Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Moara lui Gâlcă

Am descoperit pe blog o mare diferență între modul în care gazetarii și, pe de altă parte, susținătorii Stelei judecă evoluția echipei roș-albastre în partida cu Ludogoreț, această Unirea Urziceni de la sud de Dunăre. Dacă fanii se arată mulțumiți […]

joi, 21 august 2014, 8:12

Am descoperit pe blog o mare diferență între modul în care gazetarii și, pe de altă parte, susținătorii Stelei judecă evoluția echipei roș-albastre în partida cu Ludogoreț, această Unirea Urziceni de la sud de Dunăre. Dacă fanii se arată mulțumiți de prestația favoriților, jurnaliștii sînt rezervați. Pe alocuri, chiar critici.

Geambașu scria despre “o seară mediocră”, Tolontan aprecia că meciul curgea “către un 0-0 corect și frustrant”, iar subsemnatul că “Steaua n-a reușit să entuziasmeze”.  Asta în condițiile în care vă garantez că n-am vorbit între noi pe parcursul întîlnirii sau la sfîrșitul ei.

Nu trebuie făcută confuzie între suporteri și ziariști. Menirea primilor e să iubească, a celorlalți să judece, așa că nu privesc cu aceiași ochi și nu cîntăresc cu aceleași greutăți. Mai departe, să convenim că Steaua lui Gâlcă nu prea mai seamănă cu cea a lui Reghecampf. Vechea formație își zdrobea adversarul ca un tăvălug, pe cînd cea actuală îl presează și îl macină precum o moară. Trupa de azi nu mai are explozia din sezoanele precedente și pentru că nu mai are jucătorii de-atunci. S-au dus, s-au vîndut.

Important e însă, da, aici nu există obiecții, că n-a pierdut niciodată cu Gâlcă pe bancă. A învins în 9 din 11 meciuri oficiale și a terminat două la egalitate, ceea ce recomandă colectivul și, deopotrivă, antrenorul. Li se cuvine cîte o reverență.

Altfel, ce impresie ar fi trezit campioana României după duelul cu cea a Bulgariei în afara admirației pentru harul lui Sînmărtean și a respectului pentru revenirea lui Chipciu? Mă tem că una oarecare, ștearsă, din moment ce mulți dintre titularii ei au rămas datori marți. Cum să-i ceri unei echipe să încînte cînd aproape jumătate din membrii acesteia, adică Latovlevici, Ad. Popa și N. Stanciu, chiar Prepeliță și Breeveld, abia au luat notă de trecere ori nici atît?!

Ca să copiez limbajul peluzei, Lato e caz de targă, pușcărie. Dacă vrea morțiș la Zagreb, ar fi indicat să i se dea drumul. Adăugînd că Stanciu e pretutindeni și nicăieri, că Popa încearcă parcă să dribleze și propria-i umbră, obținem imaginea unei Stele care a cîștigat, dar care s-a și chinuit. Grație unui moral puternic, s-a bătut soldățește, numai că, exceptînd slalomurile lui Sînmărtean în stilul lui Tomba La Bomba, n-a strălucit. Implicit, nici n-a sedus.

Datorită golului cu care Chipciu și-a spălat păcatele de la penalty, Steaua pornește favorită în retur deși, din pricina cartonașelor, la Sofia va lipsi chiar marcatorul de la București. Optimist, Gâlcă promitea o nouă victorie, dar declara, surprinzător, că l-a bucurat prestația de pe Arena Națională!

Cu scuzele de rigoare, eu o țin pe-a mea: spre a se califica, Steaua va trebui să fie mai concentrată și mai vigilentă, să joace nu doar mai bine decît în tur, ci mult mai bine. Altminteri, va trăi periculos. Cu sufletul la gură.

Comentarii (81)Adaugă comentariu

Nelu Ploiesteanu (213 comentarii)  •  21 august 2014, 14:00

@genaro#38. Aiurezi pt ca analiza e f obiectiva. Nu ai priceput o iota din ea.

lorin (13 comentarii)  •  21 august 2014, 14:10

Lord belial, pana nu te dai tu mai destept decat esti nu poti respira… Numai tu intelegi, numai tu stii, numai tu ai dreptate…Tu esti gaura de la covrig…

gigi (1 comentarii)  •  21 august 2014, 14:12

Mare dreptate ai maestre. Si eu am vazut jocul slab al celor mentionati mai sus. Lucian i-a tinut in spate si Szukala…in rest umplutura….
Mare noroc si cu prestatia lor mediocra. Daca nu se schimba nimic la cei care au gacut doar act de prezenta…o sa fie dramatic la Sofia.
Ce nu inteleg eu, e ce cauta banderola la unul ca Prepelita. Joaca ingrozitor…iar de dat indicatii….nu vad ce i-ar putea spune lui Sanmartean, fara sa scape nepalmuit.

Olteanu (478 comentarii)  •  21 august 2014, 14:14

Nea Ovidiu, matale nu vrei sa realizezi ca zarzavagiilor care tin cu Steaua nu le place decat sa le lauzi echipa. Desi nu o merita, fa asa si o sa vezi ce o sa te tamaieze.

Vasca (166 comentarii)  •  21 august 2014, 14:17

Ia auzi la unul ca ziaristii nu au voie sa ii critice pe jucatori ca sa nu ii afecteze!!!!! Pai asta e meseria lor asa ca sa fie mai putin sensibili si sa isi faca bine treaba pentru care sunt platiti. Lato sa dea randamentul pentru care e platit ori sa refuze sa isi ia salariul.

Luciann (12 comentarii)  •  21 august 2014, 14:35

Corecta analiza in ceea ce-i priveste pe Lato, Popa si Stanciu! Nici Chipciu n-a stralucit dar s-a scos pe final! Deci aproape jumatate de echipa! Noroc ca nici bulgarii n-au jucat cine stie ce, au sta bine in teren, atat! Aah si sa nu uit, Hamza a fost pe teren? A fost si trebuia sa ia si al doilea galben…

Flo13 (1 comentarii)  •  21 august 2014, 14:40

Meci slabut, noroc cu carul. Cu „sufletul la gura” se vor califica cu vreun gol norocos in deplasare.
In grupe, Dumnezeu cu mila, stim ce ne asteapta.

iustin (82 comentarii)  •  21 august 2014, 14:45

breveld e cam fotbalist, nu stiu ce meci ati urmarit sau ce date statistice ati citit despre el…baiatu’ are 2 meciuri la steaua si a jucat mult peste prepelita sau filip

MUNTEANUL (7 comentarii)  •  21 august 2014, 15:04

Am postat și eu ceva….nimic pe-aici!!

edi (60 comentarii)  •  21 august 2014, 15:07

Asta este bulanul stelei in primul rand joaca cu adversari de mana a 2 a datorita sistemului pus la punct de UEFA sa mai ciupeasca si echipele mai slabute cate ceva din cascavalul UCL, plata alegerii lui Platini. In al 2 rand in meciul cu bulgarii steaua nu a aratat absolut nimic ba daca scoatem penaltiul acordat gratuit au avut 2 ocazii mult mai clare sa incaseze jucand acasa. Nu pot sa-mi explic cum sa tipi ca o astfel de echipa a jucat senzational si ca are rezultate demne de o echipa ce se crede importanta. In fine asta e intelegerea suporterilor unei astfel de echipe. In retur nu cred ca steaua are probleme, Ludogoret nu a arata o forta asa mare incat sa rastoarne scorul din tur si nci nu pare sa aibe norocul stelei. Chiar daca ar avea noroc cred ca ar interveni arbitrii care sa recunoastem de la o vreme ne cam iau in brate. Probail ca vom ajunge in UCL dar acolo aventura se va termina ca a n oara pe ultimul loc, intarind toate recordurile negative stabilite de steaua. Articolul este echilibrat si corect domnule Ioanitoaia.

Mihai Bulica (871 comentarii)  •  21 august 2014, 15:28

„Viitorul lui Mihai Bulica“ nu seamănă deloc cu Hagi

Bulica arată mai trist ca niciodată. În al cincelea său deceniu din acesta viata, a arătat că-şi dispută lingura de lemn a precarităţii jocului mintii în Liga 1 cu stafia lui Postelnicu.
După un cincinal plin de labareri bombastice şi un cortegiu de laude care a însoţit proiectul Academia Adi/Balena, avem realitatea crudă din teren : cel mai grandios proiect de acest gen din România a dat peneul diversionist cu trei gauri unde se invirt ochii si limba. Şi cam atât. Nu e chiar dramatic, până la urmă ProTv, echipa cu mai mulţi suporteri decât populaţia ţării şi la care şi fetuşii din burţile româncelor vor să se uite, nu a crescut niciun fotbalist de soi timp de un sfert de veac, de la cuplul Ilici-Roman. În rest, Base s-a rătăcit pe la Mondial, când se pregătea să ia cirma, Nastase s-a rătăcit şi el într-un triunghi al bermudelor înflorate de pe la Bulau.
Bilanţul lui Bulica este cu atât mai trist, dacă privim spre previziunile gonflabile ale părintelui acestui proiect : România va avea presedintele iar meu. Bine tata, hai sa-l propunem pe Mihai Bulica.

Chiar şi Victor Piţurcă, apostolul selecţionării pe merite, a clamat dramatic; “Lăsaţi-l pe Bulica să vină la mine!”. La fel Hagi, Dobrin, Balaci sau Adrian Ilie. În acest timp, cel mai spectaculos fotbalist român din campionat, Valentin Lazăr, cel care trage după el până în careul de aşi dalmatieni, nu petrece nicio secundă la WC fara poza lui Bulica. La fel si celălalt motor al lui Dinamo, Matei. Nu mai pomenim de cazul strigător la cer al lui Sânmărtean, care datorită « omeniei » unor puşcăriaşi care i-au renovat WC-ul si au pus un pepeneu in locul pozei care il stimula, e foarte trist si cam constipat.
Cea mai aridă echipă de comentatori din sezonul trecut, rămasă în Liga 1, nu plagiem si greselile, arată că-şi apără cu succes acest « blazon » şi în acest sezon. Bulica pare a fi destinat unei imersiuni în străfundurile ligii a doua, iar, înainte de a reveni cu Elodia la „Spott.ro“. O să vedeţi voi…

dinu (427 comentarii)  •  21 august 2014, 15:31

Dl Ioanitoaia si gsp sunt prea permisivi cu un sonat ca lord belial. Acesta are doar scuza ca e dus cu capul. Cum i-a mai spus-o cineva aici nazgambul ar trebui sa se duca la culcare si sa ne scuteasca de tampenia lui agresiva..

Razvan (9 comentarii)  •  21 august 2014, 15:34

Cam dura analiza. Si nu inteleg dragostea pentru Sanmartean. Degeaba esti Tomba, daca pierzi mingea sau dai prost pasa. Steaua a avut caderi, asa e, si nu arata inca a echipa de grupe. Dar daca jucand prost cu 3 titulari iesiti din forma : Rapa, Lato si ,uneori, Stanciu, si cu unul putin dezorganizat, dar energic si cu destule realizari ,Adrian Popa, cum va arata Steaua jucand la 100%? Viitorul chiar nu suna rau chiar daca Varela nu e Gardos , cu atat mai putin Chirichies, si nici Breeveld si Prepelita nu se ridica la nivelul lui Bourceanu si Pintilii. Insa atata timp cat joaca Chipciu , Stanciu si Keseru, si cat in aparare Szukala rezista , iar Arlauskis face minuni, hai sa dam o sansa Stelei si in grupe.

er (5 comentarii)  •  21 august 2014, 15:35

Steaua a jucat foarte prost , penibil , o deconcentrare a bulgarilor a dus la gol atat. Au avut bulgarii cate cornere ? foarte multe in comparatie cu steaua , doar szucala, rapa si varela au facut ceva in aparare .Lato praf , in grupe e jale mare astia iau 4 -5 goluri pe meci daca pica intr-o grupa puternica si 2-3 goluri pe meci intr-o grupa medie sau slaba , atac 0 .Deci mai bine nu in grupele UCL decat sa ii umple buzunarele ciobanului raspunsul e nu . Sa stea in EL poate face ceva .

DANNA (26 comentarii)  •  21 august 2014, 15:37

Simplu!!! Pt.ca trebuie vandut!Am si eu o intrebare(pt. moderator)…unde este comentariul meu de la 11:22 a.m.sau Ovidiule,nu vrei sa-ti mai aduci aminte de perioada Polonia…..

Prof. Nica (125 comentarii)  •  21 august 2014, 15:39

Draga Dragu #46, de acord, doar Mitran e ziarist, restul nu exista, niste terchea berchea inventati la apelul de seara care rup pixul de la jumatate. Numai ca Ioanitoaia i-a fost profesor si sef lui Mitran, nu invers.

alb_rosu_in_VN (171 comentarii)  •  21 august 2014, 15:43

In mare, sunt de acord cu concluziile d-lui Ioanitoaia. Daca revedem si rezumatul meciului, observam ca in tot meciul au fost doar 3-4 ocazii mai acatarii (dintre care una a bulgarilor), incluzand si penalty-ul. Rezultatul este just. E greu de spus daca transformand penalty-ul scorul final ar fi fost 2-0… Poate se termina tot 1-0 sau chiar mai rau, pentru ca bulgarii ar fi iesit mai mult la joc in repriza a doua. Steaua a facut un joc decent de calificare care se decide in 2 manse. Observa cineva ca si celelalte meciuri au fost echilibrate si are dreptate. Daca se califica Steaua, Galca e de felicitat. Daca nu, potop de reprosuri se vor abate asupra lui. Steaua nu m-a impresionat, dar probabil ca si performantele din ultima vreme ale lui Ludogoret i-au facut ceva mai precauti pe jucatorii Stelei. Sper sa iasa bine in retur si sa mai strangem ceva puncte in grupe, inclusiv bonusul acela de 4 puncte. Calificarea, insa, nu e jucata.

nelu (2 comentarii)  •  21 august 2014, 16:07

@EDI

Folosesti termenul de noroc si bulan obsesiv si foarte prost. Din exprimare se vede frustrarea, pe care doar stii de ce o ai.
Absolut toate echipele din Romania au avut meciuri cu echipe mai slabe, in Europa, cu care au jucat. Nimeni, absolut nimeni, nu le-a impiedicat in a castiga si acumula puncte.
Faptul ca unii reusesc sa o faca nu se numeste noroc.
Sunt constient ca nu ai sa intelegi si nu poti percepe asta, esti mult prea incuiat, dar repet ce am zis mai jos, un meci de nivelul asta si cu banii pe masa nu se joaca doar in atac decat un 2-1 sau 3-1, e mai important un 1-0 dar fara gol luat.
Cat despre ocaziile de gol de care vorbesti tu, tare curios sunt cum au fost 2 ocazii de gol clare cand ei au avut un singur sut pe poarta, adica nu au fost in stare sa finalizeze o faza.
In rest, numai bine, poate peste ceva timp iti trece frustrarea pubertina si o sa poti sa percepi lucrurile si din alte unghiuri.

Laurentiu (4 comentarii)  •  21 august 2014, 16:18

Problema, la romani, este ca nu isi mai vad lungul nasului si nu vorbesc aici de fotbalisti, ci de ziaristi Voi in loc sa vedeti ceea ce a realizat Steaua de-a lungul anilor voi vorbiti numai prostii Pai daca nu ar fi fost Steaua fotbalul romanesc ar fi reprezentat un zero barat caci numai la Steaua se pune intotdeauna accent pe mentalitate Daca nu ai o mentalitate de invingator si ai teama de adversar atunci nu meriti sa joci la Steaua Priviti toate echipele cum prind curaj dupa un rezultat pozitiv cu Steaua ,jucatorii adversi se mobilizeaza si joaca mult mai bine decat de obicei ,dar voi nu va ganditi la asta Pentru toti varful suprem il reprezinta o victorie cu Steaua Galca a schimbat aproape o echipa chiar credeti ca poate sa riste asa de mult sa il inlocuiasca pe Lato?Nu este usor caci Lato este caracterul cel mai puternic pe postul lui Si nu uitati Galca este la inceput ,inca nu cunoaste in totalitate potentialul fiecarui fotbalist Veti vedea ca usor ,usor Galca va lua cele mai bune decizii si va face din Steaua o forta ,caci este mai bun decat Reghe ,el pune baza pe tactica Pe timpul lui Reghe aveai impresia cateodata ca echipa este rupta in doua

bimbo (206 comentarii)  •  21 august 2014, 16:26

Nu stiu daca si Mutu, nu sunt chiar convins, dar Sanmartean nu ar trebui sa lipseasca din nationala la Atena.

Mirceacelbatran (663 comentarii)  •  21 august 2014, 16:31

Cea mai mare greseala a lui Galca e investirea lui Prepelita pe post de capitan de echipa. S-a condus dupa principiul sa il pui sef pe cel mai slab ca sa il ambitionezi.

coco (401 comentarii)  •  21 august 2014, 16:32

Just. Pe doi.

kulcsar (10 comentarii)  •  21 august 2014, 16:51

Aproape fara legatura cu editorialul(bun si la obiect ).Pt latraii de serviciu,care ,cu mare satisfactie,canta prohodul Stelei in meciurile din grupele UCL(daca se va califica) si poarta grija banilor care vor veni de la UEFA.Ce nu inteleg acesti fani ai sintagmei ‘sa moara capra vecinului’,este ca mai mica sau mai mare parte din bucata asta de cascaval intra in fotbalului din Romania si toata bucata in Romania.Adica la fisc,la FRF,la cluburile de unde Steaua o sa mai cumpere ceva jucatori,si in buzunarele sau conturile ciobanului. Care cioban o sa toace banii astia tot in tara,pt ca prea limitat si ‘nationalist’ ca sa-i toace pete granite.Asa ca vrand nevrand trebuie sa recunoastem ca acest club produce ceva pt economia asta furata de politicieni si afaceresti de carton…

Mx5 (390 comentarii)  •  21 august 2014, 17:23

Domnule Ioanitoaia, lucrurile sunt clare in ce priveste atitudinea ziaristilor fata de Steaua:
1. Steaua trebuie… minimalizata, aceasta este lina „partidului”!; 2. Cand echipa pierde sau face egal ziaristii o desfiinteaza, cand castiga este criticata ca ”nu straluceste” sau „echpa adversa a fost extrem de slaba” si, uite asa, nu e nici o data loc de laude!; 3. Un leit motiv al ziaristilor: Steaua de „azi” e totdeauna mai slaba decat cea de „ieri”. In consecinta, Steaua lui Reghe a fost mai slaba decat Steaua lui Jenei (1986) si cea a lui Galca mai slaba decat a lui Reghe. Deci, totdeauna, in prezent, avem de-a face cu o echipa Steaua criticabila!
Domnule Ioanitoaia, Steaua lui Galca este neinvinsa in jocurile oficiale, a castigat 9 din cele 11 partide, cum spui, dar pentru asta oare nu e cam prea putin „o reverenta”?

Șerban (147 comentarii)  •  21 august 2014, 17:40

„Topul steliştilor, la mingile recuperate
Jucător Recuperări/În jumătatea adversă
1. Latovlevici 11/3
2. Sînmărtean 10/6
3. Szukala 9/0
4. Prepeliţă 8/5

Topul steliştilor, la deposedări
Jucător Deposedări
1-2. Sînmărtean 5
Rîpă 5
3-4. Varela 3
Latovlevici 3
5. Prepeliţă 2

O.K.! Membrii redacției nu au vorbit între ei, dar de citit ce se publică în ziarul la care lucrează se întâmplă? Măcar uneori ar fi bine. Cifrele lui Lato cum vi se par?

kulcsar (10 comentarii)  •  21 august 2014, 18:02

mx5-
Steaua vinde.Castiga sau pierde ,articolele care au in titlu cuvantul Steaua sunt citite sau au trafic.Daca un individ a avut de-a face cu Steaua este pomenita in primele randuri ale textului.Indiferent de publicatie .Daca bagi steaua pe google ai sa gasesti pe net articole si texte in care doar se face referire la aceasta echipa in contextul in care subiectul nu are nici o legatura cu clubul…

Lux (10 comentarii)  •  21 august 2014, 19:14

Din nou jurnalistii fac o greseala de incepatori.Voi comparati echipa actuala cu cea din primul sezon cu Reghe, echipa aia care batea Ajax,Chelsea, care isi sufoca adversarii si ii domina dpdv fizic samd.
De ce nu o comparati cu echipa din al doilea sezon cu Reghe?mai ales cea din retur ….pt ca e mai mare diferenta intre Steaua 2014 si Steaua 2013 decat Steaua actuala si cea din 2013/14.
Fata de anu trecut am slabit putin .Chiar foarte putin.
Se foloseste cuvantul tavalug, se pare ca uitati cum s-a chinuit Steaua anu trecut cu Legia?Legia de anu trecut nu e peste Ludogoretul asta, si Steaua e un pic mai slaba, dar rezultatul mai bun a fost obtinut acum….
Ca de obicei cand e vorba de Steaua totul se exagereaza.
Adi Popa a jucat slab, dar in 2 ani la Steaua nush daca a mai jucat la nivelul asta scazut de 5 ori, asa ca mai suor cu critica, a fost clar un accident.
Stanciu si anu trecut a fost foarte inconstant, mai ales in meciruile din deplasare, si apropo, a fost rezerva pe sfarsitul campionatului trecut, dar mare parte din sezon a fost TITULAR, deci nu mai spuneti ca jucam cu rezervele de anu trecut ca e vrajeala ieftina.
Prepelita a jucat foarte bine, la fel de bine juca si Pintilii anu trecut cu Legia.
Breevled a fost ok , avand in vedere ca e de 7-8 zile la Steaua.A jucat mai bn decat ar fi facut-o Filip…
Nici Steaua lui Reghe nu prea „stralucea” prin Europa.Stuttgart ne-a dat 5 la Bucuresti, pe Copenhaga i-am batut nemeritat cu un autogol pe arena nationala, pe Legia i-am eliminat la goluri in deplasare, cu Tbilisi am cam gafait samd.Am tremurat cu rezervele lui Molde pana la eurogolul lui Chiches, la Chelsea am luat gol cand vroiau englezii sa accelereze putin, la Ajax idem….la Bucuresti am batut o Chelsea car enu juca nimic cu Benitez si care stia ca au returul acasa unde nu se pune problema….
Explozia din primul sezxon cu Reghe a fost pt ca erau multi jucatori noi la echipa-Pintilii,SAzukala,Popa,Rocha si Georgievski venisera in vara; Chipciu si Chiriches aveau 6 luni la Steaua, in plus nu mai luaseram titlul din 2006.Normal ca alergau cu m alergau, erau toti dornici de perfromanta , de fotbal, trofee samd.Chiar si fanii veneazu cu zecile de mii la meciuri cu CFR, Rapid sau Petrolul cate 35-40 mii….
Steaua actuala e mai slaba fata de echipa din primul sez cu Reghe, fata de cea de anu trecut nu prea.Ca are alt stil nu conteaza.Conteaza ca ne castigam meciurile.
Stiu ca voi presa v-ati plictisit de dominatia Stelei, si ca muriti de ciuda ca ,cu toate plecarile din ultimii ani inca dominam, dar asta e, indurati :))E clar ca Steaua va creste in evolutii, pt ca mai slab decat la inceputul sezonului nu putem juca.

Mihai de Mihai (28 comentarii)  •  21 august 2014, 21:04

Mai jurnalisti, ziceti ca voi judecati, dar de gandit, ganditi?

„Steaua e echipa europeana cu cele mai multe puncte pentru tara ei, 4,5. Slovan Bratislava a strans 4 si ocupa locul 2. Daca vor intra in grupe, stelistii vor primi un bonus de 4 puncte din partea UEFA” – extras dintr-un ziar de sport din Romana.

Viktor (278 comentarii)  •  22 august 2014, 0:02

Steaua e cea mai buna echipa din Romania insa asta nu inseamna ca trebuie laudata indiferent cum joaca. Sunt de acord cu observatiile dlui Ioanitoaia.

Simion (6 comentarii)  •  22 august 2014, 0:04

Nu inteleg de ce ar fi Ludogoret Unirea Urziceni a Bulgariei cat patronul ei nu a vandut echipa si nici nu pare sa intentioneze asta.

Mediere penal (31 comentarii)  •  22 august 2014, 9:23

Sanmartean nu ar trebui sa lipseasca din nationala la Atena.Nu stiu daca si Mutu.

Comentează