Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Steaua-U Cluj, un meci cu cîntec

Deși Comitetul Executiv a votat recent ca finala Cupei României să se dispute pe Cluj Arena, FRF s-a sucit și a anunțat oficial că partida se va juca pe 31 mai la București. La începutul lunii aprilie mi-am manifestat aici surprinderea […]

Permalink to Steaua-U Cluj, un meci cu cîntec
duminică, 26 aprilie 2015, 4:13

Deși Comitetul Executiv a votat recent ca finala Cupei României să se dispute pe Cluj Arena, FRF s-a sucit și a anunțat oficial că partida se va juca pe 31 mai la București. La începutul lunii aprilie mi-am manifestat aici surprinderea că oficialii federației au ținut secret amintita decizie a CEx, că n-au făcut-o publică. Din păcate, desfășurarea evenimentelor mi-a dat dreptate, iar sugestia GSP ca meciul să aibă loc pe teren neutru n-a fost băgată în seamă.

Cum s-a invocat prevederea din ROAF că finala Cupei se joacă obligatoriu la București, exclusiv, ar trebui să înțelegem că finala 2011 de la Brașov a încălcat Regulamentul sau că acesta s-a modificat de-atunci?! Ba, și mai grav, că onor CEx a votat împotriva ROAF?!

Soluția FRF e greșită deoarece privilegiază una dintre finaliste, pe Steaua, avantajată de faptul că va evolua pe Arena Națională, stadionul ei din campionat. Ca atare, U pleacă din start cu un handicap, ceea ce nu-i în regulă întrucît normal e ca o finală să garanteze condiții egale combatantelor. Să nu facă nici o diferență între ele.

Nu-i esențială problema că U va trebui să cheltuiască mai mult cu transportul, cu cazarea, cu masa etc. Oricum, și dacă va pierde pe 31 mai, formația ardeleană va primi 70.000 de euro, învingătoarea urmînd să încaseze 200.000, peste banii obținuți din calificările anterioare. Inechitabil e însă că, din pricina distanței și a costurilor, suporterii “șepcilor roșii” nu vor putea veni cîți ar vrea la finală.

La duelul dintre aceleași echipe, disputat sîmbătă pe Cluj Arena, au asistat 14.000 de oameni. De presupus că puțini dintre aceștia, majoritatea studenți, vor găsi mijloacele necesare pentru a se deplasa în Capitală la finală. Ei ar fi ajuns mai ieftin și mai ușor la Brașov ori la Mediaș, propunerile GSP, iar Steaua n-ar fi primit un bilet de favoare, altminteri necerut. Personal, ca unul ce m-am pronunțat contra disputării partidei în fief-ul uneia dintre părți, resping ideea ca ea să se joace acasă la adversară!

În cazul în care, dovedind seriozitate, FRF ar fi precizat inițial că finala Cupei României 2015 va fi găzduită la București, la Cluj sau în alt oraș, atunci n-ar fi contestat nimeni. De pildă, UEFA a comunicat din timp că Champions League se va termina la Berlin, iar Europa League la Varșovia. La Casa Fotbalului însă, la mai bine de un an de la alegeri, nu știe stînga ce face dreapta și invers! Se votează după ureche, e harababură, e brambureală!

Referitor la ultimul U-Steaua, încheiat cu 0-3 sîmbătă, nu-s de acord cu Adrian Falub, antrenorul lui U, că Marius Avram s-ar fi prezentat cu lecția învățată și i-ar fi ars pe ardeleni. Sigur, merita evitată delegarea unui arbitru bucureștean la un meci al Stelei, dar atît, Avram a mai greșit, dar n-a influențat rezultatul meciului. Numai că noi nu putem trăi fără să ne dăm cu pă-rerea despre faulturi, ofsaiduri și penalty-uri, iată una dintre explicațiile de ce n-avem fotbal de calitate. Pentru că vorbim prea mult despre arbitri, privim erorile acestora cu lupa și le cîntărim ca la farmacie! Plus că, popor de veritabili cavaleri ai fluierului, ne pricepem la treaba asta ca niște savanți!

Comentarii (101)Adaugă comentariu

wembley (6 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 22:28

Astia care o dau cu wembley si stade de france….diferenta e ca alea is stadioane nationale nu joaca arsenal chelsea sapsg pe ele cum joaca wcsb pe arena ca nu are stadion

cornel (79 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 22:35

II bate U Cluj si cu arbitrii lui Deaconu !

Cocuta (565 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 22:51

Sunt multe de spus la acest articol dens de atatea informatii reale, pentru care-i multumim maestrului.
Zic doar atat: Maestre, ce are frumusetea fotbalului cu faptul ca suporterii, in marea lor majoritate pariori pe net, urmaresc cu infrigurarea mai degraba deciziile arbitrului care pot influenta castigul lor personal?
Va raspund eu, n-are nimic de-a face!

cheetah (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 22:57

Nenea Ovidiu baga strimbe frecvent lui Burleanu, il inteapa regulat si asta-i bine si normal sa se intimple. Uneori are drepate, alteori NU.
Acum ARE, pentru ca nici mie nu mi se pare normal ca, daca se stabileste in ultima clipa, finala sa se joace pe terenul uneia dintre combatante.
Asa ca FRF, sau Comitetul acela Politic Executiv sau cum se numeste, sa puna mina si sa re-voteze finala in alt oras, BV, Ploiesti TG M sau ce-o fi. Asa mi se pare si mie normal.

balaban (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:01

Nea Ovidiu, lasa-i bre sa joace pe 23 August refacut de firma aia germana in contract cu Primaria Bucurestiului, ca cei din urma nu vor fi cei dintai la incasari, ci vor ramane tot la urma.
Mai precis, degeaba vrea Primarul sa scoata bani din acest meci, pentru ca nici de la clujeni dar nici de la setelisti nu va incasa mai nimic, ca n-o sa vina lumea la meci.
FRF sa nu mai bata campii cu gandul la sume grase in combinatie cu primaria, ca s-ar putea sa nu incaseze nici ca sa dea cele doua premii de 250K euro cat sunt promisi acolo.

Che Guevara (363 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:04

Iar FCSB ? De-aia nu mai pot eu de echipa lui Becali… Sa faca ce vor ca oricum nu-i urmareste nimeni. Din punct de vedere financiar FRF iesea in castig jucand la Cluj. La Bucuresti se vor face de ras cu stadionul gol.

dansatoarea (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:04

Eu as vrea sa merg la meci sa vad tineri frumosi cum se bat pe fiecare minge, dar vreau sa-mi garantati ca vor fi tribune goale si ca o sa si ploua in ziua meciului, ca nu-mi plac injuraturile care sunt adresate fara finalitate din partea unor baieti draguti dar infierbintati de ce nu merita sa-i infierbinte.

Ciucu (24 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:05

@andrei. In loc sa debitezi prostii uita-te in arhiva si vei constata ca Ioanitoaia a scris invers decat sustii tu.

banul culin (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:07

Nea Ovidiu are dreptate, meciul trebuie jucat in alta parte.
Dar daca totusi se va juca la Bucuresti, toti cei ce-si freaca maiinile ca vor incasa gros in frunte cu primaria, frf si firmele de publicitate ca sa numesc doar 3, vor fi foarte dezamagiti cand se vor uita la final in pusculita, mai vorbim noi.

seriosul (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:09

Bre voi chiar credeti ca va veni vreun stelist adevarat la meci? Va inselati, cu toate manevrele voastre manipulatoare in care implicati si presa!

Blanko (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:11

Un singur lucru va spun raspicat: daca asa se fac legile si in sport, precum in parlament unde am inteles ca NICI VORBA sa voteze reducerea accizelor la carburant si pentru care „si-o vor lua” toti la urmatoarele alegeri, zic, daca legile se fac tot de tipul asta de oameni, atunci nu ma mai mira nimic, nici daca va in final la Rio de Janeiro!

Citulica (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:21

Vroiam sa ma duc la meciul finala de cupa si sa-l savurez ca un suporter adevarat al sportului romanesc, dar de cand am aflat ce manevre de manipulare se fac pe banii mei si-ai celorlati oameni onesti iubitori de fotbal adevarat, va spun ca nu ma mai duc acolo!
Si sa stiti ca-s bucurestean, nascut tot in capitala, pe vremea cand arena asta inca se numea dupa o data la care incepea un adevarat dezastru national pentru toata Romania, nu mai intru in detalii ca stiti.
Eu nu merg la meciul asta, uite-asa!
Daca voi vreti sa mergeti, cheltuire placuta si aiurea a banilor munciti va doresc!

Dorin (2118 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:25

@ Citulica, stai linistit ca nici pariorii inraiti nu se vor duce pe stadion si nici la TV nu se vor uita, doar asa ca sa nu le mai bage in buzunar acestor hoti care platesc straini cu mii de euro pe luna in tara noastra unde abia ne zbatem cu un mediu de 4-5 sure de euro BRUT.

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:31

Toate echipele, din toate regiunile … au acceptat pana acum sa dispute finalele de Cupa in Capitala Romaniei … dar clujenii sunt mai cu mot … ei nu recunosc Capitala Romaniei? Am o singura intrebare … care nu a fost acoperita de comentariul anterior? De ce acum? De ce nu ati facut acest lobby … pana acum? De ce intodeauna … numai la Steaua va impideicati? Este aceasta prima finala de Cupa care se joaca in Capitala? Unde ati fost pana acum?

Manolo (63 comentarii)  •  26 aprilie 2015, 23:37

Pentru ca articolul pune punctul pe i el ii deranjeaza foarte tare pe stelisti. Schimbarea ii descalifica pe federali dar nu se mai asteapta nimeni la ceva bun din partea lor.

ady (13 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 0:21

As vrea sa stiu de ce e mai greu pentru 14000 de clujeni sa vina la Bucuresti decat pentru sa spunem acelasi numar de bucuresteni sa mearga la Cluj? Primarul Clujului trebuia sa aiba grija sa avem o autostrada intre 2 orase importante ale tarii, sa avem o linie ferata care sa permita unui tren Intercity sa faca mai putin de 10 ore pentru 450 de km. Atunci am fi putut sa avem acolo o finala de cupa. Apoi ar fi putut aloca fonduri si pentru alte stadioane, sa zicem la Sibiu. Probabil ca pentru suporterii stelisti din Ardeal ar fi fost corect sa se joace la Cluj. Pentru cei ai Universitatii, care nu au umplut NICIODATA acel stadion, nu are rost. Asta ca sa nu dezbatem asupra ideii ca majoritatea acelor 14 mii sunt studenti, ca devenim penibili.

mirceaosan (9 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 0:27

Probabil.că.nu.ar.fi.atâtea.suspiciuni.ân.fotbalul.românesc.dacă.domnul.Ioaniţoaia.nu.ar.aţâţa.ân.mod.constant.prin.atitudinea.duplicitară.sau.de-a.dreptul.partizană.a.publicaţiilor.pe.care.l-ea.condus.sau.âncă.mai.conduce.Presa.românească.are.fotbalul.pe.care-l.merită.şi.âncă.ceva.pe.deasupra

Ganus (1 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 0:47

@Transilvania. Dl Ioanitoaia e impotriva unui arbitru bucurestean delegat la o echipa bucuresteana, dar degeaba. Unul ca tine intelege mereu lucrurile exact invers.

Mircea (9 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 3:48

Este total abuzivă această hotărâre care a fost gândită în detrimentul
echității sportive și în favoarea nu numai a echipei unui patron bucureștian,
ci și în favoarea tuturor acoliților din jurul echipei,inclusiv a celor ce conduc
Federația Română de Fotbal. Ca o reacție la această întorsătură de condei
echipa FCSB ar fi datoare să solicite ea desfășurarea finalei cupei României
pe un stadion din provincie, de ex.la Timișoara.

radu (60 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 6:51

De ce se discuta atata problems stadionului ?Trebuia sa se stabileasca de la inceputul competitei unde se va juca finala ,ca va fi la Cluj,Timisoara,Ploiesti,Iasi,Medias s.a.m.d. ,nu sa se astepte pana avem finalistele ca sa existe motiv de cearta,cs una e mai avantajata decat cealalta.Tara de prosti. ,ne meritam soarta

Vali (1 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 7:12

Cand a fost facuta regula aia din ROAF, in ce context (comunism = centrablizare), ca sa se desfasoare doar in capitala? Am eu o propunere, sa se joace pe stadionul castigatoarei precedentei editii, daca stadionul intruneste conditiile. In legatura cu National Arena, a fost construit SI pentru fotbal, dar in principiu pentru sporturi olimpice in special atletism, dar si pentru nationala de fotbal sau pentru concerte. Prin regula mea s-ar promova competitia in mai multe zone ale tarii, oamenii ar prinde drag de sportul asta si ar putea indruma si pe copii spre sportul asta. Nici nu ar mai fi discriminata pozitiv capitala cu regula asta.

Iulian (2 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 7:12

Se poate juca si in strainatate? Caci stadionul e problema! Avem si multe.

fazfazda (1 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 7:51

frate, n-au fost studenti.. au fost niste oameni care injurau ca animalele desi clujul se crede capitala europeana a tineretului in 2015. Si cei de la tribuna I toti au fost cu steaua… Doar steaua strange atatia oameni la stadion.. pana si marii supoerteri a lui U au venit sa o vada pe steaua..altfel nu-mi imaginez dc la meciul cu botosani s-au strans doar 1000 de suporteri

cucu (25 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 8:26

Nea’ Ovidiule dar cine i-a invatat sa vorbeasca despre arbitrii,cine ii aţâţa pe oamenii din fotbal pe la diferite emisiuni sa vorbeasca despre arbitrii?acum cand nu mai aveti emisiuni de genul veniti si spuneti ca nu e bine sa comenteze arbitrii!!!

fero (22 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 8:39

nea ovidiu,te inteleg ca esti antistelist,dar nici chiar asa……poftim,STEAUA abatut pe u cluj la ei acasa,,,asa ca….mai moale totusi…..

clujeanul (2 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 8:52

Rușinos dar tipic pentru Steaua și Dinamo. E „norocul ” de care au avut parte încă de la înființare. E „norocul” care a distrus cluburile din toată țara, luându-le mereu jucătorii

Şulfă Bătrână (11 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 8:59

Este incredibil ce se intampla domnule ioanitoaie! Un articol foarte bun! 🙂

clujeanul (2 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 9:07

… cu japca. Steaua și Dinamo, două vome bolșevice cu spoială manelistă după 90. La cât rău au făcut și după 89 ar putea fi ușor echipele parlamentarilor noștri. Ar fi trebuit să se desființeze ambele în 1990. Și dacă încă nu v-ați prins, concentrarea în București a tuturor lucrurilor majore din țară nu e bună deloc pentru sentimentul național. Să nu vă mirați că ne doare din ce în ce mai tare în dos de capitala voastră. Pentru că Bucureștiul nu vrea sa fie și capitala noastră. Ci doar a ei și numai a ei și a nimicnicelor ei interese. E valabil pentru toate instituțiile care ar trebui sa fie naționale și nu locale. E valabil inclusiv pentru firmele private multinaționale. Ca doar români din București lucrează și în acelea, nu sunt norvegieni sau elvețieni sau irlandezi.

solomon neagu (3 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 11:03

Nea’ Ovica nu va suparati dar cred ca dati semne de batranete cand faceti asemenea comentarii si sincer ca un admirator al dvs de cand ati format Sportul Romanesc, ca inainte de 89’stiu bine ca erati cu Craiova nu da bine !
Si acum o intrebare sincera,chiar credeti ca suporterii Stelei sunt mai bogati decat cei ai Universitatii Cluj ?

Emil Calinescu (13 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 11:24

In multe campionate finala se desfasoara in capitala. Nu stiu daca la voi sau la concurenta am vazut o astfel de analiza: in Franta se joaca la Paris, in Anglia la Londra, in Italia la Roma, in Spania la Madrid. Finala trebuie jucat pe cel mai mare stadion al tarii. E drept, trebuia anuntat din timp asta, dar ca idee nu e nimic gresit in a juca finala pe National. In fond, pot veni suporteri dinamovisti ori rapidisti (cu precadere primii, pt ca au parteneriat cu UCluj) pentru a sustine pe adversara Stelei.

Ilie (369 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 11:30

Dl Ioanitoaia, cu tot respectul ptr dvs, insa la nivelul obsesional al tratarii fenomenului numit fotbal sub unghiul arbitrajului a-ti contribuit si dvs din plin ! Zic acest lucru prin prisma continutului emisiunilor dvs televizate, in care numai de fotbal proriu-zis nu se vorbea, dezbaterile infinite (cu ‘scandalurile’ de rigoare, aducatoare de rating) asupra acoperirii regulamentare a arbitrilor umplind aproape tot spatiul. Ptr acest lucru eu de mult am incetat privirea emisiunilor dvs si, coincidenta, am constat ca fotbalul a devenit treptat mai mult vorbit. Parerea mea e ca niciodata nu-i prea tirziu ptr a face cale intoarsa. A analiza fotbalulul se poate face si intr-un mod explicativ, prin specialisti tecticieni, etc. Sint convins ca si acest lucru ar aduce rating si s-ar interesa lumea mai mult de fotbal in sine decit de tabloizarea lui. Astfel s-ar modifica poate si fotbalul pina la urma

der_grosse (14 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 11:32

nu e prea clar de ce dl. Ioanitoaia se place de supranalizarea fazelor de arbitraj.

cine a inventat acum multi ani de zile analiza cu microscopul a fazelor de fotbal?!?!?!? ca sa nu ne amintim ca sminteala tinea uneori pana dis de dimineata la orele 3-4.

consecventa dl. Ioanitoaia!

solomon neagu (3 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 11:37

Nu doresc sa intru in polemica cu persoanele care fac comentarii pe aceasta pagina dar „clujeanul” sa nu uite ca Steaua este echipa cea mai de succes a fotbalului romanesc si datorita ei (Stelei) suntem in clasamentul pe echipe de club in Europa,iar in privinta capitalei nu este obligatoriu sa o recunoasca pe cea care este in acest moment si poate merge la Budapesta daca tot este mai aproape de Cluj ca doar este democratie !

Russu (19 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 11:51

Stelistii sunt nervosi cand nu le canta cineva in struna. Iar Nea Ovi nu o face de multa vreme.

Cainepanalamoarte (121 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 12:06

Titlu cu carlig si articol f bun. Meserie te halesc!

ing.CPV (32 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 12:56

Dupa un 3-0 la Cluj,s-ar putea sa ia si Clujul cupa la Bucuresti !?
Totul este posibil.

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 13:16

Dle Ioanitoaia,
.
centralul si arbitrul de poarta au „sinucis” pe ” U” si dvs. spuneti ca fluierasii nu ai influentat rezultatul jocului ?
„Dincolo de arbitraj, trebuia penalty la Mengolo și cartonaș roșu lui Rîpă!” recunoaste printre randuri un coleg de-al dvs. De aceea va intreb : cum ar fi continuat jocul cu un FCSB in 10 jucatori la scorul de 1-1 ?
.
Dle Ioanitoaia , FCSB-ul „trebuia sa castige meciul de la Cluj chiar si cu ajutorul Uniunii Sovietice” iar arbitrii au facut TOTUL in acest sens.
.
In ceea ce priveste locul de disputare a Finalei de cupa aveti dreptate. Si aici, in final, FRF-ul a tras sforile ca fcsb-ul sa castige maI USOR trofeul .
Eu spun ca cele trei „trofee” sa fie date de pe acum FCSB-istilor pentru a avea macar in partea de jos a clasamentului un final cu cat mai putine sfori.

Marius (8 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 13:42

Pai de domnule Ionitoaia, cine a inceput balacareala in fotbal daca nu Dv. personal in acele emisiuni in care reluati fiecare faza de zeci de ori si nu ajungeati toti la aceeasi concluzie? Aveati si aveti pretentia ca arbitrii sa nu greseasca! Vad ca si in campionatele puternice se comit greseli de arbitraj mai mari sau neinsemnate, dar nu prea se comenteaza ca la noi fiecare in cum vede, cum intelege sau cum ii dicteaza interesele!

wembley (6 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 13:58

Bucuresti e capitala voastra. Cel putin, ardelenii clujeni, nu o recunosc si nu se regasesc in aceasta centralizare comunista unde toate se fac in capitala. Cat despre wembley si stade france…acolo nu evolueaza echipe de club pe teren propriu. De spania ce sa zic….barcelona recynoaste madridul capitala cum recunoaste clujul bucurestiul.

valy U Cluj (3 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 14:02

Corect era sa se joace pe un teren neutru (brasov, timisoara, medias, piatra-neamt) sau sa se anunte inca din iulie-august 2014 ca finala cupei din 2015 se va juca pe stadionul „X” indiferent de echipele care reusesc sa se califice. asta e, mergem mai departe. Din pacate intre „U” si fcsb nu exista termen de comparatie nici macar cand vine vorba de influente si interventii pe la comisii. Sunt curios totusi. Oare „eroul” de la Sevilla mai este indignat de faptul ca finala se va juca pe terenul propriu al uneia dintre adversare ????

cristian007 (25 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 14:20

Foarte probabil sponsorul a cerut jucarea finalei pe National. Din prisma unui investitor serios in fotbal, Romania are 3 stadioane : Bucuresti, Ploiesti si Cluj. Brasovul sau Mediasul nu au stadioane ci niste ruine de beton prost varuit, cu niste iarba pe mijloc.(Ar trebui sa va schimbati definitia : stadion, suntem totusi in 2015). Sa revenim : Ploiestul se exclude fiind prea aprope de Bucuresti…prin urmare ramane Bucuresti si Cluj. Un sponsor care investeste o suma asa de importanta are sigur macar 100 de invitati dintre partenerii de afaceri. In ziua meciului acestia ar trebui sa ia in piept Valea Prahovei si dupa probabil 10 ore sa ajunga la Cluj pt. meci. Va inchipuiti majoritatea acestor VIP vor spune pas….rezultand un dezanstru pentru PR-ul sponsorului. Daca vreti sa da-ti vina pe cineva, injurati guvernul, ca nu e in stare, sa faca o autostrada ce uneste Bucuresti si Cluj si un stadion pe aceasta ruta in orase ca Brasov, Medias.

viorelu (113 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 15:00

sunt stelist. ma bucur ca vad finala la bucuresti dar nu mi se pare corect. ori zici de la inceputul sezonului ori joci finala intr-un oras neutru. din pacate noua conducere nu aduce nimic bun : arbitrajele tot proaste, deciziile sunt luate dupa ureche. nu inteleg cum sunt atat de incapabili. si daca furi e mai bine sa ai un fotbal puternic de unde sa iei cu 2 maini si sa fii si aplaudat. asa cand furi un fotbal in insolventa e ca si cum ii furi ultimii 2 lei unui batran orb in loc sa iei de la unu bogat.

solomon neagu (3 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 16:08

La cati contestatari si adversari are Steaua mai ales in aceasta pagina ma face sa cred ca doar cei „slab pregatiti nu au dusmani” !!!!

Bucuresteanul (565 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 16:52

Noi in loc sa comentam aici o decizie partinitoare si aberanta a FRF intretinem o falsa disputa intre clujeni si bucuresteni, de fapt una intre tarosenii din Capitala Ardealului si tarosenii din Capitala Romaniei.
Sper cu putere sa mai vad si comentarii de oameni nepartinitori si cu scaun la cap pe aici pe la Dl. Ioanitoaia, care le scrie bine de tot, evident, pentru cine intelege ceva.

IO (154 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 16:57

E greu si pt Steaua cand nu primeste un penalty meritat, imi inchipui ca pt U e si mai greu. Rapa a facut fault care trebuia pedepsit cu penalty pt Cluj.

Citanela (911 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 17:01

Nea Ovidiu le zice bine cind vine vorba de a trage de mineca pe cei de la FRF, cu conditia sa aiba si efect ce le sugereaza domnia sa.

Florin (1 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 17:02

Domnule Ioanițoaia spuneți că citez: „noi nu putem trăi fără să ne dăm cu părerea despre faulturi, ofsaiduri și penalty-uri, iată una dintre explicațiile de ce n-avem fotbal de calitate”, aveți perfectă dreptate, dar vreau să vă amintesc că sunteți primul jurnalist care a făcut acest lucru prin anii 90

Virgil Moise (8 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 19:12

@Florin. Da, dar a facut-o bine. Nu a exagerat cu un milion de nuante ca Ion Craciunescu. Asta da impresia ca numai el se pricepe si toti ceilalti sunt niste ageamii. Plus ca are simpatii si antipatii care se observa usor. Pe Balajisi pe Hatiegan ii arde de cate ori poate, iar pe Tudor il lauda fara motiv sau trece peste gafele lui.

Giurgiu (8 comentarii)  •  27 aprilie 2015, 19:16

Foarte corecta atentionare. Steaua se crede sefa fotbalului romanesc si face presiuni la arbitrii si la adversarii. Federatia nu are autoritatea sa ii dea peste nas.

Loulou (274 comentarii)  •  28 aprilie 2015, 0:04

@ady. Ai dreptate. Esti penibil.

Comentează