Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Update: Atletico Madrid va avea prima Academie de fotbal din Europa in Romania, pe structura Regal Bucuresti (fost DimSoft)!

Dialog la un meci de copii si juniori. Tatal zice: “V-ar trebui un om de fotbal linga club”. “De ce?”, i se raspunde cu un usor sentiment de mirare. „Pai, domne, sa punem si noi presiune pe arbitri”, se aprinde parintele. […]

joi, 19 iunie 2014, 3:23

Dialog la un meci de copii si juniori. Tatal zice: “V-ar trebui un om de fotbal linga club”. “De ce?”, i se raspunde cu un usor sentiment de mirare. „Pai, domne, sa punem si noi presiune pe arbitri”, se aprinde parintele. Trista remarca, dar adevarata. La noi, oamenii de fotbal cam asta au in fisa postului: sa puna presiune pe X si pe Y, in mare parte pe arbitri. Ei nu stiu sa construiasca, sa fie profesionisti, sa-si respecte adversarii … Culmea este ca sint apreciati si doriti.

“Nu multumim!”. Si conversatia s-a incheiat, caci continuarea ei ar fi insemnat doar pierdere de vreme.

Omul care a pus punct dialogului indrazneste sa gindeasca altfel intr-un fotbal plin de miticisme. Si, asa, fara oameni de fotbal in club, a realizat in 2 ani ce altii n-au facut in 10 (ma refer la cluburile cu pretentii din fotbalul romanesc)!

Iar in curind urmeaza sa anunte un nou pas important si firesc in evolutia clubului sau, o surpriza de proportii care arata ca se poate sa fii altfel si in Romania. Stiu, tine si de banii investiti, firesc, dar si de educatie si principii …

Update: Enrique Cerezo, presedintele lui Ateltico Madrid, va sosi azi (miercuri – 24 iunie) in Romania impreuna cu Emilio Gutierrez Boullosa – director general pentru dezvoltare international, German Robles – director general al Fundatiei Atlético de Madrid si Juan Carlos Aguillera – director sportiv Atlético de Madrid, pentru a semna, pe 25 iunie, actele deschiderii primei Academii de fotbal sustinuta de Atletico in Europa.

Delegatia spaniolilor va fi intimpinata de Ion Vilcu, ambasadorul Romaniei in Spania, si de Claudiu Florica, reprezentantul Regal Sport Club Bucuresti (fost DimSoft), grupare de juniori pe structura careia se va construi viitoarea Academie Atletico.

Update: „Academia de fotbal Atletico de Madrid de la Bucuresti este primul proiect european de acest fel al clubului madrilen si se inscrie intr-o strategie mai larga de expansiune internationala cu scopul de a promova valorile fotbalului spaniol precum si metodele de formare a tinerilor fotbalisti”, se arata in comunicatul clubuluin Regal Bucuresti, care pina mai ieri s-a numit DimSoft! Discutiile s-au purtat pe parcursul a mai multor luni, iar pe 25 iunie se va oficializa colaborarea. Vor sosi la Bucuresti pentru un eveniment de 5 stele presedintele Enrique Cerezo, directorul general Emilio Guttierez si directorul general al Fundatiei Atletico de Madrid, German Robles.

Este foarte important pentru fotbalul de copii si juniori din Romania ca un club aflat acum in mare voga a fost convins sa accepte o colaborare aici, prima din Europa! Pentru ca poate fi un semn bun si pentru altii! … Ramineti aproape!

Comunicatul de presă integral:

“Regal Sport Club București și Atletico de Madrid vor semna în data de 25 Iunie 2014 un contract de colaborare, cu scopul de a înființa și opera la București, în condiții de exclusivitate,  Academia de Fotbal  Atletico de Madrid.

Enrique Cerezo, Președintele Clubului Atletico de Madrid, Emilio Guttierez, Director General al clubului precum și German Robles, Director General al Fundației Atletico de Madrid vor fi prezenți la ceremonia de semnare a contractului de colaborare dintre cele două cluburi.

Academia de fotbal Atletico de Madrid de la București este primul proiect european de acest fel al clubului madrilen și se înscrie într-o strategie mai largă de expansiune internațională cu scopul de a promova valorile fotbalului spaniol precum și metodele de formare a tinerilor fotbaliști.

Despre Atletico de Madrid

În urmă cu 111 ani, pe 26 aprilie 1903, la inițiativa unor studenți ambițioși, a luat nastere Club Atletico de Madrid, sub îndrumarea primului președinte de club Enrique Allende. „Vicente Calderon” este stadionul echipei Atletico de Madrid, care are o capacitate de aproximativ 55.000 de locuri, motiv pentru care in anul 2016 clubul se pregătește să-și schimbe „locuința”, astfel că suporterii vor putea participa în numar mult mai mare la meciurile favoriților, „Estadio La Peineta” fiind viitorul stadion al madrilenilor, care va găzdui până la 70.000 de suporteri. Este de notorietate faptul că Atletico de Madrid este unul dintre cele mai mari cluburi din lume raportat la numărul de suporteri abonați la meciurile echipei, acesta ajungând chiar și la peste 65.000 de abonamente anuale. Atletico Madrid a fost de zece ori campioană în Primera Division (actuala Campioana a Spaniei !) și de 10 ori a câștigat Cupa Spaniei (Copa del Rey), dupa care au urmat victoriile din Cupa Cupelor în anul 1962, Cupa Intercontinentala în anul 1974, Europa League în 2010 și 2012, ajungând și în finala UEFA Champions League în 2014.

Una dintre victoriile însemnate ale clubului, a fost câstigarea finalei UEFA Europa League în fața celor de la Athletic Club Bilbao, partida care s-a disputat la București, pe Arena Națională în 2012 și pe care spaniolii de la Atletico au câstigat-o cu scorul de 3-0.

Despre Regal Sport Club București

Clubul a fost înfiinţat în septembrie 2011, cand, în urma unei selecţii la nivelul Bucureştiului, au fost aleşi jucători de fotbal cu vârste între 9 şi 12 ani. Primii 20 de jucători au urmat un stagiu de pregătire şi evaluare la Paris Saint Germain. Scopul înființării Regal Sport Club Bucureşti este promovarea educației fizice și a activitații sportive, în special in domeniul fotbalului, descoperirea, selecția, inițierea, educarea și îndrumarea tinerelor talente pentru practicarea sportului de performanță și participarea la competiții interne și internaționale, in conformitate cu reglementările și strategiile elaborate de Autoritatea Națională pentru Sport si Tineret și de Federația Română de specialitate. În prezent, Regal Sport Club Bucureşti are 110 jucători legitimaţi la următoarele categorii de vârstă: U9, U10, U11, U12, U14 si U15, acestea desfăşurând antrenamente de 3 sau de 4 ori pe săptămână, pe terenul Federaţiei Române de Rugby, aflat lângă Arcul de Triumf. Regal Sport Club București a reușit în scurta sa existentă rezultate remarcabile astfel că grupele de U11 și U12 sunt în prezent campioni municipali. Regal Sport Club București a participat la numeroase competiții internaționale, având rezultate deosebite : Spain Trophy 2012 (Barcelona, Spania), Estoril 2013 (Portugalia), Morlaix, 2013 și 2014 (Bretania, Franta), Belgrad 2014 (Serbia)“.

Mai multe despre DimSoft (acum Regal Bucuresti) scrise pe acest blog gasiti AICI .

Comentarii (32)Adaugă comentariu

abc (2 comentarii)  •  19 iunie 2014, 19:01

despre ce echipa este vorba? este privata?

radu draghici (1 comentarii)  •  21 iunie 2014, 0:33

aveti dreptate stimate domn. asta e fisa postului pt dinu gheorghe la astra , pt anghelache la dinamo , pt argaseala la steaua si lista poate continua. sunt oameni care au facut parte din cooperativa imediat dupa 90 , din structurile securitatii inainte de 90 si au anumiti oameni „la mana”!! atata timp cat acesti nesimtiti vor conduce echipele nu vom avea nici nationala de fotbal si nici echipe de club profesioniste!

Harneala Mihai (6 comentarii)  •  21 iunie 2014, 12:34

Da pe fitu de ce l-au dat afara de la Regal Bucuresti ? Chiar nu avea loc ? Sau din cauza combinatiilor ?
Dar oare cu adevarat cati din copii lui Regal au fost formati de Regal ? Echipele 2003 si 2000 au fost aduse se la Sportul si echipa 2002 mergeau antrenorul si directorul pe la turnee si cerseau la parintii copiilor din alte cluburi. Ba chiar si echipa 2002 a fost furata de la Ion Moldovan. Este oare ciordeala, ciricleala, dovada unor oameni educati si politicosi asa cum ii descrieti ? Nu multumesc.

Pitesteanul (1 comentarii)  •  22 iunie 2014, 14:23

Dani Coman a fost la un turneu in Germania si a avut rezultate bune.

Gogu (1 comentarii)  •  23 iunie 2014, 1:23

Bine ai zis Mihai… adevărul iese mereu la iveală 😉

Augustin Roman (437 comentarii)  •  23 iunie 2014, 16:13

1. Pe Matei nu l-a dat nimeni afara, ci n-a mai vrut sa mearga din cauza antrenorului Iulian Stavrica, care din punctul meu de vedere este foarte slab pentru acest nivel (cred ca e mai bun pentru a antrena juniori de la 15-16 ani in sus). Am sa revin pe tema lui Stavrica, caci am asistat uluit la multe momente penibile cu acesta personaj principal

2. Nu sint de acord ca se fura copiii. Grupele de la Sportul au facut un pas inainte venind la DimSoft, iar conditiile asigurate de acest club sint foarte bune, asa ca este normal ca sa fie un magnet pentru multi

3. Asocierea cu Atletico este o mare reusita, care arata ca se gindesc pasii pe citiva ani inainte

Harneala Mihai (6 comentarii)  •  23 iunie 2014, 16:45

Dle Roman, ma lasi. Adica matale, prieten la catarama cu belferii de la Dimsoft si nu reusesc aia sa il impuna pe Matei ? Hai ca pute rau de tot sa fim sinceri. toata planeta a auzit opinia belferilor de la Dimsoft. toti antrenorii de la toate cluburile din Buc vorbesc.
Dimsoft a avut posibilitatea sa inceapa de la inceput, adica sa creasca copii, dar a preferat sa aleaga copii gata pregatiti in alte parti. Copii de la Dimsoft au avut minim 3 ani de formare in alta parte pt cei mai mici si 6 ani pt cei mai mari. Cea ce au facut pana in prezent se numeste selectie, nu formare. Ca de acum inainte vor face altceva ? Poate. Ramane de vazut. Mi-am insusit fraza tau „copii au preferat„ si de acum inainte de fiecare data ca vad o ciordeala am sa spun ca „au preferat„.
Pana una alta Stavridu` e antrenorul de copii cel mai titrat din Romania. Mai grav, cei din urma lui sunt departe rau.

continuare (1 comentarii)  •  23 iunie 2014, 19:04

acest Harneala se recomanda singur: „sa inceapa de la inceput”, „copii de la Dimsoft”, „cea ce au facut”, „fraza tau”, „fiecare data ca vad”, „pe fitu de ce”, „din copii lui Regal”, „echipele aduse de la Sportul si mergeau antrenorul si directorul…”, „cerseau la parintii copiilor din alte cluburi”, „ciriceala” (cuvant nou). si aceasta performanta reusita cu doar 19 mini-randuri scrise. felicitari! esti de ras.

Rasu Mihai (1 comentarii)  •  23 iunie 2014, 21:37

@continuare
De ce te bagi ca musca-n fundul calului. Am vorbit cu tine sau cu romanul asta care a scris articolul ? Nu mai are loc lumea sa isi ia o injuratura din cauza ta. Daca erai atent am scris „ciricleala„ si daca ii intrebi pe mami si tati ai tai, cu siguranta ca te vor ajuta sa intelegi si argoul. Vezi unii sunt mai capabili sa inteleaga si argoul pe care si Eugen Barbu l-a folosit in cartile lui. Poftim, te rog ia si citesti Groapa. Dar probabil din stramtu-ti univers, vei buchisi de pomana. Fuga la dictionar. Multumesc pt. felicitari. Esti de plans si de jale. Pe de alta parte parca prin clasa a 1-a te-a invatat doamna invatatoare ca dupa `punct` se incepe fraza cu litera mare. Sau poate nici clasa 1-a nu o ai ? Macar de ai avea cei 7 ani de acasa si tot ar fi un castig.

Dan (6 comentarii)  •  24 iunie 2014, 6:44

Curios de tot,in primul rand „Academia Atletico Madrid”…daca parintii nu sunt informati,presa ca intotdeauna….MINTE,NU EXISTA ACADEMIA ATL MADRID,REAL MADRID,RAYO VALLECANO,GETAFE,BARCELONA,etc.,acestea ca si multe altele din Spania sunt CLUBURILE DE FOTBAL reprezentate prin CANTERE,iar mai sus scrie ca va veni German Robles,acest domn este presedintele Fundatiei Atl Madrid,toate echipele mari,AU FUNDATII in toata lumea,inclusiv Africa,Asia s.a.m.d,domnilor din presa NUMAI MINTITI,din aceste fundatii nimeni nu a ajuns la echipele de care apartin,deci este FUNDATIA ATLETICO MADRID,referitor la Iulian Stavrica va spun 2 lucruri importante:1-Iulian Stavrica a fost antrenor la echipa Villareal(la echipa nu la fundatie)2-din mana acestui domn antrenor,avem un CAPITAN de echipa la cantera lui Getafe…MULTUMESC

Neutru (3 comentarii)  •  24 iunie 2014, 13:41

Buna ziua!
Sunt un apropiat al conducerii celor de la Regal Sport si pot sa confirm ca German Robels (președintele Fundatiei Atletico Madrid), va face parte din delegatia care va sosi la Bucuresti, alături de Enrique Cerezo (președintele clubului Atletico Madrid), Emilio Gutierrez (directorul sportiv) si Juan Aguillera ( directorul Academiei Atletico Madrid).
Scopul lui German Robles este acela de a initia un parteneriat cu o universitate din Bucuresti, in domeniul managementului sportiv si al medicinei sportive.
De aceea, dincolo de speculatiile care se pot face pe marginea acestui subiect, din punctul meu de vedere, parteneriatul cu Atletico Madrid este o oportunitate, iar generatiile noastre de tineri cu potential sportiv merita si o cultura pe masura.
Conform intelegerii dintre reprezentanții celor doua cluburi, seful centrului de copii si juniori va fi un antrenor spaniol care va impune metodologia de pregătire a lui Atletico Madrid. In plus, in fiecare vara, antrenorii romani vor efectua stagii de pregătire la clubul Atletico Madrid.

Harneala Mihai (6 comentarii)  •  24 iunie 2014, 14:54

@Neutru

Esti gen ? Ca geniu nu te-am vazut iesind din lampa. Atletico, Real, Barcelona in Spania, Inter, Juve, Roma in Italia asemeni celorlalte echipe mari si medii din toata Europa, au ca parteneri, pentru echipele lor de copii, zeci de echipe mai mici de pe langa orasele lor. Atletico are cel putin 20 de astfel de echipe. In aceste echipe, se ruleaza zeci de mii de copii, sau poate chiar suta de mii, fara ca nici macar unul sa nu ajunga la Atletico. Asadar, rog geniul sa nu ne mai `abureasca`. Noi nu suntem capabili sa dam jucatori buni nationalei si privim CM doar sa vedem si noi talente pe care le scot altii. Asadar geniule nu te mai freca pe lampa. Doar am vazut bine ca cei mai titrati jucatori romani joaca prin Cecenia, sau echipele candidate la retrogradare din Spania. Noi vom ajunge noi sa dam jucatori la campioana Spaniei cand imi voi vedea eu ceafa. Pana atunci, invit copii sa dea de o parte perdeaua de fum a `neutrului` si largeasca lotul de copii si juniori al acelor echipe din Europa, care au deja o traditie si competente in educarea lor, demonstrate prin castigarea titlurilor europene si mondiale.

Neutru (3 comentarii)  •  24 iunie 2014, 15:50

No comment!!!

Augustin Roman (437 comentarii)  •  24 iunie 2014, 15:51

1. Dan – eu ce zic (citeste comentariul), omul nu e potrivit pentru grupe mici de copii si-ti pot da foarte multe argumente in acest sens. Pentru grupe mai mari ori seniori e posibil sa fie ok

2. Nu are rost sa va certati. Exista regulamente dupa care juniorii trec de la un club la altul si este ok atita timp cit se respecta acestea

Abureala Francisc (3 comentarii)  •  24 iunie 2014, 22:05

Nu ne certam Gusti, doar ne dam cu parerea. Ce regulamente a respectat Regal cand a avut jumatate din copii din lot legitimati la alte cluburi mai bine de 2 ani ?

Dan (6 comentarii)  •  25 iunie 2014, 6:29

Gusti,eu am citit si am comentat despre Cantera clubului si Fundatia clubului care este o foarte mare diferenta,iar referitor la talentul copiilor nu am ce sa zic de acesti pusti minunati,dar nu antrenamentele in totalitate sau numele clubului conteaza cel mai mult,ci in primul rand psihicul copilului,de ce spun asta?din „N” motive,1 acum un an au jucat contra Rayo Vallecano,vezi rezultatul,la care parintii cat si antrenorii au spus citez „foarte disciplinati in joc spanioli”deci mental sunt la pamant,2 o echipa romaneasca are nu doi antrenori ci 22,nu ai sa vezi in spania cel putin ca striga sau da indicatii cineva in teren in afara antrenorului,nu ai sa vezi parinte sa ceara socoteala,de ce sau cat sau cum a jucat copilul,etc,deci……..

Dan (6 comentarii)  •  25 iunie 2014, 6:49

apropo Gusti ce spunea un domn mai sus „nu avem nationale”tie cum ti se pare ca presa sa ridice in slavi in asemenea hal pe Patrick Petre sau Ianis Hagi?daca acest Patrick Petre a debutat la dinamo si intr.un amical la varsta asta inseamna ca Nicusor Craiu de la Real Madrid trebuia demult sa fie la nationala mare,sa fim seriosi,asa vom sta ani buni in fata televizorului atat la Mondiale cat si la Europene,credeti d.voastra ca noi nu vedem ce rezultate BESTIALE au nationalele de juniori,care au in teren 6-8 jucatori de la academia hagi,deci!!!!vom vedea mai tarziu daca am sau nu dreptate cu Ianis si Patrick … MULTUMESC

Contabilul (3 comentarii)  •  25 iunie 2014, 13:28

@Dan
Daca scoatem partea (i)mobiliare (imobile si terenuri), la Regal s-au investit mai multi bani decat la Academia Hagi. La academie, investitia se va apropia de amortizare, deoarece a inceput sa dea roade. Sa vedem si la Regal cand va fi cazul ? Peste 10 ani cel putin, daca nu se va desfiinta. La Regal se papa bani grupa mare, pe spatele patronului, pe care il aburesc toti directorii si falsii asociati cu tot felul de scheme una mai aburitoare ca alta. Scopul lor este strict personal si se reduce la odraslele lor si la ifose de oameni frustrati, care vor sa arate ca sunt si ei parte a lumii bune si ca desi nu au posibilitatea sa isi trimita copii la Atletico, vine Atletico la ei. Cand spun posibilitati nu ma gandesc in mod special la bani, ci la capacitatea unui copil de a reusi sa dea teste, sa le reuseasca si sa se integreze intr-un club strain dintr-un campionat superior. Dar nici partea materiala nu este de neglijat in aceasta ecuatie, deoarece a lasa copilul singur in astfel de univers, inseamna sa il condamni la un esec grav pentru dezvoltarea lui, iar povestioarele ca a venit Realul si a luat un copil pe bani din Romania, ca le da de munca parintilor am tot auzit, dar nu am nici un nume concret. Ce sa caute Realul in Romania cand ei au o arie de selectie de copii care se integreaza urgent, la Madrid, de la cluburile lor satelit.
La Regal inceraca sa isi faca mana niste neprofesionisti, o parte din echipa directorilor. Iar acest lucru, se reflecta in cheltuielile inutile de exemplu refacerea jocurilor de tricouri, deplasari inutile si costisitoare s.a. O alta dovada a neputintei este rulajul extrem de mare al copiilor. De exemplu astazi, cu exceptia copiilor de directori nu mai este nici macar un copil cu care Regal a plecat la drum si garantez ca au fost indepartati copii foarte buni, care faceau umbra copiilor de directori. Asta este un amestec de oportunism si incompetenta. Cum sa recrutezi copii, pe care sa ii arunci ca pe o lamaie stoarsa ?
Putem spune ce vrem de Academia Hagi, dar deocamdata de acolo au iesit niste copii in fotbalul mare. Este prea devreme sa analizam performantele lor. Daca macar cativa confirma in Liga 1 de la noi, tot este ceva. Si se pare ca sunt pe calea cea buna.

Nad (3 comentarii)  •  25 iunie 2014, 13:34

@Dan
Antrenorii ca si copii trebuie sa posede un psihic puternic. Cum fac cei care evolueaza pe un Lia Manoliu plin pana la refuz cu 50.000 de antrenori care ii umplu frigiderul antrenorului, jucatorilor si familiei lor. trebuie facut saltul de la 22 de antrenori la 50.000 de mii.

Job Sik (1 comentarii)  •  25 iunie 2014, 21:18

Domnule Roman am inteles ca au venit si au semnat cei de la Atletico si aduc cu ei oameni din fotbal. Asadar fara oameni din fotbal nu se poate cladi nimic. Ce sa faci cu un popicar, 2 snoocarari ? Ce sa le explice ei copiilor din punct de vedere tactic daca el nu a avut ocazia sa asimileze ceea ce a devenit o competenta ? Asadar, printre randuri, Regal recunoaste ca nu avea aceste competente pe care le-a cumparat pe bani grei. Iar asta intareste ce spunea contabilul cu banii investiti. Deci `nu multumesc` era probabil nejustificat de teama unui directoras incompetent care s-a vazut cu ciolanul in gura 😉

anonim (2 comentarii)  •  26 iunie 2014, 15:23

Un club in Romania nu poate fii mare daca nu are dusmani, la cate rautati se spun se pare ca avem in sfarsit un club mare la nivel de copii si juniori; cat despre antrenorii inainte de ai lua acest club de la Sportul toata lumea se batea pe ei; in ceea ce ii priveste pe jucatori nici nu aveau cum sa fie crescuti de Regal Club pt. ca este un club tanar, dar ei reprezinta munca antrenorilor Sportului de 6 ani, munca pe care in ultimi 2 ani si ceva Siman a „uitat” sa o plateasca.

Francesca Evita Peron (2 comentarii)  •  26 iunie 2014, 18:56

Nimeni nu a negat ca Regal nu este pe cale sa devina un club mare de copii si juniori. A spune adevarul, nu insemana a fi dusman. Asta e o hiba ramasa de vremea securistilor : `gandirea unica`. Daca era un club mare, Regal nu se refuza. Sunt cativa prin Bucuresti, care se tot lauda ca au dat reject la oferta de colaborare pe posturi de directori. Ba chiar si cativa pusti au refuzat sa joace pt Regal. Pana acum, Romania nu a stat in Regal sa dea copii la loturile de copii si juniori. Ba chiar era un diliu care zicea ca toata strategia Regal a facut-o el, inclusiv nume, sigla s.a. pe moka. Se dadea mare, ca a fost pe la Liverpool. Un cretin. Dar argumentele aduse de acest poet, sunt puternice si cam inclina balanta in favoarea lui si atunci `dusmanii` si `cei mari` despre care vorbesti sunt exact invers decat sustii ANONIMULE.

minona (6 comentarii)  •  26 iunie 2014, 19:13

Hienele, urate lighioane, au obiceiul sa roada la oasele celor dusi. Siman nu a `uitat` sa ii plateasca ca nu statea nimeni sa crape de foame, ca oricum ne le facea nimeni statuie. Precum sti, anonimule, antrenorii aveau un rol mai larg decat de a antrena. Ei se ocupau si de logistica grupei lor de copii : cantonamente, echipamente. Romania stie sa functioneze, exact cum a functionat mereu. Oamenii au `supravietuit`6 ani cum spui tu, dovedind nu numai aptitudini foarte bune de antrenori, dar si calitati deosebite de manageri pentru ca au facut din rahat bici, contrar unor manageri de la Regal care au facut din aur in ligou, trosc. Nu de grija lor i-a luat Regal.

Lache (1 comentarii)  •  26 iunie 2014, 19:16

Nimeni nu a criticat Regal. Se subliniaza doar un amestec de incompetenta, invidie si oportunism al unor directori ai Regal. Nimic mai mult.

anonim (3 comentarii)  •  26 iunie 2014, 21:10

Fata de cine?

Iasmin (2 comentarii)  •  26 iunie 2014, 21:35

Pt minora…antrenorii nu luau ei banii de cantonamente,părinții plateau direct la locatia respectiva toată treaba iar de transport de ocupau tot părinții-unii dintre ei erau și sunt si acum șoferi pe autocare;cât despre echipamente,le-au comandat la o mămica-dna Dragomir iar restul de echipamente si le-au cumpărat si inscripționat din Decathlon iar mai târziu ultimele echipamente le-a comandat dl. Oreviceanu,părinte la o grupa de copii,asa ca nu mai spune-ti cu subînțeles ca omenii trăiau de pe urma acestor cantonamente si echipamente,ei erau si sunt încă profesori de sport-asa ca aveau din ce trai,insa asa suntem noi-Invidiosi pe unii oameni pt ca noi nu putem sa ne descurcam la fel ca ei in astfel de situații.

minona (6 comentarii)  •  26 iunie 2014, 22:56

Iasmin
Ziceam
Oamenii au `supravietuit`6 ani cum spui tu, dovedind nu numai aptitudini foarte bune de antrenori, dar si calitati deosebite de manageri pentru ca au facut din rahat bici.

Mai departe stim exact ca erau profesori de sport ca o mare majoritate a antrenorilor de copii. Stim exact si salariul unui prof si iata de ce ii felicit si ma inclin.

minona (6 comentarii)  •  26 iunie 2014, 23:00

anonim

fata de ei insisi. fata de perna. si fata de foarte multe alte fete. adica fete – fete 🙂

STEFAN (2 comentarii)  •  27 iunie 2014, 10:39

2 intrebari: Academia Atletico Madrid pe structura REGAL Sport Buc. sau Academia Regal Sport Bucuresti pe structura Atletico Madrid? Si ce reprezinta „structura”?

vasco (27 comentarii)  •  28 iunie 2014, 16:39

HM!!!Cred ca spaniolii astia nu au auzit ca pe piata este si marele rege,care are un”proiect pentru binele fotbalului romanesc…”bla,bla…si au venit sa-i strice ploile…Desi nu sunt rapidest,remarc si apreciez numirea in staf a lui Moldovan,un om serios.Succes!Ca de smecheri romani de la grupele de copii si junior care iau spaga de la parinti ne-am saturat .Poate iese ceva,desi de obicei strainii isi iau jucariile si pleaca intr-un final.

Mucea (1 comentarii)  •  29 iunie 2014, 21:39

@STEFAN
Structura, pai ce oare sa fie Fane ? Tre` sa fie ca la casa matale, ca daca nu e, nu sta in picioare si se `ce totul la vale. Consultatii intre 20.07 si 20.08.

Flocea (1 comentarii)  •  29 iunie 2014, 21:56

@vasco

Doar noi fi tu Vasco da Alfa fratele lu` alalaltu`. Insusi numele Regal Sport Club a fost dat de un om deosebit de tare, pentu a indica ca adevaratul rege e el, nu altul. Asadar, te rog fara romanisme, cu cat mai multe academii, cu atat mai bine pentru viitorul (nu c-ta) fotbalului romanesc care inca nu a ajuns la Gama din pacate. Cand a castigat Steaua CLul, daca venea Atletico sa ii roage pe Steaua sa faca partenariat, isi luau o mare flegma. Ca sa vezi si tu ce am ajuns sa ne masturbam, ca vin la noi unii care erau predispusi natural sa faca mai putina performanta decat noi. De ce ? Va invit sa imi explicati de ce ?

Comentează