Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Liga fotbalului de altădată

Poate că lumea s-a săturat să fie supravegheată, îndrumată şi îndopată cu aşa-zise produse premium. Poate că un Steaua-Rapid de Liga a 4-a este mai curat decât un FCSB-CSU

Permalink to Liga fotbalului de altădată
miercuri, 11 aprilie 2018, 9:10

Mai mulţi oameni din fotbal cuvântează împotriva derbyului Ligii a 4-a dintre CSA Steaua şi Academia Rapid. Principalul cap de acuzare este lipsa de valoare a celor două echipe înfiinţate pe vestigiile unor nume celebre. Asta e bună! Spectacolul excepţional al Ligii 1 ar putea fi bruiat de un derby al nostalgicilor stelişti şi rapidişti!

Modelul Rangers, alegerea lui Goe

Se întâmpla la finalul sezonului 2011-2012. Atunci când Glasgow Rangers intra în faliment şi era retrogradată în Third Division (liga a 4-a scoţiană) din cauza imenselor datorii. Dacă vă mai amintiţi, la vremea aceea Dorin Goian se afla încă sub contract cu multipla campioană a Scoţiei şi i s-a propus să continue pe Ibrox. Ca dovadă a ataşamentului său faţă de un club care îl respecta şi ai cărui suporteri îl îndrăgiseră.

Desigur, lui Goe i se propunea un angajament în condiţii financiare mult inferioare. Bineînţeles, internaţionalul român a refuzat. Evident, el a invocat sfânta datorie faţă de viitorul familiei, aşa că s-a extras de urgenţă din peisaj. Mai întâi a obţinut un împrumut la Spezia, apoi a semnat cu Asteras din Grecia. Alţii, mai scoţieni la propriu şi mai puţin la figurat, au ales să rămână. 4 ani de exil în ligile inferioare. O luptă pentru învierea din morţii fotbalului.

Laolaltă cu ţăranii din Highlands

Aşadar, vă veţi întreba nedumeriţi. Ce a pierdut Goe? Nişte meciuri câmpeneşti cu ţăranii din Highlands? Oase trosnite şi capete sparte? Poate şi asta. Dar a mai pierdut şi o poveste frumoasă, cu 40.000-50.000 de suporteri în tribunele lui Ibrox Stadium la fiecare meci. O istorie de iubire pe care fotbalul o oferă atunci când, eliberat măcar temporar de tirania banului, îşi regăseşte o parte din inocenţa originară.

Asta ar trebui să înţeleagă domnul Dragomir, fost preşedinte al LPF. El şi cei asemenea lui care se întreabă ce i-ar putea împinge pe nişte oameni întregi la cap să dea năvală la un meci CSA Steaua-Academia Rapid.

„Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbalişti care aleargă cu încetinitorul?”

Pentru esteţi

Dacă nu am fi văzut meciul FCSB-CSU Craiova 2-0, luni seară, pe Stadionul Naţional, la fel ca şi celelalte derbyuri nesărate ale play-off-ului Ligii 1, poate am rezona cu întrebările domnului Mitică Dragomir şi ale altor esteţi locali. Un gol înscris ca prelungire a unei lovituri libere şi un altul din penalty, de partea roş-albaştrilor, contra două jumătăţi de ocazie în contul oltenilor. Disciplină tactică, marcaj necruţător şi pressing sufocant ale fecesebiştilor, plus ceva încercări de posesie prelungită finalizate invariabil cu pase greşite ale oltenilor. Aşa arată spectacolul stelar al primei scene? Nu, mulţumim!

Dor de lucrurile simple

Nu despre istoric, mărci, blazon şi titulaturi este vorba în viitorul meci CSA Steaua-Academia Rapid. Este vorba despre dorinţa unei anumite categorii a publicului de a mai scăpa de Becali, de Niculae, de Rotaru, de Negoiţă, Iftime. Este dorul după fotbalul simplu, este sentimentul identificării cu echipa favorită. Nu ritmul drăcesc al profesioniştilor caută oamenii aceia atunci când se duc la partide de fotbal din Liga a 4-a, ci ataşamentul necondiţionat al unor veterani („fosilele” lui nea Mitică) precum Daniel Pancu ori Daniel Niculae. Ori visul lui Răzvan Prodan de a călca pe urmele tatălui.

Există viaţă şi dincolo de Messi sau de Ronaldo

Utopie? Foarte posibil. Nostalgie? Desigur. Prea tare zeificat şi prea intens mediatizat, fotbalul de peste tot s-a umflat şi s-a umflat până când a ajuns un organism obez. Unul a cărui inimă s-a năclăit în grăsimea sumelor exorbitante. Dar lumea s-a săturat de fotbal fast-food. Lumea vrea aer curat, nu aer condiţionat. V-aţi gândit vreodată că frumuseţea fotbalui nu este doar aceea pe care ne-o propun extratereştrii ca Messi sau ca Ronaldo? Şi că la un moment dat oamenii sătui de perfecţiune doresc să vadă şi să susţină nişte semeni de-ai lor imperfecţi, mai lenţi, supuşi greşelii? Ce este atât de greu de înţeles?

Comentarii (95)Adaugă comentariu

Alex (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:25

He he, a descoperit si Cristian Geambasu ca exista niste echipe undeva prin Liga a IV-a. Noroc cu biletele vandute ca altfel ipocritul ramanea cu cei pe care ii critica in acest articol. Evident ca nu are niciun editorial despre suporterii Progresului Spartac, de exemplu, echipa renascuta din propria cenusa alaturi de care au ramas aceiasi nebuni - putini, dar plini de caracter - din vremea de glorie.

Romi (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:31

Puscarie Dragomir nu putea decat sa tina partea 'Oierului' care ataca acest derby deoarece joaca CSA.

a (10 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:35

uitati totusi ca sufletistii astia de liga 4 sunt platiti de la bugetul de stat al armatei respectiv al primariei sector 1. gloata care se strange acolo nu se strange pentru fotbal simplu si curat se strange penttru niste simboluri stupide niste morti reinviati cu bani de la bugetul apararii si bugetul pentru scoli care nu ar trebui sa cada copiilot in cap.

Sis (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:39

Adevarat! Mergea punctat si mai mult discursul unora carora, se pare, le e frica sa vada cata lume va aduna un meci de "amatori".

Fabiansky_TM (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:49

Adevarat si bine spus. Imi amintesc cand eram in Londra si mergeam cu drag si entuziasm la meciurile lui FC LEYTON ORIENT. Imi amintesc ca eram in Timisoara si mergeam cu drag la meciurile FC. ELECTRICA. Si eu vreau sa mai merg la stadion in haine simple, nu ca si la prezentare de moda si sa vad jucatorii practicand un fotbal curat si simplu.

Viorel (33 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:52

La derbyul de trista amintire dintre o echipa militară si una de partid, nu este vorba despre lipsa de valoare a unor jucatori de liga a IV-a si nici de greața provocată de patronii din Liga a I-a! Adevarul este ca in România, fotbalul in loc sa se organizeze pe fundamente sănătoase, pe principii ale competiției libere si inițiativei private, se întoarce in socialism, cu amestecul brutal si abuziv al instituțiilor de factura sovietica si cu irosirea inadmisibila de resurse publice. Cum este posibil ca in România anului 2018, membra UE si NATO, sa mai avem un meci intre echipa armatei (FC Kaki2017) si echipa primăriei de partid (Rapid Academia de Partid). Este un spectacol regretabil si lamentabil la care se vor înghesuii toți nostalgicii vremurilor de mult apuse. In curând va reapare si echipa miliției (Victoria si Moreni), alte echipe de partid (Scornicești), echipe ale SRI, DNA, jandarmi, pompieri, etc. Si asa vom avea un campionat care va rivaliza cu cel al Coreei de Nord! Meciul din 14 Aprilie, de pe stadionul redevenit 23 August, este o mare rusine pentru România!

Unu oarecare (43 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:54

Articol bun.

Addy (6 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 9:56

Super bine punctat! Cat despre Dragomir, iti recomand sa nu-i mai pomenesti numele nici macar cand e in context negativ. Nu merita. Si noi,cititorii, avem nevoie de aer curat, nu doar cei care aleg sa mearga la un meci de liga a patra.

zap (4 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:02

Știi care-i problema ta, bai Geambașule ? Sa te riști si sa nu mai fii penibil la gsp, asa ca mai bine iti faci un blogsport la gazeta de perete de acasă! Nu te citește nimeni, nu te vede nimeni, ***, penibilule !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:05

Cel mai bun articol despre meciul de sambata, din cate am citit pana acum, desigur.

Viorel (33 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:05

Abordare superficiala! Nu are nicio semnificație valoarea redusă a jucătorilor din liga a IV-a si nici repulsia produsă de patronii din Liga a I-a. Un astfel de meci intre echipe racordate la banul public, prin instituții de extractie pur socialista, este o rusine pentru România anului 2018, membra UE si Nato. Nu este posibil sa vedem din nou jocuri intre o echipa militară si una de partid. Fotbalul romanesc nu se dezvolta pe baze sănătoase, de liberă concurenta si inițiativa privată, ci revine la organizarea tipica unui regim autoritar. Vom vedea in curând si echipa miliției (victoria, moreni), alte echipe de partid (scornicesti), precum si echipe ale SRI, DNA, Jandarmerie, pompierilor, etc! Cu astfel de meciuri, ca cel din 14 aprilie, pe stadionul redevenit 23 August, fotbalul romanesc si România, in general, arată ca se apropie mai mult de modelul nord-coreean decât de cel european!

Ilie Golombioschi (26 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:15

Perfect

gintonic (25 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:16

D-le Geambasu, toata stima pentru jucatori gen D.Nicolae, Pancu, etc... dar nu ne este dor deloc de anumiti suporteri din cele doua galerii, pusi pe bataie si injuraturi, plini de ura, sau de scuipatii "fanilor" rapidisti care umpleau de "martisoare" sacourile si fata antrenorilor adversi !... haideti sa nu amestecam fanii scotieni cu necizelatii nostri !... iar istoria... da, Rapidul are o istorie frumoasa, curata, dar Steaua, de cine a fost infiintata si cate abuzuri a facut de-a lungul existentei?!... uitam asa usor?

Cristian (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:21

Bravo, Cristian!!! Intr-adevar, ne-am saturat sa vedem fosilele bine platite si conducatorii *** din Liga 1. Mai mult ma bucur sa il vad pe Maftei cum loveste cu ''crosa'' mingea de placere si pentru o galerie care canta neincetat... Nea Mitica a ramas tot un militian ***...el, ca si Nerro de FCSB...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tudor (116 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:23

„[O]amenii [nu-s] sătui de perfecţiune”, sînt sătui de automatism, ce e altceva, pentru că asta-i ce joacă „marile” echipe și „marii” jucători din ziua de azi. Pe forumuri străine mulți microbiști, nu fani, iarăși, asta-i altceva, spun că din pricina pariurilor, arbitrajelor, simulărilor, jucătorilor străini și, nu în ultimul rînd, din pricina „perfecțiunii” se duc la meciuri de liga 3 și mai jos.

Belphegor (127 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:31

Bine punctat Dle. Geambașu Plus de asta oamenii , ADEVĂRAȚII FANI , se duc la meci pentru echipele lor favorite nu pentru Liga i sau Liga 4 sau liga 7. Aici vorbim despre cei mai extraordinari fani care au existat vreodată în România adică inegalabilii suporteri ai Rapidului (RAPIDUL este unde sunt suporterii) și despre ADEVĂRAȚII SUPORTERI ai ADEVĂRATEI Steaua adică CSA Steaua. Ce spune Dl. Mitică și câțiva mîncători de semințe simpatizanți ai lui Becali și ai FCSB(ecali) sunt mici răutăți , invidii , inepții . vorbe aruncate aiurea fără nici un suporter real.... adică NIMIC. Sâmbătă vom avea aprox. 40.000 de FANI AI FOTBALULUI și a unor echipe REALE și cu RENUME și o atmosferă cum Liga I nu a mai văzut de muuuult.... de muuuult... la fel cum a fost și în tur pe Giulești dealtfel. restul este Can-can.

Ion (4 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:36

Cred ca dupa meci conducatorii cluburilor se vor comporta decent si nu vom vedea ironii sau jigniri Dar ma tem ca va intra in actiune mm ...

Tataie (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:43

Derbedeul de mitica vorbeste de fosile? Lui nu-i place ceva curat, fara interventii si fara bani multi. Oare cine a fost prapaditul asta de-l citati mereu ? Un militian veros, carator de sacose cu bani pt. aranjamente de tot felul. Un individ care a mirosit banul de la distanta, un nimeni, fara scoala, fara meserie, un personaj toxic. Avem destui oameni cu expertiza in fotbal, nu ne trebuiesc ciocli...

ej.david (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 10:58

Foarte frumos articol d-nul Geambasu!

Sorin (4 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:09

Sa-l pui pe Rotaru langa Becalii, Niculae si Negoita este cam exagerat. Sunt fan al Craiovei, sincer nu l-am prea vazut pe Rotaru sa se amestece la echipa, sa critice antrenorul sau managerul general al echipei. Daca ceilalti 3 sau 4 amintiti ar fi ca si Rotaru probabil nu ar mai fi atata tiganie in fotbalul romanesc. Treaba cu blatul pe Ghencea este o prostie, singurul jucator care este foarte bun de obicei si a fost execrabil in meciurile cu Steaua este Renato Kelić. Aici am eu un semn de intrebare, in rest exclus blat Steaua - CSU. Sincer, nu-l vad pe Davis Mangia participand la un blat, am incredere in moralitatea acestui antrenor. Ma bucur ca suporterii din Romania respecta traditia si sunt alaturi de echipele pe care le iubesc. Sunt si alte cazuri in care se umplu stadioane, nu sunt mediatizate ca acest meci dar sunt. Un exemplu este Poli Timisoara - UTA, atunci cand aceste 2 echipe se intalnesc in Cupa Romaniei meciul se joaca cu casa inchisa.

Alin (3 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:34

Felicitări. Un articol superb.

tyn (3 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:36

"Este vorba despre dorinţa unei anumite categorii a publicului de a mai scăpa de Becali, de Niculae, de Rotaru, de Negoiţă, Iftime." Aici ati exprimat tot !! Felicitari !!!

dinamo_fan (48 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:41

Oameni ca Dragomir nu o sa inteleaga niciodata dragul suporteruli de a merge la meci. El nu concepe ca adevarat ca prin diviziile 2-3 din tarile mari echipele locale sunt sustinute de stadioane pline. Sunt oameni care si-au petrecut o viata in fotbal si il inteleg numai la nivel de bani...bani..bani. Totul pentru ai a fost afacere, cum sa spele cat mai multi bani, cum sa sifoneze tot mai multi bani. De aia cand ne uitam in urma 99% din ei sunt cu dosare penale.

Ics (3 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:43

Corect spus !

spinoza (26 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:45

Scuzati-ma dar nu sunt decat doua clone care inceraca sa-si croiasca un drum... Pentru mine nu este un eveniment extraordinar ca se infrunta "doua cluburi de traditie" false. Multe alte foste mari cluburi de traditie agonizeaza sau chiar si-au dat duhul fara ca cineva sa scrie vreun articol...

Toniro (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:48

Mergem pe stadion fiindca iubim Steaua. Vom retraii inca odata pasiunea pentru sport(fotbal) si nu pentru bani. Ce poate fii mai frumos de atat?! Forza Steaua!!!

Asa dar (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:54

In mod cert fotbalul finantat de politicieni din banii publici este mult mai curat, vorba lui Caragiale: "doua la primarie, trei la prefectura, ...... ".

vasile florea (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:55

cred ca trebuie sa scapam si de vochin si de geambasu

Mihai (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:56

bhai Geambasule esti antifotbal tata ti-ai gresit meseria daca poti spune k steaua-craiova a fost blat dar de ce craiova nu a facut-o campioana pe steaua sezonul trecut si a bagat rezervele in meciul contra viitorului ? stucane tu ai nume de peste ar trebui sa scrii articole despre pesti nu ai treaba cu fotbalul .

vasile florea (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:58

de ce trebuie sa scapam de becali ,negoita si altii mai bine scapam de marele consilier vochin

Cosmin Virvara (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 11:59

Felicitari pt articol dle.Geambasu.Asteptam si un alt articol dupa acest meci.

MAN (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:01

Da, ai mare dreptate.... Atunci ce naiba, cu PeSeDe totul este mai curat...hai sa ne-ntoarcem cu totul la stat ca doar trebuie sa le platim pensiile speciale.....Comunisitilor!!!! Asa este si in Spania, Franta, Italia, Anglia: armata e cu Barca, Arsenal si Juventus, Primaria este cu Roma, Madrid, Chelsea etc.... O sa fie foarte curat un astfel ce campionat!!!!

Montana (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:05

respect domnului Geambasu pentru acest articol. Era insa clar ca apare doar pe blog si nu pe prim apagina. Totusi asta este dovada ca presa daca doreste intelege fenomenul CSA Steaua. Asta ne dorim, cu voi presa sau fara voi presa. "Este vorba despre dorinţa unei anumite categorii a publicului de a mai scăpa de Becali, de Niculae, de Rotaru, de Negoiţă, Iftime. Este dorul după fotbalul simplu, este sentimentul identificării cu echipa favorită. Nu ritmul drăcesc al profesioniştilor caută oamenii aceia atunci când se duc la partide de fotbal din Liga a 4-a, ci ataşamentul necondiţionat... Ori visul lui Răzvan Prodan de a călca pe urmele tatălui."

Kendo (29 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:13

Scuze, dar nu. Lumea nu s-a saturat de fotbalul obez. Uita-te la Liga Campionilor, unde vezi mereu si mereu aceleasi echipe, cu cate 1-2 exceptii pe sezon, asa-zisele "surprize". Dar stadioanele sunt pline ochi, preturile pe drepturile de televizare sunt pe masura. Faptul ca Rangers sau Juventus au fost retrogradate nu inseamna ca suporterii si-au cautat alte echipe. Au ramas alaturi de ele, cum e normal. In fotbalul romanesc sunt tot felul de dedublari ale unor nume mari, de nu mai stii care cine e. Dar, sunt sau nu sunt cine zic ele ca sunt, echipele astea atrag suporterii fostului "intreg". Atat. Ca Dragomir a ramas un ghiolban asta nu e vreo surpriza...

kla2005 (8 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:13

Cum? Cum?...vorba lor...un club mai curat? Si asta: https://sportb.ro/afacerile-colonelului-stanel-petrea-comandantul-fortelor-nato-implicate-in-operatiunea-fotbalul-romanesc/???? Foarte curat aerul, nu dle Geambasu?

LaNoiNuAjungeNimeni (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:13

Dar domnule Geambasu, chiar ziarul dumneavoastra le da ocazia lui becali si lui mitică sa isi verse lăturile si sa le faca publice. Va inteleg, nu este vina dumneavoastra la modul personal, dar politica editorială a GSP lasa de dorit mult. Despre meciul de sâmbătă se vor scrie povești. Înainte SUD, înainte Steaua!

Catalynn (27 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:14

Nu am fost si nu sunt un fan al domnului Geambașu, insa daca am criticat cand a fost de criticat mi se pare fair play sa il si felicit cand e cazul. Deci Felicitari pt articol! Very on point!

Andrew (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:14

Haide, ba, Geambasule... nu e chiar asa. Intr-adevar, ar trebui cumva curatat fotbalul nostru de conducatorii din Liga 1, ar trebui sa avem o reconstructie majora a fotbalului, dar totusi vorbim de un meci din L4. Rapidistii vin 10000-12000 la stadion ca n-au o alta echipa pe care sa o sustina. Au venit in numar mare si la meciul tur, pe Giulesti. Este de inteles, putem compara echipa cu Rangers. Dar la CSA Regal Bucuresti despre ce este vorba? In primul rand, despre ura suporterilor fata de razboinicul luminii, care i-a luat la rost in nenumarate randuri cand FCSB juca in Ghencea. Apoi, de cateva procese castigate de armata, dar deciziile nu sunt definitive. Si cam atat. Vor fi 8000-10000 de CSA-isti in peluza, dar in rest vor veni suporteri neutri, care vor sa vada un meci de L4, mai mult din curiozitate si datorita conditiilor stadionului. Daca era pe Ghencea... Dar diferenta dintre "razboiul Stelelor" si celelalte echipe de traditie desfiintate si/sau cazute in ligile inferioare este aceea ca echipa (oricare ar fi ea si cum s-ar numi) a avut continuitate din 1947 si pana in prezent. La CSA Regal vorbim deja de cumpararea unei echipe deja existente din L4 si fuzionarea cu aceasta, dupa o pauza de 15 ani (!!!) - daca ne luam dupa spusele talpanistilor. Pai unde ai mai pomenit asa ceva? Cum ar fi ca Real Madrid sa spuna la sfarsitul sezonului ca echipa va lua o pauza pentru o perioada si ca se reinfiinteaza cand are ea chef si porneste din liga a 4-a de fotbal spaniola?

Andrei Dumitrescu (9 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:16

Chapeau domnule Geambasu! Viorele (Stelistul - pe facebook si gsp.ro) si aici esti mah postacule, au intrat dracii in jijica Obregia. Da bah Viorele ne-am saturat de “capitalistii” (cu apucatori de dictatori comunisti) astia care muta echipele de pe o firma pe alta ca sa nu mai plateasca taxe si sa scape de datorii arzand si privand bugetul statului de zeci de milioane de euro ( de schema asta nu te mai plangi postacule), astia care sunt sau au fost in puscarii de baieti buni ce sunt, ne-am saturat ca un *** cu gandire de infractor predata din generatie in generatie (inca nu am uitat ca ta-su l-a invatat sa fure ca pisica inca de mic) sa dicteze pe sentimentele noastre si ne-am saturat ca parerea suporterului sa nu conteze deloc si sa fim doar aplaudacii unui spectatol a carui actiune principala se petrece in spatele cortinelor trase sau a usilor inchise de “regizori”. Ne-am saturat de samsarii astia de jucatori care le spun jucatorilor inca de mici ca ei tre sa plece afara sa castige un ban pt familia lor si nu sa faca performante sportive. Ne-am saturat sa vedem cum distrug generatii intregi de jucatori. Nea Mitica unde ai vazut tu, care tipai ca din gura de sarpe in emisiunea lui DDD la OTC ca faci autodenunt si cum l-ai ajutat pe becali sa fure Steaua, fotbal de calitate in liga 1? Bati campii pt ca stii ca tu i-ai ajutat pe acesti infractori sa distruga fotbalul de sentimente si sa instaureze cooperativa infractorilor si teparilor care se cred mari capitalisti si corporatisti. Da bah Viorele, vrem sa mergem in Liga a4a ca sa scapam de infractorii astia. Ramaneti cu bine. Asteptam cu nerabdare perversa de 37 de milioane de euro de la imblanzitorul Talpan si decisiva cu palmaresul.

JosCenzura (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:24

Mai geambasule, te umpli de pe ni bil cenzurandu-ma. Pot sa imi fac alte conturi, pot sa scriu la altii pe blog sau pe forumuri ce vreau muschii mei. Te doare foarte tare adevarul. Ti-am mai spus , invata sa si incasezi, nu doar sa imparti (de multe ori jigniri) in stanga si dreapta. Tot ce faci primesti inapoi. Si bine si rau. Esti om in toata firea si n-ai invatat acest lucru elementar.

Andrei F (698 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:25

,,Nu despre istoric, mărci, blazon şi titulaturi este vorba în viitorul meci CSA Steaua-Academia Rapid. Este vorba despre dorinţa unei anumite categorii a publicului de a mai scăpa de Becali, de Niculae, de Rotaru, de Negoiţă, Iftime.,, Poate trebuia sa adaugati ca publicul s-a saturat si de o parte a presei care livreaza orice ...Astazi de exemplu la articolul despre Benzari ni s-a servit la sfarsit un text de neinteles...Arsenal,zeci de milioane...Desigur ,s-a corectat...Dar oare s-a corectat si cu antrenorii pe banda rulanta care sunt doriti de Becali?Mangia,Sumudica,Rednic...?Va deranjeaza Becali,Negoita,Iftimie,Rotariu?Pai sa va amintesc ca si de CSA s-a scris cam la fel?Si pana la urma cine va obliga sa scrieti despre personaje pe care le detestati? Da ,stiu,asta rimeaza cu ,,cine va obliga sa ne cititi,,!Treaba este ca unii sunt platiti din ce livreaza...

popescu daniel (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:26

Stoimate domnule Geambasu de unde ai tras dumneata concluzia ca meciul Steaua - Craiova a fost aranjat. cind spuneti ca e mai curat decit acel meci asta se intelege, poate dumneata esti un mare filozof si noi suporterii nu stim, domnule nu mai faceti afirmatii aberante, veniti cu dovezi clare daca aveti, altfel sunteti un fel de zero.

marius (3 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:33

"de a mai scăpa de Becali, de Niculae, de Rotaru, de Negoiţă, Iftime" - in goana dupa patetism si populism il bagasi si pe Rotaru in discutie absolut gratuit. poate ca ala nu e cel mai mirobolant patron din liga 1 insa are un mare merit fata de ceilalti patron din respectiva enumerare: Rotaru macar nu sta sa faca circ pe la tv cu voi stimabili clovni/jurnalisti. nu se hahaie cu voi la tv, nu face oferte pt jucatori la tv, nu prea are treaba cu tv-ul in general si cu circul gratuit pe care VOI jurnalistii il intretineti. e cam ipocrit ca seara sa te hahai cu Becali la tv iar dimineata sa scrii despre dorinta de a mai scapa de "Becali, Niculaie etc". circul cu Becali, Beculaie si Iftime VOI jurnalistii l-ati intretinut, iar lehamita fata de respectivele personaje tot VOI jurnalistii ati provocat-o. sa vii acum sa o arzi populist si sa te cateri pe valul asta de antipatie fata de patronii-clovni la care vOI presa va inchinati in fiecare seara la TV este extrem de dezgustatoare.

gheorghe vaslui (3 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:40

Ma mir ca a aparut un articol asa decent ca acesta. Dar in curand o sa apara meseriasul de ioanitoaia care in contul prieteniei ce-l leaga strans de fariseul din Pipera o sa scrie exact opusul acestui articol, ba mai mult, o sa-i dea dreptate lui Mititca, fie doar si pentru amintirea timpurilor trecute ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan b (129 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:46

Cum poti sa te declari ziarist de sport si sa debitezi asemenea ineptii. Hai sa promovam non-valoarea in sport, manelismul pe stadioane, huliganismul in tribune. De ce prefera asa-zisele galerii (si pe langa ele si ceva snobi) meciurile din ligile inferioare unde mingea mai sare dintr-un damb, se mai opreste si-n noroi sau daca aceste lucruri nu se petrec, jucatorii (toti de mare valoare) isi mai dau cu stangul in dreptul sau fac un stop de vreo 5 metri? Din dragoste pentru fotbal, pentru performanta? Ma indoiesc. Daca sunt mai multi spectatori la ligile inferioare inseamna ca vrem orice altceva, fotbal nu! Propun ca anul acesta finala CL sa se dispute, ad-hoc, intre Steaua si Rapid sau Steaua si sa aleaga domnul Geambasu o echipa din Liga a 4-a scotiana.

lupu68 (2 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:48

Exact din acest motiv va autodefiniti (si chiar sunteti) un jurnalist "box-to-box". Pentru ca, nescotand capul din cutie, nu mai puteti vedea realitatea! Steaua este numai una, iar clona CSA nu are cum sa insemne ABSOLUT NIMIC pentru un suporter care a fost alaturi de echipa TOATA VIATA. De aceea la pensie, domnule Geambasu, se calculeaza vechimea NEINTRERUPTA in campul muncii, dar probabil ca nu va intereseaza pensia, castigati acum cat puteti din articole sforaitoare, dupa care ramane de vazut daca se mai poate face ceva! Eu sunt un suporter care (sus)tine Steaua de peste 45 de ani si pentru mine clona CSA este o notiune fara sens, am fost alaturi de echipa intotdeauna si asa voi ramane, chiar daca aceasta este fortata (vremelnic!) sa poarte un alt nume: FCSB. Dumneavoastra faceti ce doriti, in concordanta cu ceea ce intelegeti din fenomenul pe care il comentati.

gheorghe vaslui (3 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:50

@popescu daniel inainte sa te iei de Geambasu, asigura-te ca esti in deplinatatea facultatilor mintale si scrii despre meciul de care amintesti atunci cand esti constient. Pana acum ne-ai dovedit opusul. Vezi ca meciul la care faci tu referire s-a disputat intre, iti place sau nu, fcsb si CSU Craiova. Steaua o sa joace pe 14.

stelistul64 (7 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:53

ai baut apa dupa caramavrovsi stiuca n ?pacat de tine te credeam om serios dar vad ca esti praf

danilovic (65 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:55

F bun articol, bine punctat Cristi!Sambata ne vom bucura de frumusetea uitata fotbalului!

Dragos (1 comentarii)  •  11 aprilie 2018, 12:57

Bravo! Frumos spus!

Comentează