Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Cum e să fii la 17 puncte de Steaua?

Radu Ştefan pune o întrebare la care ar trebui să răspundă cei care se bat cu pumnul în pieptul dinamovist

Am un prieten plecat în Irlanda de aproape an. Intenţionează să se întoarcă în România doar ca turist, deşi aici […]

luni, 28 ianuarie 2013, 7:28

Radu Ştefan pune o întrebare la care ar trebui să răspundă cei care se bat cu pumnul în pieptul dinamovist

Am un prieten plecat în Irlanda de aproape an. Intenţionează să se întoarcă în România doar ca turist, deşi aici avea „o situaţie”. Pînă aici, nimic nou. Mulţi români cu „situaţii” bune au ales să plece. Ce să mai zicem de cei fără viitor? Cînd era aici, amicul meu ţinea cu Dinamo. Iarăşi nimic nou. Ţinea e puţin spus. Suferea. Uneori, nu prea des, viaţa de suporter îi oferea şi motive de bucurie. Mergea pe stadion. Cu nişte ani în urmă, regulat, apoi tot mai rar. Vorbim periodic pe Skype, minunată invenţie!, eu şi prietenul meu. Ţine în continuare cu Dinamo, dar îl simt că nu mai suferă. Ştie tot ce se întîmplă în ţară, deci şi în fotbal. Dar mă întreabă de fiecare dată: „Ai mei ce mai fac?”. „Ai lui” sînt cei de la Dinamo. Mă întreabă cu aerul că eu aş putea să-i livrez alte ştiri decît cele pe care le-a aflat deja. Cu speranţa că depărtarea geografică i-ar putea ascunde lucruri bune.

Îmi dezamăgesc de fiecare dată prietenul. Aseară i-am spus: „Ştii că l-aţi transferat pe Dandea?” „Cine e Dandea?”, a venit răspunsul de undeva de la jumătatea distanţei dintre Dublin şi Belfast? A simţit că sînt ironic. Adevărul este că nu ştiu ce să-i răspund. De aceea, îl sfătuiesc să citească interviul realizat de colegul Justin Gafiuc cu Radu Ştefan. Mai ales partea care ţine de Dinamo. Ar trebui să aibă încredere în recomandarea mea, fiindcă şi pe Radu Ştefan tot eu i l-am semnalat atunci cînd fundaşul de astăzi al lui Lazio era doar o speranţă a lui Dinamo. Iar apărarea lui Dinamo trecea de la stadiul de glumă la acela de instituţie respectabilă. Astăzi, toată echipa a ajuns o glumă. Una de care nu mai rîd nici duşmanii.

Radu Ştefan pune o întrebare logică în Gazetă. Cum să fii la 17 puncte de Steaua cu Alexe, Ţucudean şi Danciu în lot? Îi adaugă apoi pe Cosmin Matei şi pe Cătălin Munteanu. Nu îl ştie pe Nica, aşa că îmi permit eu să completez lista. Ar mai fi Curtean, Boubacar. Întrebarea lazialului este corectă. Abandonul sentimental şi instituţional poate fi un răspuns. Lupta pentru putere într-un loc în care nu mai există putere. Lehamitea suporterilor. Sărăcia care bate la uşă. După plecarea lui Pulhac, Muşat şi Crăciun rămîn variante pentru postul de fundaş stînga. Prin urmare, conducerea lui Dinamo a decis să le mai taie din salarii! Crăciun şi Muşat cîştigau pînă acum 5.000, respectiv 4.000 de euro lunar. Fiindcă este nevoie de ei cu adevărat, vor lua de acum înainte 3.500 şi 3.000 de euro. Cînd îi vor lua.

Aşa încurajează performanţa conducătorii lui Dinamo, dragă prietene! Te-aş mai putea îmbărbăta adăugînd că alături de Ţălnar, pentru care nu cazi totuşi pe spate, au mai venit Cornel Dinu, Florentin Petre, Florin Tene. Numai şi numai dinamovişti. Sărăcia este numită austeritate, iar în lipsa unui proiect serios se merge pe voluntariat. Peste Parcul Dinamo se aşterne paragina zi după zi. Totuşi, întrebarea lui Radu Ştefan rămîne. Cum să fii la 17 puncte de Steaua cu Alexe, Nica, Ţucudean, Danciu şi Cătălin Munteanu în echipă? Ar mai fi încă o întrebare, dragă prietene, o pun eu în locul tău. Cum să fii la 17 puncte de Steaua şi să nu îţi fie ruşine?

Comentarii (59)Adaugă comentariu

ReIKo (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:40

pai in cazul lor ce sa mai faca? ei sunt multumiti ca inca mai sunt in liga 1..tare mi-e frica ca daca situatia lui dinamo ramane asa o sa se desfiinteze in curand si vom asista la un nou caz universitatea craiova sau poli timisoara…

alex (5 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:41

pai simplu….ei nu stiu ce e aia rusine!!!! Dinamovisti doar cand au fost ei in fruntea clasamentului stiau sa aminteasca de corectitudine..acum se fac ca nu mai stiu nimic !!!

imperator (9 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:42

Păi nu le este rușine pentru că dinamo încă speră să ia campionatul, așa a zis Borcea, o să vină de la Miami cu un sac de bani să ajute la cîștigarea campionatului ! 🙂

reddog (9 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:43

A zis vreun dinamovist ca nu ii e rusine???Eu mi-aduc aminte ca multi jucatori au zis ca le e rusine sa iasa din casa..
O sa vina iar vremea noastra..Trebuie rabdare..
Singurii oameni din Romania cu CASH in buzunare sint becali,porumboiu si ioan niculae..Si asta se vede in clasament..

lord belial (189 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:43

nu e nici o rusine sa fii la 17 de puncte de steaua, cele 17 puncte, oricit de conjuncturale, arata valoarea dintre singura echipa de fotbal din romania si dinamo

noni (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:44

Buna intrebare!Cum să fii la 17 puncte de Steaua şi să nu îţi fie rușine?Poate ne răspund asa zișii acționari! Daca se pot numi acționari!

manu (7 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:51

atunci cand iubesti o femeie si intelegi ca ea nu-ti mai impartaseste sentimentele, pentru binele tau dar si a ei tai coada pisicii; dar acesti pseudo-actionari iubesc doar banii si imaginea; trebuie neaparat sa-i alungam!

Mihai (5 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:52

Iti raspund eu prietene la aceasta intrebare. Trebuie sa ai soriciul foarte gros in obraji, sau sa nu te mai intereseze, ca pe actualii actionari si chiar ca pe prietenul tau!? In legatura cu Radu, se vede ca nu-i mai este foame si atunci e usor sa latri la luna.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 19:56

Ce poti sa faci ? Jucatorilor ramasi nu au de ce sa le fie rusine …Atata pot …La fel si actionarii …

Hector (11 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 20:02

Inca mai luptam,dar tare imi e ca nu o sa mai putem lupta mult.Pe zi ce trece se simte cum spiritul lui Dinamo moare iar propaganda facuta stelei de catre presa din Romania creste.

Cosmin (14 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 20:11

Ca suporter dinamovist, nu o să-mi fie niciodată ruşine de nimic. Pot să fiu la 140 de puncte de Steaua, să fiu în divizia C sau să mă pască desfiinţarea. Pot să pierd cu 5-4 după ce conduc cu 4-0 şi tot nu îmi va fi vreodată ruşine în viaţa asta că sunt dinamovist. Îmi voi susţine echipa până la ultima suflare a mea sau a ei şi niciodată, repet, NICIODATĂ nu o să-mi fie ruşine că ţin cu ea sau că ea se află într-o anumită situaţie precară. Şi suporterii adevăraţi (adică ăia care gândesc ca mine), indiferent că-s U-işti, stelişti, rapidişti, olteni sau polişti, vor înţelege ceea ce zic eu.

În schimb, sunt mâhnit. Sunt mâhnit pentru că standardele noastre sunt altele. Sunt mâhnit pentru că ne-am pierdut şi noi din lucididate, în sensul că unii încă mai văd salvarea în oameni ca Borcea sau Negoiţă. Sunt mâhnit că am ajuns să transferăm jucători liberi de contract de la echipe din fundul clasamentului. Sunt mâhnit pe oamenii din conducere, care nu sunt dinamovişti, ci sunt deţinători ai unei afaceri numită Dinamo.

Cred că întrebarea din final fie e menită să instige, fie e prost formulată. Ca suporter dinamovist, nu are cum să-mi fie vreodată ruşine că ţin cu echipa asta sau că mă aflu în spatele rivalului.

danms (13 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 20:16

„propaganda facuta stelei” … Hectore, eşti penibil şi, sincer, te compătimesc …

danms (13 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 20:17

RESPECT Cosmine !!!

l0gan (14 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 20:42

de ce sa mi fie rusine ?cand om avea o conducere care gandeste macar pe jumatatea prostului si or avea o gandire si o mentalitate de adevarati oameni de afaceri si nu de hoti poate .. ei isi bat joc de tot ce inseamna clubul dinamo .de ce mi ar fi rusine ?singuru lucru cu care intradevar imi e rusine este cu conducerea clubului ..

bb (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 20:52

cristi cristi……vad ca te doare situatia de la Dinamo. Si pe mine. Se vede ca esti un dinamovist adevarat care sufera cand vede ce imbecili conduc clubul. Si eu.
Sa speram ca intr-o zi ne vom uita la clasament si sa vedem Dinamo acolo unde ii e locul. Pana atunci, numai bine!

mihai (22 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:13

Parafrazand :nu mor cainii cand vor prostii !!(se stiu ei care )In alta ordine de idei , mie imi este rusine ca de echipa mea de suflet s-au lipit niste capuse , care vor sa mai faca si burta !!Mi-este rusine ca de spiritul DINAMO isi bat joc niste arivisti scapatati care mai de care suflet rosu/alb !! Nu inteleg de ce nu pleaca Badea , si toata clica lui de plosnite !

radu (73 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:26

Marea problema este ca noi vorbim de Dinamo ca despre o echipa de suflet, despre o traditie si in realitate Dinamo, ca si celelalte echipe, sunt de fapt un srl! Da, in acte si in cifre, Dinamo inseamna SC Dinamo 2000 srl, daca nu or fi schimbat. Aici e problema si cheia situatiei. Intr-un srl ai niste actionari cu drepturi depline asupra societatii lor. Ei sunt proprietarii, patronii-urat cuvant- a ceea ce inseamna Dinamo. Cum a demonstrat Netoiu la Craiova, Walter la Cluj sau Iancu la Timisoara, patronul poate face orice doreste cu patriomoniul societatii si are dreptul legal sa o faca. Aici este marele paradox, aici suntem pana la urma naivi. Sunt oameni care cumpara „echipe de suflet” pentru intrese absolut personale. Si procedeaza ca atare. Unii au noroc, cum ar fi stelistii, ca orgoliul urias, dorinta de a arata lumii „ce tare sunt eu” sa faca ca unele echipe sa mearga. E un noroc oarecum, dar pacaleala ramane. Cand spui insa domnului Badea ce zice Stefan Radu, acesta scoate catastifele si iti arata ca srl-ul lui nu e pe profit, ca nu merge afacerea. Nu merge cum mergea pe vremea lui Borcea, ca ala semna orice, apoi se imparteau banii. Cum striga Turcu: sa impartim banii pe Torje! Crede cineva ca vreun cuvant din rechizitoriul Parchetului e inventat? Nici vorba! Problema e ca Borcea si-a facut plinul, e bine la Miami, chiar daca d-soara actuala sotie i-a fost bagata sub nas de familia Becali-se laudau in perioada respectiva ca i-au facut o „cheie” lui Borcea. Si cum d-l Badea e om de afaceri serios, nu mai merge jucaria. Adica nu mai luam cu 200 de mii pe unul, il vinde giovani cu 1, 5 mil, dam 250 mii la club si restul ai impartim. Si atunci marii patroni nu mai pun bani, ca nu le mai iese nimic.
Are dreptate prietenul dvs. Eu sunt la 2 km de stadionul Dinamo si simt acelasi lucru. Iluzia s-a terminat, Srl ul nu mai produce.
PS As ruga suporterii altor echipe sa nu-si mai verse fierea pe aici. Situatia e aceeasi peste tot. E doar o problema de timp.

ionut (3 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:32

felicitari…..rusine badea rusine badea.suntem cred jumatate de tara dinamovisti……..mi e dor de jocuri in europa de acele emotii… sa mai am emotiile din urma cu 20 ani ….cand tatal meu imi arata ce inseamna dinamo,,rusine rusine rusine …..din nou spun plecati cu totii si sa vina actionari potenti financiari…rusine…

ionut (3 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:45

felicitari domnule cristi,va urmaresc mereu…se pare ca ati definit corect adjectivul,,,rusine,,,,. inteleg perfect cele de mai sus pentru ca inca din scoala generala eram in aceasta situatie. va poate confirma colegul dvs. stefan beldie cu care am fost coleg 4 ani.offf ce vremuri frumoase ……. acum eu sunt in situatia pritenului dvs. iar stefan in ,,rolul ,,dvs( desi el e rapidist ….si e la fel ca noi….alta situatie jalnica si la rapid).apropo salutari stefane…

Rusine (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:50

Nu trebuie sa ne fie noua rusine, nu noi jucam, nu noi patronam clubul, rusine ar trebui sa le fie alora care sunt responsabili pt situatia in care se afla Dinamo, rusine ar trebuie sa va fie si voua asa zisilor ziaristi, care nu stiti decat sa ridicati steaua in slavi, sa in pupati pe aia in cu,r pana ii inalbiti, si sa scrieti articole prin care sa batjocuriti clubul Dinamo, dar cum voi nu stiti ce e aia rusine, ne intrebati pe noi de ce nu ne e rusine ca suntem la 17 puncte de steaua.
Poate si din cauza ca cei de la Dinamo nu folosesc pungi magice, stelistii au aflat si ei de subtansa cu care a castigat armstrong turul Frantei de atatea ori :))

Alien (13 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:50

Bine punctat d-le Geambasu !
Simt nevoia sa apreciez pe langa articol si postarile lui Radu si Cosmin !
Oricum o intoarcem , pestele de la cap se impute. I-as invita, pe cei care au condus si conduc acum Dinamo, respectuos sa plece, dar nu pot.
Mai bine ai trimit de unde au venit ! Cu „manajementul” lor cu tot !

dinamovistul (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:50

Ce poti sa mai spui cand pe gsp e numai steaua la tv ciobanul face circ,deja se vad castigatori in meciul cu ajax si deja vor trofeul europa league :))…..ce poti sa mai comentezi cand un ”spurcat” de ziarist minte in toate articolele pe care le publica….ma intreb oare daca steluta era acum pe locul 7,8 ce mai scriai domnule CG?

penibil….

adrian (2 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 21:52

intrebarea din incheierea articolului este adresata numai celor de club, incepand cu jucatorii (principalii vinovati pentru pozitia actuala din clasament), antrenorii si terminand cu conducerea. suporterii nu ar trebui sa se simta lezati sau luati peste picior.

PS: radule, bine gandit, bine scris … stelist fiind, subscriu!

Frederick (1 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 22:02

Extraordinar! Real era la 18 puncte de Barca, mare cacat ca dinamo (adica nimeni) e la 17 puncte de Steaua. Extraordinar!

NagatoCrissPCH (2 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 22:21

Respect Cosmin@
1)De sobolani astia care ne conduc clubul,trebuie sa ne ocupam noi personal,ca altfel nu vor pleca astia nicioadata…si trebuie sa ne gandim cum…sincer.
2)Daca sobolanu ala batran iubea DINAMO DIN SUFLET CA SI NOI,parasea de mult DINAMO pt. ca nu avea cashu….Dc. oare DINAMO a trebuit sa aiba parte numai de SCLAVi….Dc. nu avem un Tiriac…Dc. nu avem unul care sa iubeasca DINAMO…la fel ca NOI..

CAINE PANA LA MOARTE..>SI DINCOLO DE EA

FLASH (17 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 22:27

PAI DINAMO ESTE O RUSINE NATIONALA.
EI SUNT OBISNUITI CU RUSINEA INCA DE MICI.
ECHIPA A DOUA-A A DINAMOVISTILOR(DOAR TINERI),A PIERDUT RUSINOS CU 2-0 ACUM 1 AN SAU 2, INTR-UN AMICAL CU O ECHIPA JUDETEANA(PANCOTA PARCA,ASA ERA ATUNCI,ACUMA NU STIU UNDE II PANCOTA,IN LIGA 4 SAU 3).
ADICA,DINAMOVISTI SUNT OBISNUITI DE MECI CU UMILINTE SI RUSINI(VEZI EUROPA).
LA ULTIMUL MECI DE ACASA DIN ANUL 2012, PE STADIONUL DIN GIULESTI AU FOST APROXIMATIV 2000 DE SUPORTERI RAPIDSITI(CHIAR DACA AU FOST SI VIP-URI CARE SUSTIN RAPIDUL,RAPIDISTI TOT AU FOST PUTINI),ASA CA TREBUIE SA O LASE MAI MOALE RAPIDUL,CU FARMECUL VIETII,CA ESTE O MINCINA SFRUNTATA,DACA RAPID PICA IN B,IN MAXIM 3-4 ANI SE DESFIINTEAZA.

fossa dei leoni (4 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 22:32

Citind acest articol, ca fan al Craiovei, la inceput am fost gadilat de un orgoliu….ahaaa, sa moara Dinamo..! mi-am zis. Dar, analizand mai profund si citind si cometariile fanilor, constat ca nu este chiar asa. Craiova dezafiliata, Poli, desfiintata, Urziceni, aut, U Cluj in faliment, Dinamo, pe marginea prapastiei.. Nu este bine.. Fotbalul romanesc, asa cum il stiam eu a murit!Unde vom ajunge.. La echipe gen, Vaslui, Gaz Metan, Electrobere, ertc, fara fani fara orase in spatele lor? Istoria, traditia, cultura fotbalistica, ultrasii.. aceste cuvinte sunt golite de continut. NU..NU DORESC RAUL LUI DINAMO! Nu doresc raul nici unei echipe fie ea dusman de moarte sau de etapa de fotbal.. Ultrasi din toata tara uniti-va!

alex (5 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 22:55

Cum să fii la 17 puncte de Steaua cu Alexe, Nica, Ţucudean, Danciu şi Cătălin Munteanu în echipă????? PAI SIMPLU din acesti jucatori enumerati mai sus unii nu au fost si nici nu au sa fie jucatori adevarati iar alti AU FOST SI NU MAI SUNT !!!! e foarte simplu….

radu (73 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 23:04

@ Flash Ar trebui sa simti tu niste „rusini” pentru ce scrii. Sunt dinamovist de 40 de ani dar suporteri ca rapidistii nu am vazut nicaieri, sincer! Au binenteles si o parte mai intunecata, dar am vazut acolo oameni care aveau acelasi loc de 20-30 de ani. Veneau cu nepotii de mana. Nu uita ca Rapidul a fost in B, dar suporterii umpleau stadionul si de la 11 dimineata.. Iar cu „rusinile” in amicale… ai niste probleme.

dan.motru (15 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 23:11

Mitul Univ.Craiova de,, CAMPIOANA A UNEI MARI IUBIRI”cat si simbolul ,,Singuri impotriva tuturor”care a generat aceasta stare de spirit unica, ia determinat pe suporterii olteni sa fie cei mai fanatici in pasiune atunci cand lupti impotriva abuzurilor suferite si a echipelor privilegiate ale masmediei fapt pentru care masmedia sportiva cu exceptia domnului Ovidiu Ioanitoaia s-au bucurat pentru dezafiliera echipei indiferent de abuzul facut.Asa cum Mircea Sandu a exclus la finala de la Bucuresti sa aminteasca de performantele primei echipe romanesti in cupele europene, la fel masmedia sportiva nu a contestat abuzul facut de mafiotii de la FRF&LPF pentru a distruge acest mit si simbol al echipei.Jurnalul sportiv ProSport a contribuit la distrugerea acestui fenomen social prin interdictia suporterilor de a mai comenta pe internet cu avatarul simbolului UNIV.CRAIOV. Gazeta Sporturilor ne-a lasat acest privilegiu datorita valorii brandului si abuzului facut de mafiotii FRF&LPF. Ca o relevanta pentru antipatia fata de simbolul si mitul echipei jurnalisti ProSport,Lucian Lipovan cat si Alin Buzarin sunt frustrati in comentariul lor pentru renasterea Univ.Craiova din propia-i cenusa,prin implicarea intregi urbe la redresarea echipei datorita retragerii din fruntea clubului si cedarii de actiuni: investitorilor,suporterilor si a fostelor glorii.Atata timp cit in aceiasi zi la emisiunea Sport.ro de la ora 11 susti interesul clubului Dinamo sa renoveze stadionul iar dupa citeva ore LIPOVAN in comentariul sau este frustrat de construirea unui stadion si renasterea echipei dovedeste cele sustinute de mine ca ProSport s-au bucurat pentru dezafiliera echipei . Indiferent de abuzul si interesul unora Dumnezeul nostru Iisus Hristos si-a intors fata si spre suporterii olteni pentru a tamadui inimile zdrobite si a face dreptate a milioane de suporteri, ai CAMPIOANEI UNEI MARI IUBIRI!Aceasta invidie a lor este ura impotriva simbolului si mitului pe care STEAUA si DINAMO nu pot sa le atribuie cu toate trofeiele lor,eclipsind privilegiatele lor prin pasiunea fata de echipa.Te asteptam farmecul nostru fiidca te pretuim ca pe-o icoana pentru istoria curata si unica cu cele mai multe trofeie in detrimentul privilegiatelor Steaua si Dinamo.

zona magheru (7 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 23:21

Cristi o sa mai spun odata si odata si odata pentru ca chiar cred asta . Nimic nu e intimplator pe lumea asta . Romania aproape a capotat in toate domeniile si asta si din cauza hotiilor la toate nivelurile dar si a managementului defectuos deci ce s-a intimplat la echipe cu fani gen Timisoara sau echipe si cu fani si cu performante gen Craiova si mai nou Rapidul sau mai ales Dinamo nu este o simpla intimplare . Statul fiind un Stat administrat slab ca sa supravietuiasca impune taxe care in realitate nu ajuta performanta dimpotriva si uite asa una de alta se leaga . In cazul Dinamo si fanii bucuresteni sunt de vina niste fani de ” cupe si flori” si cu atit mai mult Dinamo este in primejdie . Pentru inceput mai ales in urmatorii ani ar fi mai bine daca Dinamo s-ar muta in Provincie macar pina se mai vindeca ceva din ranile provocate . Am observat ca in Provincie este un mediu mult mai sanatos pentru Dinamo . Fanii lui Dinamo de acolo nu au pus orgoliul pe primul loc ci pur si simplu sau aflat acolo ereu neconditionat fie ca s-a jucat la Constanta , Tg Jiu si mai ales in Moldova sau Ardeal . Si mai ce ? Nu stiu sa raspund . Probabil mai e nevoie si de bani , bani care nu sunt . Badea plateste lunar datoriile la Stat in jur de 180000 de euroi . Asta inseamna ca mai are de platit vreo 5 ani de zile cel putin ! Pe mine nu ma intereseaza ce comenteaza „mamelucii” . De obicei citesc pe diagonala si ma opresc rar asupra unui comentariu realist . Cam atit .

groparu (13 comentarii)  •  28 ianuarie 2013, 23:36

Distanta de 17 puncte de azi inseamna doar 10 puncte pe timpul cind se acordau 2 puncte la victorie. Au existat atunci si diferente mai mari (chiar si in sens invers ) intre cele doua echipe. Doar ca in zilele noastre fotbalul nu mai constituie un spectacol sportiv ca pe vremuri si a devenit doar o intrecere pe bani in care vioare intii nu mai sint fotbalistii ci actionarii cluburilor. Care actionari in cazul lui Dinamo nu sint interesati de echipa (vezi lipsa investitiilor) ci de terenurile pe acre spera sa puna mina printr-un context favorabil.Un singur ha de pamint din terenurile de la Dinamo costa mai mult decit toata echipa. De aceea Dinamo se afla la 17 puncte distanta. Si pentru ca in lot inca mai exista Danciulescu si Munteanu care nu inteleg ca fotbalul de azi inseamna in primul rind viteza de deplasare si executie.

Luciann (26 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 0:05

@dinamovistul
Vezi ca, Cristi e dinamovist, unul obiectiv de obicei!

red-white (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 0:51

Problea lui geambasu e ca nu are niciodata nimic interesant de spus. Nu credeam acum cativa ani ca voi putea spune ca Safta e cel mai decent dintre laudatorii stanei. dar safta o face din suflet, el e stelist cu sufletul. Din tonul articolului asta eu citesc doar un fel de ura amestecata cu frustrare impotriva unor conducatori intr-adevar mediocri. Dar sa observam putin ca asa-zisii comentatori sportivi nu spun nimic de Copos(si Rapid e mult mai jos), nimic de alte echipe de traditie sau conducatori ciudati. Nu, calul de bataie e Dinamo si cred ca aici e cheia. Probabil ca Dinamo e < sponsorilor acestei uri cumva simulate si acest lucru e transparent. Oricum ar fi n-am citit vreun articol in care Geambasu sa se intrebe daca lui Gigi nu-i e rusine ca n-a mai luat un campionat de 6 ani, ca s-a ploconit cu fularul lui Dinamo la gat pe la picioarele conducatorilor acum criticabili pentru un amarat de loc mai sus in campionat, etc.Stiti de ce? Pentru ca in visele urate ale lui Geambasu se face ca e in emisiune cu Gigi si cu Giovani si la un moment dat Gigi incepe sa-l balacareasca si Giovani sa-l scuipe si sa-l faca nespalat. Si oricat ar fi de umil Geambasu n-ar suporta mistoul celorlalti lautari ai clanului care ar rade de lipsa lui de orientare la varsta asta. Si mai e ceva: e mult mai usor sa dai cu cuvinte grele in niste oameni relativ civilizati despre care stii ca nu-ti vor raspunde oricum, decat sa critici cu frica in suflet ca ai putea fi ridiculizat de niste giboni semi-analfabeti . Mie mi se pare edificator pentru personalitatea si trairile interioare ale autorului. In rest, nimic din ceea ce nu stiam deja. Un fel de vorbe goale care sa merite 100-200 de euro acolo.

Cristi from Miami (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 0:56

mda, numarul asta revine obsesiv!

… pentru ca aceste 17 puncte imi aduc intr-un fel aminte de 17Nentori Tirana!

Ultrafcd (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 1:02

Rusine ar trebui sa ne fie tuturor…Dinamo suntem noi – suporterii…cei care nu mai vin la stadion ca nu sunt conditii, ploua, nu ne place de teleaga, necoita, savuleasca, de Danciu, Munteanu, etc…
Daca ne-am strange ca pe vremuri altfel ar fi si atmosfera si poate ca laturile care se varsa non stop de la stana sau mimi nu ar mai fi cap de stire…peste tot! Hai sa readucem spiritul de caine inapoi!El haladuie undeva acum, asteptand sa se intoarca acasa!!!Hai Dinamo!

vlad (96 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 1:03

Hai sa pun si eu o intrebare…. Radu Stefan cate trofee a luat cu Dinamo ca sa se apuce sa-i critice pe astia??? Ce performante are el la Lazio?? Cate convocari la Nationala a ignorat pt ca era „accidentat”??? Din Vest toti se simt indreptatiti sa-si dea cu parerea.

Situatia de la DInamo nu e noua, e asa de vreo 3 ani, poate chiar mai mult… si totusi anul trecut au fost liderii de toamna. Cautati un vinovat??? uitati-va la antrenori!! Dario Bonetti… sustinut de toti suporterii dinamovisti. Un antrenor penibil.

nici vorba (62 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 2:37

care e problema? „rusine” e in definitia clubului dinamo, de la istorie.. la cei mai jalnici suporteri din lume. ce reprezinta dinamo? in europa nu exista decat pentru a scoate din anonimat vreo echipa de liga 7-a din islanda iar in romania..in afara de furturi n-au existat niciodata. o rusine de echipa cu „legende” gen mateut din cauza caruia a trebuit anulata gheata de aur, asta e dinamo. disparitia ei n-ar afecta mai mult de 2-300 de insi mai preocupati de parade colorate decat de meciuri.

IO (144 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 3:12

In aparentza prietenul dvs nu mai sufera atat pt Dinamo. Pt moment este la curent cu tot ce se inampla in tzara, dar vor trece anii si interesul va disparea. Va ramane insa cu interesul pt fotbal. Apoi pasiunea pt Dinamo va renaste, va incepe sa urmareasca toate meciurile echipei, apoi meciurile rivalelor, si asta mai abitir decat un Valencia-Sevilla, sa dau doar un exemplu.

ciupi (376 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 6:39

de la dinamo a plecat „un singur jucator”. cel care platea…

pro fair play (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 8:49

Buna dimineata! Ca si suporter dinamovist, cum bine semnala cineva, nici mie nu imi va fi rusine de Dinamo, si voi tine cu ei intotdeauna, adica si la bine si la rau. Ca jucator la Dinamo, jucand in halul acesta, mai slab de lameci la meci, si la 17 puncte de lider, dupa tur, cred eu ca ar trebui sa-ti fie rusine!

Vali (6 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 9:17

Iar acum, dupa plecarea lui Tucudean, e posibil sa se faca 34 pct…Baiatul asta nu ar fi plecat, dar sunt mult prea abili si unsi cu multe alifii acesti conducatori care azi spun „nu il dam pe tucudean desi mircea il vrea si noi l-am fi vrut pe mircea blah blah..” la „”Dinamo vrea x milioane de euro, plus y la sută dintr-un eventual transfer ulterior. Standard oferă z. Mai discutăm” ca maine sa ne zica ce bine merge echipa, tralala, ei se fac ca au echipa, noi,suporterii, ne departam din ce in ce mai mult…
A fost Niculae, acum Tucudean, urmeaza Alexe si Nica, e normal sa si vinzi, dar asa management defectuos…
Pacat domnule Badea…dar asa cum conduceti, asa va va tine minte si istoria… cu negru in subsolul paginii.

a cata putere in stat? (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 10:04

Ani de zile presa i-a pupat in …. pe toti ‘conducatorii’ fotbalului romanesc. „Shakira”, Gigi si a lui masina, Nicoulaieii si asa mai departe. Cate articole s-au scris despre sumele transferurilor, despre evaziunile fiscale, despre indepartarea suporterilor de echipa, de lipsa investitiilor mult laudate(cel putin in cazul lui Dinamo, echipa care a vandut 20 de echipe si are cel mai urat stadion din tara si una din cele mai proaste situatii financiare). Lehamitea fata de cluburi este comparabila cu cea fata de ziaristii sportivi din Romania. Din cand in cand apare scris asa ceva dar trecem repede peste, Gigi tocmai a convocat o conferinta de presa… LA PALAT!

Dr. 17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 10:06

saracul, asta sufera. Poate la anul o sa fie pe pozitia 1, Talnar si Lupu o sa joace si ei, Fulgeru, pardon, Poli e exemplu. Ce tribune pline, ce veselie.
Hai sa fim seriosi, mai sint si alte sporturi. Nu trebuie Dinamo sa joace neaparat fotbal.
Stimate Prieten, nu e frumos sa fi ironic. Omul are nevoie de ajutor in singuratatea aia. De ce nu ii recomanzi o pisicuta, nici nu sti ce bine face, ca un doctor.

ALY (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 10:22

eu ii dau dreptate lui ULTRA FCDcred ca ar trebui ca toti dinamovisti sa isi uneasca fortele si sa mergem la stadion sa incurajam echipa. Numai asa jucatori simt spiritul dinamovist. Imaginati-va cum e sa joci pe ditamai stadionul gol si cum ar fi cu 20000 de oameni ce striga augh augh augh; ti se face pielea de gaina nu!si atunci mananci pamant, asa gandesc eu , HAIDETI LA STADION ,HAI DINAMOOOOOOOO

Kanedel (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 10:26

Credeti ca asta conteaza akum,daca ar trebui sau nu sa ne fie rusine?,ar trebui sa ne gandim ca atat timp cat pe langa aceasta echipa vor fi oameni ca fratii Becali,noi nu vom face performanta niciodata.(europeana,pt ca asta conteaza cu adevarat).Astia doi si cu inca cativa,au mancat clubul de viu.De ce credeti ca nu mai sunt bani la club? Eu stiu insa ca Dinamo inseamna o stare de spirit(cum de altfel stari de spirit,diferite,ca traire,sunt la toate echipele mari nu numai ale Romaniei ci ale lumii). Eu pentru aceasta stare de spirit tin si voi tine toata viata mea cu Dinamo,indiferent daca va retrogada,in liga a 2-a,a 5-a….E ceva ce nu poate fi explicat in cuvinte.Ceea ce nu imi place este ca aceasta traire nu se mai regaseste la conducatori sau jucatori.Rusine ar trebui sa le fie celor ce s-au gandit mult mai mult la ei si foarte,foarte putin,la performanta.Lor sa le fie rusine,chiar ar trebui sa le fie,insa nu cred ca le e.

adevar (89 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 10:55

D-le Geambasu,as vrea ,daca puteti sa scrieti un articol care sa sune cam asa,D-le Badea,vreti sa ramaneti in istorie si in amintirea celor 3 copii ai d-voastra,ca cel care a falimentat Dinamo?Asta este adevarul,acest om va falimenta Dinamo si culmea ei considera ca suporterii sant principalii vinovati,sincer si eu incep sa cred asta,pentru ca iau suportat atatia ani.

Cristi (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 11:16

In sport nu exista rusine, cum nu exista nici umilinta. Exista invingatori si invinsi. Simplu. Nu batuti, nu umiliti, nu „subordonati” Jurnalismul sportiv din Romania a transformat stirile sportive in circ.

Dr. Pysy (677 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 11:25

17 e un semn bun, nici nu m-am gindit.

In 86, pe cind Steaua facea blat cu Barca, un Luceafar s-a gindit sa aduca la Dinamo toata Nationala, in frunte cu Camataru, Balaci, tot ce era mai bun, sa cucereasca Europa. Primul HOP, tot in 86, o echipa din Albania, 17 …

toni (16 comentarii)  •  29 ianuarie 2013, 11:43

Cristi poti sa-i spui linistit prietenului tau ca la Dinamo totul merge bine. Chestia cu rusinea este o vorba a ziaristilor. Cand nu ai banii nu trebuie sa-ti fie rusine,trebuie sa te zbati sa castigi mai mult. Dar la Dinamo sunt legende care fac si desfac in vestiar. Te-ai intrebat vreodata ca ziarist de ce nu pleaca ? Pentru ca Dinamo este un nume mare si este in Bucuresti,pentru ca banii vin si ce se spune este doar varful aisbergului.Pentru ca banii sunt negri in fotbalul romanesc sa nu se plateasca impozite. pentru ca fotbalistii stau in cantonamente dar sunt hraniti,imbracati,spalati,incaltati de club. in conditiile astea nu ar merita mai mult de 1000 E lunar. nu mai vorbesc despre cei ca Danciulescu care traiesc din amintiri si au luat milioane de Euro de la Dinamo.Ii plangi pe Musat si Homei dar nu-i vrea nimeni pentru ca nu au valoare. Trei sferturi din lot nu au ce cauta la Dinamo si nu sunt decat oamenii care iau banii degeaba. In conditiile astea sa zica mersi ca sunt si platiti chiar daca banii vin cand vin.

Comentează