Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Fără Becali, dar pe banii lui!

Trebuie să fi observat că nu m-am băgat în polemica Steaua - FCSB. Am preferat să stau departe tocmai pentru că n-am înțeles toate datele problemei. Sincer, ele nu-mi sunt foarte clare nici acum.

Permalink to Fără Becali, dar pe banii lui!
joi, 13 aprilie 2017, 9:54

De la un timp, am ales să scriu FCSB pentru a nu încălca o hotărâre judecătorească. Bună sau rea, legea trebuie respectată. În paralel, am deplâns însă faptul că, substituind Steaua cu FCSB, am distrus un brand, printre ultimele de anvergură în sportul românesc. La acest capitol, n-avem egal și nu trebuie să ne facă altcineva rău pentru că ne facem singuri. Mustim de talent și de inițiativă în direcția asta.

Mai nou, s-a sesizat și Parlamentul în chestiunea Stelei, drept pentru care ministrul apărării naționale și șeful Statului Major General au fost audiați deunăzi de Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, for condus de Iulian Dumitrescu. Întâlnirea trebuie să fi fost una de lucru, utilă în ideea că a reluat o discuție ce preocupă un public numeros. Altminteri, nu mă aștept ca ea să fi rupt pisica în două. Nu putea simplifica lucrurile atâta vreme cât, surprinzător, Gigi Becali a refuzat să fie prezent!

Considerându-se nedreptățit de decizile din dosar, latifundiarul s-a supărat și nu mai are chef de dialog. Personal, cred că greșește, dar nu eu, care nu-s în relații cu el de peste un deceniu, sunt cel mai în măsură să-i dau sfaturi. Evident că Becali, care le știe pe toate, va căuta să iasă la mal și de data asta. Totuși, i-aș recomanda ca, renunțând la orgolii și la țâfne, să se așeze la masa tratativelor și să încerce să depășească momentul critic. Măcar să încerce.

În rest, președintele comisiei amintite, Iulian Dumitrescu, a atras atenția că valoarea mărcii trece de 50 de milioane de euro. A completat însă că, pentru a nu risca o depreciere a mărcii, echipa trebuie să joace la nivel înalt, nicidecum în Liga 4 ori 5! Cu alte cuvinte, ca marca să rămână la 50 de milioane, deținătorul ei ar fi dator să investească anual cel puțin 20 de milioane, sumă pe care însuși ministrul Gabriel-Beniamin Leș a declarat că n-o are! Și dac-ar avea atâția bani, MApN i-ar folosi în alte scopuri. Normal, prioritățile Armatei sunt altele, nu fotbalul.

Cum același ministru a recunoscut și că „am făcut echipă pentru a proteja marca”, întrebarea e pe unde va scoate cămașa MApN ca să întrețină CSA Steaua în condițiile în care ar putea asigura o finanțare anuală de maximum 300.000 de euro?! Atunci, diferența de până la 20 de milioane, hai până la 10-12, de unde ar proveni? Ar pica din cer? Din sponsorizări, a sugerat ministrul, dar mai ales din cele 37 de milioane de euro pe care-i va plăti Gigi Becali, deoarece ar fi folosit fraudulos marca pe parcursul a 10 ani, din 2004 în 2014. Întrucât n-am priceput, numai eu?, cum s-a stabilit prejudiciul anual de 3,7 milioane, când marca, la o adică, s-ar vinde pe o sumă mult mai mică, nu mai insist. N-am înțeles atunci, nu înțeleg nici acum.

În ignoranța mea, tot înțeleg ceva. Că și dacă, împotriva prevederilor FIFA, ar vrea să patroneze o echipă profesionistă în eșalonul 2 sau 3, MApN ar putea s-o facă doar dacă va primi o căruță de bani de la Becali, sumă evident dreasă din condei, exagerată. Iată de ce repet că unicul drum spre ieșirea din impas e cel al negocierilor.

Comentarii (83)Adaugă comentariu

Bazileon (8 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 17:12

Lasa-ne,bre xu alibiu asta ieftin, ca nu esti in relatii cu B. ***. Crezi ca suntem ***? Nu va e rusine? Si mai vine si *** aceea de parlamentar, liberal, pasa-mi-te, sa il pompeze: probabil ca nici el "nu e in relatii". Halal presa! Bucura-te, Tolo! *** *** in buzunare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 17:15

Dumneavoastra spuneti ca "impotriva prevederilor FIFA" armata ar patrona o echipa profesionista. Pe de alta parte, Lupescu spune clar (si da exemple, unul din Kazahstan) de echipe care joaca in competitiile europene. Sigur, aici e UEFA, dar nu pot sa cred ca prevederile forului continental si ale celui intercontinental pot fi atat de diferite - contradictorii, de fapt. Cred ca ar trebui sa lamuriti dumneavoastra (presa, nu dumneavoastra, Ovidiu Ioanitoaia) lucrurile in cel mai simplu mod cu putinta. Facand trimitere la textul regulamentar care infirma sau confirma o afirmatie sau alta. Multumesc.

Adrian (98 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 17:21

@Razvan. Tu gresesti cand iti inchipui ca Dl Ioanitoaia citeste bazaconiile si rautatile unuia ca tine. Probabil ii face secretara un sinopsis si cu asta se termina povestea. Iata ca sunt multi cei care si gandesc, nu doar se cred alesi si injura. Astia vor capata acest drept cand vor face macar un sfert din cat a facut Dl Ioanitoaia in cariera. Carti, emisiuni, ziare, profesorat. intotdeauna pigmeii ii vor invidia pe cei inmalti. Cazul tau de frustrat.

GHITA (76 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 17:41

Lingai din toate ....uniti-va,altfel ciuciu deplasari pe banii ciobanului

Radulian (110 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 17:58

Indiferent de greselile lui Becali Steaua trebuie sa traiasca. Altfel pierdem un brand de tara, aici are dreptate dl Ioanitoaia

Doru (6 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 18:04

Nu v-ati bagat in polemica Steaua-FCSB pentru ca nu va erau toate datele clare? Pai asta-i sarcina unui ziarist adevarat, domnule Ioanitoaia, sa se informeze (ca sa-i fie datele clare!) si sa-i informeze si pe cititori. Poate va informati (si ne spuneti si noua) despre activele (materiale si imateriale) pe care le are in patrimoniu clubul Milan ca sa stim si noi pe ce au dat chinezii 740 milioane euro cand l-au cumparat. Veti avea surpriza sa aflati ca sunt informatii nu foarte greu de obținut de un ziarist profesionist.

Vasco (363 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 18:14

Asa cum am mai scris pe aici,polemica fcsb-steaua e artificiala,acolo unde e lege nu e tocmeala si nu e nici posibil ca unul certat cu legea,bunul simt si cu judecata normala sa ajunga "patron" la ceeace A FOST candva Steaua Bucuresti.Steaua aceea nu mai este de cand a fost batjocorita prin simpla prezenta a susnumitului personaj in preajma ei,ca sa nu mai amintim de jigniri,alergat cu punga cu bani dupa adversari prin parcari,de valiza si de atatea si atatea anomalii...Si toate astea pentru ca unii nu au avut grija de Steaua.Acum e tarziu,incearca unii dar raul e deja facut de mult.Intr-o societate normala cu institutii si legi normale asa ceva nu ar fi fost posibil.Si veniti dvs.,d-le Ioanitoaia si vreti sa legitimati anormalitatea spunand,ca si multi altii ca fara becali Steaua ar fi disparut,dar uite ca dispare tocmai din cauza lui...Nu cred ca in realitate chiar credeti asta...dar asta e treaba dvs.cat de pervers puteti fi...nu stiu pentru care motiv.

Șerban (147 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 18:28

Revin. Se pare că-i cazul să se reamintească, mai ales fanaticilor, că șeful CSA, într-un interviu recent (maxim o lună!) afirma că talpan face demersurile în justiție și pentru preluarea palmaresului din epoca Jiji! ADICĂ ECHIPA FCSB ESTE TOT STEAUA - dar nu toate cizmele încalță persoane cu IQ decent. Pe de altă parte dacă și-au înființat echipă pentru a nu se pierde, prin neuzitare, marca STEAUA - atunci ar trebui ei să plătească FCSB că a asigurat valabilitatea! Oricum este nevoie nu numai de bună credință a judecătorilor ci și, mai ales, avocați talentați!!

clujan (8 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 18:47

D-le Ioanitoaia,vad ca si D-voastra sustineti niste prostii lansate de tot felul de chibiti care habar n-au de legislatia civila a acestei tari.In ce calitate i se poate cere lui Becali sa plateasca ceva MApN-ului,el fiind un particular care a imprumutat societatile ce au patronat echipa de fotbal Steaua.In cel mai fericit cazse poate indrepta impotriva acestor societati pentru a-si recupera un asa zis prejudiciu.Dar,din cate stiu eu in dreptul civil romanesc exista un principiu(de pe vremea romanilor)potrivit caruia un bun mobil abandonat si nerevendicat timp de 5 ani intra in proprietatea celui care-l poseda.Nu poti sa vii dupa 10-15 ani sa revendici bunul respectiv si cu atat mai putin,tot felul de compensatii celui care l-a folosit.Restul sunt povesti,armata nu poate spune ca s-a aflat in imposibilitate de a cunoaste si actiona in consecinta cu privire la folosirea bunului sau,in speta brandul,sigla Steaua,de catre societatile patronate de Becali.Orice alte sentinte sunt ilegale.Eventual. se pot imputa daune unor angajati MApN,dar numai daca se stabileste in instanta ca se fac vinovati de prejudicierea ministerului prin atribuirea ilegala a brandului/siglei Steaua.Sau,ca nu au actionat in termenul legal pentru recuperarea lor de la cel care si le-ar fi insusit ilegal.Deci,lucrurile sunt destul de complicate nu cum le vede Talpan.In acest caz Becali nu va plati nimic decat daca in justitie se va ajunge la condamnarea lui si a unor complici din armata pentru dare si luare de mita,sau abuz in serviciu,in legatura cu preluarea de catre acesta a echipei de fotbal Steaua.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 19:23

@Cosu, multumesc domnule. Mi-ati apreciat si alta data comentariile, de data asta nu stiu daca merit caci am fost cam dur. Sint dur, caci altii nu inteleg nici un par in cap, dar de obicei indulcesc cu umor. De data asta a lipsit si umorul, a mai ramas doar omorul. Cer Scuze tuturor, dar citeodata ma enervez. Cer scuze si lui Balint si lui Laca, are scuza si saracu Tudorel asa ca nu are rost sa-i cer scuze, iar Laca nici nu poate fi "Capsuna" ca pe Laca nici odiosii n-au reusit sa-l scoata plutonier. E soldat. Iar lui eu stiu ca ii mai citeste sotia, seara, romane cu BD, ca sa adoarma linistit. Cer scuze domnule Cosu, dar situatia generala in Romania imi pare cam asa: jumate nu sint in stare sa intelega, jumate nu vor sa inteleaga, iar citiva se suie pe pereti !!! Tara musteste a prostie, nesimtire crunta, aroganta si incultura tocmai ca cei care ar mai putea intelege datele unei probleme refuza sa gandeasca, nu vad necesar sa se implice, nici nu voteaza ori voteza si sustin pareri numai de-ai dreacului ce sint. --------------------------------------- La figurat. Asa ca imi iau si eu citeodata catelul si-l duc sa se … si el saracu la radacina coloanei infinitului, ma iscalesc si eu acolo … ca eu nu stiu, eu nu inteleg, … Ca „Capsuna“ cu Costel. ***. Aaa ! E un MILITIAN gras acolo care pazeste monumentu ? Imi da o amenda ? Tot asa exista un POLITIST care pazeste legile si democratia. Exista tribunale internationale. Un lucru bun tot a avut intilnirea „***“ cu oamenii politici. A demonstrat ca Costel *** nu a actionat singur de nebun ce e, poate a fost si mituit, ci cu implicarea Puterii Politice – elegant spus. Dupa opinia mea Romania are deja de platit o dauna imensa F C Steaua, iar suma creste minut cu minut !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Augustin (268 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 20:39

Desteapta rau e legea care desfiinteaza un brand international si il inlocuieste cu nimic. Pozitia dlui Ioanitoaia e una sentimentala si merita imbratisata cu atat mai tare cu cat autorul nu vorbeste cu Becali. De la acest element trebuie inceputa discutia iar trimiterea la o lege proasta nu rezolva cazul.

Bunicul (1 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 20:59

No..Articolul ..hm..in ceata..E ceva obisuninta de la "producator"Comantariile insa..sunt de tot ***,in marea lor majoritate.Se pare ca aici au fo stransi cei din peluze..aia de's platiti,,sa urle contra lui Jiji..Nu sunt un fun al lui Becali..insa asa cu *** lui,a tinut steagul sus in fotbalul Ro..cum si cat a putut..sau la dus mintea..Povestea asta are substrat politic..O sa vedeti..ideea este ca echipa Steaua..de fapt sustinatorii acestei echipe,sa poate fi controlati,de "cineva"..Acel cineva ,dupa parerea mea..este putin la puscarie acum,nume mare in politica noastra..psd''ist de frunte pe vremuri..si cand va iesii..va fi si mai si..A simtit..ce poate face aceasta galerie..Numeroasa..la nevoie..Stiti,cand au fost folosit Stelistii la manifestatia proArafat?mai tineti minte?..De aici a inceput povestea..si va continua.Becali..este prea mic sa faca fata..pana la urma va pierde tot..chit ca ar fi ilegal..nu interseaza pe nimeni asta..""***" si atat..O sa vdeti,peste doi trei ani,ca am dreptate..mai este si tembelul ala de Asa zis "lider" al galeriei Steaua..un ratat,,fomist..ce ar face ori ce pentru bani.O *** *** azi de la ""jmecheri" cum la fel a facut si de la Becali..Nu este Stelist..doar un martafoi..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

octavian (16 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 22:08

Sa fie publicate in presa toate actele privind predarea si preluarea stelei sa vedem pe ce vorbim.

tarkus (16 comentarii)  •  13 aprilie 2017, 23:55

Dl. Ioanitoaia, at primit dv. vreo hotarare judecatoreasca cum ca n-aveti voie sa scrieti Steaua? In alta ordine de idei, ma mir ca nimeni nu remarca afirmatia falsa ca marca ar fi putut fi contestata dupa 5 ani de nefolosire. O simpla cerere poate prelungi proprietatea marcii inca cinci ani. Ceea ce probabil CSA va faca, ca nu-i vad in stare sa opereze o echipa de fotbal. Va felicit ca ati subliniat afirmatia dlui senator ca o marca face 50 mil daca bagi 20 mil pe an. Si macar scoti banii. Si daca te vede lumea la tv si-ti cumpara jucatori. Daca bagi 300.000 si nu scoti nimic, ca nici abtibilduri cu desenul ce ti l-au dat judecatorii nu esti in stare sa faci, cat mai valoreaza?

cristian (1 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 0:09

Comentariul d-voastra este apropiat de ceea ce gandesc si eu.Din 2004 pana in 2011 am avut abonament la meciurile Stelei,platit de mine.Primul meci vazut de mine pe Ghencea a fost Roma-Steaua 0-0,in 1984.de atunci nu cred ca am lipsit la vreun meci in cupele europene pana in 2011.Dupa care am fost din ce in ce mai rar. Pasiunea a ramas,dar multe lucruri s-au intamplat si eu nu le-am inteles.Gigi Becali a facut foarte multe lucruri bune,dar a facut si multe greseli.Nu-mi place sa-i dau dreptate,dar a facut-o pe banii lui.A castigat si multi bani(investind pe masura) dar a si dezamagit multi suporteri cu comportamentul si afirmatiile lui. Una peste alta,daca el nu investea la Steaua si nu avea ambitiile lui( incredibile pentru unii la un moment dat) sunt sigur ca Steaua era istorie de mult. Ceea ce doreste sa faca MApN acum mi se pare o *** de tip romanesc.Incredibil cum isi bat joc de toti; suporteri,sport,contribuabili si mai ales de fenomen!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dav (35 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 0:18

Nu mai cred de mult timp in bunele intentii ale CSA-ului,a ministerului sau a justitiei care si-au facut un punct comun nu de a exploata un brend la care nici nu ar avea dreptul ,ci din a-l parazita chiar cu riscul de a-l distruge.Singura lor motivatie si perspectiva graviteaza in jurul banilor lui Becali care sper ca a inteles ca conturile sale sunt singura tinta a acestor onorabili domni.

Demolarii (67 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 0:53

Simt nevoia de a-mi manifesta opinia, diferita de a lui O Ioanitoaia. Este motivata de tactica aplicata de O Ioanitoaia, care reduce toata povestea la o simpla disputa, in care cel asuprit, G Becali, are nevoie de aparatori. Si ca in cele din urma, oficialitati ale statului, adica administratori ai bugetului public ar dorii sa-l ajute pe napastuitul Becali G. Argumentele aduse, sunt prestigiul adus de echipa de fotbal Fcsb. Pe plan international s-a facut remarcata printr-un rezultat sportiv - semifinala a Cupei UEFA in 2005, o perioada in care 2 echipe din Rusia si 1 din Ucraina au cucerit Cupa UEFA (Shaktior fiind eliminata in 2003 de Dinamo iar TSKA Moscova fiind invinsa de aceasi Dinamo Bucuresti in 2005, la cateva luni dupa cucerirea Cupei Uefa). Dar in cei 14 ani Fcsb a adus mai multe scandaluri ca si Valiza, Bricheta, Neaga. Nu exista sezon in care G Becali sa nu creeze tensiuni in mod artificial: jucatori contactati inainte de termen, decalaratii rasiste, amenintari, acuze si alte moduri nesportive de a deruta adversarul. Revendica istoria Stelei , dar ii face legende pe Dica, Radoi, Neaga, jucatori buni, legende pentru un club infiintat in 2003, dar nu pentru istoria Stelei, inceputa in 1947. Istoria Stelei, cu exceptia referiri la castigarea Cupei Campionilor din 1986, nu a fost pomenita, foste glorii fiind uitate sau jignite, daca au avut o opinie separata. Ca discutia a ajuns in Parlament este tragic pentru nivelul social aratat de Romania. G Becali a fost condamnat penal pentru 3 infractiuni, fiecare pedepsinduce cu 3 ani de inchisoare. Un simplu cetatean, ar fi facut 9 ani, dar G Becali, un adevarat ''guler alb" a facut doar 2 si ceva, dand posibilitatea celor condamnati sa spuna ca au fost nedreptatiti, pentru ca au primit condamnarea comform Codului Penal. Un semn de intrebare se ridica la competenta instantei care a judecat dosarul schimbului de terenuri: de ce nu a fost in instanta miilitara? diferenta de valoare, zeci de milioane euro comform presei din acea vreme, nu e similara cu subminarea capacitatii de aparare a statului roman? Un alt aspect este stacheta inaltata in privinta bugetului. De ce 20 de milioane? pentru ca G Becali cheltuieste 20 de milioane ca sa castige un campionat in care adversarii sunt: Viitorul Constanta cu 3.5-4 milioane , CFR in insolventa, Astra - in destramare, Dinamo si U Craiova cca 5.5 milioane de euro. 2 puncte, eliminare din grupa EL, in comparatie cu Astra care cu toate problemele si vanzarile de jucatori a reusit sa se califice mai departe. Deci, de ce 20 milioane? Doar in 2017 brandul Steaua a mai luat cca 15 titlyuri nationale de seniori, si vreo 30 de titluri nationale la tineret si juniori. Poate bugetul nu a fost de 20 de milioane, poate ca sporturile in care s-au castigat nu au prim-plan la TV sau in media online, dar adauga imagine brandului Steaua...ce sa-i faci, Tera nu se rezuma la plaiul mioritic, e un pic mai mare si are alte metehne decat cele mioritice......vrea brandul Steaua, de ce nu preia toate sectiile clubului? Sau interesul pentru brand e doar ca sa nu fie retrogradata echipa, cand e prins cu valiza....pardon, mata in sac, ori pentru a creste preturile unor jucatori in care au investit alte echipe, chiar si bani publici - vezi cazul lui O Popescu, Chiriches sau Pintilii veniti de la echipe cu finantare publica? Acestea sunt cateva motive pentru care am o opinie diferita. Si cred ca disparitia cluburilor "traditionale" poate fi benefica, daca se gandeste un sistem viabil, care sa permita o competitie reala, nu limitata la Generatia din Epoca de Aur si camarila lor .....

Gabriel (13 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 8:09

Sunt saturat de Be.... si echipa lui la care am inteles ca nici macar nu este el trecut in acte ca patron??? In ziarul de astazi sunt nu mai putin de 6 articole despre el si echipa, ce a facut, cum a facut, ce mai achizitioneaza, curand o sa aflam unde se imbraca, unde face cumparaturile si alte lucruri total neinteresante. Nu inteleg ce se promoveaza atat campionatul asta al nostru care este cel mai slab dintre tarile UE!

Adrian (52 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 8:15

Becali nu a investit nici un ban la FCSB. Dimpotriva, aceasta echipa s-a autofinantat, asigurând un profit foarte mare pentru "investitor". A cumparat echipa cu 4 mil. dolari, si in urmatorii doi ani a vandut jucatori de peste 20 mil euro.

BYBY (41 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 9:57

Domnule, Trebuie sa va bagati neaparat in strategiile ciobanului.Nu a fost atentionat de nimeni pentru jocurile murdare facute in campionat.Daca va castiga si acest campionat prin tot felul de incalcari ale regulamentelor vina si complicitatea sunt nu numai ale federatiei si arbitrilor si comisiilor ci si a presei care foarte rar a scos in evidenta marlaniile acestui golan mai ales fata de echipele concurente.Oricum este o rusine si pedepsele o sa vina nu numai din Europa ci si de-acolo de unde se asteapta mai putin:din locurile sfinte pe care le invoca. SANATATE!

Dav (35 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 11:06

O multime de justitiari pe aici care contrazic pe nea Ovidiu. Va invit sa demonstrati ca miza si tot balamucul legat de Steaua nu vizeaza banii lui Gigi. Daca nu ar exista acesti bani asa zisul litigiu s-ar stinge peste noapte.

Calin Tur (5 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 13:11

Ati remarcat ca fiecare articol al domnului Ioanitoaia contine cel putin una din expresiile "au rupt pisica in doua", "au pus batista pe tambal", "au mutat mortul pe Academiei" ? astept un articol care sa le aiba pe toate 3

exidpol (264 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 14:17

ca deobicei presa ***. fix cand nu e cazul...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Petrica (11 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 14:49

"De la un timp, am ales să scriu FCSB pentru a nu încălca o hotărâre judecătorească. Bună sau rea, legea trebuie respectată." De la care timp ioanitoaia? De o saptamana? Ca orice gesepist vad ca n-ai pic de rusine. Pana mai ieri ai tinut-o intr-una cu Steaua ta si acum vi sa fraieresti lumea ca respecti legea. Ai imbatranit urat.

exidpol (264 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 15:32

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

costi 42 (37 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 17:58

NEBUNI IN TOATA REGULA,ASTA-I TARA MEA SI A VOASTRA,CARE SE NUMESTE ROMANIA STAT FARA CONDUCATORI,JUSTITIE,INSTITUTII,FARA LEGI.....

Eu (1 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 22:03

@Adrian. De draq mai postezi dac te contrazici singur "Becali nu a investit nici un ban la FCSB. ..... A cumparat echipa cu 4 mil. dolari..."

catalin (18 comentarii)  •  14 aprilie 2017, 22:09

Fara banii investiti de Becali si fara victoriile obtinute pe banii investiti de el , Marca ,,Steaua '' n-ar fi valorat nici cat costa o legatura de ceapa verde in piata..

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  15 aprilie 2017, 5:33

`Titlul articolului spune tot. Nu mai discut si nici nu mai adaug nimic la aceasta mascarada de tip romanesc in ale fotbalului. Am ajuns din nou de rasul lumii fotbalistice. Mielul din Pipera are bani, are echipa, asa cum este, se descurca. Ministerul Ap. Nationale vrea sa fie cum a fost inainte de 1989. Nu se poate. Este o alta lume astazi, si alte regulamente care se bat cap in cap. Nici fotbal nu mai este ca ieri. Gresala este a Arnatei caci a vandut clubul pe nimic. Nu s-au gandit la consecinte iar acum vor sa faca echipa ca in anul de glorie al Stelei din 1986. Cu 300000 de Euro pe an, niciodata. E ridicol si fara un suport material de substanta, nu se poate. M.Ap.N. are bani, dar, NU pentru fotbal. Asa ca, eu vad o singura varianta si anume: Armata sa-si tina in seif marca, sigla, trecutul glorios al fotbalului Romanesc, etc., iar mielul din Pipera, sa-si duca viata de haiduc in fotbalul romanesc si sa functioneze dupa legi cinstite sau necinstite ca si pana acum. Va spun eu, circul asta va dura mult si bine caci nici Guvernul Romaniei nu e capabil sa dea solutii in acest caz, iar Cancelaria Prezidentiala a Romniei, nu o intereseaza FOTBALUL. Circ vreti, circ vom avea. HAI ROMANIA!

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  16 aprilie 2017, 12:29

Paste fericit stimate domn Ovidiu Ioanitoaia. Paste fericit tuturor colegilor. Paste fericit tuturor celor care scriu aici. Paste fericit tuturor. Poate deveniti mai buni. Dati navala la bucate. E bun mielu acum, ai ? Un drobisor, o pulpita de ***, ai ? E bun ciobanul acum, ai ? ... voastra de comunisti ! Au mai transformat si altii apa in vin, dar potaile in mindrute nu. Hai Steaua !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dr (34 comentarii)  •  16 aprilie 2017, 23:01

Caline, sintagma acrupt pisica in doua nu a aparut niciodata in 2017, iar mortul o data...Ti se pare mult pentru unul care scrie 5 articole pe saptamana?

gogu kioru Stiinta Craiova (204 comentarii)  •  17 aprilie 2017, 9:10

Paste fericit la toata lumea..1Nu inteleg de ce atita publicitatre acestui ***,citeodata filantrop cu televiziunea dupa el...Oare ce a produs acest om in viata lui?Cum?Numai smecherii si aranjamente sa iasa banii pentru el???Ce acte are cu MApN?In acel contract pe 20 ani,exista clauza ca armata poate rezilia oricind acel contract...Prostalaul Jiji a venit cu acel contract la tv si l-a aratat..Alooooooo?Garaaa?Despre ce vorbim?Despre un derbedeu hotoman fara limite?Despre un *** ajutat de ziaristi si alti profitori?Nici nu figureaza in organigrama clubului,asa declara behaitul...Maestre mai piano.va compromiteti tot mai evident cu acest ***...va multumesc anticipat......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costin (46 comentarii)  •  17 aprilie 2017, 12:09

Maestre, incet incet participi la becalizarea acestei natiuni, poti face mai bine si alte analize ale fenomenului fotbalistic.

Comentează