)trebuie să fi plin de răutate și ***! Nu mai ai răbdare, nea Ovi? Ți-e dor de iInsulele Seychelles, nu-i așa? Rușine!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gica (73 comentarii)  •  26 februarie 2018, 14:07

Si Alibec este cel mai talentat fotbalist al Romaniei. :))))))))

Ronaldica (6 comentarii)  •  26 februarie 2018, 15:41

***., baiatul lui Culei, impiedicatul generatiei de tinichea vrea sa ajunga sef. De abia astept sa dipareti cu totul din peisaj sa beau de bucurie , a-ti distrus generatii intregi de tineri.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara (363 comentarii)  •  26 februarie 2018, 17:15

Din moment ce Lupescu s-a asociat cu Mircea Sandu nu mai incape discutie. Trebuie sa ramana Burleanu la FRF. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt radioactivi. Tot ce ating ei se transforma ***. Nu mai discutam de alti periculosi precum clanul Becali sau Gigi Becali. Niste indivizi care nu s-au descurcat bine in "tranzitie" si nu au nici un interes ca tara sau sportul sa progreseze. Din contra! Ei vor sa duca fotbalul inapoi in ani 90 cand aveau exclusivitate pe valorile tarii. Numai ca "Generatia de Aur" a fost construita de Ceausescu. Cititi despre cum a ajuns Norvegia nr. 1 mondial in sporturile de iarna si veti intelege cum s-au dezvoltat jucatori ca Hagi, Popescu, Petrescu si antrenori ca Ieniei sau Lucescu. Cand a cazut Ceausescu, clanul Becali a profitat de ceea ce construise sistemul dinainte de '89 incasand sume frumoase. Exact ce au facut altii devalizand fabrici, uzine si combinate au facut Victor si Giovani in fotbal. Din pacate, daca va acdea Burleanu, cei doi nu mai au ce fura pentru ca nu mai construieste nimeni valori in Romania. Nici in fotbal si nici in industrie sau economie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează