Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Petrolul, lecţia iubirii

O demonstraţie de dragoste. Dar dragostea nu este o demonstraţie. Este o stare. Suporterii Petrolului au învăţat să iubească dincolo de clasamente. Dincolo de bani. Demonstraţia finală

Permalink to Petrolul, lecţia iubirii
sâmbătă, 24 iunie 2017, 9:59

Petrolul Ploieşti. Impresionant. Ba nu, emoţionant! Până la lacrimi. Dacă galeria unei echipe de fotbal din liga a patra îţi seacă inima şi te face să plângi înseamnă că nu este totul pierdut. Când crezi că le-ai văzut pe toate, când suspectezi că te-ai blazat şi nimic nu te mai impresionează, când observi că tot ce te înconjoară înseamnă bani, bani, bani, interes, interes, interes, calcule, calcule, calcule, iată, apare ceva. Ceva care schimbă totul. Speranţa îmbrăcată în culorile unei echipe. Acesta este fotbalul!

Atunci când ţii cu echipa ta care nu mai există.

Atunci când ea învie odată cu tine, suporterul care ai murit odată cu ea.

Atunci când nu ţii cu Real Madrid sau cu Barcelona. Fiindcă e simplu să ţii cu Real şi cu Barca şi să ai fantezii cu Miss Univers.

Atunci când ţii şi suferi pentru o echipă, nu pentru banii ei, nu pentru ronaldzii şi messii ei. Iubirea inconştientă, simplă, nefardată. Iubirea adică.

Copii, adolescenţi, fete, băieţi, bărbaţi în puterea vârstei, bărbaţi pe care puterile au început să-i lase, femei muncite, dar care alături de soţii lor au luat drumul stadionului „Ilie Oană”. Oameni îmbrăcaţi în galben şi albastru. Suporterii Petrolului. (aici ai VIDEO și FOTO de la Ploiești)

Ce vreţi poveste mai frumoasă? Acesta este fotbalul. Fotbalul este al oamenilor care îl iubesc, al oamenilor care suferă şi care se bucură din te miri ce. Pentru o pasă, pentru un dribling, pentru o deposedare. Pentru culori. Atât, nimic mai mult. Sensul mistic al sportului, religia profundă a fotbalului.

Există şi o poveste personală în spatele acestui text şi nu vreau să o ascund. Am o simpatie veche pentru Petrolul, cu rădăcini şi în pasiunea tatălui meu pentru această echipă. Mi-am început meseria de ziarist sportiv cu un reportaj la Petrolul, la începutul anilor ’90.

Virgil Dridea a fost primul antrenor de Divizia A care a catadicsit să discute cu mine. Tavi Grigore, antrenorul de astăzi, era stâlpul apărării unei echipe cu Ştefan Preda, Bălăceanu, Zmoleanu, Grama, Pârlog, Leahu, Abăluţă, Răchită, Zafiris, Baştină, Andreicuţ şi Daniel Chiriţă. Daniel Chiriţă joacă şi acum. A fost pe teren şi împotriva Tărtăşeştiului.

La 43 de ani, Daniel Chiriţă, promovat de Ion Marin şi tânără speranţă pe atunci, joacă şi acum. El este legătura dintre trecut şi prezent. Mircea Dridea, la centrul terenului înainte de primul fluier al arbitrului, este istoria. Istoria netulburată care trăieşte dincolo de atentatul trecerii timpului.

La sfârșitul meciului, tabela a arătat scorul de 2-2. Cu 5-2, scor tur-retur, Petrolul a promovat în Liga a 3-a! Pricepeți care a fost miza? Înțelegeți că promovarea a fost pretextul?

Mulţumim, Petrolul! Mulţumesc, Petrolul!

Comentarii (59)Adaugă comentariu

rapid_visiniu (2 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:12

Respect Petrolul!

Suzana (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:12

Bravo Petrolul! Frumos! Samnatarii din Guyencea au facut in toata istoria lor chinuita doar o chiftea! La ei meciurile incep cu pufuleti si ***ie.....!! Mamaligarii fcsbucisti nu au organ pentru asa ceva.....

Dan (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:15

Multumim Cristian Geambasu pentru cuvintele frumoase despre Petrolul. Felicitari Petrolul si minunatilor lor suporteri ! Petrolul te asteptam in Liga I !

Srl (5 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:18

si la Galati au fost 10 mii in aceasta seara a fost atmosfera frumoasa tot stadionul cu steaguri si fulare nu scrieti nimic ? felicitari Petrolul si tuturor echipelor care traiesc prin suporteri sa speram ca ne intalnim in liga 1 cat mai curand sa luam locul echipelor gen concordia si voluntari

serghei (47 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:22

Nu galeria asta l-a incurajat si l-a sprijinit pe huliganul care i-a spart pometele lui Galamaz asa din senin? Dar asta e Romania. Ieri ai fost scarbit, azi esti emotionat, iar saptamana viitoare nu stii care din cele doua va fi. Pana una alta, e talentul nostru sa hiperbolizam orice, si bune, si rele.

apel la realitate (5 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:27

doar ca petrolul nu e petrolul ! e astra care si-a schimbat numele. ioan neculae care avea astra, a decis ,dupa ce patrolul a fost desfiintata ,sa schimbe numele echipei sale in petrolul si sa joace in ex-divizia A, cu acest nume. el a preluat international pitesti si a rebotezat-o astra, actuala echipa a lui edi iordanescu. pe scurt: astra, fosta danubiana e petrolul . astra ACTUALA, e fosta international pitesti. altminteri e misto cu lacrimi ,cu traditie....desi nu au :)

Doar Petrolul (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:47

Esti un ... (apel la realitate ) fara istorie fara stiinta

Donnie (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:49

@ apel la realitate Prietene trezeste-te ! Petrolul de acum nu e Astra. Fosta Petrolul care a intrat in faliment era echipa lui Niculae. Actuala Petrolul s-a reinfiintat sezonul asta si au cumparat marca si sigla de la primarie iar palmaresul l-au recuperat de la F.R.F. Balivernele pe care le indrugi tu acolo sunt povesti de adormit copiii si pornesc din frustrarile tale.

Alin (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:54

Respect maxim

Vali (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 22:59

#apel la realitate acest Petrolul nu are nici cea mai mica legatura cu ce spui tu...

Iosif_prostul_siteului (9 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:08

Si noi cei de la FCSB am facut o coregrafie frumoasa , dar a iesit doar Dinamo Bucuresti , am avut veste albe si rosii si a fost bine .Hei Hei Hei !!!

apel la realitate (5 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:09

mosule, cand te lauzi cu palmaresul din 2003 pana la faliment, accepta atunci adevarul dureros. echipa aia nu era petrolul ci astra care si-a schimbat numele. voi nu mai existati din 2003. poate ca noua societate se revendica a fi petrolul/juventus bucuresti, dar stergeti-va cupa din palmares, aia luata de contra ,ca e a astrei. daca nu o faceti, sunteti doar o clona.

fcsb (57 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:12

Felicitari Petrolul,Otelul,etc ! Uite ca mai exista si altceva, in afara de... fcsb!

apel la realitate (5 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:17

succesiunea pt cei care nu vor sa se minta este asta. in 2003 petrolul a murit. zica-se ca pe bani. au acceptat dezafilierea pt ca otelul sa le ia locul in prima liga ,pt 30 de mii de dolari. zvonuri. astra, care era in prima liga, a vrut o fuziune cu petrolul pt ca echipa sa nu moara totusi. dar dura mult, vreo sapte luni. si a mers pe varianta simpla, si-a schimbat numele .atat. si de aici incolo tot ce s-a intamplat, inclusiv cupa luata de contra ,trecuta in palmaresul petrolului, este o minciuna. echipa a intrat in faliment din nou si suporterii au format un nou petrolul. si aroganti, vor spune ca povestea din 2003 nu ii priveste, ei sunt altii. pai....de ce nu va stergeti cupa luata de antrenorul lui dinamo de acum, daca sunteti altii ?

Ady (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:18

Liga a 4 liga a 7 a liga a 18a. In fond ce conteaza liga cand vezi spectacol, cand vezi ocazii , driblinguri , tribune pline , galerie? Ce conteaza ca nu vorbim de milioane de euro sau champions league ? Pt prima data dupa mult timp am putut sa urmaresc un meci televizat fara sa casc , fara sa schimb canalul dupa 10 minute . Reiau . Atmosfera , spectacol in teren, spectacol in tribune , miza si dupa, un articol jurnalicesc ce merita citit . Mi a amintit de ce ne placea fotbalul .

sundance kid (150 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:18

Ma bucur ca digi a transmis acest meci din liga a patra pentru ca sunt convins ca vor transmite si meciurile stelei !! De abia astept sa vad bucurestenii de la peluzele nord si sud la treaba !

apel la realitate (5 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:34

fcsb@ dragul meu, daca verificam adn ul petrolului si cel al fcsb, afla ca al lor e mai pur decat al găzarilor. macar fcsb a preluat un coeficient, un loc in liga I fara ca steaua sa intre vreodata in faliment, a fost flux continuu, pe cand petrolul a murit in 2003 prima data, iar locul a fost luat de astra care si-a schimbat numele in petrolul, apoi a intrat iar in faliment a doua oara si a aparut o societate ,alta, care a preluat...continuitatea sportiva. PS Nu sunt stelist.

apel la realitate (5 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:37

succesiunea pt cei care nu vor sa traiasca in lumea viselor, este asta. in 2003 petrolul a incetat sa mai existe. zica-se ca pe bani. au acceptat dezafilierea pt ca otelul sa le ia locul in prima liga ,pt 30 de mii de dolari. zvonuri. astra, care era in prima liga, a vrut o fuziune cu petrolul pt ca echipa sa nu dispara totusi. dar dura mult, vreo sapte luni. si a mers pe varianta simpla, si-a schimbat numele . atat. si de aici incolo tot ce s-a intamplat, inclusiv cupa luata de contra ,trecuta in palmaresul petrolului, este un....mare neadevar . echipa a intrat in faliment din nou si suporterii au format un nou petrolul. si vor spune ca povestea din 2003 nu ii priveste, ei sunt altii. pai….de ce nu va stergeti cupa luata de antrenorul lui dinamo de acum, daca sunteti altii ?

Tase (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:43

Felicitari,domnule Geambasu...v-ati aplecat asupra unui meci de liga a 4-a...frumos gest,de caracter...fotbalul fara suporteri nu are nici un farmec...chapeau Forza Petrolul!

Marian (1 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:45

Felicitari Petrolul!!! Fortza Dinamo!!! Va asteptam in prima liga !!! Asteptam tot ce inseamna istoria fotbalului romanesc...Respect!!!

dinamo_fan (48 comentarii)  •  24 iunie 2017, 23:52

Respect !

Mihai231 (11 comentarii)  •  25 iunie 2017, 0:11

Bravo petrolulu..minunaților suporteri (chit ca cei de la FCSB sunt mai tari în coregrafii..).. Va așteptăm în liga a 2 a. Sa va duelat cu noi.. Ripensia Timișoara, o alta fosta campioana ce asteptam sa ajunga în Liga 1..!!!

viorel (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 0:26

Multumim, CRISTIAN GEAMBASU ! Intradevar a fost ceva de vis pe stadion.

Vict (6 comentarii)  •  25 iunie 2017, 0:26

In Romania nu exista reguli clare de renastere a cluburilor dupa faliment, asa cum exista in Italia de exemplu. Noul Napoli nu a inceput din ultima liga (liga 9) ci a primit un wild card direct in liga 3, de la federatia italiana. Orasele cu traditie in fotbal ar trebui sa primeasca wild carduri in liga 3 daca gruparile sportive originale dau faliment sau dispar din competitie din alte motive (dezafiliere etc.). Petrolul '52 este o iluzie a Ploiestiului, fara palmares si fara istorie. Sa nu-mi spuna cineva ca trofeul Cupa Romaniei cistigat de FC Petrolul (societate privata a lui Capra) acum citiva ani, apare brusc acum in dreptul noii societati Petrolul '52. Nu pot sa nu ma amuz in fata ipocriziei incredibile a GSP - ziar care saluta Petrolul '52, noul club facut fara groparul FC Petrolul, Capra. Deci la Ploiesti un nou club, Petrolul '52, fondat de oras fara groparul Capra (patronul FC Petrolul) este acum adevarata echipa; la Craiova FCU a falimentat acum 3 ani - dar orice nou SRL imaginat groparul Mititelu e adevarata echipa. La Ploiesti groparul e istorie; la Craiova, GSP il face nemuritor pe groparul mititel, spunind ca orice, dar absolut orice SRL infiintat de familia Mititelu peste noapte e adevarata Stiinta. Bravo GSP !

FCRB LONDON (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 0:45

Felicitai , Petrolul! Sa speram ca si Rapidul nostru se va ridica din propria-i cenusa... Mi-e dor de PRIMVS DERBY!

Alex hofman (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 0:46

Petrolul nu este astra.....petrolul ezte echipa noastra de suflet salvata de suporteri din mana sacalilor ,avarilor de banii.... Hai petrolul......te iubim.

Alex hofman (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 0:50

Din cenusa am renascut ,iar o data cu palmaresul preluat vom fi din nou petrolul ploiesti.....

sundance kid (150 comentarii)  •  25 iunie 2017, 1:02

Vict Romania e o tzara tinara fara istorie . Poate peste 500 de ani se poate discuta ce si cum . Fripturisti din astia cu pretentii de nationalism vad mereu la televizor . Hei rupisti notabili . Hei rup !

Serban (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 1:16

Uite si la Otelul Galati ce se intampla. Suporterii au facut o echipa care tocmai a promovat. Suporterii.

sundance kid (150 comentarii)  •  25 iunie 2017, 1:16

CAPITALISM fara bani nu exista . Restul e pura demagogie fie ca vorbim de economic , social, sindicate sau sport ! Romania ca STAT nu va mai fi niciodata in vecii vecilor ce a fost pe timpul comunistilor !! Aia vorbeau putin si faceau mult . Astia de acum sunt trancanitori de meserie . Ii vezi 24 din 24 pe digi, dolce , antene, realitatea, etc . Nu a fost o simpla intimplare ca cei mari fotbalisti romani au aparut atunci . Dobrin , Balaci sau Hagi ! Sportivi la fel . Ilie Nastase, Nadia Comaneci .

MARIANde spectatori IORDACHESCU (5 comentarii)  •  25 iunie 2017, 1:36

La un meci de liga 4-a , 13.900 de fani aplauda si echipa adversa care face turul stadionului sa-si primeasca aprecierile Acestia sunt fanii Petrolului care primesc aprecieri frumoase din partea unuia dintre cei mai obiectivi si valorsi ztaristi sportivi, Cristian Geambasul Asta pentru ca el stie ca fotbalul fara spectatori e ca spritul fara vin Si Petrolul nu duce lipsa de fani adevarati Sunt unii care se declara fani ai Stelei si ei merg la meciurile FCSB-ului si defileaza cu culorile dinamoviste crezand ca participa si ei la o coregrafie si sunt acum rautaciosi

Alexandru (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 1:56

@serghei @apel la realitate Habar n-aveti pe ce lume traiti, domnilor. Doar Petrolul!

Dan T (28 comentarii)  •  25 iunie 2017, 2:00

Galeria este partea cea mai hidoasa a fotbalului DE LA NOI...De ce te-ar face niste derbedei care urla acolo sa plangi nu stiu....Penibili.

Tavi (44 comentarii)  •  25 iunie 2017, 2:13

Respect pentru acest articol, domnule Geambasu, din partea unui om care va critică mai mereu si care nici macar nu e fan Petrolul. La mai multe!

vlad (10 comentarii)  •  25 iunie 2017, 3:27

@ Dan T: te poate face sa plangi si unul care comenteaza in loc sa doarma linistit. Poate ca unii n au studii superioare, n au o cultura aleasa, dar acest lucru e peste tot in lume. Aici n am comentat de rezultatul la olimpiada de matematica, ci de un meci de fotbal. Intr un esalon inferior, pus in scena la cel mai inalt nivel. Somn usor!

Adioseried (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 3:29

@apel la realitate, mai apare cate un inapt ca tine din cand in cand care vrea sa strice fericirea unor oameni care chiar o merita ! Probabil ca esti complexat ca echipa satului tau e in divizia c judeteana ... te intelegem !

Axl (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 3:39

Aia care scriu numai tampenii mai sus, suporteri ai lui Gigi, sunt aia de mancau sandwiches cand galeria lu Rapid facea greva foamei

ADI_PCH_DINAMO (18 comentarii)  •  25 iunie 2017, 4:53

Felicitari Petrolul Ploiesti!#doardinamobucuresti

Drojdia Societatii … (9 comentarii)  •  25 iunie 2017, 5:29

...sunt acesti suporteri.Oameni fara preocupare,daca nu-s la meci ii gasesti atarnand toata ziua pe la casele de pariuri,jucand table prin parcuri,scuipand seminte pe la terasele ieftine.Azi canta frumos dar maine iti rup stadioanele, arunca cu toate materialele pirotehnice posibile in capul jucatorilor adversi ,intra pe teren in timpul partidei sa loveasca cat pot ei de tare,folosesc cel mai trivial limbaj,indeparteaza omul obisnuit sa vina cu familia la stadion pentru ca golania continua si dupa meci...Atat dureaza "farmecul" lor cat joaca cu echipe de desculti din judet,dupa aia oricand si oriunde sunt in stare sa rupa si sa distruga tot....Chiar cantand.

Gabriel (3 comentarii)  •  25 iunie 2017, 5:55

Frumoasa coregrafia cu Statuia Libertății din Ploiești.Ploiestiul este unul din putinele orașe din lume care are o statuie a libertății. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Statuia_Libertății_din_Ploiești

Papillon (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 5:59

Excelent d-le Geambasu! Bravo Petrolul, RESPECT! Una din cele mai frumoase galerii din tara, sau poate cea mai frumoasa.

Toniro (2 comentarii)  •  25 iunie 2017, 6:18

Acelasi lucru se va întâmpla și cu Steaua București când va reveni. Promovand "hahalerele"(***) la nivel de specialiști in fotbal, ascultându-le și dându-le credit filozofiilor aberante ale unor parveniți, a-ți îndepărtat lumea de la fotbal. Pe vremea comunismului nu- l vedeai pe Valentin Ceaușescu sa-și dea cu părerea despre meciuri, despre jucatori, antrenori , tactica,etc. Vedeai interviuri cu antrenorii, cu jucatorii, cu oamenii profesioniști, era o plăcere sa te uiți și sa-i asculti. Și bineînțeles ca au venit și performantele...Fotbalul in România din zilele noastre a devenit circ, iar eu nu vreau sa văd așa ceva, mulțumesc. Fotbalul imi lipsește și cu siguranța dacă Steaua va reveni, eu și multi, multi alții ca mine vom umple stadionul ghencea la fel ca in anii ei de glorie, indiferent in ce liga va juca.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel (3 comentarii)  •  25 iunie 2017, 7:59

apel la realitate după teoria ta toate echipele din Romania sunt clone.Steaua ,Dinamo dacă nu mai sunt ale ministerelor sunt clone.

Gabriel (3 comentarii)  •  25 iunie 2017, 8:14

În sport continuitatea o da marca nu numele societății

sasha8777 (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 8:19

Respect lupilor galbeni !!!

Adrian (3 comentarii)  •  25 iunie 2017, 9:47

@apel la normalitate, mergi si intreaba-l pe *** ce si cum cu contractul ala dintre el si Liviu Luca, dupa aceea da-ti doua palme singur! Inca va mai doare ca v-am dat afara din oras, nu-i asa?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ala (8 comentarii)  •  25 iunie 2017, 10:57

Domnule Cristian Geambasu, in sezonul ce urmeaza liga a 2-a va mai atractiva si mai interesanta decat Liga I. Avem asa ( si ma refer la echipe de traditie cu suporteri) : Olimpia Satu-Mare, ASU Poli, Ripensia, UTA, FC Arges, TG Mures, Oradea, Pandurii sa zicem. Peste 2 sezoane probabil vor promova si U Cluj, Petrolul, Farul. Vom avea un B mai atractiv decat liga I.

Vinti (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 11:09

Petrolul inseamna zbarlirea parului cand auzi imnul, Petrolul inseamna emotia pasirii pe stadion, Petrolul inseamna sacrificiul neconditionat, in orice moment, dar mai ales dezinteresat, Petrolul inseamna satisfactia de a fi fan, Petrolul inseamna lacrimi in ochi, Petrolul inseamna dorinta de a reveni pe stadion sa-ti incurajezi echipa favorita dupa fluierul de final al fiecarui meci, Petrolul inseamna iubirea fotbalistica nemarginita!Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat! Fotbalul este doar un sport, Petrolul ne uneste! 1924… Legenda continua!

Adrian (3 comentarii)  •  25 iunie 2017, 14:27

Domnule Geambasu, o sa aduc in atentia dvs. cateva aspecte mai putin, sau chiar deloc cunoscute, legate de acordul dintre autoritatile locale(Primarie si C.L.) si clubul Petrolul. Dupa cum stiti, cu putin timp in urma Primaria Ploiesti si C.L. Ploiesti au catadicsit sa cedeze intr-un final marcile si denumirile legate de brandul Petrolul, catre ASC Petrolul '52. Asta dupa ce timp de aproape un an au tergiversat acest lucru si au facut tot posibilul ca clubul sa ajunga in imposibilitatea de a-si continua activitatea, incercand in fel si chip sa determine sponsorii si eventualii investitori sa renunte la finantarea clubului. Intr-un final, profitand de context, au conditionat cedarea impunand clubului sa plateasca un procent de 2% din profitul realizat, precum si acceptarea unui reprezentant desemnat de dumnealor, in structurile de conducere ale viitoarei entitati. Caz unic in fotbalul romanesc, stiut fiind faptul ca foarte multe primarii si consilii locale fac tot posibilul sa sustina cluburile de fotbal locale, nicidecum sa le jecmaneasca. Iar asta in conditiile in care clubul a platit o suma considerabila pentru marci, deasemenea si chiriile la stadionul Ilie Oana. Stiuta fiind intransigenta GSP, fac un apel la dvs. sa va aplecati putin asupra acestor probleme, si sa aduceti in atentia opiniei publice aceste aspecte.

george hagiu (1 comentarii)  •  25 iunie 2017, 15:16

Cand ai baut un pahar de vin bun acum 50 de ani , iti aduci aminte mereu.CARCOTASILOR CARE NU AVETI ORIZONT , lasati si generatia tanara (asa cum este ea)sa se bucure peste 50 de ani de PETROLUL PLOIESTI.

Comentează