Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Nebunia cea mai mare

Ne imaginam că multe se pot întîmpla într-un fotbal condus mai degrabă de la Lausanne decît de la București, dar nu și că un campionat început cu 18 participante va continua cu 20, ba încă după disputarea a 4 etape! […]

sâmbătă, 10 august 2013, 8:34

Ne imaginam că multe se pot întîmpla într-un fotbal condus mai degrabă de la Lausanne decît de la București, dar nu și că un campionat început cu 18 participante va continua cu 20, ba încă după disputarea a 4 etape! Însuși președintele Mircea Sandu a deschis o discuție absolut stupefiantă: “Dacă s-au făcut atîtea, nu s-ar putea face și Liga 1 cu 20 de echipe? Să băgăm Rapidul și Iașiul?… Dacă se propun în Comitetul Executiv 20 de echipe, o să votez și eu, dar trebuie să vină din partea Ligii”. Cum șeful Ligii, învățat să nu înoate împotriva curentului, i-a ținut isonul, e posibil ca aiureala să se înfăptuiască! În 45 de ani de gazetărie, n-am mai întîlnit asemenea nebunie.

O numesc astfel pentru că n-am mai auzit despre așa ceva, dar și în ideea că schimbarea din mers a sistemului competițional încalcă regulamentul, acesta stipulînd că orice modificare a formulei de desfășurare trebuie anunțată cu minimum un an înaintea aplicării. Logic, deoarece o întrecere, indiferent de natura ei, nu-și schimbă regulile pe parcurs.

Echipe cu tradiție, cu blazon, cu public, Rapid și CSMS Iași ar merita să joace în L1. Numai că ambele au retrogradat . În insolvență, Rapid n-a îndeplinit criteriul financiar, Iașiul pe cel sportiv. Dincolo de simpatia de care se bucură grupările amintite și fanii lor, trebuie precizat că în ROAF nu se regăsește nici un articol, nici un paragraf, care să justifice eventuala readucere în eșalonul de elită a formațiilor menționate, nici unul, nici unul!

Sentimental, să admitem că ele ar merita reprimite. N-ar fi însă și legal. Sandu și Dragomir ocupă funcțiile cele mai înalte din fotbal tocmai pentru a supraveghea respectarea regulilor, nu pentru a îndemna la sfidarea lor. De ce li s-ar oferi bilete de favoare celor două de vreme ce, mai înainte, Poli Timișoara și Universitatea Craiova au fost una retrogradată forțat și cealaltă dezafiliată fraudulos?! Glumind numai pe jumătate, de ce-ar fi Rapid și CSMS reînscrise, dar nu și Sportul, club căruia i s-a retras abuziv licența în 2006?! În măsura în care CEx se apucă de reparații morale, nu cumva s-ar cuveni s-o ia mai de demult încît Liga 1 să ajungă la 22 ori chiar la 24 de echipe?! Dacă-i bal, bal să fie!

Sincer, nu pricep ce l-a determinat pe Nașu’ să toarne gaz peste foc. Posibil să-l fi înduioșat greva foamei declarată de fanii Rapidului, să-l fi și speriat, greu de spus. Deși Dragomir a preluat propunerea din zbor și pare hotărît s-o susțină, s-ar impune lămurit un ultim aspect. Ca să-și încaseze comisionul de la RCS, președintele Ligii făcea spume la gură că e obligatoriu să existe 18 echipe în L1, nici mai multe, nici mai puține! Pasămite, o cerea expres regulamentul. Neapărat. Sine qua non. Musai. Necondiționat. În cazul în care vor fi 20, regulamentul nu mai cere 18?!

Din păcate, în fotbalul românesc legea înseamnă ce vor Nașu’, Corleone și ciracii lor. Ei centrează, ei dau cu capul.

Comentarii (122)Adaugă comentariu

tibi (1 comentarii)  •  11 august 2013, 10:51

domnule ovidiu ioanițoaia, la noi in românia fotbalul este o mare cacealma condusa de doi mari gangsteri (dragomir+sandu) care dupa bunul lor plac se joaca cu noi fanii si spectatorii care vor sa vada partide de fotbal adevărate nu spectacole de circ. Pâna când acesti 2 ”monstri ”nu vor disparea de la conducerea FRF nu vom avea parte de spectacol in adevăratul sens al cuvântului…..asa că vă rog ca dumneavoastră si colegii de la GSP să înceapă o campanie amplă de a ajuta fotbalul românesc sa fie ce a fost odată….să scăpăm odată pentru totdeauna de acesti 2 smecheri care ne aduce in pragul disperării. vă mulțumesc și să vă dea bunul Dumnezeu putere să puteți lupta cu ”BALAURII ”!!!

Cheetah (2118 comentarii)  •  11 august 2013, 12:58

In fotbal la fel ca in economie, societate si politica.
Ne mai mira ceva?

Nenea OVI pune punctul pe I ca de obicei si ne delecteaza cu eseuri de calitate, precum cel de fata.
Noi, cei ce iubim spectacolul fotbalistic, vom ramine in continuare prizonierii si sponsorii ultimi ai celor ce conduc fenomenul aici, in Romania, indiferent cine sint sau vor fi acestia.
Spectacolul se plateste, asa e in viata!

GOLOMBIOSCHI ILIE (150 comentarii)  •  11 august 2013, 20:54

Sistemul 16 cu 4 la retrogradare directa eu il propun cu insistenta ca fiind cel mai performant pentru toate tarile si pentru foarte multe sporturi de echipe in care se fac clasamente. Situatia actuala care e posibil sa se rezolve printr-un campionat cu 20 de echipe trebuie sa fie tranzitorie si la sfarsitul acestui campionat sa retrogradeze 8 echipe si sa promoveze 4 astfel ca din 2014-2015 sa avem formula optima de campionat de 16 cu 4 la retrogradare directa. Simultan trebuie rezolvata reglementarea privitoare la locurile vacante ce ar trebui ocupate pe baza de clasament reunit al celor 2 serii de B, de echipele licentiate aflate dupa cele 4 ce promoveaza pe criteriul sportiv.

jugaru lucian (37 comentarii)  •  12 august 2013, 1:01

Ce treaba are ROAF cu fotbalul romanesc? Cand naiba a bagat cineva in seama ROAF-ul? Si ce insemnatate are cuvantul legal? Din ce limba este, ca in romana este sinonim cu haos, intr-o justitie in care sponsorizarea e sinonima cu mita, pentru deciziile Consiliului Suprem de Aparare al Tarii este pedepsit un civil si Romania a pierdut jumatate de miliard de euro la CEDO…
ROAF…pfff..

viorescu (70 comentarii)  •  12 august 2013, 6:42

In campionat nu importa doar cu cite echipe pleci la drum, ci si cu cite se termina editia. Si daca sandu a zis ca exact sau minim patru se vor pierde pe drum, ar trebui sa porneasca nu cu 20, ci cu 22. Ar ramine 18 la final, deci iata, avem un campionat de 18!?! Sa vad TASu’ acu’ ce mai are de zis. Serios vorbind, nu vad cum vor „dribla” pentru a infinita oara acel blestemat de regulament.

nea caisa (222 comentarii)  •  12 august 2013, 8:58

Mai tineti minte, comentariul meu referitor la calculul numarului de echipe din campionat? Va sugerez sa il publicati ca articol, cu dedicatie pentru DD si MS.

florian (42 comentarii)  •  12 august 2013, 14:16

toate sunt posibile la noi! exemple: prim ministru plagiator dovedit si totusi ramas ,,doctor”; zgonea triplu repetent in facultate – seful camerei deputatilor; antonescu dublu repetent in facultate – sef al senatului si candidat la presedentie! …..

Sirius (390 comentarii)  •  12 august 2013, 19:21

În vara lui 2012, USL, încălcând flagrant Constituția României și legile democrației, au încercat o lovitură de stat, pe care nu au putut-o duce până la capăt datorită intervenției hotărîte a organismelor Uniunii Europene.
În vara acestui an, FRF și LPf, după modelul USL, încălcând ROAF (Constituția fotbalului), comit tot felul de năzbâtii (barajul Rapid – Chiajna, campionat cu 20 de echipe, după ce s-au disputat 4 etape din cel cu 18! etc.) pe care trebuie să le corecteze organismele UEFA! Ce se întâmplă cu românii, că nu vor să respecte nici propriile lor reguli? Să fie vorba de sechelele celor 45 de ani de comunism, când totul se făcea după bunul plac al analfabeților din frunte țării??

BND98 (1 comentarii)  •  12 august 2013, 22:40

ms si dd sint exact oglinda societatii(la fel ca si cei ce ne conduc de altfel),aplicind regula braconajului valabila pentru 55/100 dintre romani.

yogi (14 comentarii)  •  13 august 2013, 8:24

Se cauta sa se dea Rapidului,banii pt drepturile de televizare!
Oare va cere si Iasi-ul ceva?!
Singura sansa este ca DNA-ul sa-l ia la intrebari pe dragomir,legat de contractul cu rds.

Georgel (21 comentarii)  •  13 august 2013, 8:25

greșeala cea mai mare o faceți dvs pentru că interpretați orice vorbă aruncată pe piață. Nu vindeți dacă nu comentați prostiile (și aici sunt vinovați cei care dau bani pe acestea) și Sandu v-a aruncat un os de ros. Mircea a ținut ca în acest an să retrogradeze toate echipele de pe locuri retrogradabile (inclusiv L2, L3) și deja avem o derogare la Chiajna (o catastrofă astă primăvară), care încalcă regulamentul de retrogradare pentru a nu se diminua banii care vin bine-merci in fotbal de la abonatii RCS. Campionatul va continua cu 18, dar dvs ar fi trebuit sa criticati aruncarea de zvonuri pe piata nu sa luati in serios liga de 20.

Georgel (21 comentarii)  •  13 august 2013, 8:32

@ Sirius: in antiteza cu tine, anul trecut nu s-a incalcat Constitutia, referendumul a fost in concordanta cu ea, mai degraba CC a stabilit un prag de prezenta care nu era atributul ei. Parlamentul face legi, nu CC. După îndelungi scărpinari, in care ne-am dat in spectacol in UE, a ramas ca inainte si continua circul, presiunile pe justitie. Ai dreptate in ceea ce priveste nerespectarea legilor care nu convin ”alesilor lor” pentru ca majoritatea populatiei refuza sa voteze mascarada numita alegeri democratice, in care se aleg ei dintre ei. Ca si inainte de 1989, la putere ajung smecherii, nicidecum specialisti in economie, drept, management.

nea caisa (222 comentarii)  •  13 august 2013, 8:40

Sirius, nu a fost o lovitura de stat, desi citeva doamne basiste ar fi dorit, cred, sa fie rasturnate prin forta.
Domnule Ioanitoaia, daca tot nu mi-ati publicat genialul comentariu, atunci sa fac o propunere mai geniala ca a lui Busu: sa dezvoltam un campionat bazat pe schemele pronosport reduse: de exemplu, 20 de echipe dar 30 de etape. Putem avea, 30 de etape, chiar si 24 de echipe si atunci putem invita in liga I si 4 echipe din divizia C. Ideea ar fi nu aceea ca fiecare joaca cu fiecare, ca in prezent, ci una noua, revolutionara, ca fiecare nu joaca cu fiecare, deoarece sunt meciuri in campionatul nostru care oricum nu ar avea sens sa se joace.

ghimpe (15 comentarii)  •  13 august 2013, 10:33

Ripensia cum a fost eliminata din fotbalul romanesc, domnule Ovidu? Era cea mai puternica echipa din Romania interbelica. Ea nu ar merita sa fie din nou in prima liga? Ei au inceput din nou din liga a VI-a. Acum au promovat in liga a V-a dupa ce au participat la o competitie (campionatul ligii a VI-a). Atunci, cum poate sa inceapa “Clona Sandu Umileste Craiova” = CS U Craiova din liga a II-a? Cand s-a format aceasta echipa si ce treaba are cu Stiinta Craiova deschizatoarea de drumuri pentru romani in fotbalul mare? Cu totii sa-i dam in judecata pe cei care vor sa denatureze competitia corecta in fotbalul romanesc. Sa adunam bani si sa eliminam acesata clona politica.

user (1 comentarii)  •  13 august 2013, 22:47

ISTORIA unui baraj si a unei Licentieri .

1- U Cluj nu a primit licenta de la comisiile lui Duru .

2- Cu toate ca tribunalul din Cluj aproba planul de reorganizare , FRF si comisiile lui Duru nu vor sa anuleze decizia si sa-i acorde licenta clujenilor spunand ca ceea ce au descoperit ei in actele contabile nu permit in viziunea lor ca aceasta echipa sa primeasca licenta .

3- Echipa U Cluj ,prin presedintele sau, ameninta ca vor ataca la TAS ,decizia FRF si a comisiilor lui Duru daca nu vor primi licenta dupa aprobarea planului de reorganizare de catre judecatorie. Sandu Mircea si Duru raman pe pozitie : Nu acordam licenta . Mircea Sandu chiar insista cu un campionat cu 16 echipe spunand ca Duru are dreptate .

4- U Cluj ,prin prsedintele sau ,vazand ca nu rezolva situatia echipei sale pe cale amiabila, ataca decizia la TAS .

5- Mircea Sandu intra in panica si o da din colt in colt . Incercand ca el sa iasa “basma curata”, striga din toti rarunchii ca : daca U Cluj va avea castig de cauza la TAS , EL il va demite in secunda doi pe Duru pentru ca acest fapt ar demonstra ca acesta este un incapabil si ca deciziile sale nu sunt reale . Spunand aceasta, mass media si iubitorii fotbalului se linistesc , asteptand deciazia TAS si evident , daca Mircea Sandu se va tine de cuvant.

6- TAS accepta contestatia echipei U CLUJ , acordandu-i dreptul de a participa in Liga I deoarece , fiind in insolventa nu trebuie retrogradata pentru ca a intrat sub incidenta legilor UEFA si FIFA si a judecatorilor romani.

7- Sandu Mircea primeste decizia de la TAS care da castig de cauza echipe U Cluj ; o accepta si o inghite ca pe o broasca raioasa, insa nu-l demite pe Duru asa cum a promis cand era supus presiunii mass mediei.

8- Din lupta dintre Sandu Mircea care insista cu 16 echipe si Mitica Dragomir care dorea o liga cu 18 echipe deoarece el a primit PERSONAL ( printr-o firma de a sa) “un bonus” de 3 milioane de euro de la RDS-RCS , apare cifra 17 care da peste cap totul .

9- Cei doi, Sandu si Mitica dar si Comitetul executiv , realizeaza ca in urma deciziei favorabile primita de la TAS de U Cluj , pe cale de consecinta, echipa Rapid trebuie sa ramana in Liga I .

10- Legal sub toate formele , echipele U Cluj si Rapid trebuia sa primeasca dreptul de a juca in Liga I fiind exonerate de obtinerea Licentierii romanesti.

11- Acestia isi dau seama ca prin reintroducerea echipei Rapid in liga I ( O ECHIPA NEAGREATA DE NIMENI) se duce dracul tot sistemul lor arbitrar de licentiere a lui Duru care reprezinta o arma in mana lor pentru “a-i poctcovi” pe cei care le sunt impotriva.

12- FRF si comitetul executiv “scot din caciula UNUI SINDICALIST , o decizie neregulamentara prin disputarea unui meci baraj ilegal, de ramanere in Liga I, intre :
– echipa Rapid , echipa clasata de locul 8 dar care nu a obtinut licenta chiar daca a intrat legal in insolventa (ea a indeplinit toate cerintele : (baza sportiva , teren incalzit , centru de copii si juniori ) dar nu si la capitolul financiar (lucru de care se ocupa instanta de judecata)
si
-Concordia Chiajna , echipa ca a retrogradat sportiv dar care a primit licenta de la comisiile FRF. Meci de baraj desmnat sa se dispute peste cateva zile – 06.07.2013.

13 – Toti iubitorii fotbalului sunt bulversati de aceasta decizie neregulamentara . Chiar daca mass media incearca sa sugereze ca acest meci este desmnat ca sa ajute echipa Rapid, realitatea ne demonstreaz contrariul, ca de fapt beneficiara era Concordia Chiajna:

-aceasta decizie neregulamentara se baza pe faptul ca echipa Concordia (care avea 3 saptamani de cantonament) va invinge cu usurinta , in meciul de baraj, un Rapid care nu mai avea jucatori cu ce sa incropeasca o echipa (marea majoritate a acestora plecase) iar cei ramasi (tineri de 18-20 de ani nu incepuse pregatirea si deci, nu erau antrenati).
– Echipa Rapid ameninta ca nu doreste sa joace acest meci de baraj decis neregulamentar .
– Galeria si suporterii echipei Rapid impanzesc intreg orasul cu benere prin care critica decizia lui Sandu si Mitica iar echipa este invitata sa nu se prezinte la acest meci.

14 – Vazand toate acestea , Sandu Mircea amenita ca echipa Rapid va ajunge in Liga a V-a daca nu va respecta decizia Comitetului executiv.

15 – In acelasi timp, in zilele premargatoare meciului, printr-un plan pus la punct, in cardasie, intre FRF si Concordia Chiajna, FRF este data in judecata la TAS de catre Concordia.

16 – materialul probator de contestare a barajului, de catre echipa Concordia Chiajna, este facut de catre casa de avocatura care a aparat si apara interesele FRF, care pune la cale modul in care acestia trebuie sa actioneze la TAS . Adica FRF contra FRF .

17 – In ziua disputarii “barajului de ramanere in Liga I”, 06.07.2013, FRF este reintrodus ilegal in regulament art. 20, revocat in 2012
-In acest art. 20, se spune ca o echipa care nu primeste licenta este inlocuita de catre prima echipa retrogradata. In acest fel FRF o reintroduce pe Concordia in Liga I inaintea disputarii barajului, chiar daca meciul va putea fi pierdut de catre aceasta. Cum de altfel s-a si intamplat.

18 – Echipa Concordia Concordia, sfatuita de avocatii FRF, nu cere la TAS , judecarea cazului in procedura de urgenta, prin simplu fapt, ca se dorea trecerea a ceva timp ca sa nu afle de introducerea art. 20 in ziua meciului .

19 – In ziua de 02.08.2013, (la o luna dupa depunerea contestatiei meciului de baraj), la judecata de la TAS – CONCORDIA contra FRF -, aceasta din urma (FRF) nu se prezinta si nici nu este reprezentata de vreunul din avocatii sai, pentru “a-si apara barajul mincinos” . In aceste conditii ,-IN LOC DE TREI ARBITRII JUDECATORI- cate unul de fiecare parte si un altul neutru – , Concordia isi alege un arbitru (un fost impresar de jucatori) care judeca doar pe datele prezentate de Concordia (reprezentati in sala de un spaniol) si pe ceea ce i-au sfatuit avocatii FRF, trunchind adevarul .
In aceste conditii ARBITRUL , neinformat (deoarece FRF nu a fost reprezentata ) a dat pe fond acesta decizie pe care o numeste si executorie.

20 – Daca FRF s-ar fi prezentat la TAS, pentru a–si justifica decizia barajului neregulamentar, ar fi trebuit (fara sa-si doreasca asta) sa apare in fapt echipa Rapid. , ori ei, dimpotriva, doreau ca aceasta echipa sa retrogradeze si de aceea au refuzat sa se “apere” la judecata TAS.

21 – Art. 20 introdus ilegal in regulament, in ziua meciul de baraj, a fost “argumentul” cu care Conconcordia a ramas in Liga I

22 – **** In cadrul emisiunii Fanatik, televizata de DIGI 1, din 02.08.2013, dupa ora 22, Ionut Chirila, antrenorul echipei Concordia, dorind sa-si aroge meritul deciziei, se tot lauda cu prietenia sa, pe care o are cu avocatii casei de avocatura (cea care a aparat interesele FRF, pla dezafilierea echipelor U CRAIOVA si POLI TIMISOARA ), care i-au sfatuit in demersul clubului sau, cum sa conteste decizia FRF de la TAS . Vazand ce porumbel scoate pe gura, Mitica Dragomir a intervenit disperat, in direct la tv., spunandu-i acestuia, pe un ton imperativ, sa taca imediat din gura pentru ca prin ceea ce spune poate iesi cel mai mare scandal din fotbalul romanesc. Acesta s-a conformat imediat.
Dindu-si seama de gravitatea situatiei (incerca si el sa se dea mare) , Ionut Chirila a devenit absent pe tot parcursul emisiunii . Realizatorul Horia Ivanovici , chiar l-a intrebat in dese randuri, de ce are aceasta pozitie tacuta, insa acesta a refuzat sa raspunsa .

PS -1 Celor care insista pe corectitudinea comisiilor lui Duru pentru obtinerea “licentei” – pe care eu o consider arbitrara , am sa le dau doar cateva exemple recente in care echipe care nu indeplineau criteriile au primit ilegal licenta .

1- Echipa Steaua a primit doi ani la rand licenta chiar daca avea datorii la Stat de cca un milion de euro ( prin folosirea bazei MAp.N 365 de zile pe an pe 3 ani ) dar si neplata a altui milon de euro echipei SC Bacau pt jucatorul Baciu in urma deciziei de la TAS din februirie 2011 pe care FRF , Liga si comisia lui Duru nu au luat-o in seama .

2 – Otelul Galati , echipa care a primit licenta , dar care la o saptamana de la primirea acesteia, ANAF ii blocheaza toate conturile pentru datorii la Stat de cca 5-6 milioane de euro . Duru recunoaste ca a GRESIT , insa nu a retras licenta echipei din Galati . Pentru a intra in legalitate Otelul Galati obtine intrarea in insolventa la tribunal dar ramane in Liga I cu o licenta neregulamentare .

3 – Viitorul Constanta , echipa ce a primit licenta dar care nu indeplineste cel putin 3 conditii in momentul obtinerii licentei :
– echipa are datorii la Stat chiar daca a fost ajutata de consiliul local Constanta;
– echipa nu are baza sportiva ( umbla prin Voluntari si Chiajna cu traista-n bat .
– Echipa nu are stadion unde sa-si dispute meciurile de acasa .
Acum cu ajutorul primariei din Chiajna ( tot cu bani de la stat) si-a instalat cartierul general in comuna de langa Bucuresti .

…Iata cateva exemple de echipe care au primit licenta ( si cate or mai fi fost) chiar daca nu au indeplinit conditiile necesare. De aceea spun ca licentierea este arbitrara si ca Duru, o unealta in mana lui Sandu, altoieste echipele care “ies din front” .

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  15 august 2013, 18:52

NU CRED CA FUNCTIONEAZA IN ROMANIA SISTEMUL CU 20 DE ECHIPE. MAI PUTINE FORMATII SI MAI BUNE. SPER SA INTELEGEM CA ROMANIA, NU MAI ESTE CE, A FOST ODATA IN FOTBAL. ASTA ESTE………………! HAI STEAUA! HAI ROMANIA!

The Cynic Oracle (85 comentarii)  •  16 august 2013, 2:52

de ce in lista cu evenimentele sportive din site nu puneti meciurile de rugby? mi se parea ca apreciati sportul asta. iar m-am inselat!

dave baron (9 comentarii)  •  16 august 2013, 3:53

Subiect de studiu financiar sportiv: Ce valoare si ce profit au echipele de fotbal american? http://www.thepostgame.com/blog/dish/201308/only-one-nfl-team-lost-money-2012

dave baron (9 comentarii)  •  16 august 2013, 4:03

si acum ceva legat de soccer si de ce are asa succes in SUA http://www.thepostgame.com/features/201308/why-soccer-last-sport-grown-ups . Am fost putin mirat ca nu s-a comentat decit de Steaua, Cadu, Buricii pamintului Sandu Dragomir Piturca MM si bineinteles marele Becali in vreme ce in SUA se umpleau stadioanele la amicalele International Champions Cup. Citi au fost ieri la amicalul de barbut al Romaniei?

Adi (110 comentarii)  •  16 august 2013, 16:14

Nu cred ca se mai poate schimba numarul de echipe dupa 4 etape. Tintarul (programarea meciurilor, etapa de etapa) e cu totul altul la 20 de echipe fata de 18, si ar fi cumplit de complicat sa se reaseze tot programul etapelor. Si asa, restantele actuale dau batai de cap la FRF pentru gasirea zilelor de reprogramare a lor. Dar unii arunca vorbe de disperare si de dragul unor discutii.

janpitesti (254 comentarii)  •  16 august 2013, 19:40

timpurile se schimba mereu.jos mafia.hai fc arges..

Petre iorga (16 comentarii)  •  18 august 2013, 18:31

Eu cred ca aparitia acestui articol a blocat intentia federala de a face o tampenie. Multumim domnule Ioanitoaie.

Comentează