Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Umilință, dar și merite

După un meci strălucit pe Arena Națională, o victorie ce a întreținut iluzia calificării, FCSB a clacat în retur, când Lazio nu doar a învins-o, ci a și făcut-o de râs.

Permalink to Umilință, dar și merite
vineri, 23 februarie 2018, 4:29

A fost suficient ca Inzaghi să schimbe 7 jucători în garnitura de start, Patric, De Vrij, Parolo, Alberto, Lulici, Anderson și Immobile în locul lui Bastos, L. Felipe, Murgia, Milinkovici, Lukaku, Nani și Caicedo, pentru ca partida de la Roma să nu semene cu cea de la București. Mai mult, nici măcar să nu amintească de ea.

Cum Lazio a deschis scorul încă din minutul 7, ne-am lămurit repede că una e să întâlnești rezervele formației capitoline și alta titularii acesteia. Diferența de clasă dintre ei se vede de la mare distanță și e netă în favoarea celor din urmă. Pe Olimpico, Lazio a depășit-o pe FCSB la toate capitolele. Viteză, tehnică și, poate cel mai important, atitudine. Astfel, leii lui Dică de pe Dâmbovița au devenit mielușei pe malul Tibrului. Gata de sacrificat, dar și, mai trist, împăcați cu soarta!

Se cuvenea să ne așteptăm la o seară de coșmar? În lumina turului, mai degrabă nu. Judecând însă după valoarea componenților celor două combatante, da. Sigur da, din moment ce valoarea de ansamblu a lui Lazio e estimată la 267 milioane de euro, iar a FCSB-ului la numai 25. Se mai întâmplă ca o echipă mai slab cotată de 11 ori să învingă, dar rar, foarte rar. Chiar dacă specialiștii care cântăresc jucătorii mai greșesc, uneori în plus, alteori în minus, oricum le va fi foarte greu unor fundași centrali de circa 1 milion de euro (Găman, Planici) să reziste unui vârf de 35 de milioane, cota lui Immobile, golgeterul din Serie A! De-aia nici n-au rezistat, ceea ce nu trebuia să ne mire foarte tare.

Cu alte cuvinte, nu se impunea să ne șocheze eșecul în sine. Numai că noi, amăgiți de succesul repurtat la București, am calculat aiurea și sperat la fel. Inclusiv subsemnatul, care a crezut că FCSB poate repeta, fie și în parte, evoluția din manșa întâi. N-a putut deoarece a întâlnit alt adversar și pentru că ea însăși a prins o zi slabă, chiar lamentabilă.

Incapabilă să blocheze atacurile vijelioase ale lazialilor, purtate mai ales pe centru, FCSB a primit 3 goluri într-o primă repriză, pe parcursul căreia gazdele au ratat tot atâtea ocazii uriașe. La cea din minutul 18, Vlad a blocat la picioarele unui Parolo scăpat singur, iată de ce n-am înțeles nota 2 acordată portarului, cea mai mică de joi seara, când Gazzetta dello Sport și Corriere i-au pus identic, 5,5.

Tocmai pentru că nu l-am găsit vinovat la niciunul dintre golurile încasate, nu mi se pare normal să-l scoatem pe Vlad țap ispășitor. Să dăm vina pe tinerețea și pe lipsa lui de experiență în condițiile în care ceilalți, începând cu versații Teixeira și Budescu, au dezamăgit crunt. Exceptându-i pe Gnohere, marcatorul norocos al golului de onoare, și pe Fl. Coman, care a intrat bine după pauză și a trimis o minge în bară, niciunul dintre roș-albaștri nu merita notă de trecere. Toți au rămas repetenți.

Întrucât nu vom căpăta niciodată răspuns la întrebarea dacă FCSB era în stare să ofere o replică îndârjită în cazul în care ar fi folosit 2 închizători și, în general, și-ar fi propus să se apere pe 3 linii și să înghețe jocul, să încercăm să ne păstrăm măsura. Calmul, luciditatea. Să nu cădem dintr-o extremă în alta ca Gigi Becali și să acuzăm echipa că a fost penibilă, după ce ne-am repezit s-o declarăm pretendentă la câștigarea Ligii Europa!

Când tragem în FCSB din toate pozițiile, ceea ce ne place din cale afară, să nu uităm că ne referim la echipa tricoloră cu cea mai lungă carieră continentală, la cea care a eliminat-o pe Plzen, a făcut egal cu Sporting în deplasare și a învins-o acasă pe Lazio. S-o desființăm pentru rușinea de pe Olimpico, dar să-i recunoaștem și meritele. Atâtea câte sunt.

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Bogdan (395 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:37

Inca o data corect. De acord ca Vlad nu merita nota 2 dar e cineva la gsp care ii poarta simbetele. Are vreun interes sau asa ceva.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:38

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:44

Eu am facut si un calcul simplu. Si in tur si in retur Vlad a parat 4 suturi pe poarta. Doar ca in tur acelea au fost singurele trimise de Lazio, in retur romanii au sutat de 9 ori pe poarta. Nota in GSP la meciul tur a fost 9, iar la retur 2! E aberanta diferenta in conditiile acestea. Si cum spuneti ca Gazzetta i-a dat 5.5, primesc si confirmarea ca ce mi s-a parut mie aberant s-ar putea sa fie.

Mq (45 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:44

E terminat vlad asta nea Ovidiule Ce poti sa mai zici

vasco (363 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:45

Nu si-au pus mintea cu fcsb,doar s-au distrat,stiau de la bun inceput cu cine au de a face.Radeau tot timpul...Aveau si de cine;era unul care se si vedea castigator al cupei...Cu cine?Nici un jucator de fotbal adevarat,adica unul care ar face fata macar la aceasta echipa mediocra care este Lazio.Comparativ cu fotbalul mare european desigur...Asa da realitatea palme:)))

lucian m (8 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:52

nu criticati premiantii [ fcsb], tot respectul pt celelalte echipe dar ele unde sunt Cfr. Dinamo. Craiova!!!??? STEAUA si-a aratat valoarea in toamna cu cei mici. acum cum cei mari e GREU. SA NU avem pretentii prea mari

Tudor (4 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:52

Corect. De bine de rău sunt singurii care an de an ne mai scot în Europa. Restul sunt zero. Aproape zero

Alex One (161 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:52

Ultima fraza face toti banii. In rest, asta ne e valoarea care ni se arata brutal de fiecare fata cand dam de o echipa de top pe care o mai si zgandarim castigand in prima mansa si crezandu-ne egali sau chiar superiori. Auzi nene, castigarea trofeului !

geo (199 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:53

Daca matale, nenea Ovi, care esti director la Gazeta nu intelegi nota 2 acordată portarului...ce sa intelem noi care am vazut meciul...am vazut notele date de GSP si de italieni alor nostri...si cu tristete am remarcat ca italienii - de la care avem pretentia ca stiu mai mult fotbal decat noi - ne-au apreciat mai bine.

Cj666 (51 comentarii)  •  23 februarie 2018, 16:56

Domnule Ioanitoaia... o achipa care face puncte in campionatul intern aproape exclusiv bazate pe cumetrii si arbitraje pro si apoi se descalifica an de an in Europa, cred ca ar trebui sa fie mai.putin mediatizata. Iertati-ma dar echipa asta impreuna cu patronul si pleiada de tupeisti de nimic din staff sunt o rusine pentru ideea de sport.

Jiji (32 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:02

Cu siguranta s a gresit strategia,cat timp Steaua nu v a avea antrenor acestea.vor fi rezultatele.in Europa. In acest.moment antrenorul Stelei.este Gigi B,cat.timp a fost la puscarie echipa a mers bine,oare de ce?

Chalex (58 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:02

Da, si eu am fost intrigat de notele acordate lui Vlad si Budescu. Totusi cred ca Vlad inca nu este "copt" pentru meciuri dure, chiar din campionatul nostru - cu CFR, CSU, Dinamo, Astra - astfel ca FCSB isi merita soarta, mai ales atunci cand "alergi dupa doi iepuri". Necazul a pornit de la returul cu Beer Sheva. Daca FCSB castiga acel meci, termina pe primul loc in grupa si nu ar mai fi fost obligata sa dea piept cu Lazio. In alta ordine de idei, am citit o declaratie a lui Hagi care spunea ca "are un ochi si pentru partida Astra-Dinamo". Ce parsiva este, uneori, soarta! Cand mult mai multi oameni de fotbal si pasionati "au avut ochi pentru partida Astra-Viitorul" de anul trecut si Hagi a castigat dupa doua penaltyuri facute de Sapunaru, Hagi nu a avut niciun comentariu.

ALIN (626 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:09

@un oarecare. Esti atit de prostovan ca simti nevoia sa te repeti zilnic? Esti invitat la masa lui Burleanu. Au mai ramas de la Geolgau citeva oase de ros...Pofta buna.

octavian (95 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:20

D-le Ovidiu, chiar asa de greu de inteles ca fcsb la ora actuala nu mai este o echipa competitiva.Este formata din jucatori care nu au fost inca vinduti sau care asteapta sa fie vinduti.Nivelul general al jucatorilor este in scadere.

SAG (132 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:22

Imi pare rau de acest scor. Meciul a fost pregatit ca pentru o partida cu....Chiajna (!) Scorul de 1-0 de la Bucuresti a turnat un optimism bolnav in noi(expus public si transmis jucatorilor de Becali !), crezandu-ne superiori lui Lazio. Mare greseala. In loc sa fie fixati clar 3-4 jucatori care sa blocheze jocul lui Immobile, Anderson si Alberto, au fost lasati liberi sa zburde pe teren in atac si sa faca ce vor prin spatiile largi din aparare. Tactica total eronata. In atac erorile prea dese ale lui Budescu s-au transmis si la ceilalti care s-au complacut in pasivitate si indolenta. Doar Coman a iesit in evidenta, dar prea putin si prea tarziu....

Cipinho (28 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:23

inainte de meci am spus ca FCSB ia minim 3 la Roma, mai ales ca Vlad era cu moralul la pamant din cauza lui Becali. pana la urma cam toti stelistii au fost cu moralul la pamant inca din minutul 7... nu consider neaparat diferenta uriasa de valoare pe transfermarkt cea care a facut diferenta, Astra a eliminat pe WestHam si inca de 2 ori !!!!! cu o diferenta poate nu la fel de mare dar apropiata. Pe FCSB nu a eliminat-o Lazio ci micile detalii, a tratat superficial ultimele meciuri din grupa, Pintilii e suspendat la Roma fiindca Ianuli si MM sunt incompetenti, Vlad a fost titular la 18 ani fiindca Becali e avid dupa bani, jucatorii sunt demoralizati fiindca suporta zilnic balacareala televizata a patronului, suporterii nu sunt suporteri adevarati din cauza lipsei identitatii echipei, stadion propriu nu are, si in cele din urma nu are nici antrenor (sau are prea multi), Dica si-a aratat limitele cand a incercat sa joace deschis in fata unor jucatori de clasa mondiala, fara nicio idee tactica, nici atac, nici aparare, nici pressing eficient, nimic... probabil pacalit si el ca si patronal de rezultatul miraculous din tur...

Dan T (24 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:26

Becaliii,ai castigat Europa League !!! :)))))))))))))))))

Radu (20 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:27

Dl Ioanitoaia..nu ma dezamagiti, va rog....in meciul de la Bucuresti, Lazio a fost, ca joc, net superioara...doar norocul a facut ca Steaua sa fie invingatoare...cu tot respectul, dar sa spuneti ca Steaua a facut un meci stralucit....mi se pare exgerat.

nic (34 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:29

vlad e un portar de viitor ,cu conditia sa plece repede de la FCSB ,cu un patron bun ,si cu o echipa tehinca buna va ajunge portarul nationalei ,daca ramane si din vara la FCSB cu GIGI e terminat la 20 de ani .

Ion (1 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:29

Mai fratilor, dar e cineva care chiar credea ca e posibila o calificare? Nu stiu ce meci a vazut domnul Ioanitoaia, eu am vazut ca Lazio a jucat cu o echipa de serie C in Italia, adica marca cand voia ea. Pentru norocul stelistilor, s-au oprit dupa golul 5, ca daca voiau, mai marcau vreo 2-3, ca sa nu vorbesc ca putea sa fie 4-0 dupa numai 30 de minute de joc. Italienii au inteles imediat ca nu are cine sa le puna probleme si au jucat la spectacol. Au facut ce au vrut dansii cu apararea. Asa ca nu mai vorbiti domnule Ioanitoaia, ca nu doar ca a fost umilita, ba mai mult, a fost luata si la misto cand si-au dat seama ce adversari au

a dica (283 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:36

Nu stiu cine da notele... Nu reflecta realitatea din teren. Eu ii gasesc ca principali "vinovati" din teren pe Budescu si Texeira. Ei au dat tonul paselor la adversar si tratarii cu superficialitate a jocului, cand ei trebuiau sa-i ghidoneze pe cei tineri. Insa principalul vinovat e antrenorul care a gandit o partitura gresita pentru acest meci. De altfel in toate meciurile Stelei sa vede ca lipseste antrenorul. Jucatorii joaca ce cred ca trebuie si uneori le mai si iese. Nu degeaba am auzit asa des ca "victoria a fost adusa de pasa geniala, de executia geniala etc.. Asta a facut 80% din diferenta dintre cele doua echipe. Restul de 20% e diferenta de valoare dintre jucatori. Stelei ii trebuie un antrenor cu personalitate care sa stie sa aseze jucatorii in teren, sa-i disciplineze si sa joace ce trebuie, in functie de adversar. Aici s-a scumpit Gigi.

Mircea Hortensiu Tomuș (3 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:37

Lipsită de patru jucători de bază(portarul-vândut, Alibec- Pintilii-Momcilovici) și cu Budescu ieșit din formă și Man pierdut pe un post impropriu, FCSB-ul a devenit o echipă românească de Liga a 3-a. Oricare din echipele românești de calitatate inferioară FCSB-ului ar fi avut o prestație ma lucidă, mai atletică, mai pragmatică. În afară de prestația sub orice limită a majorității jucătorilor ***- lizați, antrenorul Dică nu a avut știința tacticizării jocului, ci a lăsat echipa și fără conducător de joc, și fără o apărare aglomerată, și fără obiectiv imediat, astfel că pe teren nu a mai fost o echipă, ci fiecare pe cont propriu și-a arătat neputin- țele, lipsa de tehnică, lipsa de orientare tactică, aruncând cele mai multe baloa- ne la întâmplare. O oarecare redresare s-ar fi putut face, spre sfârșitul jocului, dar, lipsită de luciditate, echipa a cedat și atunci când adversara nu a mai insis- tat. Un meci, un joc al mizeriei fotbalului românesc. De unde vine și prosperă această mizerie? Priviți spre vârful fotbalului nostru.De acolo vine!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dimi (65 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:39

@un oarecare. In articol se discuta alceva, deci, te intreb de ce nu iti versi tu *** frustrarile si razbunariile in altaparte? Un turc ti-ar zice Hai...ai ghicit?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosu (98 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:39

Joanne, noroc cu Rinamo ca nu s-a calificat NICIODATA IN grupe Europene. Asa nu a fost niciodata la misto, exceptand pleliminariile . Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Cosu (98 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:40

@Ion

robert (3 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:49

ale ale ale ooooooo, galeria Dinamooooo... Hitul Anului! Domnule Ioanitoaia, ce veti face in ziua in care gigi becali nu va mai investi in fotbal, ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  23 februarie 2018, 17:58

...nea Ovi matale nu te pricepi la fotbal ...asa ca este normal sa speri aiurea dupa un meci in care fcsb a avut un noroc fantastic reusind sa invinga rezervele lui Lazio...ma surprinde ca ti ai dat seama de Budescu ca i trompeta ...nu i bun de nimik cu adversari valorosi ...e prima data cand zici de el ca te a dezamagit crunt ...de aceea se ferea Daum sa l selectioneze ...

itu52 (239 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:11

Cei care acordă notele o fac după ureche. În meciul tur s-a făcut risipă de indulgență. Nu știu ce meci au văzut jurații, dar balanța, nu scorul, a fost favorabil lazialilor. La retur sub presiunea rezultatului și-au redescoperit exigența iar moș Corigență a vizitat aproape toată echipa. Puștiul nu a jucat mai rău ca la București, 2 acordat este gratuit, mai de grabă e nota meritată de cei care acordă calificative. Jocul nostru e în salturi, încâlcit, o surpiză pentru adversar, câteodată și pentru noi. Surpriza e la prima întâlnire, la a doua sigur suntem taxați.

Lucian 1942 (8 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:12

Absenta Legii Sponsorizarii ne pune in situatia de a avea concluzii gresite si total nedrepte ! Ce legatura are legea ? Are ! Pregatirea copiilor si juniorilor se face empiric si pe apucate, pe terenuri improvizate, fara asistenta specializata , fara mijloace moderne video - foto , fara control medical permanent , fara relatie scoala-club sportiv , Programa scolara aiuristica cu orar scolar de mijlocul zilei, etc. Toata aceasta enumerare este mare consumatoare de fonduri, fonduri care nu sunt si trebuiesc furnizate de SPONSORI ! SI nu in ultimul rand, calitatea indoielnica a antrenorilor de la varste mici ! Nepriceputi, Ciubucari si Betivi ! Cine sa le predea ABC-ul fotbalului ? Se mai face sport in scoala ? Observati copii care nu stiu sa mearga corect , sa sara , sa alerge sau sa se catere. Unde sunt cercurile sportive de dupa orele de curs ? Dle. Ioanitoaia puteti detalia sau dezvolta situatiile sugerate de mine ?

mordved (3 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:14

"Când tragem în FCSB din toate pozițiile, ceea ce ne place din cale afară"... Elaborati putin, nea OVI: cand si cum trageti dvoastra in FCSB? Prin osanale aduse lui Becalii, elogii lui MM, vilificarea MAN si a justitiei in daravela "Steaua", mbapelizarea fotbalistilor ? Ori poate formularea ar fi trebuit sa fie la persoana a doua, dar care sunt resorturile acestei placeri vinovate si infame? Ar fi frumos sa va utilizati puterea de analiza pentru a investiga un fenomen pe care si Budescu l-a reclamat in interviul de dupa meci. De ce detesta lumea Steaua/fcsb? Sau poate se obliga dl Tolo, intr-o pauza a vigilantismului sau civicopolitic sa ne desluseasca!

rammstein (44 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:17

*** ***!!...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pop ion (38 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:23

Dupa meciul tur, numai un inconstient isi putea inchipui ca echipa oierului are vreo sansa de calificare. La bucuresti, scorul real ar fi trebuit sa fie vreo 4 sau 5 la 1 pentru lazio.

sundance kid (205 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:42

Maestre noi am avut fotbal de club valoros numai in anii 80 ' . dupa mai nimic . Atunci exista justitie sociala la nivel de cluburi de fotbal . Estul nu permitea UEFA-ei sa devina sluga Occidentului . Nici un club mare din Vest nu avea voie sa aibe in lot mai mult de 3 jucatori straini . Era vremea nationalismului . Intre timp cei aproape 29 de ani ne-au separat cu ani lumina de vestul bogat .Niciodata vreun club romanesc nu va mai juca vreo semifinala europeana cu atit mai mult una de C.L. Ma rog. Tolonatn . Cip Cip CIRIP.

Observator (92 comentarii)  •  23 februarie 2018, 18:42

Maestre, Vlad este vinovat la golul lui Anderson, intrucat nu a fost bine pozitionat (nu era pe centru portii, ci spre partea sa stanga)! Oricum, tactica proasta, atitudinea si randamentul sub orice critica al majoritatii stelistilor au facut posibila aceasta infrangere zdrobitoare! Sustin aceasta intrucat Lazio nu face parte din primul esalon valoric european, unde sunt Real, Barcelona, Bayern, PSG, City, United si Chelsea, nu neaparat in aceasta ordine! O.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:12

...meritul lui fcsb este unul singur ...face mereu de ras fotbalul romanesc ...

Canadianul (29 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:22

Dl. Gazetar aceasta echipa este exemplul arbitrajelor si sogorizmelor din fotbalul Romanesc ..aceasta rusine de echipa care se chinuie echipe de mina 2 a din cehia Izrael si elvetia ...ii laudati zi cu zi ... Da a cistigat echipe cu 10 ori cotate mai slab Ex CFR si la Roma ..Man Utd ..Basel .. Auzi pensionarule ???

Olteanu (478 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:25

@Observator. Si daca Vlad nu a stat bine la golul lui Andreson tot a salvat niste mingi grele si nu merita nota 2. Inca o dovada ca ziaristii italieni care i-au dat 5'5 sunt mai competenti decat romanii. Nea Ovidiu are perfecta dreptate cu Vlad.

stelu blues an (12 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:33

un oarecare.cu ghilimelele de rigoare.esti atat de *** incat se rusineaza pina si fundalul siteului.arde o de pe aici. nu joaca cele cateva sute de milioane contra celor cateva zeci ,cu toate ca asa a fost insa in duelurile unul contra unu joaca cele doua picioare apartinand jucatorului respectiv.ce conteaza ca sunt platite cu zeci de milioane pe cand ale bietului stelist,asta privind meciul de aseara,alfel bogati bine,sunt cotate la cateva mii.nu ,e vorba de lipsa atitudinii ,a mandriei personale si de natie ,de dezinteres.si toate astea se numesc neputinta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (390 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:45

Este evident ca Steaua a jucat foarte slab la Roma, dar indiferent cum ar fi evoluat nu putea emite pretentii la calificare, in fata unor jucatori de superclasa. Dupa infrangerea de la Bucuresti (a 4-a dupa cele 3 din campionat!) Lazio s-a prezentat la jocul retur ca... muscata de vipera! Altceva decat o victorie la scor era de neacceptat , de neconceput. Dar nu trebuie sa dramatizam acest insucces, pierderea calificarii in fata unei echipe foarte bune. Daca ne comparam cu bulgarii, Ludogoret a patit-o si mai rau. A pierdut ambele jocuri la o diferenta totala de 4 goluri (0-4), nu a inscris gol si nu a castigat niciun punct in fata lui Milan, mai slaba decat Lazio in momentul actual. Steaua, in schimb, a pierdut la o diferenta de 3 goluri per total (2-5), a castigat un joc, deci puncte pentru clasamentul UEFA. Atat poate echipa in momentul de fata. Poate la anu' si... la multi ani!

Lucian 1942 (8 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:52

Devenim caraghiosi prin nepricepere si rautate ! Postul de portar necesita ani multi de exercitiu pentru deprinderi specifice si, obligatoriu, priceperea de a-ti coordona fundasii din fata ta . A avut Vlad timpul material necesar invatarii acestor tactici ? Il asculta fundasii de 29-30 de ani atunci cand incearca sa-i coordoneze ? NU, categoric nu ! Meciul cu Latio s-a pierdut numai la "interceptie" ! Italienii "ieseau" la balon, romanii "asteptau " ca acesta sa vina la ei ! De aici parerea lui Panduru ca italienii aveau trei picioare ! Fara suparare, nici Gica Hagi nu exceleaza ! Toti jucatorii lui paseaza numai lateral unde nu trebuie sa alergi prea mult pentru a receptiona balonul ! "Verticalizarea" cere o tehnica si tactica aparte ! Inzaghi a folosit aceste carente si le-a dat 5 ! Bietul Vlad ! Saracul Dica !

mg (138 comentarii)  •  23 februarie 2018, 19:56

..ne-au cam scos fotbalul din cap. E bine să ne vedem lungul nasului.. unde suntem noi şi unde sunt ei.. Vrem ca ai noştri să fie titulari în Italia, dar pe ce ne bazăm ? Vrem să mergem la turnee finale.. Cu cine ?

Iulian (190 comentarii)  •  23 februarie 2018, 20:01

Adevarul e ca daca Lazio baga la Bucuresti titularii Steaua nu avea din start nici cea mai mica sansa sa castige meciul tur. Asa s-a imbatat si Gigi cu apa rece si a inceput sa debiteze prostii cum are obiceiul.

roman (109 comentarii)  •  23 februarie 2018, 20:05

In ziarul de ieri in pagina sport.ro????se zicea caci Gladiatorul Dica ataca Roma????cum a facuto????? sa vazut dar dupa mecii?????zeul MM=puscarie nu mai apare cu declarati,i s-au muiat falcile,dupa cele spuse ,dupa meciul ***-cainii=zero.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vio (28 comentarii)  •  23 februarie 2018, 20:36

Vad ca ati inceput sa-l tratati pe Vlad asta ca si pe Alibec:mare portar,valoreaza 20 milioane si o sa ajunga la 50,e de mare viitor,bla... bla... bla...Si ma tem ca va ajunge la fel ca Alibec: o gogoasa dezumflata.Nu ati vazut ca a facut o gramada de greseli,iar interventiile ,,reusite,, au fost cele in care adversarul suteaza in el? Nu vedeti ce figura de increzut si impertinent are(exact ca stapanul sau, jiji)? O sa mai vorbim pe acest subiect!

di livio (214 comentarii)  •  23 februarie 2018, 20:43

ar putea cineva sa-i explice lu Gigi ca are nevoie de antrenor?...echipa asta nu are antrenor si pe post de director tehnic are un mascarici...acuma nu mai postati ironiile lu meme?...ca zilnic aveam poze cu meme si ironiile lu meme...Gigi isi bate joc de banii lui ca tine la echipa un mascarici sinistru

Bogdan (32 comentarii)  •  23 februarie 2018, 21:40

Nene Ovidiule, de la Jiji ne asteptam la deliruri verbale oricind dar daca mata ai ajuns sa recunosti ca dupa meciul tur aveai sperante este grav de tot. Pai pe ce baza? Nu stiam ca au jucat cu echipa a 2a la Bucuresti si ca in nici un caz Nu se va Mai repeta asta la Roma? Nu ati vazut cit au ratat la Bucuresti? Era probabil sa mai iasa asa si in retur? A cistigat des FCSB in deplasari decisive in fata unor formatii tari? Deci oare de ce mirarea? Vedeti cum necum influenteaza narodu satului Jiji chiar si specialisti care ar trebui sa aiba barimi balanta??? Trist..

Unu oarecare (114 comentarii)  •  23 februarie 2018, 22:02

@alini, dimi, steli bluesi ani: asa-i ca nu e frumos sa scriu asa ceva? Dar cand a scris ioanitoaia la fel, nu v-am vazut sa sariti ca arsi... daca scrie altul, repede v-a sesizati... deci daca eu sunt prostovan, la fel e si ioanitoaia, zis zer0vidiu. Si voi toti trei superprostovani. Acum v-a las, am treaba, nu-mi plac lim bis tii. Voi dati-i bataie! Pofta buna si seara placuta. :))

Poli 21 (189 comentarii)  •  23 februarie 2018, 22:16

Ati preluat sistemul patentat de ioanitoaia , acela de a cenzura tot ce nu se aliniaza politicii( da, POLITICII) acestei fituici.

di livio (214 comentarii)  •  23 februarie 2018, 22:50

dialog scandalos intre meme si nu stiu cine...iar cu mascariciu meme in prim plan...sinteti irecuperabili...v-a zis Daum ca sinteti buni de impachetat peste si avea dreptate...mascariciu asta ii director sportiv la Steaua...sau ce *** o fi...si noi speram sa elimine Steaua pe Lazio...cu meme...atita timp cit dati stiri de genu asta, cu si despre golani, sinteti la fel de golani si voi...sinteti la fel de vinovati ca Burleanu pt debandada din fotbal...continuati sa faceti reclama mitocaniei si violentei...dupa aia tot voi va mirati de valul de ura de pe net...vezi Tolo.ro...pai voi provocati valul de ura

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Viorel (103 comentarii)  •  23 februarie 2018, 23:24

Numai Felipe Andersson si Milinkovici Savici fac 150 milioane, asa ca valoarea lui Lazio se duce spre 4-500 milioane euro. Steaua a jucat o dubla cu Lazio si a obtinut 3 puncte(jumătate) cu un golaveraj 2-5! E asa rau? Nu este de loc având in vedere ce conducere mizerabila are FRF si ce campionat bolnav si corupt avem. In ultimii 2 ani sistemul play-off a reînviat cooperativele si titlul se decide pe reciprocități, aranjamente, blaturi si greșeli de arbitrii!!! Asa ca ce pretenții poți avea de luam astfel de campionat !

Comentează