Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Trocul federal

Steaua trebuie să-și reproșeze sieși că a pierdut ditamai avansul.

Permalink to Trocul federal
marți, 14 aprilie 2015, 5:13

Înainte de a le imputa altora, inclusiv arbitrilor, că mai păstrează doar două puncte în plus față de ASA Tg. Mureș, de unde avea 13 la startul sezonului!, Steaua trebuie să-și reproșeze sieși că a pierdut ditamai avansul. În timp ce principala sa urmăritoare a iuțit pasul și a strîns în retur 25 de puncte din 27 posibile, campioana s-a culcat pe-o ureche! Ca atare, în clasamentul pe 2015 formația lui Gâlcă ocupă abia locul 6, cu numai 14 puncte!

Reală e însă și observația, vezi Gazeta de marți, că asa a fost ajutată de cavalerii fluierului: aceștia au greșit de 10 ori în favoarea ei și niciodată împotrivă! Întrucît un astfel de raport al erorilor e greu de imaginat, iar de întîlnit și mai greu, s-au găsit destui care să explice bunăvoința arbitrilor prin parteneriatul dintre FRF și oficialitățile mureșene privind Centrul de excelență ce se va deschide în localitate.

Respectivii au mai invocat faptul că reprezentanța companiei spaniole de material sportiv Joma, care va îmbrăca “naționala” României, separată recent de Adidas, se află în Tg. Mureș și, ca detaliu, o echipează pe ASA! Ambele reproșuri pot constitui simple coincidențe, dar s-ar putea să nu fie așa, iar lumea să aibă dreptul de a specula pe seama lor.

Site-ul Joma menționează că în Europa firma va colabora “since May 2015” și cu “naționala” României, nu doar cu a Bulgariei și a Galiciei! Cum pe lista clienților societății iberice mai figurează selecționatele statelor Honduras, Trinidad-Tobago și Nicaragua din America Centrală, a Kenyei din Africa, ale Kîrgîzstanului, Uzbekistanului și Bangladeshului din Asia, e lesne de dedus că FRF pierde prestigiu trecînd de la Adidas la Joma. A mai contrariat și modul secret, misterios, în care s-au purtat tratativele. Folosind un termen la modă, s-a tratat sub acoperire.

Revenind la centrele regionale pentru juniori, incluse în ceea ce Răzvan Burleanu numea, în stilu-i pompos, “Planul strategic de dezvoltare a fotbalului românesc”, trebuie să știți că la Tg. Mureș, ulterior la Timișoara și în alte orașe, organele locale trebuie să asigure toate condițiile și să acopere majoritatea costurilor (salarii, cazare, masă, teren etc.), sarcina FRF constînd în participarea cu componenta de instruire, de învățămînt. Cu metodologia, cu orientarea, cu antrenorii.

În ciuda faptului că beneficiile se vor împărți, inclusiv drepturile asupra jucătorilor, unora din teritoriu li s-au părut exagerate pretențiile federale și au refuzat o colaborare care sugerează și presupune un troc, un compromis.

Pentru că tu, federație, dacă primești, trebuie să dai ceva în schimb, nu să rămîi dator. Întrebarea e ce se va întîmpla atunci cînd echipa Centrului, deci și a FRF, se va înscrie în campionat, va fi condusă de arbitrii FRF și judecată de comisiile FRF, în clipa aceea se va crea o situație anormală, ci chiar neregulamentară, ilogică și ilegală!  Vom mai discuta pe marginea subiectului.

Comentarii (83)Adaugă comentariu

Marius (347 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 21:40

Despre favorurile facute Stelei de arbitri ati uitat. Urat la prestigiul Dv sa manipulati opinia publica.

tad (1 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 21:48

prea multa patima ! 🙂 george becali este principalul vinovat pentru situatia actuala de la fcsb ! el l-a pus pe galca, un antrenor fara experienta sa conduca fcsb crezand ca echipa se va conduce „singura” sau aproape singura (cu unele mici „indicatii” de la „distanta”), dar adevarata iubire a lui george.. sunt banii.. asa ca s-a pus pe vandut jucatori..din pacate pe cei mai buni ! din cate stiu eu .. jucatorii „baga” mingea in poarta si nu arbitrii sau burleanu sau ziaristii sau .. sau.. sau

IO (154 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 21:49

CFR-ul tot cu Joma a jucat. Steaua a pierdut din dorintza unor jucatori de a schimba antrenorul dupa ce Reghe a fost concediat. N-as da vina pe arbitri.

IO (154 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 21:50

Burleanu ar face bine sa imbrace Nationala in echipament Reghin, macar stim o treaba.

17 Nentolae Tiranicioiu, sport sanatate si tutun, ca va spun (871 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 21:56

Trocul federal ? Adica FRF da titlul ASA in schimbul sponsorului iar arbitrii s-ar fi prins si ei, convinsi ca sponsorii au un cuvint greu ?
Hai totusi sa fim rezonabili caci pentru scenarita nu exista medicamente.

ASA are un lot experimentat si conexiuni dinamoviste care l-au facut recent pe Pufi sa sara intentionat pe linga minge ca la cascadorii risului. Iar antrenorul ASA dinamovist, ceva cu Ciobanu ?, chiar nu-i rau. Doar Istvan Covacs a fost pe fata, dar nu pentru ASA ci impotriva Stelei.
Ieri centralul a fluierat cam mult dar consecvent. A fost foarte bun. Nu putea trece peste tusierul pe care viteza lui Popa l-a ametit. Sint convins ca daca nu era stelist lasa faza, dar asa a vrut sa fie mai corect ca Popa. As fi facut la fel daca n-as fi fost sigur. N-as vrea sa cistigam nemeritat. Orice ar spune dinamovistii, asta este Steaua, tocmai ca sintem corecti cit cuprinde avem si rezultate.
In plus ASA a avut mai putine meciuri si mai mult noroc. Asta e tot.
Condamnarea lui Avram n-ar trebui sa-i afecteze caci la fel de bine ar putea microbul comunisto-securist sa afecteze pe oricine. Iar primarul din Tirgu Mures, in comparatie cu altii chiar mai mari, e un om de mare valoare. Sint convins ca nici Justitia n-o sa puna pe balanta un kg de aur si un kg de rahat. Nu sint legi. Nu pentru partide. Nu pentru sport. Asa ca hai sa nu-i luam din merite ASA.
Daca UEFA o face, cea ce e chiar probabil, bine. Dar noi, care ne stim, ar trebui sa fim mai corecti.

Stimate O I, Steaua dominase clar in doua meciuri Petrolul iar in campionat, cind a pierdut cu 0-1, a fost nevoita sa joace fara 6 !!! titulari. Cu Astra iar au lipsit citiva. Galca a gresit grav cu Petrolul, trebuia sa vada ca nu paote cistiga, tocmai de aceea a facut cu Astra niste schimbari „ciudate“.
A securizat cit de cit caci Astra domina. Se mai intimpla. Steaua are mereu probleme cu arbitrii care fragmenteaza jocul, cum e si Avram micul balerin. Galca nu are lot cit Astra si Petrolul, iar ASA are jucatori mai experimentati, unsi cu toate alifiile si conexiuni dinamovist-cooperativiste.
Vinovat pentru ca Steaua poate pierde campionatul e doar Becali. Sarmaua-ntean si Szukala nu trebuiau vinduti. Cit ar fi costat Teixeira ? Cit va costa la vara ? Mai mult. Campionatul nu e sigur. Sa zicem ca il iei totusi la vara, la pachet cu Gerri. Iei iar jucatori fara jocuri, daca Petrolul nu scapa de Rednic. Rednic n-o sa-i lase nici sa se antreneze. Dinamo. Incepe sa-mi para rau de Razvan. Cu siguranta ar fi avut alt orizont.

Judecatorul l-a intrebat pe JIJI ce are de gand cu Steaua. Dupa opinia mea raspunsul n-a fost cel corect.
O fi fost si Judecatorul stelist. Nimic de facut. Astia sint mai corecti ca Popa. Caci merita Jiji sa mai stea, sa mai scrie niste carti, pina ar fi dat raspunsul corect.

LEFTER POPESCU (145 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 22:55

Domnule Ioanitoaia,
.
dvs., chiar credeti ca „BRICHETA” , a fost pus acolo , in fruntea Comisiei, ca sa faca delegarile, si sa traga sforile impotriva FCSB-ului ? Sa fim seriosi. Bagati-l repede in comentariul dvs. si tot „clasamentul ” inventat de VOCHIN si subalternii lui, nu va avea nici-o macar o minima urma de credibilitate .
.
APROPO : De ce echipa regelui , VIITORUL chiajna-voluntari-ovidiu , nu se afla intre primele trei in „CLASAMENTUL beneficiarilor „, facut de Vochin &co, cand numai MITREA a inscris 10 goluri din 11 m ?

Mucius Scevola (2 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 23:26

Nu mai aveti loc de Burleanu, dar lui Sandu ii cantati sub balcon.

Alex (55 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 23:32

Burleanu e praf, in afara de limbajul de lemn si de fitze nu are nimic!

Che Guevara (363 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 23:37

1. In primul rand la FCSB nu mai are nimeni chef de fotbal. Patronul e cu gandul la pomeni, botezuri si nunti. Se crede Iisus si face tot ce poate sa se ridice la cer. Antrenorul e cu ochii dupa alte contracte mai avantajoase. Jucatorii sunt imbuibati, plini de bani si nici de femei nu mai au chef ca le-au terminat pe toate. S-au plafonat si chiar daca ar incerca mai mult asta le este limita. 2. Nu uitati ca MM Stoica a spus cu gurita lui „Steaua si Dinamo sunt echipe artificiale-artificiale”. Asta e adevarul. FRF si toti cei care au prins vremea lui Ceuasescu incearca sa tina acesti mamuti in viata chiar daca nu mai au nici o legatura ca vremurile pe care le traim. In ce tara din UE mai vedeti echipe ale militiei sau ale armatei ? Sigur ca veti spune ca discutam de capital privat. Dar infrastructura ? A cui este ? Singurii suporteri care mai sunt alaturi de aceste hoituri comuniste sunt fie copiii politistilor, fie pensionarii militari. Daca tot vrem sa insanatosim Romania, haideti sa facem curatenie generala, domnule Ioanitoaia! Sa nu incercam sa pastram in vremuri noi oameni vechi, perimati si cu obiceiuri „nesanatoase”. 3. Ne ancoram de un trecut pe care nu si-l mai aminteste nimeni sau ne uitam la un viitor pe care il vrem cat mai frumos ?

Marius (1 comentarii)  •  14 aprilie 2015, 23:46

John e partener oficial al Federației de Minifotbal de aprox 5 ani. La turneele finale, echipele care joaca finala SUNT OBLIGATE sa joace în Joia.

pinalty gheorghe (1 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 0:00

bine ca n-a semnat FRF cu lotto ca v-as fi banuit si pe dvs de lucruri necurate ,tinand cont ca pe vremuri la proces numai tricouri lotto purtati !

Adi (9 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 1:01

Domnule Ioanitoaia, daca si dumneavoastra lansati un asemena scenariu nu trebuie sa mai mire pe nimeni cat de mult a decazut presa scrisa din Romania. Chiar credeam ca nu v-ati molipsit de la i mai tineri care bat campii prin ziar! Va imaginati oare cineva se duce la Balaj, Tudor sau oricare alt arbitru si ii spune: ai grija ca Tg. Mures trebuie sa castige pentru ca noi federatia avem un interea acolo???? Uau! Ma asteptam la mai mult de la Ovidiu Ioanitoaia.

Av. Groza (10 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 2:00

De acord cu alex. Fotbalul a cazut din lac in put din cauza lui Burleanu si a gastii lui de profitori nepriceputi. Il stiu pe consilierul Bodescu de la Buzau, e un snapan pus pe capatuiala.

Dumi (60 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 2:06

@LEFTER POPESCU. Nu face nicio Bricheta delegarile, ci grecoteiul de Vassaras si nu e Steaua dezavantajata cat e ASA impinsa de la spate de arbitrii. E vizibil ca un ziarist de talia dlui Ioanitoaia sa taca.

Macovei (52 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 2:09

Steaua coboara, ASA urca si va castiga titlul. Forza ASA!

cfr4x4 (40 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 3:26

Iar incepe vrajeala damboviteana impotriva celor care indraznesc sa spere si sa puna problenw celir din buricul targului.Faceti exact ca si cu CFR cand mergea bine.Cat despre cazul Avram, nu are cum sa afecteze ASA, atata timp nu e FCM, iar cand Jiji si Sponte au fost condamnati pt coruptie nu s-a intamplat nimic echipei a caror conducatori erau, Jiji poate nu in acte, dar Sponte era oficial al echipei care pe cum s-a dovedit recent, isi spunea fraudulos Steaua.

Viorel (72 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 4:27

Poate ca arbitrii au gresit in favoarea ASA Tg Mures in ultimile etape, dar punand tot campionatul in balanta, FCSteaua conduce detasat la erori in favoarea ei. Si nu numai anul asta… Au fost editii in care fosta Steaua aduna 35-40% si pana la 50% din puncte din cauza unor erori a arbitrilor in favoarea ei. Este corecta afirmatia dvs. d-le Ioanitoaia, dar reprezinta numai o particica dintr-un intreg, tocmai ca sa dati articolul la linia dorita.

Crimson Veritas (49 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 5:48

HA! Sa fie sanatosi … atunci! Noi (Steaua) am sustinut proiectul Hagi / Popescu, nu proiectul Burleanu (= New Sandu)! Am facut tot posibilul ca sa scoatem fotbalul romanesc din acesta dimensiune a trocului, a interpretabilului! Proiectul Generatiei de Aur … reprezenta o mentalitate diferita, metode diferite si o credibilitate diferita! Nu s-a vrut … asta e, fotbalul romanesc merita exact ce a votat majoritatea si ce a promovat presa … in campania electorala pt. FRF de sub regimul basist! Echipe / Tunuri … cum au fost CFR, Otelul, Urziceni … si acum ASA … nu fac altceva decat sa se faca de ras si sa incerce fara sa reuseasca … sa pacaleasca fotbalul! Noi … Steaua … castigam oricum … chiar si pierzand titlurile (nu cred ca este cazul sezonul asta) … pentru ca ne uitam cum aceste echipe se auto-distrug … nu realizeaza nimic pe plan european … si ajung in cele din urma in insolventa … pentru ca sunt doar niste unelte ale unor mecanisme infractionale care se afla in spatele lor! Nici nu va dati seama cata satisfactie … am din auto-distrugerea proiectelor CFR, Urziceni, Galati … trebuie sa fi dus rau cu caputu … acum in 2015 … sa le recunosti titlul de campiona acestor unelte! Eu unul … am invatat de mult sa fac distinctia … intre oficial … si neoficial

Alexbibirica (144 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 8:13

Nu mai mirã pe nimeni ce combinatii fac oamenii din FRF … oameni care au distrus legendarul parteneriat cu adidas … eu sincer … nu mi-as cumpara niciodata un tricou … „joma”….ca si suporter al echipei nationale … il voi purta tot pe cel adidas !

dan76 (30 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 8:22

Bine punctat faptul că Steaua este în această situaţie datorită în mare măsură ei, adică a jucătorilor şi stafful-ui! Dacă Gălcă va ramâne şi va câştiga campionatul (cred că-l poate câştiga), atunci putem considera că a câştigat 2 campionate. A rămas singur la echipă, fără manager, cu jucătorii altui antrenor, cu cei mai buni vânduţi, cu arbitraje cel puţin dubioase, cu transferuri puţine, cu presiune mare pe el şi echipă! Nu este chiar simplu să fi calificat în 2 finale si pe primul loc în campionat. Vor spune unii despre Ajax şi Chelsea din sezonul trecut, eu o să le amintesc de Stuttgart, care nu are nivelul lui Dinamo Kiev. Amintesc şi de faptul că Chipciu mai mult nu a jucat decât a jucat, Rusescu a revenit fără meciuri în picioare, Bourceanu să nu mai spun…. Acestea sunt condiţiile în care Gâlcă este aproape de a fi campion şi joacă două finale. Nu pot să nu am în minte cum politicul l-a scos pe Popescu din cursa pentru FRF, nu m-ar mira nicio altă acţiune de a lor.

adrian (4 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 8:37

bune articolele, domnule Ioaniţoaia . Scrieţi şi despre echipele care au solicitat insolvenţa, dar sunt în Liga I : dinamo, cfr cluj, rapid, etc, care nu sunt retrogradate cel puţin în liga II -a , nu a IV -A cum se obişnuieşte în alte tări unde este fotbal de calitate . Scrieţi despre tg. mureş care şi ea ar trebui retrogradată după finalizarea dosarului avram când argeşul a fost retrogradat, despre steaua dupa finalizarea dosarului valiza şi despre paraşutarea echipei csu din craiova direct în liga a II-a .
Unde este competiţia sportivă CORECTĂ ?
Vă doresc sănătate, aşteptăm opiniile d-voastră corecte şi pertinente . Am scris acelaşi comentariu şi domnului Cosaşu .
Mulţumesc .

Revista presei sportive din 15 aprilie 2015 | ActiveNews (1338 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 11:01

[…] * FC Steaua București, lider în Liga I, a pierdut avansul de 13 puncte față de următoarea clasată și a fost ajunsă la doar două puncte distanță de ASA Târgu Mureș. Despre erori de arbitraj și despre jocurile din Federația Română de Fotbal scrie, într-un editorial, Ovidiu Ioanițoaia. […]

Alunelu (56 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 11:24

Aveti curaj sa spuneti lucrurilor pe nume. Pacat ca sunt putini ziaristi ca dvs. Toti sunt interesati de un club sau altul si le reprezinta interesele.

andrei (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 11:33

Observ ca multi cred ca arbitrajele au avantajat Steaua!…Dv. spuneti ca ,cu toate ca au fost avantaje potrivnice Stelei nu acestea sunt de vina…La celebrul meci de la Tirgu Mures,lasat cu interventii cu salvarea dv.ati spus ca se face prea mult caz…Asa o fi .Probabil ca va simtiti mai reprezentati de ASA.Presa o tine in ,,penal,latifundiar,,dar ce sa vezi ca si la noua echipa favorita sunt probleme penale.Desigur presa o spune dar pe alt ton…
Eu nu pot fi de acord cu dv. si nu am fost de cind militati pentru Muresan…Acel meci iata ca se dovedeste ca era de 6 puncte si a avut parte de cel mai scandalos arbitraj.Ce s-a intimplat?Atunci dv.il loarati povaza pe Mironica,,iata ca mai este cineva care vede ca mine,,…Dar situatia de atunci a facut sa fie lucrurile de acum.Muresan care dv.ati spus ca nu facuse mare lucru nu a fost pedepsit de loc.Arbitrul la care si Burleanu a spus ca va avea o pedeapsa mare a stat in batjocora 5 etape…De ce sa ne miram cind si ceilalti arbitri gresesc in aceasi directie?Pai a gresit unul si a facut greseli pentru Steaua la meciul cu CFR.Pai sa te ti comentari… Cind ceilalti confrati au spus ca Steaua a fost furata de Avram la Craiova dv. vi s-a parut ca dl.Cirtu a avut dreptate cind se plingea de arbitraj…Probabil ca asta inseamna ,,sportiv,,pentru dv..In aceasi etapa o echipa are 2 semnalizari impotriva iar cealalta echipa are 2 semnalizari pentru…

Loulou (274 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 11:37

Ne-am lamurit si cu Burleanu. E o marioneta pe care o invart altii de sfori. Vrea sa para altul decat e in realitate.

cornel (116 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 12:23

Becali asta vrea, sa se rupa de tot de sigla si de tot trecutul comunist a fostei Stele!! Dar mass-media a reusit sa „intoxice” opinia publica cu sindromul Talpan (pus la punct de nasul cu finul – Ponta&Oprea), sustinut de „fostele glorii”(prieteni la catarama cu Valentin Ceausescu) cu varf de lance Tudorel Stoica si fostul „stelist comunist” Puscas , iar in aplicare este pus de Burleanu si Iorgulescu (oameni de casa a d-lui Ponta!!) Voi nu intelegeti ca Becali trebuie scos din „decor” si MApN-ul sa-si prmeasca „jucaria generalilor” inapoi, capisci? „Mita din elicopter” isi face efectul chiar acum, chit ca Avram este la mititica, ASA-ul defileaza prin campionat cu niste jucatori expirati (Goga, Zicu, N’doye, Hora, Sepsi, Muresan), jucatori aruncati ca o „masea stricata” de alte echipe!! Si daca ASA-ul va lua campionatul si UEFA nu o sa-i primeasca, ce ar trebui sa faca cei din Comisiile de la Liga si Federatie? Dar Burleanu si Iorgulescu, doi anti stelisti convinsi!!!

cornel (116 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 12:30

Adriane, spre disperarea ta, UEFA nu a gasit Steaua vinovata ib speta MITA, ea a considerat-o, cum era erau legile la acea data, PREMIERE! Doi. Becali in acte nu are nici o functie in clubul Steaua!! In rest tot ce ai scris este corect! ASA-ul beneficiaza de efectele „mita din elicopter”, scor 10-0 pentru ASA, nu o spun eu, ci statistica! Capisci?

mutu (14 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 12:44

Foarte bine zis. Renuntarea la adidas e o mare greseala. Nu au mai vrut ei ori nu am mai vrut noi?

citulica (2118 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 13:12

Subiectul ASA – FCSB – FRF e unul actual si extrem de sensibil, maestrul Ioanitoaia a sesizat bine si a scris despre asta. Probabil ca sunt mai multe chestii de zis, asa ca il astept sa actualizeze informatia in viitorul apropiat. Merci

Luca Mogos (47 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 17:36

E de mirare ca Adidas a dat bir cu fugitii tocmai cand Nationala e mai sus ca oricand in clasamentul FIFA Coca Cola…Burleanu si clica lui atrag ca magnetul pus invers…

Un antrenor (214 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 17:38

Cristos a inviat ca fusei plecat si sa auzim numai de bine. Felicitari pentru o judecata mereu vie.

OI (1 comentarii)  •  15 aprilie 2015, 23:58

Pentru ,,17 Nentolae Tiranicioiu, sport sanatate si tutun, ca va spun,,:
Ce-ai prizat, taica?
Ce amesteci echipele cu arbitrii, Dinamo cu ASA…?
Culca-te dupa ce fumezi tutun ci iarba. Altfel, dupa cum vezi, delirezi. Grav…
Dupa cum spuneai singur, nu e leac pentru scenarita, dar un somn bun ajuta.

vasco (363 comentarii)  •  16 aprilie 2015, 7:11

Ca la noi la nimeni!

Comentează