Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Drama Craiovei: ce e legal la alţii la noi e interzis!

Cum știți, Craiova s-a trezit exclusă provizoriu deoarece FRF a interpretat gestul ei de a o chema în judecată drept o încălcare a regulamentelor FIFA și UEFA, care ar interzice categoric membrilor afiliați să se adreseze instanțelor civile. Deși Mititelu […]

miercuri, 14 septembrie 2011, 12:07

Cum știți, Craiova s-a trezit exclusă provizoriu deoarece FRF a interpretat gestul ei de a o chema în judecată drept o încălcare a regulamentelor FIFA și UEFA, care ar interzice categoric membrilor afiliați să se adreseze instanțelor civile. Deși Mititelu susține că i-a deschis proces doar lui Pițurcă, nu și FRF, Comitetul Executiv n-a luat în seamă precizarea.

Dimpotrivă, abuzînd de puterea sa, a mers pînă acolo încît a desființat una dintre cele mai frumoase și mai iubite echipe din istoria modernă a fotbalului nostru!

Există numeroase exemple ce demonstrează că atacarea în civil a unor decizii sportive a devenit o practică internațională, iar asta fără ca grupările implicate să suporte consecințe. Cel mai recent caz e al lui FC Sion, formație eliminată din Europa League după ce forul continental a înclinat balanța de partea lui Celtic Glasgow. Calificată pe teren, dar învinsă la masa verde pentru că ar fi folosit 5 jucători transferați neregulamentar, Sion a contestat hotărîrea UEFA la Tribunalul Cantonal Valais și a obținut într-o primă fază cîștig de cauză. În final, UEFA n-a ținut cont, dar merită remarcat faptul că federația elvețiană, spre deosebire de cea română, nu s-a grăbit să sancționeze clubul reclamant.

Și alte cazuri dovedesc că la noi nu e permis ceea ce la alții e! De pildă, Tribunalul Administrativ din Lisabona a soluționat deunăzi în favoarea lui Gil Vicente speța prin care echipa respectivă a fost retrogradată din Liga 1 în 2006. Încă mai mult, Curtea a atras atenția federației lusitane că “a violat Constituția cînd a pedepsit-o pe Gil Vicente pentru că s-a adresat unei instanțe civile”.

Tot în Portugalia, la capătul a 3 ani de dezbateri, admițînd acțiunea introdusă de Boavista, formație ajunsă între timp în divizia a treia, justiția a dispus reinte grarea acesteia în Liga 1 din 2012-2013, dar a și obligat federația în cauză să-i plătească despăgubiri de zeci și zeci de milioane de euro! La fel în Grecia, unde OFI Creta a contestat la tribunal neprimirea licenței și a cîștigat procesul. Lista exemplelor nu se oprește aici, pe ea mai figurează demersurile întreprinse de Porto, Fulham, Cercle Bruges și nu numai.

Chiar n-are rost să mai lungim vorba. Rezultă din cele expuse că FRF a comis o imensă greșeală în clipa în care a desființat-o pe Știința, un abuz grosolan! Simplu de ce, pentru că în țări din UE, căreia îi aparține și România, se consideră legal ceea ce FRF, umflîndu-și mușchii, a decretat că e în afara legii! Dar de spre asta vom mai vorbi. Craiovei i s-a făcut un rău mult prea mare pentru ca lucrurile să fie lăsate așa!

Comentarii (199)Adaugă comentariu

gabi (23 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 20:18

din pacate ma dezamagiti profund d-le ioanitoaia si incep sa-mi dau seama ca ceea ce scrieti are la baza doar proprile dv interese.precizez ca sunt un suporter al universitatii si sunt foarte iritat atunci cand va dati iubitor al acestei echipe .sa fie clar ca si presa este in acest cerc vicios al excluderuii craiovei.nu am vazut nici o ancheta jurnalistica privind excluderea craiovei ba mai mult toti au lovit in nmititelu ca fiind unicul vinovat inclusiv dv.acum cand abuzul incepe sa iasa la iveala si avem exemple din europa de cluburi ce au dat in judecata federatiile si nu au patit nimic toata presa este alaturi de craiova si ataca frful.sa nu uitam ca toata presa a fost alaturi de frf pana sa apara aceste exemple.este rusinos dar si presa face parte din acelasi sistem mafiot ca si fotbalul nostru.guvernator este interesul ci nu sportul.

montgomerry (60 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 20:18

Toate aceste exemple existau si in momentul in care au fost retrogradate cele trei,apoi Craiova chiar exclusa din fotbalul romanesc.De ce la vremea respectiva asa zisa presa sportiva nu le-a difuzat?Poate ca nu se ajungea aici, sau poate ca da,dar si Sandu ar fi cantarit de trei ori pana sa ia hotararea excluderii si a retrogradarii,pentru ca,nu-i asa,hotararile le ia Nasul,ca Basescu cu guvernul. Indiferent ce se va intampla, dormiti bine,domnule Ioanitoaia?Aveti satisfactia lucrului bine facut?Nu cumva acest articol seamana cu declaratiile ,sa le zicem hazlii ,ale lui Mitica cu gazonul? Si va intreb din nou,nu aveti nimic sa va reprosati? Mi se pare ca in ultimii ani, jucati la doua capete.Scrieti articole fara cuprins si incheiere sa nu cumva sa se supere contribuabilii,nu noi prostimea,ci aia cu decontul.De aceea fituica pe care o pastoriti a ajuns la pragul de jos al eticii gazetaresti. Dar daca asa vrea patronul vostru Gigi Becali…….

Kaka (1 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 20:46

M-au trecut lacrimile…craiova…pana la moarte…

ADY (21 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 20:47

Orice om , in deplinatatea facultatilor mintale, poate sa-si dea seama ca s-a facut ,, un rau mult prea mare”, mai ales ca prin desfiintarea echipei nu se mai poate recupera nimic din datoriile catre stat( milioane de euro).
De aceea,cred ca sunt sanse mari ca echipa sa fie, pana la urma , afiliata din nou la FRF( momentan este exclusa doar provizoriu).
Din pacate, sunt foarte sceptic in privinta unor eventuale despagubiri pe care ar trebui sa le plateasca FRF, pentru aceasta ,, IMENSA GRESEALA”…

cezar (106 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 21:20

Mai, oameni buni, odata pentru totdeauna.
Cretinul de mititelu a semnat hartii in alb in favoarea barbugiului de pitzurca.
Pitzurca l-a executat, la bagat in insolvabilitate, iar hiena de m.sandu a actionat imediat, pentru ca cretinul a avut grija sa se certe cu toata lumea.
Nu s-a certat acelasi cretin si cu a.solomon, primarul ?
Nu a dus cretinul echipa la Severin ?

Nu mai visati ca recupereaza in justitie 220 de milioane!
Taxa de timbru este de 10 %; are mititelu 22 milioane de euro ?
Daca-i avea, Stiinta era in Champions League.

Ii dau dracu’ pe sandu, dragomir si pitzurca ! I-as strange de gat cu mana mea, dar vinovat este mititelu si de suferit are de suferit Stiinta si sutele de mii de suporteri !

Radu Vasile (48 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 21:42

– D-le Ioanitoia, de ce nu ai scris acest articol, inainte de sanctionarea Craiovei ?
– Unde este solidaritatea celorlalte cluburi fata de Cartaiova ? – Puteau barem sa-l debarce foarte usor pe Dragomir, DIN FRUNTEA LPF pe ACEST Dragomir, un recuperat din puscarie, cu dosare penale pe rol si mai nescolit decat Magda Ciumac.
– Probabil ca in tribunale civile Craiova va avea castig de cauza si vom scapa de acesti nemernici si impostorii care conduc spre faliment intreg fotbalul romanesc.

Perspico (16 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 22:28

@Cezar
Numai un surogat de suporter isi doreste un surogat de echipa. Universitatea Craiova e unica, e o stare de spirit! De-asta s-au si strans 7 pagini de comentarii intr-o jumatate de zi. Oportunist ca de obicei, d-l Ioanitoaia (articolele d-voastra anterioare stau marturie!) a simtit din ce parte bate vantul si vrea sa paraseasca barca fratilor becali, a lui sandu si dragomir si a Satanei.

valicosul (11 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 22:35

domu ioanitoaia, parca nu ati stii, cel putin, echipa de pe locul 1 e hotarata la debutul campionatului, probleme mai sunt inca la retrogradare

valicosul (11 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 22:42

nu pot sa-mi imaginez cum o entitate juridica ( club sportiv, sc, organizatie, etc) sa nu se supuna legilor unei tari. hai sa ne facem fiecare republici in gradini si balcoane, infiintam o organizatie mondiala a republicilor din gradini si balcoane, un tribunal privat pt ele si dupa aia facem ce ne taie capu

Flava (6 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 22:51

Daca nu se vor face repede niste schimbari drastice in FRF si Liga, fotbalul din Romania va ajunge in scurt timp la nivelul cel mai de jos din Europa si ne vom bate cu Luxemburg si Insulele Feroe. FRF se pare ca este „stat in stat”. Este inadmisbil sa elimini niste echipe din Liga 1, pt ca au „comentat”. Ceea ce se intampla in fotbalul din Ro este barbar si va avea repercusiuni directe asupra valorii campionatului!

stiinta till death (8 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 22:53

Va datorez toata admiratia si tot respectul, domnule Ovidiu Ioanitoaia. Chiar ma gandeam ca marele nostru „BARD” Adrian Paunescu s-a stins si nu prea mai avea cine sa ne „ia apararea” in fata vesnicilor raufacatori de Bucuresti. Zic „nu prea” pentru ca stiam ca mai erati dumneavoastra. Dumneavostra, domnule Ioanitoaia cel din totdeauna declarat fan si iubitor al Universitatii Craiova. Doar ca timpul trecuse, Craiova deja desfiintata de-a dreptul, aproape nici nu se mai pomenea numele ei si incepeam sa fiu dezamagit pentru ca stiam ca doar dumneavoastra ati mai fi avut o voce de spus, doar dumneavoastra ati mai fi putut fi luat in seama. Stiam ca pana la urma aveau sa primeze spiritul dreptatii ce va caracterizeaza si faptul ca undeva trebuia sa invinga convingerea dumneavoastra ca TREBUIE sa lasati lumii imaginea unui FAN si IUBITOR declarat al UNIVERSITATII ce nu s-a mai ascuns dupa „voal”, a iesit din spatele … cortinelor, a luat taurul de coarne si A CERUT DREPTATE! Ma bucur enorm sa vad ca n-am sperat in van, sa vad ca nu am ramas chiar „SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR” si ca dupa primul semnal de alarma, dumneavoastra continuati „lupta”, continuati sa se raspunda pentru marsavie, continuati sa faceti lumina, continuati sa luptati sa REINVIEM!!! Si tocmai de aceea, si sa fiu auzit acum de toata SUFLAREA OLTENEASCA si de toti cei carora in vene le curge sange alb-albastru: E MOMENTUL CA SI NOI SA REACTIONAM, FRATILOR! ACUM CAND IATA NU SUNTEM SINGURI, UN DEOSEBIT OM DE PRESA SPORTIVA CERE DREPTATE PENTRU NOI, SUNTEM DATORI SA NE DEMOSNTRAM ADEVARATA IUBIRE SI PUTERNICUL SI AUTENTICUL DEVOTAMENT PENTRU CULORILE IUBITE!!! SA IESIM SA MANIFESTAM ACUM!!!! CHIAR DE ACUM SA NE REORGANIZAM SI SA CEREM DREPTATE, SA NE REINVIEM ECHIPA IUBITA, SA SCAPAM FOTBALUL ROMANESC DE „GALMELE” CE-L SURUPA DE ANI SI ANI DE ZILE!!! AJUNGE CU LASITATEA, INDIFERENTA SI NEPASARAEA!!! UITATI DE MITITELU, UITATI DE ORICINE, „DUSMANII ASTA SI VOR SA FIM DEZBINATI, SA NE DISTRAGA ASTFEL ATENTIA CA SA NU NE RIDICAM, UNITI, IMPOTRIVA LOR!!! ACUM CONTEAZA DOAR ECHIPA NOASTRA IUBITA, ECHIPA MULT IUBITA A ROMANIEI, PRIMUL MIT FOTBALISTIC AL ACESTEI TARI. HAIDETI, ASADAR, DE MAINE IN STRADA CA SA NU NE INTREBE FIII NOSTRI POIMAINE DE CE DACA AM DECLARAT INTRUNA CA NE IUBIM ECHIPA, AM LASAT-O SA MOARA!!!!!!!!!!! FORZZZAAA STIINTA!!! CU STIINTA PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!!!!!!

real09 (5 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 22:54

Doamne ajuta

euliv (2 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 23:23

Piturca,sandu si clanul becali au desfiintat stiinta

marius sev (3 comentarii)  •  14 septembrie 2011, 23:47

A-ti ,,inviat” domnule Ioanitoaia? Credeam ca orbit de patima ratingului,nu mai iubiti Craiova!Ma bucur sa ma insel.Mi-a aduc aminte cum, alaturi de Adrian Paunescu,ati incercat sa ajutati Craiova in cazul Stromberg.Si nu aveati nici puterea si nici mijloacele de acum,dar luptati pt.una din cele mai frumoase echipe ale Romaniei.Pe langa respectul nostru,al celor care iubim si suferim pt Craiova,poate ca undeva, de acolo de sus,Paunescu ar fi multumit sa stie ca prietenul lui Ovidiu,ajuta in continuare Craiova.

Ovidiu-Bailesti(Tirgu-Neamt) (5 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 0:03

Tin cu CRAIOVA DOAR de vreo 32 de ani,am trecut prin toate perioadele,dar ceea ce se intampla de cateva luni incoace,depaseste pana si imaginatia unui om sanatos la cap!!!Citii articolul domnului Ioanitoaia,inevitabil,lacrimile isi facura aparitia,acuma scriu,incercand sa-mi stapanesc trairile interioare,si din cand in cand mai dau cu mana,mai sterg niste lacrimi,iar mai scriu,dar…,sufletul meu plange!CRAIOVA este peste tot pe unde sunt si eu,m-am nascut cu STIINTA in suflet,si acolo va ramane,pana la final!!!Chiar daca,de moment, am fost dati „deoparte”prin „bunavointa”unor contemporani vremelnici,CRED CU TARIE,CA SE VA FACE DREPTATE!Trebuie doar sa ramanem UNITI,acum,LA GREU!!!

Bebe (11 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 0:48

Nea Ovi, toti antecomentatorii mei, cei care nu au fost prea infocati, au avut dreptate: toata presa sportiva si nu numai a mers pro FRF, infierand-ul pe Mititelu! Acum dupa ce raul s-a facut se mai discuta din nou subiectul si asta pe ocolite. E tardiv. Vreti actiune? Faceti un titlu de prima pagina, si dup-aia sa va tineti bine de manerele fotoliului!!!
Va citesc in continuare cu placere, insa trebuie punctat ceea ce s-a spus deja: aveti foarte multe articole care nu au inceput si nici sfarsit, puneti pe masa o idee dar de fapt ea nu este deloc continuata, ne ametiti cu multe demersuri si comentarii (toate absolut pertinente) insa NICI UNUL nu este dus la capat, asa ca lectura articolelor dvs, este pt mine la capitolul entertainment. Adica, nimic serios!
La un curs de management in State mi s-a spus ca una dintre conditiile principale a unui manager, este”to follow up on your decisions”! Inca odata: bine scris, dar fara consecinte. Atentie, Tolo, cred ca aici ai o paine de mancat, dk te bagi. Dk nu, mai devreme sau mai tarziu, o sa vina unul care o sa aiba si curaj si resurse si spate. Tare mie frica sa nu imbatraniti urat.
Chiar ce va retine?

0vidius (2 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 6:10

au venit de la DIGI sa bag cablu – i-am intrebat CU CRAIOVA AVETI CEVA? au raspuns NU..am raspuns NU
AU DESFIINTAT ECHIPA
AU FURAT JUCATORII
AU DISTRUS
AU MITUIT
AU FURAT GAZONUL

ACUM SA PLATEASCA!

0vidius (2 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 6:13

UNDE?
unde era GSP cand s-a petrecut mrasavia?
dar IOANITOAIA?
dar POPESCU (LA TARGOVISTE)?
BALACI, unde erau toti?
dar CAMATARU?
CARTU?

de ce UNIVERSITATEA CRAIOVA NU MAI ARE PAGINA DEDICATA IN GSP?
ieri am mers la chioscul de ziare..vanzatorul a vrut sa imi vanda GSP….am intrebat…DESPRE CRAIOVA CE SCRIE?
A SPUS NIMIC
AM SPUS NUUUUUUUUUUU

TT (2 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 7:06

„calin on 14.09.11 at 7:06 pm

Daca nu as fi convins ca vrei sa scrii pt Craiova (ceea ce pt un jurnalist nu da bine deloc), as socotii ca esti prost informat. UN ziarist onest ar fi trebuit sa spuna ca un dobitoc ca mititelu a luat un club cu o istorie atat de mare si l-a facut franjuri , exact dupa mintea lui ingusta. Ce poti sa ii ceri unui chelner? Daca erai onest, trebuia sa spui ca craiova lui mititelu’(este exact cacofonia in care a bagat-o ala micu la minte), trebuia sa mearga intai la TAS si dupa aceea putea sa atace si FRF si pe Piturca si pe mama lui Piturca si pe tot neamul lui in civil, indiferent ce raspuns ii dadeau aia la TAS. Hai sa nu mai cautam sa dam vina pe cine nu e vinovat si sa gasim adevaratul vinovat care este mititelu! Intr-adevar, sunt in tara asta decizii definitive ale justitiei blocate de guvern si nerespectate, “e intr-adevar injust ca FRF sa respecte o lege”, mai ales ca avem “dovezi de la boc, de la anastase cum trebuie sa fie tratata o lege sau o frauda”!” citez acest mesaj pentru ca el reprezinta in mare parte realitatea…

NEPLICTISIM (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 7:10

cu fotbalul romanesc fara UNIVERSITATEA CRAIOVA – NE PLICTISIM
si NU VENIM LA MECIURI
si NU NE MAI INTERESEAZA PE VOI
voi…MIRCEA – NASUL mitica – corleone..NU MAI MURIT??
NU VRETI SA CRAPATI SA NE LASATI SA EXISTAM
nu vreti sa va duceti pe PUSTII?
ne plictisesc figurile voarte monotone
ne plictisesc vorbekle voastre militienestisi fata buboasa a sandului si privirea tampa din pamant a miticului
ne plictisiti
ne furati
ne frustrati
mergeti in lumea vostra neagra
ce rost mai are fotbal fara CRAIOVA?
voi nu vedeti ce cotete de stadioane ati determinat sa existe
ce campuri de cartofi?
ce chiajna matii nu te cari nasule si miticule?
da’ crapati odata
da’ ne-ati sacait destul
voi nu stiti ca criminalii sunt bantuitid e fantome??
nu va treziti blestematilor in creierii noptii cu sange craiovean pe mainile cu semnatura?
catt sa va mai suportam ucigasilor?
cat criminalilor sa mai induram?
cand veti plati pentru furtul facut?
cand janghinelor gaunoase?
cand neam de hoti care va aflati care sunteti care esteti?
cand tutelor veti crapa si vesnica sa va fie craparea?
va chinuiti pentru ce ati facut? NU E DE AJUNS!

Claudiu (343 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 10:22

Unii ati innebunit sau ce? Il acuzati pe Ioanitoaia de Raul pe care l-au facut altii Craiovei, Mititelu, Sandu, Dragomir si ceilalti? Ioanitoaia macar scrie, si e singurul, ce ati vrea voi sa rezolve, o fi el seful Federatiei si nu stiu eu? Nu-l acuzati pe el ca a stat cu mainile in san cand voi, care va dati mari suporteri, nu ati miscat un deget. Ziceti ca Ioanitoaia e oportunist, dar voi ce santeti? Niste jalnici care va credeti in still oltenesc cei mai destepti.

D(r)acImpielitzat (39 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 10:58

Si ce la altii e interzis la noi e legal!
ROMANIA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR IMPOSIBILE.

anonim (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 11:17

prin dezafilierea craiovei, clanul canceros care conduce fotbalul romanesc (nasu, mitica, fratii becali, putirca) a vrut sa arate ca acolo sunt dumnezeii fotbalului nostru. unii ar spune ca au si castigat. bă, dar daca 1% sau 0,1% exista sansa ca DNA ul sa intre peste ei si sa i curete? atunci desfiintarea temporara a craiovei chiar a meritat. oricum craiova nu moare niciodata.
p.s. in lumea asta exista 2 tipuri de organizatii care nu se supun legilor unui stat democratic si anume: serviciile secrete si mafia. imbecilitatea cu care a incercat sa ne zica noua sandu cancerosu ca ii dezafilia uefa e o mare mare gogoasa. el de fapt vrea sa ne spuna ca frf+lpf=mafia si ca mafia nu se conduce dupa legile statului roman.
are si cancerul cateodata rolul lui.
mesaj pt sandu: sandule vezi ca te a luat DUMNEZEU ochii. a doua oara nu mai scapi. ai grija ca mult nu mai ai!
dupa mine, nu trebuia sa te ierte.

D(r)acImpielitzat (39 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 11:19

Nu meritam ca popor decat sa se faca dreptate! ORICARE AR FI EA. Sa se faca dreptate!

MANDRU CA SUNT OLTEAN (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 11:37

Ioanitoaia, adevarata drama a Universitatii Craiova este ca a fost lasata in ghearele slinoase ale infractorului boovean. SINGURUL vinovat pt dezastrul in care a ajuns Stiinta este escrocul mititelu! In discutie ar mai intra si lacheii care s-au vandut (probabil pe promisiuni, ca bani nu are booveanu) si aici trebuie mentionati cu precadere chiar cei la care ne asteptam mai putin, adica ticleanu, balaci, geolgau… Din pacate, dle Ioanitoaia, in loc sa faceti ceva sa scapam de aceasta naparca pe nume mititelu, dvs ati cazut in plasa booveanului, mai degraba voit decat nevoit, si cautati sa-l scoateti basma curata. Va reamintesc ca acest escroc mititelu are pe constiinta 2 retrogradari (de altfel singurele 2 din istoria clubului) si multe alte crime la adresa Universitatii Craiova, incat suporterii au vazut prin aceasta dezafiliere un fel de izbavire, o evadare din infernul mititelu.

69 (17 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 11:45

Ovidiu din Bailesti – sa ne Traiesti !
Ai spus tot ce ar fi spus orice oltean!
Asa simtim toti! ca tine!
Si da o sa ramanem uniti vrand nevrand, doar pentru ca simtim lafel cand vine vorba de culori! asta e cea mai mare mandrie de oltean! alb albastru pana mor!Si dupa ce mor copii si nepotii o sa imi continue drumul vietii alb albastru, doar pentru ca e unul abrupt ba in sus ba in jos, dar unul frumos! si cand e in sus si cand e in jos, drumurile vietilor noastre sunt alb albastre! SI ASTA NE FACE SA ZAMBIM INCA!
Traiesc si mor cu Stiinta in suflet, inima, creieri si orice parte a corpului uman pe care il port azi!
Multumim sandele, Multumim mitica,multumim tuturor celor ce ne fac dinou sa ne aratam dragostea oarba si muta pentru Stiinta, asta ne face sa traim vesnic chiar si fara 11 oameni alb-albastrii, suntem mult mai mult alb albastrii inauntru decat cei pe dinafara!
Mi-am usurat sufletul si am suspinat!
Stiinta e un mit ce nu moare niciodata!

inima_de_caine (10 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 12:03

Un articol subiectiv. Extrem de subiectiv. Si atat!

fagaras (5 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 12:17

@147 adrian am inteles. ioanitoaia e fan u cv, sau cel putin era;)

albert (2 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 12:25

@MANDRU CA SUNT OLTEAN bati campii grav !!! probabil te-a pus Piturca sau Sandu sa te bagi pe aici pe forum sa intoxici… Absolut niciun suporter al Universitatii Craiova , nici cei cu intelegere limitata sau cu probleme grave psihice nu au vazut prin aceasta dezafiliere o ”izbavire” !!! Cretin e putin spus…..mai vorbesti si-n numarul suporterilor…cica ”suporterii au vazut in aceasta dezafiliere o izbavire..” Vezi-ti de treaba ta ca te ia lumea la suturi……Ti-ai luat de vreo ciorba de la barbugiu sau nashu sa intoxici pe aici….

poli si craiova omoara mafia (2 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 12:46

d-l Ioanitoaia ati vazut ca s-ar putea sa castige Mititelu si va da-ti dupa cires? eu sper sa gresesc dar de ce a-ti tacut ca ratele mute pana acum? oare acest club nu merita mai mult? pacat pentru fotbalul romanesc ca a ajuns sa aibe 1000 de suporteri in tribune la un meci. hai craiova si sa plateasca toti inclusiv piturca pentru tot raul facut acestui club.

dan (3 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 13:06

DOMNULE IOANITOIA VA RUGAM DIN TOTA INIMA FACETI DREPTATE SA REVINA CRAIOVA UNDE A FOST O DATA SI SA TERMINATI CU TOTI MAFIOTII DIN FOTBALUL ROMANESC ESTE PACAT CA O ECHIPA CA STINTA SA FIE DEZAFILIATA DE NISTE MAFIOTII SA SE FURE JUCATORII CA IN CODRU .PS . 70.000 DE OLTENIII ALATURI DE CRAIOVA

goe (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 14:00

Daca nici de data asta nu se merge pana la capat,nu se face lumina in chestiune,nu se ia o hatarare dreapta,nu se respecta decizia-care va fi ea-justitiei,nu se scapa de toate lichelele din fotbal inseamna ca „inceputul” de CANCER ARE DEJA METASTAZE PANA IN MADUVA!

Cosmin Paparoiu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 14:00

Bravo !!! In sfarsit te-ai trezit

gogu de la unu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 14:39

Cosa Nostra are la bază familia (FRF), denumită astfel după teritoriul pe care îl controlează(fotbalul românesc) Fiecare familie este condusă de un Capofamiglia secondat de un asistent denumit Consiglieri și de Capidecina. Un capidecina controlează activitatea unui grup restrâns de „oameni de onoare”.
Conducerea Mafiei, cunoscută sub numele de „Onorata societate”, este organizată sub forma unei piramide, asemănătoare cu cea din marile companii moderne:
1. Capo di Tutti Capi; SANDU MIRCEA
2. Capo di Capi Re (titlu care este acordat în semn de respect unui membru senior sau retras al Mafiei); MIRCEA ANGELESCU –omul care ia creat pe SM şi DD
3. Capo Crimini (cunoscut drept Don sau „Nașul” unei familii); DRAGOMIR DUMITRU
4. Capo Bastone (este cel de-al doilea rang după Capo Crimini); ALEXANDRU VALENTIN
5. Consigliere (consilier, sfătuitor);, LUPESCU IONUT
6. Contabile;
7. Caporegime sau Capodecina (locotenent care conduce un grup de cel puțin zece „soldați” sau Sgarrista); AVRAM VASILE, ,
8. Sgarrista sau Soldato („soldații” care duc la îndeplinire asasinatele comandate); ARBITRII DE CENTRU ŞI ASISTENTI
9. Picciotto („întăririle” soldaților); MEMBRII COMISIIILOR LPF
10. Giovane D’Onore (membru asociat al Mafiei, de obicei fără sa aibă vreo origine română). BECALI ION, BECALI VICTOR

sudex (9 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 15:16

Stimate domnule Ioanitoia.
In sfarsit ,v-ati trezit…nu puteati sa fiti asa „ratingos”.
Stiinta e religie,o primesti la botez pe „Central”.Sa dea Domnul sa revenim cat ma repede!

subzero (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 15:22

va multumim domnule ioanitoaia. asteptam sa scrieti acest articol de mult timp. iubirea pt fotbal a invins.

Che Guevara (363 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 16:40

Situatia de acum nu va ramane asa. Suporterii Craiovei vin incet fiindca au trecut printr-o drama imensa. Dar vin sigur si se aduna din ce in ce mai multi. Cand numarul lor va fi suficient de mare vor calca Bucurestiul in picioare cu tot cu coruptia de acolo. Am mai facut-o pe vremea lui Tudor Vladimirescu, am mai facut-o inainte de ’89, o sa o facem si acum din nou fiindca noi nu suportam umilinta. FORZA OLTENIA!

un cetatzean (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 18:38

DE LA BRASOV TE SUSTINEM MITITELULE…STIM CA NICI TU NU ESTI USA DE BISERICA DAR CE AU FACUT ACESTI MAFIOTI SANDU MITICA SI PITZURCA CRAIOVEI ESTE DEJA LOVITURA MAFIOTA … DOMNULE IOANITOAIA SUNTETI SINGURUL DIN TRUSTUL ANTENELOR BANDITE CARE MAI ARE COLOANA VERTEBRALA …LUPTATI PENTRU ADEVAR

AUREL (71 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 18:54

STIMATI SUPORTERI OLTENI !APARATI JUSTITIA ROMANA DE INGERINTA CELOR DOI MACELARI INFUENTI SI SUPERBOGATI PRIN PROTESTE MASIVE DE STRADA .!!!!CEREM SI SUPORTERILOR MINUNATI AI TIMISOAREI SA SE SOLIDARIZEZE CU OLTENII !!!
MITITELUL JOACA O CARTE MARE :POATE DISTRUGE MAFIA FOTBALUI ROMAENSC !!!

leone (1 comentarii)  •  15 septembrie 2011, 23:31

acesti conducatorii ai frf mircea sandu,dragomir au ramas in scaun datorita functiilor precedente din securitate si militie deci santem condusi de 2 comunisti si in fotbal eu sper ca universitatea craiova sa se intoarca in lumea fotbalului ,echipa si suporterii acestei echipe nu trebuie sa sufere pentru litigiile personale sau financiare dintre mititelu si piturca sau dragomir.

dragosblue (66 comentarii)  •  16 septembrie 2011, 1:48

Asemenea altor camarazi de suferinta, ca suporter al Stiintei, denunt publicarea tardiva a acestui articol. Dar, mai bine mai tirziu decit niciodata…
Ca abuzurile impotriva Craiovei sint urlatoare la cer cred ca nu mai are rost sa subliniez, caci si suporterii „inamicilor” Stiintei acestea le sint cunoscute. (Multumesc celor ce dezaproba actiunile Mafiei si sustin Universitatea in aceste momente de cumpana ale existentei sale, chiar daca pe teren si in tribune ne luptam de zeci de ani.)
Acum, motivele publicarii acestui articol nu mai conteaza.
ESTE MAI IMPORTANT CA NICIODATA CA TOTI CEI CE DORESC BINELE FOTBALULUI ROMANESC (JURNALISI, SUPORTERI, FINANTATORI, CHIAR SI UNII POLITICIENI) SA SE UNEASCA SI SA RASTOARNE, CU AJUTORUL UNEI „REVOLUTII DE CATIFEA”, DICTATURA SI CORUPTIA DIN FOTBALUL ROMANESC.

UNIVERSITATEA CRAIOVA NU VA MURI, CACI IUBIREA NOASTRA PENTRU EA E VESNICA!!!

dragosblue (66 comentarii)  •  16 septembrie 2011, 3:29

Pentru Ovidiu Ioanitoaia, LUPTA PENTRU MAESTRUL ADRIAN, LUPTA PENTRU STIINTA PENTRU EL: http://www.youtube.com/watch?v=7mzjOs9X2eQ&feature=related

Ciudatu (1 comentarii)  •  16 septembrie 2011, 18:27

Eu il iubesc pe Ioanitoaia , pe care il urmaresc atent in ziar, la tv si la radio. Stiti de cred ca a intarziat sa sara in apararea Craiovei? Nu l-a crezut pe Mititelu (care a inventat multe) ca a luat licenta de liga a doua. Abia dupa ce a publicat hartia cu licenta s-a dezlantuit Ioanitoaia. Bravo lui, sa dea Dumnezeu sa o continue pentru ca apara o cauza nobila.

petru (43 comentarii)  •  16 septembrie 2011, 22:14

Intotdeauna Domnule Ovidiu ati fost o persoana justa ,corecta,sensibila cand este vorba de un lucru frumos ,o iubire neconditionata, o poveste pe care o doresti sa se repete de zeci si sute de ori.Stiinta Craiova A FOST IMPINSA LA DEZNADEJDE ,prin ATACURI REPETATE, ARBITRAJE VOIT IMPOTRIVA, RUPERI DE OASE LA PROPRIU , IAR CAND AU VAZUT CE JUCATORI AU ,cei cu suflet negru au pus la cale sa DISTRUGA ECHIPA,SA IA CU JAPCA JUCATORII ,SA SUSTINA CA SUNT DEZAFILIATI ATATA TIMP CAT VOR MUSCHII LOR…EXISTA O JUSTITIE MAI PRESUS DE DORINTELE MESCHINE ALE UNORA…Hai Universitatea Craiova , CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI…

sori4miro (4 comentarii)  •  17 septembrie 2011, 20:01

Desi multi si-au dorit cu ardoare ca stiinta sa moara,si au facut tot ce au putut sa o ingroape,tot nu au reusit.cum sa moara craiova??atata timp cat prin venele noastre curge sange alb-albastru…atata timp cat nelu oblemenco vegheaza de acolo de sus….atata timp cat cerul este albastru craiova nu o sa moara.jur pe Dumnezeu ca voi lupta cum pot pana la ultima rasuflare ca aceasta legenda sa dainuie in viitor pentru ca merita.hai sa fim seriosi….unde in tara asta ati mai vazut voi 40000 de oameni in tribune si inca 30000 pe afara toti trup si suflet pentru stiinta…desi echipa se zbatea de fff mult timp in mediocritate….ati mai vazut atata pasiune…ati mai vazut atata iubire???eu, noi toti oltenii respiram prin aceasta echipa…suntem dependenti de ea ca un muribund legat la aparate.nu exagerez si nu spun vorbe mari…pentru noi craiova inseamna VIATA….VIATA…DOMNILOR!!!!IAR VIATA NU NE-O VA LUA NIMENI!!!!VOM LUPTA PANA LA CAPAT PENTRU CE AVEM MAI DRAG IN LUME,PENTRU ACEASTA LEGENDA CARE NE-A DESCRETIT FRUNTILE…CARE NE-A DAT PUTEREA INTOTDEAUNA SA MERGEM MAI DEPARTE!!!!NU AM SA UIT NICIODATA CA STIINTA M-A SALVAT….LA 14 ANI MI-AM PIERDUT MAMA…SIMTEAM CA LUMEA MEA A LUAT SFARSIT…SINGURUL LOC UNDE M-AM REGASIT CA INDIVID..UNDE AM SIMTIT CA TRAIESC IARASI A FOST ION OBLEMENCO.CRAIOVA M-A SALVAT….E TIMPUL CA NOI…TOTI…MULTI…CEI CE IUBIM ACEASTA ECHIPA SA LUAM ATITUDINE….PENTRU CA NIMIC NU SE NASTE DIN IGNORANTA SI RESEMNARE…..MILIOANELE DE INIMI CE IUBESC STIINTA VOR BATEA LA UNISON SI CU IUBIRE VOM INVINGE RAUL…CRAIOVA VA RENASTE DIN PROPRIA-I CENUSA SI ALATURI DE NOI VA FI MAI PUTERNICA CA ORICAND!!!PENTRU STIINTA…NE DAM VIATA!!!!FORTZA CRAIOVA!!!PENTRU TOTDEAUNA!!!!!

Dinu Tg Mures (7 comentarii)  •  18 septembrie 2011, 11:51

Cazul elvetienilor a picat cum nu se paoate mai bine pentru UNIVERSITATEA CRAIOVA,dreptatea va invinge!

stronberg (1 comentarii)  •  18 septembrie 2011, 16:24

Domnule Ioanitoaia daca in cazul ,,Stronberg” nu am avut succes, macar acuma in memoria regretului ADRIAN PAUNESCU mentine-ti treaza dorinta de victorie!

Leul alb-albastru (1 comentarii)  •  19 septembrie 2011, 6:15

Bravo nea Ovidiu! Nu te lasa domnule. Trage-i la raspundere. La puscarie cu ei. Cum cu cine? Cu astia de care scria Mihai Eminescu in Scrisoarea III. Imi permit o parafraza cu personaje din fotbalul nostru.
„Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, (Sandu, Dragomir, Netoiu, Piturca, Magaru, Becali, Solomon n. r.)
Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii! (Sandu, Dragomir, Netoiu, Piturca, Magaru, Becali, Solomon n. r.)
Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!

(…)

Cum nu vii tu, Ţepeş Doamne, ca punând mâna pe ei, (Sandu, Dragomir, Netoiu, Piturca, Magaru, Becali, Solomon n. r.)
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, (Sandu, Dragomir, Netoiu, Piturca, Magaru, Becali, Solomon n. r.)
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie (sediul LPF, n. r.) şi la casa de nebuni (sediul FRF zis și Casa Fotbalului, n. r.)!”
Pana nu ajung astia unde le este locul, adica la puscarie, nu merita sa-i lasam in pace. Pe ei, pe mama lor de nemernici.

liviu (204 comentarii)  •  21 septembrie 2011, 13:03

Rusine FRF,LPF rusineeeeeeeeeeee!Rusine celor care au contribuit la blocarea Craiovei…!Rusineeeeeeeee!Sandule..boala nu te iarta….Corleone te asteapta judecata oltenilor tai…fosombo….RUSINEEEEEEEEEEEE!

Comentează