Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Dică, ideea fixă a lui Gigi

Părerea mea e că Steaua n-a jucat neapărat mai bine decît Braşovul în returul semifinalei de Cupă, dar a jucat mai mult. După o repriză strînsă, a dominat copios, aşa că a meritat egalul, fie smuls şi in extremis.

Organizată, […]

joi, 12 mai 2011, 5:13

Părerea mea e că Steaua n-a jucat neapărat mai bine decît Braşovul în returul semifinalei de Cupă, dar a jucat mai mult. După o repriză strînsă, a dominat copios, aşa că a meritat egalul, fie smuls şi in extremis.

Organizată, harnică, fîşneaţă, formaţia lui Conçeicao a comis însă eroarea de a se baricada prea devreme în jumătatea proprie şi a plătit pentru asta. Poate că antrenorul a sunat retragerea sau poate că nu, mai contează? Cert e că egalarea, deşi produsă abia în minutul 86, a venit în mod legitim, consecinţa unei presiuni transformate adesea în asediu.

În ciuda bucuriei din final, totuşi Steaua n-a învins. Într-adevăr, a obţinut o calificare foarte preţioasă, capabilă să-i salveze un întreg sezon neconvingător, însă n-a cîştigat. Pentru succes i-ar fi trebuit măcar un om de gol, însă acesta i-a lipsit iar. În schimb, ca şi în campionat, a avut destule mîini moarte, în frunte cu Nico-liţă, Cr. Tănase şi Bilaşco.

Oricum, dacă Steaua a ajuns să se entuziasmeze că a reuşit eliminarea, ba şi fără victorie, a unui adversar din partea inferioară a clasamentului, e clar că s-a schimbat peisajul fotbalului nostru. “Granzii” de odinioară, mai ales bucureştenii, au cedat şi cedează teren. Ei continuă să-şi imagineze că mai sînt ce-au fost, dar realitatea îi contrazice.

Dică a scos-o pe Steaua din necaz, numai că, paradoxal, exact asupra lui s-a năpustit patronul: Gigi Becali a reconfirmat după meci că marcatorul de miercuri nu va fi reţinut în lot pentru sezonul următor! Ciudată optică, în conformitate cu care va fi dat afară jucătorul care înscrie goluri, nu cel ori cei care le ratează

De acord că Dică nu mai e cel de-acum 7-8 ani. Timpul şi-a pus pecetea şi peste el, i-a mai tocit reflexele, l-a mai uzat. Dar s-a dovedit eficient şi, încă mai important, a părut factorul de echilibru în stare să gestioneze vestiarul. Iată de ce un asemenea fotbalist ar trebui păstrat, nu alungat! Să admitem însă că vrei s-o faci şi că poţi. În nici un caz însă, nu-i normal, iar elegant nici atît, să sari la gîtul jucătoru-lui care tocmai ţi-a rezolvat o partidă decisivă! În măsura în care Steaua anunţă construirea unei garnituri tinere, cu atît mai mult aceasta ar avea nevoie de experienţa lui Dică.

În ceea ce priveşte intenţia lui Gigi Becali, izvorîtă dintr-un exces de autoritate vecin cu absurdul, de a muta echipa pe Naţional Arena, prefer să nu comentez. Pentru că inepţiile nu se comentează. Vorba lui Lăcătuş, CASA STELEI E ÎN GHENCEA şi nicăieri altundeva, lucrurile sînt atît de simple încît nu văd de ce am mai discuta. Păcat că europarlamentarul n-a luat aminte la păţania Craiovei, trimisă de Mititelu în exil la Severin, dar nu mă mir. Gigi Becali n-a înţeles nimic din propriile-i greşeli, cum să fi înţeles din ale altora?!

Comentarii (57)Adaugă comentariu

lucian82 (37 comentarii)  •  12 mai 2011, 17:43

STEAUA s-a bucurat pt. calificarea in finala NU pt.victorie;CATE ocazii a avut Brasovul in ambele manse!!??? De ce s-a intristat arbitru Balaj la golul lui DICA???!!! in care regulament scrie ca HENT e doar la STEAUA iar adversarii au voie cu mana(vezi galbenu lu Dodel)???!!! de ce se intristeaza lumea cand STEAUA nu pierde!!!!???

Ciolanus (28 comentarii)  •  12 mai 2011, 17:49

Mai are cel putin 2 idei fixe: ca sunt cei mai buni Tanase si Bicfalvi, care sunt niste nulitati. Mai ar fi si Tatarusanu…

iulian (1 comentarii)  •  12 mai 2011, 17:51

vad ca toti comentatorii s-au grabit sa critice -ca de obicei-o declaratie a oierului.dica incetinea jocul si cand era mai tanar,vezi perioada de dinainte de a pleca la catania…daca nu mai este in planurile de viitor ale stelei,si se va aduce un jucator mult mai valoros,nu vad de ce ar mai ramane dica.poate doar ca sa dea apa la moara acelorasi comentatori care-l vor critica pe oier ca l-a pastrat pe dicanio doar pentru golul de aseara…in rest,bravo dica,tot respectul…puteti fi siguri ca oierul nu muta echipa din ghencea,doar se joaca de-a declaratiile pentru a-i intarata pe cei din peluza sud iar ziaristii se napustesc-din ipocrizie sau prostie-sa ia de bune aberatiile lui becali.

Jean Neagoe (1 comentarii)  •  12 mai 2011, 17:54

Dupa alungarea lui Neaga, Steaua n-a mai castigat niciun meci cu Dinamo!
Dupa alungarea lui Dica, probabil se va bate la retrogradare!

tostao (5 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:05

Dl.Ioanitoaia,vorbiti de normalitate si eleganta cand va referiti la Becali???…un semianalfabet, care umbla cu mainile in buzunarele costumului Armani!?…el nu are minte,daramite eleganta.Sunt pastrati in lot jucatori de liga a doua,iar pe Dica vrea sa-l dea afara.Prin golul dat Brasovului,i-a dat o palma ciobanului,dar,nu-mi fac iluzii ca a priceput ceva becali.Sanatate!

Hefaistos (4 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:11

@Lucian82: sunt stelist probabil de pe vremea cand tu aveai 2 ani (daca 82 ala e anul nasterii tale) deci nu ma poti acuza de atitudine contrara Stelei. Steaua a tinut mai mult mingea dar echipa care a jucat fotbal a fost Brasovul. Ma refer la fotbal modern in viteza, cu jucatori care se misca in teren continuu, contraatacuri rapide si devastatoare. Steaua a jucat „tiki-taka” steril, cu multe pase degeaba iar singurele ocazii le-a avut (inclusiv golul) pe cateva sclipiri individuale.

Opinie generala: Steaua nu joaca nimic. Iar jucatorii n-au vreo vina in asta ci conducatorul mult iubit (vreau sa spun narcisist). Atunci cand alegi antrenorul pe criteriul extrem de subiectiv al afinitatii galeriei fata de el si nu iei in calcul profesionalismul cu asta te alegi. Hagi sau Lacatus au fost mari glorii dar ca antrenori sunt nuli. Pardon, antrenori pot fi dar tehnicieni n-au cum. Becali nu poate sa conduca ceva productiv pentru ca trateaza dupa cheful lui de moment totul. De asta singurele lui afaceri rentabile au fost cu pamanturi si cu oi. Ele nu inteleg ce spune si ce face el dar avantajul e ca nici nu le pasa. 🙂 Noi intelegem si suferim. Cel mai mare club din tara a ajuns jucaria si bataia de joc a unui semidoct egocentrist cu accese de paranoia. Si a familiei lui, postata in functii cheie si presupuse profesioniste.

fanulumocanu (85 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:11

inteleptul conducator se intreba ce om e ala care l-ar critica pe un jucator ca Tatarusanu dupa ce i-a bagat 2 miloane in buzunar dupa ce a aparat penalty-urile de la zurich. Da’ ce om e ala care vorbeste urat de DICA care a fost golgeterul Stelei in toti anii cat a fost la Steaua si s-au mai luat si 2 milioane pe el de la Catania?
este momentul ca MM si Olaroiu sa-i arate recunostinta necesara lui Dica si sa-l infrunte pe strateg. Si datorita lui Dica , Olaroiu e antrenorul de astazi iar mm vreun conducator mai rasarit. MM a stiut sa sara la un mare stelist ca si Duckadam care a avut o parere pertinenta legata de Tatarusanu…

Claudiu (343 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:12

Alo, domnii stelisti, ce treaba are arbitrul? Balaj a arbitrat excelent, al vostru nu a fost hent pentru ca brasoveanul s-a ferit de minge in saritura, nu a jucat-o cu mana ca Brandan. Daca nu era inspiratia lui Dica o luau pe coaja.

Albert (124 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:17

@iulian. Dl Ioanitoaia are perfecta dreptate. Daca vor pleca 10 jucatori de la Steaua, Dica nu ar trebui sa fie printre ei pentru ca altii sunt mai slabi, Szekely, Bilasco, Marinescu, Bicfalvi, Radut, Banel etc etc etc. Ca va vani unul mai tanar in locul lui Dica? Da, dar cine si de unde? Dodel si ceilalti pagubosi nu sunt mai tineri decat Dica si ce a castigat Steaua prin aducerea lor pe bani multi? Praful de pe toba.

Olteanu (478 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:22

@Iulian. Pai oierul de ce vorbeste nu ca sa fie bagat in seama? Are si presa vina ei, dar nu si pentru ca oierul nu tace o clipa si bate campii rau. Sa ne lase!

Petrica (19 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:29

Oierul da iar cu bata in balta, se crede destept si nu asculta de nimeni si din pacate multi dintre suporterii Stelei care comenteaza aici sunt din acelasi material cu jiji.

Piticu (8 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:39

Inainte de a il pune liber pe Dicanu, JJ ar trebui sa ii dea afara pe ceilalti frecatori de menta. Curatenia nu trebuie inceputa cu Dica ci cu altii.

bogdanete (6 comentarii)  •  12 mai 2011, 18:52

pancu, un alt „batran” a scos-o pe rapid cu steaua. dica e dupa parerea mea peste tot ce are steaua acum. nu are viteza, e adevarat, dar are caracter, tehnica si face diferenta. becali il desconsidera pentru ca nu a reusit afara. dar sanmartean a reusit? si nu in italia ci in grecia. iar acum toata lumea il ridica in slavi. dica a fost mereu modest, chiar si cand era vedeta echipei (poate impreuna cu radoi) care ajungea in semifinalele europa league si de aceea alaturi de chivu e jucatorul meu preferat. golul de aseara m-a facut doar sa-mi aduc aminte de asta. si apropo „nu te mai du, dica, nu te mai du!”

Gino (513 comentarii)  •  12 mai 2011, 19:28

Gigi a spus-o, dar cine stie daca il va si goni pe Dica. Gigi se schimba de la o zi la ata, dar niciodata in bine. E un clovn.

jiji (26 comentarii)  •  12 mai 2011, 19:42

Am vrut sa scriu, sa l injur pe becali, sa ma lamentez ca Steaua a ajuns vai de ea, dar… nu mai are rost.

vali12 (16 comentarii)  •  12 mai 2011, 19:52

ciobanul tot cioban ramane,problema cu ciobanul asta este ca a pus mana pe cea mai mare comoara din fotbalul romanesc si isi bate joc de ea.

Hasbe (15 comentarii)  •  12 mai 2011, 19:57

Cu toate scuzele posibile as face o corectie la afirmatia „Ciudată optică, în conformitate cu care va fi dat afară jucătorul care înscrie goluri, nu cel ori cei care le ratează”.
Un jucator care inscrie goluri atat de rar incat atunci cand o face pare ca s-a intamplat o minune nu cred ca este „jucatorul care inscrie goluri”! Valoarea destul de exacta a lui Dica s-a vazut care este cat a fost in campionatul italian. Inca o data, scuze pentru interventie, NC

iustin (82 comentarii)  •  12 mai 2011, 19:58

cred ca golul de aseara e singurul gol adevarat al stelei din sezonul asta.
cati din jucatorii stelei ar fi pasat-sau macar ar fi incercat-sa paseze din prima ca radut in faza aia? probabil niciunu si daca mai incerca vreunu o dadea in aut.
cati jucatori ar fi tras din prima ca dica? la fel ca mai sus.
dica radut marinescu gardos geraldo-poate maikon-sunt singurii jucatori cu valoare din lotul actual al stelei.ah da, pe marinescu l-a alungat…

cos (1 comentarii)  •  12 mai 2011, 20:38

nu a mai zis nimic mironica dupa golul lu dica. amutise

iustin (82 comentarii)  •  12 mai 2011, 20:41

@hasbe: tanase a dat 2 goluri in 2o de mii de meciuri la steaua iar dica a dat 3 sau 4 de cand a revenit…poti spune ca da goluri

Mirceacelbatran (663 comentarii)  •  12 mai 2011, 21:28

Poate ca daca ar fi jucat Dica mai mult, alta ar fi fost situatia Stelei in clasament, una mai buna de locul 6. Dar a zis il ciobandante ca nu ii place si Cartu nu l-a folosit si ca sa il oftice pe MM

valicosul (11 comentarii)  •  12 mai 2011, 21:32

nu stiu de ce se vb espre jucatori de fotbal in campionatul romaniei ? poate vreun participant strain se poate numi jucator…ai nostri sunt…participanti

Corcodel (1 comentarii)  •  12 mai 2011, 21:37

Jos oierul! Nu il lasati sa isi bata si mai tare joc de Steaua, e pacat!

starchild (32 comentarii)  •  12 mai 2011, 22:38

1. Steaua a jucat si mai mult si mai bine decat Brasovul, a construit mai mult, a combinat mai mult, a jucat mult mai mult in careul advers, a facut presing ca nicodata si s-a aparat impecabil. Brasov nu ar fi inscris in 100 de ani fara un penalty sau o faza fixa in forma de lovitura libera, unde Tatarusanu este vulnerabil (ca sa fiu bland). Pana si Brandan in pofida hentului, a facut un meci defensiv de calitate si ar trebui sa se concentreze pe aceasta parte. Brasov (si mai inainte Rapid) au fost eliminate pe proprile terenuri, desi norocul le-a surs la tragerea la sorti. Brasov nu si-a fructificat avantajul terenului propriu, a jucat prea prudent la 0-0 si a facut anti-joc la 1-0, mizand pe ineficatiate in atac a Stelei (au avut si ei dreptatea lor); dar Steaua este echipa care a meritat sa mearga mai departe. Iar din punctul meu de vedere trebuie sa ca concentrati dilemele de morala si merit pe cealalta semifinala.

2. Nu stiu despre maini moarte, dar Steaua a avut incepand cu meciul din tur cu Urziceni, 2 picioare moarte, ale carui posesor este inegalabilul Bilascoooo. Cred ca asta este primul nume cu care trebuie sa inceapa orice clasificare de membre moarte, inerte sau paralizate. Ne resemnam cu frustrarea de a-l vedea pe acest Bilasco pana la sfarsit, indiferent de antrenor (de aia se numeste blestem), dar faptul ca Steaua a reusit ce a reusit sezonul asta, fiind inca in carti pentru o cupa europeana, cu o asezare tactica de 4-4-1 sau 3-4-1 (in era Bonfim), este probabil unul din putinele motive de mandrie si admiratie fata de restul jucatorilor, tinand cont ca am intalnit mai mereu adversari care au jucat in efectiv tactic si numeric complet de 11 jucatori. Presa nu o vede asa, asta e.

3. Becali nu „s-a napustit” asupra lui Dica. Presa confunda observatile si critica cu termeni din acestia razboinici care n-au nici o legatura cu realitatea. D-voastra vreti ca echipa sa nu joace nimic si toata lumea in frunte cu Becali sa se intreaca in laude. Nu e posibil (va rog sa incercati experianta de a trai un meci de fotbal intr-un bar sportiv, sau alt rog public cu scopul educativ de a inregistra trairile fanilor fata de jucatori, si poate atunci o sa intelegeti mai bine realitatea emotionala din jurul unui meci de fotbal). Daca Becali vrea sa aibe o alta conduita decat a maselor, este doar optiunea lui, si nu are nimic de aface cu ce merita jucatorul, pentru ca e clar ca merita ceva mult mai rau decat critica, dupa anumite prestatii; iar faptul cheie e ca eu urlu la jucatorii Stelei fara macar sa-i plaesc, daca i-as plati, sincer nu stiu ce as face.

4. Ii multumim lui Dica pentru ca si-a compensa intr-o mica parte esecurile din sezonul asta si momentele in care a ocupat postul de titular in detrimentul unor jucatori mult mai in forma si in deplinatatea reflexelor, dar asta nu inseamna ca el trebuie sa faca parte din orice proiect de viitor gandeste Steaua pentru sezoanele viitoare. Din experienta am observat ca asemnea jucatori cu carte vizita, odata aflati in lot pun o presiune suplimentara asupra antrenorilor si sfarsesc prin a fi titulari (vezi blestemul lui Bilasco). Pana la urma depinde de ce jucatori aduce Steaua si ce pretentii finaciare are Dica, dar sincer daca Steaua nu aduce nimic pe posturile cheie ocupate acum de Dica, mai bine ne impuscam toti decat sa incepem un nou sezon, parerea mea.

5. Cat despre ‘mutarea Stelei’, aici suntem in galaxii total diferite. Steaua se vestejeste pe Ghencea, este amenintata dupa fiecare derby pierdut cu evacuarea, ca sa vezi ce sinconizare. Nimeni nu poate sa investesca nimc, pentru ca echipa se afla intodeauna sub stigma evacuari, iar siguranta banilor investiti este inexistenta. Fiind blocati in aceasta instanta santajista initiata de MApN si grupul de interese din spatele lor, care nu-i intereseaza altceva decat sa stoarca finante pentru Clubul Sportiv al Armatei si proprile buzunare de generali, nimeni de la Steaua sunt convins ca nu se simte acasa, se simt cum m-as simti si eu, un chirias exploatat de un proprietar nesimtit, care iti arata in fiecare zi usa, stiind ca toata lumea va pune presiune pe tine ca stai si sa accepti santajul. Scaune decolorate de precipiatii in 4-5 nuante de rosu si albastru, un pamant plin de bacterii si paraziti care se face praf in conditiile de temeraturi extreme anuale, plasament in pustiul Bucurestiului, in care chiar daca vrei ti-e foarte greu sa ajungi, iar transportul e mai plin de peripetii si mai lung decat meciul in sine; plus o fundatie antica care nu-ti permite sa faci nici un upgrade de structura si capaciate. Ghencea a fost casa Stelei, si ca tot omul civilizat a venit si timpul ca Steaua sa se mute in casa noua (problema principala, e sa gasim unde). Pai ce putea sa zica Mancester U, ca o sa joace pe Old Traffford pana cade stadionul pe ei, pana se darama peluzele cu fanii?

Una din principale greseli pe care le faceti si d-voastra si Lacatus, si altii care gandesc la fel, e sa confundati istoria cu identitatea … luat paginile de istorie din carte le rupeti, le puneti in fata camerelor si urlati din toate puterilor: ‘Vedeti pagina asta, ASTA E STEAUA’. Si eu as vrea sa iau Romania 1938 si sa zic Asta este Romania, dar nu e, ci a fost. Aia poate a fost Steaua d-voastra, si atunci trebuie sa specificati ‘ASTA ESTE STEAUA MEA’. Cluburile au prostul obicei de a contiuna si a se desfasura in timp, ca intreaga civilizatie, si atunci trebuie sa le lasam sa se dezvolte mai departe nu la sa asasinam. In ce directie o va lua, o sa vedem, ce conteaza e contiuiteatea.

Ca parere personala, Ghencea apartine istoriei, si in nici un caz viitorului, numai sa se poata realiza aceasta tranzitie, pentru ca eu unul m-am saturat sa joc pe mosia altuia, ca un iobag. Nu mai am feelingul ca joca acasa pe Ghencea de anii buni, iar rezultatele echipeim Steaua acasa vs deplasare confirma faptul ca acest feeling e impartasit.

Leonardo (1 comentarii)  •  12 mai 2011, 22:40

Acest articol e un raspuns dat celor care murmura ca maestrul Ioanitoaia nu o iubeste Steaua. Poate ca nu o iubeste, dar are mare grija de ea. Din 3 in 3 zile ii dedica un articol.

Bogdan (3 comentarii)  •  12 mai 2011, 22:57

ce asteptari putem sa avem de la jiji? omul acesta e un zero, nu a adus decat rau fotbalului romanesc, din cauza lui Steaua acum nu mai inseamna nimic

MIKI II (181 comentarii)  •  12 mai 2011, 23:01

Gigi cel destept, ca prost nu e, o dovedesc afacerile pe care le manipuleaza, poate fi luat in consideratie doar cand vorbeste de afaceri.
Cand vorbeste despre fotbal latra ca cainele la luna ca in rest e tamaie.
Olaroiu nu va veni la Steaua cat ar fi el de „prieten” cu ctobanul. Ce sa discute Olaroiu cu el despre fotbal, ca tot nu intelege nimic.

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  12 mai 2011, 23:22

mielul, gigi becali tot un fraier in ale fotbalului a ramas. Noroc cu golul lui Dica, ca altfel, o dadeam in bara iar. Ca, mielul din Ghencea, gigi becali, nu-l are la inima, pe DICA, nu are importanta. Gasca lui apropiata o sa-l determine pe acest miel, (gigi becali), in ale fotbalului sa-l pastreze in lot, macar pentru golurile care le-a dat si care o sa le mai dea. Sant multumit si de joc, si de, determinarea jucatorilor. Ceva s-a intamplat intre timp. Olaraiu a reusit sa impuna o mica determinare in jucatori, si a reusit. Daca luam CUPA, e posibil ca Olaroiu sa vina la STEAUA, si cred ca ar fi cea mai mare INVESTITIE A ANULUI IN TEMPLUL FOTBALUILUI ROMANESC DIN GHENCEA. Cat priveste mielul, gigi becali, sa scoata banii pentru ceva achizitii si, sa lase fotbalul pe maini pricepute, caci el, gigi becali, ramane incontinuare mielul fotbalului Romanesc, in ale FOTBALULUI. HAI STEAUA!

mieusa (33 comentarii)  •  13 mai 2011, 0:37

Dica a fost in sfarsit pe teren (adica a dat gol , ca pe teren e de cand lumea) si unii asteapta ca Becali sa-i faca statuie, poate sa-i dea si o viagera. Gigi n-a terminat pe locul 1 la scoala diplomatiei si le spune pe sleau: „L-am adus , m-a dezamagit, dar acum si-a sters pacatele”. Este din nou 0-0. Voi in general plangeti dupa toate muraturile care au trecut prin Ghencea. Steaua a smuls un egal dupa ce a muls un meci intreg. Capra stearpa cu Balaj pe teren. Ala n-a fost penalty. Dati-l sa-i faca adn-ul

sorin (95 comentarii)  •  13 mai 2011, 2:07

Nea Ovi,

Steaua plateste 30.000 pe luna chirie…Dinamo numai 3.000 si aia cu intarziere!! Ti se pare normal?! Mie nu!
Vrei sa vorbim cu s-a privatizat clubul Dinamo? As arunca in aer tot fotbalul romanesc!!! Sau daca nu stiti, faceti o ancheta si o sa aveti mari surprize! MARI DE TOT! Stie ce scrie in statut? Ei bine, daca stii ceea ce s-a intamplat la Dinamo nu respecta acest statut!
OK, vrei sa spui ca Gigi este responsabil pt ce se intampla la Steaua: de acord cu tine! Subscriu! Dar sa nici nu amestecam problemele, cum aveti obisnuinta sa o faceti!
Cu respect.
Si va rog eu: nu il mai promovati pe Laca pt ca este CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA STELEI! Tot ce a construit Piti a venit incompetentul de lacatus si a stricat. A fost antrenor de trei ori la Steaua: repet, de trei ori! NUL, nici un rezultat.
Sa se duca la UTA si la echipe din divizia B si sa ne lase!
Nu zic decat ca in fata forbalistului imi scot palaria, dar nu si in fata antrenorului Lacatus pe care il acuz de INCOMPETENTA CRASA!

stresu (41 comentarii)  •  13 mai 2011, 8:08

Domnule Ioaniţoaia,

Într-un procent f. mare sunt de acord cu dvs. în sensul că, Jiji nu trebuia să afirme că Dică nu va face parte din proiectul de viitor al Stelei, adică, din sezonul viitor acesta nu se va mai regăsi în lot.
Trebuia să aibă diplomaţia şi să-l mobilizeze pe Dică şi pentru finală. Aşa însă… l-a dezarmat, l-a descurajat,l-a imobilizat la pat.
Totuşi rămâne de apreciat sinceritatea lui Becali faţă de Dică.

Dar, nu pot fi de acord cu părerea dvs. legat de mutarea echipei din Ghencea pe noul Naţional.

Înainte de a-mi expune punctele de vedere vă întreb: De ce Gazeta Sporturilor s-a mutat din Vasile Conta (locul de origine al acestui prestigios cotidian ?) în alte locaţii ?

Nu cunoaşteţi motivele intenţiei de mutare ?
LE CUNOAŞTEŢI, doar vă faceţi că nu le cunoaşteţi.

Nici nu merită să enumăr argumentele, dar nu pot să mă abţin să nu vă spun că inepţie este ideea dvs. de a compara mutarea Craiovei la Severin cu mutarea Stelei dintr-un cartier în altul.

Legat de înţelesul din propriile greşeli sau din greşelile altora, mai am o întrebare: DE CÂND NU V-AŢI MAI PRIVIT ÎN OGLINDĂ ?

taio (5 comentarii)  •  13 mai 2011, 8:10

bun articol ,d-le Ioanitoaia

cornel (1 comentarii)  •  13 mai 2011, 8:13

Bravo STEAUA ,te-ai calificat cum au vrut toate programele de sport.IN Saptamina asta numai STEAUA juca.IMi PLACE DE VOI .Fratilor sunt18 echipe in campionat.

lucian82 (37 comentarii)  •  13 mai 2011, 8:40

pt.Hefaistos in 82 eram in liceu am inceput sa fiu stelist cand jucau IORDANESCU DUMITRU M. RADUCANU

citizen (5 comentarii)  •  13 mai 2011, 8:46

Indiferent daca avea de gand sa il pastreze sau nu pe Dica de la vara, Dica nu merita acest comentariu. Nu doar pentru golul asta, ci si pentru toate contributiile decisive pe care le-a avut Dica la Steaua de-a lungul anilor.

Brad (1 comentarii)  •  13 mai 2011, 9:27

Steau are cel mai bun lot, cei mai buni jucatori. Au reusit jucatorii stelei sa treaca prin campionat cu 6 (sase) antrenori si cu un patron, sa fim realisti, cam idiot. Sunt totusi pe locul 6 la diferenta foarte mica de puncte de locul 4. Sa intre jucatorii pe teren, sa fie facuti praf chiar daca inving, si sa aibe puterea sa mai intre in continuare, e mare lucru. Daca o data face asta patronul spui ca te motveaza, dar daca indiferent cum joci zice ca te da afara, si t tot mai intri si dai goluri. . tot respectul pentru toti jucatorii stelei!!

Doc (14 comentarii)  •  13 mai 2011, 9:34

Si care anume e „patania” Craiovei mutata la Severin? Media aia de spectatori cu care se lauda Craiova se datoreaza si Severinului. Ba cred ca aveau mai multi si mai civilizati spectatori acolo.
1. Clubul avea suporteri adevarati acolo.
2. Cat a jucat acolo nu era la retrogradare.
3. A incasat multi bani din incasari…
4. Fara sa investeasca vreun ban in stadion.

DECI, care e nenorocirea cu Severinul?

Apropo, Pandurii tot la Severin se salveaza. Lol.

Vali (6 comentarii)  •  13 mai 2011, 10:04

Nici acum 7-8 ani, Dica nu era un jucator extraordinar. Era un fel de Adrian Cristea, adica o tehnica extraordinara, dar nu putea alerga nici daca viata lui depindea de asta.

Extrem de lent, nu are ce sa caute in asa zisul fotbal modern, unde absolut toti jucatorii de camp trebuie sa-ti alerge, sa faca pressing, sa se demarce,etc.

Nu imi place Dica nici macar atunci cand inscria in poarta lui Dinamo Kiev, acel „du-te Dica, du-te” celebru al lui Costi Mocanu, prin care comentatorul parca vroia sa-l impinga pe Dica, sa fuga mai repede.

mihai1986 (2 comentarii)  •  13 mai 2011, 10:17

Bravo! Bravo! Bravo!
exact asta este in mintea si in inima suporterilor. pt mine Dica este langa Adi Ilie si lotul 86-90 dar toti sunt executati de acest om, inloc sa primeasca ce li se cuvine. Gigi nu suporta sa fie in planul 2 , nu supora sa fie in spatele lui Piturca, in spatele lui Dica si a celor care conteaza si pot face ceva pt Steaua. De aceea Banel va fii vesnic la Steaua pt ca este doar un muncitor.

oracolul (2 comentarii)  •  13 mai 2011, 10:27

Domnule Ioanitoaia, daca un ziarist al dumneavoastra ar scrie articole apreciate de foarte multi doar o data la cateva aparitii, l-ati mai tine in echipa ?
Si inca o intrebare, cat de corect vi se pare ca Steaua sa plateasca chirie mai mult decat toate celelalte echipe la un loc, ba mai mult unele dintre acestea mai beneficiaza si de bani de la bugetul public ?

noki (2 comentarii)  •  13 mai 2011, 11:13

Ca sa strigi in gura mare ce jucatori vor fi dati afara, cand echipa are inca meciuri importante de jucat cu acei jucatori, nu arat decat prostia cu care isi face singur rau Becali de ani de zile.
El nu poate pricepe nimic din psihologia unui om: ca sa il faci sa joace bine, trebuie sa il incurajezi, nu sa ii spui ca e prost.
Un exemplu de demagogie, de care nu ma mir ca nu isi da seama, este ideea lui de a fi nasul lui Borcea, care lasa o familie cu 3 copii, dupa repeta toata ziua, ce familist convins e el si face acele pelerinaje pe magar, la Muntele Athos.
Acest om nu poate intelege decat ca smecheria este modul de ideal si corec.
Fiindca el prin smecherie a obtinut tot ce a obtinut.
Iata ca vrea sa il pacaleasca si pe Dumnezeu!

anghel (107 comentarii)  •  13 mai 2011, 11:37

Ia nu mai faceti unii dintre voi comparatii ca Dinamo plateste chirie mica pentru stadin si Steaua foarte mare. Asa e, dar a cui e vina? A lui Gigi care i-a balacarit pe cei din MApN cum i-a venit la gura. Laca are perfecta dreptate, casa Stelei e in Ghencea, dar Gigi nu vrea sa inteleaga. El mai incearca sa innoate impotriva curentului, dar nu va ajunge la mal.

SIMONA (10 comentarii)  •  13 mai 2011, 12:15

DICA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PA

carnatul (6 comentarii)  •  13 mai 2011, 12:23

dle ioanitoaia : la meciurile din spania sa zicem ii vedem pe cei doi presedinti stand la costum unul langa celalalt discutand amical de multe ori incadrati de sotii; la noi in ghencea il vedem pe jiji in loja cu o juma de metru in fata sclavilor lui stand in picioare si taind o para cu brisca…cum credeti dvs ca un om ca becali poate intelege vreodata ce inseamna STEAUA sau stadionul din ghencea pentru STEAUA? gigi este un saltimbanc, este visul urat, cosmarul din somnul oricarui stelist. un astfel de ipochimen care sloboade pe gura ineptii de genul „iau eu echipa si o mut in pipera sau plec dar las stadionul in paragina” va vine sa credeti ca este stapanul STELEI?! gigi becali nu a fost si nu va fi niciodata stelist. si tribuna, peluza sau loja stelista nu-l vor accepta vreodata nici macar ca si finantator. este un om care nu-si poate depasi conditia indiferent de numarul drumurilor facute la bruxelles sau de gologanii din conturi…

Eu (1 comentarii)  •  13 mai 2011, 12:52

Nu inteleg voi cand o sa acceptati ca FC Oita SRL este o firma in care cineva baga bani si invarte afaceri. Daca iti convine ce face acel om bine daca nu asta e, nu ai nici o putere sa faci ceva decat eventual sa o cumperi si sa faci tu ce vrei asta daca, intradevar nu ai ce face cu banii 😀

E absurd cum isi dau toti cu parerea la una sau alta pe banii altuia. Ca Jiji e vai de capu lui asta o stim toti .. dar toate au o limita.

E ca si cum ati face scandal ca firma mea trebuie sa aiba sediu fiscal in Bucuresti cand eu vreau sa o mut la Satu Mare pt ca acolo platesc mai putine taxe :))

sorin86 (31 comentarii)  •  13 mai 2011, 13:12

Ce jucat Dica pana la faza golului? absolut nimic, a avut o ocazie din lovitura libera, dar si asa? sa-l tina la steaua doar pt. lovituri libere? de data asta sunt de acord cu Gigi Becali, Dica nu are ce mai cauta la Steaua din sezonul urmator.

chris (53 comentarii)  •  13 mai 2011, 14:28

D-le Ioanitoaia , care e problema daca se muta Steaua pe 23 August !!!???…stadion nou , modern , in ton cu stadioanele europene …..adica stadionul e bun pt nationala dar nu e bun pt …Steaua !!!???…plus ca Ghencea nu e stadionul Stelei e doar un stadion….INCHIRIAT !!!….daca era al Stelei , era cu totul altceva…..daca pleaca Steaua din Ghencea stadiunul va ajunge in curand o RUINA , o PARAGINA !…de ce nu se scoate stadionul la vanzare sau la licitatie ?….nu poate fi numita Ghencea „casa Stelei” atata timp cat Steaua sta acolo cu chirie !!!!…asa cum niciun chirias nu poate spune ca e casa lui , casa sau apartamentul in care sta cu chirie !!!

alb-rosu_in_VN (171 comentarii)  •  13 mai 2011, 15:01

Echipa asta de azi a Stelei nu-i reprezinta pe suporteri, e un surogat care sa-i gadile orgoliul lui Becali. Daca mai pleaca si din Ghencea (fara palmares si culori, cum a mentionat Becali), chiar ca nu mai e Steaua! E un fel de Poli AEK Timisoara, e o alta echipa care na-are nimic de-a face cu Steaua care a castigat Cupa Campionilor in 1986.

iancu jianu (328 comentarii)  •  13 mai 2011, 15:04

@Eu

Asa sa fie ?
A infiintat Jiji o echipa in Pipera, i-a facut o baza de antrenament si teren de joc,a promovat cu echipa din campionatul judetean in Liga I, a castigat cupe, campionate si Liga Campionilor , a creat un brand si ca urmare este singurul stapan si face ce vrea, nu-i asa ?

Sau cumva el este vremelnicul administrator al celei mai galonate echipe din fotbalul romanesc, ajuns dubios in aceasta postura ? Nu cumva aceasta echipa are o istorie, un palmares, niste suporteri care-si platesc abonamente si bilete de meci si fata de care are obligatii ?

Daca nu-i convine , este liber sa plece ! Poate sa doarma linistit ca se gasesc oameni cu bani si cu bun-simt care sa respecte istoria Stelei si suporterii ei ( care sunt milioane si care-l boicoteaza acum ).

Americanii patroni de la Liverpool FC au inteles cum sta treaba cu palmaresul clubului si suporterii si si-au dat seama ca nu poti conduce un club dupa bunul plac. Si aia sunt un concern de firme care au investit sute de milioane de lire sterline cand au preluat clubul !!!
Asa ca, unul ca Jiji care a preluat Steaua printr-un schimb de terenuri fraudulos cu armata ar trebui sa dea dovada de mai multa retinere si de mai mult respect fata de ce inseamna Steaua !! In fond, cine-i acest cioban analfabet si cat o sa-l mai suportam ?

adra (29 comentarii)  •  13 mai 2011, 15:09

cand vor afla chiria la national arena care o vor plati doar pentru meciuri, nu si pentru antrenamente, oierul si borcica vor da in balbaiala !!!!

Comentează