Gusti Roman

Am pasit in gazetaria sportiva in 1995 si am parcurs pas cu pas etapele ei, din era printului in era digitala

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Gusti Roman
Marti se va lansa Dieta cu ciocolata, o carte de nutritie in care Diana Artene explica si principiile unei activitati sportive sanatoase

Diana Artene lanseaza marti, 18 mai 2021, impreuna cu editura BookZone, probabil cea mai bine informata carte de nutritie: Dieta cu ciocolata. Diana Artene este doctor in nutritie oncologica, cu dubla licenta in fiziokinetoterapie si nutritie-dietetica, master in stiintele nutritiei […]

...

LPF cere redeschiderea stadioanelor, dar in conditii de siguranta! O initiativa foarte buna, care merita macar discutata!

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a anuntat ieri pe facebook ca a cerut MTS sa analizeze posibilitatea deschiderii stadioanelor: „Intrebare fara raspuns: de ce partiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt inchise? Ambele sunt facilitati sportive. […]

...

10 intrebari pentru Ovidiu Burca dupa Snagov – Rapid 3-2

Sincer, stiind povestea echipei din Snagov, citind despre antrenorul ei, acuzat la randul sau de meciuri trucate,si vaznd cotele dinaintea meciului direct cu Rapid (12 la 1 solist, 25 la 1 pauza, 1 final), victoria gazdelor 3-2 (2-0) mi s-a […]

...

Mesaj pentru Ionuț Lupescu!

Draga Ionut! Ultimii ani ai carierei tale iti dau dreptul de a fi privit ca un candidat ideal pentru alegerile FRF din aprilie. Esti sobru, serios, dedicat fotbalului si ai acumulat o experienta interesanta in structura de conducere a fotbalului […]

...

Cum mi-a redat Botosaniul sentimentele de suporter!

Constatare:

FC Botosani a fost permanent in top 7 in clasamentul primei ligi in acest sezon si pastreaza sanse matematice la play off.

FC Botosani este calificata in sferturile Cupei!

FC Botosani a vandut in acest sezon de aproape 1,4 […]

...

Incidentul rusinos de la CSMS Iasi ar trebui sa-l demita pe Florin Prunea!

Un antrenor de la juniorii lui CSMS Iasi isi bate cu salbaticie elevii, iar Prunea, seful clubului, spune ca asteapta ca altii sa-si asume responsabilitatea

Permalink to Incidentul rusinos de la CSMS Iasi ar trebui sa-l demita pe Florin Prunea!
marți, 3 noiembrie 2015, 3:34
Screen Shot 2015-11-03 at 15.07.14

explicatie foto: priviti cum Liviu Petrache il loveste cu salbaticie pe pustiul de 16 ani, iar colegul sau nici macar nici nu tresare!

Video:

Intai priviti imaginile video. Apoi inca o data. Si inca o data! Animalul deghizat in antrenor de fotbal loveste cu bestialitate un copil de 16 ani. Priviti inca o data imaginile. Observati ca este observat de colegul sau, care nu are nici o reactie. Animalul, caci om cu constiinta si gindire nu poate fi, se numeste Liviu Petrache si ar trebui sa ii invete fotbal, si nu numai, pe juniorii de 16 ani ai lui CSMS Iasi.

CSMS Iasi este o umbra-clona a unei pagini de istorie a fotbalului romanesc: Politehnica Iasi. Este un vehicul de imagine al unui primar anchetat, este un club condus de alt personaj violent in limbaj: Florin Prunea, care nu cu multa vreme in urma aparea la microfonul unei televiziuni scandind „M..e Steaua” si amenintind suporterii ca le pune 20 de milioane biletul de intrare.

Dupa scandalul iscat de acest filmulet, ce credeti ca a spus Prunea? „Astept ca cei care l-au sustinut sa isi asume responsabilitatea”! Aceasta este reactia unui personaj care dupa ce a pus ghetele in cui a avut un parcurs mult prea alert fata de priceperile sale, in nota politicienilor care au distrus aceasta tara. A pozat intii ca lider de sindicat in fata fotbalistilor pentru ca la prima ocazie sa sara in barca patronilor. Apoi i-au fluierat dosarele arbitrilor pe la urechi si zanganitul catuselor puse sefilor CCA, dupa care s-a aciuat la Iasi in functia de presedinte. Un sef de club caruia nu-i pasa dupa reactia sa de ce se intimpla la copii si juniori si care in fata unor imagini incredibile spune senin: „le-am zis sa aiba grija ce fac acolo”.

Parerea iesenilor despre Prunea a fost explicit spusa de editorialistul Sorin Bocancea in Adevarul: „Dumneata faci parte dintr-un fenomen ce a crescut îngrijorător în ultimii 25 de ani: adunarea mitocanilor în tribuna oficială. O parte dintre ei au mai fost strânşi de justiţie, dar o parte tot mai sunt acolo, pe banii noştri, şi ne scuipă coji de seminţe în cap. Eşti printre ei. Să-ţi fie ruşine!” (citeste aici tot editorialul).

Priviti imaginile video. Apoi inca o data. Si inca o data. Nu demisia acelui antrenor rezolva problema, ci demisia sefului clubului! Daca fotbalul iesean ar avea un conducator priceput si onest nu ar mai fi acum aratat cu degetul.

Acuzatii grele la adresa lui Prunea

Catalin Abalasei, fost sef Centru Copii si Juniori CSMS Iasi, despre Prunea: „A venit la Iasi doar ca sa-si umple buzunarele, nu ca sa ajute fotbalul local. In 4 ani a adus la club 135 de jucatori si a promovat doar 2 fotbalisti de la centrul de juniori. Au fost unii care au evoluat doar 10 minute si au incasat niste sume de ti se zbirleste parul. Iar o parte din bani s-au dus pe la impresari, pe la Prunea” … „Cam cit de slab si de indolent poti sa fii ca si conducator incit sa nu nimeresti macar un jucator de care sa fie interesat un club mai mare, sa-l poti vinde la un pret bun pentru CSMS? Si cum e posibil ca Prunea sa incaseze prima de reinstalare de 30.000 euro in vara, cind si-a prelungit contractul?!”.

 

Comentarii (2)Adaugă comentariu

vasco (27 comentarii)  •  4 noiembrie 2015, 6:42

Prune nu e decat un papitoi,manelist ,un smecher de mahala cu pretentii de „domn”,la ce va asteptati de la el?

filip (1 comentarii)  •  8 noiembrie 2015, 20:50

Sunt din Iași, am copil la fotbal,vorbesc în cunoștință de cauza: Abalasei este un oportunist,interesul personal este cel mai important pentru el…caracter deficitar,asta ca sa fiu elegant.

Comentează