Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

O finală de uitat

La Madrid, Liverpool a câștigat pe merit UCL devenind astfel, după o pauză de 14 ani, campioana Europei

Permalink to O finală de uitat
duminică, 2 iunie 2019, 3:37

Pentru a șasea oară în istoria unui club ce sărbătorește luni 127 de ani de la înființare. Scriu pe merit, deoarece „roșiii” antrenați de charismaticul Klopp au etalat un plus de valoare. Ceea ce se știa, Liverpool fiind socotită favorită în duelul cu Tottenham. Care a jucat mai mult, a avut 61% posesie, dar nu și mai bine. Dovadă că a tras puțin la poarta lui Alisson și a ratat prima ocazie de gol doar la jumătatea reprizei secunde, prin sud-coreeanul Son.

Pe The Reds i-a ajutat și faptul că slovenul Skomina le-a acordat, încă din secunda 23, o lovitură de la 11 metri. Practic, meciul a început de la 1-0 pentru Liverpool. Decizia „centralului”, care a fluierat henț la Sissoko, a stârnit o întreagă polemică. Probabil ați citit că unii foști arbitri spanioli de top i-au dat dreptate. Alții au considerat că s-a pripit.

La noi, Crăciunescu și Balaj au apreciat că Skomina a procedat regulamentar. Nu le poți pune la îndoială competența, deci n-ai cum să-i contrazici. Totuși, din ce știam eu și nu numai, la henț trebuie să existe intenție. Obligatoriu, așa precizează cartea. Ori, mai nou, jucătorul să nu-și mărească suprafața corpului. Sâmbătă, într-adevăr, mingea i-a sărit lui Sissoko din piept în braț, doar că mijlocașul francez n-a lăsat nicio clipă impresia că ar fi vrut să joace mingea cu mâna. Și-atunci, unde a fost intenția?!, permiteți-mi să întreb și să mă mir, chiar dacă VAR a confirmat opinia arbitrului sloven. Sincer, nu prea mai înțeleg când se acordă henț și când nu.

Cu 1-0 din start, Liverpool a preferat să tatoneze, să conserve avantajul. Ca atare, Klopp n-a mai forțat, a întărit defensiva cu Milner în locul lui Wijnaldum. Din păcate, deși a deținut inițiativa, Tottenham n-a reușit nimic deosebit și partida s-a desfășurat ca una de rutină, nespectaculoasă. Mai degrabă anonimă. A mai condimentat-o pătrunderea pe teren a unei tinere îmbrăcate sumar, în costum de baie, atât că n-am văzut imagini pe micile ecrane, operatorii mutând repede camerele! FIFA și UEFA interzic asemenea imagini „imorale”. Exces de zel, pudibonderie ori amândouă?

Destui îl acuză pe Pochettino că a pierdut duelul din cauză că l-a introdus târziu, abia în minutul 66, pe Lucas Moura, autorul senzaționalei triple din returul de poveste cu Ajax de la Amsterdam. Și că nu l-a schimbat, celălalt reproș fundamental, pe Harry Kane, absent din 9 aprilie, accidentat la gleznă. Poate că tehnicianul argentinian a greșit. Totuși, haideți să fim drepți, cine s-ar fi dispensat într-un asemenea meci de un vârf care a marcat în actualul sezon 24 de goluri și a dat 6 assist-uri în 40 de întâlniri, ba mai e și căpitanul naționalei? Cu certitudine, nu cei ce-l critică în prezent pe Pochettino și-l trag de mânecă. Ei fac parte dintre vitejii care se-arată în urma fiecărui război.

Am auzit la BBC un comentator spunând despre finala de la Madrid că „este una de uitat”. Oare? Chiar dacă i-a lipsit acea doză de fantezie tipic latină, de exuberanță, ea a plăcut cât a plăcut prin angajament. Prin îndârjire. Prin bărbăție. Iar fanii „roșilor” n-o vor uita, cum n-o va uita nici maestrul Jürgen Klopp, la prima finală continentală câștigată după trei pierdute.

Așa se rânduiesc lucrurile în fotbal de când lumea: fanfara cântă doar pentru învingători. Pentru cei de la Liverpool, care au avut mai multă calitate.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

spinoza (28 comentarii)  •  2 iunie 2019, 15:59

Bine punctat! O finala anosta. Mult mai frumoase semifinalele...

tandd (79 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:02

nu scrie in nici un regulament ca trebuie sa fie intentie la acordarea unui penalty,intentia doar stabiliste masura disciplinara complementara,iar in faza respectiva sisoko are mana foarte sus si departata de corp asta e motivul penalizari.

Tibi (19 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:03

Cred ca era hotarit de UEFA sa cistige Liverpool altfel nu se dadea un penalty controversat chiar in minutul 1. UEFA face jocurile cum vor muschii ei.

eueuue (1 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:13

Eu stiu ca, hent se acorda atunci cand mingea are o traiectorie favorabila atacului iar mana aparatorului schimba acea traiectorie. Intentie sau nu, centrarea aia cauta si parea ca va gasi un jucator al lui Liverpool (imi scapa numele, cel in zona centrala a careului) pana sa fie oprita de Sissoko cu mana, care oricum nu era pe langa corp. Pacat ca a inceput meciul asa, dar mi se pare corecta decizia.

Emil Moto (1 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:16

As crede ca e vorba de copii care au intre 10-16 ani si vor da search pe google la 'vitaly uncensored' instant. Nu e in regula sa expui asa ceva copiilor, cand nu e nicio restrictie de varsta fiind meci de fotbal.

Dragos (250 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:25

De acord dar sunt convins ca meciul ar fi aratat mult mai bine daca arbitrul nu ar fi dat penalti in minutul 1. S-ar fi jucat mult mai deschis din partea lui Liverpool echipa superioara valoric.

Lup (13 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:26

Imaginile cu intruși sunt interzise pentru a descuraja astfel de gesturi. E logic, daca nu te vede lumea, tentația e mult mai mică.

Marius (347 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:27

citez: "...mingea i-a sărit lui Sissoko din piept în braț, doar că mijlocașul francez n-a lăsat nicio clipă impresia că ar fi vrut să joace mingea cu mâna. Și-atunci, unde a fost intenția?..." Nea Ovidiu, daca erai atent la reluari, observai ca francezul dupa ce este atins de minge in partea superioara a bratului, duce mana in mod voit in jos, in incercarea de a para, exact cum fac portarii la handbal. Mai exact il atinge pana si pe degete, nu numai pe brat. Deci, simpla afirmatie " nu a avut intentie" trebuie sustinuta de imagini video, care sustin contrariul. In plus, precedent a mai existat pentru asemenea faza, identica. Unul ar fi meciul din MLS dintre Kansas si New England, min. 63, aici (https://www.youtube.com/watch?v=ncjPgK4eguM)

doilaunu (195 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:27

va propun sa il ajutam pe maestru cu linkuri de siteuri specializate unde tinerele imbracate sumar nu sunt cenzurate. Haideti, sa nu dam dovada de pudibonderie.

Urod (72 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:33

Despre henț este adevărat... fundașii mai au un pic și se vor lega cu mâinile la spate că sa nu se dea henț.. iar despre femeia dezbrăcată, este foarte corect sa nu se dea imagini...*** în altă parte nu la evenimente sportive. Lumea este bolnava și nu trebuiesc încurajat eschibitionismul...dacă cineva vrea reclama sa plătească publicitate , nu mocangeala ...și oricum este așa de răsuflată treabă asta că nu mai e nimic interesant.

Diego (1 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:34

De ce nu citiți www.gsp.ro, domnule Ioanițoaia? În martie, acest site scria că de la 1 iunie va fi henț, printre altele, în situația următoare: poziţie nenaturală, chiar şi involuntară, când braţul e în linie ori deasupra umerilor. Știți ce zi a fost ieri? Exact, 1 iunie.

dandina (1 comentarii)  •  2 iunie 2019, 16:52

Nea Ovidiu, cum pe homepage articolul din blog este promovat cu intrebarea referitoare la fata in costum de baie, imi permit sa va raspund: pentru fete in costum de baie sau fără fără, exista site-uri specializate, multe gratuite. Un meci, inclusiv cel mai important al anului, este despre calitati si abilitati sportive, si multe altele, care au legatura majoritara cu intrecerea dintre fortele care stau in muschi si ligamente, mai putin in busturi si posterioare. Oare sa considere si UEFA la fel?

Sadikul (1 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:02

Nea Ovidiu vorbeste matale cu cei de la UEFA sa lase femei goale pe stadion , asa mai vede si colegul matale IOSIF AC , o femeie goala. HAHAHAHAHAHA

M deWylde (2 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:11

"Charismaticul" Klopp? Bai, ai innebunit de tot?

puritanism (1 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:20

Esti SCANDALIZAT ca operatorii tv nu te-au lasat *** cu o individa plina de celulita, capabila de orice pentru 5 minute de celebritate??? Fifa si Uefa au dat dispozitii clare, DE MULTI ANI se procedeaza asa, cine doreste publicitate ieftina, are la dispozitie alte surse de “socializare”. Este aberant ce scrii, din ce planeta cobori, luceafar bland, strain al vremurilor noastre???

M deWylde (2 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:20

Bai, *** ***, esti nebun? Deci, lui aia i se vedea toata ***, dar tie ti se pare pudibondrie sau exces de zel? La fotbal se uita si baieti si fete de opt sau zece ani, bai *** sub ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragoș (133 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:31

"La noi, Crăciunescu și Balaj au apreciat că Skomina a procedat regulamentar. Nu le poți pune la îndoială competența, deci n-ai cum să-i contrazici." Ce face "creatorul unor generații întregi de jurnaliști sportivi" cu DOUĂ rânduri mai jos?! Ați ghicit! Îi contrazice pe Balaj și pe Crăciunescu! Acum...nu știu dacă e de râs, sau de plâns ceea ce faci matale, bre nea Ioanițoaia...

Liviu (333 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:51

@Dragos. Si ce daca are alta opinie decat cei doi corifei...Nici Papa de la Roma nu mai este infailibil dar uite ca sunt Craciunescu si Balaj. Iar Ioanitoaia care a analizat faze controversate 20 de ani la tv nu se pricepe. Se pricepe Dragos Voda si alti nimeni in ploaie ca el

Barbu (100 comentarii)  •  2 iunie 2019, 17:53

@tandd. Vizezi cai verzi pe pereti si citezi dintr-un regulament care exista numai in mintea ta. La hent este obligatorie intentia sa fie clar.

Andrei F (1607 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:02

Uite ca se vad acum in Regie faze cu duritati si faze mai nud decat ce nu s- a aratat de la Madrid...

Flaviu (86 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:04

Regulament ori neregulament dar adevarul este ca s-a dat usor 11 m in minutul 1 al finalei. Cand o decizie atat de importanta se discuta cu opinii pro si contra este clar ca lucrurile nu sunt in regula.

Ali Bec (212 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:12

Ca de obicei moșul le știe pe toate și mai bine. N-are habar ce zice regulamentul la henț, dar știe ca Balaj și Crăciunescu greșesc. Și critica UEFA ca arată mai putine mamele și posterioare decit se obișnuiește pe jesepe. Dar dacă moșul nu se saluta de ani de zile cu nimeni, de unde sa afle? Tov Ioanitoaia, matale îți sta bine cu fecesebeul. Ramii te rog in colțul tău.

Nick (24 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:12

Sincer sau nu dl Ioanitoaia are indoieli si asta imi place pentru ca nu se da mare. Numai prostii sunt plini de certitudini si cred ca sunt singurii stapani pe adevar.

Cita (2118 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:20

Bravo lor englezilor ca au ajuns sa joace o finala programata nu intamplator intr-un oras din Spania. Precum vorba veche romanesca, nu-i pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste. Cu toate astea, nimeni nu poate contesta valoarea istorica de exceptie a fotbalului din Regat, acolo unde s-a nascut el de fapt. Varsta clubului castigator mentionata de maestru in articol graieste de la sine.

Zapacitu’ (911 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:32

Hai bre nenea Ovidiu ca ma prinsei inaintea cititorilor matale ca titlul articolului reprodus din presa britanica e umor englezesc PUR. Oamenii acestia, ma refer la insulari, au un stil de a face misto elegant pe care nu-l intrece nimeni. Vedeti-va bre de treaba ca englezii sunt cei mai tari in fotbal, a nu se uita ca la ei si nu altundeva s-a inventat si "mingea la picior = *** ball", dar si Rugby (= orasel in Regat) derivat tot din football, cand un licean suparat ca echipa lui nu da gol, a luat-o in mana :), a trecut printre adversarii consternati si a pus-o direct in poarta adversa. Iaca sa, ca asa a vrut el, bre dragi cititori ai lui nenea Ioanitoaia!!! Asa sa stiti! :)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MARCU ANTON (50 comentarii)  •  2 iunie 2019, 18:46

Am revazut faze de la penalty de multe ori,si concluzia mea este ca Sissoko a jucat ca un diletant amator! A preluat cu pieptul apoi a incercat sa conduca mingea cu mîna. Spre comparatie în divizia B și A în Italia domnu Ioanițoaia ,în orice meci campionat,cupa etc..-îi vad pe jucatorii care ataca mingea in careu NUMAI CU MÎINILE LA SPATE ! Regulile de azi pentru penalty sînt aiurea la aprecierea arbitrului-daca a avut intentia sa joace mingea cu mîna etc.Ca să nu mai lași la mîna arbitrului asta- intra taică cu mîinile la spate cind ataci mingea-n careu! Si astfel e imposibil sa dea penalty! Cei mai bine platiti jucatori din campionatele europene sînt cei din Premier League,normal ar fi sa fie profesioniști măcar ca cei italieni...

doilaunu (195 comentarii)  •  2 iunie 2019, 19:05

spune OI ca nu mai intelege cand se acorda hent si cand nu. Eu cred ca nu trebuie sa isi faca griji, niciodata nu a inteles, poate trai insa linsitit si asa.

Bodo (10 comentarii)  •  2 iunie 2019, 19:08

@Ali Bec. Nu te lăsa, insistă. Cu fiecare zi demonstrezi că ai devenit mai prost. De neam. Nu te opri. Moș, tovarășe si alte jigniri de 2 lei nu mai ajung. Tu poți mai mult, prostia și mârlănia ta nu au limite. Succes.

anca (109 comentarii)  •  2 iunie 2019, 19:18

Beeei cred ca Dl Ioanitoaia moare dupa voi...daca a scris ca televiziunilor li s-a interzis sa dea imagini cu fata care a intrat pe gazon, voi ati comentat ca bine a facut Uefa si rau Ioanitoaia. Daca scria Dl Ioanitoaia ca Uefa a facut bine ca a interzis imaginile voi v-ati Fi dclarat impotriva. Unii dintre voi sunteti perfect penibili tot fiind mereu pe invers.

california (349 comentarii)  •  2 iunie 2019, 19:25

cu penalty-urile asa este; se castiga partide cu 1-0, gol rezultat in urma unui penalty pt. ca un jucator a miscat din urechi, mai precis se penalizeaza situatii din care adversarul n-ar fi dat gol nici daca era lasat singur; inainte se penaliza doar daca atingerea mingii cu mana era voluntara; cu fata dezbracata mare greseala ati facut; acum i-ati dat idei prodancei!

Gabi (64 comentarii)  •  2 iunie 2019, 19:48

Foarte exigenta este UEFA din moment ce prietenul fetei dezbracate care a patruns pe gazon se afla la tribuna 1 desi baiatul ...are interzis accesul pe stadioane timp de un an. Halal vigilenta

Cosmo (237 comentarii)  •  2 iunie 2019, 19:59

Nea Ovi, nu mai scrie despre henturi, arbitraje dacă nu cunoști regulamentul. Revino la stilul matale obișnuit, vara e cald, apa e uda, mingea e rotunda și buleanu impostor.

?????? (831 comentarii)  •  2 iunie 2019, 20:35

@Nea Ioanițoaioaia, vezi bre că nu vă afișează aștia chiar toate comentariile de care beneficiați ,la articolele pe care le-ați scris, !, ? Și dumneata și Geambașu aveți comentarii mai puține decât au fost transmise spre a fi publicate, la articole pe care le-ați oferit cititorilor, ?

di livio (214 comentarii)  •  2 iunie 2019, 21:10

vara e cald, apa e udă, lopta e rotundă, Burleanu impostor și Daum îi mare antrenor...bine punctat, ăsta-i stilu moș teacă...da se teme să zică tranșant că vara e cald...că a zis Crăciunescu că vara e frig și Crăciunescu nu poate fi contrazis...finala a plăcut prin bărbăție, angajament, îndîrjire...papagal, repetitiv, sinonimic, copiator, imitativ, etc

Pam (2 comentarii)  •  2 iunie 2019, 21:11

Corect semifinalele mult mai frumoase clar . Am o presimțire că dl. Ioanitoia cam ținea cu echipele spaniole. Sa nu uitam cum a câștiga real Madrid ultimile 2 finale cu ce joc modest ,greșeli flagrante de arbitraj pe tot parcursul campaniei. Sa nu uitam greșelile lu karius cam că hențul de aseară. Dl ionitiaia articolul asta seamănă a resemnare .

Grassu (30 comentarii)  •  2 iunie 2019, 21:26

Cosmo a intrat si el pe lista prostovanilor. Ca nu stie Ioanitoaie care analizeaza faze de o viata, stii Cosmo si altii inchipuiti ca el. Te apuca rasul de nu mai poti de nici o culoare.

Toader (301 comentarii)  •  2 iunie 2019, 22:07

Ce de *** pt henț în careu, minutul unu. Lui Mané și Sissoko le-a ieșit destul de bine. Iar de goluri în cupele europene pe sub piciorul fundașului sau printre craci sînt sătul. La golul doi, fundașul de la Tottenham avea o singură treabă, să închidă colțul lung.

Toader (301 comentarii)  •  2 iunie 2019, 22:22

Cele trei steluțe din ce-am zis mai sus erau despre pariurile din fotbal și banii spălați prin acestea. (dacă cineva mi-ar fi zis în decembrie 1989 că peste 30 de ani ni se va băga pumnul în gură mai rău decît atunci aș fi apărat RSR) (odată am pus un citat din Slavici între ghilimele cu menționarea sursei; și pe Slavici l-au cenzurat)

Bogdan (395 comentarii)  •  2 iunie 2019, 23:52

E spre rusinea Ligii Campionilor ca finala di a fost mai urata decat finala de Europa League. Si nu ca aceea ar fi fost vrrun regal, dar cea de la Madrid a plictisit in majoritatea timpului.

?????? (831 comentarii)  •  3 iunie 2019, 0:22

Din programul reprezentative U21 la CE din Italia și Malta. Pastorală în 3 acte, opus Croația , Anglia și Franța, de Gheorghe Becali - "ciobanu' "- finu', Gheorghe Popescu - "Baciu' "-cumnatu' și Gheorghe Hagi - nașu' și cumnatu' - academicianu', de fotbal, "sub bagheta maestrului" Mirel Rădoi, finu' lu' finu' Gheorghe-"ciobanu'" al lui nașu' Gheorghe - academicianu, de fotbal, și cu participarea extraordinară a lui Andrei Ciobanu, elev al maestrului și al academicianului, de fotbal, ? Ce opinii aveți , ? Actul întâi , "Berbecuții noștrii" Actul al doilea , "Câine n-am luat" Actul al treilea, "Fluiereciul arbitrului" La bis, "Să mai vedem" Ce opinii aveți, ? Deci, dacă opinați că programul de reprezentație al reprezentativei U21 ar trebui propus și dezbaterii și aprobării factorilor decidenți de la forul competent și a celor politici, ?

Gica Paunescu (15 comentarii)  •  3 iunie 2019, 3:12

Daca arbitrul ar fi fost turkul Ceakir, nu cred c-ar fi ,, stricat'' meciul din minutul 1. Mai ales fiind vorba de doua echipe din UK, care se cunosc si sunt suficient de fair-play, astfel incat sa-si dispute trofeul in toate cele 90 de minute. Asa, insa... Are dreptate dl. Ioanitoaia ( preluind comentariul ziaristului mentionat ).

v1ad (16 comentarii)  •  3 iunie 2019, 8:57

Craciunescu e de acord cu orice penalty, cu conditia sa nu fie pentru CFR

dan (11 comentarii)  •  3 iunie 2019, 9:33

Este o blasfemie sa ceri pe , petarda de Kane 200 mil si 85 pe Erikson. O rusine de finala.Daca castigatoarea a fost dominata cu o posesie de 39% de catre o echipa modesta ajunsa in finala cu noroc , ma intreb cat aveau posesia daca jucau cu City ?

Sor (5 comentarii)  •  3 iunie 2019, 14:36

Jucarea mingi cu mâna (Henț) Hențul presupune actul deliberat al jucătorului care intră în contact cu mingea atingând-o cu mâna sau brațul. Trebuie luate în considerație următoarele: • mișcarea mâinii către minge (nu a mingii către mână) • distanța dintre adversar și minge (minge neașteptată) • poziția mâinii nu presupune neapărat existența unei incorectitudini • atingerea mingii cu un obiect ținut în mână (îmbrăcăminte, apărători pentru tibie, etc) este considerată o incorectitudine • lovirea mingii cu un obiect aruncat (gheata, apărători pentru tibie, etc.) este considerată o incorectitudine. Portarul are aceleași restricții atunci când joacă mingea cu mâna ca orice alt jucător în afara suprafeței de pedeapsă. În interiorul suprafeței de pedeapsă, portarul nu poate fi considerat vinovat de jucarea mingii cu mâna şi pasibil de o lovitură liberă directa sau o altă sancțiune, dar se poate face vinovat de jucarea mingii cu mâna la care se impune lovitură liberă indirectă. https://www.frf-ajf.ro/upload/cs/files/Legile 20Jocului.pdf

Pam90 (2 comentarii)  •  4 iunie 2019, 14:06

Asa se întâmplă Domnule Ioanitoia când favoriți din Spania stau acasă ai in suflet puțină resemnare că la 3-0 puteai sa faci mai mult, Dumneavoastră articolul asta la.ti scris din cauza resemnări , sa fimi serioși ce finale așa foarte frumoase de va dat peste cap in ultimi ani( Real Madrid-Karius )sau(Real Madrid -Arbitul turc )sa fimi serioși Liverpool a jucat fotbal chiar și în finala . Probabil dumneavoastră nu sunteți de acord cu echipa câștigătoare . Sa mă ierte Dumnezeu am toată admirația față de Cariera Dumneavoastră dar pt articolul asta nota 000

Durden (338 comentarii)  •  6 iunie 2019, 8:57

Batran ***...nu zice nicaieri ca trebuie sa fie intentie...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează