Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Înger și demon

O primă repriză mai degrabă anonimă în acest Steaua – Ludogoreț, cu o singură ocazie de gol irosită însă de Chipciu în minutul de prelungire. În rest, o tatonare repetată, cu rare incursiuni în careu.

Am văzut o campioană a […]

marți, 19 august 2014, 11:11

O primă repriză mai degrabă anonimă în acest Steaua – Ludogoreț, cu o singură ocazie de gol irosită însă de Chipciu în minutul de prelungire. În rest, o tatonare repetată, cu rare incursiuni în careu.

Am văzut o campioană a României mai puțin lucidă ca de obicei și una a Bulgariei făcînd parte din categoria echipelor curățele, onorabile, dar fără clasă, fără anvergură. Sub valoarea Stelei, însă nu departe de ea, cam din aceeași familie.

Steaua a vrut din start, numai că a mizat prea tare doar pe sprinturile lui Sînmărtean, unicul cu adevărat periculos pentru poarta adversă. Sclipitor, Sînmărtean a primit cadou un penalty, el s-a împiedicat de piciorul lui Minev, unsprezece metri pe care Chipciu l-a tras prost. A fost momentul în care, mai insistent decît pînă atunci, fanii roș-albaștri s-au întrebat de ce Gâlcă nu l-a titularizat pe golgeterul Keșeru, vîrf de meserie?!

După pauză partida s-a încins, iar Ludogoreț a scos colții. A avut repede două situații favorabile, între care și o bară. După ce, mutarea cerută de tribună, Keșeru a intrat în locul lui Stanciu, dornic, însă bramburit, meciul s-a iuțit și s-a transformat într-unul pe contre. Steaua a preluat inițiativa, a sporit presiunea, dar nici Ludogoreț n-a rămas datoare, răspunzînd cu cîteva contraatacuri veninoase.

Pe fondul jocului de așteptare al bulgarilor, cărora o remiză albă le convenea de minune, întîlnirea părea să se îndrepte irevocabil și inechitabil spre un final fără gol. Nici măcar Keșeru nu s-a dovedit soluția salvatoare, care a venit însă de la Chipciu, autorul unui gol in extremis, care poate fi al calificării.

Înaintea realizării lui Chipciu din minutul 88, mă pregăteam să scriu că în returul din capitala Bulgariei totul e posibil. Sigur că e, numai că datele problemei s-au schimbat și Steaua pornește ca favorită, în ciuda faptului că n-a reușit la București să entuziasmeze. Pînă la urmă, nu contează impresia artistică, ci tabela!

Comentarii (43)Adaugă comentariu

coco (401 comentarii)  •  19 august 2014, 23:18

Bine zis.

Adrian (1 comentarii)  •  19 august 2014, 23:26

Cu tot respectu eu cred ca va-ti uitat la alt meci. Steaua este cel putin 2 clase peste Ludogoret , o echipa care a aparut la rampa doar dupa ziua nefasta a lui Latovlevici.Consider ca a fost cea mai buna prima repriza pe care a facuto Steaua pina acum.Poate trebuia pusa viteza de reactie a lui Chipciu in evidenta cu mai multe suturi de la distanta iar acesta sa mearga pe respingere.

Lux (10 comentarii)  •  19 august 2014, 23:31

Ala a fost penalty clar dom nule Ioanitoaia.E adevarat ca Sanmartean a cam cautat sa obtina, dar daca fundasul lor a fost fraier SOARTA.E penalty , numai ca asa sunteti voi presa , ca Steaua sa primeasca penalty trebuia sa ii rupa naiba piciorul jucatorului stelist….totul exagerati.
Steaua a fost mai buna azi, nu mult mai buna dar peste bulgari.Scorul e unul care reflecta ce s-a jucat, un meci destul de strans.
Ludogoret e echipa bunicica, cam de nivelul astrei sau petrolului ,adica putin sub Steaua.Valoric diferenta e mica, dar ca experienta e MARE, si asta zic eu ne va califica in grupe, ma rog, asta si avantajul luat azi.
Fotbalul bulgar mereu a fost sub cel romanesc.Intr-adevar ne-au mai prins din urma,dar tot sunt sub noi.

Vasai (23 comentarii)  •  19 august 2014, 23:31

Nu inteleg de ce Galca insista cu Stanciu care e un ratacit. Noroc cu Sanmartean, altfel Steaua nu castiga in veci.

hfduyfdsxs (1 comentarii)  •  19 august 2014, 23:33

cu tot respectul, „va-ti” facut de cacao! in rest articolul e de bun simt.

ionut (33 comentarii)  •  19 august 2014, 23:34

Mai mereu vad in GSP articole de 3,4 randuri despre tot felul de prostii dar nimeni nu scrie despre publicul stelist de pe Mall Arena. M a enervat Chipciu cu declaratiile de la sfarsit. E un jucator bun dar il credeam mai inteligent. Ar trebui sa si dea seama ca suporterii din galerie si cei care se pricep la fotbal nu l au fluierat . A fost fluierat de asa zisii suporteri stelisti care au devenit stelisti in era Becali si de la deschiderea Mall Arena. Suporteri care sunt copia perfecta a lui Gigi Becali. Suporteri care i au inlocuit pe cei care s au saturat sa mai vina la stadion dupa scandalurile intre Becali si galerie de acum cativa ani. Becali si Steaua culeg ce au semanat. Chipciu ar trebui sa intelega lucrul asta pentru ca este unul din jucatorii care mai gandesc.

Marean (270 comentarii)  •  19 august 2014, 23:34

Adriane #2. Tu ai vazut alt meci, Steaua a jucat de nota 6, s-a chinuit. Cat despre ortografia ta, nu lasa de dorit, nu exista.

Franz (406 comentarii)  •  19 august 2014, 23:45

@lux #3. Las-o jos ca macane. Daca ala a fost 11 m, de fapt a fost simulare, eu sunt Victor Hugo. Mint, sunt Hemingway. Dl Ioanitoaia a punctat perfect, Ludogoret e un fel de Steaua cdu o nota in minus. Steaua de 7, Ludogoret de 6.

Un antrenor (214 comentarii)  •  19 august 2014, 23:50

Corect, un punct de vedere obiectiv.

mariusc (1 comentarii)  •  19 august 2014, 23:53

Pe langa faptul ca ati vazut alt meci de fotbal, titlul este mai mult decat banal. Inger si demon. Pai si un copil poate sa se uite la un meci in care un jucator bate un penalty si apoi marcheaza un gol iar echipa castiga si va spun ca poate debita acest tampit titlu ,,Inger si demon”. Lumea evolueaza domnule. Sub mediocru fituica scrisa

Lux (10 comentarii)  •  19 august 2014, 23:59

Franz copile ala e penalty.Nu trebuie sa omori adversarul ca sa dea arbitrul un 11m amarat.Asta e o gandire retardata ce numai la romanasi o vezi.In fotbalul modern se dau penaltiuri mai usor peste tot in lume, vezi in anglia, vezi la mondial…
De fapt nici jucatorii bulgari nu au protestat , dovada suprema ca A FOST.
Oricum nu conteaza asta, Steaua a fost mai buna si a castigat, restul e cancan
Stiu ca moare oftica in tine ca iar se duce Steaua in UCL dar abtine-te.A FOST PENALTY, daca ciobanul ala de fundas central bulgar a pus botul la schemele lui Sanmartean SOARTA, e amator, si amatorismul la nivelul asta SE PLATESTE.

gino (513 comentarii)  •  20 august 2014, 0:06

Lux, daca mai postezi de 50 de ori tot nu ai dreptate. Nu e niciodata penalty cand un jucator da peste un altul, cand primul forteaza si cauta contactul cum a facut Sanmartean. 99 de arbitri din 100 nu dau penalty in asemenea situatii, ci avertisment pentru simulare.

Lux (10 comentarii)  •  20 august 2014, 0:22

Bae gino nu conteaza ca a cautat penaltiul.Bulgaru a facut o imprudenta .Imprudenta=GRESEALA.
A fost contact CLARISIM, simulare e cand se arunca si nu e niciun contact, si contactul aici e clar.
Si oricum nu a dat gol , asa ca nu mai macaniti degaba pe aici.
penalty a fost, nu cel mai clar din lume dar a fost o infractiune acolo, si asa ceva se penalizeaza.Daca nici neamtu asta nu stie sa arbitreze atunci cn mai stie?
Nu mai cautati motive sa justificati nush ce prostii, Steaua a fost mai buna, merita golul .Ala e singurul adevar care conteaza.
Stiu ca adevaraul va doare da TOUGH LUCK ON DAT ONE
Si postez de cate ori vreau , mai ales daca vb prostii pe aici.

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  20 august 2014, 0:58

Calificarea inca nu e jucata. 1-0 la Bucuresti, e un risk sa credem ca va fi usor la Sofia. Pacat de 11m ratat. In rest, Steaua nu a aratat ce trebuie, dar, tabela de marcaj este deocamdata favorabila echipei, STEAUA!
HAI STEAUA!

aham (140 comentarii)  •  20 august 2014, 1:02

keseru merita mai multa incredere. daca nici dupa ce dai 6 goluri nu esti titular…cred ca galca a facut o mare prostie tinandu-l pe banca, fie si doar din punct de vedere moral. stanciu oricum a fost degeaba, mai slab chiar si decat latovlevici care a facut cate 3 greseli pe minut. sanmartean,.. acum se vede cat a gresit ca n-a venit mai de mult la steaua, o sa regrete tot restul vietii.

Just_me (2 comentarii)  •  20 august 2014, 1:15

La ce meci v-ati uitat domnule Ioanitoaia?
Mie ca suporte stelist, mi s-a parut parut un meci de nota 8 al Stelei, controlat de la un capat la altul de formatia ros-albastra cu mici slipiri ale bulgarilor (1-2 faze de contra-atac). In aceasta sera Steaua merita un 2-0 fara echivoc. Incercati ca si ziaris, ca la un nou inceput de sezon, cu un nou antrenor si cu o echipa total schimbata de sezonul trecut sa aveti si sa oferiti incredere, siguranta prin „zicerile” dumneavoastra acestei echipe. NU mai judecati „jurnalistit”, si incercati sa judecati mai mult ca ROMAN aceasta dubla cu bulgarii.

AliBaba (223 comentarii)  •  20 august 2014, 5:22

@Just me. Dl. Ioanitoaia a cantarit meciul ca un farmacist si bine a facut. Dansul e jurnalist, nu suporter si iar bine face.

Tudorache (179 comentarii)  •  20 august 2014, 5:26

La obiect, cu bune si cu rele. Dar atentie ca returul va fi foarte greu mai ales fara Chipciu. Nici mie nu mi s-a parut ca a fost 11 metri dar arbitrul a fost mai aproape de faza.

cretu (32 comentarii)  •  20 august 2014, 5:31

Foarte slab Lato si dezorientat Stanciu pe care nu am priceput de ce Galca l-a bagat si de ce l-a tinut atat in teren. Cu toate ca nu a marcat Keseru a intarit atacul. In retur trebuie mai multa atentie in aparare si cred ca Steaua nu va avea probleme cu calificarea.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  20 august 2014, 6:10

Se plimba foarte mult mingea, pana ameteste si ametesc si jucatorii. La mijloc merge treaba asta, in fata careului mai putin. Una peste alta Steaua n-a aratat (totusi) rau. Dar in grupele UCL nu va fi suficient. Stanciu risca sa devina noul Tanase. Apatic, stricand toate fazele la care participa. Inainte de a fi schimbat a pierdut o pasa pentru ca i-a trecut mingea pe sub picior. A avut si o faza in care s-a batut sa recupereze o minge pe care a pierdut-o, e drept. Ma tem ca Stanciu risca sa se piarda daca nu se trezeste. In rest, ce sa zic. Latovlevici, aceeasi „una calda, una rece”. Ceilalti au mers bine, cu plusul de rigoare pentru Sanmartean.

alin (16 comentarii)  •  20 august 2014, 6:20

Ce mai poti sa spui dupa un articol in cel mai pur stil Ioanitoian. Nea Ovi, nu stiu daca stii, dar cica un penalty e chiar ocazie de gol. Deci, prima afirmatie din articol e paralela, dar intreaba-l pe Maistrul Vochin (ca Maestru sigur nu e). In al doilea rand, sa spui ca ala nu e penalty inseamna ca nu avem treaba cu fenomenul fotbal. Si la baschet se dadea fault defensiv, pentru ca fundasul era in miscare, deci, nu are rost sa mai insistam, dar asa e romanul, se pretinde mai catolic decat Papa.
Si inca un lucru: Faptul ca ziaristii scriu cronica unui meci de prin minutul 50 este de notorietate. Te pregateai sa scrii nea Ovi, dar culmea, meciul dureaza 90+ x minute prelungire. Ma intreb daca la meciul Man U – Bayern din ’99 ai scris cronica in minutul 90 si te-ai dus la culcare crezand ca Bayern a castigat cu 1-0 si prostii de la United mai trebuie sa astepte un an. Cred ca asa a fost. Asta e presa de la noi. Non-valoare si impostura.

Luca (28 comentarii)  •  20 august 2014, 6:49

Galca este un antrenor fricos , f fricos si incapatant !
O sa avem de tras din cauza asta . Stanciu este un experiment , nu o varianta constanta in echipa de baza .

ruşine (5 comentarii)  •  20 august 2014, 7:01

lux ăsta, cine-o fi el, e tipicul stelist… un ordinar, care n-ar recunoaşte nici în ruptul capului ceea ce e evident: NU A FOST PENALTY, berbecule !

maximuspqr (14 comentarii)  •  20 august 2014, 7:03

Original titlu’ maestre,scrierea pe masura:)

little_john (5 comentarii)  •  20 august 2014, 7:47

„Pe fondul jocului de așteptare al bulgarilor, cărora o remiză albă le convenea de minune”…Dle Ionitoaia, cum sa le convina bulgarilor un egal fara gol in deplasare???
Mai ales daca tinem cont de faptul ca Steaua a fost echipa mai buna…
Steaua a dominat de la un capat la altul. Nu a stralucit, dar a facut cea mai buna repriza din era Galca. Trebuie sa tinem cont ca avem un lot sub cel de anul trecut si un antrenor nou.
In conditiile astea, jocul Stelei mi-a placut si cred ca avem prima sansa la calificare.

catastrovevlici lato (3 comentarii)  •  20 august 2014, 7:52

Penalty clar domnule ziarist ! Sa dam Cezarului ceea ce-i apartine si sa nu ne ascundem dupa aparente. A fost o imprudenta uitati-va atent la reluare !!! Despre meci ce sa va spun decat ca cei doi „fotbalisti” LATOVLEVICI SI STANCIU nu au legatura cu fenomenul. Vina este exclusiva a antrenorului care ii introduce in echipa nu a lor ca s-au nascut fara perpective. Meciul a fost specific de calificare, greu, tacticizat si fara valente spectaculoase. Retur infernal la Sofia desi cred ca vom castiga si acolo …. daca traia Gicu Dobrin, Dumnezeu sa-l odihneasca, nu mai aveam emotii cu calificarea !

catastrovevlici lato (3 comentarii)  •  20 august 2014, 7:54

Se vede si se simte lipsa lui Tanase, asa cum era el cu bune si rele ! Bafta DODEL la REGHE in Arabia ! A plecat pe suma de 6 mil USD. BAFTA !

cornel (3 comentarii)  •  20 august 2014, 8:48

acelasi limbaj de lemn pe care il folositi de 50 de ani…..daca nici aseara nu a fost un meci placut si Steaua,singura echipa care reprezinta tara asta in mod CONSTANT cu mandrie,nu a facut un meci bun atunci trebuie,cu tot respectul domnule Ioanitoaia,sa va retrageti linistit si sa lasati alti gazetari tineri sa isi faca treaba cu obiectivitate si profesionalism….

Panaru (2 comentarii)  •  20 august 2014, 8:52

Steaua a facut un meci bun. Nu foarte bun, dar bun. Ludogoret nu e nici pe departe sperietoarea umflata de presa. In liga 1 ar fi o echipa de locurile 5-6. Sun absolut convins ca Steaua va marca macar un gol la Sofia. Cu un gol marcat acolo in primele 20-25 de min situatia calificarii va fi transata. Bulgarii nu sunt in stare sa dea 3 goluri Stelei.

cristian007 (25 comentarii)  •  20 august 2014, 8:53

Un pic critic din partea dumneavoastra. Pentru mine Steaua a jucat bine, dar sa recipitat la ultima pasa sau ultimul sut. In rest bulgarii nu au miscat in front, putinele ocazii ale bulgarilor au plecat din greseli individuale(Lato si Rapa au jucat prost). Nu cred ca o Steaua concentrata, pusa pe distrus jocul bulgarilor, poate lua gol la Sofia.

Cheetah (2118 comentarii)  •  20 august 2014, 8:55

Am sesizat ca bulgarii au jucat foarte bine in aparare, mai ales la mijlocul terenului, unde au reusit sa blocheze inceputuri de actiuni ale Stelutei.
Asta e motivul pentru care n-am vazut un scor mai mare, iar la retur una singura daca le „dam”, nu vor reusi sa inscrie 3, mai ales ca avem portar serios si inspirat.
Steluta are sanse mari sa reintre in Europa, si sigur si le va fructifica. Un gol, atit 🙂

california (349 comentarii)  •  20 august 2014, 9:14

fricos, galca a inceput meciul cu o echipa pt. 0:0; cu 2 inchizatori si fara un varf de atac authentic; in plus l-a obligat si pe stanciu, altfel jucator bun, sa joace pe un post pe care nu e obisnuit; incursiunile lui sanmartean, desi spectaculoase, exceptand penaltyul, nu s-au concretizat pt. ca a lipsit pasa decisiva de gol, dar daca e sa fiu correct, nici nu ar fi avut cui sa o dea, pt. ca echipa era conceputa ca un cocos fara cap; sansa ei a venit de la eternul chipciu, un jucator deosebit si al carui gol eu il vad mai mult ca o realizare personala decat ca rod al jocului echipei; mai precis, chipciu a fost acel jucator care prin valoarea personala face diferenta; nu stiu ce va fi la sofia fara el;
s-a vazut lipsa lui dodel; n-o fi el mare jucator, dar in angrenajul stelei prezenta lui se simte; si as avea o intrebare: cand scapa steaua de figuristul latovlevici?

geo (199 comentarii)  •  20 august 2014, 9:19

Steaua se astepta sa dea peste o aparare slaba a bulgarilor…insa nu a fost deloc asa…noroc ca Hamza a jucat ptr Steaua aseara asa cum Stanciu a facut jocul bulgarilor. Nici Breeveld nu a facut un meci mare…a gresit si el destule pase…Steaua nu a jucat de 8 aseara…sa zicem un 6 onorabil…ca sa ii impacam pe stelisti…

Mirceacelbatran (663 comentarii)  •  20 august 2014, 10:31

@cornel #28. Ia citeste-l pe mai tanarul Tolontan si vei constata ca e la fel de critic in aprecieri. Steaua a jucat aseara de maximum nota 7 si daca nu dadea gol in final risca sa iasa din Champions. Dl Ovidiu are dreptate, nu voi, niste chibiti patimasi.

Lucian (206 comentarii)  •  20 august 2014, 10:33

De acord cu aceste puncte de vedere. Steaua atata poate si atata joaca. La Sofia va fi si mai greu.

Coman (15 comentarii)  •  20 august 2014, 10:36

Ca de obicei Nea Ovi o intoarce bine din condei. Cica rezultatul conteaza, dar nu se stie daca el se va repeta la Sofia. Acolo bulgarii vor trebui sa atace, se vor descopeti si vor lua mai multe goluri. Pariu?

ÎĂLȘȚ (1 comentarii)  •  20 august 2014, 12:11

Eu nu stui,sau nu am vazut nicaierea un comentariu in presa scrisa sau audovizual(de si sunt invitati toti specialisti) despre faptul ca CHIPCIU si inca vreo 3 jucatori POPA,TNASE,de la Steaua joaca cu capul in pamant,habar nu au cand sa deie drumul la o pasa,SI ASTA MECI DE MECI,de aicI si reactia publiculiui care incepe sa fluiere acesti jucatori.
GALCA habar nu are sau nu vede aceste probleme la revizionearea meciurilor ?
SUNT JUCATORI CU CALITATI !!
LE lipseste, inteligenta in joc .(vezi SANMARTEAN.)
Deci CHIPCIU fuge cu mingea intra in trei adversari si pierde minge si asta de mai multe ori,meci de meci .DE SI are de multe ori varianta unei pase,dar el nu ,fuge ca turcu,POPA iarasi cu capul in pamant fuge pana se termina harta ,habar nu are sa deie o pasa si cand sa deie acea pasa,TANASE iarasi ca si CHIPCIU,aceasi stil primitiv, meci de meci ,nici o inbunatatire in joc ,nici cand era REGHECAMP ANTRENOR, NICI ACUMA CU GALCA !(deşi stilu spaniol presupune acest lucru,vezi Messi ,nu sta pe ganduri ,scoate 2,3 adversari si da drumu la minge !!)
SUNT NISTE CHESTI MINORE,CARE DACA INSISTI LA ANTRENAMETE LA ELE AR FACE DIN STAEUA O ECHIPA SI MAI PUTERNICA !
CHIPCIU DEMON SI INGER DAR MAI MULT DEMON DECAT INGER (ma-am saturat sa vad aceasi probleme meci de meci,ma scot din pepeni(e sezonul pepenelor-)))
Jucatori de calitate dar le lipseste pasa decisiva SI VIZIUNEA PE TEREN
D-ul IONITOAIA MAI BINE PUNETI DEGETUL PE RANA S-AR PUTEA SA SE VINDECE
AR TREBUII SA INVETE DE LA SANMARTEAN ,….TOTI !!

Emilian (143 comentarii)  •  20 august 2014, 13:53

Articolul lui OI este corect, obiectiv, fara a lauda sau critica prea tare. Constat insa ca o mare parte din cei ce scriu pe-aici se impart in 2 categorii:
– cei care cred ca OI este nedrept si nu lauda suficient Steaua (astia-s doar infierbantati si cam atat)
– cei care il califica pe Galca „fricos” sau prost si care stiu ei mai bine cine ar fi trebuit sa joace in echipa. Mie nu mi se pare deloc Galca un antrenor prost sau fricos. Dimpotriva, avand in vedere numeroasele plecari si absente, eu cred ca a reusit sa inchege echipa foarte bine. Iar declaratiile lui de dinainte sau dupa meci tradeaza un tip cu caracter si educatie, capitole la care se situeaza deasupra lui Reghe.
Cat priveste asezarea mai putin ofensiva care i se reproseaza lui Galca, cei care vorbesc dovedesc ca n-au idee despre sportul asta. Capacitatea ofensiva a unei echipe nu se masoara in numarul de atacanti de pe teren! Doar un exemplu: Barcelona. Cate varfuri impinse are pe teren?!

Mx5 (390 comentarii)  •  20 august 2014, 17:05

Cu ce a mai ramas din Steaua de anul trecut (dupa plecarea celor mai buni 5-6 jucatori) Galca a facut minuni de vitejie in acest sezon. Nici Mourinho nu putea realiza mai mult. Dar, cu subtirimea lotului actual si cu unii jucatori iesiti din forma, accederea in grupele CL este in pericol. Vom vedea dupa jocul retur cu bulgarii.Incapatanarea lui Becali de a nu cumpara cativa jucatori buni s-ar putea sa-l coste vreo 20 de mil. de euro!

Mishu (35 comentarii)  •  20 august 2014, 17:07

Un comentariu de caliate, un ziarist de clasa, nu de casa ca multi altii care se tem s-o critice pe Steluta.

Mateias (70 comentarii)  •  20 august 2014, 17:10

Observatii pertinente. Numai necunoscatorii o pot considera pe Steaua deja calificata. La Sofia se vor da lupte grele si fara Chipciu va fi si mai greu.

Tam Nesam (1 comentarii)  •  20 august 2014, 17:12

Rezultatul conteaza si el o sustine pe Steaua. Restul sunt speculatii dintre cele mai diverse si lipsite de continut.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  20 august 2014, 18:31

# 32 california on 20.08.14 at 9:14 am

te iau de exemplu caci asa analizaza majoritatea si contrazic ce-ai spus reprezentativ (in ghilimele).
Argumentele mele sint rezultatele, chiar folosirea eficienta a lui Keserü, care a ajuns in sfirsit cineva. Daca nu e de acord, poate pleca.

„fricos, galca a inceput meciul cu o echipa pt. 0:0; cu 2 inchizatori si fara un varf de atac authentic“

realist si prudent, Galca a inceput cu 2 inchizatori, caci asa a jucat Steaua in ultimii ani. Singurul virf ar fi Iancu, daca ar fi jucat mai des. Keserü nu e nici virf nici mijlocas, a pierdut vremea in Franta, nu s-a perfectionat. Ce virf autentic bate lovituri de colt ? Nu este insa tirziu pentru el. Va creste daca munceste, se concentreaza, are rabdare si vrea. Ce sa zica Iancu, Neagu, Filip, Parvulescu, chiar Prepelita si Ripa, care au avut rabdare cu carul ?

„plus l-a obligat si pe stanciu, altfel jucator bun, sa joace pe un post pe care nu e obisnuit“

Stanciu e mijlocas central, nu pentru ca asa a fost botezat, ci pentru ca e rapid, tehnic, tine capul sus, recupereaza, paseaza si intra in combinatii. A alergat enorm, dar nu a fost mereu inspirat. Ii pot reprosa doar o pasa buna data lui Sanmartean. S-a simtit cind a iesit. Am pierdut mijlocul, unde Keserü a facut doar patru recuperari, toate prin fault, caci a fost mereu al doilea la minge. In ce combinatii a intrat Keserü, ce pase a dat ?
„incursiunile lui sanmartean, desi spectaculoase, exceptand penaltyul, nu s-au concretizat“

sa lasam penaltiul. Doar ai vazut si tu ce lovitura in cap primesti cind ai in fata asa un jucator, ce mult te ajuta la cap daca e coechipierul tau … ce mult conteza capul in performante …
In plus, Sanmartean a alergat ca la 20 de ani, a recuperat, s-a aparat, iar acele incursiuni … sa vedem mai intii cine le mai poate face ! Pasa decisiva lipsa ? Aproape totul a fost decisiv, dar n-am jucat singuri, n-am stiut sa fructificam. Exemple: un lob de senzatie care l-ar fi pus pe Iancu in situatie de unu la unu cu portarul, indecizia lui Lato, chiar golul pe axa Sanmartean – Virf ( nu Keserü)- Chipci.

„chipciu a fost acel jucator care prin valoarea personala face diferenta, nu stiu ce va fi la sofia fara el“

de acord, va fi greu fara el. Valoros caci n-a cedat nici o clipa. E o minune caci evident n-a avut o zi buna. Dar apropo de ce se intimpla in cap, ce zici de insistenta lui Popa, de rapiditatea cu care stelistii au batut fiecare lovitura de margine ? N-au intrat bulgarii in corzi, n-a explodat tribuna ?
Pentru mine Popa a inscris ieri.

„s-a vazut lipsa lui dodel“ si „cand scapa steaua de figuristul latovlevici?“

asa e. Am crezut ca acolo o sa joace Chipci, Parvulescu, ori ca o sa joace Iancu ori Keserü virf de la inceput. Dar s-a dovedit ca n-a fost rau, caci 1-0 nu e rau, e chiar bine. Sanmartean a fost rar la linie. E si pacat. De ce n-a fost Steaua slaba pe dreapta in atac ?
Pastrind proportiile, Lato e un fel de Dani Alves. Daca tu-i zici „dodel“ celui care a fost omul meciului in victoria de la Cluj, vezi asemanarea Lato – Alves ca cea dintre Mandela si Macovei.
Si totusi, daca analizam, ambele sint …

PS de ce nu observa nimeni ? Din nou fundasii centrali de 10 !. Szukala a fost mereu in Europa omul meciului. Aviz negustorilor bolnavi la cap si reprezentantilor masinilor de gaurit ! Pentru asa fundasi iti trebuie 20 de milioane !

Comentează