Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

De ce a pierdut Mitică Dragomir

Azi, prin votul a 11 electori din 18, Gino Iorgulescu a devenit noul președinte al Ligii Profesioniste, izbîndă ce trebuie să fi surprins chiar mai tare decît eșecul suferit de Mitică Dragomir. Subsemnatul nu s-a numărat însă printre cei surprinși, […]

joi, 14 noiembrie 2013, 5:50

Azi, prin votul a 11 electori din 18, Gino Iorgulescu a devenit noul președinte al Ligii Profesioniste, izbîndă ce trebuie să fi surprins chiar mai tare decît eșecul suferit de Mitică Dragomir. Subsemnatul nu s-a numărat însă printre cei surprinși, probă că am anticipat deznodămîntul scrutinului în prezența mai multor martori.

Apreciez că votul de joi n-a fost atît unul pro Gino cît unul împotriva lui Mitică. Dincolo de faptul că politicul și-ar fi băgat coada printr-o ședință de taină la care au participat premierul Ponta și vicepremierul Dragnea, lumea fotbalului lansase semnale peste semnale că s-a plictisit de Dragomir. Că s-a săturat de stilul lui de a conduce după ureche și în funcție de interese, cu comisioane și cu paraîndărături, amestec de înțelepciune și de viclenie, de miștocăreală și de caterincă . În megalomania lui, Mitică părea convins că nimeni nu-l va clinti din fotoliu, de aceea ajunsese să se considere nemuritor precum faraonii.

Ex-președintele și-a tăiat craca de sub picioare în clipa în care s-a publicat contractul dintre o societate a lui și firma RCS-RDS, act conform căruia șeful LPF și-a tras o sumă uriașă dintr-o sponsorizare deghizată. Puși în fața evidenței că Dragomir le-a diminuat veniturile printr-o operațiune echivalentă cu legalizarea șpăgii, alți cîțiva președinți au coborît din barca lui. Mitică n-a părut însă impresionat. Și-a imaginat că îi e permis orice și a forțat nota, numai că, împingînd lucrurile prea departe, s-a trezit izolat, părăsit, repudiat. Tocmai de aceea consider că, înainte de a fi cîștigate de Iorgulescu, alegerile au fost pierdute de Dragomir.

Anunțînd că nu-l va ataca pe Gino, angajîndu-se chiar să-l sprijine, Mitică a ieșit din scenă cu fruntea sus, dacă se poate zice așa în condițiile în care nu-i de crezut că el se va retrage la Bălcești ca să-și crească nepoții. De presupus că va rămîne în fenomen spre a împărtăși din experiența lui.

Bref, dacă pînă acum a jucat bine rolul de învingător, deși uneori ca un cabotin, de data asta l-a interpretat cu talent și pe cel de învins. La despărțire, Dragomir n-ar trebui compătimit, dar nici înjurat. A pierdut alegerile la fel cum, lipsit de glorie și de lumină, a dirijat Liga timp de 17 ani.

Ca unul care l-a criticat des în lunile din urmă, cam de cînd a scăpat caii pe miriște și și-a închipuit că se pricepe la toate, ba și la ceva în plus, mărturisesc că nu regret plecarea lui Mitică. N-o regret tocmai pentru că simțeam, asemenea întreg fotbalului nostru, nevoia de schimbare, de aer proaspăt. Cum ea s-a produs, Iorgulescu are datoria să deschidă larg ferestrele și, apucîndu-se serios de treabă, să justifice încrederea celor care l-au votat. Fără să fie imposibilă, căci Dragomir a lăsat LPF dezorientată și în alertă, dar nu și în sapă de lemn, misiunea fostului mare internațional nu se anunță floare la ureche. Va fi dificilă.

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Capitza 1967 (5 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 1:22

Sper ca patronii echipelor din primul esalon sa fi invatat ceva din raul ce la facut Mitica la LPF si sa evite in viitor astfel de practici nefolositoare fotbalului in general.

altu (1 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 2:02

Trebuia schimbat domnu Mitica, a stat destul, dar nu cred ca noul presedinte e persoana potrivita. Politica nu-si are locul in sport.

ioanitoaia! (1 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 4:22

… cu toate astea: ce mortii lor cauta ponta si dragnea sa se implice in mizeria de fotbal cand lumea moare de foame si de frig/????? au terminat treaba prin curtea lor????? e clar, isi sapa drumul spre puscarie acesti degradati-iremediabili, care au gasit surse noi de spaga in timp ce studentii, profesorii, elevii, medicii isi cer drepturile la viata decenta, iar ei au vreme sa gireze mafia din fotbal!!! iar ca sa nu ziceti ca am preferinte: le doresc sa moara, lui ponta si dragnea… cu o zi inaintea lui mitica… si daca se poate, cat mai curand!!!!

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 5:08

Nu stiu ce va face noul ales in fruntea LPF, dar un lucru este clar: Mitica va ajunge brutar. Sa fie cu iertare , a imbatranit, bila-i superioara, nu mai functioneaza de mult, asa ca,……MITICA……la revedere si sa fii sanatos ca, nu o sa te doara-n PALARIE. HAI ROMANIA!

qpax (59 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 5:35

Oricat ne-am bucura de aceasta schimbare si de necunoscut, trebuie sa ne ingrijoreze pe toti daca Dinamo si CFR au votat cu Gino (asa se aude tot pe la voi). In opinia mea, numai disparitia celor 2 tumori cooperatiste din prim-plan, va avea ca efect deratizarea fotbalului romanesc.

Johnny (30 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 5:57

Schimbari tipic romanesti- il dai jos pe un conducator prea iubit, ca-i dictator si comunist si-l pui in locul lui pe Iliescu; aceiasi oameni raman, sistemul isi schimba palaria, nicio problema c-au murit niste oameni. Il dai jos pe un presedinte de federatie si-l pui in locul lui pe unul la fel de bandit. N-ar fi o mare problema, ca romanii s-au obisnuit, dar ce ne facem cu sportul in sine, cu fotbalul? Fratilor, schimbati tara, schimbati sportul! Sunt atatea tari in lumea asta si frumoase si mult mai curate si o gramada de alte sporturi…

iulian (4 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 6:14

Auzi la Ioanitoaia,… Iorgulescu mare fotbalist international…??????????/ Parerea mea este ca Mitica trebuia schimbat,dar Nu cu acest Gino sprijinit de Ponta si Dragnea !???.

mihai tanase (12 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 7:02

CU TOATA BRAVADA DISCURSULUI , DE DUPA ALEGERI ,MITICA ERA NERVOS SI FOARTE SPERIAT .

fanU CR&POLI T. (109 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 7:40

auzi frate????mitica salariu de 3.000 euro pe luna????unde-o fii muncit el asa greu???pentru banii astia???cand in room,lui BAM***lici>>,mor copii pe capete,oamenii bolnavi fara medicamente,etc,etc?????acum deschidetii dosar ,s-au scormonitii la trecut caci mitica chiar poate ajunge la:PUSCARIE.

InimaRea (5 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 8:38

Mitică nu şi-a tăiat craca de sub picioare, el era craca pe care atîrnau toate ciorile albe din fotbal. Li se pare că s-au mutat pe altă cracă dar vor rămîne în aer deoarece craca Mitică era singura bună pentru ele.
Nici eleganţă n-a fost în interviul lui de adio, era stacojiu, în pragul apoplexiei. Ciorile albe „trădătoare” au de ce se teme, Mitică-şi va negocia impunitatea „vînzînd” mulţi. Primul pe listă ar trebui să fie „Naşu'”.
Oltenii-s oamenii dracu’ de te pui rău cu ei.
Cum-necum, nu prea mai e sigur că vom avea Liga şi la anu’.

fan fc universitatea craiova (16 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 8:39

cu tot respectul dar eu nu cred ca dragomir a pierdut . uitati-va ca oamenii pe care dragomir i-a ajutat cel mai mult au votat pt gino . s-a facut rocada mare , la liga iorgulescu omul lui m sandu iar la frf m dragomir ca o garantie ca nu va pune mana pe actele federatiei o persoana neagreata de mafioti . patroni de cluburi din romania au trait de pe urma cluburilor sub protectia lui dragomir . au imprumutat clubul cu bani iar banii obtinuti din transferuri au intrat in buzunarele lor . cluburile si-au pierdut jucatorii , au ramas datoare patronilor . noi cei care suferim pt fotbal ne dorim schimbarea , patronii sunt speriati de ea . uitati-va cu cata lejeritate s-a votat dezafilierea universitatii craiova , o echipa al caror suporter au fost sigur in anii 80-84 . patronii cluburilor de fotbal isi cunosc foarte bine interesul , fac parte dintr-un sistem care nu asigura accesul unor echipe la marea performanta dar asigura patronilor accesul la un sac cu bani . revolutia in fotbal trebuie pornita impotriva patronilor . fotbalul este un fenomen de masa iar primariile ar trebui sa -l sustina , fotbalul nu poate evolua fara patroni cinstiti , fara o presa care sa scrie obiectiv nu articole pe bani la comanda . nu se schimba nimic , se vopseste gardul . dragomir nu a pierdut . m sandu si compania au obtinut si un ragaz pt refacerea puterilor si o confirmare ca inca controleaza caracatita . cu regret , un fan al fc universitatea craiova

stresu (81 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 8:47

Ioanitoaia,

De data aceasta art. tau e unul punctual si corect. Ca si tine ma bucur ca „descurcaretul – oltean” Dragomir a fost debarcat. A facut mult mai mult RAU decat BINE fotbalului nostru.

Dar, am un gust amar asupra modului cum a fost debarcat: cu ordin de la centru, dovada ca la noi inca nu este DEMOCRATIE si in functii importante sunt numiti oameni de sus. Ce rost au mai avut alegerile ? O mascarada !

Afemeiatul Dragnea ne minte in fata si ne spune ca in seara cu pricina a baut doar o cafea cu pONTA.

Minciuni marca pONTA, minciuni marca plagiatorul pONTA.

Din pacate acesta este modul cum se conduce Romania in toate domeniile: DICTATORIAL desi ne consideram o tara democrata.

Imi este scarba.

Daca ai fi punctat si aceste aspecte iti dadeam nota de trecere…

Ion Munteanu (4 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 8:50

Au plecat hotii si au venit pungasii

boy (8 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 8:54

Sandu a infiintat cs olguta si o sustine in schimbul libertatii pe care Ponta ia promiso..”.va cadea si”….e teatru ieftin pentru fraieri sa zica lumea ca sandu a cazut datorita psd care curata tara de lichele…FALS ..ii scoate pe usa din dos au schimbat si codul penal sa scape cei din lotul transferuri!!

nea caisa (222 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 9:03

Domnule Ioanitoaia, rasarit de soare deasupra fotbalului romanesc. Zori noi peste gazoanele inrourate. Sau brumate.O epoca de modernitate peste chilotii ingalbeniti ai fotbalistilor din Liga 1. Doamne, ce figuri de stil am reusit, puneti-ma redactor – sef adjunct pentru ca, la fel ca Gino, sa va iau locul candva.
Dl Iorgulescu a zis ca a baut o cafea cu dl Ponta: au baut impreuna o singura cafea, cand sorbea unul din ceasca, cand celalalt.
Minunile coabitarii se arata si in fotbal: alde ( de la organizatia liberala, nu de la bai muianule) Stefan, basist genetic s-a pus in fruntea simpatizantilor (sau santajatilor) uselisti pentru a da o lovitura de gratie unui nenorocit de fost peremist, pe care nu il va plange nici macar Vadim.
Draga dle Ioanitoaia, astazi dl Iorgulescu va castiga primii sai 500 de euro in fruntea Ligii 1 (banuiesc ca sprijinul ii va lasa toti acesti bani). Am inteles ca l-ati preferat pe dl Iorgulescu, de aceea va rog sa aratati in detaliu cum acest om conduce mult mai bine decat oribilul Dragomir. Va rog ca zilnic sa prezentati in ziar, intr-o mica rubrica, realizarile de fiecare clipa a dlui Iorgulescu. Deci, dle Ioanitoaia, la orele 17, noi cititorii ( va place cum suna? parca as fi unul din aia de isi zice reprezentant al societatii civile!) asteptam informatii detaliate despre ce a facut astazi dl Iorgulescu pentru Liga 1.

gilos (328 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 9:18

Nea Ovi,

Ce s-o mai aburim ? Nu este clar ca Dragomir a facut praf in jurul lui si nu si-a vazut decat interesele lui si ale acolitilor sai ?
Cum ramane cu comisionul-spaga de la RCS ? Cine raspunde de barajul imbecil dintre Chiajna si Rapid ? Cine isi asuma hotararile partinitoare de la comisiile ligii, anulate in serie la TASS ? Cine si-a batut joc de echipele de juniori si tineret ? Cine raspunde de dezafilierea abuziva a Craiovei ? De distrugerea echipelor de traditie si ingroparea in insoventa a multor cluburi ? De depunctarile si suspendarile dictate dupa ureche ? De debandada instaurata la licentiere ?
Toate astea , si multe altele, poarta numele EPOCA DRAGOMIR. Acest individ malefic si daunator fotbalului romanesc trebuia indepartat demult. Sper ca acum sa si dea socoteala.

HAI ROMANIA !!

HAI ROMÂNIA (35 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 9:30

CORUPTIA ȘI INCOMPETENTZA au incatusat si compromis grav democratiile est-europene, schimbarile de regim, prezentul si perspectivele unor democratii autentice, reale, profunde!
TEHNOCRATII, MESERIASII SI PROFESIONISTII AU FOST IGNORATI, MARGINALIZATI, STRIVITI DE CARNETUL DE PARTID, DE GASTI, INTERESE MERCANTILE SI SISTEMULPUTRED AL STRUTO- CĂMILEI!
dezamagirea este atât de mare si de profundă, încăt imi vine sa emigrez după o viată de munca, daruire, asteptare, credulitate, naivitate, luptă cu mine însumi!

mg (138 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 10:13

..scopul scuză mijloacele ?

Schimbare in sensul de reformare, ci nu inlocuire! (39 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 10:40

Schimbarea e bine venita (se impunea netagaduit). Insa, ceea ce nu f. multi realizeaza, pericolul mare pt. acest fenomen deriva din metoda prin care s-a produs schimbarea. Este indubitabil (si totusi, nu si pt. dl. Ioanitoaia) ca alegerile acestea nu le-a castigat Iorgulescu, NU LE-A PIERDUT NICI DRAGOMIR, ci le-a decis hotarator factorul politic. Explicatia este vadita. In primul rand, privitor la prima varianta, explicatia este logica si limpede: daca sistemul dorea in mod obiectiv, coerent si favorabil fenomenului fotbal REFORMAREA, nu-l inlocuia pe cel din randul sistemului, care le-a asigurat permanent linistea financiara, unora chiar si sportiva, chiar daca a avut si el „avantaje”, cu un altul tot din sistem, inzestrat cu aceleasi „apucaturi” si, vremelnic, participant direct in toate „dedesubturile” acestui sistem. Dimpotriva, daca interesul sistemului era acela de a schimba optica in fenomen, cauta benevol un candidat „strain de apucaturile” acestuia. Dar nu au vrut SCHIMBAREA. Le era bine si caldut asa. Factorul decisiv aici a fost politicul. El a dorit schimbarea si a adus-o. El i-a constrâns pe cei care conduc cluburile profesioniste din Romania sa produca schimbarea. Si asta fatis, chiar public si asumat. Intrebarea este doar daca a facut-o si dezinteresat, caci de caracaterul imoral si ilegal al implicarii nu ar treb sa se indoiasca nimeni. Raspunsul poate fi, fara mare greutate, prezumat. Politicul este implicat deja in fotbal si are interese directe legate de acest fenomen. Legitimitatea acestor interese este vadit indoielnica, intrucat ele sunt mai degraba subiective, circumscrise unor avantaje economice si, mai ales, sociale (avem exemple suficiente: Pandurii, Petrolul, Medias, etc.). De altfel, pe asta se construieste politicul. Concluzia: schimbarea se impunea de plano, dar in mod natural (prin insanatosirea sistemului), nu cu astfel de metode, care nu gireaza per se „primenirea”, reformarea sistemului. Dimpotriva, reflecta, direct, vicierea tehnica a unor astfel de algeri, care nu se limiteaza la potentialului candidatilor, ci sunt decise de un factor tert, care poate duce cel mult la inlocuirea unuia cu altul (component, vremelnic, al aceluiasi sistem, sub toate aspectele), iar indirect efectele negative ale implicarii politicului in mai toate compartimentele vietii sociale.

sorin (30 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 10:52

in general nu e bine ca cineva sa stea prea mult in functie de conducere la nivel national : mitica 17 ani sandu 20 si nu stiu cati de ani. (si) de aia am vrut democratie pt. alternanta la putere . puterea pe termen lung duce la atitudini necorespunzatoare , nu e buna !

gurita (11 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 11:14

Nu cunosc cauzele, dar bine ca a pierdut.

Cucu (25 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 11:19

@iulian. Esti prost sau ce se intampla? Gino l-a anihilat pe marele Paolo Rossi si are 49 de selectii in nationala, cum nu a fost mare jucator? Iar pe vremea lui nu se juca miercuri-sambata-miercuri ca azi. Unii dintre voi postati ca sa nu adormiti.

nea caisa (222 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 11:22

Inteleg ca prima actiune a dlui Iorgulescu in folosul Ligii 1 este aceea de a fi audiat la DIICOT. Pe banii Ligii, ori patronii ii vor taia ziua din salariu?
Departe de mine de a contesta dreptul patronilor echipelor din Liga 1 de a alege in fruntea Ligii pe cine vor ei, dar cred ca au si nimerit-o.
Cum mi se pare mie ca, in coabitarea nationala, DIICOT este arondat dlui Ponta, poate ca povestea dlui Iorgulescu va fi cu happy end: va primi si jumatate din imparatie si cei 500 de euro salariul sau pe o zi. Ce Dzeu, doar nu l-a facut dl Ponta sef ca sa-l bage la zdup?
Si mai cred ca, daca il ia Liga 2 sef pe Mitica, atunci vom putea inversa ligile intre ele.

dan botez (12 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 12:30

misu > tom.starke • 10 hours ago

Stiu ca multi nu veti fi de acord cu mine, dar daca am fi impartiali si asa as vrea sa fim, Mitica Dragomir, asa cum il descriu unii, daca ar accepta sa fie presedinte la o echipa unde sa se investeasca putin, ar fi pe primul loc echipa in Romania si sigur ar face fata si in Europa. Nu va mai lasati manipulati de altii, eu zica ca are ochi la fotabalisti si se pricepe la fotbal, hai sa fim seriosi, pana si adversarii sai acum dupa ce au castigat bat in retragere si spun pe la TV ca daca anul viitor vor incasa mai putin din drepturile TV sa nu se supere cluburile, dar noua conducere LPF este la inceput de mandat, etc. Haideti sa nu ne mai lamentam! Cine nu se linge pe degete cand baga mana in miere??? Faptul ca si-a luat comision este una, dar a si dat la cluburi. De ce nu au reusit si cei dinaintea lui? Din pacate romanii se lasa usor manipulati si asta din cauza lipsei de cultura si a prostiei in care traiesc si isi desfasoara activitatea. Nu ma interseaza daca Mitica Dragomir a fost securist, comunist, etc, poate sa fie si in prezent, pe cei care l-au sustinut ai intresează dacă poate să-şi îndeplinească obiectivele, asta înseamnă management şi nu dacă a fost, este sau va fi comunist, lingvist, sau securist. Aceste etichete false sunt extrem de periculoase, de altfel oameni de mare valoare de la noi, au fost calcati in picioare la propriu si la figurat de indivizi fără scrupule, pe motiv că nu ştiu ce instituţie a spus despre ei că au fost comunişti. Şi care este problema în fond dacă au fost sau sunt comunişti? Ştiţi noi pe vremea comuniştilor, mâncam atât cât aveam mâncare sănătoasă, acum cât ne ţine buzunarul mâncăm numai chimicale, ăsta este adevărul, românii în 89 şi recunosc că mă aflam şi eu printre acei naivi care-l înjurau pe Ceuaşescu că ne oferă pâine neagră, iar acum toţi alergăm după pâine neagră şi primim pâine cu chimicale vopsită în negru. ŞTIU, TRIST, DAR ADEVĂRAT! AŞA CĂ NU VĂ MAI LĂSŢI MANIPULAŢI, FIŢI ATENŢI LA CE FACE OMUL ŞI NU CE IDEOLOGIE ÎMBRĂŢIŞEAZĂ! Domnule Ioanitoaia am copiat un comment al unui om care gandeste cum ar trebui sa gandim toti in tara asta dar din pacate nu o vom face nici peste o suta de ani….

bodo (10 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 12:53

PLEACA AI LOR ,VIN AI LOR…NU NE INTERESEAZA!

Venom (46 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 13:26

Sugerati ca in biroul lui Mitica pute? Si credeti ca Iorgulescu are nas sa simta sau macar vreun interes cat de mic sa asaneze? Pai n-are deja datorii politice? Pai n-are deja datorii catre o parte a cluburilor? Pai n-are deja datorii catre Mitica, de altfel in real life un foarte bun prieten si partener de afaceri de-al sau? Am inlocuit o fata cu alta fata atasata aceleiasi hidre. Nimeni normal la cap nu poate sa creada ca liftingul facial de la LPF a inlaturat putreziciunea din organism sau, doamne fereste, sistemul cu totul.

africanu (4 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 14:13

…sint suporter al craiovei cea dezafiliata de sandu si dragomir. am ajuns ca azi …sa nu ma intereseze rezultatul echipei nationale atata vreme cit acolo mai e sandu….care iar se va ascunde ca un las in spatele rezultatului ..uneori castigat prin valoarea fotbalistilor sau o unui imens noroc, ca acum. sintem departe…f departe de fotbalul european. copiii mei se antreneaza in franta pe un teren impecabil …cum nu au echipe de liga 1. si asta intr un orasel mic. mi e sila de ce vad…elogii la adresa unui analfabet care a ingropat fotbalul de prima liga. astept sa l vad la puscarie si cu imensa avere luata la puricat. si mai rau ….il astept sa mearga linga fiul lui ….cel disparut !!! un fiu care atata nevoie de tata. neo ovi …am sa tin cu STIINTA si cind am sa mor. meseria se schimba, casase schimba, nevasta se schimba se schimba si religia ….dar NICIODATA echipa cu care tii. pina n am sa vad ca echipei sufletului meu nu i se va face dreptate n am sa fiu suporterul nationalei. scriu in ziua meciului cu grecia. cu iertare fata de multi jucatori ai nationalei cu merite si talent si poate multa munca. ei trebuie un pic mai mult respectati si infinit mai mult iubiti. bafta baieti, pentru voi m as bucura sa mergeti in brazilia. ca mai tarziu copiii de la tara atubci cind vor juca fotbal pe maidane din pacate, ca acum foarte multi ani, sa se viseze un marica, un rat, un tanase, un gardos, un chirirches, un bourceanu, un marius niculae, un maxim. inca o data BAfTA baieti …tin cu voi !!!!

Ratis (1 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 14:26

Mitica Dragomir e bun de pus la insectar indiferent cu vine elbtrebuia schimbat pentru cate smecherii a facut. Daca nu la insectar, atunci la brutarieeee!

Corneliu (5 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 14:29

Uite ca s-au gasit unii mai bazati decat Corleone si i-au dat marsul. Mama si ce sigur pe el mai era…

Venom (46 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 16:07

Pt africanu – frumos spus! Mi-ati adus aminte de riglele din lemn pe care scriam Lung Negrila Tilihoi Ungureanu Ticleanu Stefansescu Crisan Balaci Camataru Cartu Irimescu si tricourile pe care imprimam U Craiova, numere si nume de fotbalisti cu tipar de hartie si crema neagra de ghete… Din pacate insa, nu cred ca actuala generatie de fotbalisti s-a ridicat vreodata la nivelul suporterilor sai.

Gugu (72 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 16:08

Ca prea se credea destept si de neinlocuit…Craiova l-a dus la fund ca Dumnezeu nu uita…

radu (1 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 18:51

Trebuia sa plece demult…nu cunoasteti cazuri cand persoane care ocupa o functie o perioada mai indelungata o iau razna? Si nea Nicu se credea buricul pamantului, si dictatorul Franco, Base etc. Schimbati-ii fratilor. De aia au murit oameni la marea imbulzeala in 89. Mitica, a avut grija sa-si faca interesel proprii in rest a aburit cluburile si mai ales presa.

kkciosuldelahamangia (55 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 19:36

vai ce aer proaspat, de la unul care peste un an si o vara, face 60 de ani, unul uns cu toate alifiile. da puteau sa-l puna si pe giovani becali, sau gica popescu, ca-i aceiasi mamaliga.
ne vom lamuri daca la primul meci al mioritei cu tudor la centru, echipa ovina va ramine tot neinvinsa ca si pina acum, sau balaj..

Adi (110 comentarii)  •  15 noiembrie 2013, 22:12

Mafia din fotbal e asa de mare, ca LPF i-a dat lui Mitica o gramada de Euro ca sa nu cumva sa-i dea in gat pe toti ceilalti mafioti din LPF!… 😀 Unde s-a mai pomenit sa se dea atatia bani unui presedinte neales?!

Comentează