Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Florin coupe şi Cristina de serie

Se rup parcările cluburilor cu maşinile de fiţe ale fotbaliştilor. Restul e invidie

Florin Gardoş a intrat în rîndul lumii. Pentru un fotbalist, a intra în rîndul lumii înseamnă printre puţine altele să conduci o maşină tare. Un aspirator de […]

miercuri, 12 ianuarie 2011, 4:57

Se rup parcările cluburilor cu maşinile de fiţe ale fotbaliştilor. Restul e invidie

Florin Gardoş a intrat în rîndul lumii. Pentru un fotbalist, a intra în rîndul lumii înseamnă printre puţine altele să conduci o maşină tare. Un aspirator de fete. Într-un fel, Florin Gardoş era în rîndul lumii, pentru că el avea deja o maşină. Cînd a venit de la Concordia Chiajna, Gardoş conducea un Audi A4. La mîna a doua, precizează fotbalistul, doar 15.000 de euro. După o jumătate de an petrecută la Discordia Steaua, fundaşul a achiziţionat un BMW Seria 6 Coupe, al cărui preţ de catalog este de 85.000 de euro. Dar noua maşină a lui Gardoş este tot la mîna a doua, iar jucătorul transferat în vară ne asigură că nu a achitat decît jumătate din suma de pornire a spectaculosului automobil. BMW-ul de fiţe a fost admirat de coechipieri, care au cîrcotit ca nişte ziarişti de monden. De unde ai avut, mă, bani să îţi iei scula asta? Întrebare justificată dpdv financiar, pentru că salariul lunar al fundaşului stelist este de 6.000 de euro.

Cristina Neagu a intrat în rîndul lumii de cîteva ori pînă acum. Pentru o handbalistă, a intra în rîndul lumii înseamnă să fii cea mai bună jucătoare a naţionalei României, una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi golgetera recentului Campionat European din Danemarca, unde fetele noastre au reuşit să cîştige bronzul. Cristina Neagu intrase deja în rîndul lumii cînd se transfera de la Rulmentul la Oltchim, pentru că era considerată cea mai bună tînără handbalistă a lumii. Cînd venea de la Braşov la Rîmnicu Vîlcea, Cristina nu avea nici maşină, nici carnet de conducere. Între timp, şi-a luat carnet şi conduce maşina tatălui său, un banal Ford Fiesta. Cumpărat, se pare, la mîna întîi, deci echivalentul unui Mercedes la mîna a treia şi al unui Rolls la mîna a patra sau a cincea. Salariul lunar al Cristinei la Oltchim este de 10.000 de euro.

Aţi ghicit. Vă aflaţi în faţa unui articol populist, în care un jucător de fotbal este comparat cu o handbalistă şi în care jucătorul de fotbal este arătat cu degetul că şi-a cumpărat o maşină de fiţe, în vreme ce handbalista conduce o maşină obişnuită, care nu e nici măcar a ei. Scopul parşiv al acestui text este acela de a asmuţi oamenii obişnuiţi asupra unei tinere speranţe a fotbalului românesc, în general asupra fotbaliştilor care au o viaţă şi o tinereţe pe care vor să şi le trăiască la maximum, cu adrenalină şi nu cu penicilină. Invidia şi nimic altceva justifică uitatul peste gardul Stelei, unde campionul deţinătorilor de bolizi nu-i nici pe departe Gardoş, ci Răduţ, o altă mlădiţă a fotbalului nostru.

O posibilă concluzie. Lumea se vede la fel de la Satu Mare şi de la Bucureşti. Florin Gardoş este din Satu Mare, iar Cristina Neagu e bucureşteancă. BMW-urile, Audi-urile, parveniţii, cocalarii şi maneliştii nu au carte de identitate.

Comentarii (57)Adaugă comentariu

beep (18 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:07

presupun ca a luat imprumu din banca (jiji) pt masini. d-voastra sau d-ul vochin spunea la gsp ca asteapta sa vada un fotbalist care sa isi cumpere casa, nu masina…

CSB (4 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:14

Nu e drept pentru orice fotbalist din tara sa-l compari cu Cristina Neagu. Sau cu orice alt sportiv de performanta. Pentru ca fotbalistii din Romania sunt orice numai sportivi nu. De Cristina Neagu a auzit toata lumea pentru ca e golghetera, cea mai buna tanara jucatoare, cel mai bun inter stanga, vedeta echipei nationale din cauza jocului, etc… In afara de cativa impatimiti ai campionatului intern, de Florin Gardos nu a auzit nimeni. Am auzit in schimb de Tanase, ca se bate cu niste oameni prin Oltenita. De nici un folbalist din asta n-am auzit ca se bate cu Xavi, Iniesta si Messi pentru balonul de aur. Sau ca e cel mai bun marcator in vreo competitie internationala. Daca singura comparatie intre ei si Cristina e masina, atunci e bine… pentru Cristina. Si pentru handbal.

Capirossi (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:15

Felicitari ! Daca te cauta Boanchis sa-ti ceara meditatii, ajuta-l, are nevoie.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:29

Da …chiar acesta e scopul de a asmutii oamenii saraci pe fotbalistii care i sfideaza cu opulenta lor !

gogu (10 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:39

Bun articol!Daca nu mai reusesc primii sapte ani de viata,sistemul de invatamant si „self-education” poate reusiti voi….
By the way ,tu ce masina pilotezi la salariul tau de 3000 de lei?

jan pitesti (25 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:46

speram sa mai vedem fotbal de calitate ca pe vremea lui dobrin si hagi,timpurile se schimba mereu.

daniel (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 17:59

Subscriu la ideile emise de domnul Geambasu in acest articol.

Wikipedia (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 18:09

Foarte bun articol.
Din pacate, in Romania multi aprecieaza mai mult ingamfarea (sa iti iei masina de „fitze”), parvenitii si alte non-valori decat valoarea ( sa fie golgheter al unui campionat european – de fotbal, handbal, rugby sau orice alt sport). Bravo Cristinei !

1q (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 18:36

nu te inteleg ! sexul feminin este mai responsabil, banii in handbal sunt muuult mai putini…iar gardos, asculta-l cum vorbeste, pt Dumnezeu, orice este, dar NU ESTE COCALAR !

cohen (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 18:49

situatia este complexa si are multe aspecte,cert este ca avem de a face cu un jurnalist care din start inchide gura celor care ar indrazni sa-l contrazica, victimizandu-se. „sunt un neinteles domnule, etichetez din start drept cocalar,orice ins care, marindu-i-se salariul, isi schimba masina.” scopul acestui editorial poate fi categorisirea fotbalistului roman, ca needucat si slab la minte, ca si cum n-am sti ! dar cred totusi ca scopul editorialului este justificarea unui salariu, cu care nu ne putem (niciunul) schimba masina.

Sibelius (5 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 18:50

Un adevarat subiect de editorial masina lui Gardos. Urmeaza bomba sexy. Nu uitati in schimb sa-l urmariti prin cluburi si sa vedem alte articole demne de premiul Pulizer despre ce, cat si cu cine a baut „noul noul Hagi”, „micul Mutu”, „diamantul”, „beizadeaua”, „sultanul” sau ce alte porecle le veti gasi jucatorilor din liga I. Intre timp nu uitati sa ne informati de 10 ori pe zi ce spun Becali, Mititelu, Borcea, Copos, Iuliu Muresan sau Iancu de Timisoara.
Probabil urmatorul text despre Cristina Neagu il vom citi daca va poza nud sau topless. In rest tot Gardosii si „beemveurile” lor vor tine prima pagina a Gazetei.

alinst (8 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 19:02

d-le geambasu,cred ca va inselati.aceste replici de fotbalisti au carte de identitate multumita presei.iar despre performante…de cate ori ajunge handbalul pe prima pagina a ziarelor de sport?dar pe site-uri?aveti curaj sa faceti o statistica ?si nu vorbim doar de handbal,ci de toate sporturile care aduc medalii Romaniei.doar ca intre medalia de aur a canotoarelor si o declaratie a lui Borcea ati ales declaratia.coupe sau serie?

biju (5 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 19:16

…@ csb: corect
…sincer, jigniti ,de doua ori adevaratii performeri din celelalte sporturi, odata prin diferenta de salarizare care exista-si mediatizare in acelasi timp-iar a doua oara prin rezultate. unii le obtin-sportivii- ceilalti nu-„fotbalistii”
…singurele personaje cu care pot fi comparati ” fotbalistii” romani sunt manelisti. restul e tacere

columb (7 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 19:19

De la a compara masini, in final se compara provenienta si preferintele muzicale. Inseamna ca daca ai BMW esti cocalar si manelist, iar daca ai Ford Focus (pentru ca Focus are tatal Cristinei si nu Fiesta – o mica scapare intentionata doar ca sa dea mai bine diferenta intre masini in articol) esti fan muzica clasica?

alex (4 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 19:27

what?! n-are voie un om sa-si ia o masina fara sa fie facut parvenit in ziar? n-are voie un fotbalist sa aiba alte prioritati decat o handbalista? pentru ea maximul salarial nu stiu daca va trece vreodata de 20.000 de euro pe luna, pentru el exista toate sansele sa ia 1.000.000 pe an. macar. asa ca sa nu mai tragem posibile concluzii.

sohil (96 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 19:30

Din pacate, putem extrapola de la fotbalisti la majoritatea masculilor din aceasta tara. Pentru ei succesul in viata se rezuma la viloi, mertzan si vampa. Nu posed asa ceva, in concluzie: mi-s un ratat!
Felicitari pentru articol!

Stefan Miles (2 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 19:58

Articolul tau denota nu doar o invidie gratuita dar si o lipsa de educatie crasa.
Cred ca nu ar trebui sa te intereseze ce masina conduce acel baiat…sunt banii lui,ii poate da pe ce doreste el.
La fel ca si tine si ca multi altii nici eu nu imi permit o asemenea masina,dar asta nu inseamna ca trebuie sa salivam la masina lui Gardos,si sa aruncam cu noroi,doar pt a masca incapacitatea noastra de a obtine ceea ce dorim!
In toate tarile de pe mapamond,sportivii,actorii si cantaretii au bani,faima si multe altele,la care noi doar putem visa.Dar nu ii condamna sau jigneste nimeni pentru asta!
Incercati sa va comportati civilizat,altfel nu aveti dreptul sa cereti celor ce va scriu pe blog sa faca asta!

mad_musu (33 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 20:11

asta e diferenta dintre meserii – mereu au fost inegalitati financiare, chiar daca asta nu e neaparat normal – fotbalul se vinde mult mai bine decat orice mai ales in aceste momente dificile dpdv financiar
imi aduc aminte k torje in prima luna la dinamo si-a luat un A6 si se lauda la tv k a dat pe el 50000 euro
la gardos insa parca e ceva urma de creier in declaratiile lui – fata de torje
in schimb neagu e de nota 10 pentru tot

laurentiu_sevillano stelistul (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 21:32

domnul giambasu v-as ruga daca se poate sa nu faceti comparatii intre gardos si neagu.va stimez sunteti unul din ziaristii care vorbesc cu cartile pe masa iar dv stiti foarte bine ca nu e un lucru relevant ca gardos si-ar fii luat o asemenea masina..sunt banii lui poate sa faca ce vrea cu ei…nu-l judecati prea devreme sau sa trageti concluzii pripite. imi cer scuze pt eventualele greseli de ortografie din acest mesaj justific aceste greseli prin faptul ca nu mai stau in tara de apropae 5 ani

mitza (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 22:17

Nu cum poate respectatul Geambasu sa scrie un articol bazat pe un alt articol scris in gsp, articol care se bazeaza pe niste presupuneri ale unui ziarist ( pret de catalog 85 de mii, a luat masina la jumate de pretz… colegii au spus etc ). Ca idee o astfel de masina nu depaseste 30 de mii de euro, n-avem de unde sa stim care e salariul lui( din nou presupuneri) si nu putem sa comparam pasiunile unui barbat cu cele a unei femei. Gardos si-a luat masina fiind probabil pasionat, iar C. Neagu si-a cumparat poate haine, parfumuri si farduri. Nu stiu daca putem eticheta un om fara sa-l cunoastem doar dupa lucrurile care si le cumpara mai ales cand e vorba de masina…

petre stelistu (38 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 22:56

Domnule Geambasu,am baut un pahar de vin si aveam o pofta foarte mare de ras.La ce puteam sa ma uit,decat la GSP.Nu sunt un simpatizant al tau,dar cand lucrurile sunt spuse normal si logic,atunci nu pot altceva sa fac decat sa te felicit.Articolul pare un atac la unele persoane(Gardos),pentru unii.Pentru mine,acest articol ar fi trebuit sa fie citit de fiecare jucator tanar din fotbalul romanesc,daca mai vrem sa ne mai calificam la vreun turneu final.Ce a-ti scris aici,este cel mai important lucru pe care un tanar trebuie sa invete,indiferent ce face in viata de zi cu zi.Exemplu pozitiv,bineinteles,fiind handbalista.Oare familia lui Gardos e plina de bani,incat el sa-si permita acest lux.Daca traiti in strainatate sau sunteti cu picioarele pe pamant,intelegeti ce vreau sa spun.

Costin (21 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 23:01

Ti-ai dat in petec in a doua parte a articolului. De ce ti-e asa frica de ce o sa zica lumea?

petre stelistu (38 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 23:12

Baieti,aici nu e vorba despre doi mari sportivi ai lumii,din fotbal si Handbal.Domnul Geambasu scrie despre cea mai valoroasa tanara handbalista din lume,adica number one(ford) si Gardos,o tanara speranta din fotbalul romanesc(BMW)Nu e usor sa ajungi ca Neagu Cristina,dar tanara speranta precum Gardos, sunt sute la noi in tara.Nu credeti ca ceva nu e corect in Romania?

motanul incaltat (455 comentarii)  •  12 ianuarie 2011, 23:47

Comparatia nu este buna: Cristina este handbalista dar intii este o fata din Romanica si poate asteapta ca noul ei iubit,un adevarat bancher elvetian sa-i faca cadou nu stiu ce bolid… Gardos e baiat si ca sa agati o strimba prin vreo discoteca de fite sau vreo moldoveanca cu aere de vedeta holywoodiana gen Ramona Gabor sau sora-sa—dar ex pot fi multe si nenumarate iti trebuie o masina de fite ca idioata si siliconata sa cada pe spate….Asta e doar parerea mea cu care puteti sau nu sa fiti de acord….

ibici (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 0:44

BRAVO!

Jean (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 3:29

Articolul aduce a infierare comunista. Daca eu vreau sa-mi dau banii munciti pe masini sau pe curve care e problema domnului ziarist? E cumva invidos?

Jean (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 3:36

For the record: cunosc persoane care muncesc mai mult ca mine si cistiga mai putin si persoane care muncesc mai putin si cistiga mai mult. Tot for the record: fac 100K/an si conduc un Hyundai – cumparat nou recunosc. Nu credeam ca la 20 de ani dupa ce am scapat de comunism inca mai gindim in felul asta, mai ales de la d. Geambasu.

herbert holyoake (43 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 3:43

De nici o culoare ,d-le ! Ce-mi pasa mie ce masina are X,ori Z ?V-ati luat dupa „The Sun”,cind s-a luat de Balack ca are un Ferrari alb ?Mai oameni buni,voi chiar nu gasiti subiecte strict SPORTIVE pt publicatia voastra ?Daca nu,scoateti o alta publicatie si numiti-o Alternativa Mondena La GSP,sau mai pe scurt, Becalizeta Sporturilor .

gdl (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 9:00

Ar fi interesanta o intrebare adresata fotbalistilor care se plang ca au rate de platit, atunci cand nu-si primesc salariile la timp: la ce anume aveti rate si cine v-a obligat sa le faceti??

vasco (267 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 9:21

Din comentariile de pina acum se poate intelege lesne ca numarul celor ce-l „inteleg”pe Gardos e mai mare decit cel al celor ce o apreciaza pe Cristina Neagu.Concluzia:numarul votantilor lui basescu nu a scazut si nici nu se poate prevedea asa ceva prea curind.

Semacca (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 11:33

Daca nu aparea numele Gardos printre randuri nu citeau 10 persoane articolul.Pentru ca futbolul este mai iubit (la noi si oriunde in lume) si produce venituri mai mari decat orice alt sport.Inclusiv voua-ziarelor.Imi place futbolul si tin cu Steaua.Cand inchid televizorul nu ma mai intereseaza de Gardos pana etapa urmatoare.Mai putin astazi cand ma plictiseam.

DD (31 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 12:55

Salut Cristi ! Sincer, nu e frumos sa te si sa ne intereseze cat castiga si ce fac cu banii lor anumite persoane publice-sportivi in articolul de fata ! E treaba lor cum isi cheltuie banii ! Poate Cristina Neagu e mai chibzuita, poate Gardos e fan masini sport si Cristina nu…..sunt o mie si una de variante ! Nu cred ca este de bun simt sa ne intereseze aceste aspecte ale vietii lor ! In fond si la urma urmei, este munca lor, sunt banii lor si cu asta basta !

Intr-o singura privinta ai dreptate…..ca Bucurestiul s-a umplut de tarani, manelisti, analfabeti si borfasi veniti din toate colturile tarii ! Bucurestenii get-beget, nascuti-crescuti in Bucuresti suntem putini….

DD (31 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 12:55

Apropo Cristi, tu ce masina conduci ? De curiozitate !

Florin (9 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 13:10

O admiram pe Cristina Neagu ca sportiva, acum dupa aceste detalii si ca om, desi se vedea pe fata ei ca e o fata de toata isprava.
Cat despre baietii care joaca fotbal, sunt toti o apa si-un pamant. se mira si ei ce li s-a intamplat. sa se uite pe la alde Messi si Ronaldo, dar sa dea banda cu incetinitorul ca asa live nu isi dau seama ce driblinguri fac.

jjokocha (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 13:25

george best, cel mai mare jucator de fotbal al planetei – pt cine n-a auzit de el, a zis ”mi-am cheltuit banii pe femei bautura si masini rapide, iar restul i-am risipit”.

Nila (13 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 13:58

Pai, bah, normal ca fata n-avea de ce sa-si ia masina jmekerra, ca poate agata baieti cu mai multa usurinta decat agata folbaristu’ gagici.

E usor, bai, ce dreaq!

calin (10 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 13:59

bravo!

Ducu (9 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 14:05

Articolul nu cred ca se vrea o infierare proletara ci o argumentare ca mediocritatea este la putere. Dp meu dv este inca un semnal ca de fapt fotbalul este o pierdere de timp pentru cei care se uita!
In Romania ca si oriunde, dar mai mult in Romania.

Treziti-va oameni buni!

dragos (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 14:12

fiecare face ce vrea cu banii lui asta e cand nu ai avut jucarii de mic ti le iei cand iti permiti da oricum km tarani rau romanii + invidiosi de aia suntem asa de bine atata stim atata putem

beep (18 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 14:27

multi nu au citit sau nu inteleg ca handbalista castiga mai mult decat „fotbalistul”.
@vasco – thumbs up :))

daniel (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 15:30

Off-topic.
Domnule, o chestie de principii ma face sa ma ridic de pe scaun daca un anumit tip de personaj se aseaza langa mine. Imi pastrez sanatatea, daca doriti. Exact acelasi lucru asteptam sa il faceti in emisiunea de ieri seara cu prea-eufemistic-si-fals-prezentatul „impresarul Giovanni Becali”. Nu ati facut-o. Nu ma asteptam sa nu o faceti.

baubau (9 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 15:57

Semacca: De cand scriem in limba romana „futbol”? Dar asa se explica si continutul mesajului tau…

DD : Zici ca s-a umplut Bucurestiul de manelisti si tarani , analfabeti si borfasi veniti din toate colturile tarii? :-)))))) Esti foarte hazliu.Foarte , foarte hazliu. Si aceeasi remarca si pt tine: se explica usor continutul mesajului daca citesti ultima parte din ce ai scris.

Dani (3 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 17:21

In sfirsit, Geambasule, un articol despre bun simt si normalitate ! Vezi ca se poate? Insa apare o intrebare in acest caz: care este Cristian Geambasu cel adevarat, ca om si ca jurnalist, cel de astazi sau cel care facea acum citeva luni apologia scuipatului lui Hanescu? Greu raspuns, astept sa-l oferi chiar tu in articolele care urmeaza. 😉

jan pitesti (25 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 19:23

speram pe viitor sa vedem fotbal de calitate ca pe vremea lui dobrin si hagi,timpurile se schimba mereu..

vlad (96 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 19:36

Hm, multe comentarii impotriva articolului. Evident ca fiecare om este liber sa faca ce vrea cu banii lui…. dar in cazul lui Gardos, oare chiar sunt banii lui?? :)) Dupa calculul din articol, masina l-a costat vreo 40-50.000 euro, adica salariul lui pe minim 6 luni. Ei bine, este in Ghencea de doar 4 luni. Concluzia? s-a imprumutat naiba stie pe unde, ca sa-si ia repejor o masina fatoasa…. de ce a fost ales tocmai Gardos? pentru ca era tocmai omul care sa fie dat ca exemplu pozitiv, joc extraordinar de bun, pentru varsta lui, discurs bun in fata presei etc etc…. si cand colo? este la fel ca ceilalti fraieri din fotbal. Un indiciu clar ca si el o sa-si rateze cariera… talent mult, si cam atat.

stando (64 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 19:47

Cine dracu-i Gardos ? Cat despre Cristina, da, e o valoare recunoscuta la nivel MONDIAL iar faptul ca e modesta dovedeste si ca are cei 7 ani de acasa. Mare lucru, mare de tot, mai ales in conditiile in care ai nostri tineri sunt de nivelul tipului ala de care scrieti, Gardos… Dar cine-i Gardos, totusi ?

Razvan (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 20:01

tot George Best remarca pe patul de moarte: „Sa nu muriti ca mine!” Oare…avea remuscari?

petre stelistu (38 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 20:59

Dupa cum se vede,mentalitatea noastra inca sufera.Aici nu e vorba numai de masini.Aici e vorba de o comparatie intre doi sportivi de aceeasi varsta.Ca in orice domeniu,daca vrei sa ai succes,trebuie sa dai tot ce ai mai bun din tine.In aceste doua cazuri,chiar daca au aceeasi varsta,se vede cum handbalista a ajuns cea mai buna jucatoare din lume si stelistu inca e o tanara speranta.De ce?Fata are in cap doar handbalul,de aceea,chiar daca e mai bine platita,nu are timp sa umble si dupa masini.Baiatul,nu joaca fotbal fiindca iubeste la nesfarsit acest joc,ci datorita banilor pentru a-si permite sa-si cumpere astfel de masini.Cati jucatori din Premier League castiga mai putin de 30000 de£ pe saptamana?Doar cei intre17 si 20 de ani.Ati vazut vreunul sa se lase de fotbal la 28 de ani? Nu.De ce? Fiindca ei nu joaca numai pentru bani.Ei joaca pentru ca nu pot trai fara acest sport.Ei vor cu adevarat sa demonstreze cat de buni sunt.Din pacate,la noi in Romania sunt din ce in ce mai putini astfel de exemple.In momentul de fata,Cristina Neagu, ar trebui sa fie un exemplu pentru orice roman,indiferent ce doreste sa faca in viata.Gardos pare un baiat la locul lui,dar totusi ceva i-i lipseste.

petre stelistu (38 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 21:05

Domnule Geambasu,i-mi pare foarte rau ca va critic mai tot timpul,dar atata timp cat am raspunsuri la ceea ce scrieti,niciodata nu am sa ma opresc.Mai rau este ca, atunci cand va critic,i-mi stergeti comentariile.

crys (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2011, 21:09

cand Gardos o sa castige peste 120 de mii pe an oare ce masina o sa-si ia ??¿!! eu cred ca si cristina o sa-si ia o masina scumpa si chiar cred ca si ea o poate lua razna de la atata mediatizare !!! nu crezi ????

Comentează