Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Lăsaţi-l în pace pe nea Imi!

A început „dezbaterea” pe marginea operaţiei la care va fi supus Ienei

După ce ne-am pierdut bruma de cultură şi umorul, începem să ne pierdem şi bunul simţ. Decenţa, puterea de a separa binele de rău. Ultimele fărîme de omenie […]

sâmbătă, 22 septembrie 2012, 2:45

A început „dezbaterea” pe marginea operaţiei la care va fi supus Ienei

După ce ne-am pierdut bruma de cultură şi umorul, începem să ne pierdem şi bunul simţ. Decenţa, puterea de a separa binele de rău. Ultimele fărîme de omenie se fac ţăndări în faţa calculatorului şi orice subiect este bun de comentat. Un mare antenor de fotbal s-a internat pentru o operaţie pe cord deschis. Televiziunile se simt salvate pe tot weekend-ul, fiindcă, nu-i aşa?, nu poţi trăi 3 zile doar dintr-o muşcătură de urs dîmboviţean şi un simulacru de licitaţie.

Operaţia căreia îi va fi supus Emeric Ienei a devenit subiect de dezbatere pe bloguri. Inevitabil. „Dezbatere” este un termen pretenţios, care ascunde subprodusele mentale ale unor indivizi cu ablitate în mînirea tastelor.

Sînt ei, cei care au o părere despre orice. Aşii din spatele ID-urilor contrafăcute. Corifeii biţilor şi megabiţilor pe care îi biciuesc zi şi noapte.

Sînt ei, cei care scriu şi gîndesc mai bine decît toţi scriitorii şi decît toţi ziariştii din lume.

Sînt ei, cei care jignesc şi murdăresc tot ce ating în numele libertăţii de expresie.
Şi nu contează dacă sînt mulţi sau puţini, contează că sînt violenţi. În gîndire, în limbaj. Siluiesc limba română şi te ceartă pentru o virgulă lipsă. Mulţi sau puţini, nu are nici o importanţă. Se hrănesc cu umori şi dau lecţii de ecumenism.

Ei, aceşti ei, au descoperit că Emeric Ienei este un ungur care îşi merită soarta. Un bozgor printre alţi bozgori care vrea să obţină autonomia Ardealului, iar acum se preface bolnav. Au, inima mea! Nu credeţi? Intraţi pe toate site-urile care au preluat subiectul suferinţei lui nea Imi şi vă veţi lămuri. Şi nu doar că este un iredentist ascuns sub chipul acela de bunic elegant, Imi baci a fost şi un profitor, un mediocru care şi-a însuşit roadele muncii geniului carpatino-armean, Florin Halagian. Capisci?

Abţineţi-vă o perioadă, proprietari de nickname-uri năstruşnice! O zi, două, trei. O săptămînă. Abţineţi-vă şi încercaţi să lăsaţi lumea să respire şi fără părerile voastre. Lăsaţi-l în pace pe Imi Ienei, nu-l mai consideraţi un subiect. Iubiţi-l sau urîţi-l în tăcere. Dacă vă este indiferent, şi mai bine. Dar lăsaţi-l în pace! Nu are nevoie de compasiunea voastră. Nici de sentimentalismul ipocrit al televiziunilor.

Să te faci bine, nea Imi, mai avem multe de povestit de prin fotbalul ăsta al nostru. Acum ies afară, a dat iar soarele. Astăzi, ziua şi noaptea sînt egale. Astronomii numesc echinocţiu acest fenomen. Eu cred că este ziua în care Emeric Ienei s-a hotărît să înceapă o nouă viaţă. O zi liniştită şi însorită de toamnă.

Comentarii (68)Adaugă comentariu

Gabi G (5 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 14:55

Va multumesc, Domnule Geambasu. Atit.

T-Bone (9 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:01

Geambasule…voua va pasa prea mult de Steaua, poate prea mult. 🙂

claudiu hermelin (6 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:02

Cand are dreptate Geambasu, are. Bravo lui. Toti cei care gandesc si cu alte organe, in afara de creier ar trebui sa ia o pauza. Suferinta trebuie respectata si asta ar fi trebuit sa o stie toata lumea care a stat pe acasa in primii sapte ani de viata.

SS (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:04

E pacat daca asta ai inteles din acele comentarii. Ideea era ca Ienei simte si traieste romaneste, si nu poate fi bagat in aceasi oala cu acei bozgori care vor autonomia Ardealului si cu acei iredentisti asa cum este si Paszkany. Ienei a adus glorie Romaniei pe cand altii(ceilalti) vor autonomie.

flotin (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:06

respect pentru acest articol domnule GIAMBASU

claudiu hermelin (6 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:08

Domnule T, ai nevoie de o radiografie urgenta, dar nu la oase….. Discutam de alt subiect aici, de Steaua era vorba numai prin asociere…..

2 oi (76 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:10

Nu cred ca au fost spuse mai multe prostii decat de obicei. Totul tine de incultura celor ce au alte convingeri decat subiectul in cauza…

Ganditi-va cum il trateaza retardatii stelisti pe Cornel Dinu, de exemplu, numai pentru ca este unul dintre simbolurile lui Dinamo sau al Nationalei Romaniei!!

Cand aspiratiile tale sunt prezentate printre excesele de marioneta stricata ca Gigi Belciug, si aberatiile paranoice ale unui filozof rasuflat ce se crede buricul pamantului, ca Me Mee Stoica, sigur ca ti se pare normal sa jignesti fara rost, sa ragai pe forumuri ca taranul in porumbi, si sa injuri ca delincventul la bara!

Noi dinamovistii, ii uram lui Bea Imi sa-i dea D-zeu sanatate multa si o operatie cat mai usoara!

Speram sa-l recitim cat mai repede pe ilustrul antrenor, in revistele de specialitate.

Sanatate maxima Nea Imi!!

C’mon Super Reds!! :mrgreen:

blaq jesus (189 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:14

geambasu e un dinamovist si un scriitor nevizitat de muza. ma rog, nu scriitor, hai sa fim seriosi, ci un fost inginer reprofilat in gazetar. dar indemnul lui e unul la bun simt si la omenie, deci, de salutat. si sanatate lui nea imi, omul care ne-a produs, noua, stelistilor, unul din cele mai mari motive de mindrie.

Talpaiadului (24 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:18

Geambasule, nu scuipa mana pe care o lingi! „Acei ei” iti citesc fituica si-ti pun paine pe masa „sa mananca si burta ta”. Si voi, absolventii de politehnica metamorfozati peste noapte in pseudoziaristi, faceti parte din „acei ei”, mai uita-te si tu in oglinda din cand in cand. Multa sanatate pentru nea Imi, poate cel mai mare antrenor al Romaniei! Insa tu, Geambasule, esti ultimul om din lumea asta care are dreptul sa scrie articole moralizatoare vis-a-vis de acest subiect, te-ai terfelit prea mult prin fecalele becaliote pentru a mai avea orice urma de credibilitate.

IO (144 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:23

„Sînt ei, cei care jignesc şi murdăresc tot ce ating în numele libertăţii de expresie.”

Domnule, acesti „sunt ei” jignesc in numele lor, in numele carcasei lor de antistelisti sau mm-isti, dar in nici un caz in numele libertatii de expresie.
In democratie, imbecilul nediagnosticat are drept de vot.

andrei szekely (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:27

va multumesc si eu domnule geambasu.
sunt o persoana ajunsa in bucuresti de un an si jumatate, tocmai din targu mures….mai am si „ghinionul” sa am nume unguresc deoarece ma trag dintr-o familie mixta:((((((((((
oricum, de cand am „aterizat ” aici, toti cei care ma cunosc imi spun „bozgore”, desi stapanesc mai bine decat majoritatea dintre ei limba romana si mai vorbesc si limba engleza si italiana…..crede-ti ca ar conta cumva?
nuuuuuuuuuu…..eu sunt bozgor iar ei smecheri:(((((((((
va mirati ca il injura pr imbre bacsi?????????
nu are rost…..si ca sa va convingeti, va garantez ca va urma un potop de injuraturi sau macar atacuri la „BOZGORI”….dar ce sa facem?
asta-i cultura majoritatii….urat, nu?:(

andrei (4 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:40

tardiv si, din pacate, fara sa va asumati nicio vina pentru asta.
generatia imbecilizata care isi face un mod de viata din tastatul de enormitati anonime e in mare masura si meritul vostru, al ziaristilor.
poate ar trebui sa meditati la asta atunci cand, prin tot ceea ce faceti in presa, incurajati comportamentele pe care acum le infierati

Aloha CFR Cluj (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:42

Tot respectul despre domnul Ienei, insa nu cred ca are importanta cine este si ce a facut. Pur si simplu, nu se vorbeste asa despre o persoana cu astfel de probleme de sanatate. Mai ales in numele apartenenetei la un club de fotbal. Ati retinut? FOTBAL, adica un JOC cu mingea…

bogdan (3 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:42

Nea Gembasu ne da lectii de bun simt,el care umple fituica asta nenorocita cu dealde Becali,mmei,piturci si nunti de manelisti(borcea) si altii,ar trebui sa arati mai mult respect pentru cititori,promit ca este ultima data cand intru pe ziarul asta cancan,pardon de „sport”.Esti un ipocrit geambasule asta esti sa-ti fie rusine

alnik63 (10 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:42

domnule Geambasu,cum ati vrea sa se poarte acei oameni redusi mintal,daca menegerul stelei valetul mm.loveste oamenii in tribuna,jigneste un mare stelist[Iordanescu]scuipa si injura ca la usa cortului,ce pretentii mai aveti?acei redusi mintali si pe mine ma deranjeaza,dar nu ei sunt de vina,de vina este CNA-ul ca nu pune piciorul in prag si sa propuna o grila unde sa nu mai apara scandaluri,emisiuni cu zavoranca,nasoasa,si draguseanca ci emisiuni educative pozitiv nu negativisme,nu o sa cititi altceva.eu in inchiere ii doresc lui EMERIC JENEI multa bafta si o operatie reusita.

C Bojan (2 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:43

Și să nu mai dea ”like” pe Facebook când apar știri de tipul: ”A murit”… ”E bolnav”… …”a suferit un accident”… Toate acestea sunt știri negative, care nu trebuie ”lăicuite” 😛

artistul (3 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:44

Sunt foarte, foarte de acord cu acest articol. Sunt dinamovist, recunosc ca am o anumita adversitate fata de unguri (asta in ciuda faptului ca ma leaga o prietenie buna de 9 ani de zile cu un ungur), dar cred ca Ienei merita putin respect din partea noastra. Romani sau unguri, dinamovisti sau stelisti, nu are importanta. Si asa este, netul e plin de frustrati care isi exprima opiniile in mod virulent, violent, intransigent as spune, ca si cum parerile lor sunt neaparat cele corecte. Eronat.

P.S.: Acum, Cristi, nici pe tine nu te inteleg de ce a trebuit sa il ‘intepi’ pe Halagian…

bogdan (3 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 15:50

uite o mostra de articol de sport din ziarul din care faci si dumneata parte:http://www.realitatea.net/imi-placea-sa-impusc-femei-si-copii-era-ca-un-sport-confesiunea-unui-soldat-german_1014043.html

sonumbitch (16 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:00

nea imi este un om superb. nu am alt comentariu de facut in privinta asta.

din pacate, asa cum tu ai amestecat una cu alta, ma vad nevoit sa o fac si eu: in articolul tau, individul ala de care vorbesti esti chiar tu. tu esti tipul agresiv, sferodoct, care s-a cocotat in fata televizoarelor si pe internet, de unde faci clabuci.
nu am mai citit un articol de-al vostru de un an. dar ce vad? tot tu, tot voi. lasati loc altora, voi sunteti „parintii” acelui individ marginit! voi l-ati creat, este chipul si asemanarea voastra. nu s-a nascut singur.

sa-ti fie rusine.

sonumbitch (16 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:05

ai simtit, in mod umoral, sa iesi in evidenta urland la cei care ies in evidenta. ca tu esti vreun individ de treaba, ma indoiesc. ne-ai demonstrat de prea multe ori ca nu esti.
ma vei cenzura.
si tot ce fac e sa-ti vorbesc pe limba ta.

Cfr_Atlanta (72 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:19

Frumos articol. Dar ce ne asteptam de la copii de 14-16 ani ,cand ei vad la televiziuni indivizi ca Porumboiu, Becali 1-2, Meme, Iancu, Mititelu care injura in direct, care dezimformeaza zilnic si care jignesc 24 din 24. Oare nu e de vina si presa ca ii promoveaza pe acesti indivizi? IN rest ,numei bine marelui antrenor Jenei.

Lucian (2 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:26

Nea Imi iti tinem cu totii pumnii. Esti unul din marele caractere acele acestui „fotbal” mic de la noi si am convingerea ca D-zeu va fi alaturi de domnia-ta. Sanatate!

George’ (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:48

Cand n-ai cu cine, n-ai si gata ! O groaza de neaveniti, de inculti, cu IQ sub limita bunului simt se apuca de comentat pe net, pe blog, etc.
Aici este vorba de Emeric Jenei, insa indiferent de cine ar fi vorba, intr-o situatie delicata trebuie sa dai dovada de minim respect si intelegere, repet, indiferent despre cine este vorba.
Restul comentariilor sunt de pirsos, insa este vai de mama noastra in ceea ce priveste viitorul glorios al acestei tari cu pusti educati anapoda….

robert (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:51

egeseget IMRE bacsi es ki tartast FORTA STEAUA

costacurta (6 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:56

TOT RESPECTUL SI ADMIRATIA PENTRU DOMNUL JENEI, UN MARE OM AL FOTBALULUI NOSTRU, MULTA SANATATE DOMNULE JENEI.

adiii (7 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 16:59

ai mare dreptate..inteligenti si moralisti sunt toti cacatii ..in fata calculatorului… ca fata in fata nici nu deschid gura

Cristian (12 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 17:00

eu cred ca Ienei este cel mai iubit si respectat om din fotbalul romanesc. Ce nu inteleg eu este…tu Steaua ai un astfel de om in coltul tau si nu-l folosesti?

petre stelistu (38 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 17:04

Un articol perfect, domnule Geambasu. Dar e normal ca acele persoane de care vorbiti, sa aiba un astfel de comportament. Pe vremea mea, presa nu baga in seama tot felul de ciobeni, memisti, bisnitari si asa zisi patroni de cluburi. Fara nici o suparare, dar cand nesimtitul ala de „impresar”, a scuipat in „voi” si nimeni nu l-a dat in judecata sau sa fie persoana „non grata” pentru toata presa, cu parere de rau, pot spune ca asa presa, asa civilizatie. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, domnului Ienei. Se vede destul de clar ce se intampla cu Dinamo, dupa toate problemele domnului Dinu, Argesu fara Dobrin si Craiova fara Crisan. Orice patron ar veni la Manchester United, prima obligatie este respectul fata de fostele glorii si apoi incepe munca. La noi, e normal ca prostimea sa nu-si respecte fostele glorii, indiferent unde au evoluat, daca un limbric precum M.Stoica se ia de cei ce au facut istorie pentru respectivul club.

esin (11 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 17:07

completare la T-Bone:
”…si prea putin spre deloc va pasa de cfr !!! asta -i of-ul lui T- Bone 🙂 fiecare cu ce-l doare .

doru de la cluj (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 17:33

Sanatate nea Imi, sunt putini oameni care au facut fericiti o tara intreaga, suntem cu tine !

Claudiu (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 17:44

Este o mojicie să jignești un om care a adus faimă României, dar unde nu exista cei șapte ani de acasă nu ai ce sa ceri! Un alt aspect important pe care acești contestatari îl uită e că nea Imi vorbește limba ROMÂNĂ mai bine decât persoanele care îl contestă, DESI ESTE DE ETNIE MAGHIARĂ. Bozgorul (omul fără țară – mă întreb dacă ei știu că asta însemnă) cum jignitor îl numesc ei este mai român decât mulți români „patrioți”, care se bat cu pumnul în piept, dar care … (am cenzurat ceea ce am gândit). De asemenea, nu trebuie să uităm că omul Emerich Ienei a arătat în dese rânduri că e mândru de faptul că e român. Nu cred că are importanță etnia, echipa pe care a antrenat-o și de care este legat sufletește, ci doar faptul că e antrenorul ROMÂN de etnie maghiară care a adus Cupa Campionilor în România cu o echipă românească și care acum trebuie încurajat deoarece trece printr-un moment delicat. Operație reușită și însănătoșire grabnică, nea Imi!
P.S. în asemenea momente trebuie să fim oameni indiferent de simpatiile sau antipatiile pe care le avem, dar din păcate și media trebuie să-și facă autocritica de rigoare pentru că dorind audiențe record a permis unor nulități să ajungă mari vedete pe la televizor, deși ele nu leagă trei cuvinte corect în limba română, iar când le leagă ar fi de preferat să țină gura închisă datorită nivelului suburban în care se exprimă! Dacă aceste vedetele reprezintă modele pe care le vedem zi de zi și discursul ipochimenilor va fi identic cu al starurilor!

GentleGiant (57 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 18:39

Sincer, mi-a placut articolul, eu am o parere si mai radicala, dar cind citim si partea a doua? Cum care? Aia in care vituperezi la adresa breslei din care faci parte si care a contribuit masiv la tsunami-ul national de vulgaritate si agresivitate.

2 oi (76 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 18:48

Nu cred ca au fost spuse mai multe prostii acum, decat de obicei. Totul tine de incultura celor ce au alte convingeri decat subiectul in cauza…

Ganditi-va cum il trateaza retardatii stelisti pe Cornel Dinu, de exemplu, numai pentru ca este unul dintre simbolurile lui Dinamo sau al Nationalei Romaniei, dar nu a calcat niciodata in turma becaloida!!

Cand aspiratiile unora se regasesc printre excesele de marioneta stricata ale lui Gigi Belciug, si aberatiile paranoice ale unui filozof rasuflat, ce se crede buricul pamantului, ca Me Mee Stoica, sigur ca li se pare normal sa jigneasca i fara rost, sa ragaie pe forumuri ca taranul in porumbi, si sa injure ca delincventul la bara!

Noi dinamovistii, ii uram lui Nea Imi, din toata inima noastra mare alb-rosie, sa-i dea D-zeu sanatate multa si o operatie cat mai usoara!

Speram sa-l recitim, cat mai curind, pe ilustrul antrenor, in articole de specialitate.

Sanatate maxima Nea Imi!!

C’mon Super Reds!! :mrgreen:

alcide (13 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 18:51

nu mai e mult si vom scapa de specimenele astea…, cand ii v-a lua la palme calculatorul se vor apuca de altceva, poftiti, va rog, inapoi in grotele din care ati iesit, scursurilor!

vasile (2 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 19:14

Se uita doua lucruri, apropo de cele discutate. Primul: Emerich Jenei, fiind antrenor al echipei nationale a Romaniei, a refuzat sa raspunda, la Budapesta, in limba maghiara, ziaristilor unguri, spunand ca el este roman. De altfel, de multe ori, el obisnuia sa foloseasca expresia „la noi, la romani…”. Al doilea: de atata amar de vreme se spune ca Steaua care a castigat Cupa Campionilor a fost „facuta” de Halagian. Presupunand prin absurd ca ar fi asa, aratati-mi o singura echipa, din multele antrenate de Halagian, care a semanat, ca stil de joc, cu Steaua lui Jenei. Adevarul curat e ca el, romanul facut, nu nascut, Emerich Jenei, a cultivat o mentalitate pozitiva despre fotbal, a vrut cu tot dinadinsul ca nu noi sa ne batem capul cu anihilarea jocului altora, ci altii sa-si adapteze stilul de a juca la ceea ce noi impuneam pe teren. Cata diferenta intre „plimbatul mingii”, stil Lucescu, si fotbalul spectacol, marca Jenei. Sanatate multa, nea Imi, indiferent ce spun unii si altii, sunteti cel mai mare! Iar pentru momentele de incantare pe care ni le-a oferit Steaua antrenata de dumneavoastra, o sa va iubesc si o sa va respect toata viata!

pali (2 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 19:21

Jó egészséget kivánok IMI BÁCSI

jan (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 20:00

Poporul roman are ” dreptul ” la orice comentariu pentru ca suntem o populatie de gunoaie ……………….

Octavian Stăncioiu (27 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 20:11

Este cel mai bun articol pe care l-am citit, nici nu știu de când… Poate că de la începutul globalizării, de când – vorba lui Jackie Ionescu – ”bărboșii mondializării, ascunși în buncărele lor răcoroase” au decis să schimbe lumea.

Bravo, Cristi Geambașu.

Și multă sănătate, nea Imi!

Danny B (21 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 20:20

Daca ar fi toti ungurii din tara asta , asa cum este nea Imi , am fi fost acum departe , o tara emblema in Europa si -n cultura si la sport – pentru carcotasi – Steaua in ’86 il avea in lot si pe nea Imi si pe Loti , asa ca prizati prostie in continuare cat vreti – oare nu credeti voi ziaristii ”secolului viteza ” ca exagerati uneori cu personajele astea inculte cand le dati la tv ,sa se maimutareasca intre ei ? – nu credeti ca ar trebui sa scriem mai des despre oameni care cu adevarat au insemnat ceva in sportul romanesc ?

magus1349 (7 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 20:29

@ vasile Mare dreptate ai .

Lol (1 comentarii)  •  22 septembrie 2012, 23:35

Ce articol penibil bun pentru gospodine ramase fara ceapa dupa care sa planga.

r.gabi (12 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 0:24

Ma cuprinde scarba fata de persoanele,daca sunt persoane si nu altceva,care fac aprecieri rasiste sau/si ireverentioase in legatura cu un mare domn al fotbalului romanesc.
In Romania butaforica a lui D.D. si „Victoras” este posibil sa fim marlani sau chiar mai rau decat atat.
Numai sanatate marelui antrenor Emeric Ienei si mai doresc ca macar marlanii mai sus pomeniti sa incerce cumva sa devina oameni si profesionisti precum nea Imi.
Refacere grabnica si viata lunga nea Imi !

r.gabi (12 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 0:26

P.S.
Chiar daca nu sunt maghiar,as fi mandru sa fiu un maghiar de talia lui Emeric Ienei.
Cat despre „catelusi” nu au decat sa maraie si sa latre !

Florin (1 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 4:18

Domnule Geambasu , dumneavoastra (GSP,cei care scrieti articolele) sunteti de vina. Faceti stire din orice prostie (nu ca operatia Domnului Emeric Ienei nu este ceva serios,nu aia vreau sa zic). Dar promovati scandalul si prostia. Pai aia cu Mutu vs Ibrahimovici la goluri este stire Domnule Geambasu??? cate bilete s-au vandut la Steaua , e stire??? ce zice Becali … repede faceti o stire? cum puteti voi sa cereti de la cei care intra in fiecare zi la voi pe site si va fac „clickuri” si datorita carora existati … asa ceva, cand voi sunteti jalnici si patetici. Sunt sigur ca ai un cuvant greu de spus la GSP … asa ca incearca, daca poti, 1 saptamana sa nu mai dai stiri din scandal si stiri care nu au nici o logica … si sa scrieti si despre alte sporturi .. sa vedeti ca o sa fie mult mai bine. Ceia ce faceti voi este exact ca treaba aia cu tigarile : mama ii spune copilului sa nu mai fumeze, dar ea fumeaza. Exact la fel sunteti si voi. Stiu ca am scris degeaba, ca asa au facut si cei de la Prosport nu au bagat de seama sfatul meu. Din pacate asa o sa faceti si voi.

Sorin Dan Anghel (1 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 5:37

Domnule Geambasu,

Aveti toata stima mea mea pentru echilibrul de care dati dovada, chiar daca nu am fost intotdeauna de acord cu ceea ce ati scris. DOMNUL Jenei merita mult mai mult decat injuraturile unor semidocti.

Sorin Anghel, Cluj

Ardeleanu (6 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 7:00

Cristi, la ce vrei sa te astepti? Nu presa sportiva il promomeaza toata ziua pe un mare „patriot” care are echipa „romanasca” nu „ungureasca”? Iar motivul ziaristilor este „publicul o cere”. Asa este publicul vostru Cristi. Educat direct si indirect de voi.

drev (3 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 7:49

multa sanatate „marelui lord „e.jenei!!!in rest ar trebui si noi citutorii dar si cei din presa sa pastreze un moment „de tacere”pentru d-l jenei!!!sanatate si multumim pentru ce ai facut pentru STEAUA SI PENTRU ROMANIA!!!!!multa ,multa sanatate!!!!

bico (20 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 8:05

Domnule O.Stancioiu, pe Europa Nova cand va vedem?

2 oi (76 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 9:26

@r.gabi

Cat despre stelisti, adevarati suporteri aflati la limita lanului de porumb, despre care nu se pot spune prea multe lucruri bune, decat ca sunt la fel de „aroganti” in prostia lor, pe cat sunt de prosti, in „arogantele” lor, ne rugam sa le dea D-zeu dupa inima si sufletele lor ticalosite de pizma si ura!!

Nea Imi a ajuns in ultima parte a vietii, departandu-se vadit de turma becaloida, un bun national!

De aceea, noi „catelusii” care doar maraim si latram, o facem din respect pentru Emerich Jenei, si nu din dorinta de a da o noua ocazie behaitorilor de serviciu becalioti, sa-si mai verse o data naduful si urat mirositor pe forum.

r. gabi darga , in cazul tau, romanul are o vorba care ti se potriveste de minune: …. „prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul!”

Speram ca tu sa nu te consideri liderul din spatele frazei,… „Corifeii biţilor şi megabiţilor pe care îi biciuesc zi şi noapte.” , pentru ca nu ai avea motive reale sa intelegi notiunea de corifeu. Tu doar cu biciul, si de-abia te descurci…

In concluzie,

Sanatate maxima Emerich Jenei!!

Te asteptam sa te intorci sanatos si viguros printre noi!!

C’mon Super Reds!! :mrgreen:

razvan (11 comentarii)  •  23 septembrie 2012, 10:01

Respectele mele,Cristi Geambasu .Respectele mele,Domnule Ienei.Multa sanatate sa va dea Dumnezeu!

Comentează