Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Toți bărbații președintelui

Bărbatul grizonant de aproape 70 de ani, cu ochelari și cu figura marcată de niște probleme de sănătate, s-a strecurat aproape nevăzut printre invitații de cinci stele de la lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu, cu un reflex dobândit în tinerețe, […]

Permalink to Toți bărbații președintelui
marți, 27 februarie 2018, 3:28

Bărbatul grizonant de aproape 70 de ani, cu ochelari și cu figura marcată de niște probleme de sănătate, s-a strecurat aproape nevăzut printre invitații de cinci stele de la lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu, cu un reflex dobândit în tinerețe, ca șef de sală.

“Te pup, Ionuț”.

În anii 90, când Lupescu juca încă la Dinamo, actualul pensionar trăgea sforile Cooperativei. În biroul lui de la federație, secretarul general făcea delegările împreună cu patronii de club influenți. Aceștia îi dictau: “Salomir la Rapid – Gloria, Chivulete la Ceahlăul – Dinamo…”.

Tot el coagula aparatul de vot atunci când Mircea Sandu trebuia reales. De ziua lui, anual, federația dădea un banchet somptuos, garnisit cu vinuri și cărnuri aduse în portbagaj de membrii afiliați din teritoriu.

“Pentru domnul secretar general, La Mulți Ani!”

Luni, la Marriott, fostul conducător l-a luat deoparte pe Florin Prunea, confidentul și mâna dreaptă a candidatului Lupescu, și a discutat cu el animat timp de aproape 20 de minute, într-un colț retras. Dialogul era, evident, confidențial după privirile aruncate în jur de cei doi (foto jos).

Bărbatul se numește Adalbert Kassai și a venit să-l susțină pe Ionuț Lupescu, fostul său coleg din conducerea FRF.

El s-a amestecat tăcut în sală printre jucătorii excepționali, veniți și ei pentru fostul lor coleg de generație.

În stânga sa, în spatele lui Lăcătuș, Iovan și Pițurcă, un alt bărbat de aproape 70 de ani se purta de parcă toți invitații veniseră în acea zi pentru el. Cu o mină poruncitoare căpătată în cei 24 de ani în care i-a avut subordonați pe toți cei din sală, fostul președinte al federației i-a cerut microfonul MC-ului Cătălin Neamțu.

“Să spargem gheața, nu?!”.

A urmat un discurs de câteva minute în care i-a îndemnat pe oamenii de fotbal să-l susțină și să aibă răbdare cu Ionuț Lupescu.

Pe vremuri, exact așa le cereau alți oameni de fotbal membrilor afiliați sprijinul pentru el, conducătorul.

Același conducător, care în 2014 l-a acuzat pe Lupescu de trădare și de complot cu Răzvan Burleanu, s-a întors patru ani mai târziu să-l susțină pe trădător. 

El este fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, și – în ultima zi a mandatului său –  opt oameni de fotbal importanți au fost condamnați pentru fraudarea cluburilor.

Federația a tăcut, tot timpul, complice.

La lansare, în umbra lui Mircea Sandu a stat mai mereu un bărbat de 68 de ani, cu sacou de catifea și un fular bleu în jurul gâtului.

Toți marii fotbaliști, inclusiv Gică Popescu, l-au salutat, s-au pupat cu el și au schimbat impresii.

E fostul rector al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti. În ultimii ani, a fost coordonatorul științific a opt cărți scrise în penitenciar de condamnații Gigi Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Ioan Becali, George Copos și Gică Popescu.

Fără avizul său, operele oamenilor de fotbal menite a le reduce pedepsele nu ar fi avut valoare științifică. 

Bărbatul (foto, în mijloc, între Hagi și Viorel Păunescu) se simte în fotbal ca peștele în apă, dovadă și faptul că a fost angajat la FRF și la Dinamo, în era Borcea.

Numele său este Viorel Cojocaru și a venit să-l susțină pe Ionuț Lupescu.

Pe rândul din spatele său, un alt bărbat de 57 de ani cu calviție a ascultat cu atenție și a aplaudat energic discursurile de pe scenă.

S-a întors încruntat la un ziarist care i-a adresat o întrebare mai puțin comodă lui Lupescu, apoi a zâmbit discret atunci când candidatul a negat sprijinul politic: “Eu nu cred că politicul se implică în alegeri. Eu nu cred că, pe de altă parte, noi, fotbalul, trebuie să îndepărtăm politicul”, a spus candidatul în finalul discursului său de lansare a candidaturii.

Imediat, bărbatul s-a ridicat și a așteptat răbdător ca Lupescu să ia primele impresii de la Hagi, Popescu și Petrescu, apoi a mers și l-a pupat amical pe obraji.

Cei doi (foto sus) se știu de mult. Pe vremuri, susținătorul lui Lupescu licita și câștiga în numele Balkan Petroleum tricourile purtate de fotbaliștii din Generația de Aur la Gala Hagi sau la Seara Campionilor.

Mâna dreaptă a condamnatului Marian Iancu și fost director la Rafo Onești, invitatul lui Lupescu este ceea ce în politică se numește un traseist. Deputat PDL, secretar de stat în mai multe ministere, membru PNL, apoi PMP, bărbatul a fost trimis în judecată de DNA, în ianuarie 2018, pentru luarea unei mite de 23 de milioane de lei, în perioada în care era secretar de stat la Transporturi. 

Numele său este Marin Anton și a venit să-l susțină și el pe Ionuț Lupescu.

Sub ochii săi și ai celorlalți invitați, un bărbat care va împlini 50 de ani în decembrie a încercat să explice pe scurt o strategie neelaborată, din cauza deciziei târzii de a candida.

El a vorbit despre refacerea ADN-ului fotbalului românesc și despre importanța celor prezenți în sală pentru viitorul sportului pe care vrea să-l conducă.

S-a uitat fix în ochii lui Gică Popescu, aflat în primul rând lângă cumnatul Gică Hagi.

“Dacă lucrurile ar fi mers bine în România, cu siguranță nu eram aici. Sau cel puțin în fotbalul românesc. Dacă acum patru ani, colegul meu ar fi fost președinte, cu siguranță am fi fost mult mai departe. Nu aș fi avut niciun motiv să mă întorc”. 

Momentul e atât de departe de alegerile din 2014. Atunci, tatăl bărbatului de pe scenă declara:

„Va fi o luptă din care vor câștiga frații Becali. Vin la putere odată cu Gică Popescu. Asta este situația! Va veni mafiotul cu frații Becali la conducerea FRF. Gica Popescu a fost un mare fotbalist, dar s-a mânjit până la Dumnezeu în momentul în care s-a asociat cu frații Becali. Hagi e un mare șmecher, îl bagă la înaintare pe cumnatul său. Dar va veni și el pentru lovele”. 

La câteva zile după această declarație, Popescu și frații Becali aveau să fie condamnați în Dosarul Transferurilor.

Vorbele îi aparțin lui Nicolae Lupescu.

Nu a mai apucat să-și vadă fiul mulțumindu-le lui Popescu și Hagi pentru sprijinul acordat înaintea alegerilor de peste o lună și jumătate.

Inamici pentru o perioadă, vechii coechipieri s-au aliat din nou.

De ce?

Lupescu nu a răspuns la această întrebare și la altele nerostite. Dar nu pentru că nu a vrut, ci pentru că actorul Neamțu a luat microfoanele ziariștilor după câteva minute. “Gata, nu se mai pun întrebări”.

De ce? Cine a decis?

Actorul a răspuns, ușor vexat: “Eu”.

Reporterii l-au prins, însă, pe Mircea Sandu la plecare: „De ce îl susțineți pe cel pe care l-ați făcut trădător acum patru ani?”

Cel poreclit Nașu’ s-a uitat peste oamenii din fața sa.

“Viața este în așa fel făcută încât te aduce din când în când să te bucuri, să regreți, să ierți…Până la urmă, când vorbesc cu un jucător, vorbesc aceeași limbă. Și asta e cel mai important”.

Pentru o zi, familia fotbalului românesc a vorbit din nou aceeași limbă.

În fața televizorului, un bărbat de 48 de ani schimba mesaje cu cei din sală, de pe telefonul restricționat. Și el vorbește aceeași limbă cu ei.

Dacă nu ar mai avea câteva luni de detenție pentru fraudarea propriului club, ar fi venit și el la Marriott să-l susțină pe Ionuț Lupescu.

Numele lui este Cristi Borcea și, înainte de condamnare, și-a petrecut concedii în străinătate alături de bunul său prieten care va candida la alegerile din aprilie.

Comentarii (132)Adaugă comentariu

mordved (7 comentarii)  •  28 februarie 2018, 6:47

Articolul nu e chiar rau, deso nu inteleleg obsesia asta cu varsta: ***. Dar nu are chichirez. Astfel de asocoatii sun formate din natangi, interlopi si viitori interlopi. Ce alegeri FRF? Ne straduim de aproape 3decenii cu presedintele tarii so mereu dam chix.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Addy (9 comentarii)  •  28 februarie 2018, 7:44

Corect articol. Aceste lucruri trebuie spuse. Din pacate, romanii sunt mereu pusi sa aleaga intre doua rele...

Observator (24 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:01

Domnule Stucan (ma straduiesc sa fiu politicos, intrucat sunteti fiul cuiva si, poate, aveti si vreun copil), in viziunea dvs. nimeni in afara de actuala conducere a FRF n-ar fi indrituit macar sa candideze la apropiatele alegeri! V-a scapat cineva neatacat dintre apropiatii lui Lupescu? Daca am judeca in aceasi cheie, oricare din actuala conducere (ma refer la burleanu, visan si bodescu) n-ar trebui sa aiba voie pe vreun stadion, intrucat sunt pe traiectorii paralele cu fenomenul; de asemenea, dvs. insiva nu aveti prea multe in comun cu gazetaria sportiva, dar nici cu justitia, in care ar trebui sa functioneze prezumtia de nevinovatie! In rest, raspundeti-le macar celor care va aproba/citesc/venereaza! O.

Observator (24 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:04

Erata: "...in aceeasi cheie... "! Graba! Adevarul este ca ma simt vexat de fiecare data cand publicati cate un material, astfel incat reactionez un pic in pripa si nu recitesc postarea inainte de a o trimite! O.

marian (3 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:30

Campanie gsp impotriva fotbalistilor. Dupa ce au distrus gimnastica s-au napustit asupra fotbalului. Asta e, afacere in familie ! Famiglia burleanu cu vochin, fratii stucan, tolo, gusti si alti profitori.

zorrozabal (21 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:46

@boiangiu marian In echipa aia minunata-plina cu slugi ale lui GG-pe care ne-o propui,cum naiba de ai uitat sa-l bagi-in frunte-tocmai pe MM Stoica?Si ce sa caute Pusztay si Claudiu Niculescu in gasca aia?

george (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 8:48

am impresia ca tot ce scrie GSP pe aceasta tema este in sprijinul lui Burleanu..vai mama noastra

gino (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:02

Ai uitat de alt parnaias care era in sala PITZURCA.Cum ai uitat sa amintesti de absenta lui DRAGOMIR zis Crleone, cu el tabloul golanilor din fotbal ar fi fost complect.

Dobrogeanu (2 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:10

Pur si simplu lamentabil. Atata munca pentru nimic. Aveti multe frustrari acumulate stimabile! Si vad ca mai aveti si alti colegi la fel de dornici de a asocia raul cel rau de imaginea lui Ionut Lupescu. Pe cine vreti sa faceti voi Fat Frumos pe cal alb in aceasta poveste? Ca mizerabilii se aduna pe langa prada, ca niste hiene de hoit, asta nu e ceva nou, doar ca limitat fiind, considerati prada tot pradator. Si aici ati zbarcit-o! Nimic din zecile de randuri muncite nu mai face sens. In fond, nici Lupescu nu a prezentat mare proiect. Nu a dat nimic concret. In ceea ce ma priveste il vad la fel de pregatit pentru acest post ca si portarul institutiei. Vine cu imaginea "neamtului" care a stat prin diverse functii in forurile europene. Ce a facut concret, ce plus valoare a adus, niciunul nu va munciti sa aflati. Va multumiti sa stati ca babele la poarta cand trece nunta si inventariati cu venin cine merge la nunta, cu ce e inbracat, daca x vorbeste cu y sau sunt tot certati... Hai domne, sunteti pe bune? Niciunul dintre candidati nu are nici cel mai mic motiv sa fie popular pentru cititori. Niciunul nu-si face public programul. Ambii isi fac calculele convingerii membrilor breslei, societatii inchise a fotbalului. Nici Burleanu si nici Lupescu nu vor sa transparentizeze nimic, si atunci ... de ce atata efort stimabile?

marian (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:17

o radiografie excelenta a asa-zisului ,,fotbal romanesc".....

Calin (6 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:19

Aleluia! E reconfortant sa vezi ca mai exista cineva care spune lucrurilor pe nume intr-o presa sportiva tabloidizata si ***! Nu zic ca Burleanu e bun, dar e mult mai nimerit, decat sa ajunga federatia pe mana celor care au pus-o pe butuci.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adi (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:33

Bravo, Costin! Iti apreciez mult opiniile. Vrei sa faci putina lumina, demascandu-i pe cei cu un trecut dubios, care nu au ce cauta in "structurile federatiei". E foarte asemanator cu politica de la noi, se vrea restauratia "vechilor" si un control mai mare.

Cdx (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 10:48

Nu inteleg acest atac si ce legatura are,ce putea sa faca Lupescu?cred ca mai important e faptul ca le are alaturi pe mai toate legendele fotbalului romanesc,poate nici ei nu sunt perfecti,dar cu siguranta doresc altceva.....

ACS (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 11:08

F. bun articolul si corect. Ar mai fi fost inca multe de spus despre acesti indivizi care nu accepta nici macar notiunea de schimbare,ce sa mai spunem de punerea in fapt a acesteia. Faptul ca unii dintre ei au dat putin mai bine decat altii cu piciorul in minge, nu inseamna automat ca cineva din lumea asta le echivaleaza experienta cu o diploma universitara,obtinuta pe bune. Care le dadea dreptul,cel putin, sa poata articula corect,in limba neamului pe care-l tot pomenesc, un minim de cuvinte coerente care, cu bunavointa auditorului, sa formeze macar o propozitie simpla. De fraze sau concepte puse in pagina nu mai vorbesc. Cand apar cu obstinatie pe diferite posturi, este un atentat la limba romana si la bunul simt . Si nivelul la care poti sustine o conversatie, cum scrasnesc si se poticnesc cuvintele cand incerci sa le dai drumul in eter, este un indicator important al nivelului intelectual al fiecaruia. Si de aici, ajungem la o minima competenta manageriala. Caci totul se leaga. Eu n-am vazut la aceasta lansare decat o gasca (cum bine a spus baiatul de pe scena) de cartier, care incearca sa puna mana pe gaina cu ouale de aur. Nu am nimic personal cu ei, dar parca nu este corect pentru un sport atat de influent si indragit sa "beneficieze" din nou de influenta nefasta a acestora. Ce bine ar fi daca fiecare ar face ce se pricepe mai bine...

MitiK (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 11:11

.........cel mai mare sustinator al luin Ionut Lupescu este chiar senior Burleanu, respectiv rezultatele obtinute in mandatul sau. Burleanu are meritul de a fi facut astfel incat sa-l regretam pe M Sandu.........niciodata fotbalul intern nu a fost mai aproape de uitare decat acum, ceea ce este f trist. Aproape ca nici nu mai conteaza trecutul dubios al celor care il sustin pe Lupescu cand prezentul este atat de neinteresant/jalnic la toate nivelele fotbalului romanesc.

victor L (10 comentarii)  •  28 februarie 2018, 11:23

dle Stucan, sint convins ca stiti: adevarul supara!

mg (15 comentarii)  •  28 februarie 2018, 12:15

Pune-i pe alţii să vâslească, iar tu stai la cârmă. Dacă iese prost, dă vina pe vâslaşi. Probabil că ăsta e cel mai important sfat primit de la Naşu'.. Şi i-a adunat aproape pe toţi. Unii au venit din prietenie, alţii din interes, vreo câţiva şi-şi.. Bine că s-a umplut sala. Despre program am înţeles că nu e, dar trebuie făcut coagulând toate forţele.. sună bine. Politicul abia aşteaptă să sprjine în sfârşit fotbalul, "cu mâinle curate" desigur.. Vestea cea mai tare e că va fi refăcut ADN-ul.. Pe lângă sănătate fotbalistică generalizată, chestia asta revoluţionară va inspira medicina umană şi ne paşte, oameni buni, premiul Nobel ! Ziceam şi eu aşa, n-am dat cu vâsla.. :)

aciduzzo (14 comentarii)  •  28 februarie 2018, 12:45

Q.E.D. Sau mai exact ceea ce se banuia....sau se stia......sau se presupunea......sunt unii p-aci care dau in Stucan asa doar ca sa se afle-n treaba!! Ia priviti personaje.....KAIZERU(!!!!).....MINCINASU (adica NASU)......BEBITA.......COJOCARU......ANTON.......fotbalul romanesc e pe maini sigure! .....nu-l vad pe Cristi......Bivolaru......nu Borcea......puschea pe limba!! .....y nada mass......aoleu.....stai ca e cu mass......in min.93......asta e mai ghinion decat accidentarea lui Neymar.......care vine perfect pe zicala AI GRIJA CE-TI DORESTI CA S-AR PUTEA SA TI SE INTAMPLE!!!....Cum e fotbalu asta.....mare coarda uneori.....da e coarda ca e facut cu coarde....sau corzi??!!

Ady (2 comentarii)  •  28 februarie 2018, 12:52

Oamenii aia din spatele președintelui au făcut două baze Mogoșoaia și Buftea două hoteluri Burleanu nu a făcut nimic decât a tocat banii federației ai sponsorilor mese peste mese cu caracter electoral sint curios să văd ce deficit are federația cînd se dă bilanțul in aprilie ultima dată anul trecut erau 13 milioane minus dacă m-ai cîștiga un mandat sa ales praful de fotbalul românesc. Apropo Costin fratele tău pe cine sprijină pe Burleanu deci și tu ești interesat să dai cu noroi in foștii conducători. Burleanu de ce nu a fost interesat sa ia bani pentru investiții cum a făcut Mircea Sandu pentru că pe ăia nu poate să îi toace . Realitatea este că nu știți ce le poate pielea conducătorilor federali din actuala conducere.

Calin (6 comentarii)  •  28 februarie 2018, 13:07

@ACS Super comentariu. Se inoculeaza ideea ca ar trebui sa fie presedinte un fost jucator, pentru ca doar acestia se pricep la fotbal, "vorbind aceiasi limba".

Calin (6 comentarii)  •  28 februarie 2018, 13:40

E clar ca Burleanu nu e un manager stralucit, dar e cea mai proasta solutie sa fie inlocuit cu mafiotii care au distrus fotbalul romanesc, care au muls zeci de ani fara sa puna nimic inapoi. Ce a preluat Burleanu de la Mircea Sandu si a distrus? Nu mai avea ce. Totul era praf. Cel putin acum selectia nu mai e conditionata de semnarea cu anumiti impresari, iar regula 21 se dovedeste ca fiind de bun augur. A incercat sa dezvolte fotbalul juvenil prin Centrele de excelenta. Esecul acestora se datoreaza nu ideii in sine ci cadrului legislativ. Cu o implicare corecta a politicului in sport, aceste centre n-ar trebui facute cu primariile, ci cu Ministerul Educatiei si cu cel al Sportului.

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  28 februarie 2018, 13:58

dar tu Stucane al cui esti ? Cu cine ai vota daca ai pune ceasul sa sune ? Stiu, esti imartial ca un bolovan, ca asa iti cere ortografia, dar ... Imediat dupa ce-a aparut articolul tau – bun nu zic, am si zis ca ar putea reprezenta mai bine opinia gsp – a fost un timp bun ascuns articolul lui Gusti Roman, un om o opinie ! Azi tu esti inca la vedere cu niste poze care surprind niste brontozauri ai adevaratei epoci de aur, cea iliesciana, pentru toti oamenii liberi de orice meserie si constiinta. Cunosc opinia gsp, „Kaisere care te-ai intors din mila pentru noi si Patrie inapoi, ai lasat vila de pe malu lacului elvetian si scaunul UEFA, dar te rugam frumos sa te lepezi de niste oameni …“ Atit ai fost in stare, tu care ai putea investiga si candidatul Lupescu, viermele din el. Nici macar din interviurile epocii de aur n-ai scos nimic. Nici statistici ale FRF. Nici macar din istoria ultimelor alegeri. Burleanu a facut mari greseli, Vochin la fel, poate el a gresit cel mai mult, dar doar din necunoastere si intentia de a face bine facind altceva decit cei care au condus un sfert de veac tot sportul spre dezastru !!! Iti amintesc ca daca nu aparea Burleanu, azi il aveai pe Avram, iar asta ar avea si azi sanse mai mari decit Lupescu si chiar Hagi. In orice caz, te anunt ca eu adun chiar daca vei face si tu ca anumite postari sa nu mai apara ca asteptind moderarea, cum face de citeva zile si nea Ovi. Tvarsu tontolan, care nici nu permite unora accesarea la blog si opinii are deja un dosar impresionant. A cenzurat tot si cind i-am luat apararea ficei lui Voiculesu, poate chiar de aceea, caci este la mintea gainii ca Corleone e vinovatul principal. Trebuie sa aiba anumite dovezi si un grad corespunzator daca azi nu sta sub un pod si o intreaba de acolo pe Doamna Codruta daca a actionat legal. Doar tatal sau l-a intors de pe aeroport pe regele Mihai. Cine stie la ce trebuie faptul ca ai cenzutat si tu, absolut totul, in mare, 99,99 % acelasi text care aparuse la Gusti? Tu esti mic, in crestere, sper ca nu vrei sa ajungi un exemplu ordinar de mani-pulator !

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  28 februarie 2018, 14:30

...interesan articol...atipic...e bine cand cineva scrie altceva ...asa mai aflam si noi cei care nu ne uitam la Tv cine a fost acolo ...

JJdinFJ (1 comentarii)  •  28 februarie 2018, 15:19

Felicitari. Fantastic de bine structurat si scris! Asta e treaba unui jurnalist de mare calitate: sa prezinte fapte care determina cititorul sa re-evalueze realitatea. E de colectie! Multam fain!

de pe ‘ici ‘sa (8 comentarii)  •  28 februarie 2018, 19:30

reintoarcerea cooperativei.

Constantin kiuta (1 comentarii)  •  1 martie 2018, 9:21

Puteti sustine pe cine doriti ! Nu inteleg sub nici o forma obsesia precizarii varstei ! Este o calitate sa fii tanar sau matur ,este un argument in plus ?

Comentează