Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?

Puţină lume ştie că Moromete şi Cocoşilă au fost la meci aseară, pe arena Naţională. Bine, bine, nu chiar Moromete şi Cocoşilă, ci interpreţii lor, Marcel Iureş şi George Mihăiţă, protagoniştii spectacolului „Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?”, de […]

joi, 17 aprilie 2014, 9:35

Puţină lume ştie că Moromete şi Cocoşilă au fost la meci aseară, pe arena Naţională. Bine, bine, nu chiar Moromete şi Cocoşilă, ci interpreţii lor, Marcel Iureş şi George Mihăiţă, protagoniştii spectacolului „Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?”, de la Teatrul Act. Şi staţi cît se poate de liniştiţi, nu urmează o cronică a piesei regizate de Alexandru Dabija. Nici măcar o cronică a returului semifinalei Dinamo-Steaua. Observam doar că o întîlnire între cele mai importante echipe ale fotbalului nostru atrage lume din cele mai neaşteptate zone ale societăţii. Inclusiv doi mari actori.

Pentru ca asta să se întîmple şi pe mai departe este nevoie de doi protagonişti. Iar această nouă întîlnire dintre Steaua şi Dinamo a fost una dintre un campion dominator şi un inimos partener de antrenament, pe care primul se fereşte să-l lovească prea tare, fiindcă mai are nevoie de el. Nu e nevoie să explic cine e campionul şi cine sparring-partner-ul. Steaua a făcut o demonstraţie de forţă controlată. A pasat în viteză, şi-a exersat învăluirile. A arătat ca un organism robust, cu muşchii bine antrenaţi, cu lecţiile tehnico-tactice la zi. Diferenţa dintre calitatea colectivă şi individuală este atît de mare încît paralele de genul Gardoş-Grigore, Szukala-Durimel, Sînmărtean-Matei, Pintilii-Bărboianu ori Chipciu-Rotariu pot stîrni zîmbete largi, ca să nu zic hohote. Nu-i de mirare atunci că Reghecampf şi-a permis, de exemplu, să-l folosească titular pe Pîrvulescu şi să-l ţină pe bancă pe Stanciu. Ori să nu se enerveze deloc la cascada de ratări.

„Date fiind împrejurările”, vorba lui Cocoşilă, laitmotiv în piesa de la „Act”, Stelei îi rămîne să se lupte cu sine pentru o carieră în Europa, iar lui Dinamo îi revine trînta cu sărăcia, denumită acum austeritate. Era acolo, pe scena unde jucau Iureş şi Mihăiţă, un gard simbolic dincolo de care protagoniştilor le era frică să treacă. Mă rog, chestii complicate, filosofice. La fotbal, e mai simplu. Steaua e leopardul, iar Dinamo gardul vopsit.

Comentarii (61)Adaugă comentariu

MIHAI ALEXANDRU (2 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:39

Domnule rezultatul conteaza si din 3 meciuri au o victorie si 2 egaluri deci nu e o asa forta.

MoRRiS (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:41

Nota 10+ pentru articol, Cristi . 🙂

gab1 (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:43

…mi se pare cam exagerata comparatia ca diferenta intre echipe…steaua nu e totusi barcelona, e vb de dinamo ca sunt prea slabi, nu ca steaua e buna….

nelu (54 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:44

Dinamo va trai datorita noua, pentru ca Dinamo suntem noi si atat,restul nu conteaza ,e vorba de mentalitate ,educatie si spiritul traditiei care ne da puterea de a strnge randurile si a intelege ca Dinamo E IN NOI.

regele (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:45

steaua n-a fortat un antrenament bun pentru ei!

Simptomulzero (5 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:48

Un meci „frumos” in care Steaua a dovedit ca putea face orice, dar a ales sa-si enerveze suporterii lasand celor de la Dinamo sansa sa dea declaratii ca cea a lui Matei: „Am simtit ca puteam sa castigam azi” … bataie de joc pentru cei 9000 de suporteri…Curat pacat!

juliusmad (8 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:48

o victorie si doua egaluri dar si o Steaua marinimoasa. diferenta a fost mai clara decat o arata cele 3 intalniri dar suporterii dinamovisti sunt ocupati cu boleroul si mai putin cu fotbalul.

ceve (2 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:49

Cristian, meciul ăsta a fost un blat ordinar, jucat la pariuri, se vedea din avion cam din min. 60 că Steaua refuză să dea gol şi aşteaptă să fie egalată. Luaţi atitudine faţă de mizeriile astea, nu se poate aşa ceva. O ruşine, ca şi meciul cu Vaslui. O spun ca stelist, convins că Steaua ia campionatul, dar jenat de comportamentul din ultimele două meciuri.

Vlady (4 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:49

MIHAI ALEXANDRU, vezi ca in aceste 3 meciuri unul din egaluri a fost accidental, cel din campionat, astazi daca Steaua voia, dadea de pamant cu Dinamo, caz inchis.

Gopo (2 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:52

Forta controlata! :)) Bun articolul, foarte bun titlul.

Nic (6 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:52

@MIHAI ALEXANDRU: nu rezultatul meciului contează, ci participarea la competiție.
Hai să recapitulăm: Steaua minim 60% șanse să câștige Cupa României, 90% șanse să câștige campionatul, prin urmare șanse însemnate la un event. Plus șanse mari să treacă de preliminariile Champions League.
Dinamo? Eliminată din cupă, cu puțin noroc prinde preeliminariile Europa League cu maxim 30% șanse să treacă de preliminarii. Înțelegi acum cum stau lucrurile?

Acciduzzu (31 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:53

Cristi e frumos scris. Si adevarat. Ramane insa un ceva. Adica lipsa de respect fata de suporteri. Daca tot are forta si stapaneste jocul puteau oferi suporterilor, din bun simt, o victorie si nu o repriza de indolenta si circ ieftin. Indiferent de valoarea adversarilor marile echipe ( Bayern, Real, Barca, Chelsea, MU, Manchaster City, etc) joaca pana la final si bat cu 4-5 zero fara probleme. Iar cand vor sa fie generosi bat cu 1 sau 2 -0. O echipa mare asa face. Se respecta si isi respecta si suporterii. Nici jucatorii Stelei nici Reghe insa nu au acest respect fata de ei insisi si fata de suporteri. Poate de aceea si suporterii nu fac spectacole si nu se comporta ca cei ai lui Dinamo. Asa ca indiferent cat de buna e Steaua daca nu invata sa se respecte ca profesionisti si sa-si respecte statutul si suporterii acestia se vor indeparta.

Tochio (8 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:55

Multumesc pentru umorul involuntar. M-ai facut sa rad cu pofta. Daca te fac sa te simti mai bine in pielea unui dinamovist, atunci poti considera cele doua egaluri, marile „succesuri” ale lui New(cheap)Dinamo. De asemenea, putem considera acel 2-5 din tur un accident. De vreo 15 ani va furati caciula singuri. Aveti impresia ca sunteti dulai cand in realitate sunteti niste potai. Abia cand o sa acceptati realitatea o sa puteti incepe constructia cu adevarat. Pana atunci, o sa va inchipuiti ca firmiturile sunt ospete imparatesti.

Niky (7 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:55

steaua a aratat limitare ,lipsa de maturitate ,ca un boxer cu muschi si 0 creier,lipsa de profesionalism….delasare ,merita inca o bataie ,poate se treazea din visare.
un suporter stelist.

Tochio (8 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:56

Mesajul era pentru D-l Mihai Alexandru…

George (2 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:56

@Mihai Alexandru:Pe ce planeta traiesti?

Ion Ionescu (4 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:58

Felicitări pentru relatarea corectă a….realității!

ionut (4 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:58

mihai alexandru, sa fim seriosi, in seara asta cu foarte mult noroc au obtinut egalul….daca batea steaua cu 4,5-1 nu mira pe nimeni…doar din vina unor bezmetici ca popa si chipciu scorul a fost asa limitat…eram mai fericit daca luam bataie, dar pe bune…asa, sa faci egal dar sa ratezi 7-8 ocazii destul de clare e dureros…iar golul vostru a cam fost marcat din offside

Ion Ionescu (4 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 21:59

Mihai Alexandru….în ultimele 9 meciuri au fost 7 victorii ale Stelei și doar două egaluri!

iustin (35 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:00

@mihai alexandru daca steaua avea nevoie de 3-0 azi dadea 6.dinamo a avut nevoie de 3-0 si a egalat pe final cand toata lumea pleca deja de la stadion inclusiv unii din jucatorii stelei

geo (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:01

totusi tinand cont de valoarea lotului trebuia sa-i spulbere ca sa nu mai au curaj sa vorbeasca!!

Rok (18 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:01

@MIHAI ALEXANDRU……..te uiti degeaba la fotbal. Steaua a jucat serios doar in acele 7 minute din prima repriza a turului…cand a si marcat de 3 ori.

dragos (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:04

@mihai alexandru esti mare prost !!!

joaquin (4 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:11

După părerea mea , Stoican a greșit că nu a început vârf cu … RAVEL !

Anton (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:34

Felicitări pentru articol.
Felicitări domnule Reghecampf, iar a-ți câștigat și cota la meci egal a fost destul de bună (dar nu se poate compara cu meciul precedent, cel cu Vasluiul).
Dacă n-ați pariat atunci aveți o mare problemă profesională. De lipsă de modestie nu duceți lipsă, vă considerați cel mai bun, dar în ultima vreme acest lucru nu se observă numai în declarații…
Atitudinea, băieților antrenați de d-vs în repriza a doua a fost jalnică, de echipă de amatori, pe toată durata reprizei. Oare cine trebuie să-i motiveze înainte de meci și pe toată durata lui ? „Nu aveți ce să le reproșați”.
Cred că sunteți singurul stelist mulțumit de evoluția băieților și de rezultat. Deșii nu va bătut Stoican, d-vs. domnule Reghe a-ți pierdut 3 din cele 4 meciuri cu Dinamo.
Dacă Steaua avea un antrenor foarte bun nu „cel mai bun”, atunci astăzi ar fi câștigat la cel puțin 4 goluri diferență…
RUȘINE REGHE, RUȘINE BĂIEȚI.
HAI STEAUA ! Sunteți „cei mai buni” (din țară) dar NU SUNTEȚI BUNI (de Europa).

P.S. Întrebare: Oare cu câte goluri diferență ar fi bătut Real pe Barca (sau invers) dacă diferența de valoare dintre ele ar fi aceași care este între Steaua și Dinamo ?

mariocip (2 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:34

da, sunt incult, sau nu locuiesc in bucuresti ca sa vad piesa asta de teatru sau film (probabil ca aici e distribuit si nea mitica), dar iti spun ca nu ai voie decat sa trimiti e-mail d-lui nea ovi cu parerea ta despre acest meci care are legatura cu steaua. sa-ti spuna nea ovi ca asa i-am transmis si lui…

Gabi (2 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:37

O seara dezamagitoare pentru toti stelistii. Toti cei care au jucat astazi impreuna cu marele antrenor Reghe sunt o rusine pentru culorile clubului STEAUA, club care le umple conturile cu bani. Si-au batut joc de suporteri si de sansa de a intra in istorie cu o victorie zdrobitoare. O sa vedeti cat de bune sunt aceste vedete dupa ce vor pleca de la Steaua si se vor face da ras prin strainatate ….

ion (146 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:41

in joia mare multumim ciinilor pentru antrenament . sa fiti multumiti cu incasarile . un paste fericit pentru toti ROMANII ,HRISTOS A INVIAT

star01 (14 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 22:53

BINE PUCTAT CRISTI…STEAUA S-A JUCAT CU dinamo exact ca”soarecele cu pisica”!…ghici cine era pisica?:)))

esodut (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 23:16

cel mai penibil ”derby” vazut vreodata ,nu stiu pentru cine afost dar sa vazut din avion ca trebuia sa se termine 1-1 .pe atac steaua frana de nu se putea chipciu nici el ”saracu” nu mai stia ce sa faca cu mingia numai sa nu se dea gol .meci de pus in manualul BLATURILOR.

silviu (1 comentarii)  •  17 aprilie 2014, 23:30

Cred ca au fost pe stadion 50-50 suporteri de ambele parti, am fost pe stadion si nr de stelisti la tribuna 1 si 2era mare spre f mare…foarte frumoasa coregrafia lui Dinamo, Dinamo cu coregrafia..Steaua cu rezultate, pacat ca au ratat cu nonsalanta..si-au batut joc, parca nu vroiau sa inscrie mai mult…posesia cred ca a fost undeva la 70-30 pt steaua..asa s-a vazut pe teren, dupa spusele unui suporter dinamovist :” parca se lipeste mingea de stelisti „…pai e o diferenta nene in iesirea haotica din aparare prin degajari si una controlata prin pase succesive..

Lila (31 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 0:06

dinamo va castiga cu astra, in contul stelei, ce ziceti?

maximuspqr (58 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 0:52

Cristian Geambasu, nu te pricepi la fotbal omule! Pai Stoican zice”decit sapte minute au fost mai buni ca noi si atunci din cauza unor greseli personale” hi hi hi
Acum zic si eu”decit” respect Cristian Geambasu. Felicitari pentru scriere. Ma bucur sa vad dinamovisti obiectivi:))
Foarte inspirat ai spus”forta controlata” , asta am vazut si eu dar matale le zici mai bine.
@mihai alexandru-ai devenit vedeta tipule
@ceve-cred ca exagerezi amice
Pace!

maximuspqr (58 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 1:11

Revin:)) acu’vreo doi trei ani, Pana parca antrena Chiajna. La meciul cu Steaua baga rezerve, menajeaza titulari, dosu’ n poarta etc. Dupa meci extrem de iritat”pai ce, voi voiati sa bat Steaua?” Cam asa trebuia si dom’ profesor Stoican amic cu Barcauan sa spuna dupa meciul asta.
Vad ca unii microbisti sint deranjati ca stelistii nu au respect pentru competitie, suporterii proprii, suporterii adversi, FRF, Liga, arbitri, presa si televiziune (nu stiu cum se scrie masmedia) poluare, criza mondiala etc. O fura de la Viitorul,omenie, bate Chiajna, blat, O fura de la Vaslui , blat pt pariuri, pierde in UCL, rusinea Europei, egal cu unele echipe, blat cu arbitrii, nu joaca Radut, Iancu, Pirvulescu, nu sint blat cu Ana lu’Prodan, joaca Varela, blat cu impresarii si oricum prea scump si daca nu ajunge tot nu e bine ca MM si Jijiniho sint priponiti. Cum o dam cum o sucim Steaua greseste:)) uitam, echipa bolsevica.
Maistore, daca am mai sarit sau am mai bagat vreo virgula, vreo cratima…deh, stelist.
Succes la meciul cu Astra.
Pace!

zona magheru (23 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 3:06

Nu inteleg care a fost surpriza !!! Se stie demult ca Steaua are un lot superior lui Dinamo . Probabil numai bogatasul Niculae s-ar putea bate cu ei de la egal la egal in viitor . Sunt convins ca in doi ani de acum incolo Piturca va fi angajat la Astra si impreuna cu el vor mai veni si alti jucatori . Eu am pronosticat ca Dinamo nu va pierde si am avut dreptate . Oricum una peste alta Bucurestiul are o singura echipa . Restul sunt in coma profunda . In ziua de azi „ai carte ( bani) ai parte (campionat ) „. Capitalismul a invins si in Romania .

ciupi (376 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 6:21

steaua se califica si daca incepea cu: tata – tanase, chipciu, stanciu, popa – piovaccari, kapetanos – gardos, szukala, iancu – latovlevici. 4-2-3-1! de ce am pariat x2? si mila e scrisa-n legile-omenesti…

Acciduzzu (31 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 7:11

@ maximuspqr Stii ce deranjeaza? Suficienta si indolenta. Daca e sa fim realisti treaba sta cam asa: Steaua e de departe cea mai buna echipa din Ro. Nu contesta nimeni. Dar atat. Asteptam sa vedem si confirmarea intr-o noua editie a CL. Cea de anul trecut o consideram un accident generat de intrarea lui Gigi la inchisoare. E explicabil. Dar, ce se intampla de o luna nu mai are explicatie. Aceste salturi de comportament si concentrare a echipei denota ori o mentalitate gen : Lasa ba ca merge si asa, ori alte lucruri mai putin corecte (blaturi). Sa nu uitam ca in plan european Steaua a confirmat partial. E o echipa de locul 3-4 in grupele CL si atat. Asteptam sa vedem daca sarim de nivelul asta. Ca sa se intample asta e nevoie de profesionalism si seriozitate. Ce a aratat Steaua aseara a fost forta, dar si lipsa de respect: fata de ai insisi ( si asta vad si impresarii si scouterii) si fata de suporteri. Repriza a doua, chiar daca calificati, a fost o palma data suporterilor. Una urata si gratuita. Probabil cel mai clar a fost cand Piova, un profesionist adevarat, s-a intors cu spatele si a plecat in plin atac pentru ca Dodel sau Chipciu nu i-a dat pasa la timp. Ori aici intervine rolul lui ” cel mai bun” Reghe. si el mai trebuie sa confirme ca nu e doar primul in sat si ultimul in oras. Asa ca merita sa-i luam un pic la palme sa-i trezim pe toti.

GEAFER (4 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 7:20

Un instrument important in cadrul aparatului opresiv prin intermediul caruia era condus poporul romana a fost militia. Aceasta si-a facut echipa si culmea, chiar a avut si suporteri, multi si patimasi. Vai mama ei, natie romana.

Serban (66 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 7:23

Eu sunt convins că, în condițiile unui arbitraj echidistant, steliștii nu se limitau la obținerea calificării.
Ce credeți că se întâmpla, imediat pe teren și apoi la FRF și LPF, ca și în TOATĂ presa, dacă Tătărușanu lovea cu gheata (crampoanele) un jucător dinamovist, așa cum a fost lovit Gardoș?!

momo (7 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 7:31

La un meci cu miza, Steaua ar fi zdrobit-o pe Dinamo, ca in tur. Steaua, dupa gol, a jucat la trecerea timpului. Stoican a avut o conferinta halucinanta. Poate a vazut alt meci. Au avut prima ocazie prin minutul 72, iar Steaua a avut vreo 2 stuatii de unu la unu cu Balgradean…

birlic (46 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 7:32

Nu inteleg de ce-i spuneti domn professor ,asa ca sa va bateti joc de adevaratii profesori sau ca sa faceti misto de bietul Stoican ,care se dovedeste rabdator la toate loviturile , fara sa se straduiasca sa aiba vreo riposta ,de ce? nu stiu ,poate nu stie nici el .Asa ca Negoita, iati un suplinitor ,ca nu te vad bine ,o sa-ti bati joc de aceste tinere sperante ,fara sa-i poti rade in nas niciodata lui Reghe.

Ion Ionescu (2 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 8:00

Steaua e de locul 3-4 in CL ,pentru ca atatea sunt in grupe,daca ar fi 10 in grupe,AR FI PE 9-10

john.peris (20 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 8:08

Scurt si la obiect, felicitari Cristi !

blue (4 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 8:11

Acciduzzu : felicitari stimate domn! ai sintetizat tot ce au simtit suporterii Stelei vazand ingamfarea din joc si suficienta din fata portii.

DanDan (1 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 8:13

DOMNULE ZIARIST IN MARE PARTE AVETI DREPTATE IN ARTICOLUL DV. DAR NU UITATI CA DINAMO A SCAPAT FALIMENT ACUM 1AN IIAR SITUATIA NU IE TOCMAI ROZ FINANCIAR.STEAUA A REUSIT DATORITA BANILOR FURATI DE BECALI DIN BUZUNARUL DV AL MEU AL TUTUROR SI A PUTUT SA ARUNCE CU BANII PE FOTBALISTI TOTUSI MEDIOCRI OSA VEDEM IN LICA CATE PUNCTE O SA FACA CRED CA IAR O SA -MI FIE RUSINE SA MA UIT LA MECIURI DAR IMPORTANT ESTE SA IA BANII BECALI LASO DRACU DE PERFORMANTA.

PASSCU (16 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 8:33

Declarație șoc a lui Stoican :”Dinamo a fost egală cu Steaua, mai puţin 7 minute din meciul tur, cînd s-au încasat 3 goluri”. Stoicane eu înțeleg că vrei să te pui bine cu galeria pentru a nu te scăpa din brațe dar nu depăși limita bunului simț. În urma acestor declarații înclin să cred că pentru tine fotbalul este încă o necunoscută. În contextual în care toți specialiștii, toate fostele glorii a lui Dinamo, toții jucătorii lui Dinamo, toți gazetarii indiferent de culorile lor, majoritatea spectatorilor obiectivi pînă și și ageamii recunosc că Steaua a fost net superioară și tu faci asemenea afirmații sunt convins că erai mai bun la Nana la ferma lui Băsescu ca zilier agricol. Ai început să semeni tot mai mult cu Negoiță și Anghelache. Și nu este bine. Banii pe care îi dă Negoiță galeriei să te lase în pace nu te face nemuritor. Gîndește pozitiv și privește în viitor. Zilele tale la Dinamo sunt numărate. Faptul că faci acte de caritate și contra unei sume de bani minuscule accepți să antrenezi Dinamo nu înseamnă veșnicie. Asemenea declarații pot atîrna mult în CV-ul tău. Și un ultim sfat. Avem mulți tehnicieni care au valoare și bat pe la porțile echipelor să primească un post. Și aici vorbesc de echipe mici nu mari. Vezi ce antrenori au Tărlugenii, Clinceni, Berceni, Mioveni, Rapid, Iași, Slobozia. Îmi este tare frică că te regăsesc pe listele celor de la Snagov, Roșiori de Vede, Moara Vlăsiei, Voluntari, Fierbinți, Roata etc. Și ești încă tînăr.

Waldorf (1 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 8:41

si-au batut joc de meci! daca mai dadea steaua 2-3 goluri nu mai declarau cateii ca puteau face mai mult

Marinica (14 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 9:11

Sunt stelist si imi doresc, mai mult decat orice performanta interna, ca Steaua sa recastige Champions League. Stiu ca voi credeti ca este imposibil, dar eu am convingerea ca asta se va intampla la u moment dat. Si sunt sigur ca nu vom lua CCE cand vom avea bani mai multi decat Barcelona, pt. ca asta nu se va intampla niciodata. Sunt sigur ca vom lua din nou CCE, doar cand vom avea fotbalisti etuziasti care sa se gandeasca la performanta, inainte de a se gandi la banii pe care ii ofera cine stie ce echipa minuscula din alta tara. Asa s-a facut performanta din 86 si din acest motiv au ajuns fotbalistii de atunci la mari echipe din occident, pentru ca atunci cand au plecat erau deja MARI FOTBALISTI, CU PERFORMANTE INTERNATIONALE. Dinamo ? Nu conteaza, nici cu bani nici fara bani, nu vor face niciodata performanta internationala. Nu au atitudinea potrivita, ei ca si club. Poate ca domnul Geambasu ar trebui sa dezvolte subiectul asta. Cred ca asta e drumul spre reusita. Oameni ca Hagi, Lacatus, Duckadam ar putea fi intrebati de ce au ramas si de ce au riscat sa nu castige nimic (daca s-ar fi accidentat intre timp) sau sa ia potul cel mare daca s-ar fi transferat la momentul oportun.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 9:46

Ca stelist te simti bine cind il vezi pe Mihaita la meci. Pe Simona. Pe Ilie.
Le-as ura tuturor paste fericit, dar Jijinio il asteapta cu tablele pe Base. Renoveaza celulele.

Hai maestre sa fim seriosi, ca n-a fost chiar asa de rau. Ati jucat binisor. N-am inteles de ce ati inceput fara virf, eu as fi jucat cu doua. Dar echipa arata bine, iar daca nu vindeti nimic, la anul ne va fi mai greu. Va lipseste un mijlocas, nu aveti nici macar un Radut si doi fundasi centrali. Grigore l-ar inlocui la noi perfect pe Bourceanu, asta daca nu revine Filip.
Sint putin ingrijorat de ratarile noastre, de reprosurile pe care si le fac stelistii, deja ca pe maidan. Ar trebui sa ramina o unitate, sa joace mai concentrati. Asa va fi greu si cu Viitorul. Toata lumea va vorbi de blat. Asta ar fi cel mai rau.

Mi-a placut maturitatea cu care Reghe sfatuia pisicutii ce sa faca ca sa ne bata: sa schimbe lotul, antrenorul, conducerea. A uitat de inlocuirea potailor rosii, pfui … parca sint draci, cu trei pisicuti draguti.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  18 aprilie 2014, 10:06

Aveti dreptate …Dinamo se lupta cu saracia …oricine cat de cat avizat …a vazut aceasta …Negoita se imbata cu apa rece …daca nu baga bani si vrea titlu …

Comentează