Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare: FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off. FC Botosani este calificata in sferturile Cupei! FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Regal Atletico Madrid de Bucuresti – academia de juniori care a vandut 31 de jucatori in 2017!

La nivel de seniori, singurul club pozitionat clar ca „pepiniera” de jucatori este Viitorul lui Gica Hagi. Organizarea gruparii din Constanta urmeaza pasii corecti ai strategiei pe care Regele nu ezita niciodata sa o spuna, indiferent ca ia campionatul sau joaca […]

...

Ce inseamna un meci la FC Miami!

M-am intors dupa aproape 3 saptamani petrecute la Miami cu sentimentul ca, aici, la noi in Ro, am ramas cam in urma fata de cum evolueaza lucrurile “afara”. Ca gandim in mic si ne focusam mult prea mult pe pilonul […]

...

Posibila frauda la candidatura pentru sefia AMFB!

A fost admisa candidatura lui Sandu Viorel, desi nu a condus o comisie permanenta a FRF, conform statutului Federatiei!

Permalink to Posibila frauda la candidatura pentru sefia AMFB!
joi, 14 ianuarie 2016, 9:45

Pe 28 ianuarie vor fi alegeri la AMFB pentru functia de presedinte. Ultima actiune a fost de pomina. Vasile Avram, acum in puscarie pentru dosarul mita in fotbal, s-a reales din „virgula”, speculind printr-o fraza facuta smecheros atitudinea de „ghiocei” (cap plecat) a membrilor din sala!

Nici de aceasta data lucrurile nu par a se juca fair. Unul dintre candidati, fostul arbitru Viorel Sandu, cel caruia prin 2006 adevarata Universitatea Craiova ii cerea excluderea din arbitraj, pare ca a inselat vigilenta comisie de validare condusa de Adrian Ghica si din care au mai facut parte Florentina Enache, Paula Pirlog si Elena Voicu.

Despre ce este vorba, pe scurt:

AMFB a publicat pe primitivul sau site conditiile de validare a candidaturilor (click  aici) in care se arata ca daca vrei sa-ti depui dosarul este obligatoriu sa fi avut o functie intr-o comisie permanenta a FRF/LPF/AMFB mai bine de 4 ani. (foto)

conditiiamfb

In statutul FRF (vezi aici articolul 41), aceste comisii sint foarte bine detaliate (foto):

 

Screen Shot 2016-01-25 at 21.02.21

Ei bine, candidatul Sandu Viorel a declarat pe propria raspundere ca de mai bine de 4 ani a fost presedintele comisiei de disciplina a arbitrilor, din cadrul CCA (foto) , comisie insa care nu se incadreaza ca fiind permanenta, conform statutului FRF (foto sus)!

sanduviorel

Acum, la cum ne-a obisnuit AMFB, eu nu cred ca astfel de greseli sint intimplatoare sau din neatentie. Pentru ca, pe linga doza mare de incompententa cu care a fost gestionat fotbalul bucurestean de catre AMFB, intotdeauna acolo s-a „condimentat” si cu multa smecherie si interese de gasca!

Eu sper ca afiliatii sa se trezeasca si sa nu mai lase fotbalul bucurestean pe mainile unor incompetenti! Competitiile de juniori sint praf, nu exista nici o strategie de dezvoltare astfel incit cind acesti copii termina junioratul sa poata face pasul catre o echipa de seniori (pentru ca fotbalul bucurestean are o singura reprezentanta in esalonul 2 – Rapid – si doar 3 in divizia C!!!), iar bazele sportive moderne lipsesc cu desavirsire.

Este timpul ca existenta aceasta la mica ciupeala sa se termine, caci, Dumnezeule, este vorba de fotbalul din Capitala Romaniei, care are milioane de locuitori si potentialul cel mai mare de posibili sponsori!

Asa ca, dragi alegatori, nu mai votati trecutul, incercati sa votati pentru viitor. Pentru prima oara in ultimii 20 de ani aveti soarta in mainile voastre, desi trecutul inca-si strecoara tentaculele promisiuniilor mincinoase printre voi.

Curaj!

Comentează