Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
A căutat-o cu lumânarea!

Cu presing, cu liniile sus, cu încredere. Ca urmare, a deschis scorul în minutul 20, când Man l-a întors pe Hodorogea și a marcat la colțul scurt. Acolo trebuia să fie portarul Tordai și n-a fost, dar vina pentru gol […]

...

S-a trezit Herr Daum?!

Ele nu l-au încurcat însă pe fostul selecționer, sub conducerea căruia „tricolorii” n-au câștigat nici măcar un meci disputat 11 contra 11! Ca să scurtez discuția, reamintesc linia de clasament a tehnicianului neamț, 10-3-3-4. În consecință, „naționala” noastră și-a compromis […]

...

Explicațiile unui eșec

Pe toți iubitorii sportului nostru, nu neapărat seduși de handbal, continuă să-i urmărească recenta înfrângere suferită de România în fața Cehiei la Mondiale. A părut un blestem. Pornite ca favorite, „tricolorele” au condus întreaga partidă, adesea la 3-4 goluri, dar […]

...

Cu capul în pământ

Exceptându-i pe Tătărușanu și pe Răzvan Marin, ceilalți nu prea joacă în campionatele serioase, iar unii dintre ei nu joacă deloc! Cum situația nu tocmai de invidiat în care se găsesc Chiricheș și Florin Andone, transformați în rezerve de lux, […]

...

Răspuns contestatarilor

Într-un moment în care Olăroiu și Rednic au ceva probleme, primul fiind demis de Al Ahli Dubai după ce a cucerit 7 trofee!, al doilea coborând vertiginos cu Mouscron în clasamentul ligii belgiene, ceilalți n-o duc rău. Dintre tehnicienii care […]

...

Victima lui Burleanu?

Greu de verificat versiunea lui Florin Prunea, conform căreia Poli Iași l-a dat afară din funcția de președinte al clubului ca urmare a intervenției lui Răzvan Burleanu pe lângă primarul Mihai Chirica.

Permalink to Victima lui Burleanu?
miercuri, 21 iunie 2017, 4:32

Sigur e că Burleanu s-a întâlnit de câteva ori cu Chirica, prilejuri cu care i-a promis, precum altor edili din teritoriu, că Federația va ridica în oraș un teren sintetic pe cheltuială proprie. Dar atât, ce-au discutat cei doi știu numai ei.

Altminteri, evident că Prunea îi stătea ca un cui în talpă șefului FRF, fostul internațional fiind cel mai vocal și mai îndârjit adversar al lui Burleanu în Comitetul Executiv, în care reprezenta, alături de Valeriu Argăseală, cluburile din Liga 1. Deoarece, odată cu pierderea calității de președinte, Prunea nu mai poate fi membru al CEx, for în care, printre altele, a votat împotriva numirii selecționerului Daum, rezultă că Burleanu chiar avea interes să scape de un aprig contestatar. Interes major.

Pe lângă surpriza renunțării la Prunea, căruia nu i s-a mai prelungit contractul după 5 ani și 6 luni, noua conducere a clubului, în frunte cu președintele Adrian Ambrosie, a luat și alte măsuri controversate! A trimis la plimbare 14 jucători, inclusiv pe Grahovac și Golubovici, dar și pe antrenorul principal Eugen Neagoe, pe directorul sportiv Marius Onofraș, pe preparatorul fizic Cezar Honceriu și pe antrenorul cu portarii Benone Dohot, adică grosul lotului și întreaga echipă tehnică legată de Prunea!

Dacă bucureșteanul Prunea și olteanul Neagoe nu erau de-ai locului, niște venetici, ceilalți sunt ieșeni get-beget. Campion cu Urziceni și câștigător al Cupei României cu Steaua, Onofraș e socotit, împreună cu Pancu, unul dintre ultimele simboluri ale fotbalului de pe Bahlui. Honceriu e doctor în educație fizică și lector universitar, Dohot a apărat timp de 12 sezoane poarta lui Poli etc. Clar că unor asemenea oameni nu-i normal, iar elegant cu atât mai puțin, să le trântești ușa în nas!

Mă rog, tot respectul pentru râvna și perspectivele lui Stoican, înlocuitorul lui Neagoe, dar care-i rațiunea pentru care schimbi un tehnician care a terminat lider în play-out, ba încă după 15 meciuri fără înfrângere, record absolut în istoria formației din Copou, cu unul care tocmai a retrogradat cu Pandurii?! Din păcate, niciuna.

Indiferent dacă Prunea a fost sau nu victima lui Burleanu, la Iași domnește în prezent un haos de nedescris, o babilonie. Președintele Ambrosie, și el un apropiat al FRF de vreme ce a preluat în februarie 2015 selecționata feminină U17 (autoarea performanței de a pierde cu 0-13 la Suedia în octombrie 2015, partidă din preliminariile CE), doar semnează documente, în timp ce deciziile le ia Octavian Moraru, impresarul ce pretinde că acționează în numele unui grup puternic de investitori din Republica Moldova. Octavian e fiul lui Valerii Moraru, pe care l-a ajutat să le ducă pe Zimbru Chișinău și pe Rapid București în sapă de lemn. Încurajator, nu?

Surse demne de crezare pretind că Moraru et Comp. n-au băgat până acum niciun leu în Poli. Numai vorbe și promisiuni. Au adus 7 jucători mai degrabă de duzină, unii chiar accidentați, și un autocar recent vopsit, dar tocmai bun de casat! Tragicomică, situația din Copou merită urmărită.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Andrei (221 comentarii)  •  21 iunie 2017, 16:58

Daca e miercuri, e articol contra Burleanu. Maine e joi, oare despre ce va scrie Ioanitoaia?m

Radu (94 comentarii)  •  21 iunie 2017, 16:59

E o mizerie ce se intampla la Iasi. Si-au facut-o cu mana lor si a primarelui. Asta distruge ce a facut Nichita.

gino (427 comentarii)  •  21 iunie 2017, 17:12

Beeei Andrei, unde vezi tu articol contra lui Burleanu ca nu e. Esti gaga sau te prefaci, titlul e doar o capcana sa citeasca lumea dar nu e ceva pentru cei cu minte putina.

Iftode (11 comentarii)  •  21 iunie 2017, 17:30

***. La Iasi e un nou proiect si e normal ca omul care pune cascavalul pe masa sa faca ce isi doreste. Revenind la prunea(p mic) ,intr-o tara civilizata un astfel de instigator era ignorat. Penescu si Avram au facut puscarie pentru "arbitraje" la comanda in timp ce marele conducator (*** de "benefeciar" la "producator" a fost scapat datorita ***) La Iasi cel mai mare salariu de jucator era de 4000 lunar in timp ce domnul care se viseaza presedinte la FRF avea 180 000 pe an. Tot asa lipsita de sens e mutarea domnule Ioanitoaia? Revenind la "promovarea" asta a lui Burleanu,pentru ca fiecare atac e o promovare ca ii aduce voturi(o sa realizati in 2018), ati fost in sala in 98 la conferinta lui Hagi care spunea ca fotbalul se duce, ce a facut presa atunci ? NIMIC a asteptat ca omul care conducea la FRF atunci sa se plictiseasca si sa se retraga peste 16 ani. Tot Burleanu e vinovat si aici? s-a stiu unde o sa se ajunga,dar nu s-a facut nimic,acum stati si plangeti de ciuda ca nu sunteti in barca cu plocoane.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Neamtu (6 comentarii)  •  21 iunie 2017, 18:06

@Iftode. Dar cand a fost nene dl Ioanitoaia in barca aia cu plocoane ( cacofonia e la agramati), ca a fost la cutite cu Sandu pe cam pe intreaga durata a mandatelor? Ai incercat sa spui ceva insa te-ai inecat la mal. Sunt curios ce vei spunr daca gasca lui Moraru va face la Poli ce a facut la Chisinau si la Rapid, atunci tot atat de suficient vei fi? Dincolo de orice judecata Neagoe a demonstrat ca trebuia pastrat. Peste chestia asta treci usor, te agati doar de ce iti convine. O seara buna.

jirinovschi (1 comentarii)  •  21 iunie 2017, 18:36

asa tataie dai inainte in burli si trupetii lui,nici o vorba despre bataia de joc a prunosului (anaconda pentru cunoscatoare)la adresa iesenilor,pe care i-a facut violatori,lenesi si inapoiati,desi i-a jupuit de bani,prime de instalare si rererereinstalare;ia zi matale tataie de ce l-o fi dat afara din frf pa prunos *** matale nasu sandu?de bun ce era? sau de ce l-au alungat de la dinamo?tot de (ne)profesionist ce era?i-a gasit pa sarantocii astia de la iesi si pa iubaretul de nichita si le-a luat toti banii,si acum tipa ca nu va mai gasii el prosti ca la iesi;si ce te-a apucat pa matale asa grija mare de echipa din iasi? i-ai luat invectivele din gura prunosului ca sa mai lovesti in burli si daum;si ce mare scofala e sa fii primul din grupa prostilor?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dilimache (296 comentarii)  •  21 iunie 2017, 18:55

@jirinovschi - ***, agramat si lipsit de inteligenta! Atat!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

DragomirHuoo (1 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:11

Bay Nea Prunea ! Cat tupeu ai sa jignesti pe cei care te-au platit cu zecii de mii de euro pe luna, pe care i-ai pacalit cu prime de instalare si reinstalare?? Cu prime triple fata de cat luau jucatorii, cu cheltuieli personale de peste 3 mii/ luna si cate si mai cate or fi fost.... Verificati, Dom' Ioanitoaia, asa e sau nu !!?

ovidiu_3003 (1070 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:18

...Prunea victima?...de unde pana unde ?...Prunea e un blatist notoriu care a vandut multe meciuri cand era portar ...de ce sa l mai tina iesenii ?...nu a fost in stare sa vina cu niciun sponsor ...el decat cheltuia bani ...nu producea ...

PruneaSuedia (1 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:26

Ce contestatar in CEX e acest individ Prunea , care spune doar "prezent" in sedinte, apoi nu zice nici un cuvințel toată sedința..... si cand iese de acolo spune la Presa cat de activ e el...... si ce dur a fost, ce fum a scos pe nări si cum dragonii din Game of Thrones si Bruce Lee sunt jucărie pe lângă el !! Frumos ashea...elegant ! Halal !

Nica fără frică (99 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:33

Prunea doar promovează scandalul, în rest Nimic!!!!!

Chiru (1 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:40

***

Jiji (165 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:41

Sa se ducă la Andersson

Jiji (165 comentarii)  •  21 iunie 2017, 19:45

Sa l caute pe Andersson,poate ii gaseste ceva de muncă

Andrei (221 comentarii)  •  21 iunie 2017, 20:00

@gino. Comenteaza articolul, nu postarile mele. Te anunt eu daca ma intereseaza parerea ta. S-a inteles, baiatule?

victor (10 comentarii)  •  21 iunie 2017, 20:34

Prunilăăă ! Ne-ai mâncat meciul cu Suediaaa !

marius (246 comentarii)  •  21 iunie 2017, 20:46

@Andrei. Degeaba se umfla tarata in tine de parca ai fi Nicolae Iorga, daca ai auzit vreodata de el. Gino are dreptate, esti un pafarist cu aere.

marius (246 comentarii)  •  21 iunie 2017, 20:49

@ovidiu 30003. Sa-l tina fraiere pentru ca i-a dus in Europa League cu o echipa de divizia a doua-treia. Si pentru ca a avut fler cu Neagoe, juvete de al tau dar cu glagorie. Capisci?

ovialex23 (10 comentarii)  •  21 iunie 2017, 21:03

Desigur, onestul, fat-frumos din lacrima, puritatea de caracter 100% pe nume Prunea a fost rapus de balaurul (in vesnica opinie a lui Ioanitoaia) pe nume Burleanu. Ce articol idiot si ce subiect da mahala. La mai mare Ioanitoaia ! Anul si prostia, asta te caracterizraza.

Razvan (241 comentarii)  •  21 iunie 2017, 21:11

Eu cred ca Burleanu l'a omorat pe JFK si a fost mana in mana cu Bin Laden. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tyty (3 comentarii)  •  21 iunie 2017, 21:55

D le ioanitoaia, sunteti din garda veche. .....era mai bun M.Sandu? .....sau cine....

Vlad (61 comentarii)  •  21 iunie 2017, 21:58

***... Ce ineptie... maimutoiu ala care are un singur merit- ne-a scos de la wc 94 a zburat ca a avut super performante la Iasi...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tyty (3 comentarii)  •  21 iunie 2017, 22:02

Un lucru este clar. Cascavalul de la FRF este tentant ptr toti. Toti vor sa manance o paine cu minimum de efort. Frf este locul potrivit. Eu sunt suporter iesean de 30 de ani....cred ca stiti cu totii Iasiul e cel mai frumos oras...Daca noul primar....comunitatea, vor mai mult...care e problema lui PRUNICA? Cu 8000 euro pe luna sa termini la mijl clasamentului si sa spui ca ai castigat play out e performanta .....Se manca o paine buna la Iasi. Fara presiune.....usurel.....Eiii a venit timpul sa ne dorim mai mult

Bogdan (206 comentarii)  •  21 iunie 2017, 22:11

E inadmisibil ca GSP permite pe propriul blog ca un golan ca ovialex23 sa ii jigneasca directorul. Singura scuza e ca lumea s-a umplut de *** ca ovialex23. Acest *** interpreteaza un subiect de presa ca fiind de mahala. Atit il duce capul pe el. La mai mare GSP!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gio (19 comentarii)  •  21 iunie 2017, 22:13

Maestre, daca ati ajuns sa-l scoateti si pe prunea "victima" atunci chiar ca v-ati discreditat de tot. Inteleg ca ziarul dvs duce un razboi de gherila alaturi de tabara anti- Burleanu (ce vina au totusi cititorii?) dar zau, asta cu prunea e prea prea. Personaj dubios, tipic de fotbal, acest prunea statea pe 160 de mii de euro anual bani publici, fapt citit tot in ziarul dvs si din aceasta pozitie isi batea joc de antrenorul iasiului nicola napoli. Iata ca acum i s-a aratat si acestui personaj infect usa. Daca este mana lui Burleanu atunci foarte bine, imi doresc sa mai stea un mandat, macar ca o sa moara de ciuda GSP-ul, mircea sandu, dragomir, prunea si alti "oameni de fotbal".

Mobra (1 comentarii)  •  21 iunie 2017, 22:25

Da, Burleanu l-a dat afara de frica sa nu-i fure tronul. Dar sa fim serioși, ce performante a avut Prunea la Iași, în 5 ani jumate, ca sa-l recomande la șefia federației? Singurul care ar avea sanse sa-l dea jos pe actualul presedinte e Lupescu, care nu poate candida, sau Boloni, care nu cred ca vrea.

Ionut (18 comentarii)  •  21 iunie 2017, 22:38

Postacii federali il vad pe *** al lor in pericol si sar sa il apere desi articolul lanseaza o ipoteza, nu o acuzatie. Mai rasfirati, baieti, nu va calcati pe bataturi!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vict (18 comentarii)  •  21 iunie 2017, 22:53

Domnule Ioanitoaia, sper ca-ti vei cere scuze pentru cei 6 ani de dezinformari si manipulari in ceea ce priveste cazul FCU Craiova. Dumneata nu ti-ai facut treaba in a afla adevarul, ci l-ai luat pe Mititelu in brate si vreme de 6 ani ai scris ca FRF l-a dezafiliat "abuziv". Mititelu poate acuza ca a fost dezafiliat abuziv, insa doar instanta decide asta - nici Mititelu, nici dumneata. Ati manipulat opinia publica vreme de 6 ani, si i-ati convins pe toti ca FRF a actionat abuziv. Menirea dvs. era sa aflati adevarul, si sa specificati ca doar instanta va decide. Stiti foarte bine ca FRF a cistigat si in civil (2014) si in penal (2017) - deci dvs. v-ati facut de ris. Un singur ziarist din Romania, Bogdan Grosereanu (GDS), a avut curajul sa caute adevarul si a concluzionat cu documente inca din 2011 ca totul a fost o farsa a lui Mititelu. Concret - Grosereanu descoperise cum Mititelu pacalise DNA si FRF in vara anului 2011, descoperise cum licenta de liga 2 pentru campionatul 2011-2012 a FCU continea falsuri etc. Va trimit eu link-uri cu acele articole. Nu mai vorbesc de adevarurile murdare ale acestui proces : Mititelu tipareste pe gratis afise electorale pentru Basescu (GSP a scris asta : http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mititelu-la-radio-gsp-am-informatii-ca-vor-sa-ma-aresteze-familia-mea-e-in-pericol-250137.html), Basescu "incurajeaza" DNA in 2011 sa lupte pentru Mititelu (declaratia lui Dragomir), judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti care daduse primul verdict aberant era supusa la presiuni de catre DNA (declaratie Dragomir), Mititelu ameninta la tribunal martorii cu plingeri la DNA (GSP a relatat asta), relatia interesanta - pentru cunoscatori - dintre Mititelu si DNA etc. Doar o parodie de proces poate avea ca probe articolele Dvs (!!!). De ce nu si articolele din ziarul lui Mititelu ?

Andrei (98 comentarii)  •  21 iunie 2017, 23:37

@Vict. Dl Ioanitoaia a spus adevarul. Mititelu nu a dat in judecata federatia, ci doar pe Piturca in civil. Desfiintarea Craiovei a fost un abuz dar Mititelu a exagerat cerand o suma imensa. Aceasta pretentie l-a curatat insa a avut dreptate. Am urmarit atent cazul si tocmai din cauza sumei umflate dl Ioanitoaia nu l-a mai sustinut pe Mititelu. Nu intamplator nu a mai scris nimic in ultimii ani.

sundance kid (112 comentarii)  •  22 iunie 2017, 1:10

Andrei Ba tu esti genul de disperat !

Vict (18 comentarii)  •  22 iunie 2017, 2:47

@Andrei. Mititelu a fost dezafiliat pentru ca nu s-a dus la TAS sa conteste decizia comisiei FRF in cazul Piturca. In loc sa se duca la TAS cum spune regulamentul, el s-a dus in civil si a cerut suspendarea deciziei comisiei FRF. S-a judecat si cu Piti - dar si cu FRF , cind a cerut in civil sa suspende acea decizie. Daca se ducea la TAS si apoi in civil - totul era OK.

Burebista (53 comentarii)  •  22 iunie 2017, 8:13

Daca chiar a fost mana lui Burleanu la mijloc, atunci bravo lui! Inseamna ca nu e chiar asa ha barnist si fripturist cum sustine ioanitoaia... despre magariile si obraznicia sau limbajul de Ferentari al lui Prunea, nici un cuvintel... cu Moraru s-ar putea sa aiba dreptate insa... vom vedea...

Marian Gavrilescu (4 comentarii)  •  22 iunie 2017, 9:32

Buna ziua, Nu sunt avocatul lui Burleanu, insa nu inteleg aceste campanii impotriva lui. Cu ce a suparat? V-as pune o intrebare sa vad daca-mi validati comentariul. In mandatul lui Nasu', cati bani incasa trustul dvs de la frf? Cati incaseaza acum? Cine din gsp are cunostinte de management? Dvs v-ati intalnit in urma cu ceva vreme cu seful cel mare al trustului. Vi s-a cerut sa-l atacati constant pe Burleanu sau sunt banuieli ale unora?

george (6 comentarii)  •  22 iunie 2017, 9:42

Ce ma distreaza, toata campania gesepista impotriva lui burleanu- daum aduce mai degraba efecte contrare. Si nu pentru ca cei 2 ar fi performanti, chiar nu sunt, dar asta este maestre ioanitoaia, realitatea este ca publicul s-a saturat de "lumea fotbalului" pana peste cap.

edi (17 comentarii)  •  22 iunie 2017, 10:46

:):) ..daca pana acum il credeam pe ioanitoaia paranoic vis a vis de amaratul de burleanu, de azi am confirmarea ca rautatea ''da in prostie''...poate varsta.... Se pare ca: caderea guvernului, devalorizarea monedei nationale, atacul de la Bruxelles si Brexitul tot lui burleanu i se datoreaza....:) :) :)....''***''

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (119 comentarii)  •  22 iunie 2017, 11:14

Ehehe,mai iesenilor nu va luati de Prunea ***. Vorba lui Danut Lupu, Florin a fost copil sarman n-a avut jucarii s-a jucat si el cu ce la inzestrat natura.Ce daca era platit regeste, la asa dotare era normal sa aiba si cheltuieli suplimentare. Stiti voi ca in Bucuresti i s-a pus la intretinere la bloc si socoteala ? Urca liftul greu si se defecta des. Bai, pe Prunea si caii se rusineaza sa il priveasa in ochi ! Hai sa ne mai si inveselim putin ca fotbalul nostru e in vacanta. Perpetua. Noroc cu Cupa Confederatiilor, multumim TVR. Interesant meciul de diseara Germania-Chile, sa vedem si noi cam cat valoreaza victoria de la Cluj impotriva unei echipe ca a jucat doua treimi cu un jucator mai putin.O zi buna tuturor .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (221 comentarii)  •  22 iunie 2017, 11:42

@George: Majoritatea cititorilor sunt satui de campania desantata contra lui Burleanu & Daum dusa de jurnalisti cu credibilitate care s-a erodat mult in ultimele doua decenii. Political GSP contra FRF nu e o cruciada dezinteresata. Lui Ioanitoaia ii place sa se amageasca ca cei care il critica sunt "postacii" lui Burleanu. E deja un cliseu sa strigi "postac" la fiecare critica. Drama este ca eu si altii care il criticam pe Ioanitoaia, nu-l putem inghiti pe Burleanu si stim ca e paralel cu fenomenul. La fel stim ca Daum nu e scula de antrenor. Dar la fel stim cine a suflat in panzele Cooperativei la Procesul Etapei.

Bunicu (21 comentarii)  •  22 iunie 2017, 12:02

Prunea este un tip nesuferit care a scapat de pușcărie,dar Avram si Penescu a facut,el este VICTIMA lui nu a lui Burleanu.Asta nu are ce cauta printre oameni el este un tip cu curul în sus,lipsit de educatie,

Titu Sandronicus (107 comentarii)  •  22 iunie 2017, 14:40

Cand Mos Teaca face o dezvăluire incendiară, procesul în sine seamănă destul de mult cu cel prin care o găină calcata de cocoș anunță depunerea unui ou de dimensiuni memorabile. Tipa de zici ca apare vulpea, se screme și zboara aiurea pentru ca în final, în locul unui ou de struț, să se constate o mogâldeață plină de găinaț. Atata stie, atata face! P.S. @ Andrei. Evident ca este vorba de Burleanu dar, sa remarcam folosirea in titlu a semnului de intrebare. Aparent, former-ul (sic!) taxator de la ITB, pune o intrebare retorica..

zed (3 comentarii)  •  22 iunie 2017, 15:40

Dar mai terminati frate cu chestia asta ''postacii federatiei''. Ce naiba nu are nimeni voie sa mai comenteze in contradictoriu la articolele ''maestrului'' Ioanitoaia ca repede e postac? O sa ajungeti sa spuneti si ca cei care comenteaza primesc 30 de lei de cuvant si 10 lei de injuratura.

Cetatean (38 comentarii)  •  22 iunie 2017, 15:50

@Andrei. Aflat la varsta senectutii, "maestrul", cunoscut in a avea idei putine dar fixe, e bantuit de realizarile financiare ale lui Burleanu. Comparativ cu un portbagaj, fie el si plin, cu pui congelati, cei 90.000 euro pe care i-ar fi incasat seful FRF ca prima pentru calificarea "nationalei" la EURO 2016 ii impovareaza mintea fortandu-l sa scoata pe banda rulanta textulete stangace dar pline de veninul invidiei.

room (97 comentarii)  •  22 iunie 2017, 18:53

Citiind acest art.nu vad ca Prunea sa dea cu noroi in cei din Iasi,numai Burleanu este capul afacerii pentru al da pe Prunea afara din CEX,pentru ca nu este de accord cu plotogariile facut de pres.FRF,si ii zice totul ce simte si vede ???? in fata,si pe unii adevarul ii supara:FRF&LIGA.

ovialex23 (10 comentarii)  •  22 iunie 2017, 21:25

Pentru BOGDAN: amice, *** esti tu. Daca verifici toate mesajele publicate, vei constata ca foarte multi il critica pe Ioanitoaia. Ioanitoaia nu-l inghite pe Burleanu, de parca mediocritatea fotbalului nostru e opera lui si nu a ticalosilor care au pastorit FRF si LPF aproape 20 de ani. Chiar nu ai observat ca daca bate vintul mai tare e de vina Burleanu? Chiar nu ai observat ca daca se scumpeste salamul e de vina Burleanu? Mai cauta-te la psiho inainte de a rage precum camila in desert.

room (97 comentarii)  •  23 iunie 2017, 5:25

Imi pare rau caci eu nu am jicnit pe nimeni in art.meu dar ca sa-i raspund lui oviale????eu cred ca si la varsta asta arat si gandesc mult mai mult ca tine dar eu cred ca ***,de unde ai iesit ca un *** in ale footbalului,nu esti tu de vina ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.