Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Deziluzia naționalei îl afectează pe Stanciu

Nu tricoul galben, ci înfrângerile și atmosfera deprimantă l-au destabilizat psihic. El, Maxim și toți ceilalți au o revanșă de luat pentru a regăsi bucuria calificării.

La sfârșit de an, nu am avut nicio îndoială când am ales jucătorul anului. […]

...

În genunchi în fața dictatorului care te ignoră

Am nevoie de o pastilă împotriva durerilor de cap când citesc dedicația patetică a lui Șumudică pentru dictatorul Erdoğan. „Nu m-am întâlnit cu președintele, dar îl admir foarte mult. Am apreciat întotdeauna ce a făcut pentru această țară. Aș fi […]

...

Șumudică și trucul care seamănă cu un șantaj

Marius Șumudică, antrenorul revelației sezonului în Turcia, a fost dat afară de Gaziantep. E posibil? Da. Numai din cauza lui. A forțat ruptura ireparabilă. O are. Straniu mod de a te comporta când ești în vârf, printre cei mai buni.

[…]

...

Esența umilirii și întrebarea lui Demba Ba

„Ăla negru!”. Ce oribil sună! Pierre Webo nu are nume, nu e antrenor, e doar un nimic pentru Colțescu. Așa separă el oamenii. În cei normali și „ăia negri”. Și o face ca și cum ar fi ceva banal, intrat […]

...

Ironia lui Chipciu și lacrimile lui Dan și Cholo

Au fost mulți care-l condamnau și în timpul vieții. Pentru ei, arta creată de Diego, care a făcut oamenii fericiți la fel ca toate marile genii ale lumii noastre, e fără valoare. În ochii lor, Maradona înseamnă doar droguri, hoție […]

...

A fost cândva fotbalistul Stanciu 

Mi-am făcut iluzii cu Nicolae Stanciu. M-am înșelat.

Am crezut că el e altfel, văzând cum crește mereu, an de an, de la un joc la altul, de la o echipă la alta. Alba Iulia, Vaslui, Steaua, Anderlecht. Ascensiunea lui […]

Permalink to A fost cândva fotbalistul Stanciu 
marți, 29 ianuarie 2019, 9:09

Mi-am făcut iluzii cu Nicolae Stanciu. M-am înșelat.

Am crezut că el e altfel, văzând cum crește mereu, an de an, de la un joc la altul, de la o echipă la alta. Alba Iulia, Vaslui, Steaua, Anderlecht. Ascensiunea lui era naturală, pe măsura talentului, și mi-l imaginam deja într-un campionat mare, în Top 5 Europa.

Nu Premier League, nici Serie A, dar, la un moment dat, putea fi un loc pentru „tricolor” în LaLiga. La Valencia, poate. Sau Betis. Alavés, Getafe, în prima jumătate a clasamentului. De ce nu? Sunt sigur că ar fi putut.

În primul sezon la Anderlecht, a fost campion al Belgiei și a jucat în Europa League până în „sferturi”, eliminat de Ibrahimovici, Pogba, Rashford și Lingard. Cu ei se duela în primăvara lui 2017, cu cei mai buni, pentru că Man. United avea să câștige trofeul.

În curând, cine îi va fi adversar? Al Quadisiya, Al Batin sau Al Hazm! Oricât de mult mi-ar plăcea zona Golfului Persic, acela nu e fotbal. E ceva care seamănă cu fotbalul. Copie infidelă.

În clipe de cumpănă, la Bruxelles, a ales să nu se mai bată pentru a-i dovedi antrenorului Vanhaezebrouck că merită să joace în echipa bruxelleză. Atunci s-a văzut lipsa lui de ambiție. De curaj. De personalitate.

A cedat, s-a predat. Și-a ascultat impresarul, care i-a promis întotdeauna bani mai mulți, nu un club mai puternic.

A preferat varianta mai lejeră, Sparta, unde i se pregătea și banderola. A făcut un pas înapoi, însă și de la Praga s-ar fi putut întoarce în Vest. Exemplul e camerunezul Ngadeu-Ngadjui. Vi-l mai amintiți? A fost doi ani la Botoșani. Iar acum, sub contract cu Slavia, e curtat de Newcastle, Fulham și Cardiff City.

În timp ce Ngadeu e gata de provocarea Premier League, Stanciu semnează cu Al Ahli. Încă cinci pași în spate, în Arabia Saudită.

Cât câștigă din salariu pierde fotbalistic la Jeddah. Nu mai vreau să aud povestea cu expansiunea fotbalului arab. Mircea Rednic a fost printre puținii care au recunoscut. „N-ai ce performanță să faci acolo, degeaba sunt condiții. Nivelul e slab”, spunea antrenorul lui Dinamo în interviul din Gazetă.

Dar, dacă tot voia să joace în liga saudită, de ce a mai făcut acest ocol, doi ani și jumătate prin Belgia și Cehia? O tăia direct spre Marea Roșie în 2016, când a plecat de la Steaua. Ne-ar fi scutit de o grijă.

La 25 de ani, Nico poate să se mute definitiv în Golf, ca Mirel Rădoi. Să adune multe milioane, dar să rămână cu regretul unei cariere neîmplinite. Sau, când mintea i se va limpezi, poate se va întoarce în fotbalul adevărat. Dacă nu va fi prea târziu.

Comentarii (95)Adaugă comentariu

bogdan (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:37

banii sunt foarte importanti. vrea sa isi asigure viitorul. multi ar ceda in fata acestei tentatii. Si in plus de asta...nu cred ca sunt chiar atat de amatori baietii din zona .

Radu (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:41

O *** de jucator, foarte lent... Foarte, foarte limitat. Nu facea fata in Belgia, apoi intr-un campionat puternic. Nici ca statura nu statea bine.... pierdea multe mingi.... Dar na, asta inseamna sa fii ziarist in ziua de azi, habar nu ai de nimic. Tot e bine! A scapat nationala de el!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

senator ddb (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:42

banii primeaza in fata performantei de aceea vor ramane pe veci,nicusor nu Niculae,mihaita nu Mihai etc.

geo (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:42

Las-o mai moale, omul se gandeste la viitorul lui financiar. Oricum peste un an sau doi se poate reintoarce intr-un campionat puternic al Europei, cu ajutorul sexy-impresarei. Apropo, cand Budescu a plecat la arabi nu am citit atatea critici.

Ics (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:43

Prea am devenit egoiști. Ne dorim ,ca altii , da isi trăiască viața, după voia noastră, si nu dupa voia lor. Din punctul meu de vedere, daca un om isi asuma acțiunile din viata lui, nu prea ai cum sa il judeci, de fapt...Nu ar trebui să judecăm deloc. Situația, în sine , este penibila , prin simplul fapt ca am ajuns sa sta intr-un jucător. Unul singur. Într-o lume normală, pe postul ala , sau pe orice post , fiind inca 2 sau 3, de același nivel. Oricum ar fi...sa ne vedem de ale noastre. Sunt convins, ca in cel putin 5 ani, vor veni din urmă copii imigranților români, crescuți pe la cluburile din occident, cu alta mentalitate, poftă de joc, profesioniști. În momentul ala oameni ca Stanciu, vor fi istorie, însă cu banii in cont. Dar asta, nu mai contează.

gio (16 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:43

Articol halucinant.. Traiam cu impresia ca Stanciu este o nulitate de fotbalist vopsita de impresari si presa aservita dar uite, avem si unii care chiar credeau sincer in valoarea lui Stanciu. Or mai fi si unii care cred in valoarea lui Chiriches?

cutzu (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:44

gloria nu tine de foame...

Alex One (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:44

Usor de vorbit pe banii altuia si pe care tu nu o sa-i ai niciodata. Dar ma rog, lectiile de morala intra in fisa postului de jurnalist !

gio (16 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:47

@geo Se poate reintoarce? Dar in ce campionat puternic al europei a jucat stanciu ca sa se poata "reintoarce"?

Ștefan (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:53

Nu am avut nici o iluzie ca stanciu va ajunge fotbalist..sa nu uitam ca vârful lui de forma ,la atins într-un campionat românesc..foarte slab..si Mai reamintesc. Jucand alaturi de sanmartean..

Ady (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:56

Din pacate inca unul care s-a lasat de fotbal... Dar noi vrem sa ne calificam cu nationala , ba la europene , ba la mondiale...

Tiberiu (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 9:56

Toti ruptii de foame critica un om care ajunge sa castige 2,5 milioane de euro pe an :))) Bai Jumatateo, ia o pauza, respira adanca, repeta suma asta in minte de cateva ori, si apoi vezi ce mai scrii :))

as (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:01

Mi-am făcut iluzii cu Jumătate. M-am înșelat. Am crezut că el e altfel ...... Ipocrizia la GSP E ÎN FLOARE !

NebulaEXE (12 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:04

Sunt beciurile stadioanelor pline de multi fosti jucatori. Ii hranesti tu?

Vali (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:05

Nu l-am suspectat niciodată de prea multă inteligenta pe Nicușor așa ca nu ma mira alegerea, totul pleacă de la mansarda băieți ,sper sa nu stea prea mult pe acolo ptr ca nivelul lui e altul

ciuche (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:07

Toti sunt niste mediocrii.Toate briliantele,smaraldele,printii si regii pe care tot voi i-ati facut mari.O adunatura de mediocrii!!

Lucian (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:13

Tu nu ai înțeles contextul. Stanciu a lansat informația ca el e ca și plecat de la echipa, s-a produs o ruptura atunci, el nu mai putea face cale întoarsă, clubul nu putea sa îl tina cu forța. În schimb, au cerut mult pe el, cu siguranță Stanciu ar fi mers în Spania, dar acolo nu ar fi fost vândut cu mai mult de 5 mil euro. Asta e purul adevăr, Stanciu trebuie sa învețe din greșeli, trebuia sa tacă și sa rămână om de baza la Praga pana își termina contractul sau venea o oferta serioasa. Asa, el a produs ruptura și a fost vândut cui a plătit mai mult, ca doar nu alegea sa stea pe bara.

Ionel (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:13

Cine este Theodor Jumătate ? Un oarecare angajat al unui cotidian de sport. Cam puțin pentru a putea judeca și, foarte probabil, înțelege care a fost situația la clubul Sparta Praga. Un club condus de un om de bancă. Un club care primește 10 mil. euro pentru un jucător cumpărat cu un an în urmă cu circa 5 mil. euro !! Clubul din Belgia ar fi făcut același lucru, l-ar fi vândut adică în statele din Golf, dacă era capabil să-l vândă. Atâta că n-a fost capabil și, foarte probabil, astăzi cei care sunt responsabili pentru transferul lui Nicușor Stanciu la Sparta Praga, pentru o sumă, efectiv mică față de valoarea jucătorului, sunt luați la întrebări. Noi să fim sănătoși. Știți proverbul românesc : "Câinele latră și ursul merge mai departe".

vasglo (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:17

Oare pe cine intereseaza "iluziile" lui Jumatate?! :)

Ardeleanu (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:25

Perfect de acord, din păcate... Cu mare regret o spun și io, o dezamăgit tare! Nu atât fotbalistul Stanciu, cât omul Stanciu, care o preferat banii în locul a face pe bune ceea ce-i place. Asta e când ai ca impresar o persoană a cărei primă grijă îi propriul buzunar.

Dragos C. (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:29

Teo, uite si aici cateva comentarii care ii tin partea lui Stanciu. De ce? Pentru ca asta este cultura acestei generatii de ratați! Asta inseamna MANELIZAREA Romaniei! Importanti sunt banii, nu performanța, nu calitatea artistica! Banii cu orice pret! Aceasta generatie de romani inculti, manelizati, lipsiti de etică (mai stie cineva ce inseamna???), de recunoastere a valorilor, cei care nu stiu nimic altceva decat pariuri, pacanele, cluburi, alcool, tatuaje si femei, nu pun pret pe performanta si pe calitate. Pentru ei doar banii conteaza, indiferent cum sunt obtinuti, chiar si furati, primiti prin spăgi, evaziune, inselaciune... oricum, doar sa iasa banii. Asta este Romania contemporana, de aceea este coruptie in toate domeniile. Vrem o tara ca afara? Ne trebuie cultura de afara! Pentru baietii astia, Ronaldo sau Messi sunt de neinteles! Au castigat baloane de aur, cupe, campionate si bani, dar tot se mai antreneaza??? Pentru ce, la ce mai alearga atat? De ce nu se duc la chinezi sau la arabi sa fie ingropati in bani doar ca sa se plimbe pe teren? Niste prosti!... Performanta??? Respectul fata de meserie??? Ha??? Ce sunt prostiile astea??? Cu aceasta mentalitate manelista nu o sa avem niciodata o tara ca afara! Indiferent de partidul aflat la putere, de presedinte sau de guvern! Asta este nația! N-ai cultura si principii, n-ai performanta si profunzime!

Andrei (6 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:33

Cine este acest ziarist Jumatate, ca sa judece ce face Stanciu cu banii lui, cu cariera lui, cu familia lui, cu viata lui in general ? Raspuns: un bagator de seama la un cotidian de "sport"......la 2,5 milioane de Euro pe an salariu se ducea nenea asta si descult pana in Golf....cata ipocrizie !!!

Iulian (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:34

Si ce ai vrea d-le Jumatate sa faca .. daca maine ii rupea unu piciorul asa cum ia rupt Lacatus piciorul lu Vasile Ardeleanu si acum traieste intro saracie lucie prin BACAU .. asta Vasile Ardeleanu nu te-a mai pacalit ??? Si ce crezi ca daca ajungea pe la o echipa cat de cat prin campionatele astea tari facea ceva. Hai sa vedem cati jucatori avem care joaca la nivel inalt in Europa, si joaca meci de meci ??? In afara de Tătărușanu si Razvan Marin care joaca meci de meci alti jucatori nu prea avem si astia 2 la echipe modeste. Maine daca ii rupe lu Razvan Marin unu piciorul ai sa scrii 2-3 reportaje despre el si dupa pa. Hai sa luam cazul lui NESU a jucat in Olanda sa accidentat grav mai intereseaza pe cineva lucrul asta ???? Faptul ca se implica el in diverse proiecte sociale ca altfel nu-l mai baga nimeni in seama. Asa ca d-le Theodor Jumatate mai ganditi-va cand scrieti astfel de articole.

Ionut (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:38

@ vasglo: pe tine, altfel nu pierdeai timpul sa comentezi... ;)))

Bogdan (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:41

Asta se intampla cand fotbalistii romani sunt "umflati".Este de condamnat si alegerea lui de a merge acolo dupa bani. Dar sa fim sinceri el nu poate in momentul asta mai mult de Al Ahli. Asta e nivelul lui......Trist

MZM (16 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:46

Ipocrizie, numele tau e theodor jumatate!

Costin (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:47

1/2 ziarist restul prostie

a dica (14 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:50

Pai daca fotbalul arab e o infundatura, cu super-antrenorul, super-laudatul Olaroiu cum ramane? Stanciu si-a dat singur seama ca inalta performanta nu-i de el si a ales banul. Sau a ales super-impresoarea pentru el. Tot raul spre bine! Trebuie sa incetam sa mai speram in Stanciu, care n-a raspuns niciodata increderii si sperantelor noastre. Cred ca nici nu poate s-o faca. Acum lucrurile se vor aseza. Vin decarii si optarii adevarati din urma cu foame de performanta si care viseaza sa joace "la o echipa mai puternica, intr-un campionat mai puternic".

Flobad (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:53

A fost odată un fotbalist... Stanciu! Nu a fost niciodată un ziarist.. Jumătate! De fotbalist ne vom aduce aminte, de ziariștii de can-can.. nimeni!

1/2 (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:57

Jumatate nu pricepe trecerea lui Stanciu in Golf dintr-un motiv simplu. In anii 2000 era un regres sa pleci de la GSP la Sport XXI sau la un alt ziar de sport mai slab. Acum, Jumatate nu mai are unde sa plece de la GSP la un ziar mai slab, pentru ca GSP a ajuns cel mai depravat ziar din punct de vedere al continutului (sportiv cica). Nici la Can Can nu e in prezent depravarea de la GSP.

George (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:57

Cu tot respectul pentru toti cei implicati aici dar, parafrazandu-l pe Creanga, trebuie sa intelegem (si sa respectam) faptul ca jucatorul poate nu a crezut ca poate fi "fruntas la oras" (aka titular la o echipa buna din primele 5 campionate ale Europei) asa ca a ales o cale care ii asigura viitorul (financiar) alaturi de conditii bune de joc/antrenament si fani care umplu stadioanele. Stiu ca pentru unii ultimele doua puncte ar insemna doar iluzia de competitie cata vreme fotbalul in sine nu depaeste un anumit nivel dar sa nu uitam ca sportul in sine e pe o panta ascendenta in zona iar CM 2020 nu va face altceva decat sa creasca pretentiile si emulatia in jurul acestui sport in toata zona araba. Poate ca nu e rea aceasta abordare ... iar atmosfera din zona golfului nu mai e una de "sat" de mult. Nationala Romaniei? Probabil ca e un risc asumat al jucatorului in acest sens. Dar sa ne amintim ca nu demult tot poporul il voia pe Olaroiu selectioner (inclusiv eu :)) ... Stiu ca nu e acelasi lucru dar intai haideti sa-l vedem pe jucator, daca uita sa dea in minge sa il criticam atunci.

vasglo (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:58

@Ionut : concentreaza-te, eu nu am comentat "iluziile" altora, ci am pus o intrebare simpla! :)

Gogu149 (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 10:59

Sunt curios ce ai face tu daca ti-ar oferi cineva un salariu de 4-5 ori mai mare la un alt ziar mai slab cotat decat GSP.

Tudor (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 11:05

D-le Jumatate, vedeti ca Stanciu n-a jucat niciodata la Steaua.

corneliu (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 11:08

Dacă ești fotbalist bun pleci de la Anderlecht în Anglia sau Spania. Dacă ești mârțoagă ajungi la 25 de ani la arabi și câștigi un an bani mulți, te întorci în România și ajungi adjunctul lui Luțu.

Scorilo (12 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 11:30

@Dragos C: Perfect spus. Conform mentalității majorității comentatorilor de aici( fcsb-isti, desigur) Steaua nu ar fi putut ajunge să câștige niciodată CCE.

Andrei F (6 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 11:54

Vai,vai...Adica il luam ca etalon pe Rednic?Pai domnul ce a cautat in Arabia?Cumva era misionar...?Si cumva despre Rednic ati scris un articol cu acelasi dezgust ca acum?----Daca Stanciu maine isi rupea piciorul in Cehia sau la Nationala nu cred ca aveai un cuvant de bine...Stanciu face foarte bine ca-si vede interesul...Sunt superjucatori care joaca in Arabia sau in indepartata China...Daca nu li se apleaca lor ...cu atat mai putin lui Stanciu...

Andrei F (6 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 11:56

Si...cum se face ca GSP lauda pe Sumudica sau Budescu la fiecare reusita???Astia nu tot la arabi activeaza?Cum puteti fi asa de fatarnici?

Ioan (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 12:06

Băiatul și-o fi dat seama că nu-i de el performanța. Oricum, și transferul la Sparta a fost o țeapă. De-aia făcea tușa.

Emilian (9 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 12:08

Suntem toti de acord ca fotbalul din Arabia Saudita este unul modest. Nu am inteles de ce Olaroiu inca este considerat un antrenor mare, vazut chiar candidat pentru Nationala in ultimii ani, din moment ce el a antrenat in ultimii 10 ani (mai putin perioada de cand e in China) intr-un fotbal atat de modest ca cel din Arabia?!! La el nu se aplica acelasi principiu ca jucatorilor care s-au dus sa joace acolo?!

alt sorin (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 12:12

Ascultati , va rog , ce spune domnul Jumatate. Am aflat ca a avut oferta de la Al Jazeera pe bani multi dar a refuzat preferand sa faca presa de calitate la GSP! ...Sau nu?

Cristi (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 12:14

Asta cu a plecat sa-si asigure viitorul este o vorba fara sens. A castigat cateva milioane deja, putea sta lejer in Europa pe salariu de 1 milion, chiar mai mult. Deci n-a plecat sa-si asigure viitorul, ca-l avea deja asigurat. A plecat ca la finalul carierei sa aiba 30 de milioane, nu 15-16. Niciodata n-am crezut in Chiriches, mi s-a parut umflat de presa si de 2-3 goluri fabuloase(nimic important pentru un fundas), dar atitudinea, jos palaria. Trage de el sa stea in campionate mari si la nationala. Stanciu a fost convins de celebra duduie din fotbalul romanesc sa plece acolo unde viata este mai trista, cu reguli anti femei, cu kitch, cu caldura, cu lipsa de vegetatie si in general, intr-un mediu total neprielnic intemeierii unei familii. Urmatorii 10 ani sunt probabil cei mai frumosi din viata, avand in vedere varsta si, cel mai probabil, ii va trai in tari arabe.... Trist. Calitati?! Sigur, are mai multe decat alti fotbalisti, dar.....deja le putem sterge cu buretele. Adio Stanciu! Mai devreme scria un ins ca la Budescu nu s-a facut atata caz. Pai Budescu are alta varsta, alt traseu in cariera. Baiatul ala stia ca, oricat de talentat ar fi, nu va face fata fizic la o echipa din Europa. Stie ca e lenes si sclipitor. E altceva.. Una peste alta, este mai bine pentru nationala noastra. Ca fara Budescu si Stanciu, poate facem loc altor fotbalisti, nu neaparat copii, la nationala. Poate gasim niste ambitiosi in tara asta. Maxim, un jucator mai putin talentat ca Stanciu, a facut cumva sa joace in Bundesliga de atatia ani. A acceptat statutul de rezerva, a incercat, s-a luptat, se lupta. Ce este trist, e ca va mai fi chemat la nationala cel putin 5-6 meciuri. Din pct meu de vedere ar trebui chemat la un amical, vedem daca in parametri fizici e ok (fara compromisuri) si atat. Pentru ca nu va fi

Flaviu (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 12:48

Cine vrea sa facă performanța nu merge in Golf la 25 de ani .. Restul sunt povesti ... cele cu nivelul fotbalului de acolo ..

Cipinho (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 12:57

Toata lumea e fericita acum, mai putin Anderlecht :) -Sparta a castigat 5 milioane si s-a folosit un an de serviciile lui Stanciu, pana si-au dat seama ca mai mult de atat n-are ce sa joace. nota 10 pentru managementul celor de la Sparta, eu credeam ca si-au luat teapa cu Stanciu :) -Stanciu castiga 3 milioane pe an la arabi, probabil stie si el ca nu are valoare sa joace intr-un campionat puternic, nici macar la o echipa medie. mai bine undeva unde sa joace, sa si castige bani. inca e timp sa revina in fotbalul mare. -Anderlecht s-a pripit sa-l vanda, daca vroiau sa scape de el puteau sa-l joace titular cateva meciuri si-l vindeau ei pe 10 milioane ;)

Answer (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 13:03

Chiar sint curios daca autorul articolului in cazul primirii unei oferte de 1 milion euro/ an de la o revista super obscura i-ar da curs, sau va continua sa isi dea cu parerea despre altii si alegerile lor in viata la hirtia de impachetat peste la care presteaza momentan.

Flaviu (42 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 13:19

Mi-ați publicat jumătate din comentariu.... Mulțumesc

Birlic (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 13:22

''Moment istoric'' - Stanciu a ales să plece departe de națională și astfel i se netezește calea spre succesul deplin lui Ianis Hagi, o glorie încă nerecunoscută.

Christiano (9 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 13:23

Fotbalul e frumos oriunde, daca il practici si pe bani multi cu atat mai bine.

Jean – Paul (41 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 14:11

Salut d-le Theo, Probabil ati vrut sa fiti political corectness, ca sa nu va injure iar pe nedrept mahalagiii ce tin cu *** lui jiji. Eu am sa vin sa va spun ca nu mi-a placut niciodata Stanciu. Si va spun dintr-un inceput si care e motivul: omul s-a nascut mingicar, probabil nu i-a intrat in bostanelul ce-l purta pe umeri, ideea fundamentala cum ca fotbalul e joc colectiv, nu e patinaj artistic si nu e nici tenis. Cu alte cuvinte, Stanciu e la fel de egoist precum era Hagi, care nici el nu se putea desparti de minge pe vremea cand ajunse la Real. Nicusoru nostru tine de minge si nu-i da drumul decat atunci cand o pierde, in duel unu vs unu. Aduceti-va aminte de cate ori, la Anderlecht dar si la nationala, in loc sa incerce o combinatie cu colegii, el se ambala in driblinguri si ori era deposedat, ori tragea in plopi dupa vrabii. Din acest punct de vedere, includerea lui Nicusoru in echipa era riscanta. Chiar ma mir ca nu i-au intrat in minte spusele antrenorilor, fiindca sunt convins ca toti acestia ii cereau sa joace pentru echipa, nu sa faca ce vrea el pe teren. Asa si-a facut praf creditul.... Ca n-avea suficienta materie cenusie se vede si din alegerea facuta acum cu transferul. Da, l-a interesat mai mult banul decat jocul pe care il putea oferi el. Aplicand "teoria drobului de sare", a ales petrodolarul, in loc de scena europeana. Da, in Arabia Saudita va castiga, cel putin in primul an, cei 2,5 milioane de dolari, dar mai departe nu garantez ce se va intampla cu el. Impresara avea tot interesul ca *** sa fie transferat cat mai des fiindca asa se incaseaza comisioanele, din transferuri. Oricum, i-a inchis gura: "ti-am facut rost de un contract bun, ce mai vrei?"i-ar putea spune femeia palmier natangului de nicusor daca acesta va fi nemultumit de aranjament. F de Jong, la 21 de ani a prins un contract super. Nicusoru s-a ales cu praful de toba, la capitolul glorie sportiva, dar cu ceva maruntis, comparativ cu ce castiga tinerele talente in Ioropa. Par example, F de Jong va castiga intr-un singur an cat va aduna nicusoru in vreo 5-6 ani.... Mirajele, parca tot prin partile astea de lume apar, nu-i asa?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

onlinegsp (90 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 16:08

Mesaj lung si interesant, ca de obicei, dar o eroare :) Nu a fost deloc political corectness. Imi placea Stanciu, are calitati foarte bune. Si nu scriu niciodata pentru a calma situatii :) O zi frumoasa

lulu (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2019, 14:31

NebulaEXE (2 comentarii) • 29 ianuarie 2019, 10:04 Sunt beciurile stadioanelor pline de multi fosti jucatori. Ii hranesti tu? ia zi, nea jumate, omul te-a întrebat ceva! sau rămâi în fățărnicia voastră ieftină, de-ai vrea unuia binele cu forța. asta ca să nu pomenim d enea tolontan, ani de zile ziarist sportiv serios(!!!) care acu, pe arginiți mai zornăitori, ***. și ăsta și-a greșit menirea?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează