Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pielea ursului

Lucrurile se modifică, sau s-ar cuveni, în momentul în care discutăm despre omul Alibec și despre psihicul lui prăbușit.

Permalink to Pielea ursului
marți, 7 noiembrie 2017, 4:08

Așa suntem noi, ca popor și ca fotbal, puși mereu pe ceartă. Gata să ne contrazicem oricând și din orice, să deschidem polemici din nimic. Cum două subiecte încing spiritele în aceste zile, voi încerca să le abordez pe rând. Nici eu nu constitui vreo excepție de la regulă.

Convocarea lui Denis Alibec pentru „amicalele” cu Turcia și Olanda i-a împărțit pe specialiști. Dintre foștii selecționeri, Dinu a dezaprobat decizia lui Contra și a numit-o „mutare propagandistică”, în timp ce Ienei și Pițurcă l-au susținut pe proaspătul responsabil al „tricolorilor”. Salutând poziția lui Contra, cei doi au recunoscut că Alibec nu-i în formă, dar au insistat că merita chemat în perspectiva meciurilor ce vor urma. „Cosmin a procedat bine, fiindcă pe viitor Denis îl va ajuta”, a spus Pițurcă, un tehnician mai degrabă aspru cu elevii săi. Nicidecum un antrenor îngăduitor.

Sincer, Alibec nu merita convocat. Și din motive de sănătate, acuzând o pubalgie rebelă, a jucat puțin pe parcursul actualului sezon și a înscris la fel! N-a marcat niciun gol în Liga 1, doar două în cupele europene, de fiecare dată cu Viktoria Plzen. Bilanț lamentabil pentru un vârf cu pretenții. Ca atare, și dacă o atribuim parțial antipatiei generale manifestate față de Contra, pe care-l învinovățește și de declinul lui Dinamo, riposta lui Dinu se justifică. Fotbalistul Alibec n-avea ce căuta la „națională”, alții trebuiau aduși înaintea lui. Totuși, păstrând proporțiile, cum am comenta dacă Zidane nu l-ar mai băga în echipă pe Ronaldo deoarece acesta a înscris un singur gol în 7 etape de LaLiga?!

Lucrurile se modifică, sau s-ar cuveni, în momentul în care discutăm despre omul Alibec și despre psihicul lui prăbușit. Schimbat cu Gnohere în întâlnirea cu Beer Sheva, Denis a plâns în hohote, de necaz și de neputință. Sub aspect uman, gândind că selecționerul și-a propus să-l scoată pe Alibec dintr-o pasă neagră prelungită, gestul lui Contra trebuie remarcat. E ușor să ajuți pe cineva când îi merge bine și mult mai greu să-i întinzi o mână când se află la pământ, părăsit și arătat cu degetul. Dacă e de reținut atitudinea lui Dinu, nici cea a lui Pițurcă și Ienei nu-i de neglijat.

Apropo, reamintesc că nimeni n-a protestat atunci când, în iunie curent, Daum l-a convocat pe Gardoș, care nu mai evoluase pentru Southampton, și din pricina unei accidentări, de peste 2 ani! Nimeni nu i-a zis atunci neamțului dă-te mai încolo, deși l-a inclus în lot pe Gardoș nu înaintea unor „amicale”, situația de azi a lui Alibec, ci în ajunul partidei oficiale cu Polonia, crucială în campania, din păcate ratată, pentru CM 2018. Ceea ce s-a tolerat în cazul lui Gardoș nu se acceptă, iată, în cel al lui Alibec! Folosirea unor unități de măsură diferite sare în ochi.

Cum am pomenit iarăși de Daum, recurg la o paranteză, cu care voi și încheia, lăsând pentru mâine dezbaterea privitoare la căderea nocturnei de la Sepsi-Astra. În fine, până să plece idolul lor pe scara de serviciu, i-am auzit pe propagandiștii federali fabulând pe tema ofertelor grandioase pe care le-ar fi primit neamțul, pasămite așteptat cu sufletul la gură de cluburi de top! Nu-i întrebarea mea, am preluat-o de pe gsp.ro, însă unde sunt acele propuneri de milioane și milioane de euro, știind că atât de curtatul Herr Daum continuă să n-aibă angajament?! Să facă tușa?!

Clar că ni s-a vândut pielea ursului din pădure și că nimeni nu se înghesuie să ia un antrenor care, după 2 ani și jumătate de șomaj, a reușit performanța de a îngropa „naționala” României.

Comentarii (42)Adaugă comentariu

Costel Tudor (18 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 16:25

Se pare ca si Contra s-a vândut patronului pușcăriaș !

dinamo_fan (127 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 16:26

Meciurile amicale sunt pentru experiemente, pentru a testa jucatori, pentru a verifica anumite compatibiltati si incompatibilitati. Ca dinamovist ma deranjeaza mai degraba convocarea unui Filip care nici nu poate nici nu pare sa vrea decat a lui Alibec care nu poate dar arata ca vrea. La astfel de amicale eu personal nu as tine decat 2-3 titulari si in rest as cauta solutii pentru fundasi centrali, mijlocasi centrali unde chiar adaca avem solutii de moment peste 2-3 ani unde tintim jucatorii aia vor fi pe la +35 ani.

dan (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 16:26

eu am doar o intrebare....cu ce este mai bun florin andone (si aici ma refer la rezultatele de la nationala, daca imi amintesc bine 0 goluri in 20 de partide oficiale) fata de alibec? ...nu mai loviti atat in denis...nici mie nu imi plac aerele lui dar macar baiatul daca prinde o zi buna ne rezolva meciul...mai bine va uitati la selectia facuta per total de contra...vi se pare ok?!?

Cova (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 16:28

*** *** .....***....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costel Tudor (18 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 16:29

Ce pot sa mai spun ? Sunteti ultimii oameni ca de ziaristi nu poate fi vorba !

Puiu (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 16:55

imi aduc aminte ca si Mutu a avut probleme la echipa de club, dar la nationala a fost golgeter. Imi aduc aminte ca Piturca mereu ii acorda cam aceleasi sanse lui Florescu . Contra e un on de fotbal care a prins atat generatia asa zisa de aur cat si cea actuala. Are viziune si e omul de vestiar , stie limbajul "fotbalistului" cat si al "politistului"...., e un om corect cu fotbalul. Bafta Contra si lasa carcotasii sa "vorbeste" !

a dica (283 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:02

Alo, specialistii lu' Peste, l-a chemat pentru doua amicale si in perspectiva campaniei viitoare, nu pentru un meci de baraj. I-a chemat pe toti cei care, desi nu prea joaca, au fost si probabil vor mai fi pe la nationala. Si bine a facut! Credeti ca avem asa multe valori incat sa ne permitem sa-i aruncam la cos pe cei ce trec printr-o lipsa de forma trecatoare. Cand dati mistere & co cu capul de astfel de situatii amintiti-va ce zicea Hagi. Incerc sa citez: "echipa nationala sa urmareasca un grup de 50 de jucatori pe care sa-i convoace cand au ocazia, sa faca cantonamente cu cei disponibili etc.". Ia socotiti: 29 convocati, plus cei de la tineret, plus cei accidentati, suntem pe acolo. Vedeti ce simplu e? NB: Ma intreb de ce nu l-a luat si pe Golovca, nu era si el in circuit?

Vlady (150 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:06

@Costel Tudor. Ce vrei sa spui, pe cine ataci si cu ce argumente. Daca nu e ziarist Ioanitoaia care a infiintat atatea ziare cine e? Ma intreb daca nu cumva ai incurcat medicamentele.

liviu (333 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:11

Reusita comparatia cu Gardos care nici el nu avea ce sa caute la lot. Numai ca de la mai tinarul Contra asteptam alta comportare, mai flexibila si mai moderna. Zadarnic.

calinescu (96 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:14

NICI O VORBA DE INTERESUL ECHIPEI NATINALE ....!!!! SE VORBESTE VAG DE INTERESUL PENTRU UNII FOTBAL;ISTI SI SE ASCUNDE INTERESUL ALTORA ....!!!!!! PRESA TACE, PRECUM A FACUT IN ULTIMII 20 DE ANI , GIGI SI PRODANKA SE IMBOGATESC ....!!!! ASTA E INTERESUL NATIONAL ....!!!!

Adi (97 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:19

Iar Daum???Aveti dreptate cu Gardos dar parca va obsedeaza fostul selectioner si fostii lui sefi Burleanu si ceilalti. . Oare si in 2018 veti scrie tot despre antrenorul german???

Vardasihan (62 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:35

,,Alibec,problemă națională!!!".Mai luați o pauză,,caraghioşilor".Comentați ca să va aflați în treabă.Problema e că sunt indivizi,care scriu un comentariu,pe urmă tot ei îşi răspund la comentariu, sau scriu zeci de comentarii cu nickname diferit.Câtă,,inteligență"zace în voi,domnilor.Cât despre Alibec,e capabil să treacă singur peste forma slabă.Degeaba îi sapă la temelie toți,,specialiştii în fotbal".Forza STEAUA❤💙

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 17:47

...nea Ovi deci in acest articol ne spui cat de rau te ai inselat cu Alibec ...cand il propunea i titular lui Daum ...aici recunosti clar ca nu merita convocat ...rezulta ca nu esti bun de nimik ...numai prostii spui ...

Blakkumen (15 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 18:08

Eu am spus inca de cand a fost demis Daum ca nu ne vom scapa de el in urmatorii ani... este obsesia crunta a lui ioanitoaia, care parca e comisarul Dreyfuss care obsedat de inspectorul Clouseau... :) Acum, mai nou omul pare obsedat si de Alibec... fara cuvinte.

Radu (178 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 18:08

Fain titlu, articol echilibrat. Vardasihane, tu ce vrei sa zici, e de bine ori de rau ca nu prea am inteles incotro bati...Esti mult prea destept pentru un inginer ca mine.

anti sport (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 18:09

"unde sunt acele propuneri de milioane și milioane de euro, știind că atât de curtatul Herr Daum continuă să n-aibă angajament?". Tataie, milioanele si milioanele de euro pentru Daum sunt tot acolo unde sunt si milioanele si milioanele de euro pentru toate pocnitorile de la fcsb pe care tu si colegii tai de la impachetat peste ii tot transferati la Barcelona, Chelsea si alte galaxii.

Steaua1986forever (9 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 18:54

Doua lucruri (fapte evidente) si o parere: 1. Daum a fost criticat la greu pentru convocarea lui Gardos, cel putin aici pe acest forum au fost sute de pareri contra lui Gardos si pe buna dreptate. 2. Alibec nu trebuia convocat, Nationala Romaniei nu e trambulina (cum nu e nici in cazul lui Gardos) si nici "psiholog" pentru jucatori, indiferent despre cine e vorba. Sau poate nu inteleg eu rolul Nationalei, cine stie. In paranteza fie spus, mi se pare cel putin hilara comparatia cu Ronaldo. 3. Nu inteleg de ce mai discutati despre Daum, nu cred ca merita bagat in seama, a dovedit "ce poate" adica nimic, insa nu cred ca are rost sa mai dam in el, o sa va acuze din nou ca aveti ceva cu el...

Vio (188 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 19:04

@anti sport. Ca sa folosesc limbajul tau de mahala, fraiere, unii au plecat de la Steaua si pe 10 milioane de euro, cazul Stanciu, iar Daum taie frunza la caini din motiv ca nu are nimeni nevoie de un falit ca el. Si nu mai prosteste pe nimeni afara de Vochin si Burleanu. Pe alde tine va supara adevarul, dar asa se prezinta el. Iar tu esti mitocan oentru ca asa esti tu.

VictorNeculae (6 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 19:47

Nationala nu este sanatoriu in care sa te recuperezi. Asta se poate face la o echipa de club in meciuri amicale. La nationala ori faci fata ori nu. La nationala nu este: daca prinzi o zi buna rezolvi meciul. La nationala trebuie sa prinzi mereu zile bune si pierzi doar daca altii sunt mai buni decat tine. Nu ai ce cauta la nationala daca nu duci o viata sportiva, daca nu esti serios in tot ce faci si nu ai ambitie. Modul in care se gandeste acum este pagubos pentru fotbal si de aceea am ajuns unde am ajuns. Si nu numai in fotbal ci in toate sectoarele societatii. Mediocritatea a ajuns sa conduca societatea.

Alex (106 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 19:58

Polemici din nimic face gazeta voastra, a "sporturilor". Articole nesemnate, sportivi urmariti de paparazzi gazetei. La cata degradare o sa mai supui Gazeta "maestre"? Ati putea sa-i cereti scuze Simonei, iubitori de barfe si can-canuri. Rusine sa iti fie, halal director.

naica (43 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 20:07

Contra are viziune ! Sa vedeti ce va face Alibec la nationala ! Bineinteles, daca nu-l mai duce mami de mana !

Cosmo (237 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 20:09

Ieri în gsp, http://www.gsp.ro/international/campionate/dat-afara-de-la-nationala-romanei-daum-poate-reveni-in-fotbalul-european-negociaza-cu-un-club-important-525036.html, Mata nu citești ziarul, înainte de a înveli peștii?

Clau (107 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 20:17

@Cosmo, si eu negociez sa fiu director la IMB dar numai in mintea mea. Multi negociaza si nu iese nimic. Daum a mai fost somer doi ani jumatate asa ca e obisnuit. Se bat cluburile sa il ia pentru ca a facut o performanta exceptionala cu Romania. A bagat nationala in pivnita si pe noi suporterii in balamuc. Meltenii nu vor recunoaste asta nici morti.

anti sport (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 20:34

@Vio (81 comentarii) - prin jignirile pe care le tastezi aici, dovedesti ca esti troll angajat special de aceasta hartie pentru impachetat peste ca sa aduci rating. Apropo, cu cat te plateste hartia asta ca sa-i aduci rating? Dar cat te plateste sa impachetezi peste?

Cosmo (237 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 22:05

@Clau, nu mă doare capul de daum că nu mai are treabă cu noi. E normal sa fie șomeri printre antrenori, ca-s mulți și tot vin alții din urmă. Dar asta nu înseamnă că șomerii sunt slabi și cei care au contract sunt buni.

Dilimache (657 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 22:34

Daum a pus si el o caramida la dezastrul din fotbalul nostru si chiar daca in sfarsit am scapat de el, mostenirea lasata va fi greu de reparat!

John (564 comentarii)  •  7 noiembrie 2017, 23:20

@Cosmo. Iar delirezi. Daum a ratat tot aici, deci e un ratat si nu mai cautati unii din voi sa dregeti busuiocul. Omul a fost o mare plasa si Dl Ioanitoaia e bazat sa il critice.

Costi (27 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 0:07

Contra l-a convocat pe Alibec cu speranta ca isi va reveni repede. Ok si ce e cu asta, ce atata zarva si varza, hai sa vedem ce se va intampla. Nu cred ca va juca mai mult de 15 minute in astea doua meciuri.

gica (73 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 1:22

Daum este de vina si Ioanitoaia stie mai bine decit mine de ce . Daum nu l-a convocat la Nationala pe Alibec si este de vina. IOANITOAIA stie asta foarte bine dar nu vrea sa recunoasca.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 3:29

Cornel Dinu are dreptate. Nu Nationala e obligata sa ajute "***" . Ea este obligata sa faca tot ce se poate pt a cistiga. FCSB are obligatia sa-i dea o mina cind este cazut la pamint. A facut-o. Nimic nu s-a schimbat. Ba mai mult l-a bagat si mai mult in depresie faptul ca Gnohere inscrie de unde nici nu te astepti. Fara nici o obiectie astfel de fotbalisti nu au valoare. Aici il includ pe Stanciu. Pe Maxim. Pai cind schimbi 10 antrenori poate ca nu aia sunt de vina ci tu. Pur si simplu Stanciu era ca o manusa pt Steaua. Nu pt Anderlecht. Iar Alibec mergea doar la Astra. Pai daca la FCSB nu te descurci ce sa cauti in Anglia sau la Nationala????? OK- a fost convocat : aproape sigur o sa joace, aproape sigur nu va face nimic.Dar nu-i nici o problema-sunt doar niste amicale si niste amarite de preliminarii. Scopul nostru nu e sa ne calificam la vreun turneu final ci sa-l ajutam pe GIGI sa scape cum-necum de Alibec. Spuneti-o pe fata ca toata lumea o intelege.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 11:32

Domnule Ioanitoaia nu am stiut unde vreti sa ajungeti. Binenteles la Daum. El e tapul ispasitor. Cel ce v-a stat in gat. Cand nu l-a convocat pe Alibec l-ati criticat crunt. Neamtul si-a dat seama ca Denis nu e in forma. Si pana la urma Nationala nu e o recuperare. A promovat cativa jucatori care n-au fi prins nicicum Nationala. Necazul e ca n-a avut curajul sa-i trimita acasa pe Stanciu ,Chipciu si toate "produsele " marca FCSB ce demultisor nu dau randament.Situatia nu s-a schimbat. Esential. Oricum ati reusit ce v-ati propus prin denigrarea continua a lui. Nu si-a gasit contract inca ? Poate si-o fi gasit Piturca unul dintre favoritii dumneavoastra. Mai lasati-l in pace ,acum l-ati doborat ,mai va ramane Burleanu si veti avea satisfactia datoriei implinite.

Alin (626 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 11:38

Adevarat ce scrieti. Nu plecat urechea la toti gogomanii care se cred destepti ori spirituali. Daum a fost o mare eroare.

Lordul (18 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 12:19

@haideusicfr. Da, destept neamtul, el a anticipat ca Alibec va iesi din forma.. . Cand nu l-a selectionat el Alibec era pe val si merita chemat la lot dar Daum a demonstrat inca o data ca nu ii cunoaste destul pe jucatorii romani. Bine ca s-a dus.

++ (194 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 12:54

nationala romaniei e ingropata de la natura de "ziaristi" de tipul ioanitoia. fripturisti care la primul accident de masina improasca pomii din jur cu puii de gostat primiti, asta e doar trecutul stralucit. acum in prezent ii cinta in struna lui becali zi de zi. ioanitoia a criticat si introducerea unui junior in echipele de Liga 1, ca si becali. iar fara alibec daum nu putea juca, zicea la vremea respectiva marele ziarist, dar si becali. a transformat gsp intr-un ziar de o calitate buna de impachetat pesti, doar zvonuri si cancanuri, cu un procent de informatie extrem de mic. si inca ceva: cu 0,4 mil. € nu gasesti un antrenor european sa antreneze in rom si intre CV lui contra si a lui daum sint LUMI. dealtfel si contra inainte de a antrena la dinamo 15 etape, a stat fara angajament 1,5 ani. faptul ca asta nu are importanta pentru "maestru" e tipic topaiala ziaristica de tip ioanitoia-gsp.

Mircea (97 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 14:25

De ce oare un ziarist care se da drept "maestru", "senior professional" si alte superlative inca da cu maciuca in fostul selectioner ?? Ce spune asta despre tine?? In general oamenii oglindesc asftel de comportament - foarte departe de a se numi professioanl - slabiciunile personale. Mi se pare din ce in ce mai plauzibil ca Ioanitoaia sta cu oglinda in fata incercand sa proiecteze propriile esecuri caci este inadmisibil si ridicol in acelasi timp ca ingroparea unei nationale de fotbal sa fie pusa pe seama unui singur antrenor iar dupa demiterea acestuia sa tot te iei de el... Eu as spune ca: Ioanitoaia a dat-o rau in bara cu Alibec cand scria cu litere de o schioapa ca Daum trebuia sa-l convoace... Acum se vede de ce Daum nu a facut-o si ca a avut dreptate ! Asta este unul dintre motivele de ce inca il ataca pe Daum, pt a se apara.. Ioanitoaia a dat-o rau in bara cu jocul nationalei. Natioanala nu joaca alt joc de cand cu Contra pe banca iar selectia este facuta mai anapoda decat a facut-o Daum ( cel putin Daum vroia sa se axeze pe tineret riscand intr-adevar o calificare dar construind o fundatie ). Acum se intrevede ca strategia lui Daum nu a fost chiar rea, inca un motiv de a da cu maciuca... Ioanitoaia si-a canalizat atacurile in perioada calificarii inspre Daum. Acum se vede din ce in ce mai bine ca problema este mai complexa. Si aici a dat-o urat de tot in bara, atacand la persoana in loc sa analizeze un fenomen. Capacitatea analitica, dle Ioanitoaia, mama ei de inteligenta !! ;)

Mircea (97 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 14:25

De ce oare un ziarist care se da drept "maestru", "senior professional" si alte superlative inca da cu maciuca in fostul selectioner ?? Ce spune asta despre tine?? In general oamenii oglindesc asftel de comportament - foarte departe de a se numi professioanl - slabiciunile personale. Mi se pare din ce in ce mai plauzibil ca Ioanitoaia sta cu oglinda in fata incercand sa proiecteze propriile esecuri caci este inadmisibil si ridicol in acelasi timp ca ingroparea unei nationale de fotbal sa fie pusa pe seama unui singur antrenor iar dupa demiterea acestuia sa tot te iei de el... Eu as spune ca: Ioanitoaia a dat-o rau in bara cu Alibec cand scria cu litere de o schioapa ca Daum trebuia sa-l convoace... Acum se vede de ce Daum nu a facut-o si ca a avut dreptate ! Asta este unul dintre motivele de ce inca il ataca pe Daum, pt a se apara.. Ioanitoaia a dat-o rau in bara cu jocul nationalei. Natioanala nu joaca alt joc de cand cu Contra pe banca iar selectia este facuta mai anapoda decat a facut-o Daum ( cel putin Daum vroia sa se axeze pe tineret riscand intr-adevar o calificare dar construind o fundatie ). Acum se intrevede ca strategia lui Daum nu a fost chiar rea, inca un motiv de a da cu maciuca... Ioanitoaia si-a canalizat atacurile in perioada calificarii inspre Daum. Acum se vede din ce in ce mai bine ca problema este mai complexa. Si aici a dat-o urat de tot in bara, atacand la persoana in loc sa analizeze un fenomen. Capacitatea analitica, dle Ioanitoaia, mama ei de inteligenta ;)

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 14:44

Lordul .Bine ca s-a dus ,Impins de la spate. Contra selectioneaza acum cei mai informa jucatori.

MZM (390 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 15:20

Iar Alibec? Despre hentul superb al lui Golubovici, chiar nimic, nimic?!?! Poate nu ai vazut meciul de la Medias, poate ai fost plecat din tara (prin Antarctica?), altfel nu cred ca ratai, matale, un subiect atat de suculent! Dar, nea Ovi, vorbind serios, daca pardalnicul ala de Golubovici comitea acel 11 m. ("inexplicabil", nu-i asa?) in jocul cu Steaua (nu cu Dinamo), poti sa juri cu mana pe inima sau pe ce ai mai sfant ("Secerea si Ciocanul", sa zicem!) ca nu asterneai, indignat, macar doua editoriale?!

gica (73 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 22:56

Ioanitoaia are dreptate .Contra este antrenor Roman *** . Dar daca o sa o luam in freza pe toate planurile, ce face Ioanitoaia,pleaca din presa si cultiva castraveti?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dinu (427 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 23:18

Contra o fi mai slab decat Daum si decat Razvanel si decat Piturca si decat toti, dar are rezultate peste Daum, asa ca mucles. Explicatiile lui Daum erau ridicole, oricat l-ar pretui haideusicfr si alti mari specialisti..

George (11 comentarii)  •  8 noiembrie 2017, 23:34

Iarasi vorbiti de Daum? Chiar nu aveti altceva ce scrie? Aveti o obsesie...

Adrian (52 comentarii)  •  9 noiembrie 2017, 8:11

Se vorbeste prea mult despre "cazul"Alibec. Nationala este pe o panta descendenta de mai multi ani. Atata vreme cat este selectionat un jucator care in ultimii patru ani nu a jucat nici un meci, nici macar amical, ne dam seama la ce nivel de amatorism si incompetenta a ajuns FRF.

Comentează