Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

„S-o întreb pe nevastă-mea cîţi bani cîştig!”

L-am sunat pe Cosmin Olăroiu la scurt timp după ce, venind din Sri Lanka, de la Colombo, am aterizat la Dubai.

Permalink to „S-o întreb pe nevastă-mea cîţi bani cîştig!”
luni, 8 februarie 2016, 10:07

Tehnicianul lui Al Ahli, campioana 2014 a Emiratelor Arabe Unite şi finalista 2015 a Ligii Campionilor Asiei, mi-a mărturisit că e foarte prins, dar mi-a făgăduit că va trece pe seară pe la hotelul Amwaj Rotana din Jumeirah Beach. S-a ţinut de cuvînt. A coborît dintr-un superb Bentley, deşi nu foarte nou, iar discuţia care urmează a durat 45 de minute.

A doua zi, am vizitat baza lui Al Ahli din zona Had Al Sheba şi, cum am scris în ziarul de sîmbătă, am rămas cu gura căscată, de-a dreptul uluit! În fotbalul nostru nu există aşa ceva şi, fără să cobesc, nici nu cred că va exista vreodată: 4 terenuri de antrenament cu nocturnă şi tot atîtea săli, una în construcţie, o piscină de dimensiuni olimpice etc.

Peste toate se ridică, asemenea unui deget imens înfipt în cer, Burj Khalifa, 828 de metri, cea mai înaltă clădire de pe planetă.

16 meciuri în 42 de zile!

– Oli, ai albit de cînd ne-am întîlnit ultima oară!
– Chiar aşa?! Probabil din pricină că alerg ziua întreagă, că stau la stadion 12 ore pe zi!

– Glumeşti, ce atîta muncă la arabi, acasă se rîde că antrenezi la cămile?!

– Hei, fiecare cu părerea lui, n-o să mă cert cu nimeni, dar lucrurile s-au schimbat şi nu mai sînt cum şi le închipuie unii. De pildă, ai idee cîte meciuri am susţinut cu Al Ahli între 21 noiembrie şi 4 ianuarie?

– Într-o lună şi aproape jumătate? Şapte, opt?

– Eşti pe-acolo, în campionat şi în Liga Campionilor Asiei, 16 numărate bob cu bob, cît într-un tur în ţară!

– Bine, dar…
– Ca să te lămureşti că aici nu mai e ce-a fost cîndva, ştii cît a plătit Al Ahli pentru mijlocaşul Esmail Khamis, transferat luna trecută de la Al Jazira?

– ?!

– Zece milioane de euro, şi asta la intern, nea Ovidiu! Îşi permite vreun club din România aşa ceva?

– Nu.

– Mai notează că am propus pentru Gaitan 35 de milioane, peste cele 30 ale lui Manchester United. Bătusem palma cu Benfica, dar peste noapte s-a sucit jucătorul.

„Cămile” din Brazilia, Franţa, Maroc etc.

– Oli, e de notorietate că fotbaliştii arabi nu se omoară cu efortul. E adevărat că sînt plătiţi şi ca să se antreneze?
– Glumeşti?! Am cumpărat cu bani grei un program care arată încărcătura organismului în cursul antrenamentelor şi el demonstrează că arabii n-au parametrii inferiori. Chestia cu plata e, să mă scuzi, o prostie. Sînt profesionişti ca şi ceilalţi, cu obligaţii clare. Cum să ia bani pentru că participă la antrenamente?!

– Care e…
– Fotbalul s-a schimbat şi se schimbă, polul de putere şi de interes se mută încet, încet către Orientul Apropiat şi Îndepărtat. Nu vezi cum aruncă asiaticii cu banii, mai ales chinezii? Şi noi l-am adus în 2015 pe Everton Ribeiro de la Cruzeiro după ce 2 ani la rînd fusese desemnat jucătorul numărul 1 din campionatul Braziliei. Astea-s „cămilele” de care se rîde la Bucureşti, plus Moussa Sow, fost golgeter al Franţei în perioada Lille, brazilianul Lima, trecut pe la Benfica, marocanul Assaidi, ex-Liverpool, alţii.

– Care dintre aceştia are salariul cel mai mare?
– Contractele sînt confidenţiale.

– Totuşi…
– Sow, francez cu 29 de selecţii pentru Senegal, încasează 4,8 milioane de euro pe sezon. O spun cu durere în suflet, dar fotbalul din Emirate poate mai mult decît cel din România, infinit mai mult. Tocmai de aceea raportul de forţe se va modifica în viitor şi Europa riscă să rămînă de căruţă. Mai ales cea de răsărit.

Nu TRX joacă, povestea e ridicolă!

– OK, m-ai convins, dar…
– Hai să stabilim o convenţie: pe mine nu mă interesează nici un interviu, fiecare să creadă ce vrea, dar chiar mă minunez cînd citesc de cîtă trecere se bucură în ţară exerciţiile cu TRX, vîndute lumii ca o supernoutate! Ca şi cînd benzile astea ar juca singure şi cei care le promovează ar descoperi America!

– Vrei să detaliezi?
– Mai degrabă nu. Evit orice polemică, atît că, fără să mă laud, eu le-am folosit acum 8 ani!

– Şi?

– Şi ce? Nu joacă ele şi nici nu dau ele goluri, povestea e ridicolă!

– Oli, cîte persoane alcătuiesc staff-ul tău?
– Să calculăm, unul, doi, trei… 18 cu mine! Românii Caramarin, Cătălin Necula şi alţii, şapte la număr, apoi englezi, francezi, brazilieni şi un marocan… Medici, analişti video, fizioterapeuţi, masori etc… Unul dintre secunzi e localnic.

– Ce salarii au? Plata lor mai întîrzie?
– Cum Dubaiul e scump, ca şi Emiratele, salariile echipei tehnice nu-s mici. Fără să mi-o luaţi în nume de rău, asistenţii mei sînt plătiţi la nivelul antrenorilor principali din Liga 1, poate chiar peste! În rest, nu-i de imaginat ca salariile să întîrzie. Nici măcar o zi.

– Cosmin Olăroiu cît ia pe lună? Se zvoneşte că e cel mai bine plătit antrenor român, corect?
– Dă-mi voie să-mi întreb soţia ce salariu am şi cîţi bani în bancă!

– Se aude de 5 milioane de dolari anual.

– Multe se aud. Zvonuri, răutăţi, dar nu mă plîng.

– Se pune problema să te stabileşti definitiv în Dubai, în casa din Palm, unde eşti vecin cu Rădoi?
– Nu e exclus, dar nici cert. Mai e timp pentru o decizie, atît că pe noi, românii, ne trage mereu aţa spre acasă.

Steaua e egală cu Ghencea, sînt sinonime

– Oli, hai să ne întoarcem în România: cum ţi se pare Steaua 2016?
– În nici un fel, n-o cunosc destul ca să mă pronunţ. Am amintiri unice de-acolo, cîştigarea campionatului şi a Supercupei, calificarea în semifinalele Cupei UEFA, dar asta a fost şi e misiunea oricărui antrenor, a oricărui om, e să privească înainte, nu înapoi. Eu asta încerc.

– Controversa referitoare la siglă, la culori, la…
– O aiureală! Steaua e Steaua indiferent de siglă, de culori, de orice. Sigur e şi că Steaua înseamnă Ghencea, aceste două cuvinte sînt sinonime.

– Reghecampf?
– Nu-i treaba mea. N-am fost şi nu sîntem apropiaţi din cauza distanţei şi a diferenţei de vîrstă. Ne despart 7 ani, adică o promoţie.

– Gino Iorgulescu e cel mai bun prieten al tău din fotbalul românesc?
– Nu.

– Poftim?!
– Gino nu mi-e prieten, mi-e frate.

– Apropo, cîte acţiuni ai la lanţul de restaurante Trattoria il Calcio?
– Nu-s băgat cu bani acolo, doar cu imaginea. Cu numele, nu cu sumele. Gata, nea Ovidiu, am terminat?

– Încă un pic, Gigi Becali te-a mai căutat?
– Nu, de ce să mă caute?! E un om pasionat şi-l preţuiesc pentru asta, dar vorbeşte uneori ce nu trebuie. Ce să discutăm cînd avem alte opinii despre fotbal?!

Dan s-a temut că ne vor da chinezii șapte!

– „Naţionala” noastră va ieşi din grupe la Euro?
– N-am uitat că Gazeta m-a atacat pe tema asta, de aceea precizez că n-am cerut niciodată să fiu pus la echipa naţională. Niciodată, niciodată! Şi să vreau, n-aş putea veni deoarece am contract cu Al Ahli pînă în 2018.

– S-au mai văzut contracte…
– … rupte înainte de termen? Corect, dar nu-i cazul. Proprietarul lui Al Ahli, prinţul moştenitor al Dubaiului, şeicul Hamdan, e un tip excepţional, pe care n-aş îndrăzni să-l supăr. Am avut o ofertă de la chinezi, erau dispuşi să suporte clauza de reziliere, dar m-am sfiit s-o arăt şeicului. Am primit adevărate lecţii de viaţă de la acesta.

– De pildă?
– În orice activitate există reguli şi ele trebuie respectate cu sfinţenie. Cine nu le respectă iese din cursă. Suferă.

– Echipa naţională…
– Repet, nu-i treaba mea şi refuz să comentez. Important e ce-şi propune „naţionala” la turneul final, impresia mea fiind că poate depăşi grupele şi atît. Mai mult ar fi bonus. Noi am ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei, pierdută după 0-0 şi 0-1 cu Guangzhou Evergrande, trupa lui Scolari, cînd nimeni nu ne dădea nici cea mai mică şansă. Ne socoteau fiii ploii.

– De ce?
– Eram cotaţi pe poziţia 38, iar Dan Petrescu m-a avertizat înaintea meciului din Dubai că o să ne facă varză chinezii, că o să ne dea şapte! Uite că nu ne-au dat, ba chiar s-au chinuit cu noi!

– Oli, o ultimă rugăminte.
– Am şi eu una, nici un interviu, da? Nu vreau să sporească numărul duşmanilor de-acasă. Ne-am înţeles?

– Evident, dar încă o chestiune. Ai vreo poreclă aici, îţi zic în vreun fel?
– Pentru că trăiesc fotbalul cu patimă, ca un apucat, şeicul mi-a spus că l-a întrebat cineva cum se poartă „nebunul”, după care respectivul şi-a cerut scuze. Să nu scrii însă asta, te rog să nu scrii nimic!

– Am notat, mulţumiri şi să-ţi meargă bine!

14 echipe
evoluează în prima ligă din EAU. Cu 9 etape înainte de final, Al Ahli e pe locul 2, la două puncte de liderul Al Ain, cu care va juca însă pe teren propriu. Al Ain e formaţia de la care Olăroiu a venit la Al Ahli în vara lui 2013.

Pînă la 47 de ani, Cosmin Olăroiu a cîştigat ca antrenor 12 trofee: cu Steaua în România (2), cu Al Hilal în Arabia Saudită (3), cu Al Sadd în Qatar (1), cu Al Ain (2) şi cu Al Ahli (4) în Emiratele Arabe Unite.

Comentarii (40)Adaugă comentariu

Frone4all (3 comentarii)  •  8 februarie 2016, 10:19

Eu cred că la un moment dat se va sătura de arăbeți și se va întoarce în țară, chitit să preia naționala

alex (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 10:38

Wow ! Nea Ovi te rog eu sa nu spui lucrurile astea. "Stai linistit Oli... ai incredere in mine." - Vai cata onoare si stima de sine poate avea un astfel de ziarist ? :)) Data viitoare nu va mai apuca sa ii puna intrebari lui Olaroiu.

Adrian (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 10:45

Eu nu inteleg ceva: nu citesc eu bine sau Cosmin Olaroiu a cerut sa nu se publice nimic din discutia asta??

Alexandru (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 10:47

Barcelona nu foloseste antrenamente cu TRX, nu or fi auzit de el? Inapoiatii!!

Saxon (4 comentarii)  •  8 februarie 2016, 10:58

Am retinut doar ca Olaroiu l-a tot rugat pe Ioanitoaia sa nu scrie nimic despre el iar ziaristul a scris tot. :) In rest, can can! Nici in 2000 de ani nu vor fi arabii peste Europa, indiferent care din ele. La fotbal ma refer. Nu conteaza atat de mult banii cand tu ca natie nu ai valoare si talent nativ. Nu cred ca vreun jucator mare al lumii ar vrea sa joace in Orient la apogeul carierei, pe niste stadioane ,,albe" din cauza basmalelor, traind in niste orase decupate din filmele s.f. dar cu reguli arabesti stricte vis a vis de alcool, viata de noapte, imbracaminte, sex, etc. In momentul de fata lumea araba atrage doar jucatorii care nu fac fata in campionatele puternice din Europa, jucatori la final de cariera sau pseudo valori. Cam atat! Si inca ceva: China e la fel! Pot sa pun pariu ca niciun jucator adevarat din lume n-ar accepta o oferta cu 2 milioane de euro mai mult de la arabi cand are sansa sa joace in Premier League, Bundesliga, in Spania sau Italia. Fotbalul nu e numai bani, e si un mod de viata pe care nu-l regasesti in tarile cu seici, in China, Japonia sau America, indiferent cati bani ar fi acolo.

mihai gabriel (20 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:10

Alexandru.....TRX...se foloseau acum 10/12 ani si unii le prezinta ca pe o noutate.....Cat desprew Oli, da unul dintre cei mai mari antrenori romani, chiar daca antreneaza cum spun unii ..La camile

Matei (93 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:13

Ioanitoaia chiar e un maestru al interviului. Chestia ca Oli nu vrea e un tertip menit sa atraga cititorii. Excelent interviu cu toate retinerile lui Oli de a se pronunta in unele chestiuni.

coco (401 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:15

Meserie te halesc. Tot Nea Ovidiu e scula.

Daniel (7 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:25

Bravo domnu Ioanitoaia ,nici nu ati scris din ce v-a urgat Oli sa nu scrieti ......:)

Daniel (3 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:31

Am si eu o intrebare, daca Oli te-a rugat sa nu ii spui porecla, de ce ai facut-o?

Steaua1986forever (31 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:51

Pai vad ca Oli v-a rugat o gramada de lucruri sa nu le scrieti si cu toate astea le-ati scris. Pai asa se face maestre? Data viitoare mai vorbeste omul cu dvs? Sau erau la misto?

Userul_banat (22 comentarii)  •  8 februarie 2016, 11:58

Saxon de Jackson Martínez, Alex Teixeira, Ramires, Nicolas Anelka. Daca astia sunt pseudofotbalisti atunci cred ca putem considera campionatul intern ca si inexistent.

mihai (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 12:17

Cum adica, cu cartile pe fatza? Pe fatza cui? Pe fatza de masa? Eu stiam ca expresia este "cu cartzile pe masa".

dac.impielitzat (51 comentarii)  •  8 februarie 2016, 12:34

daca te-a rugat omu' sa nu scrii...

Flavius (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 13:03

Un antrenor foarte pasionat si performant! Mult succes, Oli!

dan t (81 comentarii)  •  8 februarie 2016, 13:21

deci a spus de TRX...clar nu ala face diferenta! diferenta e cu ce le da neamtul stelistilor nu cum si ce fac cu TRX

Ionica (5 comentarii)  •  8 februarie 2016, 13:55

Eu atat am retinut. Olaroiu: "Am şi eu una, nici un interviu, da? Nu vreau să sporească numărul duşmanilor de-acasă. Ne-am înţeles? Să nu scrii însă asta, te rog să nu scrii nimic!". Ioanitoaia: "Evident. Am notat, mulţumiri şi să-ţi meargă bine!". Concluzia, cineva e un mare caracter :))

Vlad (140 comentarii)  •  8 februarie 2016, 14:19

Olaroiu ar avea dreptate, daca in zona chiar ar fi stabilitate. Si momenta chiar este, insa asta daca ignora ce se intampla in Irak si Siria, daca ignora miscarea Republicana si Israelul care doresc un razboi cu Iranul... daca ignora ca daca SUA isi ia mana de pe Arabia Saudita, exista riscula sa se prabuseasca monarhia aia absolutista. Daca apar probleme in Arabia Saudita... se duce pe apa sambetei paradisul lor din golf!!! Mai curand as vedea un nou pol de putere in China decat la arabi

Ghencea (129 comentarii)  •  8 februarie 2016, 15:00

Nu fiti fraieri sa cadeti in capcana ca sa nu dea interviul. Asta e o tehnica dar multi citeste si putini pricepe. Interviu de manual.

Porku (25 comentarii)  •  8 februarie 2016, 15:30

Interviu de cacao! Oli a raspuns la misto!

Scheuleac (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 16:24

Încă o dovadă că ziariștii sunt cele mai false persoane, asta ca să nu spun mai urât .

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  8 februarie 2016, 16:55

...nimeni nu crede in fotbalul din Golf ...cel mai slab fotbal din lume ...

Boerescu Andy (103 comentarii)  •  8 februarie 2016, 17:24

Belea arabii astia,au rupt o pe fotbal.

Dan (27 comentarii)  •  8 februarie 2016, 17:26

1. Olaroiu, un cocalar maxim, 2. Ioanitoaia, ti-a platit Steaua sejurul la Jumeirah Beach ca sa i-o faci lui Olaroiu, cu "interviul"?, 3. ce scenariu de "***" ieftini, dar "plini de bani" si de ifose!

vasglo (208 comentarii)  •  8 februarie 2016, 17:47

"S-au mai văzut contracte… – … rupte înainte de termen? Corect, dar nu-i cazul. Proprietarul lui Al Ahli, prinţul moştenitor al Dubaiului, şeicul Hamdan, e un tip excepţional, pe care n-aş îndrăzni să-l supăr. Am avut o ofertă de la chinezi, erau dispuşi să suporte clauza de reziliere, dar m-am sfiit s-o arăt şeicului. Am primit adevărate lecţii de viaţă de la acesta." Inlocuiti "Al Ahli" cu "Steaua" si "prinţul moştenitor al Dubaiului, şeicul Hamdan" cu Gigi Becali si aveti, peste ani, declaratia lui Oli cand a plecat de la Steaua la arabi. Numai ca atunci "a fost cazul" si Oli a avut noroc! Lui Becali ii era gandul la nas, "Regele"....

Bratu (104 comentarii)  •  8 februarie 2016, 17:51

@Dan. Iti lipsesc multi neuroni. Daca citeai ziarul de sambata aflai ca Dl Ioanitoaia s-a intors din vacanta prin Dubai. Sau i-a platit Steaua si vacanta, ce zici minte putina?

Anta (911 comentarii)  •  8 februarie 2016, 17:56

La cati bani au arabii de pe urma petrolului extras de americani, nici nu ma mira ca investesc in halul asta in fotbal. Intre ei si chinezi e mare competitie, ca si aia cu "ochii mici" au bani cat cuprinde, la cate electronice vand in toata lumea asta mare!

iulian (3 comentarii)  •  8 februarie 2016, 18:10

Interviu si... sejur decontate de marele si vestitul antrenor...

Vic (278 comentarii)  •  8 februarie 2016, 18:13

Chestia cu refuzul lui Olaroiu e o gaselnita gazetareasca. Nu exista cineva din fotbal care sa nu vrea un interviu facut cu mestesug. M-a adus aminte de interviurile scoala cu Radu Cosasu si Fanus Neagu.

petre (86 comentarii)  •  8 februarie 2016, 18:19

Iuliane, confunzi personajele. Te asigur ca Ioanitoaia nu mai sta demult la mana unui sau altui antrenor. Unul care a batut lumea in lung si in lat, nu mai sta la mana nimanui, dar tu gandesti tot invechit. Ciubuc, spert, mita ai putea incerca sa rupi lantul.

FYRY (37 comentarii)  •  8 februarie 2016, 18:44

bravo,...alex

Cristi (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 19:32

Un *** de om Ioanitoaia, un caracter infect ! Daca omul a venit de buna voie sa vb cu tine, de ce *** scrii si-l faci pilaf ?? E frumos ?? Si cand iti spune ''S-o intreb pe nevasta-mea cat castig'' ,iti da un raspuns inteligent ,si vezi ca ocoleste raspunsul elegant, de ce scrii asta, si mai pui si mare titlu ??? Rusineeeee !!!! *** o sa-ti mai dea interviuri !! ***!

Dan (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 19:54

Mare om, mare Caracter!

Vasca (166 comentarii)  •  8 februarie 2016, 20:06

@Cristi. *** international, unde e facut Olaroiu pilaf in interviul asta, esti prost ori esti foarte prost? ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcus (279 comentarii)  •  8 februarie 2016, 20:11

Stati calmi ca oamenii s-au inteles si treaba din final e praf in ochiii fraierilor. Olaroiu s-a acoperit iar Nea Ovidiu i-a facut jocul. Numai niste *** tip Cristi pot pune botul la asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

SaruptUnburlan (9 comentarii)  •  8 februarie 2016, 20:39

Bai *** ma, numai de bani vorbiti !! Na interviu de sport, vorbim de Bentley, daca arabii iau bani la antrenamente, care e platit mai bine, ce salarii au oamenii din staff, le vin banii la timp, cati bani ia oli, casa din Palm, actiuni la pizzerie. De ce nu scrii nea Ovidiu ce ceas are la mana ? Cu ce e incaltat ? Cati bani da la frizer ? Ce spaga da la restaurant ? Foloseste hartie igienica ultrafina ? Are termopane ???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 21:16

Nea ionitoaia cu tot respectul vârstei care o ai nu cred ca interesa pe nimeni ca ai fost în concediu în Sri Lanka și te-ai întors prin dubai te-ai cazat la hotel x și ai observat masina luxoasa dar nu prea noua a domnului olaroiu mai lasa-ne cu aberațiile astea din păcate ai multe articole bune documentate dar de data asta ai dat-o in abureala.cu respect un fan gsp

Dilimache (657 comentarii)  •  8 februarie 2016, 22:00

Astia nu inteleg ca povestea cu sa nu publicati este gaselnita interviului...dar din pacate nu prea ii ducde capul, nu sunt in stare sa scrie corect 3 raduri, d-apai sa sesizeze subtilitati gazetaresti...

JJ (98 comentarii)  •  8 februarie 2016, 22:45

Interesante puncte de vedere. Doi tipi strasnici.

fg (1 comentarii)  •  8 februarie 2016, 23:40

sunteti doi *** ... , fiecare in felul lui punct

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează