Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Ştefan romanul şi Radu românul

Problema lazialului este de sinceritate, nu de obligaţii faţă de străbuni

Băiatul se simte stingher la echipa naţională. Nu e locul lui acolo, ne anunţă impresarul care joacă impecabil rolul impresarului retras. Aşa că băiatul vrea să se retragă. Băiatul […]

joi, 4 aprilie 2013, 9:22

Problema lazialului este de sinceritate, nu de obligaţii faţă de străbuni

Băiatul se simte stingher la echipa naţională. Nu e locul lui acolo, ne anunţă impresarul care joacă impecabil rolul impresarului retras. Aşa că băiatul vrea să se retragă. Băiatul este Ştefan Radu, fost Radu Ştefan. Drumul de la Radu Ştefan la Ştefan Radu a presupus un transfer de la Dinamo la Lazio Roma. Pe cînd juca în Groapă, Radu era un băiat modest, simpatic şi promiţător. Mai mult. Un tînăr fotbalist ale cărui calităţi aminteau de marii fundaşi centrali ai lui Dinamo. Nelu Nunweiller, Dinu, Sandu Gabriel, Sătmăreanu II. Stoper de picior stîng, Radu Ştefan putea fi folosit şi pe flanc. În ordinea firească a lucrurilor, tînărul dinamovist a devenit la scurt timp ţintă pentru cluburile din străinătate.

Transferul în Italia la una dintre echipele de tradiţie nu a surprins. S-a acomodat greu, cu o încăpăţînare productivă. Tînărul promiţător se maturiza. Se transforma. Nu mai era aşa simpatic, dar simţea cum devine important, băgat în seamă, preţuit. În timp ce îşi cîştiga dreptul de titular la Lazio, îşi pierdea dorul de ţară. Cu cît se simţea mai bine şi mai de-al locului la Roma, cu atît dorinţa de România se stingea. Li s-a întîmplat multora. Şi nu este nimeni de acuzat. Mulţi dintre noi dacă ar fi prins un contract la un echivalent de Lazio al meseriei noastre, ar fi încercat să aibă o relaţie cît mai protocolară cu ţara.

Problema romanului Ştefan Radu este de sinceritate, nu de obligaţii faţă de străbuni. Romanul ar trebui să aibă o discuţie fără ocol cu românul Radu Ştefan şi cu ceilalţi români, cărora le-a dat impresia că i-ar mai păsa de echipa naţională a României. Tot teatrul acela cu blestematele de accidentări care picau exact înainte de convocările la lot a fost confirmat acum de Ioan Becali. Ioan Becali şi toţi cei care ne băteau obrazul şi ne făceau de colportori vin astăzi să ne spună ceea ce noi înţeleseserăm de ieri, de alaltăieri, de anul trecut. Ştefan Radu are o carieră în Italia, o poziţie la Lazio pe care doreşte să le securizeze alegînd să renunţe la naţională. Nimic mai natural, dar de ce cu atîtea vertijuri de domniţă de pension?

I-aş spune lui Radu devenit Ştefan că şi naţionala României s-a simţit stingheră în prezenţa lui. Cu Ungaria a jucat mult sub nivelul unui titular de la o echipă de top din Il Calcio. A călcat pe minge, a dat o pasă cu călcîiul pe care n-a înţeles-o nici mingea şi a centrat de atîtea ori în stomacul adversarului din faţă încît stai şi te întrebi: a fost rea-voinţă sau nici campionatul Italiei nu mai este ce a fost odată? Aleg ultima variantă în amintirea tînărului fundaş care semăna cu Dinu şi cu Sandu Gabriel. Nişte fotbalişti dintr-un timp uitat, în care adeverinţele medicale nu te scuteau de echipa naţională.

Comentarii (89)Adaugă comentariu

suporteru’ (6 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 16:15

Asa-zisa retragere de la echipa nationala a lui „X” sau „Y” este o falsa problema , precum si cea privind reconstructia sau intinerirea aceleiasi echipe . La echipa nationala se vine (sau nu!) daca esti sau nu mai esti convocat . Sunt doar mofturi ale unor jucatori de fotbal carora li s-a acordat prea multa atentie . De-a lungul timpului au existat mari fotbalisti care au jucat, din diverse motive, putin sau chiar deloc in echipa nationala, asa cum a fost cazul legendarului Ion Oblemenco .

mihai_Bistrita (3 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 16:38

Ioan Becali stia ca Stefan Radu nu mai are chef de nationala, si nu de ieri de azi. Piturca stia si el. Cum pi#@a ma-sII poti chema un jucator la lot impotriva dorintei si vointei lui, iar pe altii carora le ard talpile sa joace pentru tara, II IGNORI?! Oare cum s-o simti Latovlevici vazand articolul asta?

dreamtheater (15 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 17:10

poate nu-i plac manelele

Adriann_ (4 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 17:36

Auzi mai Cristi, dar argumentul ca n-ai cum, ca titular la Lazio, sa accepti sa joace in fata ta rezerva de la Steaua, l-ai vazut?

Ca n-am citit in GSP macar O VORBULITA pe tema asta dupa meci, s-a scris (corect) ca Gardos a fost printre cei mai slabi dar NIMENI n-a scris un cuvant despre faptul ca una dintre marile greseli ale lui Piturca in meciul ala a fost ca nu l-a folosit pe Stefan Radu in locul suspendatului Goian.

Nu mai zic ca si in primul meci, in loc sa joace cu Rat pe stanga si Stefan Radu langa Chiriches, Piturca l-a preferat pe Goian din serie B (catastrofal) si l-a pus pe Radu Stefan sa joace pe stanga, tinandu-l pe Rat rezerva.

Pai omul asta de ce sa vina la Nationala, ca sa fie bataia de joc a lui Piturca? Sa vada cum joaca in fata lui jucatori de serie B sau rezerve de la Steaua?

bazileon (82 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 18:22

Si totusi: de ce Chivu a renuntat la Nationala? De ce Sapunaru a fost ostracizat? De ce Mutu este tratat ca un paria? De ce Stefan Radu nu a jucat cu Olanda? Nu este evident ca selectionerii din ultima vreme sunt niste mediocri samavolnici, incapabili sa se desprinda de obsesiile lor tribale si cognitive?
Macar ca dl Geambasu a dezamagit multa lume in ultima vreme, cred ca ar refuza sa vina la Fanatik show si sa se afiseze cu infamul Horia „RegheNkamf” Ivanovici. Sau nu a fost convocat?
Un articol nedrept si pripit; sper ca-i va urma unul in care sa fie elogiate abnegatia si fidelitatea manifestate de Nila si acel exstelist de la „Orbu’ Sport” al carui nume imi scapa.
Da, Nationala nu se refuza, dar isteriile si fixatiile unor dezaxati, da!

sanki (3 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 18:30

ai scris pe intelesul tau de jurnalist!,nu crezi ca:artikole ieftine non sport,magariile FRF,Ligii 1,interesele oamenilor implicati/investitori in fotbal,toate astea duc la distrugerea morala si indepartarea jucatorilor de nationala/club!!!?…si in ceasul al 24,TOT nu se schimba nimic!si sa-ti mai amintesc ceva ma geambasule,ce declara HAGI in 99,100% perfecta dreptate!,voi continuati la fel,ba mai rau!vorba lui C.V.Tudor,doar mitraliera mai salveaza!mai intai de a cere,oferati munca pe care o prestezi,CORECT!dar la voi e mai usor sa ceri prima data,decat sa-ti oferi slujba ca un profesionist(tre sa ganesti/judeci)!Chivu,Sapunaru,Radoi,Radu,mai recent Marica si vor urma si altii,toti au renuntat aprox.din cauza asa zisilor jurnalisti(+magariile din FRF),care iau injosit cu artikole ieftine,mai recent a fost Goian!chiar nu va e rusine de voi!?de ce se cere intr-un CV munca de echipa?sau ce e pentru tine munca in echpa!?.

Fedayn (1 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 18:45

La cum a fost tratat acest jucator de catre ultimii „selectioneri” de ce va mira optiunea lui? Dar pana acum singurul care a lansat stirea a fost impresarul jucatorului…acesta nu a declarat nimic…sau nu a fost intrebat nimic in legatura cu acest subiect …”profesionistilor”!!!
Si in definitiv nu este obligat sa vina la convocarile lotului pentru a iesi la numar (asa cum s’a intamplat pana acum)….dar este tipic pentru voi „ziaristii sportivi”…mai faceti tiraj cu un subiect care nu este subiect….de ce nu va puneti intrebari cu privire la faptul ca Stefan Radu este al 3’lea jucator care renunta la convocari (si asta numai in ultimii 2 ani)….si doi sunt titulari in Primera si Il Calcio 😉
Succes Stefan Radu!!!!!

ionut (2 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 20:11

Nimeni nu are curaj sa vorbeasca de Ilie Nastase. Sa ne spuna cu a luat baza sportiva. Mai precis bazele ca una a terminat-o de cativa ani.

firehand (2 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 20:37

cu ani in urma Radu Stefan a plecat si cantonament cu un ochi vanat ‘racit’ oficial. Racit de ‘vantul’ mutu si de ‘curentul’ contra cum avea sa spuna Radu Banciu pe atunci. Probabil ca am fii cu totii stingheri la nationala in locul lui. La asta nu te-ai gandit D-le Geambasu?

guthi (2 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 21:05

Domnule Geambasu nu o mai fi Serie A ce a fost odata dar cu siguranta e de 10 ori peste a noastra liga 1 prapadita.Inca ceva, in seara asta, Radu Stefan e capitanul lui Lazio in meciul cu Fenerbahce.

adi_stelistul (454 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 21:19

@ Adriann_

E foarte posibil sa ai dreptate, doar ca Geambasu nu incrimineaza decizia lui St.Radu de a nu veni la nationala ci felul in care ocoleste adevarul. Faptul ca „o da dupa cires” evitand sa spuna in fata care sunt motivele adevarate. Eu (am spus-o si mai jos) nu-i reprosez nici macar asta, dar daca citesti cu atentie textul ai sa vezi ca aici bate autorul: la lipsa de sinceritate.

Jhonny della Lazio (1 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 21:35

Oameni buni St.Radu se simte stingher de o gramada de timp la nationala…mai exact de cand a mancat bataie de la asa-zisul portar stancioiu in cantonamentul de la CE 2008 atunci omul s-a simtit umilit de catre toti….inclus mr.Piturca….asa ca omul nu -i de acuzat de nimic….deoarce cand vii la nationala vii sa iti vezi vechi colegi….o mica distractie…fetite…. petreceri….St.Radu nu are nimic in comun cu nimeni de la nationala…….

Bogdan (3 comentarii)  •  4 aprilie 2013, 23:35

Stefan radu (cu r mic) nu e roman. Nu dau doi bani pe el ca joaca la o echipa din Italia. E un taran care a dat de bani. La 27 de ani are sa se intoarca la Dinamo, ca multi altii.
PS. Accept sa raspund la toti cei care ma contrazic dar conentariile lor sa fie corecte din punct de vedere gramatical.

Amerlocus (1 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 0:02

Cred ca ne agatam de o falsa problema. Cui ii pasa daca renunta Radu Stefan la Echipa Nationala de fotbal? Mie personal, nu! Jucatorul n-are vlaga, nici macar n-are ce cauta prin preajma nationalei, daramite sa fie titular pe un post pe care alti 10 fotbalisti pot face fata fara problem deosebite. Valoarea joaca, nu numele echipei de la care iei un salariu…
Adevarata problema consta in faptul ca multi jucatori s-au aflat sau se afla in postura expusa mai sus, adicatelea in postura de lehamite.
Sigur ca e o mandrie sa joci fotbal cu tricolorul pe piept, dar nu in orice conditii. Toti cei care au renuntat ( nu-i mai enumar aici ) au ajuns la starea de lehamite din motive pe care le-au expus sau le-au amintit voalat. Motive importante, care, la timpul respective ar fi trebuit sa dea de gandire celor care manaca mici si beau bericioaice in salile de protocol ale FRF.
Radu Stefan nu face exceptie. Dar cainii au urlat la luna, pare-mi-se…
Si atunci, te intrebi, unde rezida problema? La jucatori sau in alta parte? Iar daca „raceala” lui Radu Stefan, contactata la CE era de natura contondenta, de ce s-a ajuns acolo? Cine trebuie sa intretina atmosfera lotului, pentru ca jucatorii sa nu se simta „stingheri” ? Cine trebuie sa construiasca ” familia” nationalei de fotbal?
Apai dragii mosului, cu parare de rau va atrag atentia ca batem la porti fara de gard. Batem in poarta si ne miram ca nu ne deschide nimeni, ba mai si tipam ca unde-i ala care trebui sa ne deschida, stam ca vitelul si nu vedem padurea din cauza unui pai.
Cristian, iti inteleg indignarea si nu aprob nicidecum dorinta unor fotbalisti inca in putere de a renunta la Nationala, fiindca doar Nationala poate renunta la tine, insa problema e mai adanca si cred ca acolo ar trebui sa scormonesti, ca d-aia esti cronicar sportiv la un ziar echivalent in Romania cu , hai sa zicem, Lazio Roma in termeni gazetaresti…

Tavi (44 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 0:48

Se simte de la o posta ca ai scris acest articol scrasnind din dinti.
Traiesti cu impresia, falsa, ca Radu Stefan le-ar datora ceva romanilor, cand in realitate nu datoreaza nimic.
Radu Stefan a ales sa nu se mai prezinte la nationala si cu asta basta. Motivele il privesc si nu are nici o obligatie in a le impartasi cu noi.
Piturca are o paleta de cateva sute bune de jucatori din care poate alege.
Faptul ca jucatori ca Radu Stefan, Chivu, Radoi, aleg sa spuna pas nationalei, ar trebui sa dea de gandit presei, federatiei, stafului nationalei si suporterilor.
Acesti oameni, desi nu o spun pe fata, prin refuzul de a mai spune da convocarilor, spun de fapt NU mizeriilor din jurul nationalei.
Spun nu injuraturilor pe care le aud de cate ori pierd un meci.
Spun nu, unei prese plina de amatorism, lipsita de orice urma de obiectivitate in articolele scrise. Voi ori ii faceti campioni mondiali dupa un amical castigat cu Germania, ori ii transformati in gloabe dupa un meci pierdut cu orice echipa.
Spun nu dinozaurilor din federatie care nu sunt capabili sa puna bazele unui campionat competitiv.
Aceeasi dinozauri ce se intorc in mod obsesiv la oricine e popular in momentul unor esecuri repetate ale echipei nationale.
In aceste conditii, tot ceea ce ai tu de spus atunci cand se retrage RS de la nationala, este faptul ca ai o problema cu lipsa lui de sinceritate?

Pacat!

Theodor Doru Popa (9 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 4:13

Ca intotdeauna, bine scris.
Citesc mereu cu placere, articolele scrise de dumneavoastra, domnule Cristian Geambasu.

ciupi (376 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 5:36

mi-am exprimat ieri parerea vizavi de subiectul respectiv asa ca din punctul meu de vedere „ramane cum am vorbit”.

radu (73 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 7:26

Da, nu e sincer! Nu spune: nationala e o bataie de joc, in care Piturca, pentru a dovedi ca e antrenor, schimba posturile celor care vin acolo. Nu e sincer, nu spune adevarul, ca niste jucatori bine cotati, apreciati la cluburile lor, devin subit foarte slabi la Nationala! Nu e sincer, nu vrea sa fie umilit si criticat. Exact ca si Chivu. Asta a spus si el cand s-a retras. Sapunaru, nesincer evident! Nu vine sa spuna: imi bag piciorul in Piturca, nu vin acolo sa ma umileasca un vagabond! Mutu, iata unul sincer care spune clar: la Nationala trebuie sa cersesti un post de titular, iar daca-l obtii, trebuie sa joci cu siguranta pe alt post decat dai randament! Ca sa arate Piturca lumii ca face ce vrea cu orice jucator! Problema e ca Mutu, desi sincer, nu va mai fi chemat la Nationala.

Max (2 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 9:42

Foarte bine spus domnule , foarte bine . Adevarat dar la sfarsit puteati sa adaugati un PS si anume : acest articol se poate citi la fel schimband numele lui Radu Stefan cu un alt parsiv si anume Cristian Chivu. Pentru ei conteaza doar banii si iar banii !!!

aradean (1 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 9:57

penibil articol.
Respect RADU!

IonIonescu (4 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 10:02

Adevarul este ca nu prea are valoare! Daca nu ma crezi revezi meciul de aseara cu turcii si…multe alte meciuri ale lui din campionatul italian!

tony (8 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 10:21

e cam penibil sa te iei asa de un om , dc nu mai vrea sa vina e de inteles si gata. Si eu m-as simti la fel dc as fi titular la Lazio iar la nationala as fi mereu rezerva lu goian, gardos si ceilalti juc. care sunt pusi inaintea lui desi ceilalti nu ar avea loc la lazio. Si pase gresite si calcaie , da iti pierzi motivarea cand mergi undeva unde nu esti apreciat.

GZZA (1 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 10:22

FOTBALIST DE CARTON..OM DE CARTON …SI MESSI A FOST ..SI MAI E SI ACUM CRITICAT IN ARGENTINA…IL VEDE CINEVA CA VINE CU DECLARATII DE GENUL ? FOTBALUL E O STARE SI SE TRAIESTE …RADU PALALILA STEFAN…IL PRACTICA DOAR PENTRU UN LUCRU …PENTRU A ROTUNJII CONTURILE BANCARE PE CARE LE DETINE…JALNIC ..PATETIC …PENIBIL…INTR`UN CUV ? ROMANESC !!!

Meka (34 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 11:00

Majoritatea celor care ajung la echipe din vest vin la echipa nationala cu impresii de Maradonna. Sa plece! Nu avem nevoie de el! Messi se duce meci de meci la naitionala si nu-l vad sa faca figuri de mare vedeta pe acolo. Este exact reactia de capsunar intors BMW inchiriat in tara.

Cristian (34 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 11:30

Mi se pare ca reactionati ca un stapin de sclavi. Ca un om care si-a pierdut jucaria. Chiar nu va sunt suficienti ceilalti jucatori din lot pentru ca aveti pe cine critica? Omul a jucat cit a putut. Nu a cerut nimic de la nimeni, vrea doar sa fie lasat in pace. Dupa cele doua „supermeciuri” cu Ungaria si Olanda presa le-a cerut jucatorilor sa se retraga … Pai oamenii asta fac … Nici asa nu e bine? Guess what: nici unul dintre jucatorii din lot nu e Messi, o stiu si ei si o recunosc … Ei atata pot. Nu e suficient, se dau la o parte sa vina altii. Ce poate fi mai corect decit atit?

stelist (1 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 12:42

Piturca sustine ca nu trebuie sa ne gandim ca putem bate Olanda? Probabil ca nu suntem in stare, dar un asemenea antrenor nu are ce cauta la Nationala! La fel, Rat, capitan de echipa, care sustine acelasi lucru! Apropo, Steaua lui Reghe a batut o echipa ce valoreaza 386 milioane Euro! Steaua a scos 3 puncte cu Chelsea si un golaveraj onorabil de 2:3. Cat valoreaza Olanda? Cat a scos „nea Piti”? 0 puncte, golaveraj 1:8! Nu mai vorbiti ca nu avem campionat, ca nu avem antrenori, ca nu avem fotbalisti. Avem de toate, mai mult sau mai putin. Nu avem o conducere ca lumea la FRF si nu avem un selectioner la Nationala!

pinty (2 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 13:33

Nea Geambasu ai fost prea domn in articol. Ii plangem de mila unui figurant de 2 lei. Citesc pe comentarii cum e comparat cu tot felul de mari jucatori de pe la noi. Mai terminati cu prostiile. Sunt cativa „mari” la noi care n-au dovedit prea multe nici la cluburile lor, nici la nationala. Si aici l-as include chiar pe Chivu. Mai urmariti frate si voi meciuri de prin serie A , sa vedeti meciuri de caco ce le fac ai nostri pe acolo. Si chiar daca, din cand in cand mai scapa cate un joc bunicel, cand e vorba sa puna osul la treaba pentru echipa Romaniei uita tot ce mai stiau ei despre fotbal.
Desi joaca si traiesc de ani buni in alte tari, de ei nu s-a lipit nimic bun de acolo. Mitocania si aroganta nu i-a parasit niciodata

io (12 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 17:04

# 71 IonIonescu on 05.04.13 at 10:02 am

Adevarul este ca nu prea are valoare! Daca nu ma crezi revezi meciul de aseara cu turcii si…multe alte meciuri ale lui din campionatul italian!

dap, ai dreptate, o confirma si media voturilor din gds:
http://pinochiaro.altervista.org/src.php?a=51&league=4

apropo, nu stiu de unde sa fac rost de meciurile
Romania Olanda 1-4
Olanda Romania 4-0
Steaua Stuttgart 1-5
Slovenia Romania 4-3

nu le am in colectie si vreau sa vad evolutia unor jucatori. Mi le poti procura?
Multumesc anticipat!

pinty: Nici Chivu nu a demonstrat ceva pe la echipa lui de club, pe afara? Dar cine? Goian, Stancu, Radoi, Ogararu, Dica, Paraschiv?! De unde apareti, mai, fratilor?

Filbert (45 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 17:49

L-am vazut jucind de citeva ori pentru Lazio, mi s-a parut mediocru si submediocru.

Munteanu Sorin (28 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 18:34

Penibil Radu
Respect articol

pisto baci (21 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 18:51

pt cei care ii iau apararea lui stefan radu…nu-l mai cocolositi atata,are doar 26 de ani si fitze cum n-are nici Ibrahimovici..is satul de astfel de jucatori care considera nationala o echipa sub nivelul pretentilor lor…cand a inceput sa joace la Lazio,nu se simtea stingher intre atatia italieni???pai nu..ca deh…is alti bani acolo…
mai ganditi si cu sufletul ,fratilor,nu se reduce totul la bani…

Max (1 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 21:54

Singurul fotbalist roman care a facut fatza cu brio si care a impus respect in campionatul broscaresc a fost Mutu.
Nici Hagi, nici Raducioiu, nici Chivu (chiar daca asta a castigat ce a castigat), n-au fost nici macar aproape de Mutu, mai ales sub conducerea lui Prandeli.

MARGELATU (32 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 21:56

„Faptul ca jucatori ca Radu Stefan, Chivu, Radoi, aleg sa spuna pas nationalei, ar trebui sa dea de gandit presei, federatiei, stafului nationalei si suporterilor.
Acesti oameni, desi nu o spun pe fata, prin refuzul de a mai spune da convocarilor, spun de fapt NU mizeriilor din jurul nationalei.”

Daca asta este motivul, acesti jucatori au respectul meu. Dar in acest caz, ar trebui sa spuna deschis asta, ca intr-adevar lumea sa se revolte si mai mult impotriva FRF!

Din cauza conducerii – si eu cred ca nimeni nu ar mai trebui sa joace la nationala…dar as spune asta pe fata!

eu incep (3 comentarii)  •  5 aprilie 2013, 22:01

patetic !!!

Un om (3 comentarii)  •  7 aprilie 2013, 7:04

In primul rand sa luam aminte cine scrie acest articol, un gazetar, coleg cu alti gazetari scuipati in fata, in direct la televizor de Ioan Becali, gazetar care isi da cu parerea despre fotbal si despre acelasi Ioan Becali, desi ar trebui ca nimeni niciodata sa mai pomeneasca de el.
Aceiasi gazetari il blameaza pe Radu Stefan insa nici unul pe Chivu, desi Chivu era capitanul nationalei, cu atat mai mult de blamat pentru dezertare.
Hai sa ne amintim o mica intamplare cu Piturca si Daniel Niculae de acum un an sau doi. A murit tatal fotbalistului, la doar cateva zile nationala avea meci, Piturca a refuzat sa il lase acasa, motivand ca are nevoie de el iar cand Daniel Niculae s-a dat jos dein avion cineva din anturajul lui Piturca l-a anuntat ca nu mai au nevoie de el, asta dupa ce plecase de la echipa si din familie doar pentru nationala. Nimeni nu a scris de Piturca atunci, nimeni nu l-a blamat.
Sigur ca da, cu un fotbalist „simplu” putem sa fim acizi, putem sa fim ironici si atoatestiutori, incepand cu Mutu si terminand cu ultimul pseudo-gazetar. Radu Stefan doar joaca fotbal, la nivelul la care este el si e titular la Lazio de ceva timp. E un ciudat pe langa Mutu, care bate ospatari de plictiseala si se imbata dupa meciurile nationalei. E un nimeni pe langa Goian, rezerva in serie B si titular la nationala.
Noi nu avem nevoie de normalitate, nu avem nevoie de oameni normali, noi avem nevoie de Piturca si de Mutu, de Mitica si de Becali.

Ion (1 comentarii)  •  7 aprilie 2013, 12:34

S-au retras prea multi inainte de vreme (chivu, radoi, radu stefan). Poate au dreptate?
Uita-te cum Dragomir il sapa pe piti, piti pe
Mutu, mutu pe piti, sandu tace, clanul becali se baga si el, horia ivanovici da info pe surse (cat o mai fi spaga la domnul ivanovici?).

Imagineaza-ti atmosfera asta la voi in redactie. Poate n-ai suporta nici tu.

Capisci (122 comentarii)  •  8 aprilie 2013, 8:25

Comparatie fara noima. A jucat Dinu ori Sandu Gabriel zis sarpe prin Italia si noi n-am aflat ? Cine stie cat de repede ar fi uitat limba romana prietenul mafiei sarbesti daca ar fi prins vreun contract in Italia ?

mircea (10 comentarii)  •  8 aprilie 2013, 8:28

Nu-l mai plangeti pe acest neica nimeni si pe toti cei care vin la nationala sa se odihneasca de fapt ei oricum se odihnesc si pe la echipele la care joaca . La nationala vii cu sufletul nu vii sa socializezi sa faci chefuri sa te bati cu antrenorul cu chelnarii,sa mergi la discoteci si alte nazbatii.numai faptul ca e convocat trebuie sa fie o onoare pentru cel care primeste invitatia de a se prezenta la lotul national. La noi e o corvoada pt ca jucatorul roman si nu numai el cultura niet . Ce sa mai zic de dragostea de tara sau de neam Sa nu-l uitam pe alt ratat raducioiu care dupa trei luni nu mai stia sa vorbeasca romaneste. Nu poti sa ceri unor nulitati sa faca ceea ce nu simt sau ce nu au

Baby Boomer (1 comentarii)  •  8 aprilie 2013, 15:03

Retragerea lui S.R. este o retragere anuntzata a unui baby boomer.Ca el sunt multzi…”el e peste ce a dat Romania ca fotbalisti” poate asa se considera.Probabil isi va retrage organul si de la gaura nevestii considerandu-se stingher acolo sau ii e frica sa nu si-o accidenteze.

Stefane obosituleeee !

Comentează