Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Gafele lui Tudor

Tot balamucul din derby-ul clujean a pornit de la o decizie eronată a arbitrului Tudor, care a dictat 11 metri într-o fază în care Ad. Cristea nici nu l-a faultat pe G. Mureșan și nici n-a jucat balonul cu mîna. […]

miercuri, 9 mai 2012, 4:14

Tot balamucul din derby-ul clujean a pornit de la o decizie eronată a arbitrului Tudor, care a dictat 11 metri într-o fază în care Ad. Cristea nici nu l-a faultat pe G. Mureșan și nici n-a jucat balonul cu mîna. Pur și simplu, mijlocașul lui Andone a luftat! În cazul în care mingea chiar l-a lovit în braț pe decarul Universității, nimeni nu poate pretinde că a existat și intenția.

Nu-i întîia oară cînd Tudor judecă aiurea o fază petrecută în careu. A comis numeroase erori în direcția respectivă, inclusiv în 2008, cînd i-a refuzat CFR-ului două penalty-uri indiscutabile în Ghencea. Vizibile și din avion.

Am spus-o atunci și repet azi: Tudor e incoruptibil, corect, de neîndoit, dar are probleme. Nu cu regulamentul, ca destui dintre colegii săi, ci cu psihicul, cu stăpînirea de sine. Văzîndu-i privirea de gheață și atitudinea de robot, te gîndești că nu i-ar strica o vacanță prelungită.
Încă mai grav, după ce a inventat penalty-ul amintit, “centralul” bucureștean a continuat din gafă în gafă. A căzut din lac în puț. Într-adevăr, Cadu a provoacat galeria “șepcilor roșii”, deci se cuvenea sancționat, doar că portughezul merita pedepsit cu cartonaș galben pentru gestul său nesportiv, nu și cu roșu!

Interpretînd anapoda prevederile din ROAF, Al. Tudor a forțat nota, a sărit calul. A pus pe picior de egalitate ieșirea lui Cadu cu cea absolut incalificabilă a lui Bornescu, de mardeiaș. Ele sînt din planuri diferite și trebuiau cîntărite diferit.

Ca tacîmul să fie complet, Tudor a suspendat întîlnirea după ce i s-a transmis  că un oficial al “studenților” a dat în Cadu pe drumul către vestiar. Alertați și ei de incident, jucătorii ambelor echipe, care abia se potoliseră, s-au încăierat de data asta pe tunel, bătaie ce l-a determinat pe arbitru să fluiere sfîrșitul meciului în minutul 27!

Fie și scăpată pe moment de sub control, partida nu trebuia oprită. Sau arfi trebuit reluată după 10 minute, interval în care spiritele s-ar fi putut liniști. Din păcate însă, depășit de împrejurări, speriat, Tudor s-a pierdut cu firea și a luat o hotărîre nefericită, probabil cea mai neinspirată din întreaga lui carieră! Dacă elimina alți 4-5 jucători din fiecare tabără, ar fi avut oarece acoperire, nu-mai că a procedat altfel cît timp a reținut doar carnetele lui Cadu și Bornescu.
Nu știu în favoarea cui va înclina balanța Comisia de Disciplină, a Universității ori a CFR-ului? Indiferent de deznodămînt, una dintre tabere se va considera nedreptățită și va țipa ca din gură de șarpe. Sigur, n-ar fi nici prima, nici ultima oară. În fond, se întîmplă și la case mai mari, vorbim aici despre fotbal, nu despre muzică ori filosofie. Trist e însă că istoria se repetă în rău, iar ierarhia finală a Ligii 1, chiar titlul, va fi din nou stabilită la masa verde! Un an se decide la TAS, un altul la LPF, din ce în ce mai des în birou și din ce în ce mai rar pe teren! Ca la noi nu-i nicăieri!

Comentarii (250)Adaugă comentariu

Hasbe (39 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:16

…Asta nu ar putea fi o cauza fundamentala, dincolo de amanuntele pe care le prezentati…

ro (2 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:19

cum sa dai penalty la luft …? a dat pe langa ea de ia sarit piciuorul din sold si vine brad pitt tudor si da penalty e de rasul curcilor …..de fapt nu ma mai mira nimic …uitati`va cum castiga cfr`ul toate meciurile din ultimii 4 ani …nu au luat nimic pe bune …

marius pirlog (18 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:33

pentru cei care au vazut finala de aseara ati vazut ce inseamna un joc intre barbati,ati vazut de cite ori au intrat pe teren echipele medicale,ati vazut cind se da fault,cind este 11M si cind se da un cartonas galben ?cronologic:min 5 tudor da galben lui galamaz pt un fault vazut doar de el,apoi fluiera orice contact in terenul lui”u”impingind pe cfr cit mai aproape de poarta adversa si in final acorda 11m la un luft a lui muresan.in concluzie priul vinovat e tudor,apoi andone care nu trebuia sa permita oprirea jocului si observatori care la completarea foii de arbitru trebuiau sa-i spuna sa opreasca carnetele celor eliminati,aceasta fiind motivatia lui tudor de a opri jocul.solutia mea este meci pierdut cu 3-0 de ambele echipe,tudor 20 etape,cadu si bornescu 10 etape,si limitarea nr de titulari intr-o echipa la 4.sunt satul de toti mediocri care vin ca mari fotbalisti.mai bine un campionat cu copii nostri decit cu astia.in rest sa-auzim de bine!

dudu (4 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:44

al.tudor!un tembel infatuat cu o atitudine de mic dictator !priviţi-i gesticulaţia,ţinuta,alergarea,privirea sticloasă şi apoi puneţi-vă în locul unui jucător care a fost incărcat de adrenalină şi „motivat” de ură,să fie „fluierat” de asemenea diliu!

eu (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:47

eu sunt un suporter U-ist dar incerc sa fiu cat mai impartial! deci…de cand a iesit la incalzire cadu nu a facut altceva decat sa incite suporterii lui U…..continuand in aceeasi nota la marcarea golului era inevitabil ca ceva se va intampla( ori un obiect in cap ori un suporter pe teren) dar nimeni nu s-a gandit ca o sa reactioneze Bornescu, si daca tot am ajuns la Bornescu trebuie specificat ca atitudinea lui a fost dea dreptul dementa si lipsita de orice logica….Cu toate acestea insa meciul putea continua linistit daca nu exista arbitrul tudor si aroganta sa prosteasca….cea mai mare vina o poarta arbitrul ca nu a stiut sa gestioneze situatia….parerea mea…rejucare din min 1, cu alt arbitru si fara cadu si Bornescu…
Tin sa precizez totusi ca gestul lui cadu mai are si un ”frate” cu acelasi ”tata” …la meciu de la ei de acasa dupa ce a inscris a venit la galeria noastra si ne injura de toti mortii, ma gandesc ca atunci a fost din prea multa energie,, vroia sa alerge mai mult…acum a fost obosit…….
Pe langa asta el s-a dus la IML dimineata dar seara la urcare in duba jandarmeriei era fericit radea nu avea probleme si colac peste pupaza se trezeste el MIZERIA PRINCIPALA sa zica ca NICULESCU este un nimeni in RO….
Eu sper totusi ca, cineva, undeva, candva, fortat de o imprejurare oarecare o sa il starpeasca pe nesimtit si sa il trimita in rahatul lui de tara sa se apuce de agricultura

hagi (5 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:48

ingrozitor cati postaci plateste narcisistul paszkany ca sa-i spele imaginea. sau vin mai multe mesaje de la acelasi IP? va dati seama acum ce angrenaj diabolic a dezlantuit, acolo la el, in gruia?

ahuramazda (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 9:51

Observ opinii pro si contra (e drept prea multe pro gestului lui Cadu). Persoanele care au aceste opinii au vazut vreodata vre-un meci disputat in alte campionate? Campionate gen Spania, Anglia, Germania…? Daca da, probabil ca au aflat si ca gestul lui Cadu se pedepseste drastic… Dar noi suntem romani, sa nu uitam asta, iar ca romani uitam sa fim obiectivi si in schimb vedem doar ceea ce ne place si ne convine. Chiar daca sunt constient ca voi fi judecat si probabil voi avea parte de foarte multe „epitete” populare in zona mahalelor pentru aceasta opinie, prefer sa-mi pastrez obiectivitatea raportat la evenimentele petrecute.
Astfel, eu consider ca prima greseala porneste de la CCA, si anume: Nu se poate delega un arbitru de nivel judetean la un asemenea derby cu orgolii cunoscute, chiar daca participa impreuna si se hlizesc unul la altul la meciurile de handbal din Liga Campionilor (unul in calitate de presedinte CCA [si persoana pentru care schemele de arte martiale facute de jucatorii Milanului fata de fotbalistii Ajaxu-lui din timpul finalei Ligii Campionilor pe care a arbitrat-o, nu se sanctioneaza cu fault] si altul in calitate de arbitru de fotbal).
Cea de-a doua greseala majora: Tudor nu trebuia sa acorde un penalty inexistent, doar de dragul de a iesi din nou in fata, iar ulterior sa-si ascunda capul precum strutul in nisip, nefiind capabil sa gestioneze, pentru a nu stiu cata oara, o situatie tensionata.
A treia greseala (contrar sustinerilor d-lui Ioanitoia): Cadu merita cartonasul ROSU pentru gestul provocator facut, iar din punctul meu de vedere ar merita inclusiv excluderea acestuia din viata sportiva, avand in vedere comportamentul sau sportiv.
In rest stimati domni, inainte de toate, invatati sa fiti obiectivi. Nu de alta dar riscam sa ne facem si de rasul curcilor, ca de rasul lumii suntem deja.
Cu stima,
Un simplu suporter.

Claudiu22 (343 comentarii)  •  10 mai 2012, 10:05

Pupi, esti bou cu B. De vreo 5 ani Ioanitoaia nici mAcar nu vorbeste cu Gigi Becali, il ignora complet. Nu il baga in seama, nu il invita la emisiuni etc etc., dar prosti ca tine vorbesc fara sa aiba habar. Nu v-ar strica un pic de rusine, dar cui ssa o ceri?

calinescu_ (20 comentarii)  •  10 mai 2012, 10:05

TUDOR ARE GRAVE PROBLEME PSIHICE INSA A FOST PROMOVAT PE INTERESE ……!!!!
A FOST FOARTE UTIL IN MULTE SITUATII PENTRU STEAUA!!
IN CEEA CE PRIVESTE 11 M, A FOST ABSOLUT CORECT DAT ….!!!!
CAT TIMP MITICA DRAGOMIR VA FI MENTINUT IN FRUNTEA LIGII SE VOR MAI INTIMPLA MULTE ASTFEL DE FENOMENE ….
ASEARA SPANIOLII AU DEMONSTRAT CE FRUMOS E FOTBALUL CIND NU EXISTA , MITICI , GIGEI SI PORUMBOI ….!!!!!

Stefan (17 comentarii)  •  10 mai 2012, 10:27

Tudor a procedat corect. Integritatea jucatorilor de la CFR era pusa in pericol. Daca meciul ar fi continuat CFR-ul ar fi avut o groaza de eliminati si accidentati. Asta era ordinul oierului catre Walter. Acest lucru s-a vazut de la inceputul meciului.

bogdan (13 comentarii)  •  10 mai 2012, 10:51

este adevarat ca nici un alt arbitru nu a vrut sa mearga la cluj sa arbitreze parodia asta?

paisie (12 comentarii)  •  10 mai 2012, 11:11

Domnul Walter sau cum se mai numeste,trebuie de urgenta sa-si schimbe atitudinea.Sa simta cu adevarat ca e patronul unui club de legenda,cu vechime cat steaua si dinamo impreuna,intr-un oras cu 1500 de ani mai vechi ca Bucurestiul,un oras cu multi intelectuali…sa scape de toti mardeiasii vagabonzi care s-au ingramadit pe linga dansul,multi veniti cu ultima ploaie la chemarea dansului !cand o va face pe ‘U’ campioana,va avea tot respectul urbei !Pe care acum,vreti nu vreti,il are rivala cfr !

pit (3 comentarii)  •  10 mai 2012, 11:17

Daca au ajuns sa reprezinte Clujul Niculescu,Walter si Bornescu vai de el Ardeal va este frica sa nu-l ia ungurii si surpriza ciorile sunt pe toate gardurile.

nervu_stingher (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 12:21

Banii promisi de altii l-au facut pe bornescu sa-si piarda mintea, nu atasamentul fata de club. asa ca poza lui in postura de erou nu prea tine. Un nesimtit.

N0oname (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 12:58

Nu a dat 4-5 cartonase pt fiecare echipa pt ca cfr ramanea fara jucatori in etapele viitoare. Tudor e un smecher si clar a arbitrat pt franari . cfr a trebui sa fie dezavantajata de comisie pt ca intentia lui Tudor a fost clara de avanja echipa lui paskany !

Vladimir (42 comentarii)  •  10 mai 2012, 13:29

Zau mai Stefane, ai putea sa juri ca asa e? Daca arbitrul Tudor a declarat ca jucatorii celor doua echipe s-au luat la bataie pe tunel de ce ar fi fost in pericol numai cei de la CFR si nu se de la Universitatea? Logica ta e stramba si nu exista suporter al CFR sa judece cu creierul., o fac cu genunchiul.

speedy (128 comentarii)  •  10 mai 2012, 13:59

si eu cred ca tudor e principalul vinovat si mai cred ca meciul trebuia sa continue. daca intr-adevar a existat o incaierare generala pe teren, participantii trebuiau sanctionati cu cartonase rosii. daca nu a existat, nu erau motive pt oprirea definitiva a meciului. Daca nu a existat acea incaierare…pana la urma ce avem? un conflict cadu-bornescu (pt care amandoi au fost sanctionati – nu discutam aici daca corect sau exagerat) plus niste oficiali ai echipei gazda care au lovit un jucator advers (motive de sanctiune disciplinara pt club, mergand poate chiar pana la meci pierdut la masa verde cu 3-0), dar…lipsesc motivele pt incheierea meciului. spectatorii erau destul de cuminti, nici vorba de vreun pericol din partea lor. incidentele au fost destul de neplacute, dar nu cred ca justifica aceasta masura. Repet, asta daca nu a existat bataia generala de pe tunel. Daca aceasta e existat cu adevarat, situatia se schimba, dar tudor trebuia sa procedeze altfel.

GABISOR (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 14:16

dupa ce imagini ati comentat faultul respectiv? nici o televiziune nu a gasit imaginea elocventa. arbitrul era la 3 m.

dimi (19 comentarii)  •  10 mai 2012, 14:18

Pentru „aburamzda” :ai perfecta dreptate,bravo ,dar presa si media in general omite sa arate ca acest Cadu este cel mai mare „cotonogar’ din liga 1, iar fraierii de arbitri nu vad.Este de remarcat jocul lui in care orice deposedare se face brutal cu atacuri dure la adversar chiar si dupa interventie el trebuie sa-si loveasca adversarul sau sa-l bruscheze .apoi,la orice decizie a arbitrului trebuie sa protesteze ori sa gesticuleze venind in apropierea arbitrului sa-l traga la raspundere sau sa-i impute ceva.Dar toti arbitrii dorm in papuci parca sunt chiori.Dar cine are un ochi versat nu poate sa nu observe acest „gunoi” din fotbalul nostru. Si mai vor sa-i dea cetatenie romana !!!

Rifles (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 14:20

Citind tot felul de articole sportive despre fotbal, constat ca, practic nu mai gasesti jurnalisti onesti care sa-si faca treaba cu buna credinta.In marea lor majoritate manipuleaza, insinueaza si dezinformeaza in folosul unor parveniti care nu vor altceva decat sa se capatuiasca de pe urma acestui sport.Toate acestea au in mod cert consecinte grave asupra fotbalului nostru.Probabil ca in conditiile acestea de criza pentru multi jurnalisti, deontologia profesionala nu mai reprezinta nimic si se prostitueaza scriind articole la comanda.Pana cand acesti jurnalisti nu vor inceta sa fie instrumente de manipulare si spalare de creere sa nu ne asteptam la o revigorare a acestui sport.

SEPCILE ROSII (3 comentarii)  •  10 mai 2012, 15:00

Cadu a provocat premeditat, a injurat peluza. Si el si Andone, conform celor scrise de gsp, sunt iresponsabili, pentru ca au premeditat evenimentele. In peluza si T2 erau peste 20000 de spectatori. Din care 8-9000 de suporteri ai lui U, CU INSEMNE, FULARE, STEAGURI, ŞEPCI. Am fost in T2. La un moment dat s-a intentionat patrunderea pe teren si inspre peluza. (Acolo in T2, nu in peluza, unde sunt ultrasii. AIa coborasera sa sa intre pe la primul nivel de la peluza) Din fericire nu s-a intamplat. Data viitoare insa, nu ii vad bine deloc. Seamana vant, o sa culeagă furtuna, jucati-vă! Mai fac si pe superiorii si civilizatii.

Victris (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 15:36

Din pacate pentru o mare masa de clujeni, au ajuns sa faca jocurile dorite atat de asiduu de catre Becali si toata presa ticalosita de la Bucuresti. Din postura unui observator obiectiv, Cadu nu a facut nimic special ci doar un jest nesportiv, pentru care trebuia sanctionat cu cartonas galben. Am fost char acolo, in spatele portii lui Bornescu si pot sa va spun ca jucatorul lui CFR nu a injurat pe nimeni. A aratat logo-ul de pe tricou spre tribune iar apoi s-a indreptat spre gazon, unde a fost atacat din spate de Bornescu. Toata lumea pro U spune ca Cadu ar fi incitat inca din momentul iesirii la incalzire, dar nimieni nu spune nimic de injuraturile grosolane pornite din tribune catre Cadu si colegii lui! Injuraturi care pot pune la foarte grea incercare nervii oricarui om normal. Acele injuraturi m-au facut sa ma si mut la peluza dinspre Somes, pentru ca eram cu copilul. Mai fratilor! La felul cum judecati lucrurile astea, nu aratati decat pasiune oarba, lipsita total de logica si bun simt! Reveniti-va, pentru ca sunteti clujeni si pentru ca, daca nu, o sa ajungeti precum sau chiar mai rau decat miticii! Suntem ardeleni, asa ca ar trebui sa vedem inainte barna din ochiul nostru si nu paiul din ochiul celuilalt! Sa le fie rusine reprezentantilor Universitatii, care au crezut ca impartind pumni jucatorilor adversi vor ajuta cu ceva echipa noastra!

Vladimir (42 comentarii)  •  10 mai 2012, 15:57

@GABISOR. Imaginea elocventa, adica aia din care sa se vada fault? Nici nu va fi gasita de vreo televiziune si stii de ce? Pentru ca nu a fost fault. Daca ar fi fost, asa cum a scris ca nu trebuia eliminat Cadu, dl Ioanitoaia ar fi scris ca trebuia dat 11 m. Parerea mea e ca e mai corect decat colegii mai tineri. Experienta isi spune cuvantul.

je (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 16:19

Bravo Rifles !!!

speedy (128 comentarii)  •  10 mai 2012, 16:59

sepcile rosii> chiar daca a provocat si etc, nu erau motive sa se opreasca meciul. asa cum au fost, provocati sau nu, suporterii au fost destul de cuminti si NU au intrat pe teren, chiar daca au fost tentative. Pe de alta parte, atat Cadu cat si Bornescu au fost pedepsiti pt gesturile lor (nu comentam aici nici penalty-ul, nici cartonasul la Cadu, nici cel la Bornescu). Eu vreau doar sa spun ca Tudor este singurul vinovat ca nu a gestionat corect. Teoria „securitatii care nu putea fi asigurata” nu tine…pana la urma, nimeni nu a fost in nici un pericol – decat Cadu, care cumva l-a cautat. Teoria „ar fi trebuit sa elimin 5-6 jucatori de la fiecare echipa” e singura care tine, dar atunci…de ce nu i-a eliminat? Abia atunci avea acoperire pt a opri meciul. Da, au fost incidente la meci, da au fost neplacute, dar meciul nu trebuia oprit. Si pt cei care fac comparatia cu cazul bricheta din Giulesti: nu sufera comparatie. Ca proportii incidentul de atunci a fost mult mai mic, dar personajul agresat era arbitrul care a decalarat ca a simtit ca nu mai poate conduce partida. Nu puteau juca fara arbitru, nu? Dar aici? de ce nu ar fi putut continua meciul fara Cadu si Bornescu? nu s-au mai jucat meciuri 10 la 10?

Dan (3 comentarii)  •  10 mai 2012, 17:00

Dovada ca U-istii au instigat si premeditat totul : http://www.citynews.ro/cluj/sport-9/vezi-cum-i-a-sfidat-grozav-pe-ceferisti-225637/

Cheetah (2118 comentarii)  •  10 mai 2012, 17:04

Orice decizie ar lua Comisia, cu legea fotbalului pe masa, va dezavantaja una sau mai multe din echipele care aspira la titlu.
Probabil ca singura varianta ar fi rejucarea meciului, situatie in care diversi interesati de acest rezultat se vor plange cel mai putin sau deloc.
Si puneti, BRE, un arbitru competent (ex. Cristi Balaj) ca sa nu mai aveti surprize de-astea!
Daca erau arbitrii straini ce s-ar fi intamplat la meciul asta? Ce-ar fi facut acestia?

andy (1 comentarii)  •  10 mai 2012, 17:32

domnule ioanitoaia… dar hentul lui criste l-ati vazut? daca il vedeati spuneati ca a fost corect 11 metri!!

nikki (2 comentarii)  •  10 mai 2012, 17:57

Dupa cum se stie, este fault daca jucatorul impiedica, chiar involuntar , pe adversar sa joace mingea.
Luftul lui Muresan este determinat de Cristea, care-l impiedica din spate, fara nici o intentie de a juca mingea.
Domnule Ioanitoaia, ma dezamagiti.
Eu chiar credeam ca stiti fotbal…

marat (17 comentarii)  •  10 mai 2012, 18:19

De ani de zile Tudor este cel mai phrosth arbitru roman. Se pune la nesfarsit placa cu faptul ca este incoruptibil. Asa o fi. Dar asta nu scuza lipsa de valoare. Are in spate un sir interminabil de partide importante distruse de incompetenta lui. Oare ce mai asteapta Craciunescu (alta poama buna) pentru a-l scoate definitiv din arbitraj.

Lucian (14 comentarii)  •  10 mai 2012, 18:32

„Tudor e incoruptibil, corect, de neîndoit”. Ei, chiar asa? Daca trecem in revista toate „greselile” pe care le-a facut de-a lungul timpului, oare la ce concluzie ajungem? Pe scurt, fie e hot, fie e un arbitru foarte slab, si ambele ipoteze au un singur final: AFARA!

Vladimir (42 comentarii)  •  10 mai 2012, 18:35

@Rifles. In varianta ta, jurnalisti onesti sunt cei care sustin ce cred suporterii CFR-ului, altfel sunt lipsiti de verticalitate. Optica de doi lei. Poti sa nu fi de acord cu Ioanitoaia din motivul de mai sus, dar iti trebuie argumente ca l-ar fi platit vreun club. Intr-o asemenea discutie poti spune orice despre orcine si niste fraieri, se stiu ei care, se inghesuie sa iti dea dreptate. Aberant sa crezi ca cine nu tine cu CFR e corupt.

fery (2 comentarii)  •  10 mai 2012, 20:05

simt ca e mana stelei care ar vrea 0-3 pt ambele echipe oricum eu sunt dinamovist cel mai urat moment din liga1 cazut de mine este faza cu” bricheta” o mare nedreptate

mihai (182 comentarii)  •  10 mai 2012, 21:23

Va dau dreptate pentru ca Tudor pare sarit de pe fix. Am ajuns la concluzia asta citind si un interviu al lui. imi puteti raspunde la intrebarea daca estevsau nu sectant.

kpaxcmdr (67 comentarii)  •  10 mai 2012, 22:10

– acest meci ar trebui in mod normal sa aduca 3 puncte lui C.F.R Cluj.
– suspendat terenul gazdelor.
– urmarirea penala a celor care au lovit pe Cadu.
– amenzi usturatoare organizatorilor.
– suspendarea maseorului (din viata sportiva).

daca arbitrul considera ca meciul nu se poate juca pe motive de securitate (a publicului,a jucatorilor,sau a oficialilor) atunci el a aplicat litera legii,si nimeni nu-i poate reprosa nimic!
sa auzim numai de bine!
*** hai farul….poate la anul,daca vinde nedelcu clubul (si vine cineva potent) ca el este sarac si nu are cu ce.

Adrian (5 comentarii)  •  10 mai 2012, 23:18

Se discuta mult de arbitraj, dar si arbitrii parca cauta protagonism,ma refer la Tudor, stie ca e filmat si gesturile care le face,cum se saluta cu tusierii inaintea meciului, cum ridica mana cand da OK-ul cu tusierii, cand sa inceapa meciul,da Tudor e incoruptibil insa asta nu inseamna ca are mereu dreptate, a facut greseli care un arbitru bun nu le face.

misutka (13 comentarii)  •  10 mai 2012, 23:52

Nu pot sa nu observ un accelerat proces de miticizare a tot mai multor suporteri ai lui U. Injuraturile sant de tip dambovitean atat ca structura(m.u.i.e.,fraiere,etc) cat si ca frecventa. Nu zic ca inainte nu se injura (anii 70-90)dar nu mai auzi un „da-l in branza” de ex. care totusi ne reprezinta. Sa fie pt. ca Bucsa,Barabancea, Felix(staful) antrenorul Niculescu,seful galeriei Erji(asta n-o stiati,nu?)mare parte din echipa sant mitici? S-a ajuns la o atmosfera de gherila in jurul acestei echipe! Daca porti tricou visiniu din neatentie risti sa fi linsat , batut! Treziti-va mai oameni buni! Nu vedeti unde ati ajuns? Nu vedeti pe cine sustineti? Jucatorii de azi de la U nu lasa nimic in urma. Traseisti veniti aici sa faca pt.scurt timp o legiune sudista. Cu atat mai putin „investitorii” ca Bucsa.

Murmurel (6 comentarii)  •  11 mai 2012, 0:09

Jurnalistii poarta o mare parte din vina pt. vicierea atmosferei din fotbal si a fotbalului ca atare. Pe vremea comunistilor s-au gasit destui care sa scrie bazaconiile laudative pt. nea Nicu si consoarta, care sa-si toarne prietenii la secu samd Au deja traditie pupincurismul si slugarnicia si se pare ca romanii au uitat cum e sa traiesti vertical. Il mai auzi si pe „modestul” Danciu dind interviuri in limba de lemn, un sifon si un slugoi al impresarilor, care reuneste relele a doua epoci fatale Romaniei. Unde sint romanii de isprava? Au plecat cu totii?

englezu (33 comentarii)  •  11 mai 2012, 5:24

Acest ingamfat arbitru TUDOR isi face de cap de mult timp, dar este tolerat, ba chiar laudat. Nu-i de mirare ca sunt asemenea specimene intr-o lume CORUPTA, CORUPTA, CORUPTA…!!! De altfel TARA se afla intr-o situatie disperata si nu stiu daca ne mai revenim la normal. Ne asteapta vremuri grele….

gigioierdefrunte (15 comentarii)  •  11 mai 2012, 8:38

speedy ,dar la meciul cu „brichete ” nu exista arbitru de rezerva ??? Eh eh ,cand ne convine ……………..

radu (66 comentarii)  •  11 mai 2012, 9:47

Tudor e de un orgoliu nemasurat, are impresia ca meciurile se organizeaza doar ca sa iasa el in evidenta. A gresit grav, a stricat un meci important pentru finalul de campionat. Inteleg ca acum a intocmit un raport suplimentar, vazand ca lumea il acuza, arunca vina pe observatorul meciului. Tudor nu e un arbitru de calitate pentru ca nu e suficient sa aplici regulamentul. Ai nevoie si de tact,modestie, inteligenta si disponibilitatea de a te pune in slujba fotbalului. El nu a avut niciodata aceste calitati, e doar un om avid de putere, asta vrea in teren, sa arate el ce puternic este cand are un fluier in gura. Fiecare cu ambitiile lui, dar reuseste mereu sa agite spiritele in loc sa le calmeze. Ar trebui scos din arbitraj, face mai mult rau.

Gruia (3 comentarii)  •  11 mai 2012, 11:34

Dupa ce Porumboiu a bagat soparla cu eliminarea a 4-5 jucatori de fiecare parte toti miticii s-au imbulzit sa spuna ca trebuie ca ambele echipe trebuie sa piarda cu 3-0.Normal caci doar asa mai au sanse la campionat.N-a contat declaratia lui Andone care a zis ce a fost pe culoar,ci numai supozitia lui Porumboiu.Dar dovezi mai sunt deoarece in inregistrarea publicata azi pe Stiridecluj se poate vedea in secunda 59 din filmulet,un cameraman (cu siguranta agreat de U) care filma la greu.Ar trebui sa se ceara caseta si sa se vada ce s-a intamplat.Cu siguranta,daca erau faze incriminatorii pt. CFR ar fi fost deja facute public !

Doru (22 comentarii)  •  11 mai 2012, 11:53

Merci….cheri !

Doru (22 comentarii)  •  11 mai 2012, 11:55

De la „Englezu” nu se awaiting ….nimic ? Le injura apasat
si voi…….va bucurati !

colombo (2 comentarii)  •  11 mai 2012, 14:01

Cred ca Bornescu a produs tot balamucul sa castige CFR Cluj la masa verde cu 3-0 si sa ajunga cat mai aproape de titlu. Eu l-as suspenda 2 ani pentru fapta comisa , iar Tudor sa arbitreze tot vreo 2 ani in liga a III-a. Cat despre meci , ar fi bine sa se rejoace din momentul intreruperii plecand de la scorul de 0-1 .

Ery (6 comentarii)  •  11 mai 2012, 14:21

In sfarsit un articol obiectiv , echidistant si corect. Dupa bazaconiile declarate de Niculescu,Bornescu si Felix , articolul d-lui Ioanitoaia aduce un aer proaspat de normalitate. Multumim si felicitari d-le Ioanitoaia !

adi_stelistul (359 comentarii)  •  11 mai 2012, 14:27

radu on 11.05.12 at 9:47 am

Tudor e de un orgoliu nemasurat, are impresia ca meciurile se organizeaza doar ca sa iasa el in evidenta.
————-
Gresesti. Are impresia ca fotbalul s-a inventat ca sa iasa el in evidenta.

dan (3 comentarii)  •  11 mai 2012, 15:03

astazi la 15:40 iuliu muresan a facut declaratii.
cere castigarea cu 3-0 pentru ca u cluj nu a asigurat conditiile de securitate, dar cand este intrebat de bataia generala spune ca au fost doar cateva imbranceli, deci cfr-istii nu au fost in pericol, pai atunci de ce a fost intrerupt meciul? de ce spune ca nu se mai putea meciul daca au fost doar imbranceli?

gigi (1 comentarii)  •  12 mai 2012, 8:26

Si-a pus cineva intrebarea daca tot scandalul dintre Bornescu si Cadu nu a fost o diversiune,doar pt a ascunde un joc de culise cu implicatii mai mari,doar un teatru ieftin???

Tudor (56 comentarii)  •  12 mai 2012, 15:27

domnule ioanitoaia, sunteti, de departe, liderul jurnalistilor sportivi, o spun ca o lauda, dar ca si un repros: sunteti vinovat de laudele exagerate aratate acestui individ bolnav, care imbraca ilegal, destul de des, echipamentul de arbitru. i s-au adus merite nereale: este cel mai cinnstit, religios, cel mai bun arbitru, cel mai serios. .. meciul interclujean a dovedit ca ultimile s-au dovedit inexacte: nu stie regulamentul, se pierde cu firea, favorizeaza o echipa (cfu – penalty inexistent, ii indruma sa paraseasca terenul…), mai ramane sa se dovedeasca ca si primele sunt false… domnule ioanitoaia, ca si in cazul craiova, va puneti cam tarziu cenusa in cap…

Comentează