Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Înger și demon

Lăcătuș a caracterizat la fix meciul de la Sttutgart cînd a spus că “Ar fi fost mai frumos un 2-1, însă e bun și acest egal, mai ales dacă admitem că Steaua a avut și multă șansă la ocaziile nemților”. […]

vineri, 21 septembrie 2012, 2:41

Lăcătuș a caracterizat la fix meciul de la Sttutgart cînd a spus că “Ar fi fost mai frumos un 2-1, însă e bun și acest egal, mai ales dacă admitem că Steaua a avut și multă șansă la ocaziile nemților”.

Trebuie să admitem că a avut, adică să recunoaștem că liderului Ligii 1 nu i-au lipsit valoarea și ambiția, dar nici norocul. Valoare pentru că a ținut în șah un adversar puternic, ba și pe terenul lui. Noroc pentru că în final, la 2-2, mingea a dat să intre de vreo 3 ori în poarta lui Tătărușanu, care a scăpat ca prin urechile acului! Plus că șvabii au expediat și două șuturi în bară.

De acord că Steaua n-a rămas datoare. Că Bourceanu, Chipciu și Ad. Popa au alergat mult și cu folos, ei ridicîndu-se peste media echipei. În general, a meciului. Dar la fel de adevărat e că Steaua n-a entuziasmat. Egalînd la 1 în cîteva zeci de secunde, a dovedit tărie de caracter, sînge rece. Pe de altă parte însă, parcă speriată de varianta victoriei, n-a știut să păstreze avantajul de pe tabelă decît 5 minute.

Înainte de orice, trebuie salutat rezultatul, asta și deoarece e de presupus că FC Copenhaga și Molde nu vor părăsi zîmbitoare stadionul lui VfB. Ajunge să privești caseta tehnică a confruntării pentru a te lămuri că Reghecampf a fost inspirat cînd i-a schimbat, la pauză, pe Prepeliță și pe L. Filip cu Pintilii și, respectiv, cu Rusescu.

Nou introdușii au primit note mai mari. Totodată, sistemul utilizat în repriza secundă, un 4-2-4 mai îndrăzneț comparativ cu inițialul 4-3-3, i s-a potrivit ca o mănu-șă formației din Ghencea, mai activă, mai insistentă, mai periculoasă. Criticat de Iordănescu că n-a avut curaj de la început, cînd titularizarea-surpriză a lui Prepeliță n-a produs înviorarea scontată, Reghe și l-a regăsit pe parcurs. Evident, e bine și mai tîrziu decît niciodată.

În măsura în care Tătărușanu s-a numărat printre cei mai în formă jucători de pe Mercedes Arena, intervenind providențial în 3-4 rînduri, Chiricheș a greșit nepermis de des și de grav. Inconstant, nesigur, ex-gorjeanul poate fi socotit vinovat la ambele goluri ale gazdelor. De regulă, lucrurile au stat exact pe dos de-a lungul sezonului, cu reproșuri pentru Tătărușanu și elogii pentru Chiricheș, însă rolurile s-au inversat joi seara!!!

Duelul de la Sttutgart ne-a lămurit că nu-i normal să punem la zid un fotbalist, indiferent de numele lui, după o eroare sau chiar după mai multe, dar nici să-l ridicăm în slăvi, să-l venerăm după numai cîteva prestații. Pentru că se întîmplă, iată, ca îngerul de azi să devină demonul de mîine și invers. Fotbaliștii sînt și ei oameni, cu calități și cu defecte, nu trebuie să-i confundăm cu mașinile, ce descoperire! Obținînd joi seara un 2-2 meritat și încurajator, Steaua a făcut un pas important către primăvara continentală. În cazul în care nu-și va rezolva problemele din apărare, viitorii pași se anunță însă mai grei. Mult mai grei.

Comentarii (61)Adaugă comentariu

Cosmonel (8 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 14:49

Bine punctat. cat despre Chiriches.. are carente.. insa cred ca o sa devina un fotbalist de clasa mondiala in anii ce or sa vina ! asta daca o sa stea in continuare departe de paginile ziarelor de scandal ! poate face un meci frumos cu rapidul .. bafta baieti !

adi_stelistul (359 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 14:53

La mijloc si in atac Steaua a fost aseara de Champions League. In aparare a fost de Divizia B. Noroc cu Tatarusanu si cu norocul.

Nea Vanea (170 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 14:59

Dupa aceste doua seri europene, nu putem admite decat un singur lucru: avem o campioana adevarata, nu mincinoasa! CFR! Si este singura cu valoare reala in Europa!
Punct.

MARGELATU (91 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:07

Apararea trebuie sa fie mai sigura si atacul putin mai indraznet!

ash (1 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:14

Daca va uitati cu atentie la primul gol, o sa vedeti ca de fapt este lipsa de experienta, si nu o greseala.
Mai exact, Chiriches marcheaza atacantul si se pozitioneaza corect pana in momentul in care atacantul pune mana dreapta pe umarul stang al lui Chiriches.
In mod normal o astfel de reactie se intampla (in 90% din cazuri) in situatia in care atacantul care vine din spatele tau incearca sa-ti ia fata pentru a ajunge inaintea ta la minge. In momentul in care Chiriches simte mana pe umar si imediat isi schimba pozitia cu un pas/jumatate de pas in stanga, isi incovoaie un pic corpul si isi lasa centru de greutate mai in spate, in acelasi timp blocandu-si picioarele in gazon. De ce? Pentru a incerca sa stopeze jucatorul care, in viziunea lui, incerca sa ajunga la minge, eventual care este chiar in saritura sau se pregateste de aceasta.
In cazul in care s-ar fi intamplat astfel evenimentele, sunt convins ca n-ar fi fost gol deoarece Chiriches l-ar fi stopat cu succes.

Din pacate mana pe umar a fost doar un truc folosit de atacant, la care s-a vazut lipsa de experienta a lui Chiriches, dar nu neatentia sau lipsa lui de valoare. Din acest motiv nu pot cataloga interpretarea lui asupra evenimentelor ca fiind o greseala.
Mai are intr-adevar de invatat pentru a fi realmente mare, dar e pe drumul cel bun.

Acum, daca exista o modalitate mai buna de a marca varful advers astfel incat sa nu fie pus in situatia de a fi pacalit, nu stiu. Sper sa stie Reghe si ceilalti membri ai echipei tehnice, si in curand si jucatorii.

makke (2 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:15

@ nea vanea : daca tie ti s-a parut ca cefere e campioana adevarata inseamna ca nu prea stii mult fotbal !! o sa vezi ca in retur braga o sa-si ia punctele inapoi, ajunge o singura surpriza la casele de pariuri

Milici (440 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:19

Scorul de 2-2 e bun în meciuri de calificare directe , într-o grupă de 4 e cam la fel ca o înfrîngere , sunt necesare victorii care sunt greu de obţinut. Steaua are adversari înalţi care , probabil , vor continua să marcheze cîte 2 goluri/meci militarilor avînd în vedere vulnerabilitatea la jocul de cap.Titularizînd jucători de divizia B ca Filip , Prepeliţă şi chiar Niicolici e clar că nu se urmăreşte performanţă în El şi că tot Gigi e antrenor.
Consecinţele se vor vedea luni la meciul cu Rapid cînd indecizia de a fugi concomitent după doi iepuri , El şi campionatul , va produce primele efecte exact ca-n proverb.Nu s-a învăţat nimic din odihnirea unor titulari înaintea meciului cu Vaslui ce a dus la prima înfrîngere tocmai pe superioritatea fizică a moldovenilor, neodihniţi de Şumudică.
Altfel Steaua nu are fundaş stînga , nici pe dreapta nu mi-e ruşine.Dacă joacă cu doi închizători construcţia suferă iar cu un închizător e vulnerabilă la contraatacuri.
S-a văzut rolul lui Tănase:fără el Steaua a fost varză pe stînga , cu el nu se creează mai nimic în atac pe aceeaşi parte.
Fără discuţie că KFR a jucat mult mai bine , are un lot mult mai închegat , construit pe o idee clară de joc în viteză , mai eficace se vede diferenţa de Iq între Arpi+Muri şi JJ Becali care e cam paralel cu fotbalul.Din păcate arghelenii au pierdut prea mulţi jucători valoroşi.

dorin (4 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:20

Nea Vanea,mai mergi bre pe la scoala!singura cu valoare reala in Europa zici?Eu zic ca e intergalacica!nu a mai existat asa ceva.O asa campioana,niciodata.Nici macar inainte de a se inventa fotbalul.Ca daca se mai chinuia putin Paskany,punea pe sigla un an mai inainte de a se inventa fotbalul.Felicitari sincere,celei mai mari campioane intergalactice.

topy (1 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:21

eu zic ca a szukala a avut o mare parte din vina la golul 2. Daca ne uitam pe reluari a fost foarte slab plasat. Se vede ca nu exista inca o relatie sudata intre fundasi centrali

dorin (4 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:22

*intergalactica

vlad (9 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:26

@ Nea Vanea …. Braga a avut 24 de suturi PE poarta, hai sa asteptam sa vedem ce joaca CFR-ul si cu Galatasaray si pe urma sa ne pronuntam!!

PaSo (34 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:30

Steaua putea face un rezultat mult mai mare. VfB e la pamant, n-a fost asa slaba de nici nu mai tin minte de cand,(stiu ce spun pentru ca locuiesc acolo de 21 de ani).Pe vremea cand au jucat cu Poli si Urziceni erau mult mai tari.Norocul a fost des de partea nemtilor,ieri seara a fost de partea Stelei.Am vazut si meciul Cfr-ului,ei mi se par cu mult mai tari.

SAG (132 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:32

Rezultatul cu Stutt este f. bun dar calificarea in conditiile cand cele 4 echipe au valori apropiate este greu de anticipat. Mie mi se pare ca aceasta calificare(dar si campionatul !) depinde de o problema care devine CERTA la Steaua: dupa ce conduce sau chiar si la egalitate de scor are momente de joc de….. „adormire” in care adversarul poate face ce vrea. Nu dau exemple de partide dar daca nu esti in stare sa mentii un rezultat favorabil pana in min. 93-94 nu ai cum sa performezi…

SAG (132 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:43

Suferim in continuare la postul de…varf de atac. Imi pare rau dar Nikolici(desi la primul gol a contribuit si el) este un jucator tip-luptator, bun probabil la….rugby.. Ce are el nu are Rocha, ce are Rocha nu are Nikolici.
El este folosit pentru a crea spatii de actiune celor din spatele lui si uneori(rar, desigur) mai si reuseste. Daca ar avea un plus de TEHNICA jocului de fotbal probabil ar ajunge de neinlocuit. Pana atunci ne vom multumi cu cei doi si cu faptul ca ce-i lipseste unuia are celalalt si viceversa…. 🙂

Xbotz (20 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 15:54

Chiriches in campionat este printre cei mai buni jucatori ca prestatii etapa de etapa dar s-a vazut pe el presiune la acest meci.Este stilpul apararii si se vede ca este la primul meci cu miza in Europa.Sunt sigur ca la urmatoarele meciuri din deplasare nu va mai face aceleasi greseli si ca Steaua va avea o defensiva mult mai solida.La partidele pe care Steaua le va juca acasa sunt sigur ca defensiva o sa someze deoarece Steaua joaca foarte bine in meciurile europene acasa deoarece joaca constant cu 50000 de oameni in tribune.Sa speram ca nu vor avea mari probleme cu Rapidul care eu nu-l va d in primele 5 echipe la finalul campionatului daca nu se schimbe antrenorul si nu se fac cat de cat eforturi financiare.Excelent articol domnule Ioanitoaia.

cezar (6 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:00

bai milici dupa mintea ta 2-2 inseamna ca ambele echipe au fost invise!!!!!??????

Steaua1986forever (10 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:07

Ce m-a deranjat la meciul de aseara este faptul ca jucatorul Chiriches are lipsa abecedarul unui fundas central…nu se poate sa gresesti de atatea ori (puteau sa fie mai multe goluri) la faze destul de simple, nemarcand deloc atacantul, greseli imense de stat in teren inca o dovada ca nu se face deloc fotbal la juniori. Astea sunt lucruri care se invata la 14 ani iar la 16-18 ani trebuie sa ii intre in sange unui jucator care vrea sa devina profesionist. El a trecut de multa vreme de varsta asta…si se pare ca ii lipsesc aceste lucruri. Sincer, nu cred ca o sa ajunga un fotbalist atat de „mare” cum zic unii „specialisti” cu aceste carente (asta daca nu si le corecteaza repede desi e cam tarziu)

Gino (513 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:09

Nu va dezmintiti, corect si obiectiv ca de obicei. Rezultat bun, dar norocos. In final a fost prapad la poarta lui Tata.

Niku (275 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:10

Nea Ovi, puteai sa ii tragi una peste bot obraznicului ala de MM. Prea se crede Dumnezeu pe pamant si el e nimeni.

Florin (215 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:15

Absolut de acord mai putin lauda adresata lui Bourceanu. A luptat dar bezmetic si merita macar un galben daca nu doua. In schimb Adi Popa excelent, a adus mult aer proaspat. Mi-a placut mai mult decat Chipciu si decat Pintilii.

ambidextru (626 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:22

Sa vedem ce o sa scrieti cand Stuttgardt va cadtiga la Bucuresti cu 2-0, atunci o sa il laudati iar pe Reghecamp?

gabi (2 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:25

astia care sustineti ca cfr-ul este o mare echipa sunteti fumati. sigur, jos palaria pentru ardeleni, au castigat, insa au facut-o deoarece braga a ratat din toate pozitiile. in conditiile in care braga si stuttgart ar avea cam aceeasi valoare (in mare parte din cauza faptului ca stuttgart are un inceput mizerabil de campionat), zic sa aruncam o scurta privire pe statistici.

http://ro.soccerway.com/matches/2012/09/20/europe/uefa-cup/vfb-stuttgart-1893-ev/sc-fc-steaua-bucuresti-sa/1388877/

http://ro.soccerway.com/matches/2012/09/19/europe/uefa-champions-league/sporting-braga/scs-cfr-1907-cluj-sa/1388726/

cifrele vorbesc. desi sunt fanul stelei, nu inseamna ca nu stiu sa apreciez jocul rivalelor. rapidul a jucat in 2006 fabulos in europa, dinamo a jucat minunat cu everton, cfr a facut un meci mare contra romei. insa acum datele sunt un pic diferite

Tudorache (179 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:27

Domnule Ioanitoaia, intele eu gresit sau ii luati apararea lui Chiriches care a fost cel mai slab om de pe teren? Daca da, rusinica.

gabi (2 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:32

cat despre disputa dintre iordanescu si stoica. iordanescu A FOST jucatorul/antrenorul stelei, celalalt individ ESTE managerul stelei. bun, rau, omul este mult mai in masura sa vorbeasca decat nea puiu(care din cate tin eu bine minte acum cativva ani era un fel de persoana non-grata pentru microbisti). hai sa lasam ipocrizia deoparte si sa nu mai reactionam precum niste fecioare la astfel de „atacuri”. daca iordanescu vroia sa se intoarca la steaua, putea sa o faca. becali s-a rugat de el un an. parlamentarul a refuzat. sigur, e mare, a facut istorie pentru romania, insa asta nu ii confera automat titlul de doctor in fotbal. daca era atat de priceput avea performante mai semnificative cu o generatie de fotbalisti care erau mult mai disciplinati decat cei din ziua de azi.

cap² (1 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:36

Am avut sansa sa vad aseara meciul pe stadion si apoi relativ repede reluarile principalelor faze fierbinti la TV.

Ce s-a vazut pe stadion mai bine ca la TV a fost jocul fara minge al jucatorilor. Din pacate Tatarusanu are o mare pb la iesirea din poarta. Aseara nu cred ca a reusit o singura minge sa iasa pe o minge si sa o prinda. A mai fost inca o faza in care Chiriches a fost extrem de iritat ca Tatarusanu nu a iesit sa prinda o minge protejata de el.

Ca portar de linia portii este definitiv peste medie, s-a vazut aseara. Cu iesirile insa e un calvar. Si cand decide sa iasa si cand decide sa nu o faca…

Dan (1 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 16:50

Pai, nu stiu ce sa zic despre forma adversarului Stelei – buna, rea … cert este ca, aseara, am vazut Steaua jucand dezinvolt, dupa mult timp si e drept, in anumite momente. S-ar parea ca lucurile sunt pe fagasul normal si ca pe viitor, ar trebui sa apara si rezultate, asta daca, Jijel, nu se supara iar si da cu jucariile de pamant. Cat despe CFR, sa nu uitam ca in preliminarii au eliminat campioana Cehiei si respectiv Elvetiei, echipe provenite din campionate cel putin la nivelul Ligii I, si respectiv in grupe au invins Braga, recent finalista de EL. Suna mai bine ca, Tarnava si Ecranas. Oricum, speram ca si CFR si Steaua, vor reusi sa aiba un parcurs cat mai bun si ca rezultatele bune le vor aduce putina stabiltate, atat de necesara pentru a obtine performante adevarate!

Loulou (274 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:02

Nu ar trebui sa publicati balbaielile avortonului care se numeste Mihai Stoica. Daca cineva a facut mult pentru Steaua acela e Puiu Iordanescu, cum sa il lasi pe un no name sa il terfeleasca fara rusine?.

pasnick (4 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:09

reghe nu stie sa-i invete pe fundasi sa nu mai respinga mingile aiurea?
ca asa am mai pierdut si cu vaslui si alte meciuri.
daca oferi adversarului mingea, o fi prost sa nu profite!
de aia era mare steaua 86:belo si ceilalti fundasi respingeau intotdeauna la un coechipier, nu aiurea sau mai rau la adversar.

Online (24 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:17

Drumul catre primavara europeana e lung si greu…

Tudorache (179 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:34

@gabi. Problema nu e ca MM nu are voie sa vorbeasca in numele Stelei, chiar are si e bine ca ii apara imaginea. Problema e ca se ia de cine nu trebuie, ca e plin de el si agresiv.

california (349 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:42

2-2 in deplasare cu o echipa germana e un rezultat bun; cu toate acestea, jocul stelei a fost mai mult decat neconvingator, ciur in aparare si neindemanatec in atac;
sa punem egalul acesta pe seama norocului incepatorului, majoritatea jucatorilor de aseara, inclusiv antrenorul avand putina experienta in meciuri de cupa europeana, insa pe unii dintre jucatori nu are rost sa-i mai chinuie nimeni cu marea performanta ca nu au de unde.

Milici (440 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:54

@cezar
Împărate , 2-2 îl consider echivalent cu o înfrăngere ca efect în bilanţul final al Stelei deoarece cu greu va obţine victorii în această grupă pt că va lua multe goluri cu capul.
Mai ales că e darnică cu cornerele şi loviturile libere din preajma careului că atît îi duce mintea pe jucători care nici nu se prea omoară cu săritul la cap;nu mai vorbesc de Tătăruşanu care e lipit de linia porţii şi are degetele rare.

peppe (21 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 17:58

au avut bafta cu tataruseanu sii barile,nu-i bate pe nemti acasa steaua,o sa vedeti diferenta dintre fotbalul Romanesc si cel german.

Gellu (26 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 18:19

Bine ca s-a terminat 2-2
Este un punct castigat pe merit, care poate fi decisiv pentru calificarea din grupe.
Urmeaza un meci extrem de important in campionat, iar eu sunt convins ca Steaua il va castiga lejer chiar, dar cu o singura conditie: Tanase sa ramana in continuare accidentat, s-a vazut cat de bine se misca atat Chipciu, cat si Adi Popa pe flancuri. Sunt curios cum va face Reghe echipa, in eventualitatea, nedorita, a imposibilitatii folosirii lui Rusescu. Ii doresc inspiratie maxima, este cel mai bun moment sa invingem Rapidul
si sa ne instalam linistiti pe locul intai.
Bafta!

Pacala (68 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 18:42

Domnule Ioanitoaia – Vrea sa va felicit pt. ca ati reusit un rar articol/blog destul de neutru si cu esenta fotbalistica.
Iar pt. cei care compara jocul unei echipe ca CFR Cluj, Vaslui, RAPID, Pandurii, etc…. cu o Steaua sau Dinamo, este diferenta de la cer la pamant deja. In comparatie, un CFR Cluj chiar a muncit fotbalistic pt. golurile date in Portugalia, si nu au ajuns din intamplare in fata portii …. sa nu mentionam pomana de penalti cerut din avion de o Steaua.
Deci se vede clar din toate punctele de vedere ca altcineva face primul 11 la o echipa ca Steaua asa cum se gaseste si la Nationala, coincidenta? I think not!

roberto (2 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 18:46

@ cap patrat spui numai prostii.Daca tu spui ca Tatarusanu n-a prins nici o minge inseamna ca n-ai vazut meciul

Cosi (14 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 19:56

Bine spus, felicitari pentru articol!

V. Antoniu (13 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 20:34

Inca un articol pentru care va respect.

Franz (406 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 20:37

Ma mir ca il cautionati prin omitere pe Parvulescu, mai slab si decat Chiriches. Daca Steaua ar fi pierdut meciul, cu Parvulescu ar fi iesit cel mai mare scandal.

Augustin (268 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 20:42

Gigi se ratoieste acum la Iordanescu si nimeni nu ii poate inchide gura. Omul asta ii face numai rau echipei.

marvel (3 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 22:37

D-le Ioanitoaia(ce nume predestinat!),despre CFR nimic? Intradevar,sunteti un exemplu de „profesionalism,echidistanta si corectitudine”.Cand ma gandesc ca va apreciam cindva…

Gebaila (2 comentarii)  •  21 septembrie 2012, 23:27

@marvel. Dar de cand e obligat un ziarist, Ioanitoaia sau altul sa scrie ce ai vrea tu? Nu a scris Ioanitoaia, dar de ce nu a scris Vochin? Iti raspund eu: pentru ca scriu despre echipele cu multi suporteri.

m-ciuc (8 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 7:47

Multumesc ,ca ati scris un articol frumos despre campionul nostru din miercurea ciuc,NOVAK KAROLY EDUARD,dar sa va fie rusine ca asteptati sa piarda CFR ca sa scrieti un articol despre aceasta echipa frumoasa.De ce nu scrieti ca asa mult e avantajata in campionat ca aproape nu castiga cu nimeni,iar pe plan extern a reusit sa castige 5 jocuri la rand!!!! Ultimul articol care ati scris despre CFR a fost dupa jocul de la basel,dar ati reamintit ca la cluj basel o sa joace altceva si o sa fie aproape imposibil sa se califica CFR.NO de atunci tot asteptati.Daca ma gindesc bine mai bine nu scrieti nimic despre CFR ca e de bine.

Milici (440 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 8:03

Puiu Iordănescu a FOST un mare jucător şi antrenor intrat în istoria Stelei şi a Naţionalei , în ambele calităţi.
Ce este acum Puiu cînd Mircea Lucescu , cu care e comparat , e viu şi obţine succese la nivel european?Las la o parte calitatea şi prestaţia jalnică de parlamentar al unui partid aşijderea , UNPR , o adunătură de oportunişti profitori care , în schimbul unor beneficii personale sau şantajaţi, au pus umărul la susţinerea băsismului şi implicit decăderea României.
Acum Puiu e un consumator de bomboane agricole prin tribuna şi , din cînd , îşi dă cu părerea cu predilecţie despre Steaua , dar nu o face în Cişmigiu ci iese pe sticlă la concurenţă cu Oana Zăvoranu şi Sînziana Buruiană.Păi bine mă , maestre , vorba lui Caragiu , dacă eşti stelist şi-ţi pasă de echipă , de ce-ţi pierzi matale vremea sau , după caz , beneficiezi de imunitate , în Parlament de ce niciodată n-am auzit de vreo tentativă concretă de a pune mîna la echipă în calitate de antrenor , să zicem? De ce te-ai retras prematur din fotbal , ţi-ai descoperit talentele de a tăiat frunză la cîini în politică şi , vorba lui Tănase , năsosul actor nu cel pe care-l ştii matale-cu asta ce-ai făcut? Compară-te puţin cu Mircea Lucescu cu care , înainte de a trage pe dreapta şi a apela la cornetul cu seminţe , te luaseşi la trîntă ignorînd prezentul.
MM a făcut şi FACE ceva pe la Steaua fără să aibă , nici pe departe , anvergura lui Puiu.În schimb MM are un orgoliu exagerat , de parcă el ar fi pus coadă la prună , suprareacţionînd la orice şi oricine spune ceva legat de el care doar i se pare nepotrivit;imediat i se pune o pată pe ochi şi-l ia la înjurături necontrolate indiferent cu cine are de-a face.
Al treilea personaj din aceeaşi piesa cu Puiu şi MM, JJ Becali , nu merită descris , el e un personaj de circ gratuit pentru spectatori care pierde bani ca să se facă de rîs în media sacrificînd chiar Steaua pentru rating.El e simultan finanţator, antrenor , purtător de cuvînt , comentator , bufon la Steaua doar jucător n-a încercat pînă acum dar nu-i timpul trecut.
Celor trei îmi permit să le dau un sfat-băieţi liniştiţi-vă şi lăsaţi circul în media , nu mai faceţi concurenţă neloială Sexy Brăilencei , care a mai renunţat după ce aţi început voi s-o imitaţi , încercaţi să ajutaţi , fiecare cu ce poate , în linişte echipa dacă toţi vă daţi stelişti.
Ăsta e spiritul Stelei ’87-ECHIPĂ la în care fiecare contribuia cu ce putea prin DĂRUIRE şi MODESTIE.

Jor-El (17 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 8:37

@Pacala – Cred ca te orbeste subiectivismul. CFR-ul practica acelasi fotbal pe contraatac pe care l-a jucat si Steaua joi. La nici una nu am vazut dominare sau actiuni legate prelungite. Nu am vazut toate meciurile din Liga Campionilor, saptamana asta, dar din cele pe care le-am vazut, am sesizat doua echipe care cred ca n-ar face fata nici in Europa League. Una e AC Milan. Cealalta e Braga. Frumoasa victoria CFR-ului si, spre deosebire de altii, din mult mai civilizatul Cluj (glumesc, desigur, nu e mai civilizat decit alte orase populate de romani, dar nu va ajunge nimeni nici cu prajina la nas) eu m-am bucurat pentru ea. Dar nu va mai imbatati cu apa rece…

arh.Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 8:44

SCORUL DE 2-2 CU NEMTII ESTE BUN SI SA NE MULTUMIM CACI PUTEAM LUA BATAIE. STEAUA A JUCAT BINE, SI NE DA SPERANTE LA PRIMAVARA EUROPEANA. IORDANESCU ARE CEVA DREPTATE DAR, NU TREBUIE SA ATACI IN CUVINTE DURE, O MUNCA A JUCATORILOR STELISTI. S-A GRESIT IN APARARE, ASTA ESTE, DAR SE POATE REMEDIA MICILE-MARILE ERORI. HAI STEAUA!

victor (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 8:50

Oare numai eu am vazut ca omul desemnat la marcaj pentru Niedermeyer a fost Szukala tot meciul si la golul doi Chiriches era in marcaj la alt adversar si a incercat sa stranga cand a vazut ca Szukala era foarte departe de Niedermeyer?

Luca (47 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 11:01

@m ciuc. Vezi raspunsul primit de marvel. Din pacate, si tu esti orb. Articolul scris dupa Basel e unul laudativ la adresa CFR-ului si nu scrie nicaieri ca se va califica Basel. Daca scrie asta mananc eu ziarul. Daca nu, il mananci tu? Va indignati ca Ioanitoaia nu a comentat meciul de la Braga, unde GSP a avut 2 ziaristi. Va lamentati degeaba caci in afara unui grup de suporteri unguri nimieni nu o iubeste pe CFR.

Dumy (2 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 11:04

@m-ciuc. Esti caraghios. Ce e mai bine ca nu a scris dl. Ioanitoaia despre CFR sau nu? Voi ati vrea sa scrie despre CFR numai la victorii, ceea ce un ziar nu are cum face. Sunteti penibili…

Milici (440 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 11:28

@arh.Gheorghe Petrescu
Se zice că speranţa moare ultima , a matale e nemuritoare , rămîi cu ea pe veci!

Comentează