Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Mitriță, războiul din creierul misteriosului Rotaru

Craiova are nevoie să vândă de două milioane de euro pentru a fi pe zero. Dar când îți vinzi golgeterul, riști să termini pe zero nu doar anul fiscal

Permalink to Mitriță, războiul din creierul misteriosului Rotaru
luni, 4 februarie 2019, 12:05

Craiova lui Mihai Rotaru a împărțit până acum apele în două. 

În primul rând, orașul e scindat între cei care țin cu Craiolguța și nostalgicii Craiovei lui Mititelu, chiar dacă prezența primei echipe în Liga 1 atrage mai mulți spectatori în tribune. 

Judecătorii diferitelor instanțe care au analizat dosarele legate de dispariția și reapariția Craiovei au avut și ei verdicte diferite. Fotbalul românesc e  prins, de asemenea, între opinii opuse privind modul în care echipa a ajuns direct în Liga 2, în timp ce alte branduri importante au pornit din Liga 4.

La rândul lor, ziariștii folosesc două nume, CSU și Universitatea. 

Clubul însuși este rupt în două, la fel cum a fost mintea lui Koljic la penaltyul ratat, duminică, la Ovidiu. 

Una joacă echipa lui Rotaru în sezoanele regulate și alta în play-off. Echipa, care s-a calificat până acum de două ori în minicampionatul pentru titlu, a început de fiecare dată play-off-ul la 4 puncte de lider (de fiecare dată, a terminat la 8 puncte în spate sezonul regulat) și a terminat campionatul la 12, respectiv, 13 puncte distanță de campioanele Viitorul și CFR. 

Craiova nu a arătat niciodată maturitate în faza finală din Liga 1, lăsând impresia unui satelit mulțumit cu simpla prezență pe lângă FCSB, CFR și chiar Viitorul. 

Anul acesta, Craiova e din nou la 8 puncte de lider și se pregătește de play-off. 

Și, iar, patronul e cu mintea împărțită. 

În întunecimea biroului său din centrul Bucureștiului – menținută de obloanele veșnic trase – Mihai Rotaru administrează clubul direct și-și compară rezultatele cu ce se întâmplă în vest. Craiova are un departament de marketing, produce anual sute de mii de euro din merchandising și gândește campanii de atragere sau de fidelizare a suporterilor. 

Pe de altă parte, omul de afaceri – ajuns în 2015 în arest într-un dosar de retrocedări – fuge de comunicare și detestă ziariștii care-i numesc echipa “CSU”. Un tip micuț de statură, cu aparat dentar și cu un pântec nesportiv, Rotaru preferă să discute cu jurnaliștii în privat, încercând să le influențeze subliminal părerea despre clubul său. 

În toate discuțiile, în care abordează o politețe aproape excesivă, trei sunt constantele. Stivele de dosare prin care justifică folosirea legală a numelui Universitatea, laptopul pe care finanțatorul urmărește zilnic jucători din întreaga lume, aidoma unui împătimit de Football Manager, și informația că echipa are nevoie să vândă anual jucători de minimum două milioane de euro pentru a fi în punctul numit de afaceriști “break-even”. Adică, pe zero. 

Anul acesta, șansa de a termina anul fiscal pe zero a venit în iarnă, la mijlocul campionatului. 

În fața ofertei de 7,4 milioane de euro din MLS pentru Mitriță, Rotaru s-a gândit ce s-a gândit, titlul sau banii?, și a ales banii. În privat, va spune probabil că, alegând banii, a ales să mențină echipa în lupta pentru titlu.

Dar când îți vinzi principalul marcator, riscul de a dezechilibra echipa într-un moment foarte important este uriaș. Cum să te mai bați la titlu fără golgeter?

Riscul de a termina pe zero nu doar anul fiscal, ci și pe cel sportiv, devine iminent.

Ce nu spune Rotaru în discuțiile private cu ziariștii este că egoul lui Mitriță crescuse enorm în ultimul an și intrase pe o traiectorie de coliziune cu egoul lui Bancu, de asemenea în creștere. Tensiunea dintre cei doi (foto) ajunsese în punctul în care, la ședințele interne din club, fusese nominalizată ca principala cauză pentru înfrângerea categorică cu 3-0 suferită în decembrie 2018 în fața mercenarilor lui Mircea Rednic. 

Cu vestiarul rupt și el în două, Craiova a ales să dea cash-out cu Mitriță și să reinvestească o parte din suma primită de la New York City în speranța că noile achiziții se vor adapta în timp record pentru a pune umărul la prima încercare serioasă a echipei de a se bate la titlu. 

Profitul pe anul fiscal în curs e realizat din februarie. Afaceristul Rotaru are o jumătate de creier liniștită. 

Ce se întâmplă în cealaltă emisferă nu poate fi decât ghicit, în cel mai fericit caz. 

E Mangia un antrenor de titlu sau italianul și-a atins limitele, reușind să creeze o echipă de play-off? Mai are Craiova datorii de plătit din anii promovării și a performanțelor obținute cu un doping politic important din partea baronilor PSD?

Răspunsurile, în curând pe micile ecrane și în biroul obscur din Piața Romană.  

Comentarii (65)Adaugă comentariu

Bogdan (3 comentarii)  •  4 februarie 2019, 12:23

Folosirea legală a numelui Universitatea de catre echipa din prina liga este data de decizia definitiva si irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie, decizie pe care voi cei de la GSP nu o respectati.

Bogdan (3 comentarii)  •  4 februarie 2019, 12:24

Folosirea legală a numelui Universitatea de catre echipa din prima liga este data de decizia definitiva si irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie, decizie pe care voi cei de la GSP nu o respectati.

Dan (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:26

Daca Rotaru se uita la felul cum isi fac afacerea cluburile din vestul Europei este foarte bine. Din pacate, pentru moment, clubul dumnealui capitalizeaza foarte putin din enormul potential dat de dragostea oltenilor pentru fotbal. Eu imi imaginez brandul imprimat pana si pe caramizile cu care se fac casele din ....Banu Maracine. In legatura cu Mitrita lucrurile sunt simple. Nu poti pastra un jucator care primeste o oferta salariala mult superioara prezentului contract. Asa cum Monaco nu putea sa il mai pastreze pe Mbappe. Nici macar Liverpool nu s-a opus vanzarii lui Suarez si mai tarziu a lui Coutinho, atunci cand ofertele au fost consistente. Si atunci cum ne putem imagina ca un club cu o cifra de afaceri anuala sub 10 milioane poate sa refuze vanzarea lui Mitrita pentru mai bine de jumatate din veniturile anuale? Aceeasi poveste este si cu Mangia. Omul obtine foarte mult cu un lot care nu contine jucatori cu notorietatea lui Budescu si Alibec, sau Tucudean si Deac. Ba chiar a ajuns sa se dueleze cu sanse egale cu aceste cluburi care au investit mult mai mult in jucatori. Si atunci cum sa negam calitatile acestui antrenor? In concluzie respect Craiova, Rotaru, Mangia si cred ca daca vor continua sa faca lucrurile la fel ca pana acum, viitorul suna bine.

Costin Crapcean (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:39

Articol rautacios ... .

Ryma (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:44

Un articol mai prost ca asta se poate?:)

Baiazid (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:51

"Mai are Craiova datorii de plătit din anii promovării și a performanțelor obținute cu un doping politic important din partea baronilor PSD? Răspunsurile, în curând pe micile ecrane și în biroul obscur din Piața Romană", ne zice ***. ***, ameninti cumva sau santajezi? Daca vrei sa ne lasi impresia ca tu stii mai multe decat ai scris, fii *** si publica dovezile. Sau nu le ai si vrei sa pari ***? Am auzit ca l-au arestat pe Football Leaks. Adica toate fâsurile tale de articole erau obtinute de altul, nu de competenta ta. Ce dezvaluiri mai faci tu acum despre AMP si Reghe, fetiță suspicioasă? AMP si Reghe au copii, tu nu ai. AMP si Reghe conduc limuzine, tu nu esti in stare sa-ti iei un carnet. AMP si Reghe au angajati, tu lucrezi la patron. Mai vrei?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdan (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:53

de ce esti *** ?...mi-e scarba de voi ,*** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fabius (4 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:57

Un articol scris din rautate si invidie, ignorand in mod constient adevarul . Costin Stucan un ziarist frustrat, deranjat de faptul ca o echipa din Craiova produce spectacol fotbalistic si aduce in tribune mai multi spectatori decat aduc FCSB, Dinamo si CFR la un loc. Orasul Craiova nu este scindat, marea majoritate este alaturi de CS Universitatea Craiova, echipa lui Mititelu avand sustinatori in oras cam cat au si Dinamo sau FCSB. Daca maine s-ar indeplini dorinta lui Stucan si CS Universitatea Craiova nu ar mai fi, iubitorii de fotbal nu ar trece de partea lui Mititelu pentru ca sunt satui de scandal, procese si lipsa de profesionalism. In privinta verdictelor date de instantele de judecata, desi in acest moment , in majoritate, sunt favorabile CS Universitatea Craiova, domnul ziarist trebuie sa stie ca nu prea ne intereseaza, noi iubim aceasta echipa si iubim fotbalul . Da, Universitatea Craiova a inceput din liga a 2 a, locul acesta fiind dat orasului de FRF, cu mult timp inainte ca Rotaru sa fie convins sa investeasca in fotbal si nu vad de ce ar fi trebuit sa refuze aceasta oportunitate. Despre cum joaca Universitatea Craiova in sezonul regulat si cum joaca in play-off ideile domnului Stucan par a fi cele ale unui parior perdant . Despre manageriatul clubului, pana la acest articol, toate parerile au fost laudative, fiind apreciata stabilitatea financiara sau marketingul acela aducator de euro si nu in ultimul rand fotbalul spectacol pe care Rotaru il cere de la antrenori. Manageriat care aduce un parfum de occident intr-un fotbal cu miros feudal balcanic . Domnule Stucan esti primul ziarist deranjat de politetea unui om si in momentul in care il descri cu burta si aparat dentar, te cobori la un nivel inferior si incalci toate normele deontologice specifice jurnalismului. Daca prin vanzarea, la un pret excelent a lui Mitrita, Rotaru a reusit sa detensioneze situatia in vestiar, atunci inseamna ca este un excelent manager. Mangia este un antrenor excelent, care produce fotbal de calitate si scoate in evidenta calitatile jucatorilor, crescand in acest fel valoarea individuala a acestora dar si valoare echipei. In acest articol cel mai mult ma deranjeaza asocierea pe care o face Stucan intre Universitatea si PSD . Daca mai exista o urma de profesionalism si deontologie la domnul Stucan il invit pe acesta sa aduca probe clare prin care sa dovedeasca afirmatiile respective.

nea Caisa (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:59

1. cum ar fi putut sa nu il vanda totusi la banii astia? oferta e fabuloasa. 2. si cu mitrita si fara mitrita, cfr si fcsb sunt niste echipe peste nivelul craiovei. 3. clubul este condus foarte bine si ca afacere si ca performante. acum 6 ani era un club de divizia b. ramane totusi o mare *** a fotbalului romanesc cum a ajuns acolo, dar asta e alta poveste. multe cuvinte, putine argumente.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fane (15 comentarii)  •  4 februarie 2019, 13:59

Eu ii doresc lui Mitrita sa reuseasca sa joace cat mai mult timp in MLS (tatuaje are Slava Domnului pe putinii lui centimetrii patrati).Problema serioasa este ca pana acum nu a demonstrat nimic,in afara campionatului asta submediocru. Dar nu-i asa e buna si o repatriere.

observator_federal (7 comentarii)  •  4 februarie 2019, 14:02

Achiziționarea lui Mitriță de către clubul american interesează financiar pe Universitatea Craiova (doar pe Universitatea Craiova!) și este în același timp un motiv de satisfacție pentru cei care speră în redresarea fotbalului nostru și care au o confirmare a faptului că avem și noi în Liga 1 fotbaliști de valoare. ... Că valoarea lor este apreciată mai corect peste mări și țări decât în București este deja un subiect foarte grav de discuție când analizăm - e voie? - ”performanțele incredibile” ale presei de specialitate... Cei care îl critică acum pe Rotaru, ar fi fost primii care ar fi râs de ”ambițiile oltenești” în cazul în care patronul Universității Craiova s-ar fi opus transferului (o avalanșă de aroganțe ar fi fost în toată massmedia, la adresa lui Mitriță în primul rând; unii chiar s-au grăbit în această direcție și s-au umplut de ridicol, primind ce au meritat). Cât privește ”îngrijorările” legate de Universitatea Craiova (frumos nume, frumoasă istorie, frumoasă echipă, minunată ambianță - dar toate astea se văd strâmb de la București), ele par total nepotrivitedeplasate într-un astfel de moment care nu este deloc unul nefericit. Mai bine aruncați o privire mai aproape, prin București și sectorul agricol Ilfov, unde-i jale mare...

tesio (8 comentarii)  •  4 februarie 2019, 14:06

Ca si Mironica de la sport.ro, afirm ca vorbesti prostii....mari de tot!! Sustii ca, citez: "Judecătorii diferitelor instanțe care au analizat dosarele legate de dispariția și reapariția Craiovei au avut și ei verdicte diferite...." Au avut verdicte diferite, judecatorii???hahahahaaaaa....Pai, ce, ma? a castigat familia mititelu adrian, marin, gigi, junior gabriela, liliana, claudiu, george - vreun proces, vreodata, in contradictoriu cu vreun reprezentant sau cu clubul din Liga 1? Ai tu cunostiinta de asa ceva?? Alta gogomanie incredibila este aia cum ca ar fi fost tensiuni in vestiar, intre Mitrita si Bancu....astia 2 erau chiar prieteni ! Referitor la dosarele cu care s-ar apara Rotaru, intreb...cu ce ar trebui sa se apere in Romania sec. 21? Cu arme? Pai cand omul vede atata prostie in jurul lui?? Nu trebuie sa arate lumii dovezile si paradovezile?? Sau, voi, ziaristii astia care elucubrati peste tot in spatiul public, credeti ca aveti dreptate mereu? Nu aveti, ma, deloc, dreptate....

Gogu (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 14:10

Sa le *** astora de tin cu craiolguta , *** ce esti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionut (5 comentarii)  •  4 februarie 2019, 14:23

Era o vorba veche a lui Stefan Covaci " Ca sa ai sanse sa lupti la Titlu trebuie sa ai Conducere, Antrenor si Lot, niciuna sub nota 8. A pune intrebarea in termenii : "E Mangia un antrenor de titlu sau italianul și-a atins limitele, reușind să creeze o echipă de play-off? " este deci ...doar o parte din problema. Apoi a intreba : "Mai are Craiova datorii de plătit din anii promovării și a performanțelor obținute cu un doping politic important din partea baronilor PSD ? "- intrebarea ataca direct lipsa de credibilitatea aconducerii Craiovei ( a autorului articoluui) si sugereaza metode politice care au ajutat-o. Parerea mea, desigur ..simplu microbist, dar nu oltean, este ca Universitatea nu are lot de campioana, are multe posturi descoperite, sau fara dubluri de rezerva.Nu o vad pe Craiova Campioana, distanta mare, ar cere victorii pe linie, deci cred ca oltenii au judecat corect, dispensandu-se de Mitrita un fotbalist bun, dar mofturos, care nu face faza de aparare si care arata mult egoism. Cred ca in acest an doar CFR poate determina campioana, doar daca CFR se "autodistruge" mai poate pierde Titlul. La FCSB exista ...un Becali care joaca rolul distrugatorului ( dinauntru ). Ar mai fi o necunoscuta : Fluierasii. Multi arbitri din Bicuresti arbitreaza FCSB afara si acasa, iar CFR este arbitrata foarte de ...bucuresteni, Ori, se stie, "camasa e mai aproape de piele,...decit pardesiul".

Iordache (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 14:23

Salut mai Tucane,nu cred că ți -a trebuit mult timp să scrii *** asta de articol .Așa inepții debitate și *** la voi la gazeta sunt dese.Multumiri din partea unui Oltean care nu este nostalgic după vremurile apuse ....mititelu....netoiu....staicu....

Shtu Kahn (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 14:35

In tribunele craiovene spectatorii vociferau ca Bancu joaca toate mingile cu Mitrita si viceversa, iar tu vii cu strambe de-astea de 2 lei... Dar, pe undeva, e explicabil, in loc sa invatati gazetarie sportiva de la Chirila, Barbu sau Cosasu, voi ati invatat de la *** Ioanitoaia... :)))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

skywriter (2 comentarii)  •  4 februarie 2019, 15:16

Dumnezeule cate ineptii pe centimetru patrat. Rotaru e de departe cel mai inteligent si de bun simt dintre toti investitorii (de fapt creditorii) din Liga 1. Daca era patron la una din echipele bucurestene sau ilfovene, pana acum presa ii ridica statuie. Dar ghinion! E la Universitatea Craiova si asta pare sa deranjeze. A reusit in doar cativa ani sa faca din Universitatea Craiova (alta data motiv de batjocura prin toata presa din cauza unui individ-patron *** si scandalagiu) un club de talie europeana din punct de vedere al imaginii si credibilitatii (deocamdata). Nu acelasi lucru putem spune si despre ziaristul Costin Stucan, care cu fiecare articol sau "investigatie" isi pierde tot mai mult credibilitatea (si aia la cote alarmant de reduse). Domnu ziarist 360°, v-a cam luat ameteala de la atatea incercari de a intoarce pe toate partile proiectul Universitatea Craiova. Va descrieti ca "talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent" dar eu sincer va percep si va pot descrie printr-un singur cuvant: ignorant!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

StucanTarphaWCSB (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 15:28

Ce *** esti bai Stucane:). Esti la fel ca Gadea, Badea si alti mari oameni ai acestei tari. Felicitari!

dasdfa (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 15:33

eu cred ca ai scris articolul asta sa nu adormi. sau poate ai anumite lucruri de reglat cu craiova... dpmdv esti departe rau de adevar si mai ai si un tupeu nesimtit sa scrii unele ineptii, cum ar fi aceea ca "mitrita si bancu se loveau in ego.."

anonim (5 comentarii)  •  4 februarie 2019, 15:39

Intradevar, baietii astia sunt cu adevarat cancerul fotbalului la noi. Am citit de dimineata si articolul lui Mironica legate de Viitorul si de Craiova. Daca vindea Becali de banii astia nu mai stiau cate articole de elogiere sa mai scrie, si cat de bun manager este. Cand vinde un alt club , din provincie , gata sar si ei ca vad ca s-ar putea sa se schimbe raportul de forte si nu prea le mai merge lor bine, ca de, nu mai au ce gogomanii sa scrie. De asta nu le convine de Rotaru ca nu iese sa le dea apa la moara. Pai intr-o lume civilizata, incare se vrea fotbal si presa sportiva are rolul ei. Ati scris si voi un articol despre tactica, tehnica, strategii de joc, analize pertinente, nu telenovele de care sunt pline "ziarele" voastre? Daca fac altii bain si nu Becali este rau. Asta ii roade pe i cel mai mult. La tot ce declara Becali, vor valora jucatorii lui de 10 ori mai putin decat Mitrita nu de 10 ori mai mult. Exaplica-ne putin Costine, ce inseamna pentru tine, vestiarul rupt in doua? Ai fost tu intr-un vestiar de fotbalistii? Sti tu cum sunt lucrurile acolo? Ma uit si vad doar niste neaveniti chemati ***. Aveti o problema, ma baieti. S-a decalrat oficial in justitie ca FCSB nu este Steaua si voi tot de stelisti vorbiti prin articolele voastre , dar cand ICCJ a declarat cine este Uni. Craiova voi tot de CSU vorbiti. Este concludent. De asta nici nu sunteti acreditati la conferintele de presa ale Univ. Craiova, pentru ca nu sunteti profesionisti si cautati doar samanta de scandal. Ce nu va iese voua cum trebuie in lumea asta intoarsa pe dos, o lume pentru prostii care sa va citeasca mizeriile de articole , ignorati sau tratati respectivele evenimente dupa cum va treziti dimineata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

anonim (5 comentarii)  •  4 februarie 2019, 16:02

Continuare: Mai uitate odata la meciul tur Univ. Craiova - Dinamo, si vezi ce gol (golul 2) a dat Mitrita lansat de Bancu, si mai uitate cum la la lasta Mitrita sa execute penalty-ul cu Voluntariul (scor 5-1), ca sa faca si Bancu un hatrick, intr-un meci, si mai uitate si la alte meciuri in care au jucat pe banda stanga impreuna. Ce inseamna ca e clubul impartit in doua , ma Costine? Vreti voi ma sa-l impartiti in doua , ca nu va convine ca este stabilitate si se iau decizii corecte de management. ce vreti ma sa bage omul banii si sa-i piarda ca la CFR? Pai cine-i prost ma sa vina cu bani de acasa , sa-i piarda la fotbal. Dar ca sa faci bani si sa tii si un club, iti trebuie multa mint ma. Treaba este ca voi , ca si alti suporteri de rezultat nu aveti rabdare , vreti sa se intample totul acum, in clipa asta. O echipa competitiva se construieste in ani de zile cu multe decizii , inspirate si mai putin inspirate. Uitate la Craiova Maxima, Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, sau esti prea mic ca sa sti despre ce vorbesc. Sti tu in cati ani s-au facut echipele astea? Pai asa e treaba, pentru ca la noi nu vine vreun seic sa faca o echipa peste noapte. Iti trebuie timp, rabdare, inteligenta, lucru pe care voi nu-l apreciati pentru ca u trebuie sa fie oamenii inteligenti cei care citesc articolele voastre.

Lucian (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 17:17

Un comentator și ziarist mai prost,mai veninos si mai *** ca Stucan nu este. MErgi si pupă-l in fund pe Mititelu. De unde să învățați voi jurnalism sportiv de la *** Tolontan(zis dezinfectant)?? Vai de viață voastră.

jianu george (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 17:41

Eu, spun urmatoarele : CS Universitatea Craiova are in compunere Universitatea din Craova ,CS universitar cu celelate sporturi,Primaria Craiova ,firma lui Rotariu si ceilati sponsoriiiii. Vreti sau nu vreti sa ne lasati sa revenim cu fotbalul OLTEAN ,acolo unde am fost pana la privatizarea ... Voi fi pentru seriozitate cum au ales STROIE CORNEL <TILIHOI NICOLAE,BALACI ILIE (Dumnezeu sa ii odihneasca in pace ),cei are au adus gloria FOTBALUUI OLTEAN !

orban (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 17:46

Esti bolnav de TOLONTANISM ! Tu ca si alti jurnalisti din capitala aveti ceva cu provincia. Revenitiva fratilor. Fiti impartiali.

anonim (5 comentarii)  •  4 februarie 2019, 18:33

Si ca sa vezi diferenta. Ce declara Mangia despre jucatorii de la Viitorul si ce zice oierul vostru despre cei pe care i-a luat de la Hagi atunci cand nu joaca bine. Ca sa vezi ce inseamna respect. Pentru adversar, pentru competitie pentru munca altor oameni care cresc jucatori. Scrie despre astfel de diferente si o sa fi vazut altfel sau astea nu se vand, nu fac rating. Ca te tot intrebi tu de colo daca si-a atins limitele Mangia. Vezi intai omul si apoi da cu biciul.

dan (3 comentarii)  •  4 februarie 2019, 18:33

articol la limita *** jurnalistice...tu poti dormi ca va da salariile un infractor, de exemplu?

Bluelion (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 18:40

csu Nu e Ştiința!!!Bravo Costine, mai sunt ziaristi care au curajul să spună adevarul, fără frica şi fără influente politice!Bravo!!!

George (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 22:39

Tensiuni intre Bancu si Mitrita?!!! Ce bausi, prietene! Pai astia doi luncrau impreuna pe stanga si majoritatea golurilor asa au aparut! Au inceput sa va tremure chilotii ca si perde suflul fcsb ul si ati inceputbsa inventati conflicte? Mai desfasurati, baieti! Mai desfasurati!

clujana (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 23:31

Cu un articol ca asta ramai sigur repetent la jurnalistica. Pacat.

Klauss (1 comentarii)  •  4 februarie 2019, 23:45

O *** de articol...te simti mandru?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bluelion (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 0:51

Stucane, da' in capatina ta ce se intampla? Gsp, o adunatura de idioti!

anti (12 comentarii)  •  5 februarie 2019, 1:19

adevarata Universitatea e a lui Mititelu.Scurt !

motanul incaltat (47 comentarii)  •  5 februarie 2019, 1:32

Cu toate ca Jean Padureanu a murit , cooperativa exista inca. Craiova n-are voie la titlu. Cel putin deocamdata. Iar Rotaru e un fel de Netoiu. Numai ca nu tine cu Dinamo. Vinderea lui Mitrita pe o suma dubla decit era cota sa pe transfert.markt nu pe gsp e o mare lovitura.Per total eu sunt de acord cu vinderea lui Mitrita.Daca chiar este jucator mare se poate impune in MLS si sa ajunga in Anglia....Au facut-o destui americani.MLS poate fi o rampa. Daca nu te impiedici si cazi ca prostu.

ovidiu_30003 (55 comentarii)  •  5 februarie 2019, 7:01

Craiova, indiferent de nume, a fost si va fi ajutata politic, prin CCA si alte parghii, pentru ca reprezinta un bazin important de... votanti.

Constănțean (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 8:22

@tesio: decizia definitivă și irevocabilă a CA Timișoara, ultima pe speța asta spune clar , cSU nu e Știința ! Ce mai vrei ?!? Ce draq muriți de ciudă când vă spune lumea cSU și nu Universitatea ? Faptul că aveți în palmares doar o cupă spune totul... Sc Blue lions Capital SA Mogoșoaia, Sc csu Craiova SA, SC Craiova 1948 CS SA sunt societățile pe care a activat cSU din 2013 încoace, așa că de unde și până unde sunteți voi Universitatea ?!?

valeriu (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 9:42

Uite asa o sa muriti voi bucurestenii de ciuda!

yo_yo (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 10:01

Bine baaaaa!!! Multi dusmani si... prieteni ti-am mai facut cu articolul asta. Bravo! :-D

Skywriter (2 comentarii)  •  5 februarie 2019, 10:15

Daca tot nu publicati mesajele, puteti sa dezactivati rubrica de comentarii. Altfel va faceti si mai rau de ras (de parca ati fi fost vreodata de fala).

COSTI (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 10:20

Domnule Stucan, numai rautate am vazut in acest articol, invidie multa. Multumesc domnilor care v-au aratat realitatea( Dan, Ionut, Tesio , obs. vederal si ceilalti) Desi imi pare rau ca suporter, plecarea lui Mitrita poate aduce multe beneficii clubului. Sunt sigur ca vor fi gasiti si alti fotbalisti care vor compensa plecarea capitanului. Oricum, o oferta de peste 7 mil. nu poate fi refuzata. Ipotetic vorbind, pot fi adusi 4 jucatori de peste 1.5 mil.

Andrei U (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 11:06

Are si dl Stucan o problema, ca si dl Geambasu si cam toti jurnalistii gsp. PSD. Hai sa mai scriem un articol despre nimic si o bagam pe aia ca PSD-ul toaca banii publici. Deci daca un primar atrage fonduri si investeste in ceva, e de rau. Deh, pacat ca nu erau tehnocratii lui Ciolos, ca atunci dormeam linistiti. In rest, foarte profesionist articolul. (sarcasm)

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  5 februarie 2019, 11:08

„SOS Betano-o-o ! In cantitati industriale Rotaruu´-u-u ! Olguta imi da tarcoale psdu-u-u ! Aduc zahar-u-u-u, psdu' sare Brancusiu-u-u si echipa mea am iesit la vanatoare Olguta-ta ma stie — cu Brancusi am combinat-o mai demult Am pus cashu' pe masa si-a venit sa o consult” - o-o-o zdranga-zdranga, scuze Costin da sint inca sub "muzica" prietenei bronzate a-lu tov Cosmin Guse - Maricela ori asa ceva, pacat sa sotu care mesteca continu-u-u "muzica" nu avea scobitoarea in gura - care defineste bine originea: daco-suedeji-i-i-i plus roma-ni-i-i ------------------- Pacat ca Vodut n-a jucat la Craiolga caci Clona psdista reprezinta cel mai bun exemplu de educatie. Joaca cu Betano !!! - fac reclama „preocupatiei“ lui Vodut. Mai mult, Betano si Coloana Infinitului au format o Cruce. Cit de nesimtiti si … trebuie sa fie oltenii astia psdisti ca sa-l fure pe Brancusi ? Alta hotie, una la care trebuia sa intervina Statul – ala caruia ii este paralel ori perpendicular. -------------------- PS La multi ani Hagi !!! Apropo de Hagi care e iar primul, campionul a preferat sa piarda bani si un jucator promitator ca sa va mai dea o lectie de campion. Loto, roma-nii sint de 25 de ani infectati. Sint statistici care sa ma contrazica ? Jocuri de noroc, pariuri – unde Ro nu si-a atins maximul desi are potential imens, cel mai mare pericol pentru societate. Ce-a facut Statul - Vasilica, Abramburicii din educatie, tuicarii si spalatorii de bude psdiste din mts - FRF, Liga Profesionista ? Cluburile, patronii ? Media ? Stucan ? -asa isi ia si el salariul. Misterios ? - hai nu zau. Asta e o limba ba, romana-a-a-a, cit "zahar" ti-a pus pe masa ?

corneliu (7 comentarii)  •  5 februarie 2019, 11:51

Nu stiu, intreb, dar Roataru nu provine din cadru "SERVICIILOR" cu tot cu procese? Dl Stucan, care "acopera... speta", ne-0ar putea spune si noua! Asta, da subiect!

tesio (8 comentarii)  •  5 februarie 2019, 15:09

@tesio: decizia definitivă și irevocabilă a CA Timișoara, ultima pe speța asta spune clar , cSU nu e Știința ! Ce mai vrei ?!? Ce draq muriți de ciudă când vă spune lumea cSU și nu Universitatea ? Faptul că aveți în palmares doar o cupă spune totul… Sc Blue lions Capital SA Mogoșoaia, Sc csu Craiova SA, SC Craiova 1948 CS SA sunt societățile pe care a activat cSU din 2013 încoace, așa că de unde și până unde sunteți voi Universitatea ?!? alooo, [email protected] vorba pe la noi pe aici prin Oltenia...dupa ce ca esti....., mai si semnalizezi !! Nu mi-e, ma, necaz ca ne striga lumea CSU...mi-e necaz cand altii sustin neadevaruri strigatoare la cer!! Pai Decizia aia a Curtii de Apel Tm nu e opozabila fam mititelu adrian , marin, gigi, junior liliana, gabriela, claudiu, george - aia despre care sustii tu ca e "adevarata" Craiova....decizia aia nu privea deloc acea familie ptr ca nu era parte-n acel proces !! Adevarata Craiova a murit fiind ucisa de familia enumerata de mine mai sus....sa ti-i mai spun odata??? A fost declarat falimentu ` !! Intelegi, dobrogene???

Eugen (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 15:26

Razboi e numai la stiucan in creier. Deocamdata ,la Craiova e numai profesionism . Sa lasam trimiterile cu tenta , de toate culorile. Da' ei , domnii ziaristi , nu prea stiu sa scrie pozitiv. Ca nu vand nimic. La ei totul e la extreme - ori in nori ori in noroi. Pe pamant nu mai exista nimic. Despre Mitrita doua vorbe : decizie luata cu capul pe umeri . Toata lumea se uita in gura lui giginio , ca se bate la Liga Campionilor , ca investeste , bla,bla. Nu evalueaza nimeni unde suntem cu adevarat. Daca va uitati cu atentie , observati ca la Craiova bugetul creste anual , cu cifre sustenabile, intr-un anumit ritm . Publice . Nu aberatii publicate de ziarisi. Nu peste tot vin arabii cu poala de bani .... gata hai sa luam titlul. Noua , la Craiova , ne place spectacolul , mai mult decat titlul , SIC .

constantean (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 17:10

@tesio: ce te-ai enervat ma, asa? doare adevarul ? ce ma doare pe mine ca a fost opozabil sau nu Mititelu in procesul de la Timișoara? importanta e decizia: csu NU e Stiinta !!! 'tereac cu clona ta cu tot !

Cata (2 comentarii)  •  5 februarie 2019, 18:01

Un articol ***! GSP, un ziar care uraste Craiova fotbalistica adevarata prin ziaristii sai slab informati si rau intentionati! Acest articol contine o multime de minciuni si mult, mult venin! O sa crapati de invidie cand vor veni 30.000 de specatori la fiecare meci, cifra la care echipele voastre din Bucuresti nici nu viseaza! Sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cata (2 comentarii)  •  5 februarie 2019, 18:04

Un articol plin de minciuni si meschinarii! O sa crapati de invidie cand vor veni la fiecare meci pe Oblemenco 30.000 de spectatori! Ar trebuie ca niciun suporter al Universitatii sa nu va mai citeasca!

geana (1 comentarii)  •  5 februarie 2019, 18:51

bv tata .. .mare ziarist esti .. sau mic.. iti alegi singur ...pacat ca iti castigi bani din asta

prazilian (7 comentarii)  •  5 februarie 2019, 18:58

Mai Stiucane, eu chiar credeam ca esti un baiat de caracter, se vede ca m-am inselat ! Du--te ,tu, la palat si lasa-ne pe noi asa , cu vestiarul in doua ,sau mai ai o varianta: bagati unghiile in gat de invidie, ca altii fac, ce nu poate idolul tau becali !Sa-ti fie rusine!!!

anonim (5 comentarii)  •  5 februarie 2019, 21:20

Hai sa-ti mai trimit una, apropo de egoul lui Mitrita si al lui Bancu: "Alex Mitriță își va lua la revedere de la suporterii Științei și de la Peluza Nord Craiova duminică seara. Lovitura de începere în ceea ce este „șocul” acestui mini-retur va fi dată de Alex, nu înainte de a preda banderola lui Nicusor Bancu. Fii în tribune alături de Alex Mitriță, cel care vine special pentru a celebra prima victorie în campionat din 2019." Cam asa se face intr-o lume civilizata. Sti despre ce vorbesc nu? Sau si asta o pui la indoiala?

Comentează