Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Jucăria stricată

Conform unui scenariu cu care ne-a obișnuit, Steaua a jucat decent în prima repriză cu Rosenborg, mulțumitor, după care s-a prăbușit și a luat o bătaie zdravănă.

Permalink to Jucăria stricată
vineri, 21 august 2015, 4:21

Înfrîngere care, să nu ne mai furăm căciula singuri!, a scos-o din cursa calificării. Dacă pentru returul de la Belgrad mai avea o șansă minimă, înaintea celui de la Trondheim nu are nici una!

Necazul ar trebui să fie cu atît mai mare cu cît norvegienii n-au fost leii paralei anunțați. Doar puternici și organizați, profesioniști, însă nu cei mai buni prieteni cu mingea. Ca atare, roș-albaștrii au pierdut din nou pe mîna lor, victime ale propriilor erori. Chiar dacă diferența de scor e exagerată, Steaua avînd ghinion la bara lui Chipciu și la ratarea monumentală a lui Tade, iar Rosenborg marcînd golul 2 din ofsaid, victoria nordicilor nu poate fi contestată. Să nu mai judecăm încă o dată șmecherește și să ne îmbătăm cu apă rece!

Adevărul e că nu Rosenborg a jucat ca o echipă mare, ci Steaua ca una mică. Era însă ușor de presupus că ea nu se va ridica la înălțimea așteptărilor, reia articolul intitulat Steaua a cules ce a semănat scris după returul cu Partizan! Nu se putea întîmpla altfel cînd folosești un portar începător și doi fundași centrali mai degrabă improvizați, Papp fiind de regulă lateral dreapta, iar Toșca stînga! În același timp, Chiricheș joacă la Napoli, Gardoș la Southampton, Szukala la Ankara, Luchin la Timișoara și pedepsitul Tamaș la Cardiff. Dacă în Liga 1 te mai descurci și așa, peticit, rupt în coate, în cupele europene nu mai merge. Acolo e alt nivel.

Joi seara, s-a văzut repede că fundașii de bandă, mai ales Alcenat, stau foarte sus.  Că riscă, că-s mai mult atacanți decît apărători și lasă spații mari neacoperite. Se vedea și din avion, dovadă că pe partea haitianului s-a și deschis scorul, numai din loja din care trimitea sms-uri Rădoi nu s-a văzut! Alcenat trebuia înlocuit mai repede sau nu trebuia băgat deloc, afirmație valabilă și pentru Guilherme.

Întrucît Muniru, Tade și, surprinzător, Hamroun au dezamăgit, iar Ad. Popa, demn urmaș al lui Bănel, a reușit să centreze cu precizie în cel mai apropiat adversar, a ieșit în evidență L. Filip, inconstant, dar eficient și util, cu realizări. Iancu a părut obosit de cînd a intrat, dacă nu cumva, să mă scuze, băiatul ăsta s-a născut obosit.

Am mai spus că principalul vinovat pentru declinul Stelei e Becali, nu Rădoi. Auzind că Mirel vrea să demisioneze, salut o decizie de onoare, una pe care am anticipat-o încă de luni. Rădoi să învețe, să-și ia licența și apoi, după ce s-a școlit și a căpătat ceva experiență, să se întoarcă pe banca Stelei pentru a-și demonstra eventuala clasă de antrenor. Sper să izbutească și i-o doresc! Acum însă s-a grăbit și graba a stricat treaba.

În pofida unor intenții bune, Becali rămîne inamicul numărul 1 al propriei formații, pe care a transformat-o într-o jucărie, într-o păpușă! Argumentul “Sînt banii mei și fac ce vreau cu ei!” nu prea mai ține. E răsuflat deoarece de cîteva sezoane discutăm despre bani cîștigați de echipă, inclusiv din vînzări, nu investiți de patron.

Pur și simplu, Gigi e caraghios, absolut penibil, cînd îl înjură pe Tade, deși el însuși a insistat pentru aducerea francezului! Repet că Becali a transformat-o pe Steaua într-o jucărie și nu-mi retrag cuvintele. Din păcate, el a și stricat-o.

Comentarii (94)Adaugă comentariu

Parneava (26 comentarii)  •  21 august 2015, 18:26

Cred ca greseala vine din alta parte: daca nu ai un trecut,viitorul poate fi foarte indepartat.La fel este si cu patronii de cluburi,cu antrenorii si chiar cu unii ziaristi foarte alunecosi,care in virtutea senioratului,nu se mai implica transant in NIMIC concret.Da,il certam un pic pe Becali,dar nu prea mult,ca s-ar putea sa mai fie de folos.Nu cu multa vreme in urma,il rugam pe domnul Ioanitoaia sa fie mai transant,mai caustic,mai rau,in comentariile domniei sale,tinand cont de faptul ca este aproape de un final de cariera in jurnalism,din care retin doar aplombul cu care a intrat la conferinta de presa inaintea reprezentantului Rusiei.Din pacate merge in continuare pe acelasi tip de jurnalism searbad si fara consistenta cu care ne-a obisnuit de pe vremea procesului,recursului…….etapei.Nu vad nici un comentariu direct:da domnule,Radoi,care si mie mi s-a parut un tip civilizat,nu are ce cauta acolo daca regulamentele spun contrariul.! Dar de ce sa nu-l acoperim pe patron in dulcele acrit de mult stil dambovitean,daca se poate si cititorii inghit asa ceva? Nu l-am vazut facand o analiza a FCSB: cum a ajuns in posesia lui Becali, pe care dintre societati,cand a fost prima schimbare legala sau ilegala de societate,cate societati finantatoare ale clubului au fost lasate cu datorii neplatite,cati jucatori au ramas fara salarii si contracte neplatite,cum si-a insusit patronul echipei banii din vanzarea de jucatori si ce s-au intamplat cu sumele fabuloase obtinute de la UEFA,ce legalitate si moralitate exista intre patron-rude ale lui Becali de multe ori-sau finantatori,adica camatari care spala banii prin cluburile de fotbal,cand trebuia sa intervina FRF pentru limitarea sin intreruperea unor excese pentru care alte cluburi au fost trimise in ligile inferioare,ce se intampla cu palmaresul clubului Steaua(cea veche),cu sigla cu denumirea,cate titluri se contabilizeaza la FCSB si cate nu.Dincolo de rezultatele sportive,de comentarii „pe picior”asta asteptam de la dumneavoastra stimate senior al jurnalismului sportiv.Din pacate nici acum la varsta senectutii nu dovediti prin omisiune,ca doriti binele fotbalului romanesc.Pentru ca,esecurile pe care le inregistram in TOATE SPORTURILE,vi se datoreaza si dumneavoastra,celor din media,care stati in birouri caldute,va luati banutul si dupa voi potopul.Ma uitam la campionatele mondiale de inot:pana si Singapore,cu o populatie cat un judet de la noi,a avut medaliat.Noi am avut locurile 23 si 34.Rusine pentru toti cei care sunteti in mijlocul fenomenului sportiv.Va promit domnule jurnalist,ca nu o sa va mai citesc niciodata si-mi reprosez ca am facut-o atata amar de vreme.Pentru ca nu aflu de la dumneavoastra nimic.Absolut nimic.

Cristi (1 comentarii)  •  21 august 2015, 18:33

In ultimele 2 saptamani numai Radoi a fost pe prima pagina,un antrenor fara licenta,imi e greata sa deschid Gazeta.Va rugam scrieti sí despre celelalte echipe…

ottonelu (6 comentarii)  •  21 august 2015, 18:39

Apropo contraatac, uită-te la Budescu ce a făcut pe Boleyn Park, de două ori… și la Giurgiu- chiar de trei ori, dacă nu de patru ori! Englezii îl admira și acum, Ioanițioaie! De ce nu-l lauzi pe Budescu? Ești în clica șubredă a lui tata puiu (special nu pun majuscule)! Ce ai bre cu Mircea Lucescu, du-te la porumbei în Cișmigiu, ioanițoaie. Si la table cu dragomir. Ioanițioaie, ți-ai vândut sufletul dracului. Ptiu! Lăsați pe alții!

azimut (13 comentarii)  •  21 august 2015, 20:53

Bravo Astra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miti (69 comentarii)  •  21 august 2015, 20:57

@ottonelu. Berbece, fa-ti repede analizele ca ai nevoie. Mai ales pe alea de cap. Maestrul nu il lauda pe Budescu pentru ca e si el…din Giurgiu!

Miti (69 comentarii)  •  21 august 2015, 21:03

Pt toti acesti Gica Contra. Pe pariu ca daca scrie despre Astra dl Ioanitoaia nu aduna 15 commenturi? Atunci de ce sa scrie?

dudu (34 comentarii)  •  21 august 2015, 21:29

Nu-s ce naiba are Filip asta de il lauda toti. Aseara a reusit al doilea meci bun din toata cariera lui, dupa ala cu Ajax. Mai exact, 30 de minute de joc bun, dupa care a disparut in ceatza.
Partea proasta e ca si asa bun, Filipa pasat aiurea, sau de multe ori cand a pasat bine, ceilalti nu l-au inteles, pentru ca Filip a mai jucat vreo 60 de minute cu ceilalti coechipieri si nu se inteleg neam.
Deci Filip a fost bun – de unul singur, fara ca asta sa ajute prea mult echipa.
Bateti-ma si tot nu inteleg ce naiba il lauda toti…
Daca e asa de bun, de ce nu l-au folosit toti antrenorii, non-stop? Radoi e cum e, dar Galca si Reghe chiar erau antrenori. Chiar asa de prosti sunt, nu au sesizat ce Briliant aveau in lotul echipei??

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  21 august 2015, 21:39

Demisia lui Radoi este o facatura marca Salam si Minune !
Adica bolovanul care atirna de gitul Stelei a fost convins cu greu sa mai „ajute“ !
Cine e de vina ca cel mai prost dintre paminteni a fost „surprins“ ca „finu“ vrea sa paraseasca corabia: „Radoi face, Radoi drege, nasule tu nu mai trebuie sa faci nimic“ ?
Cine plinge un pieton, un amarit fara nici o scoala, care a ajuns sa conduca un automobil de lux ?
Voi presa, aservitii ciobanului ori ai sitemulului criminal comunist. Voi vreti legi dar nu le accepati, voi cunoasteti valori dar vindeti pitipoance. Daca sustinem ca Oprea, Dusa, Boroi, Udrea, …, sint doar niste puslamale si infractori demni de Stefan Gheorghiu, atunci trebuie sa ne intrebam si ce-l recomanda pe un Radoi ca antrenor. Scoala nu, cultura nu, experienta zero, rezultate dezastruase.
Ce sa construiesti cu oameni care nu sint autorizati nici macar sa creasca gaini ?
Virfurile sint dominate de buruieni si mediocritati. Nu prostii satului, handicapatii, alcoholicii si drogatii sint vinovati. Asta o spune si legea. Radoi, pacalicii sai si oficialii Stelei trebuiau sa se arate doar bauti, sa umble doar pe trei carari in public. Atunci ar fi putut spune ca n-au fost in stare sa gindesca, iar noi n-am fi putut acuza niste bolnavi. Becali nu poate avea nici o vina, omul este de compatimit.

Totul imi aduce aminte de un fizician german care a facut doua ore de acasa pina a aterizat la Bucuresti. De la aeroport pina la Magurele, unde se face cercetare la cel mai inalt nivel european, a pertecut 4 ore in in evul mediu. Sanatate si virtute, sa traiti, sa aveti ce bea si ….

PS
Ce gol a dat Ianis ! „Fa ceva nasule ca nu intelegem nimic de la Hagi !“

Jeannot (280 comentarii)  •  21 august 2015, 21:59

@Parneava. Paguba in ciuperci…ioanitoaia nu le stie pe toate, le stii tu..,

Jeannot (280 comentarii)  •  21 august 2015, 22:03

ioanitoaia nu da stiri…daca nu ai aflat, el isi da cu parerea… Dar poate nu intelegi…

vintonic (1 comentarii)  •  21 august 2015, 22:06

„Am mai spus că principalul vinovat pentru declinul Stelei e Becali, nu Rădoi. Auzind că Mirel vrea să demisioneze, salut o decizie de onoare, una pe care am anticipat-o încă de luni. Rădoi să învețe, să-și ia licența și apoi, după ce s-a școlit și a căpătat ceva experiență, să se întoarcă pe banca Stelei pentru a-și demonstra eventuala clasă de antrenor. Sper să izbutească și i-o doresc! Acum însă s-a grăbit și graba a stricat treaba.

În pofida unor intenții bune, Becali rămîne inamicul numărul 1 al propriei formații, pe care a transformat-o într-o jucărie, într-o păpușă! Argumentul “Sînt banii mei și fac ce vreau cu ei!” nu prea mai ține. E răsuflat deoarece de cîteva sezoane discutăm despre bani cîștigați de echipă, inclusiv din vînzări, nu investiți de patron.

Pur și simplu, Gigi e caraghios, absolut penibil, cînd îl înjură pe Tade, deși el însuși a insistat pentru aducerea francezului! Repet că Becali a transformat-o pe Steaua într-o jucărie și nu-mi retrag cuvintele. Din păcate, el a și stricat-o.”

De acord cu fiecare cuvânt !!!

vlad (8 comentarii)  •  21 august 2015, 23:27

Steaua are sansa sa cistige in campionat. Daca o sa cistige, va avea un moral mai ridicat inaintea returului cu Rosenborg. Daca vor fi modificari inspirate in 11 de start, Steaua ar putea sa trimita meciul in prelungiri (calificarea dupa 90 de minute, ar fi chiar o minune pentru Steaua si o surpriza in play-off). In poarta, Cojocaru e inalt, e portar de viitor, dar a fost batut la primele 2 goluri, poate un portar cu experienta anticipa, isi soma fundasii sa tina marcajul, nu se intelege cu fundasii (cu Alcenat, care a trimis mingea in corner, desi Cojocaru iesise. La Belgrad, cu Papp, la primul gol). La golul al treilea i se poate imputa ca a respins mingea cam in fata si nu in corner sau mai lateral. Ar fi riscant sa-l lase pe banca si sa-i dea sansa lui Nita. Dar in dubla lui Dinamo cu Liberec in 2009, in retur a aparat buturile Matache, rezerva lui Dolha in acea perioada. Mai mult, a reusit sa scoata 2 lovituri de departajare. Nu cred ca va fi schimbat portarul Stelei, insa.

Lupu (1 comentarii)  •  21 august 2015, 23:32

Gigi îşi neagă şi propriile probleme, deci cu atât mai puţin le poate rezolva pe cele ale echipei. Ale echipei, pentru că club propriu-zis nu mai există decât pe hârtie.

vlad (8 comentarii)  •  21 august 2015, 23:38

Steaua trebuie sa faca ceva cu defensiva. Sau sa joace cu 5 fundasi, daca poate. Sau sa mai dea sansa jucatorilor gen Rapa, Carp, poate va juca Varela (dar singur nu va putea face toata faza defensiva), sa mute vreun mijlocas central sau lateral in aparare. Papp si Tosca sunt buni fotbalisti, dar pot fi obositi si norvegienii, cu siguranta, i-au studiat de la A la Z (ca si pe ceilalti, probabil). La mijloc sunt alternative, in atac putine. Daca tot nu ii dau sansa lui Tucudean, de ce nu le-ar da sansa lui Tudorie, Iancu sau Tarnovan, in locul lui Tade contestat si criticat de toti. N-au experienta, dar au prospetime, sunt tineri, mai rezistenti, poate mai tehnici, se inteleg mai bine cu colegii. Tade ar putea iesi la o modificare pentru faze de corner sau pentru surprinderea unei defensive obosite a lui Rosenborg. Steaua mai are sansa sa cistige returul cu Rosenborg, poate sa se si califice.

alunelu (56 comentarii)  •  22 august 2015, 0:35

Mi se pare o relatare obiectiva a meciului si a situatie cu exceptia atitudinii fata de Becali. Va purtati prea fumos cu un tip primitiv, siret si fara scrupule. Iar daca dv dati acest ton va vor urma si colegii mai tineri. Deci, cine e primul vinovat?

Mirci (3 comentarii)  •  22 august 2015, 0:50

Desteapta formularea ca JJ e principalul inamic al formatiei sale. V-a luat cam mult timp sa faceti aceasta afirmatie desi ma asteptam sa va uniti impotriva oierului si sa ii inchideti gura mai devreme. E totusi un merit pentru ca majoritatea jurnalistilor nu au descoperit nici acum apa calda.

Stan (44 comentarii)  •  22 august 2015, 0:56

Cum de ne-am pricopsit noi cu maimuta asta de Gigi si cu nenumaratele lui rubedenii nu stiu. Dar cand il vad pe Mache Labuta simt ca ma apuca pandaliile si imi vine sa sparg tvul.

ghita (6 comentarii)  •  22 august 2015, 1:16

Mda e adevarat,becali nu a investit din banii lui in ultimii ani,insa banii produsi de steaua sint si datorita lui becali,strategiei si banilor reinvestiti.Putea sa faca ca si bucsaru,sa si ia banii cistigati si sa spele putina,dar nu a facut o.Asa ca are si merite.In legatura cu francezul tade,faptul ca are pasaport francez,nu il transforma deloc intr un francez adevarat,de fapt francezii nici nu i recunosc pe strainii chiar nascuti in franta,ca fiind unul de al lor.Nici germanii nu ii socotesc egalii lor pe sasii din romania.Tiga nul nascut in romania,tot ti gan ramine,fara nici o legatura cu romania,in afara de un act de identitate.Punct.

Asterix (2 comentarii)  •  22 august 2015, 3:38

FCSB nu are palmares. Palmaresul poarta marca Steaua. A fi investitor nu înseamnă neaparat ca te si pricepi la business! Si atunci, angajezi oameni care sa-ți înmulțească banii. Genul de cumetrii marca Becali nu funcționează decât in spațiul mioritic. Rezultatele recente sint cit se poate de elocvente. Cum poți sa-l concediezi pe Galca care a câștigat tot, sa vinzi si sa pierzi atâția jucatori, sa-l aduci pe Finul sa conducă echipa si sa ai si pretenții sa ai rezultate! E o gluma proasta tot ce se întîmplă, si se pare ca nimeni nu vrea sa asiste la distrugerea acestei echipe. Regret sincer ca Becali nu e suficient de isteț sa se retragă in timp util. Ii trebuie însă un pic de timp sa-si dea seama ce greșeli a făcut…deocamdată se joaca pe banii lui Radoi.

Cinezan Vladimir (99 comentarii)  •  22 august 2015, 5:27

Astra a realizat treizeci de minute de vis în prima repriză și un joc la pace în cea de a doua parte. Dacă primul gol al giurgiuvenilor a avut și doza de noroc necesară oricărei echipe, celelalte două reușite au fost urmarea unor scheme desenate de Șumudică și corect puse în aplicare de cei care le-au exersat și la antrenamente. Da, este lăudabil că dați atenție singurei echipe românești care mai are chiar și numai 40% șanse de calificare, conform celor spuse de antrenorul ei. Așteptăm, nu-i așa ?, ca returul din Olanda să ne aducă o bucurie.

oldrimsix (22 comentarii)  •  22 august 2015, 7:05

becali si-a str9cat jucaria. da, dar performantele din 2003 incoace s-au facut cu banii lui. falimentul lui e falimentul fotbalului. pe porumboiu l-au muscat de pardon, s-a saturat, proiectul vaslui s-a terminat. paszkany a cotizat la cotrobar, a avut imunitate, a creat o echipa artificiala, a intarcat balaia pana la urma. securistul nicolae a creat alta echipa artificiala, a mutat-o de la ploiesti la giurgiu, pacat de cativa fotbalisti si cativa antrenori, n-are nici un viitor. sarmalutza ar mai straluci la o echipa europeana? un talent real, dar un talent de provincie. si dv, dle ioanitoaia, ca si colaboratorul dv dl tolontan omiteti esentialul. e drept, nu-l puteti spune public, v-ar cadea intamplator capacul pianului peste degete. becali are toate oacatele din lume, e primitiv, coleric, needucat etc. dar e victima sistemului. piere ca oricde pasare pe limba lui. a macanit dand in gat mafia retrocedarilor, l-au bagat la parnaie, dar mai ales l-au ajutat sa falimenteze. securistul nicolae plateste pentru ca a ajutat, nu conteaza ca ilegal, ce e legal in tara asta?, pe adversarul direct al zupremului, acuma racolat si el. ostilitatea armatei e mai absurda decat sistemul descris de kafka. e pacat pentru fotbal si pentru suporteri. cei vehementi manipulati si ei. ca unul cu vechime de peste 57 ani in meseria de suporter am datoria sa v-o spun pe sleau. sunteti un supravietuitor abil, nu vorbiti, uite ce se intampla cand vorbesti. dar omitand esentialul, de fapt manipulati publicul. mintiti prin omisiune. amicus plato…

MELINTE (40 comentarii)  •  22 august 2015, 10:41

Domnule Ioanitoaia vorbiti despre o alta echipa,in teren a fost FCSB,asa figureaza in documentele trimise la UEFA atunci cand s-a inscris in competitie.Dvs. v-ar conveni sa va pocesc numele in Trandafiroaia sau Rosenoaia.In rest observatii pertinente,dar ma tem ca stricati orzul pe gaste. Stiti ce s-a vazut joi seara pe teren,chiar din avion, s-a vazut ca avem o echipa de muhaele.Despre „finantator” vorba ceea si popa si hot si cu sufletu-n rai,nu se poate.Reteta Bucsaru,Paszkany,Stan nu se mai poate repeta,nu mai poti pleca cu banii acasa.In Scufita Rosie vanatorul a zis:K Klupule ce-ai mancat! Si ca sa ramanem in lumea povestilor,Punguta cu doi bani nu merge de multe ori la …Bistrita.

Andrei F (1607 comentarii)  •  22 august 2015, 11:27

Ce noroc pe Barcelona ca nu se afla in Romania…Unora nu le placea Steaua cind cistiga si acum este un fis…tot are cine se bucura…Totusi cine critica?…Cei care spun ca nu au nici o legatura cu noua echipa?…Cei care daca se vinde jucatori de ce o face ,daca jucatorii pleaca dupa ce se termina contractul ,ce mare pierdere este…daca este singura echipa care mai transfera cu bani ,nu transfera ce trebuie…Am auzit pe ,,Oracolul,, care mai ieri ne spunea ca Steaua cu Gherme si Alcenat transferati va rupe norii.Astazi pare ca a uitat si spune alte ineptii…Acuza si altii ca Tade nu marcheaza…Ce greseala!Tade chiar a marcat!Dar unii vor ca Steaua sa joace dupa alte regulamente…Se cere clementa pentru cei care baga jucatori in spital, pentru arbitrii care nu dau 3 penaltyuri intr-un meci sau nu sunt eliminati 3 jucatori intr-un meci sau sint invalidate 3 goluri intr-un meci…Inainte aceasi Steaua era binecuvintata cu meciuri anulate,cu arbitrii care atentionau echipele adverse sa nu intre prea intens la jucatorii stelisti ,care prelungeau meciul atit cit trebuie dar acum este ,,binecuvintata,,cu ostilitate de mai toata lumea si totusi sunt oameni care se mira ca jucaria nu mai merge.Eu merg contra curentului general si acum apreciez Steaua si nu atunci…Le spun celor care zilele acestea sunt indurerati sa priveasca spre Ilie Dumitrescu …Singurul stelist adevarat pe care presa il mai arata…Restul …pot merge spre echipa armatei-cind va fi ea-,spre echipa suporterilor-cind va fi ea sau sa astepte -am murit de ris- pe Tiriac sau Porumboiu…
Desigur imi place titlul dar desigur ca jucaria este stricata dupa ce toti au calcat-o in picioare…Si ar fi o minune sa mai mearga.Din pacate era singura care mai putea merge bine…Restul au fost rezolvate…Astept sa afle si presa.

ultras (45 comentarii)  •  22 august 2015, 13:20

@Oldrimsix. Minti intentionat sau nu cunosti situatia. Becali nu a dat niciodata bani la Steaua, el numai a imprumutat echipa dupa care si-a recuperat banii in castig. Iar in ultima vreme a vandut tot ce a putut si a trait din asta ca afacerile cu pamantul nu i-au mai mers. Dl Ioanitoaia are perfecta dreptate cand scrie ca nu mai e vorba despre bani adusi de Becali ci doar de bani castigati de echipa. Cei care il apara pe Becali sunt orbi sau vanduti.

Mister (46 comentarii)  •  22 august 2015, 13:29

Corect doar canjucaria e stricata mai de mult. Toti am vazut asta numai presa s-a prefacut ca nu vede ca sa scoata bani de pe urma clovnului din Pipera. Nici macar dv la atata experienta nu v-ati trezit la timp. O zi buna.

Marius (1 comentarii)  •  22 august 2015, 13:36

Analiza corecta cu exceptia opiniei despre Cojocaru. Din judecata dv reiese ca a fi tanar e o vina ceea ce e departe de adevar. Cojocaru trebuie incurajat nu blocat, dar el nu e nici Papp, nici Chipciu si lui trebuie sa i se aduca aminte in fiecare articol ca are 19 ani. Va rog sa va reflectati daca nu cumva Gsp are o atitudine gresita.

barbu (100 comentarii)  •  22 august 2015, 14:24

Onoare la Radoi, de cand au onoare stelistii, de cand au iesit de pe Giulesti in meciul cu bricheta?

Suru (108 comentarii)  •  22 august 2015, 15:00

Singura solutie e ca Becali sa vanda si sa ne lase in pace. Altfel Steaua se va ingropa definitiv.

Alex (55 comentarii)  •  22 august 2015, 15:24

Bun articolul, comentariile sunt priceless, atatia sar gardul…

AliBaba (223 comentarii)  •  22 august 2015, 17:09

Andrei F. Cu toata dragostea, dar esti inconsecvent. La dl Ioanitoaia e nuanta, la tine e cdonfuzie. E buna Steaua de azi ori era buna cea de ieri? Ar fi bine sa te hotarasti.

costel (2 comentarii)  •  22 august 2015, 17:10

Domnule Ioanitoaia, iti recomand sa citesti „articolul” unui coleg de la GSP: „Refuzat de toată lumea! Antrenorul unei echipe din Anglia anunță: „A fost prima și ultima sa zi aici”. Dupa lecturare, sa ne explici si noua ce „joaca” „pedepsitul Tamaș la Cardiff”. Este stiut faptul ca, in Romania si mai ales in cel cel „ziar” de sport, este o practica ca atunci cand un jucator roman trece pe langa un stadion oarecare, acel jucator sa fie dat ca sigur la echipa respectiva. De aceea nici nu mai mira pe nimeni daca, intr-o buna zi, Tamas o sa fie facut „fostul jucator” al lui Cardiff. Despre titlul de „fosta legenda stelista” nici nu se mai pune problema, pentru ca este lesne de inteles ca asa o sa fie numit, datorita vechimii lui la Steaua.

Carmen (25 comentarii)  •  22 august 2015, 17:44

Sunt unii aici care scriu atat de ai zice ca sunt nepotii lui Balzac asa scriu pagini intregi. Si nu emit pareri, dau verdicte si il invata pe Dl. Ioanitoaia abecedarul fotbalului de ma apuca rasul.

MELINTE (40 comentarii)  •  22 august 2015, 17:52

Mai orbilor ,ce tot vorbiti de Steaua, e vorba de FCSB!

vas (31 comentarii)  •  22 august 2015, 18:01

Intrebare: „Dle. Sumudica, daca va calificati in grupe, ce faceti, ca nu aveti jucatori suficienti!
Raspuns: „Daca ne calificam avem deja 3 jucatori pe care ii vom lua, ca vom avea si bani necesari”!
Inchipuiti-va ca acelasi raspuns l-a dat si Becali! Ce „furtuna” a fost in fotbalul nostru: „cum adica, nu investititi ca sa aveti rezultate, investiti numai daca aveti rezultate, pai cum e asta”, nu e bine, va spunem noi, Tolo, Ionitoaia, Udrea, Craitoiu etc, adica noi astia care stim totul despre fotbal, ca ne-am dat „doctoratul”in fotbal si in sport, in general, ca „ne pasa de sport, poate prea mult”, numai ca noi nu bagam bani, noi scoatem bani din el…:))…

IO (154 comentarii)  •  22 august 2015, 18:27

Nu vreau sa par o moara stricata, dar a pune semnul egal intre Steaua si Fecesebe este de-a dreptul rusinos. Presa o face pentru „rating”, Becali o face din aceiasi smecherie paguboasa din care a crezut ca-i pacaleste si pe cei de la UEFA cu Radoi pe banca. Cat despre „jucaria stricata”, mentionati macar o afacere a lui Becali pe care acesta nu a… stricat-o. Pentru un club de fotbal care poarta numele Steaua, un million de euro pe an pt baza sportiva si pt stadion este o cheltuiala mica. Dar la ce te poti astepta de la un om care se crede un produs al combinatiei luptator – lumina care nu stie ca a inchiria un nume consacrat iti aduce venituri mai mari decat o marca „no name”. Principiul franchisei functioneaza pt un motiv bine stabilit in indelung probat.

Grassu (2 comentarii)  •  22 august 2015, 18:35

Corect, cine a stricat jucaria sa o plateasca. PS. Nea Ovi, bre matale de Astra Giurgiu si de Constantin Budescu ai auzit ori locuiesti la Los Angeles si nu am aflat eu?

gino (513 comentarii)  •  22 august 2015, 18:42

OK si ce urmeaza ca asupra demisiei a revenit.

Dansatoarea (2118 comentarii)  •  22 august 2015, 22:34

Mi-a placut ce-a declarat Radoi dupa meci, anume ca oamenii vin la stadion pentru a se bucura, poate ca n-au prea multi bani in casa dar vin la meci sa mai uite de necazuri.
Asa ca responsabilitatea „actorilor” din teren ar trebui sa fie foarte mare, ma bucur ca omul nostrum gandeste in felul asta, da dovada de maturitate.

Marcello (83 comentarii)  •  22 august 2015, 22:59

@costel. Te legi de un detaliu neconcludent. Ideea era ca Steaua a dat prea multi fundasi centrali. Ea ramane valabila si daca Tamas nu a fost retinut de Cardiff.

Danezu (2 comentarii)  •  23 august 2015, 9:14

Mai da-l în plm , acum le da prima să prindă europa league , pentru champions league nu le dadea prima sa moară pe terenteren. Este un țăran prost si mândru .
A uitat când striga ca mai face un milion din banii de bilete cu Ajax si cu Chelsea , a uitat cand striga ca pe el nu îl interesează cupele pentru club ,pe el îl interesează doar banii din champions league . Pai , țărâne nesimțit crezi ca la Inter , la Lazio , la Real , la Manchester , la Milan , la Juventus , la Bayern , la Barca are curaj patronul sub acoperire ( adică nu ală din acte ) sa spună asa ceva .
Du-te la pușcărie hotule și i- al și pe Mitică cu ține , ca ală este singurul care îți cânta în strună . Auzi tu la el , – este echipă lui si face ce vrea cu ea – . Bai prostii satului , fără suporteri sunteți zero barat . Marele club fcsb nu are sediu , nu are bază de antrenament , nu are grupe de copii , nu are stadion propriu . Până și Hagi si-a făcut stadion , singur și a demonstrat ca dacă ai în spate grupe de copii și juniori antrenați corect poți supraviețui in mare liga a Lu mitică.

Andrei F (1607 comentarii)  •  23 august 2015, 9:22

Andrei F Confuzie?Steaua lui Balind nu am iubit-o prea mult chiar daca poti spune ca a avut rezultate foarte bune…Si a avut dar a fost si sub influente care niciodata nu mi-au placut…Echipa actuala nu este Barcelona dar are o fundatie mai sanatoasa…Eu nu uit ca altii ca in sport poti pierde…Meciurile din acest an nu au fost capodopere dar nici din cele pe care un celebru comentator le vedea peste tot-trageri de timp,plimbari cu targa,cantonarea in propriul careu-.Uite,meciul de la Sevillia facut de Urziceni in care singurul sut pe poarta a fost fluierat de un intreg stadionul deoarece Paduretu trebuia sa intoarca mingia gazdelor si acesta trage pe poarta a fost un astfel de meci meschin…
Desigur ar fi o confuzie daca ma chema Matusalem si toata viata as fi tinut cu Steaua…

Loulou (2 comentarii)  •  23 august 2015, 9:29

Dupa ce am citit ca Olaroiu l-a intorspe Radoi sa nu mai demisioneze refuz sa inteleg ce treaba mai are Olaroiu cu ce se intampla la Steaua. Demisia ar fi fost cea mai buna iesire.

Andrey (14 comentarii)  •  23 august 2015, 12:00

Costele, chiar asa, cauti noduri in papura. Altul e subiectul, nu Tamas cu a carui dare afara Ioanitoaia s-a declarat de acord cu Radoi. Chestiunea e mai serioasa pentru ca Becali a vandut tot ce a putut si nu e dispus sa se opreasca. Asta e marea problema

marian (160 comentarii)  •  23 august 2015, 16:45

Domnule Ioanitoaia, de ce permiteti aparitia unor astfel de titluri in editia on-line a ziarului dvs.: „Steliștii dorm cîte doi în pat, dinamoviștii fac schimb de chiloti” ? (Material nesemnat, desigur …).

Comentează