Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Nu mai sîntem nici ce-am fost!

Într-o excelentă analiză publicată marți, Theo Jumătate ne-a lămurit că avem suficiente motive de îngrijorare de vreme ce, din 24 de fotbaliști tricolori prezenți astă-toamnă în Top 5 Europa, mai joacă în Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania doar 14, […]

marți, 18 februarie 2014, 4:35

Într-o excelentă analiză publicată marți, Theo Jumătate ne-a lămurit că avem suficiente motive de îngrijorare de vreme ce, din 24 de fotbaliști tricolori prezenți astă-toamnă în Top 5 Europa, mai joacă în Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania doar 14, o pierdere de peste 40 la sută! Dacă cifrele bat vorbele, reiese că asistăm la un recul, la un pas înapoi.

Dintre cei 10 “dispăruți”, Rusescu a plecat din Spania în Portugalia, Tamaș a coborît o divizie trecînd în Anglia de la West Bromwich Albion la Doncaster, iar Chițu a părăsit Franța (Valenciennes) pentru Grecia (Giannina). Ceilalți 7, adică “francezii” Mutu, Keșeru, Nistor și Șt. Popescu, precum și “italienii” Papp, Alexe și Alibec, s-au întors acasă mai degrabă învinși decît învingători. Cu excepția lui Mutu, revenit în țară după 14 ani cînd luminoși, cînd întunecați, despre restul se poate spune, fără teama de a greși, că au suferit și nu s-au adaptat.

Împrumutat de Sevilla la Braga, Rusescu constituie un caz aparte în sensul în care, ineficient în Spania și, ca atare, lăsat des pe banca de rezerve, golgeterul României din ediția 2012-2013 a Ligii 1 a redescoperit drumul spre gol în Portugalia, unde a înscris de 6 ori pentru Braga, ultima dată chiar luni seara, la 1-2 cu Estoril. Forma actuală a ex-stelistului i-a scos din pepeni pe fanii Sevillei, care s-au grăbit să-i reproșeze antrenorului Unai Emery, pe Twitter, că l-a marginalizat pe atacantul român, că nu i-a arătat destulă încredere. Deunăzi, ProSport a reprodus pe site cîteva asemenea mesaje nervoase.

Din păcate însă, dintre cei 14 “supraviețuitori”, Chiricheș și Pantilimon în Anglia, Nicoliță și Roman în Franța, Maxim în Germania, Lobonț, Nica, Chivu, Șt. Radu și Stoian în Italia, Marica, Torje, Săpunaru și, de săptămîna trecută, Raț în Spania, numai 3 sînt titulari de drept,  Maxim la Stuttgart, Șt. Radu la Lazio și Marica la Getafe. Asta în condițiile în care, accidentat, Chiricheș stă măcar 6 săptămîni în afara lotului lui Tottenham, iar Pantilimon, care a apărat pe parcursul anului trecut 7 meciuri în Premier League, i-a cedat lui Hart locul în poarta lui Manchester City, el mulțumindu-se cu evoluțiile din Cupa Ligii și din Cupa Angliei.

Deci, numai 3 titulari de pe lista celor 14 români din Top 5, nu puțini, foarte puțini! Ba și ei, dincolo de laudele ce li se cuvin, reprezentînd echipe cu probleme, cu dureri de cap: Lazio e pe 10 în Serie A, la jumătatea clasamentului, dar la 31 de puncte în spatele liderului Juventus, Getafe se află pe 15 din 20 și Stuttgart tot pe 15, însă din 18 participante, ambele fiind amenințate cu retrogradarea!

Sigur, vor sări unii să mă acuze că, reluînd această discuție, mi-am propus să justific eșecul “naționalei” din preliminariile CM 2014 și, automat, să-l apăr pe Pițurcă! Fals, aiureală curată, nici vorbă despre așa ceva! De fapt, rîndurile de față urmăresc să tragă un semnal de alarmă, să avertizeze că, deși n-am fost niciodată fruntași printre cei mai tari, acum nu mai sîntem nici ce-am fost! Dacă alții urcă, noi ne tot ducem la vale!

Comentarii (62)Adaugă comentariu

vlad (140 comentarii)  •  18 februarie 2014, 16:48

Imi pare rau domnule Ioanitoaia, dar ati numarat gresit. Maxim este deja rezerva. Marica aspira la postul de titular, dar nu este cert in niciun caz. Doar Stefan Radu este titular, insa el abia mai poate fi roman, chiar nu intereseaza din moment ce a renuntat la Nationala. Probabil singurul titular cert este Chiriches. Tragic, chiar mai rau decat ati analizat dumneavoastra.

Cky (1 comentarii)  •  18 februarie 2014, 16:54

Nu ne putem compara cu Belgia sau Uruguay din acest punct de vedere. Dar am putea sa tindem sa avem sansele sarbilor sau croatilor care sunt mai „prezenti” in Big 5, care mai degraba, in prezent, este un Big 3 (Primera,Bundesliga,Premier League)–mi se pare prea diferenta fata de campionatele francez respectiv italian care sunt in cadere libere.

alin sighisoara (14 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:08

Marica titular la Getafe????? hmmmm…

nyk (25 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:12

Probabil este o problema de management .Atit timp cat la Petrolul si la Astra mai joaca decat cate un fotbalist roman titular iar Steaua a inceput deja expansiunea expatilor(Varela, Piovacari, Szukala…)de ce n-am incepe sa naturalizam in forta daca Romanii nu mai sunt interesati de fotbal. Probabil s-au orientat catre sporturile de iarna…

calinescu_ (17 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:19

ASA SE INTAMPLA CAND 50% DIN MECIURILE LIGII I SUNT BLATURI ORDINARE ….!!!
ASA SE INTAPLA CAND SELECTIA LA NATIONALA NU SE FACE PE VALOARE CE PE INTERESE …!!!
ASA SE INTAMPLA CAND TOTUL E MINCIUNA IN FOTBALUL ROMANESC DE LA ARBITRAJE LA COMISIILE LIGII , LA PRESA SPORTIVA SI LA AGENTIA ANTIDOPING ….!!!

virgil (113 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:25

Da, declinul e din ce in ce mai accentuat, dsr nu cumva e si presa sportiva de vina? Punctual dumneavoastra ca om exponential al ei.

Valerica (52 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:28

@vlad. Gresesti. Cu exceptia ultimului meci, Maxim a fost tit timpul in echipa. A inceput sau a intrat repede pe parcurs. Adevarat ca si el e in usoara scadere ca intreaga echipa.

lucian (206 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:31

Inca un articol bun. Nu va face insa valva pentru ca nu e polemic, ci constatativ. Astept cu nerabdare amintirea de sambata.

nicuvaida (9 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:53

Beeei, Calinescule, numai suporterii sunt de calitate, ai? Ia mai da fuga pana la oglinda.

Vasea (1 comentarii)  •  18 februarie 2014, 17:56

Nea Ovi, chiar nimicuta despre marea echipa Steaua si despre ilustrul antrenor Regheblat?

Cheetah (2118 comentarii)  •  18 februarie 2014, 18:30

Maestre, de acord pina la un punct cu ceea ce afirmati; e drept ca nu mai sintem ce-am fost, dar hai sa „corectam” aceasta comparatie peste timp cu EXCELENTA baietilor din „generatia de aur” cu Regele Hagi in frunte.
De-aia nu mai sintem ce-am fost, in primul rind, pentru ca generatia aceea, entuziasta dupa caderea comunismului si libertatea de circulatie in UE, si-a aratat pe deplin valoarea in toata splendoarea ei.
Si s-a vazut cu virf si indesat asta la CM 1994 in SUA.

Altfel, nu sint de acord cu Dvs. daca vom analiza baietii din generatia anterioara sub comunism, cind nu aveau voie sa joace afara, iar fotbalul intern era muuult mai interesant decit acum, plus Nationala acelor ani de dinainte de ’90 nu se facea deloc de ris in lume, nicidecum ca aceasta din urma, condusa „exemplar” de iubitul nostru jucator cu zarurile Piturca.
Dobrin de exemplu, fie iertat, n-a mai jucat pe-afara, dar umplea tribunele la Pitesti si facea spectacol, asa ca nu sint de acord cu comparatia Dvs. decit partial pina la Generatia de Aur. Si-ar mai fi multe de zis.

ramon (127 comentarii)  •  18 februarie 2014, 19:01

in sport există vârfuri și minime, noi nu suntem la minimul absolut (încă). Maximul este dat de investiție, mentalitate și talent, ori primele două scad dramatic după 1990. Bine sau rău, în 1989 aveam 264 echipe în primele 3 divizii, acum sunt vreo 100, echipele de tineret desființate, dar banii necesari obținerii de rezultate mari sunt tot mai mulți, iar după 2008 la noi sunt bani tot mai puțini. De aici rezultă scăderea valorilor. Nici în generația de aur nu au fost rezultate strălucite, imaginea în presa noastră acoperind modestia performanțelor la nivel european, pentru că a juca pentru Real, Barcelona, Milan , Chelsea (fără Abramovich) sau Bayer nu este superperformanță.
Să nu uităm că Stoichkov are un balon de aur, după ce ai noștri cucereau ghete de tinichea marca Dinamo. Greu de echivalat actuala decadă cu cele vechi, dar anii 1953-68 au fost la fel de sărace în performanțe.

tudor (301 comentarii)  •  18 februarie 2014, 19:13

Are dreptate Valerica, doar ca Maxim e un fel de chior in tara orbilor.

Gill (41 comentarii)  •  18 februarie 2014, 20:04

Suntem vraiste din toate punctele de vedere, ca tara, ca oameni, ca educatie si mentalitate. Si evident ca si in fotbal suntem vai de capul nostru.

Franz (406 comentarii)  •  18 februarie 2014, 20:32

@Calinescu. Pretene, nu cumva a fost aranjat si meciul Stelei cu Universitatea Cluj? Hai sa mori tu?

Dtru (268 comentarii)  •  18 februarie 2014, 20:35

Nea Ovi, m-ai dat pe spate cu naivitatea matale bine interpretata ca si cand ar fi vreo noutate in ce scrii aici, ca si cand n-am fi praf.

jos_cenzura (114 comentarii)  •  18 februarie 2014, 20:41

Secretul lui Rusescu este Josualdo Ferreira. Acest antrenor joaca extrem de ofensiv, combinativ si inteligent, exact pe stilul lui Rusescu. A facut vedeta dintr-un jucator egoist si limitat (parerea mea) precum Hulk, cand era la Porto. Este unul dintre antrenorii mei preferati pentru modul in care gandeste fotbalul. La echipe care joaca mai in forta sau in viteza, Rusescu nu cred ca s-ar adapta la fel de bine.

reformistul (14 comentarii)  •  18 februarie 2014, 20:41

cat timp la noi in tara va fi un campionat supradimensionat, nu vom avea performanta.daca domnul ioanitoaia vrea sa schimbe ceva, atunci trebuie sa faca o campanie prin care sa promoveze o liga formata din 10 echipe,ceea ce ar duce la o marire substantiala a valorii ligii 1 si interzicerea emigrarii jucatorilor sub 24 de ani.

lord belial (434 comentarii)  •  18 februarie 2014, 20:41

mmm, steaua a facut blat nu doar cu chiajna, ci si cu u cluj!!!! dl ioanitoaia, ne autosesizam, sau ce facem?

vasca (166 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:03

Asta inca nu e tot pentru ca va fi din ce in ce mai rau. La cum e gandit si condus fotbalul nostru ne indreptam cu pasi siguri spre prapastie.Prietenii Sandu si cu Dragomir stiu de ce.

il sandu (7 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:10

Oare de prost plateste Negoita salarii mici la Dinamo?
Asta e valoare jucatorului roman, aia mai buni pleaca afara si se intorc cu coada intre picioare dupa nici 6 luni. Pai cum sa dai salarii de 600 de euro la profesori universitari si un nea Grigore sa ia 7000 pe luna la Dinamo?! Toata ziua o dati in sus si in jos ca ce salarii mici plateste Dinamo. Aia e valoare fotbalului romanesc, Negoita da si asa mult peste ceea ce face!

Marga (3 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:12

Va stiu domn, dar tot nu am inteles de ce trebuia pomenit Prosport in articolul acesta. Despre morti numai de bine sau ce?

kastor (5 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:13

Inca o ciorba reincalzita, bravo „maestre”.

Bimbo (206 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:18

Nu s-au adeverit profetiile „specialistilor” ca Steaua va juca rau in retur si presimt ca urmeaza dupa 2-0 cu U Cluj un articol critic la adresa lui Keseru care…va marca doua goluri in derbiul cu Dinamo. Asa le nimereste GSP cu oistea in gard.

Mihai Mihai (28 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:29

Nu am fost vreodata ceva in fotbal. Opriti-va odata cu generatia de aur care a ocupat locurile 5-8 la un mondial.

Toate tarile din estul europei, in afara moldovei dar inclusiv Turcia, au avut rezultate mai bune de-a lungul timpului.

Mai mult, daca luam toate tarile din uniunea europeana si comparam rezultatele, stam mai bine doar decat Cipru, Luxemburg si Slovacia, dar acestia au ajuns mai sus decat Romania cand faceau parte din Cehoslovacia.

Asadar, cu toata generatia voastra poleita in aur, tot suntem pe al treilea loc din coada in Europa.

Coco (401 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:43

Trist, dar adevarat.

raku (15 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:46

Si eu sunt de acord cu Cky vizavi de campionatul Frantei.
Si daca tot ati facut atatea referiri la statistica in acest articol,vreau sa imi detaliez opinia .
1.Bundesliga-7trofee UCL,trei echipe diferite au castigat trofeul: Bayern 5,Dortmund1,Hamburg1. Valoare de piata 1.943.480.000 £ – DOAR 18 ECHIPE IN CAMPIONAT.
2.Serie A-12 trofee,trei echipe diferite: Milan-7,Inter-3,Juve-2. Valoare de piata 2.092.618.000 £ . 20 DE ECHIPE IN CAMPIONA. Trebuie precizat aici ca 5 ECHIPE cu valoare de piata peste 200mil2,NEAVAND SEICI CARE SA ARUNCE CU BANII IN ULTIMUL TIMP. Doar Premier League are mai multe. DESIGUR,REZULTATE UN PIC MAI SLABE PE FONDUL SLABIRIi MILANULUI IN SPECIAL.
Roma si Lazio,pe locul 6-7in Italia in aceast clasament al cotelor de piata.
3.PRIMERA DIVISION. 13 TROFEE.DOAR DOUA ECHIPE: Real cu9 si Barca 4. (Real a castigat majoritatea trofeelor UCL in anii 50,atunci cand interesul pentru competitie era neglijat de echipele din Anglia,Germania ori Italia,care adesea nu participau. Informatia aceasta este in special pentru cei care cred ca fotbalul inseamna doar Messi si Ronaldo,implicit Real si Barca. TREBUIE SPUS CA PRIMERA A AVUT O PERIOADA DE VREO 30 DE IN ANI IN CARE NU CASTIGAT TROFEUL si inca una de vreo 20 de ani in care nu a mai jucat o finala macar. Anglia,Italia si Germania si-au impartit suprematia in ceea ce a fost poate cea mai frumoasa perioada a fotbalului. Recomand filmul „United” sa va faceti o opinie,in special cei tineri vizavi de competitia UCLdin anii 50 atunci cand se credea ca competitia se va destrama. Era perioada de dupa razboi,un cu TOTUL ALT CONTEXT. De exemplu,in perioada anilor 50 ,o Cupa in Anglia sau chiar in Italia si Germania era considerata mult mai importanta . DREPT DOVADA ,Real a castigat odata trofeul in anii 50 jucand impotriva a DOAR doua echipe ,restu alegand sa nu participe.
Revenind,valoare de piata a Primerei Division este de 2.238.544.000 £. Trebuie mentionat ca Real si Barca reprezinta 50%din valoare de piata (un procentaj enorm) desi,in ultimul timp At.Madrid are o cota mai buna fata de alti ani fiind intr-o crestere.De altfel,multe campionae au fost castigate de doar doua echipe-Real si Barca. Doar trei echipe au cota de peste 200mil. Cum am mai spus,Italia are 5 echipe,Premier League are 6 echipe.
In fine,4: Premier League,12 trofee,5ECHIPE DIFERITE au castigat trofeul,caz unic. Liverpool 5,Manchester 3,Nottingham2,Villa1. Aici mai trebuie precizat faptul ca Everton nu si-a putut valorifica cea mai buna echipa pe plan european,echipele din Anglia vand interdictiea de a participa la sfarsitul anilor 80 in competitiile europene. Era cea mai puternica echipa din Anglia atunci,campionat care domina alaturi de SerieA si Bundesliga europa fotbalistica.
VALOARE DE PIATA-3.120.700.000 £,avand si cel mai mare fond de salarii,cele mai mari contracte de televiziune,cei mai multi bani veniti de la sponsori.
De aceea,miza unui meci de baraj pentru accederea in PRM este de aprox.100mil.
Ultima clasata din PRM va castiga 80mil DOAR din drepturile tv. Drepturile TV au fost vandute pe 5mld.Euro. Contracte record pentru Europa,America,in special SUA,Asia, in special China, ori chiar Africa.
De aceea Ligue1 nu poate intra in acest top.
Doar un trofeu UCL a castigat acest campionat prin Olympique Marseille. Desi valoarea campionatului a crescut datorita investitilor masive din ultimii 2-3 ani,venite din partea unor seici care arunca cu banii,acesta este inca mult sub cele prezentate mai sus.
Doar un trofeu UCL si o cota de piata de 1.373.196.000 £ pentru un campionat cu 20 de echipe. Doar doua echipe au cota de piata peste 200mil,una dintre ele chiar la limita,AS Monaco.
Asta pentru pustani care habar nu au istorie…..Asta ar trebui sa faca presa,sa prezinte date de felul acesta,sa informeze,chiar sa educe ….
Pustanii din ziua de azi s-au americanizat de tot,din pacate…

raku (15 comentarii)  •  18 februarie 2014, 21:50

Atunci cand am prezentat PRM,am uitat-o pe Chelsea:))

luca (47 comentarii)  •  18 februarie 2014, 23:05

Iar ati gasit ceva interesant desi nu e usor sa scrii in fiecare zi. Daca sunteti in probe, le-ati trecut cu nota mare.

Radulian (110 comentarii)  •  18 februarie 2014, 23:09

Nu am fost niciodata nimic in fotbal asa ca astfel de comparatii nunisi au rostul. Numai Fane Radu e titular, Maxim si Marica sunt de o repriza, de maxim 60 de minute.

jiji (59 comentarii)  •  18 februarie 2014, 23:18

Oare am fost vreodata ,,cineva,,?La nationala f putin,la echipe de club ,ceva mai bine.Asa ca,mai subtire cu ,,ce am fost noi o data,,

Rumpelstinskin (41 comentarii)  •  18 februarie 2014, 23:47

După faza cu ”excepția lui Mutu” nici n-am mai citit articolul 🙂
El se adapta oricum , fie cu ”coca” , fie cu alte prafuri prizate pe nănău, restul s-au întors cu ”coada între picioare” :))))
Oare cum s-ar fi întors prăfuitul … pardon, briliantul dacă trebuia să plătească banii datorați pentru stricarea imaginii clubului Chelsea ?

HI, HI, HI (95 comentarii)  •  19 februarie 2014, 4:10

Pai nu colegii dvs din gsp, mari specialist, de altfel, dadeau in Piti dupa baraj?!!
Acum nu mai cereti demisia selectionerului pt ca ati realizat ca din r a h a t nu poti face bici?!
FORZA PITI

George (1 comentarii)  •  19 februarie 2014, 5:52

Chiar asta faci nea Ovi. Il sustii indirect pe barbugiu, care nu mai contenea sa zica ca nu avem cu cine juca, dovedind astfel cat de mare pedagog este. Un antrenor si nu un puscarias, face echipa din te miri ce. Jucatori am avut intotdeauna. Cu ce va are la mana barbugiul? Nu am mai vazut atata spalare pe creier in viata mea. Va luati de toti baietii fara cap ce-si rup picioarele, care cat castiga. Iar de barbugiu nu va intereseaza…sunteti jenant si articolele dvs nu mai merita citite. O zi buna

mihai tanase (12 comentarii)  •  19 februarie 2014, 7:08

Titulari in vest sunt Rusescu si Radu .Chiriches a fost titular de conjuctura , Maxim si Marica nu sunt titulari .Rusescu un Spania n-a fost ineficient , ba din contra chiar a marcat trei goluri in EL insa n-a fost folosit .

ciupi (128 comentarii)  •  19 februarie 2014, 7:14

la stuttgart maxim este cam „semititular”, daca admitetzi expresia.

ramon (127 comentarii)  •  19 februarie 2014, 8:17

@ raku
de acord ca cifrele pot demonstra câștigurile, doar că miezul este capacitatea acelor țări de a produce PIB, plus potențialul uman. Exceptând Bayern, cluburile germane au puține trofee continentale în comparație cu Italia sau Spania, deși are raportul cel mai mare de populație per număr de echipe în prima divizie (80-90 milioane la 18 echipe). În acest sens Ungaria are mai puțini locuitori raportați la o echipă de primă divizie decât România (nemaivorbind de Cipru, Malta, Slovacia, Slovenia).
Marile producătoare de PIB ale Europei au și destule trofee de UCL, mai ales acum, când poți cumpăra orice jucător, bani să ai. Pe aici se situează România care reduce tot mai mult banii băgați în fotbal, după semifalimente: Pitești, Petroșani, Hunedoara, Craiova, Rapid și, aproximativ, Dinamo. Cum PIB ul nu crește după cum vor guvernanții, nici jucătorii nu răsar peste noapte, iar chixurile vîndute în west ține jos valoarea jucătorilor noștri. Deci: PIB scăzut duce la bani puțini investiți într-o populație comodă (să nu zic leneșă), deci jucătorii au valoare relativ modestă, care duce la cotă de piață scăzută și rezultate modeste. 1983-90 în Romînia a fost o perioadă în care jucătorii erau puternic motivați în raport cu restul populației, apăruți, practic, în degringolada economică de după 1974-80. Acești jucători au fost concentrați la 3 echipe care au ajuns până în semifinalele (finale) europene. Într-o economie deschisă (UE) nu poți ține sau aduce jucători de valoare decât cu bani mulți.
Sunt lucruri greu de explicat celor care vin la meci și urlă 90 de minute fără să țină seama de banii investiți (sau nu). Vom vedea ce mai pot echipele noastre în Europa, în iulie 2014!

stresu (42 comentarii)  •  19 februarie 2014, 8:40

Astept, CU MARE INTERES, ca dl. Ioanitoaia sa ne spuna de ce crede dumnealui ca meciul Steaua – U cluj nu a fost blat

Adrian (98 comentarii)  •  19 februarie 2014, 9:25

George, eu nu il inghit pe Piturca, dar crudul adevar ca nici nu prea are cu cine. Pentru ca nici Ruse, aflat in gratiile fanilor nu e solutia lui peste si asta se va vedea.

Vissu (88 comentarii)  •  19 februarie 2014, 9:28

Totusi un articol corect. Imi place ca dl Ioanitoaia nu se da de patriot si cand e de criticat nu se blocheaza ca alti colegi.

Aluisandu (51 comentarii)  •  19 februarie 2014, 9:34

@george. Daca esti atat de destept, cine te pune sa citesti articolele lui Ioanitoaia si sa le mai si comentezi? Sau poate e obligat Ioanitoaia sa gandeasca exact ca tine care oi fi implinit 17 ani de vreo 2 luni? Tu si altii nu ii mai dati atatea lectii si directive ca se descurca si fara ele.

Decebal (3 comentarii)  •  19 februarie 2014, 10:13

„Ca o umbra asiatul prin pustiu calu-si alunga
De-l intrebi:unde-i Ninive?,el ridica mana-i lunga,
Unde este? nu stiu-zice-,mai nu stiu nici unde-a fost”

Gabriel Bratu (24 comentarii)  •  19 februarie 2014, 10:24

Deci suntem in groapa, da, domnule Ioanitoaia? Si atunci de ce sustineti in continuare echipa lui Sandu si Popescu? N-are nicio logica!!!

Mediator Bucuresti (31 comentarii)  •  19 februarie 2014, 10:36

Si nu vom mai fi daca continuam in ritmul asta !

Marcus (279 comentarii)  •  19 februarie 2014, 10:40

Rumpelstinskin, oricat te-ai strofoca tu, Mutu a facut mai mult pentru fotbal si pentru nationala decat alti tricolori. Ca si-a si irosit talentul e altceva, dar nu il poti pune in aceeasi oala cu d-alde Keseru, Zicu, Nistor ori Papp. Ar trebui sa fii de acord cu mine si sa ii dai dreptate dlui Ioanitoaia.

andrei (2 comentarii)  •  19 februarie 2014, 10:52

convingerea mea este ca din acesti jucatori se poate incropi o formatie care sa mearga la un campionat mondial sau european (faza grupelor, nu mai mult). insa trebuie pricepere, cunoastere a fenomenului, CURAJ (sa nu joci doar cu fundul in poarta cand dai de un adversar chiar si de valoarea ta), tactica. ceea ce lipseste selectionerului nostru din acest moment. un antrenor bun ne califica in meciul cu grecia

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  19 februarie 2014, 11:31

„Nu mai sîntem nici ce-am fost!”
pentru ca sinteti tot aia, incepind cu FRF, Liga, antrenorii si Sticlele de Bulion si Borcanele de Muraturi frumos numerotate si asezate pe teren, cind locul lor e pe un raft in pivnita.

Cica sa te duci sa vezi Ar-gen-tina ! si pe teren apar tot Lobonz, Pantalimon, Luchin, Tamas, Barboianu, Gaman, Rat, Lazar, Grozavu de la Gruoznii, Cocis-niste Nicolai-si- Florescu de la ?, Torje-Marica-Mutu-Alexe de pe bara pe care au stat alaturi, ca asa fideli casatoriti stau pasaroii astia, Piti si Luce Junioru, aprobati si dojeniti mereu tot de pasaroiu de la Duoniesccc, Parisul rasaritului.

Daca mai apar Goian si un Motan, sa zici merci.

Stiu Maestre ca ati fost in Ungaria in tribuna. Poate ati fost si in Bosnia, Grecia, nu stiu. Pai nu v-a fost rusine ca va vede lumea? Daca va intreba cineva: cine sint aia de jos, dar pasaroii aia bruneti care tot fac semne pe margine? Daca va intreba cineva la amicalele cu Israel, Ucraina, Albania, … daca pensionarii astia fara dinti sint echipa de viitor ? Daca cu Grecia va surprindea o camera, va vedea cineva la TV, cum trec pe linga stimatul O I, tot felul de ciumpalaci din Parlament si Primarii, tot felul de ciudati, ce-ar fi zis prietenii ?

marian (160 comentarii)  •  19 februarie 2014, 15:42

Dle. Ioanitoaia, titlul pus de dvs. „nu mai suntem NICI ce-am fost” schioapata rau de tot. Acel „nici” e complet aiurea, nu are sens si incurca fraza, departe de a-i da vreun plus de orice fel.

Cheetah (2118 comentarii)  •  19 februarie 2014, 17:51

Stimate Domnule sau Doamna @marian, 🙂

In legatura cu afirmatia Dvs. referitoare la folosirea cuvintului „NICI”, mai precis ca, va citez: „e departe de a-i da vreun plus de orice fel”, cu umila consternare va informez ca sint mai greu de cap si nu am inteles ce vreti sa spuneti;
Personal, eu consider ca acest „NICI” are un sens BINE definit, NU trebuie sa lipseasca din titlu, mai ales pentru ca el „se traduce” prin „NICI MACAR”. Asa imi traduc eu „in casca”, dar poate oi fi buimac si nu inteleg de fel, recunosc. 🙂 🙂

Popa (11 comentarii)  •  19 februarie 2014, 18:17

@marian. Un sfat util tie e sa nu
il inveti pe dl Ioanitoaia limba romana ca te are in buzunarul de la ceas. Iti spune unul care l-a avut profesor la Universitatea Media.

Comentează