Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Craiova peste

După săptămâni în care n-am văzut un meci de fotbal mai acătării, căci pe unde am umblat eu populare sunt cricketul și badmintonul, duelul Dinamo - Craiova m-a recompensat din plin.

Permalink to Craiova peste
luni, 5 februarie 2018, 3:53

În ciuda terenului moale, care s-a deteriorat pe parcurs, partida din Ștefan cel Mare a avut de toate. Calitate, ritm, tensiune, goluri, ocazii și, sarea din bucate, faze discutabile.

Două au fost, în opinia mea, momentele ei cruciale, ambele consemnate la 2-1 pentru formația din Bănie și irosite de aceasta în decurs de vreo 200 de secunde! În minutul 58, Bărbuț a ratat cu poarta goală de la 7-8 metri, pentru ca imediat după aceea „centralul” Hațegan să-i refuze Craiovei un penalty clar, fără dubii! Dacă s-ar fi făcut 3-1 pentru oaspeți, puțin probabil că gazdele ar mai fi izbutit să revină pe tabelă. Nu sigur, puțin probabil.

E de spus că Hațegan n-a avut o misiune ușoară. Ca atare, în ciuda erorilor, nu trebuie pus la zid. În câteva cazuri, să le zicem limită, deciziile lui s-au putut interpreta. De pildă, n-a fluierat 11 metri la intrarea lui Nedelcearu asupra lui Gustavo (minutul 7). Apoi n-a considerat henț și penalty când mingea l-a lovit în mână pe Ferreira (35) ori a scos doar cartonașul galben, nu pe cel roșu, la atacul primitiv al lui Monroy la Mitriță, acestea constituind, asemenea altora, faze controversate. Permițând păreri pro sau contra, dezbateri.

Din păcate pentru Hațegan, cea în care Nistor l-a împiedicat în careu pe același Gustavo n-a aparținut categoriei de mai sus. În mod normal, orice arbitru indica ferm, hotărât, punctul cu var. Scuzabil în alte situații, arădeanul n-a avut nicio scuză în minutul 60. Pur și simplu, a comis-o grav, inexplicabil la cota lui!

În ansamblu, Craiova a lăsat impresia mai bună. Logic într-un fel, ea reprezentând echipa mai omogenă, cu un singur jucător nou (Bic), și el introdus abia în minutul 83. Spre deosebire de Dinamo, la care au debutat oficial Monroy și Pesici, iar M. Popescu, Nistor, D. Popa și Vl. Olteanu s-au reîntors deunăzi. Croatul, autorul centrării ideale din care Nemec a egalat la 1, și D. Popa, marcatorul abil al golului 2, s-au ridicat peste coechipieri. L-aș fi inclus aici și pe Nistor, foarte harnic, neobosit, dacă n-ar fi ratat o ocazie monumentală în minutul 47!

În măsura în care, stăpână pe zona de construcție, Craiova a fructificat viteza, arma ei principală, Dinamo n-a fost în stare să tragă foloase dintr-un gabarit superior, din plusul de înălțime. Dovadă că n-a exploatat niciuna dintre numeroasele faze fixe. Trupa lui Mangia a pasat și a driblat mai mult, a părut mai liniștită. Reactivă, cea a lui Miriuță are însă meritul că nu s-a predat. Conduși în două rânduri, roș-albii au avut atitudine, moral. Nu s-au împăcat deloc cu ideea înfrângerii. Ba chiar, forțând în final, au fost la un pas de victorie, dar „bomba” lui Nistor a zguduit stâlpul porții lui Calancea! De aceea și afirm, luând în calcul și imensa oportunitate a lui Nemec (69), că acest 2-2 trebuie socotit un scor echitabil. Unul corect.

Craiova s-a aflat, de acord, mai aproape de succes. Deși a fost vioara întâi în majoritatea timpului, n-a profitat. E și motivul în numele căruia notam recent (și încasam în consecință!) că n-a ajuns încă la maturitatea necesară cuceririi titlului. Că, prea crudă, nu-i o certitudine, ci mai degrabă o frumoasă promisiune. Asta și deoarece, fără a detalia acum, CFR și FCSB știu să câștige și când joacă la nivelul adversarului sau chiar sub el, în vreme ce Craiova nu câștigă nici când joacă, precum cu Dinamo, mai bine. Mai repede și mai direct.

Comentarii (68)Adaugă comentariu

Cosu (98 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:04

Rinamo , fara Hategan pierdea ieri

dinamo_fan (127 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:05

Au iesit toti specialistii sa ne explice fotbalul dupa Dinamo – Craiova…prima daca aia prin studiouri, apoi Geambasu, apoi Stucan si in final nea Ovi. Mai toti au vazut rosu la Monroy ca sa nu mia zic de alta bazaconii pe acolo. Baieti, voi pe la fotbalul adevarat va mai uitati ? sa vedeti pentru ce contacte sa da rosu prin UCL, Spania, Anglia samd ? sau orizontul vostru fotbalistic se opreste la Medias- FCSB si in functie de ce vedeti acolo judecati acest sport ? vai de capul vostru.

dinamo_fan (127 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:06

++ de curiozitate, cand Gustavo i-a sarit in cap lui Popescu in careu…totul in regula acolo ? sau regulamentul de baschet fete se aplica doar gazdelor ?

dan t (81 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:07

faptul ca mitrita,gustavo terminasera benzina,odata cu echipa de fapt,de prin minutul 70,nu spune nimic? o echipa care joaca fotbal joaca 90 min! parca acu ceva timp in urma,dinamo era cea criticata cum ca inchide jocul prea repede cand are avantaj,ca apara rezultatul!

geo (199 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:09

Nea Ovi, a fost un meci slabut…sa fim serioși…

Marius (347 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:14

Bine ai venit Nea Ovi, iar ai umblat teleleu si nu e recomandabil la etatea dumitale..:Un articol corect din care se simte ca tii cu Craiova dar ca respecti le Dinamo. Cu Hategan ai dreptate. Faza cu faultul lui Nistor nu se poate explica.

IO (154 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:18

Daca asi fi avut 20 de ani doar cu cricket si tot n=ar fi avut cum sa-mi placa meciul asta intre morti si raniti. Slovacul ala arogant are stiinta jocului, nu si tehnica lui, dar e clar peste tot ce a fost in teren ieri.

Romulus65 (8 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:19

Problemele Craiovei sunt apararea si portarul. Este de mirare faptul ca un antrenor italian nu a pus la punct o aparare beton precum au echipele italiene. Portarul Calancea este inconstant si are un joc de picior slab iar Mitrovici, celalalt portar, mi s-a parut nesigur. Cu o semenea aparare Craiova era aproape gata sa se bata singura.

vio (28 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:34

Dinamo a jucat precipitat si uneori fara orizont ,dar cred ca din cauza faptului ca jumate din echipa este schimbata si omogenizarea nu s-a realizat.A fost totusi vointa si atitudine.Asta e un lucru bun.Jucatorii mi se par a avea valoare.Sper ca dupa intrarile lui Torje si Palici si cu infiltratii gen Moldoveanu lucrurile sa arate mai bine.Succes Dinamo!!!!

Corso (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:37

Cum echitabil și corect când faze ca : fault de roșu Craiova conducea cu1-0 , penaty clar la Gustavo Craiova conducea cu 2-1. Echitabil și corect?!!! Băi despre ce vorbești?

Olteanu (478 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:39

*** ne-a mancat meciul. La 11 metrii nedat a fost *** oe fata.

VanBasten_85 (16 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:43

Puteti sa ne dati un exemplu de campionat serios unde se da un penalty ca cel pe care l-a primit Craiova?La orice atingere a jucatorilor mici de statura se dadea fault.Va mirati apoi de ce iesim din primele tururi ale cupelor europene…

nicu bala (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:47

Ioanitoaia lasane. Fotbalul practicat aseara de cele doua echipe a lasat mult de dorit.Putine momente cand au facut un-doiuri au rezultat si golurile .In rest la intamplare DA si fugi .A-ti vazut in marile campionate posesia mingii.Pase ,pase pina te ametesc. Este drept ca si arbitru are un mare aport la acest spectacol . Nu este vioara intai,lasa jocul cursiv nu permite brutalitati de genu celor de la Dinamo in 2 randuri aseara. Asa ca Ovidel lasa analiza asta care era valabila inainte de 90 critica si autocritica fara sa spui nimic.Cu asemenea fotbal nu scoti capul afara.

Ionel (4 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:51

„Centralul” Hațegan i-a refuzat Craiovei un penalty clar, fără dubii” – care este noutatea ? Nu este clar din campania de presa din ziarele de sport că nu se poate sa nu fie Dinamo în play-of ?
Dinamo trebuie să fie în play-of cu orice preț ! Cu orice preț !

CFR Cluj si Dinamo sunt echipe mai egale decât altele.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  5 februarie 2018, 16:53

La multi ani Hagi !
————————
S-au adunat singuri in Groapa, terminati si clone, dar n-are cine sa ia lopata s-o umple cu pamint. Ce bine ca joaca iar Dinamu, ca toti inginerii scriu cronica la natiotie-damiomie. Asa pot rasufla liberi Hagi si fiul, Simona si fiul – nu conteza ca e doar in plan. Ne aflam în plin rezon și se pare că această nevoie a inginerului ratat de a evada din realitatea detestabilă își are o explicație firească. Într-o sîmbătă seara, ingineru, într-unul din acele ceasuri cînd simți că urci pe rînd toate treptele nevăzute ale melancoliei, s-a trezit în fața unui geam aburit al frizeriei Groapa prin care se deslușeau umbrele mai multor militieni. Cineva scrisese cu degetul pe placa de sticlă o invitatie simplă: Taci-n * și te tunde! Groapa, prăvălia aceasta mică, unde inainte de meci, in anul in care Steaua cistiga CCE, au facut un ban de conserve cu fasole si costita si frizerii de la 17 Nentori Tirana, frizeria cu nume sugestiv Groapa mai există și azi, asa ca ingineru nu s-a tuns, de-al dreacului a scris – rezulta ca azi Hagi a scapat !
———————————
Nea Ovi, alta analiza ai matale. La tine parca revad „spectacolu“, fara nostalgie de butelie si pitic atomic. A fluierat *** caci s-a auzit tabla din groapa ? Asa-i daca nu fluiera folcloristele profesorului Gelu Eftimie. Fara suparare nea Ovi, dar mai am de adaugat la perspectiva poeziei visate cu ochii deschisi de inginerlului ratat, anume ceva din alaliza lui 17 NT Cioculescu: „Țin să stărui asupra poeziei din Groapa, aduce aminte de ciripitul pasaroilor de sub podul grande, poezie la care ingineru a ridicat și obiecții, altii necruțîndu-i inginerului calificarea de «naturalist», purist si *. Dacă naturalismul lui Zola și al școalei de la Medan s-au caracterizat prin stăruință exagerată asupra instinctelor brutale și a eredității încărcate, precum și a plăgii alcoolismului, micul univers al „Gropii” inginerului ratat se individualizează prin pasiuni primitive mai adesea sănătoase și printr-un plein-airism robust, la care însăși mizeria și moartea iminenta a groparilor fotbalului romanesc– ca a pasaroilor de sub grande- au altă tonalitate, mai puțin sumbră și niciodată repulsivă pînă la îngrețoșare.“
La multi ani Hagi ! Steaua !

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:10

@dinamo_fan (86 comentarii) • 5 februarie 2018, 16:06 Desigur ca ai dreptate!!!Pai la cat a gresit Hategan numai proDinamo ce sa ne mai luam dupa interpretari de faze?

dinamo_fan (127 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:11

@IO . cred cel mai bun comentariu. Nemec cred ca a dus spre maxim mingile avute. A dat 1 gol si a mai avut o ocazie uriasa dupa preluare si dribling de manual + o ocazie mai mica in gura portii. In rest tot ce a primit a dat mai departe la colegi si a castigat 90% din duelurile aeriene. Ai nostri (ma refer la jucatorii romani si de colo si de colo) la 1 minge jucata corect gafau alte 2, la 1 pasa corecta dadeau 2 gresite samd. Bine, exceptia Hanca la 1 pasa corecta dadea 10 gresite dar deja intram in amanunte :))

Doru (127 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:13

@dinamo fan. Unde scrie aici ca trebuia rosu la Monroy??? Poate doar on mintea ta ca in text nu. Citeste si incearca sa pricepi.

cornel2017 (3 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:23

Chiar a uitat ziarul dumneavoastra ca astazi este ziua lui Hagi????!!!!!!

Zamby (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:25

„Nea” Ovi, poate ai vrut sa spui „pește”…

sergiu (53 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:30

Beeei dar exigenti ati mai devenit unii dintre voi…Meciul asta a fost indracit 70 de minute cat i-au tinut balamalele pe craioveni. Apoi au cazut din cauza efortului si a terenului foarte greu

sergiu (53 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:32

@cornel2017. Lui Ioanitoaia ii poti reprosa multe nu insa si ca nu e fan Hagi. In privinta lui Hagi, a lui Lucescu si mai nou a lui Sumudica,, chiar exagereaza cu laudele…

Filip (44 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:37

Dar unde fusesi bre Nea Ovi in Thailanda, in India, in Filipine? Nu ne mai tine incordati si povesteste ceva de acolo. Impresiile matale de calatorie sunt reusite. Imi aduc aminte ca mi-au placut alea din Africa de sud foarte mult.

gabi (27 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:41

dupa fiecare gol marcat, craiova se baga cu fundul in poarta…fotbalisti, nu gluma. semnat: un stelist.

a dica (283 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:51

Meci slabut, arbitraj catastrofal! Arbitrii nu sunt nepregatiti, intra in teren cu idei preconcepute. Toti practica asta, este concluzia pe care o tragi dupa ce-i urmaresti de-a lungul mai multor partde. Au diverse masuri pentru situatii standard. Si le folosesc intr-un mod ciudat si de multe ori surprinzator.

Daniel (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 17:54

Va Salut cu drag….*** a ajutat din plin Dinamo !!! Viciere de rezultat (daca esta este nr 1 in Romania,este grav.)…2 cartonase rosii si 2 penalty-uri. Fortza Stiinta !!

bobi (3 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:16

Nu ai cum sa nu dai penalty , chiar daca nu esti arbitru realizezi ca a fost penalty… E caz de coruptie… Eu nu inteleg cum oameni care analizeaza fotbalul nu realizeaza abuzul facut de uni arbitrii. De mentionat ca Hategan nu a dat un penalty si in tur pentru craiova tot in meciu cu Dinamo la 2 2 … Sunt intr-adevar cazuri in care un arbitru nu vede un ofsaid , poate un fault sau un hent in careu fiind mascat de uni jucatori … Dar aici fault in fata ta … e clar ca e rea intentie …

CCC (137 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:18

Hategan nu greseste! Face exact ce trebuie si ce i s-a spus sa faca! Dinamo e dorita in ply-off inclusiv de adversare! Calancea da pase la adversarii, ratari incredibile ale atacantilor olteni…. . Televiziunile vor dinam in play-off iar televiziunil sunt cele care mai tin in viata fotbalul romanesc. Restul e abureala!

haideusicfr (287 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:20

Meci frumos ,antrenant Craiova il are pe Mitrita ce a facut diferenta pana la un moment dat .da ,dar Dinamo s-a dovedit mai bine pregatita fizic si putea castiga meciul in final.Bara lui Nistor i-a cutremurat pe olteni.
Pacat ca Dinamo si Miriuta l-au dat pe nascimento ,un jucator tehnic ce poate fi determinant .Salomao acela unde e?

haideusicfr (287 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:21

Hategan e cel mai bun arbitru roman. Uitati-va la rbitrul meciului FCSB-Gaz metan sa vedeti arbitraj partinitor.
Sper ca CFR sa va bata sa va sune apa in cap.Punct final.

tandd (79 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:22

Eu zic sa mai aruncam privirea si prin alte campionate inainte de-a cere rosii si penalty-uri care nici la amatori nu merg.Inclusiv la penalty care n-a fost ,ca sa nu mai vorbesc de celelalte expuse aici care sunt chiar hilare craiova a fost dezavantajata in primul rand de alura jucatorilor care sunt foarte mici si rapizi dar patimesc evident la capitolul forta.Nu e vinovat nistor sau popescu la un duel in forta ptr minge perfect regulamentar ca mitrita n-are cum sa reziste si nici nedelcearu ca trece in viteza mitrita pe langa el ca rapidu prin gara,fiecare are calitatile lui.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:26

…bre nea Ovi daca nu ne spuneai matale ca inca nu avem valoare de a cuceri titlu noi nu stiam …tine minte de la mine cand o sa batem fcsb si acasa si in deplasare atunci o sa cucerim titlu …pana atunci ne multumim cu locul trei …

vasco (363 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:33

Sa va fie…jena!Sunteti ,chipurile,o gazeta careia ii pasa de sport si in afara de can can-uri cu becali si alte specimene din fotbal nu se vede nimic.Au castigat niste fete de aur(nu ca generatia de ratati din fotbal)Mastersul european la tenis de masa,locul unu si trei.Berni Szocs si Elisabeta Samara pe numele lor(necunoscute voua).

Cris (19 comentarii)  •  5 februarie 2018, 18:53

Pai cum sa nu existe exlicatie pt penalty ul savarsit de Nistor si neacordat? A fost in compensatie pt inexistenta panalty ului acordat anterior Craiovei. Doar nu crede cineva ca se poate acorda in mod obiectiv vreodata penalty ul ala!

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 februarie 2018, 19:02

@haideusicfr (240 comentarii) • 5 februarie 2018, 18:21 Ce vorbesti stimabile!!!!Te pomenesti ca s-a inventat ceva ca in atatea meciuri pentru voi?In faza golului doi in primul rand arbitrul a gresit pentru ca nu a lasat meciul sa continue…Se impunea asta deoarece nici nu a acordat cartonaj nici nu a cerut intrarea medicului…Acum sa acuzi ca ala a mutat lovitura libera cu 2,3 metri pe cand la voi s-a dat invers autul-meciul cu Iasul…

itu52 (239 comentarii)  •  5 februarie 2018, 19:03

Pentru început, pentru februarie, un meci bun. Nu ar fi rău să avem cel puțin 3 asemenea jocuri pe etapă. S-ar mai dezmorți un pic tribuna iar cluburile ar spera la venituri suplimentare. Atât ca joc cât și rezultat, întâlnirea tinde spre o tradiție. E o copie la indigo a disputelor din sezonul trecut, atunci barele o păcăleau pe Craiova, echitabilul fiind unanim acceptat. Făra discuții a fost meciul etapei, cel puțin ca spectacol.

DSC (12 comentarii)  •  5 februarie 2018, 19:17

Nea Ovi,atata timp cat esti oltean ca simtire, e normal sa fi subiectiv!Au fost cateva intrari ciudate dar la un asemenea meci vrem ca Hategan sa fie perfect,e si el om,poate atata poate!

Cita (2118 comentarii)  •  5 februarie 2018, 19:59

Ati realizat o cronică justă a unui meci intre doua echipe apropiate ca valoare. Mai au totusi de muncit ca sa spere la Europa, ambele. Pentru că e ilogic sa cred că ati vizitat Regatul Unit acum iarna, gândul ma duce către o țară supusă reginei din emisfera sudică. Dar cred ca ați aflat de acolo ca virgula cricket-ul, precum și fratiorul de peste ocean baseball se trag ambele din oina carpatina care-i cea mai veche. 😊

dani (31 comentarii)  •  5 februarie 2018, 20:09

Un meci bun pt campionatul Ligii Ororilor. Doua echipe slabe la nivel european, care sint eliminate in competitiile europene inca din primul tur de echipe modeste. Sint echipele sistemului ticalosit. Amindoua aceste valori psd, sint sub valoarea Fcsb si Cfr Cluj. Avem un fotbal modest valoric, cu investitii mici, tribune goale, erori de arbitraj flagrante, ziaristi coruptzi. Viitorul este mic si negru, pt fotbalul romanesc! Din nimic, nimic nu iese! Doar Simona Halep!

geo (199 comentarii)  •  5 februarie 2018, 20:10

@DSC Acum e oltean ca simtire ca pina ieri alaltaieri era …antioltean care ii tinea hangul lui Mititelu. Omul v-a mai dat o lectie de obiectivitate. Buzarin e oltean si Geambasu dinamovist iar la ei se simte in fiece fraza. La Ioanitoaia nu…

BYBY (41 comentarii)  •  5 februarie 2018, 20:22

Dupa parerea mea arbitrii au influentat rezultatele.Si la Medias si in Stefan cel Mare.Craiova a fost furata de doua puncte si Gazul de un punct.Toata lumea a vazut dar foarte putine persoane au curaj sa spuna.Nici macar comentatorul de la Medias n-a vazut ca Budescu a batut lovitura cu 10 m mai in fata!(de teama lui Becali).99 de arbitrii din 100 fluierau reexecutarea.Pentru Craiova nu s-au acordat penaltiurile sau eliminarea dar ganditi-va daca era FCSB in locul Craiovei cum lua bataie Dinamo!.
*** .Trebuie totusi bagate camerele video poate se mai indreapta cate ceva.
Sanatate

Motatei (29 comentarii)  •  5 februarie 2018, 20:42

Nea Ovi, daca nu existai era nevoie sa te inventam. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca.

Bazilio (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 20:51

Cum adica rezultat corect cind nu da penalty sau mai incolo rosu? *** e dinamovist de mic, d- aia e pus la toate meciurile cheie ale lui Dinamo. Ce campionat e asta, cind se stie de ani de zile ca Steaua NU trebuie lasata sa cistige?

alin (626 comentarii)  •  5 februarie 2018, 21:45

Bazilio, adica in ce fel e FCSB ca Steaua e in liga 4 impiedicata sa ia titlul? Ar trebui sa se dea celelalte echipe la o parte din drum ca sa castige oierul? Despre ce vorbim, pari dus cu caputul.

Bazilio (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 21:56

Grijulie gsp, cenzureaza numele arbitrului. Reluam dar, arbitrul acesta e dinamovist de mic. Un campionat in care, din etapa 4, se stie campioana–cfr–e o ticalosie! E asa de cind e burleanu. Iar voi nu faceti decit sa acoperiti aceasta minciuna !

Bazilio (6 comentarii)  •  5 februarie 2018, 22:18

Au fost doua comentarii care au prins esenta:greseli suspecte Calancea si pasele doar la adversar din ultimele minute. Combinate cele doua dau un lucru simplu:intelegere. Sa nu uitam ca nimeni de la Craiova nu a protestat!!! Dar daca era STEAUA ??!!

Bogdan (395 comentarii)  •  5 februarie 2018, 23:05

Calancea nu stie sa degajeze dar asta e tot. Tre sa fii nauc sa crezi ca a fost aranjament un asemenea meci. In fond egalul nu a ajutat nici una dintre echipe.

gica (73 comentarii)  •  5 februarie 2018, 23:18

Se pare ca un „ciurli-buli” a vzut un meci deosebit . Salutari de la Boanchis.

Comentează