Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Bunul-simț merită o carantină, nu FCSB!

Liderul a învins și a convins. Nu doar pe Astra, ci pe toți naivii care ne mai închipuiam că nu poți fi mai presus de lege

Permalink to Bunul-simț merită o carantină, nu FCSB!
duminică, 17 ianuarie 2021, 8:21

FCSB a câștigat meciul cu Astra după un final cu 12 minute magice, în care au strălucit Dennis Man și Tănase.

Ei au și marcat golurile victoriei, reușite care amintesc de vremurile de glorie ale echipei care odinioară se numea Steaua. Se muncește cu spor la antrenamente, cantonamentul în Turcia a fost o reușită, un exemplu de organizare meticuloasă. FCSB merge ca un ceas elvețian, iar adversarii tremură.

Sigur că se poate scrie așa, în registru de Cântarea României, despre liderul Ligii 1. Unora, suporterilor roș-albaștrilor, li s-ar părea firesc.

Paranteză. Osanalele din timpul comunismului au fost posibile cu larga participare a publicului de pe întreg cuprinsul țării. Patronul însuși ar intui în spatele acestor rânduri îndrumarea îngerilor.

Se poate scrie și altminteri, dând cuvântul faptelor, dar asta, tot în viziunea lui Becali, înseamnă să te pui în slujba forțelor Răului.

Directoarea și îngerii

Doamna Oana Nicolescu, director al Direcției de Sănătate Publică București, s-a lăsat pe mâna îngerilor care au organizat cantonamentul de la Belek. Și simulacrul de meci amical internațional, în fapt o șușanea organizată pe genunchi, mai mult ca să închidă gura gesepeului.

Astfel, doamna șefă a DSP București a luat decizia că FCSB nu trebuie să intre în carantină după stagiul de pregătire în Turcia, zonă galbenă din punct de vedere epidemiologic. Deși era clar că FCSB nu îndeplinea niciun criteriu care ar fi scutit-o de carantină, Nicolescu a hotărât altceva.

De ce? Pentru că poate, asta a certificat-o însuși Raed Arafat, practic șeful doamnei. De ce poate fără să dea socoteală nimănui? De-aia! Și de ce a ținut să poată doamna doctor Nicolescu? Aici las să vă zburde liberă imaginația. La fel ca râsul, face bine.

„Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020” este motivarea pe care șefa DSP București a trimis-o ziarului.

Umoristul Tănase

Și cu asta, basta! Doamna i-a făcut scăpați pe Florin Tănase și compania, iar Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a emis un comunicat precizând că n-a purtat niciun dialog cu Becali, fără însă să îi dea numele. Ne-am liniștit. Toate sunt la locul lor, în litera și spiritul legii. Păi, nu?

Așa că umorul a atins cote mai înalte decât temperatura amicalului FCSB-Kemerspor în momentul în care căpitanul Fl. Tănase, după două goluri în poarta Astrei, a subliniat dificultățile trecerii de la temperaturi blânde la gerul aspru cu care i-a întâmpinat patria. O perspectivă nouă.

Deci cei de la FCSB nu doar că nu și-au creat vreun avantaj mergând în Turcia, ci dimpotrivă, suferă din cauza schimbării climatice.

Cei cu moț și cei fără

Acum că faptul e consumat, s-a așternut tăcerea ca omătul peste protestele oricum firave venite de la CFR și Craiova. O șmecherie poate genera un răspuns în aceeași notă al celorlalți, v-ați gândit la asta?

Simt că nu rămân nici ei datori, trebuie să clocească ceva. Corectitudinea? Cine are nevoie de marfa asta fără gust? Principiile? Cum să te încurci de ele?

Fiindcă până la urmă ce pute în toată povestea nu este improbabilul avantaj sportiv pe care și l-a creat FCSB cu acest stagiu în Turcia, ci ideea că unii sunt mai cu moț decât ceilalți.

Că unii își pot permite să dribleze reguli și legi, în timp ce fraierii le respectă. De aceea îngroparea cazului și uitarea care deja s-a așternut sunt la fel de nocive ca întâmplarea în sine.

Mergând pe ideea de bază – săritul cozii, mersul pe scurtătură, înșelătoria vândută ca istețime, invocarea excepției ca normă umană – risc un pronostic.

Pe pariu că perlele lui Becali se vor vaccina anti COVID 19 peste rând, cât mai curând posibil? Îmi acord o cotă foarte mică la pariul ăsta. Similară cu nota pe care o merită articolul acesta răutăcios.

Comentarii (60)Adaugă comentariu

napoca (8 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:02

=))))bun articol!!As adauga :Palmaresul deținut de CSA Steaua: 21 de titluri de campioană în Liga 1 ,20 de Cupe ale României ,4 Supercupe ,1 Cupa Campionilor Europeni ,1 Supercupa Europei .....Palmaresul deținut de FCSB: 5 titluri de campioană, 3 Cupe ale României ,2 Supercupe, 2 Cupe ale Ligii .. cupa Kebab 2021

Sorin (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:05

Vorbesti de dreptate, dar nu ai prea fost cand s-a impartit. Daca erai, vorbeai si de UTA care a fentat in acelas fel regulamentul, au si ei acelas mot. Dar din pacate se vede inca o data ca nu te intereseaza dreptatea ci doar sa lovesti in Fcsb.

Silvio (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:06

Nu ar zice nimeni ca e un articol rautacios, daca s-ar mentiona si numele UTA, care s-a intors dintr-o tara care se afla pe lista cu zona galbena la acel moment, si s-a folosit de EXACT aceeasi exceptie legata de competitie sportiva. UTA a fost mai cu mot? Da, si tocmai ei au creat precedentul care le-a dat idei celor de la FCSB de a juca un amical in Turcia.

Sorin (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:07

Dupa logica ta ar trebui sa sara randul la vaccin si cei de la UTA.

unulaltul (8 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:14

Si eram pornit sa-ti spun ce meriti, si deja imi curgeau prin minte randurile pe care aveam sa le astern aici, pe pagina. Intr-un moment de relaxare mi-a alunecat privirea pe poza ta, apoi mi-am adus aminte ca esti un dinamovist si la final, ca postezi bazaconii pe GSP si bati campii pe la Digi sau pe unde mai esti invitat. Asa ca mi-am spus: *** ce sa-i mai spun eu, ce sa-i mai reprosez, cand el saracul este OBLIGAT sa traiasca zi de zi cu EL insusi. Asa ca te las in plata Domnului si nu-ti mai zic nimic, pana la urma voi existati, voi sunteti reali si chiar aveti dreptul sa va exprimati in public.

Bitza (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:18

De la un dinamovist frustrat, nu ma astept la alceva…dacat sa critice Steaua sau FCSB, ii poti spune cum vrei! Cand jucau cu juniorii, ca nu aveau efectiv din cauza COVID-ului nu ai zis nimic...altora li s-au amanat meciuri din acelas motiv...De-aia nu va ajuta Doamne Doamne… sunteti numai venin...

Simeone (2 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:23

Evident ca se vor vaccina, cu vaccinul rusesc importat de Becali.

Ionut (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:24

Un articol de 2 lei, ca si editorialistul!

Vrabie vasile (2 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:25

Tin sa adaug si EU o rautate Domnul cu oite multe are probabil in gena lui faptul de a insela pe toata lumea cred ca inclusiv pe mama lui el daca face o afacere si nu face si ceva penal se bate singur cred ca este masochist la legi

Sab (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:26

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod (270 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:27

Foarte corect...osanale au existat nu pentru ca cineva ne forța, ci pentru ca erau in trecut și exista si-n ziua de azi, în fiinta noastră...in rest, șmecherie de tip dâmbovițeano-pontic...deci, cine-i corect, devine imediat prost in mentalitatea lui Becali...

Ghionoaia (2 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:28

Cota 0, ar trebui sa aduci bani de acasa pentru *** asta de articol, atata tam tam pt un cantonament de cateva zile, transport cu charter si hotel inchiriat in exclusivitate. UTA trecand granitele in acelasi scop sportiv dar na, nu e vorba de Becali , nu vinde subiectul, nu e trafic pe comentarii. Sunteti deja ridicoli.

gogu (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:28

*** Geambașule..de ce *** ești atât de ofticat? ***

Kellerman (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:29

Domnule Geambasu aveti dreptate dar ar fi bine sa scrieti tot cea ce stiti despre toate invirtelile care le face acest patron cu concursu FRF: LPF si DSP : Atata timp cat nu va disparea coruptia din Romania nu vom ave nimic ,niciun sport nu va performa , nici Fotbalu acest sport este in metastaza sau moarte clinica ,legile sunt facute numai pentu cei slabi si neputinciosi . Nu vedeti ca nici, un club din Romania cand joaca in cupele europene nu trece mai sus de turu 2 sau3 am ajuns la coada Europei . Daca un club din orice tara a Europei facea ce a facut FCSB era bagata imediat in carantina iar acea doamna destituita si cerceteta . Intucat aceasta echipa (clona) evolueaze in tara tuturor posibilitatilor (coruptie) nu trebuie sa ne mire ca nu avem sport de performanta .Ps un suporter al sortului Romanesc va scrie aceste randuri scarbit de ce se intampla cu sportu Romanesc.

Sab (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:29

Esti nebagat in seama si articolele tale de 2 bani nu justifica salariul mic pe care il ai. Probabil d-asta esti si asa frustrat... jenantule

ionescu (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:33

ba nu, ba nu, articolul merită o nota mare!

Andy (18 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:35

Pun pariu ca nu o sa mai citesc nimic scris de tine.

Claudiu (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:41

Sa vorbești Intr o singura direcție asta arata câtă răutate și cât negativism este împotriva FCSB ului. Toți ochii sunt ațintiți către ei, foarte puțin s a vorbit despre UTA, care a fost exact prin aceași problema, zona galbena amical. Poate ar trebui sa fim mai buni unii cu alții și să gândim mai pozitiv , poate..

Balaur (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:48

Uite ca mai sunt si ziaristi care gandesc si au curaj sa scrie adevarul! Bravo!

Gurzun Ionel Alexandru (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:49

Domnule Geambașu, eu știu că sunteți dinamovist și de aceea vă întreb: Credeți că va face liga 40 de echipe sau oricâte va fi nevoie doar să nu retrogradeze Dinamo? Eu cred că toate echipele puteau pleca să joace amicale sau competiții și mi se pare normal. Craiova a jucat în zonă galbenă la Buftea, iar UTA a fost la Szeged, deci și CFR putea merge dacă vroia. Dinamo mai puțin că nu are bani nici măcar pentru încălzirea stadionului. Eu măcar sunt suporter subiectiv. Țin cu Steaua sau FCSB cum îi spuneți dumneavoastră, dar ziariștii ar trebui să nu arate că țin fățiș cu o rivală.

UnSpecator (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 21:49

Poti sa fi mai pe fata impotriva FCSB-ului? Nu sunt fan, pur si simplu un specator care s-a saturat de mocirla din fotbalul nostru, intoxicata si mai mult de reporteri care au agende si afinitati. Ca tot esti asa topit pe FCSB, de UTA ce mai zici? Nu vad nicun articol pe tema asta. Dar de CSU care a luat trenul catre amical?? Chiar asa de mult vinde numele asta FCSB de in fiecare zi trebuie ori sa ii laudam ori sa ii crucificam DOAR pe ei??

Iou (2 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 22:02

Nu ma uit la Liga 1 de la noi, sincer sa fiu, as da un premiu celor care pot urmari un meci de liga 1 de la cap la coada. Deci mi-s indiferente fcsb, cfr etc. Se pare insa ca de smecherie paguboasa ( vezi Sumudica), smecherie in fentarea legii ( fcsb, dsp) nu ne vindecam. Bravo dl. Geambasu pt articol.

Cabernets (4 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 22:03

Vehementa cu care atacati FCSB-ul ca a gasit o portita in lege nu o vad nici la adresa spaniolilor de la Dinamo,*** ***

Steffen OPPENHEIMER (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 22:05

bai geambasule de unde atata ura???? aveam alta impresie despre tine dar constat ca m-am inselat..nu esti decat un sarpe care vrea sa fac RAU...dc nu scrii si despre UTA care a facut acelasi lucru? Dar Craiova care s-a deplasat inz aona galebena din Romania??? aaaaa aia nu fac rating.......mai citesc si unele comentarii de aici FRATILOR LASATI DRACULUI INVIDIA pt ca asta e cauza esecurilor Romaniei , invidia unora ca VOI....ce treba aveti voi cu ce face x.y...voi vedeti va de treaba voastra....mai lasati RAUTAIILE si incercatiis a fiti mai buni poate asa Doamne Doamne o sa isi intorca fata si catre voi..dar la cum suntei acum negrii la suflet ***

anghel (5 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 22:47

IiL INTRB PE STIMABILUL GEAMBASU CUM A RAMAS DINAMO IN LIGA 1?

Dan (1 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 22:49

Asta înseamnă o țară de *** și coruptă .Ce pretenții să ai de la niște oameni ***

ne dumerit (64 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 23:06

Eu nu reusesc sa inteleg ceva: *** si igsuul lui sunt in M.A.I., dar el da ordine celor din Ministerul Sanatatii, cum e podoaba asta de la DeSePe Bucale... Zmurdu' lui de M.A.I. dubleaza activitatea Ambulantei cu autoutilitare similare, are cabinete de Urgenta in spitalele de medicina generala si in clinicile stomatologice apartinand M.S., pacientii sunt receptionati in sectiile de Urgenta zmurdisde pentru adulti sau pediatrice, clasificati, si trimisi (cu inclusiv certificate de concediu medical, semnate de medici despre care nu mi-i clar daca sunt angajati intr-o parte, sau in cealalta!) in sectiile spitalicesti MeSeizde in care medicii angajati ai MeSe aflati in serviciul de garda ii accepta, ii inregistreaza, si se ocupa mai departe de ei, etc. Ce-i struto-camila asta organizatorica, si ce baze legale are? Cu ce drept da el directive in Sanatate, el fiind MILITIAN (la propriu si la figurat, numele conspirativ din anii '80 nu i-l stiu, dar banuiesc ca era tot prosoriental...)?

tango (18 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 23:18

Dle CG, ai nimerit-o partial cu titlul care, in mod normal, ar fi trebuit sa sune astfel: Bunul simt este in carantina. De ce? Pentru ca este o dovada de lipsa de bun simt sa ataci din nou fcsb-ul fara a pomeni de UTA aflata in aceasi situatie. Deci, dupa cum se stie, un adevar spus pe jumatate poate fi (in acest caz este) o mare minciuna. Sau o lipsa de bun simt sa-ti minti cu confratii ddb-sti asmutindu-i asupra prazii de serviciu. Si in plus le-ai facut un bine ddb-istilor administrindu-le un mic pain-killer in zbaterea lor de a uita si pentru o clipa situatia lui Dinamo. Dar una peste alta ti-ai facut norma, ai scris un articol penibil/dusmanos si probabil iti vei lua salariul intreg pentru luna in curs, cu toate ca este un articol de doi bani ca sa fiu generos.

Sorin (3 comentarii)  •  17 ianuarie 2021, 23:31

Cititorii de pe urma carora iti merge leafa iti cere masa( privind comentariile) sa scrii si despre UTA sau cere-ti scuze de faptul ca esti subiectiv si iti acceptam decizia de a nu mai scrie articole

Gio (16 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 1:47

@Sorin Cei de la UTA au stat in zona galbena mai putin de 72 de ore, deci conform regulilor nu trebuiau carantinati, deci nu va mai ascundeti dupa UTA ca sunteti absolut penibili.

Daminuta (18 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 3:24

Domnule Geambașu scriu acest comentariu în calitate de vechi simpatizant roșu-albastru sătul de un patron fariseu, penal și manglitor. Consider că sunteți exemplul perfect al intelectualului român modern, faceți lucrurile în meseria dvs uneori foarte bine iar alteori foarte prost. Cred ca articolul actual ar putea fi evaluat la un 5 din 10 pentru că ceea ce ați cuprins acolo este adevărat, șmecheria și abilitatea unora de a se ascunde după paragrafe de lege pentru a înșela și jongla morala este evidentă și nu poate fi negată. Dar pe de altă parte vă dați singur un șut în freză pentru că nu sunteți obiectiv în abordare și priviți doar o parte din cei care ''manglesc'' normalitatea, lăsând loc de interpretări , neabordând și subiectul UTA care este aceiasi Mărie dar cu altă pălărie. Cred că articolul dumneavoastră ar fi fost unul complet și corect dacă ați fi băgat în aceiași oală ambele echipe și normal ar fi fost să folosiți aceleași jumătăți de măsură în judecarea subiectului. Până la proba contrarie, având în vedere lipsa unei aprecieri juste a problematicii dați de înțeles că sunteți mai puțin interesat de lipsa de conștință morală a celor de la FCSB decât interesul dumneavoastră pentru trafic. O seara normala!

Nică fără frică (138 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 3:42

Geambasule ești chiar PENIBIL!!! Același subiect alt articol în aceeași săptămână!!! Geambasule trăiești într-o țară în care penibilul și ridicolul sunt frați siamezi! În America nu se merge cu mască pe stradă, nu se stă în carantină, în restaurante și baruri nu se poartă mască și nu mai face lumea covid și cine face sunt forme ușoare. Știu, o să-mi spui că la TV și-n ziare se spune ce dezastru e cu covid ul în SUA dar știe toată lumea că media produce numai știri false! Steaua a făcut ce era normal, adică să-și facă stagiul de pregătire într-o zonă cu clima mai blândă, așa cum face de zeci de ani! Problema nu e la Steaua ci la cei care fac legile *** în România!!! Citeam acum câteva zile de un amărât care a fost amendat că mergea cu bicicleta pe....zăpadă!!!??? Ce se întâmplă în România e de....râsu' - plânsu'!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mozzie (22 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 4:00

Sefa DSP Bucuresti este specializata in Medicina de Familie. Probabil ca familia fcsb.

Mamaika (2 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 4:56

Clujul a castigat campionate de-a randul cu ajutorul arbitrilor si nu te-am auzit o data sa te ofuschezi.

doilaunu (71 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 8:11

ce le-a stricat UTA toate articolele astea pline de venin.. Cate "editoriale" or fi ramas in sertar, pentru ca in mod evident nu au mai putut fi publicate? A mai scapat doar Geambasu cu articolul asta, probabil nu a avut timp in weekend sa isi faca tema, asa ca a scos si el ce a gasit pe acolo prin Folderul lui "Articole aiurea".

Cristi (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 9:03

In Romania, legea este o bariera: Leii sar peste ea, vulpile, trec pe sub ea si ***, se opresc la ea!

Gheorghe cu bocancii mari (2 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 10:14

Geambasule, atat venin revarsat impotriva acestei echipe...te vei vindeca vreodata? Daca FCSB ar fi fost carantinata, cum ar fi sunat articolul tau? Ai "balls" sa recunosti ca esti catel vopsit?

Toader (116 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 10:22

Articol de întreținere a plandemiei și a injectării. Cînd morala va fi folosită în locul libertății ne-am dus pe copcă.

F31M (52 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 10:28

Uitarea s-a asternut in acelasi mod si anul trecut cand i-a scapat Burleanu & Co de pierderea calificarii la masa verde in Cupa Romaniei. Cum era doar normal si corect, cand gresesti platesti. Dar nu in Romania. Acolo aproape totul se aranjeaza, sa fie bine ca sa nu fie rau. "Și de ce a ținut să poată doamna doctor Nicolescu? Aici las să vă zburde liberă imaginația. " Pai ca sa manance si gura dansei o ciocolata. Sau mai multe ..

tango (18 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 10:33

Dle CG, am citit in unele comentarii ddbiste la marele meci Dinamo-Chindia cum un ddbist pana-n maduva oaselor(se putea altfel??) dupa ce-si terminase toata panoplia de insulte si injurii la adresa fcsb-istilor (totusi 52% din masa iubitorilor de fotbal din ROU!!), si in criza de noi insulte a slobozit termenul de 'suboameni' pentru toti cei care nu gandesc ca ei!!??. Nici ca se putea o noapte a mintii mai profunda decat asta si consider ca acesti indivizi plini de ura/dusmanie nu-si dau seama ce spun, aratandu-si totala lor lipsa de cultura si educatie, care este probabil definitorie (mi-as permite vorbind pre a lor limba!!) pentru toti ddbistii. Trebuie sa fac o precizare: pentru mine este o clara demarcatie intre un ddbist(individ pus pe scandal, fara cultura, plin de ura/frustrari, etc) si adevaratii dinamovisti (cei pomeniti de Cornel Dinu, oameni educati, cu respect fata de rivali, fara uri gen ddb, si in fata carora personal imi scot palaria). Ar trebui sa te sesizezi pentru ca acest termen de untermenschen / suboameni a fost folosit de nazisti cand au inceput aplicarea solutiei finale in timpul WW2, iar aceasta mentalitate contravine tuturor legilor umane si este pedepsita de legile internationale. Probabil ca acesti indivizi (ddbisti) se cred superiori tuturor din minuscula (8%!!) masa ariana ddbista. Sa nu uitam ca atunci cand au luat puterea, nazistilor nu li s-a dat nici sansa, anticipindu-se ca-si vor rupe gatul in cel mult sase luni. Ei, bine, si-au rupt gatul dar dupa 12 ani in care au dat foc lumii, cu pretul a zeci de milioane de morti si distrugeri inimaginabile; lectiile istoriei nu trebuie uitate!! Dle CG daca esti un dinamovist adevarat vei fi revoltat si vei lua atitudine fata de aceasta abordare ddbista, dar daca nu esti decat ddbist obisnuit,mai arian/ubermensch decat altii, te vei simti mandru de postarile confratilor tai in ale falimentului si vei tace precum pestele.

Ardeleanu (8 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 11:13

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gibilan (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 11:30

Răutăcios? Nu, doar reprezentativ pentru nivelul la care a ajuns presa în România. Presa și presarii ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristi (40 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 11:48

De acord cu toti antevorbitorii!

a dica (129 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 12:20

Daca s-a incalcat legea de ce nu va adresati parchetului? Ca daca e asa, aduce a fals in declaratii, uz de fals, abuz in serviciu... Pentru ca daca „legea” e permisiva s-ar fi repezit s-o repare si n-am auzit, inseamna ca ramane „suspiciunea rezonabila”. Si daca ma gandesc ca doamna n-o fi o sustinatoare fanatica oare n-or gasi si niscaiva „foloase”?

Fritz (1 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 12:29

Domnule *** ziarist,aveam o impresie mai bana despre un zica-se OM al presei echidistante ,inclusiv fata de un dinamovist declarat ,dar ,in urma acestuie articol vad ca sunteti in acelasi barca ,cu cei care decid cine castiga campionatul in ultimii ani ,cei subordonati nasului de la Cluj .In loc sa aratati cu degetul arbitrajele aranjate pentru drumul liber al unei echipe pt cucerirea titlului in fiecare an ,vezi masacrul Cfr-FCSB ,cand arbitrul a lasat jocul la rupere al ardelenilor,dandu-le 9 galbene,dar nici-un rosu ,inclusiv neacordarea loviturii de la 11 metri,hent 100 intamplare ,jocul Sepsi -Cluj cand arbitrul a acordat aiurea primul galben la Boudjema in prelungirile primei reprize iar al doi-lea imediat dupa pauza ,rosu pt stalpul apararii lui Sepsi ,acelasi arbitru care vin n meciul Gaz Metan-FCSB a lasat jocul liber ,nearatand cartonase galbene Gaz-ului ,acestea sunt de evidentiat tovarasu' geambasu ,sper ca numele nu e predestinat geambasiei...

Ereticul (64 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 12:31

Boss, devii plictisitor... cam cît ai de gînd să mai scrii despre această non-știre? Ai primit răspuns de la autoritatea supremă în domeniu, tot nu-i suficient, o ții langa că FCSB ar fi comis ba o ilegalitate, ba o șmecherie, ba că ar fi încălcat nuștiuce principii, ba că ar fi nesimțiți... orice numai să fie ceva, acolo. Băieții au avut curajul și imaginația să dribleze niște prevederi legale care oricum sînt inutile și puse acolo de niște funcționari incompetenți și plictisiți care vor doar să fie acoperiți în caz de ceva. Bravo lui Gigi și FCSB-ului: au interpretat legea în spiritul ei (ce nu e interzis expres este permis), dar au găsit și o modalitate de a o interpreta în litera ei (inventînd o competiție sportivă, ca să se încadreze la prevederea respectivă).

JFM (151 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 13:11

Cu câtă siguranță a spus doamna doctor "Clubul ne-a prezentat dovada", nu-mi iese din minte acel ton. Dacă-i arătau că au jucat cu Liverpool sau Milan pentru dânsa era același lucru, minciuna neverificată reprezintă cel mai solid adevăr. Ăștia te mint fără să tresară. Becali, ce le faci nene, i-ai robototizat pe toți? I-ai transformat în avocații tăi pe toți? Justin Ștefan, secretarul general LPF, aproape că nu mai avea glas încercând să-i găsească un motiv lui Becali pentru a ocoli carantina. El ce rol juca atunci? De oficial? Nici vorbă. I-a propus varianta cu 90 de zile dar n-a mers, depășise termenul. Dar a încercat, asta te pune pe gânduri. Pune-i titlul în brațe lui Becali de pe acum, să știm o treabă.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 13:13

Citi isi asuma azi decizii ? - nu-i mai bine sa te fofilezi, „sa-ti vezi de treaba ta“ ? Ca in cazul Dinca, ca pe vremea lui Ceasca. Inteleg ca Arafat i-a dat pantalonii Doamnei Oana Nicolescu ? --------- Doamna Oana Nicolescu si-a asumat o decizie pe fondul unor legi proaste urmate de masuri fara logica luate de politicieni prosti, fricosi si fara habar, de medici si manageri de scoala veche ajunsi in functii de conducere caci si-au ales gresit meseria, masuri care au dus la o agravare de neimaginat a situatiei – Romania a fost iar surprinsa nepregatita, ca in fiecare an, in lupta cu un virus, cei mai multi s-au infectat in spitale, in imbulzeli prin asa zisele mijloace de transport, la cozi si chiar in VAMA unde ciumatii au fost tinuti la controale ore in sir, ca deobicei, ca sa se infecteze toata turma de navalitori. Iar daca nu vreti sa vedeti statisticile dezastrului, daca nu vedeti ca in VAMA n-au aratat Orban si Velea decit prostie de neimaginat, nepasare si lipsa de respect fata de romani, daca nu vedeti ca va este incalcata libertatea mai rau ca pe vremea academicienilor Ceasca si Leana, atunci va meritati soarta. Imi pare doar rau ca m-am implicat pentru niste prostalai caci pentru voi putea ramine si o Vasilica. -------- Doamna Oana Nicolescu a fost pusa in fata unei situatii create de media care nu mai stie ce sa inventeze, de voi cei binevoitori, o situatie ce trebuia rezolvata imediat, fara a crea alte discutii si probleme majore. A ales cel mai simplu raspuns ! A dovedit ca poate purta pantaloni – chiar din ce scrieti voi toti imi arata ca ceilalti se fofileza, nu pot fi in functii de conducere, in cazul unora chiar as zice ca sint batuti in cap, niste cirpe de spalat pe jos. Domnule Geambasu, chiar si o Doamna stie ca pregatirea e munca de baza a sportivilor, competitie sportiva neinsemnind doar cele citeva minute de joc – unii din loturi nici nu joaca. Sint bani investiti, la Steaua sint si salarii platite, la Steaua au fost mereu tricolorii, vad si Doamnele ca in afara de sport, cumparat si mincat n-a mai ramas nimic. Niet flix. Steaua ar fi cistigat orice proces, iar asta nu pentru ca a cistigat un trofeu international ci pentru ca toate masurile ce se iau si actual incalca Constitutia si libertatea oamenilor, de data asta fara a fi decretata stare de razboi, iar asta ar trebui sa stie orice prost. Asa ca Doamna Oana Nicolescu, chiar daca ar fi habarnista in ale sportului, alegind calea simpla si logica a facut un imens serviciu Guvernului. -------- PS articolul e bun ca campanie – scuze dar e cam stravezie smecheria - pentru vaccinare, asa ca daca Steaua s-ar imbulzi sa se vaccineze, daca sugerati ca s-ar baga in fata, ca s-ar da spaga pentru vaccinare, …. atunci hai sa stam la coada ! Gresiti Domnule Geambasu daca credeti ca coada – scuze – e o problema la romani. Problema e incapacitatea de organizare rezultata din nesimtire, fofilare, prostie, impostura. Ce parere aveti de medicul politician Rafila ? Puneti tunurile pe Guvern, alegeti oameni ca aceasta Doamna, oameni care pot lua decizii, care vor sa se implice si sa faca ordine ! Chiar daca ar sta lumea la coada – pai stau si daca nu se da nimic ! - , chiar daca ati decreta cumva starea de razboi cu orice gripa, voi nu sinteti in stare sa vacinati in vecii vecilor nici jumate din populatie. Sinteti toti nesimtiti unii cu altii si in majoritate nici mintea nu va duce asa ca se fac ca gandesc niste carieristi pentru voi !!! Uite pe asta ar trebui sa parieze Betano, pe citi reusiti sa vacinati pina la sfirsitul anului.

Ripensistu (4 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 13:28

Felicitări pentru articol.Presa nu are obligația de a preamări exclusiv fc fcsb și dinamo ca pe vremea comunismului.Echipa ***(fondata in 2003 prin mijloace necurate) și echipa miliției(fondata in '48 forțat de sovietici pentru propaganda după modelul Dinamo Moscova) sînt sinonime cu corupția în fotbalul românesc. El își va reveni când vor dispărea, dinamo în curând și fc fcsb odată cu patronul infractor. #farapenaliinfotbal

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Damian Florea (2 comentarii)  •  18 ianuarie 2021, 14:59

Domnule Geambasu ...o intrebare...Oare nu asa merge toata societatea in care traim? unii pot fenta legile si altii nu? altii fac 4000 euro pe saptamana si alti 40? unii traiesc in frig altii la caldura?o societate capitalista nu a mers niciodata pe egalitate si echitate.....cine poate poate ci nu nu

Comentează