Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Coșmarul lui Țîru și frânghia care-l leagă de Hagi

Dacă ștergem grafica de pe transmisia TV și introducem pe imagini un efect de învechire, am putea jura că Țîru de duminică este Mironaș, Vasile Popa sau oricare dintre apărătorii Gloriei Bistriței din anumite duminici de acum 20 de ani

Permalink to Coșmarul lui Țîru și frânghia care-l leagă de Hagi
luni, 2 septembrie 2019, 12:24

Povestea următoare este autentică și a fost relatată chiar de căpitanul Viitorului, Bogdan Țîru, unor cunoscuți. Istorioara inedită avea rostul de a demonstra geniul tactic al antrenorul său.

“Hagi era nemulțumit de poziția mea în teren, pierdeam adversarii de sub observație. La un moment dat, s-a legat de mână cu mine și a trebuit să-l urmez peste tot pe teren într-un joc școală. A fost ceva fantastic. Nu am fost nevoit să fac o singură intervenție. Adversarii îmi pasau pur și simplu pentru că el anticipa întreg jocul echipei adverse. Tăiam mereu construcția. Eram la locul potrivit fără greșeală”.

Episodul se petrecea acum câțiva ani, când Țîru – ajuns acum la 25 de ani – nu avea experiența postului de fundaș central la un nivel înalt. Între timp, fostul junior de la Farul a primit nenumărate alte lecții tactice, a evoluat, a început să nu mai gafeze meci de meci și, astfel, a ajuns la echipa națională.

Duminică seară, însă, în înfrângerea cu FCSB, legătura invizibilă cu încheietura mâinii lui Hagi s-a destrămat cu o lejeritate incredibilă. De fapt, Țîru a arătat ca și cum nu a făcut niciodată o plimbare tactică pe teren, legat la mână de genialul său antrenor.

Fazele din FCSB – Viitorul 2-1 în care Țîru se poartă ca un străin de fotbal sunt numeroase:

  • min. 12 – Țîru încearcă să-i paseze în centru lui Iacob (foto sus) – o gafă de începător – , însă pasează cu o forță nejustificată și provoacă ocazia lui Coman
  • min. 16 – Țîru îl scapă total din marcaj pe Coman, apoi se retrage lent, stă departe de adversar, îi lasă spațiu de pasă și Coman îl găsește în centru pe Popa care ratează
  • min. 17 – Țîru iese la 24 de metri după Coman, își descoperă spatele și se retrage lent, iar pasa lui Vână se duce exact în golul lăsat de căpitanul Viitorului unde Hora e complet nemarcat. Iacob, disperat, atacă și se acordă penalty
  • min. 37 – Iacob pierde ușor duelul aerian cu Hora, iar Popa trece ca trenul pe lângă Țîru, apatic, și înscrie golul de 1-0
  • min. 65 – Panțîru centrează, Țîru luftează la colțul scurt, iar mingea ajunge la Gnohere, nemarcat, care înscrie pentru 2-0
  • min. 80 – adormit, Țîru atacă din nou mingea târziu, Coman îi ia fața și ciupește mingea, faza ajunge la Gnohere care trage în bară

Sunt șase momente importante, dar plasamentul lui Țîru a fost dezastruos pe toată durata meciului. Gazeta i-a dat nota 3 (trei).

Acum, dacă ștergem grafica de pe transmisia TV și introducem pe imagini un efect de învechire, am putea jura că Țîru de duminică este Mironaș, Vasile Popa sau oricare dintre apărătorii Gloriei Bistriței din anumite duminici de acum 20 de ani.

Adică din zilele Cooperativei în care echipa lor ceda meciul de bunăvoie, iar ei erau nevoiți să se prostitueze fotbalistic.

Săptămâna trecută, la GSP Live, un alt fundaș central care a prins acele vremuri, Nae Constantin, mărturisea: “Îmi era rușine în astfel de meciuri. La un moment dat, trebuia să dea unul două goluri. Dăduse un gol, ratase un penalty și apoi ni-l dădeam de la un fundaș la altul. „Mai du-te și în partea celalaltă, la ăla, că nu pot să mă fac doar eu de râs!”.

Asta se întâmpla, însă, acum două decenii, iar multora le place să spună că fotbalul românesc s-a schimbat între timp.

Printre ei, fostul meu coleg Cristian Scutariu, un critic dur al sistemului, dar un apărător al teoriei corectitudinii Viitorului în meciurile cu FCSB. Părerea lui – pe care trebuie să o respect, deși ne-a adus de câteva ori în clinciuri – este că Hagi nu se pretează la partide strategice.

Azi-noapte, însă, până și Scutariu și-a pus întrebări în privința integrității jucătorilor de la Viitorul. Scrie el pe blogul său:

“Nu știu ce intenții au avut, eu știu ce am văzut. Vedeți pe Digi reluarea golului 1 al FCSB-ului. Și uitați-vă, calm, la reacția fiecărui jucător al Viitorului din jurul mingii din momentul în care Artean pierde posesia. Fără glumă, lăsați textul ăsta și uitați-vă acum la golul 1”.

Printre jucătorii fără reacție care fac marcaj larg ca în curtea școlii se numără și Țîru.

Scutariu consideră în continuare că Hagi nu știe de posibilele manevre pe care, dacă le fac, le fac alți “băieți deștepți” din club.

Să presupunem că așa e. Să pornim de la prezumția de nevinovăție și la meciul de aseară.

Ce nu trebuie să pierdem din vedere este faptul că Hagi este patronul-președintele-antrenorul fără știința căruia nu mișcă nimic în club. Chiar și când nu știe că angajații săi decontează tampoane pentru uz feminin – un caz adevărat – , într-un târziu află.

Tot Hagi este cel care – neoficial – l-a indicat ca vinovat pentru aranjamentul cu Săgeata Năvodari din Liga 2 pe Pavel Peniu, transmițându-le ziariștilor că acesta va fi înlocuit. Au trecut 5 ani de atunci și Peniu e în club.

Tot Hagi – un adversar declarat al pariurilor – l-a adus pe Râmniceanu – și, culmea, a câștigat și titlul cu el -, deși tot fotbalul românesc știa că portarul fusese dat afară de la Otopeni după ce a uitat deschisă pe calculator o fereastră de Windows în care plasase un bilet la pariuri care includea și meciul lui.

Tot în club este ținut și politicianul PSD, Neculai Tănasă, vicepreședintele Academiei Hagi care, pe vremea când prezida clubul Callatis Mangalia, le transmitea jucătorilor săi – o spun chiar ei – să piardă meciul cu Viitorul.

Tănasă a fost aseară la Pitești, iar în minutul 8 a fost surprins în tribuna oficială în timp ce căsca.

Obosit sau plictisit, Tănasă a mai văzut astfel de meciuri. Nimic nou.

Și publicul a mai văzut asemenea partide nereușite.

Singura problemă este că spectatorii și telespectatorii trebuie să aștepte probabil încă 20 de ani pentru a afla dacă Țîru și-a dezlegat din greșeală cordonul ombilical tactic care-l leagă de Hagi sau dacă acesta i-a fost tăiat intenționat.

Mai e totuși o speranță.

Poate Hagi va răspunde mai devreme la întrebarea: de ce a rămas Țîru pe teren 90 de minute, deși fundașul central a încălcat absolut toate principiile învățate de la mentorul său?

Comentarii (68)Adaugă comentariu

Hagiotu’ (3 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 12:46

Domnule Stucane nu mai ocoli subiectul, asta a fost meci pe bune? S-a văzut din avion, Teatrul de comedie MASCA. De acum nea Gigi are drum liber. E sigur ca va ieși campion.In rest succes joi cu Spania

Ionut Ionescu (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 12:46

Omenosi cei de la Viitorul. Foarte omenosi :))

Contele de Rascruci (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 12:50

A fost blat! Ma uitam la nasul mare al lui Hagi, semana cu un avocado si nu stia sa se prefaca , sa minta!

Bölöni Sándor Attila (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 12:54

Cam ciudat moment când in aceiași etapa CFR e faultata de arbitrii și viitorul se da frumos la o parte în fata fcsb și mai vine neobositul oracol sa zică gata s-au trezit și au revenit... Boala mare în Ro când faci 5 meciuri excelente și deodată uiți de fotbal în meciurile cu fcsb aproape în fiecare an. Dar nimeni nu îl poate banuii pe Hagi ca doar e Hagi, o instituție..

Juliusmad (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:00

Hahahahaha, ai ajuns să-l citezi pe scutariu? El e doar fan csa ceea ce îl face automat doar un hater al Stelei.

Marius (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:13

Traiasca nasul! Traiasca finul!

Toader (14 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:22

Unele treburi trebuie făcute; cum ar arăta campionatul fără FCSB și Dinamo? Cînd se ajută evreii-ntre ei în defavoarea noastră e vorba de poporul ales sau „de ce nu facem la fel” sau sînt cei mai deștepți, după caz.

Nae din Berceni (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:35

Teteo, de freo 2 ani, FCSB tot pierde titluri cu ,,ajutorul,, Hagi-ului! Du-te iar la doctor, pentru țară mori...! 😁

Sorin (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:35

Blat evident, ca de fiecare data la Becali-Hagi. Doi mizerabili.

VictorNeculae (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:37

Meciul a fost blat suta la suta. Cei de la Viitorul parca nici nu erau echipa. Au jucat in asa fel ca cei de la FCSB sa domine meciul si sa marcheze. Stilul de joc adoptat de Viitorul aseara nu l-am vazut niciodata la aceasta echipa. Spatii foarte mari intre jucatori, fara joc colectiv de pase propriu echipei, numai pase lungi si multe greseli personale. FCSB a jucat ca in ultimile partide, dar cu un adversar care s-a facut ca joaca era normal ca pana la urma sa castige, iar Hagi la final, la declaratii a fost foarte calm si zambitor de parca nimic nu se intamplase. Rusine.

Bobby (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:38

Bai ,ce ati facut voi in viata asta important pentru Romania sa manjiti numele Hagi.? Stucane de ce nu vorbesti de meciurile din playoff din campionatele trecute cand Viitorul a incurcat mereu FCSB?omenie nu?

Nae din Berceni (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:39

Teteo, de freo 2 ani, FCSB tot pierde titluri cu ,,ajutorul,, HAGI-ului! Du-te iar la doctor, pentru țară mori...!

cici (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:40

Cum se comporta hagi cu Dinamo si ce umil a stat la meciul de ieri!? Nu daca a fost blat e intrebarea! E clar ca a fost!! Intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti toti din presa, este de ce oarevoi nu vedeti evidenta! De ce nu scrieti?? De ce nu urla demnitatea in voi?? Chiar asa de jos ati ajuns?? Rusinea care trebuie sa va cuprinda pe voi cei din presa scrisa si vorbita trebuie sa fie dureroasa!! Cum de ati ajuns aici?// Nimic nu va mai revolta?? Atunci nu v-a mai ramas decat rusinea!!

Alexyo (3 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:41

Mai citeam comentarii gen "Hagi presedinte" dupa niste conferinte de presa... Toata stima pentru munca lui ptr. fotbalul romanesc. Dar, cand vezi meciurile cu FCSB din ultimii ani + afacerile gen Manea la Apollon...iti dai seama care e calitatea omului.

white walker (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:44

de cand a inceput liga I circus, toate meciurile au lasat impresia ca ar fi trucate. cum se poate ca tot fotbalul sa joace sub sponsorizarea caselor de pariuri??? nu este curios cum se face ca de cand s-a schimbat formatul, fcsb nu castiga titlul? o noua forma de cooperativa, pe antipatii si prietenii de fatada

Iul (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:45

Asa aranjament nu am vazut de mult.Cei de la Viitorul au uitat sa joace fotbal,iar *** e de tot rasul.Cred ca pana la iarna nu mai bate pe nimeni,daca nu isi baga necuratul de Becali coada,pardon,valiza

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:45

Mare echipa fcsb,daca ar juca cu clinceni si viitorul ar iesi campioni.Sa ne-intelegem,cand decarteaza bani sau cand cumpara jucatori de milioane de la viitorul(numai mbape,neymar si altii).As vrea sa spuna un suporter al fcsb-ul cum i s-a parut meciul.Eu stiam rezultatul inainte sa inceapa,golaneala pe fata a fost.Doua echipe care ne-au reprezentat glorios in Europa anul acesta.Fcsb singura echipa mare care face blaturi ordinare cu bani grei si care plateste televiziuni (telekom,digi,pro x) sa le faca reclama la jucatori si ii poata prostii pe aia din afara sa vanda jucatori. Ultima pe care am auzit-o azi...florinel c. a avut oferta de 8 mil.Doamne,cine poate sa creada asa ceva,daca avea becali oferta de 3 mil il ducea el personal cu avionul.Chiar prind manipularile astea?Deci,concluzia mea...BLAT ORDINAR.

gggg (5 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:48

Am abonament la viitorul de vreo 3-4 ani, nici nu mai stiu exact, de cand s-au intors la Ovidiu... dupa meciul de aseara, imi vine sa-i dau foc, sincer... pur si simplu mi-e scârba... Si te mai înjuram degeaba in trecut Stiucane, când tot vedeam ca te legi de "rege"...

F31M (4 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:48

Romanasii nu au pic de jena. Mascarada continua. Lasa ca la anul iar ia Gica vreo 6 la primul meci in Europa, karma e perversa si rea.

Andu (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:55

Sunteti bolnavi de scenarita. Nu am citit atatea prostii in viata mea!

Dan t (19 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:55

Schimbările făcute de hagi,intră în aceiași categorie! Văzând cum că ganezul cel mic,tot încearcă să ....perforeze poarta,îl schimbă! Apoi vine introducerea lui filip(fiindcă e probabil sub de nojer,ca meciuri în picioare) și se mizează pe o formă slabă,dar cum filip și el,parcă juca la dinamo,juca bine,bramburește acel flanc introducându l pe olandez! Hagi .....a omenit fcsb ul,aseară!

Andu (2 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:59

sunteti bolnavi de scenarita! atatea prostii nu am citit in viata mea!

pugliesi (4 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 13:59

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mickey13 (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:02

14 comentarii, 11 zic c-a fost blat! OK, pe acei indivizi ii rog sa-mi spuna si mie de ce Viitorul, cel putin in ultimii 2 ani, a fost una dintre putinele echipe care au incurcat FCSB si a luat pozitia ghiocelului cu CFR? Chiar recentul play-off... FCSB a pierdut 5 puncte in cele 2 meciuri cu Viitorul. Chiar nu mai poate o echipa sa castige, jucand mai bine, sau alta sa piarda jucand mai prost si gata! Este BLAT!!! Asa pot spune si eu ca Vina a fost blat, deoarece a batut lamentabil penalty-ul impotriva fostei echipe...

George (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:09

Stucan e caracterul ala care l-a turnat pe Pantiru?

Gelula (5 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:12

E posibil sa ai dreptate, dar nu vad rostul. Intre timp, la canalul / trustul unde lucrezi tu, un obscurantist polueaza zilnic, si este pomenit mult mai mult decat era Ceausescu pe vremuri!!! Nu era buna putina cenzura?? Sau mai multi Boanchisi care sa-i vb i... pe limba lui, ca altfel nu se poate. Daca e sa mergem pana in panzele albe, cum mergi tu cu Hagi de ceva timp, concluzia e trista pentru si pentru voi si pentru noi. Ziarul / Canalul TV / Trustul TE VREA PROST. Daca audienta si implicit mardeii sunt singurele lucruri care conteaza pentru voi, daca o puneti inaintea bunului simt, daca nu e cineva care sa il enerveze pe acest gi-bon, cum mai faceai tu pe vremuri (https://www.libertatea.ro/sport/jurnalistul-costin-stucan-dat-afara-pentru-ca-l-a-suparat-pe-gigi-becali-857384), atunci nici voi nu prea ar trebui sa publicati articole ca mai sus. Nu vad rostul, tu il vezi??? S-ar parea ca ai dreptate, dar imediat dupa asta iar incepeti *** cu Domnule GB etc ( nu tu in particular, colegii tai)...nu jucati si voi un joc dublu??? Tu crezi ca voi aveti voie, iar altii n-au????Sincer, speram sa nu chemi in emisiune pe alt exemplar poluant, AMP, dar CS nici nu parea jenat. D-le ziarist, cand un copil de 11-12 ani vede asemenea exemplare la teveu, tu crezi ca e bine pentru el ???, Unii copiii poate sunt mai slabi de ingeri si le plac cazaturile astea; voi luati bani cu lopata pe ei, si mai vreti corectitudine peste tot, cam multe vreti d-le CS, nu ti se pare?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Je (4 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:15

Iara so pus haji capra...sa-i faca oieru' masaj prostatic,😃😃😃😃 Cat foc sa mai fii dator pt un neverosimil 5-2 in Ghencea? Tata Jean mic copil pe langa ce mânarii se fac acum și lumea tace...ca doar nu se poate sa dai în instituția hagi,esti acuzat imediat de lipsa de patriotism..ca vezi doamne cate o facut machidonu pt țara. Gata..acele vremuri au trecut..nu poti fi iertat de mânarii ca tu..vezi Doamne..ai fost cine ai fost!

Alecone (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:15

Blat la inceputul campionatului? Nu zic nu, dar de ce sa nu fi fost egal?! Toata lumea il jupoaie de viu pe Taru de parca un jucator nu poate prinde o zi proasta, in care sa nu-i iasa nimic. Ok, sa zicem ca a fost blat. Taru a fost singurul care a stiu de el? Iancu de ce a dat gol? De acolo de unde a tras, putea sa darame peluza, nu sa o bage in plasa. In orice caz, nu-mi aduc aminte ca presa sa fi luat foc atunci cand Viitorul a luat campionatul iar in ultimul meci CFR-ul a jucat de toata jena, mai mult, Larie a facut un penalty de cascadorii rasului pentru ca lupii tineri ai lui Hagi nu reuseau sa inscrie. N-a mai facut nimeni *** cand, in play-off, unele echipe isi odihneau jucatorii de baza si trimiteau in teren la meciurile cu CFR si Viitorul jucatori care nu stiau sa se incalte corect, ce sa mai vorbim ca erau paraleli cu fotbaalul?! Blat?! Poate da. dar hai sa dam timpul inapoi si sa ne amintim de 2-5 ala din Ghencea, ca de acolo a pornit toata mascarada asta. Hai sa nu mai punem batista pe tambal, domnilor gazetari. Sau poate ca va este frica sa nu-l suparati pe Hagi-antrenorul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

maxx67 (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:16

mda...toata lumea banuieste pe toata lumea,titlul a fost pierdut anul trecut cu punctele pierdute cu hagi,sau si ala a fost blat?hagi cu dan petrescu..bineinteles...o parte din constanteni frustrati aveti ce aveti cu hagi...asa e in romania , cui ii merge bine si a facut ceva in viata are dusmani la greu mai ales cei din zona...

tot eu (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:23

Am fost conducatorul unei echipe din ligile inferioare... Dupa un cantonament bun intr-o iarna si vreo 2-3 transferuri, echipa bătea tot, dar sanse la promovare nu mai aveam, echipa de pe locul I nu mai putea fi ajunsa... La un moment dat, inaintea unui meci a venit antrenorul la mine si m-a intrebat: "sefu' vreti sa faceti economie azi la bani, sa pierdem meciul si sa nu mai dati prime?" Eu ii zic, păi ce faci, le zici la baieti in vestiar inainte, sa pierdem meciul? El zice: "nu, cum sa fac asa ceva, imi pierd autoritatea in vestiar... Fac echipa stramb!". Nu am fost de acord, am câștigat acel meci... Pe acelasi principiu, nu cred ca le-a zis Hagi înainte de meci "băieți, azi stăm capră", a rezolvat-o el de pe margine(mai ales cu schimbarea lui Houri cu un fundas, desi era condus) și l-a ajutat si Țîru din teren...

Stelistul (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:28

Mai lasă vrăjeală cu atâtea suspiciuni, la campionatele câștigate de CFR la limita nu ai văzut nimic suspicios?

Alexyo (3 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:29

@mickey13 O data ce te-ai manjit (Hagi) dupa acel 2-5 istoric si cand joci bine nu te mai crede nimeni. Nu contest ca poate Viitorul o fi ajutat in trecut si CFR... Problema e ca acest personaj ne manipuleaza cu vorbe frumoase si vrajeli in conferinte de presa dar nivelul de coruptie pe care l-a atins poate doar Mircea Sandu il mai avea; asta e nivel mafiot. O sa aflam peste 20 ani cum spunea Stucan adevarul. Inclusiv meciul cu Genk din tur e unul "de pus in rama". Scor de tenis. Lasa-ne tata cu vrajeala asta.

Leoo (3 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:29

Pai si Barcelona a jucat execrabil in meciul pierdut la Liverpool cu 4-0( dupa 3-0 in tur). Aplicand logica ta, intelegem ca si acolo a fost blat! Deci de fiecare data cand niste jucatori joaca mai slab e clar ca este blat! Multumim Stucane pt ca ne deschizi ochii! PS: La Juve -Napoli napolitanii egaleaza la 3 (revenind de la 0-3) dar pierd in ultimul minut printr-un autogol! Clar, BLAT! :)))

Poison (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:30

A fost blat 100%. Viitorul nu a vrut să joace. Dacă ar fi atacat ar fi marcat 4-5 goluri. Problema lor a fost că FC FCSB nu știe să atace (sau nu mai poate, nu le iese). Si de aici "erorile" de cascadorii rasului din aparare.

Gogu (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:31

Ba, sunteti incredibili ? Voi nu v-ati saturat sa fiti atat de penibili ? Anul trecut cand Viitorul nu a avut nicio sansa la titlu, a incurcat Steaua in ambele meciuri si a pierdut cu CFR ambele meciuri. Si atunci inainte de fiecare meci din playoff, vorbeati de omenie. Dupa meciuri, nimeni nu mai spunea nimic de blat, toti radeau de FCSB ca pierdut cu Viitorul. Daca castigau, era blat. Daca pierde, il laudati pe HAGI. Acum 3 ani cand Viitorul a luat campionatul, toti erati in culmea fericiri si ipocritii ( in special dinamovistii) spuneau cat se bucura, atentie nu ca pierde FCSB campionatul, ci ca Hagi castiga campionatul, ca merita pentru munca depusa in ultimii ani. Media la fel. Aceleasi persoane, printre care si pseudo jurnalistul Stucan, care cu cativa ani inainte acuzau Viitorul ca este *** lui Becali. Ba nu aveti pic de jena si bun simt sa aruncati cu namol cand vreti voi si apoi cu o ipocrizie de nedescris *** aceleasi persoane dupa cum va convine voua. V-ati facut anul trecut in playoff de *** cu comentariile de blat de dinaintea meciurilor FCSB - Viitorul si ati ramas masca ca nu a fost blat. Acum continuati cu aceleasi mizerii ? Ce vreti sa faca FCSB sa nu mai spuneti aceste mizerii? Sa piarda mereu cu Viitorul. si daca s-ar intampla asta 10 meciuri la rand, la al 11-lea, cand va castiga fcsb veti spune iar ca a fost Blat. Sa va aduc aminte ca la fel ati spus si cu Botosani anul asta ca va fi iar omenie, si v-au dat moldovenii si voua si celor de la fcsb cu terenul in cap. Bai jurnalist de doi banii,care acum 10 ani la gsp.tv *** pentru audienta, pentru Petrica, da-i pe GSP, termina-te odata cu invetiile astea de doi bani, pentru ca doar asta ti-a mai ramas ca sa castigi o paine, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Carol_K (7 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:32

Blat inseamna a da ceva contra altceva. Eu cred ca Hagi n-a vrut nimic, i-a lasat pt ca avea acolo baietii lui, distrusi, il avea si pe Vintila caruia ii trebuia si lui o gura de oxigen, CFR-ul luase bataie deci era in grafic. Nu pentru Becali a facut-o, Hagi este un sufletist dar nu uita ce i-a facut finul sau cu atat mai mult cu cat machidonii nu se tradeaza intre ei.

Ionut Ionescu (12 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:34

Bai Mickey Mouse, noi discutam despre meciul de aseara, un blat ordinar, nu despre ultimele 10 meciuri. Vana poate a fost blat, dar arbitrul a fost si el omenos cu un 11 metri pentru un fault de baschet. Concluzia este ca FC FCSB trebuia sa castige prin orice mijloace

Mihai (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 14:35

Pardon, aveti o minte si o gandire bolnava . traiti in trecut. E o rusine sa poti scrie asemenea articol. Nu ai nici un pic de respect fata de vreo 60 de persoane, cei care sunt jucatori, antrenori ,conducatori si patroni ai acestor doua echipe. Sa-ti fie rusine. Stucan, dar ma rog "de unde nu ai nu cere nici Dumnezeu". Invata acest proverb..

Ion (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 15:16

Pai si Barcelona a jucat execrabil in meciul pierdut la Liverpool cu 4-0( dupa 3-0 in tur). Aplicand logica ta, intelegem ca si acolo a fost blat! Deci de fiecare data cand niste jucatori joaca mai slab e clar ca este blat! Multumim Stucane pt ca ne deschizi ochii! PS: La Juve -Napoli napolitanii egaleaza la 3 (revenind de la 0-3) dar pierd in ultimul minut printr-un autogol! Clar, BLAT! :)))

Alex28 (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 15:52

Hagi meci de meci are o defensiva de toata jena. Cand pierd cu FCSB, gata lupa pe ei. Asta inseamna sa te faci de ras ca jurnalist si sa n-ai nicio treaba. Au luat 2 cu Sepsi, 2 cu Botosani, au scapat doar cu 1 la Giurgiu. Au luat SASE la Gent... Dar cand greseste Taru cu FCSB brusc nu mai poate indura antistelismul.. Toata saptamana trecuta ati fost din misto in misto. Din grosolan in grosolan. Voi va numiti presa? Ba, voi vedeti CAM CAT sunteti de PENIBILI?

Gratian (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 16:04

Presupun ca ratarea din min 87 a jucatorului Viitorului sut violent cu ochii inchisi din unghi in Balgradean face parte din "scenariu" nu?Era foarte sigur pe el jucatorul Viitorului ca acea minge desi trimisa puternic pe poarta nu va intra...LOGIC!

tango (14 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 16:14

Dle Stucan, ti-ai castigat si pe aceasta saptamana portia de paine mucegaita culeasa din scormanitul prin gunoaie. Reteta este cunoscuta: blaturi, mizerie, furturi si nimic altceva pt ca noi romanii nu suntem in stare de ceva mai bun. Inaintea meciurilor cu Astra, Botosani, Voluntari ati tipat sus si tare ca Fcsbul va castiga lejer pt ca vor fi blaturi pe fata; dupa meci ati tacut din gura, dar daca va iesea 'profetia' aveati ce scrie!!! tot pomeniti de celebra deja "omenie" din 2013 cand chipurile acest meci a salvat Viitorul de la retrogradare dar omiteti cu incapatanare sa spuneti ca peste trei zile Viitorul a batut pe Dinamo pe Stefan cel Mare. A fost si acest meci un blat sau nu?? un adevar spus pe jumatate este o mare minciuna iar voi va complaceti in asta. Nu sint NICIDECUM un fan al ciobanului (o creatie de-a voastra de altfel!!) dar devine insuportabil cand aruncati cu laturi nejustificat. Probabil ca tu si suporterii tai (cand nu te injura) asteptau ca Fcsb sa piarda toate meciurile pana la sfarsitul campionatului!!! Cred ca faceti asta ca sa va mai "impacati" cu cei care va injura zilnic fituica "de impachetat peste". de fapt ati creat o noua masa de frustrati pe care-i hraniti si-i oblojiti bagandu-le sub nas numai mizerii. cred ca deontologia gazetareasca ar trebui sa va oblige sa fiti obiectivi dar in mizeria de tara in care traim a vinde marfa stricata a devenit o obisnuinta. daca maninci carne stricata iti trece dupa cateva zile dar daca ii otravesti mintea unui om si asa bolnav acesta va ramane cu sechele toata viata si nu va mai deosebi poate niciodata binele de rau. Asta faceti voi astazi aratand ca in romanica totul este o mizerie fara sfarsit. Domnul sa aiba mila de noi!

Laurentiu (5 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 16:18

Compromisul facut de domnul "rege" acum cativa ani se intoarce impotriva sa. Stia fff bine atunci ca va vení ziua sau zilele cand trebuie sa intoarca favorul. Asta e fotbalul romanesc. Bine ca mai sunt si jurnalisti neaserviti, seriosi si care nu stau in genunchi in fata luí becali, hagi, popescu, petrescu sau altii. Rusine si televiziunilor ca platesc atatea milioane pt un fotbal murdar. Asta inseamna ca si ele sunt partase la mocirla in care se scalda intreg fotbalul romanesc.

tango (14 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 16:26

si inca ceva dle "gazetar" stucan. Va place tara in care traim si in care cu cinste va practicati meseria de "formator de opinie"? Tara in care votul se vinde pe doi mici si o litruta de tuica, tara in care cei mai respectati romani in strainatate sint tarati in noroi in Romanica. Ati creat o isterie anti-halep si anti-hagi ca fiind cele mai mari rele din Ro, tara unde curge laptele si mierea. Si aveti cumva vreo contributie la sa ceva?

tango (14 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 16:45

COSTIN ȘTUCAN. "Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content". Stucane tu chiar crezi asta??? Cred ca Ciobanul National din pipera are mai multe motive sa se creada Sf Gheorghe salvatorul ucigand balaurul.

cornel (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 16:47

Nu stiu daca a fost blat sau nu. Stiu ca am vazut o echipă care a mâncat pământul cu Dinamo și care a părut plictisită, sătulă și inaptă s joace aseara. Oricât ar încerca Hagi să pună povestea asta pe forma de moment, este greu de explicat cum fundașii au jucat atat de slab.

Alex (3 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 17:14

A fost blat. Probabil in curand FCSB va cumpara de Viitorul un jucator cu 1 milion de euro mai mult decat face.

schazty (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 17:57

Dubioasa partida , nu e de mirare ca in europa iesim din primele tururi preliminare , avem un fotbal patat

dan b (55 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 18:44

Trebuie sa recunosc, aseara Viitorul a jucat in asa fel incat personagii gen Stucan sa tipe sus si tare „blat”. Sunt suficiente suspiciuni rezonabile, insa eu sunt convins ca nu e adevarat. Trebuie sa fie insa niste explicatii pentru jocul „moale” al unora dintre jucatorii constanteni. Tiru a gresit in cateva randuri, a gresit si in alte dati... Dar de autogolul lui Koulibaly din prelungirile meciului Juventus - Napoli (4-3) ce ziceti? A fost si asta blat? Nu! In fiecare perioada de transferuri, anumiti jucatori de la Viitorul, din cei care stiu ca nu prea au sanse la un transfer afara, la echipe mai mari, pe bani multi, privesc cu jind spre FCSB, singura echipa care le-ar putea asigura si lor un venit mai mare (CFR si Craiova vor numai trufandale, altele nu transfera pe bani). Jocul lor scade vizibil, este clar ca sunt preocupati mai mult sa-si caute echipa si sa-l „convinga” pe Hagi sa le dea drumul. Ultimul exemplu este Vina care, dupa ce prin iarna s-a zvonit ca-l vrea Gigi, n-a mai jucat ca inainte. Saptamana premergatoare acestui meci era ultima din perioada de mercato. Le- o fi stat mintea la meci? Tiru, Mladen au deja o varsta, probabil vor si ei altceva (la Viitorul viata e dura si bani putini). Ei, Artean, Achim si-au atins limitele, Houri este oscilant, Iancu este uneori superficial, Ciobanu si Boboc sunt bramburiti... Nu Tiru a pierdut meciul ci mijlocasii care n-au facut fata presingului agresiv al mijlocasilor fcsbisti si Coman care joaca mereu contra Viitorului cu o ambitie ce, din pacate, nu-l caracterizeaza mereu. Probabil are ceva de demonstrat. Iata suficiente exemple care pot scoate „blatul” din ecuatie. Viitorul nu e o super echipa, fara Hagi s-ar bate la retrogradare, asta-i nivelul jucatorilor, nu vedeti ce transferuri se fac? Aratati-mi unul din aia 5 decari cu care se lauda Hagi. Aratati-mi macar un singur jucator care joaca acum cu ambitia cu care jucau Ianis si Baluta in sezonul trecut. Eu nu inteleg care este rolul lui Gica Popescu, al lui Ogararu, n-au adus nimic promitator, au vandut ce aveau mai bun pe bani putini... Iata cate probleme sunt de discutat. Dar pentru un ziarist superficial este mai simplu sa zici „blat” decat sa despici firul in patru. Mai ales cand il ai pe Hagi tinta.

Ioan Suciu (1 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 19:43

Sa vedeti ce meci vor face contra celor de la Gaz Metan etapa viitoare , o sa vedem atunci cit de agitat v-a fi Hagi , dupa ce avam un fotbal de tot risul mai avem si asemenea blaturi , arbitri cu probleme mari la creier gen ... Coltescu ma mir cum totusi mai merge cineva la meciuri , pierdere de timp 100% , nu stiu cit timp vor mai transmite si televiziunile asemenea mizerii de meciuri le mai dau si o gramada de bani acestor nenorociti *** !!! RUSIneeee 😂😂😂

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează