Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Garantat 100% dinamovist

Cătălin Ştefănescu vorbeşte cu naturaleţe despre sport. Nu face deosebiri între Nigel Kennedy şi Dobrin. Nu ascunde că demult a contractat o boală, iar aceasta poartă numele Dinamo.

Se recomandă ca fiind un cetăţean al patriei. Face naveta Cluj-Bucureşti şi […]

luni, 16 februarie 2009, 10:56

Cătălin Ştefănescu vorbeşte cu naturaleţe despre sport. Nu face deosebiri între Nigel Kennedy şi Dobrin. Nu ascunde că demult a contractat o boală, iar aceasta poartă numele Dinamo.

ms14582.jpg

Se recomandă ca fiind un cetăţean al patriei. Face naveta Cluj-Bucureşti şi retur, convins că Munţii Carpaţi ne unesc cu bunele şi relele noastre. Nu împarte lumea în mitici superficiali şi ardeleni profunzi. Dacă eşti atent îl poţi zări prin oraş. Un tip înalt, bine făcut, cu barbă, purtător al unui rucsac care îşi ţine cd-urile cu muzică şi aspiraţiile. Lucrează la un nou sezon al lui „Garantat 100%” şi ne promite emisiuni în care vom descoperi oameni interesanţi. E microbist şi nu o ascunde. Iubeşte sportul pentru că e o lume vie, palpabilă, spectaculoasă. E lumea în care îi place să trăiască. 

– E o pierdere de vreme să urmăreşti meciuri, să fii pasionat de sport?
– Cine n-a suferit alături de o echipă crede că e vorba despre o chestie trivială. Că e o idioţenie a unor tipi limitaţi care îşi investesc afecţiunea într-o deşertăciune lumească. 

– Cînd ai fost ultima oară pe un stadion?
– În turul campionatului trecut, la CFR-Dinamo. Am vrut să văd partidele CFR-ului din Champions League, dar am renunţat.

Microbistul fundamentalist şi cavaler
– De ce?
– Pentru că…Spun asta indiferent de cum se va interpreta. Rămîn un fundamentalist din punctul de vedere al susţinerii echipei favorite. Eu sînt dinamovist. Ţin cu Dinamo de cînd eram în clasa a doua, am însoţit cu pasiunea mea acest club de-a lungul anilor.

– Şi acum?
– Acum am renunţat să mă mai uit la meciurile lor. Nu mă mai afectează înfrîngerile, nu mă mai interesează victoriile. Zic aşa, dar tot sufăr. Nu mă pot abţine să nu întreb, să nu aflu ce s-a mai întîmplat. E ca o boală, de care nici nu ştiu dacă vreau să scap.

– Am citit undeva că te încăpăţînezi să crezi în onoare şi cavalerism. Ţi se întîmplă în continuare asta?
– Cred în onoare şi în cavalerism. Fac parte dintre lucrurile care te fac să dormi liniştit noaptea. Nu-i o obsesie, e un cod. Şi e vorba de relaxarea respectării acestui cod. Cu prietenii cu care împărtăşesc asta mă simt într-o lume mai sigură şi mai normală.

– În sport mai e loc pentru onoare şi cavalerism?
– E nevoie. Sportul are şi o dimensiune individuală, unde e vorba şi despre altceva, dar în dimensiunea spectaculară a sportului onoarea şi calerismul sînt esenţiale. La fotbal sînt păsări rare, însă nu spun că nu există. Uite la marile cluburi ale lumii, există ceva care încă aduce aminte de nobleţea sportului. Aş identifica aici respectul faţă de tradiţie.

– Se mai poate întoarce sportul la originile romantice?
– În măsura în care o criză foarte serioasă, nu criza financiară, o criză a omului ar determina lumea să se întoarcă la valorile de la început, poate că da. Totuşi, nimic din ce e expus spectacolului măreţ nu mai are legătură cu onoarea şi cu romantismul. E vorba despre reţete care merg, nu de meritocraţie sportivă.

– Defineşte cu un cuvînt lumea fotbalului românesc!
– Păi…maladie. Da, maladie, asta e!

Poeziile lui Nigel Kennedy
– Ce impresie îţi fac microbiştii de profesie?
– Bănuiesc că mai toată lumea a auzit de marele violonist Nigel Kennedy, l-am avut invitat în emisiune. Înainte să ajungă un mare violonist, Nigel a fost ultras în galeria lui Aston Villa. A studiat la celebra şcoală a lui Yehudi Menuhin. Acolo scria poezii pe sub bancă despre echipa favorită.

– Poezii, aha! Inclusiv despre meciurile cu Dinamo?
– Îşi amintea mai bine decît mine cînd fuseseră întîlnirile, scorul, jucătorii de atunci. Omul ăsta care a făcut cea mai mare performanţă în muzica simfonică, el, care a vîndut milioane de discuri, se revendică dintr-o galerie de fotbal. Dintr-o comunitate de urlători, unii ar zice de barbari, de brute. Vine Nigel Kennedy şi zice: Ai mei sînt ăia din galerie! De aceea nici nu a conceput să intre în Consiliul de Administraţie al clubului cînd i s-a propus.

Deturnat de frumuseţe
– Ai un personaj preferat în sport?
– Sampras, întruchiparea decenţei, a măsurii. Mi se părea ultimul romantic din sport. Apoi Ingemar Stenmark, schiorul. Olanda cu Gullit, Rijkaard şi Van Basten. Cred că despre ei era pleonastic să spui că aveau valoare, determinare, ei conţineau aceste noţiuni. La muzică nu spui despre Yes, Genesis sau Pink Floyd că performează, fiindcă ei conţin ideea de muzică, o generează.

ms14583.jpg

– Campioni detestaţi?
– Aveam o antipatie sinceră faţă de Navratilova, apoi faţă de Seles. Şi o slăbiciune pentru Chris Evert. Mă deturna frumuseţea. Mai tîrziu lucrurile s-au schimbat şi am ajuns să le admir şi pe Seles, şi pe Navratilova. Am priceput cîtă dedicaţie se ascundea acolo în efortul lor de pe teren.

– Analizează din punct de vedere literar propoziţia „You’ll never walk alone!”.
– Sloganul are dimensiuni celebrissime. Şi nu are legătură doar cu fotbalul. Este vorba despre o comunitate profund solidară, cu o componentă emoţională pe care nu o întîlneşti în altă parte. Mi se pare exemplar că nu altceva, ci un spectacol sportiv ne poate aduce astfel împreună.

Despre mateloţi şi căpitani
– Cît a fost relatare şi cît spectacol mediatic în cazul tragediei lui Marian Cozma?
– Nu mă exclud din acest peisaj, fac parte din fenomen, din această meserie. Oamenii tineri au rolul lor la nivelul prim, al mateloţilor, care asigură investigaţia, informaţia. Dar presa are mai multe straturi, şi poate deveni un reper. Aici e nevoie de jurnaliştii valoroşi experimentaţi, cu putere de discernămînt. M-a mîhnit cîte microfoane i s-au înfipt în gură lui Petre Cozma, într-un mod grotesc, sadic. Ne lipseşte ceea ce se numeşte discreţie, compasiune nezgomotoasă.

– Ai avut la tine în emisiune şi foşti mari sportivi. Gabi Szabo, Gică Popescu, Dan Petrescu, Elisabeta Lipă, Patzaichin. Cum erau? Cum erau prin comparaţie cu ceilalţi?
– Ilie Dumitrescu mi-a zis aşa. La noi, la sportivi cultura trebuie luată mai uşor. Şi avea dreptate. Nu trebuie să pretinzi cine ştie ce lucruri unui om care şi-a dedicat viaţa unui anume tip de performanţă. El e vizbil în teritoriul pe care şi l-a ales, nu trebuie să-i ceri performanţă în alte teritorii. Dar sînt împotriva teoriei de a nu te apropia prea mult de reperele pe care le ai, pentru că astfel le descoperi dimensiunea umană. Slăbiciunile.

– Există antidot împotriva violenţei pe stadioane?
– Atît timp cît mai există rudimente de comportament sportiv normal şi performanţă sportivă, există speranţă. Spectatorii pot veni în arene cu alte sentimente. La noi, funcţionalitatea instituţiilor e compromisă, totul e mocirlos, e rezultatul unui proces de frustrare. Într-un astfel de mediu, omul merge la stadion să bată, să înjure. Natural.

– Ce e garantat sută la sută în fotbalul românesc?
– Maladia e garantată sută la sută. Dar nu-i felul meu să produc butatde. Eu intru în categoria suporterilor mîhniţi şi mă împac cu situaţia echipei mele. Dar sînt un suporter fair-play, mă bucur atunci cînd le iese ceva bun adversarilor. Cu jumătate de măsură, însă. M-am uitat cu drag la felul în care juca odinioară Steaua. Şi cu invidie.

– Îţi enumăr cîteva personaje şi o să te rog să le ataşezi un adjectiv. Mircea Sandu.
– Românesc.

-Mitică Dragomir.
– Românist.

– Ilie Năstase.
– Spectaculos.

– Gigi Becali.
– Contemporan.

-Nadia.
– Nostalgie.

– Gheorghe Tadici.
– Trist.

– Patzaichin.
– Exemplar.

– Hagi.
– Îţi cer permisiunea să tac.

– Cum va arăta emisiunea ta din sezonul următor?
– Întinerim lotul, există o secţiune de establishment cultural, dar veţi vedea şi mulţi oameni tineri, cercetători, artişti, oameni încă necunoscuţi.

– Eşti obişnuit să pui tu întrebările. Ce vrea să fie întrebat realizatorul lui „Garantat sută la sută?
– Pînă cînd? Pînă cînd voi ţine cu Dinamo? Răspund acum. Pînă la capăt, cu orice preţ. Sună patetic, dar asta e! Apropo, la partida contra lui Marseille mi-a fost atît de rău la sfîrşit încît am crezut că voi ajunge la spitalul de urgenţă!

„Dobrin face parte din resursele umane ale naţiunii. El a fost foarte român. Dobrin e posibilă definiţie a românismului. Şi pentru patriotul patologic, şi pentru cel moderat”

„Ivan Patzaichin e un arhetip al decenţei. Bunul lui simţ are o dimensiune statuară. E ca o statuie grecească”

 „Cine spune că nu există emoţie artistică în spectacolul sportiv se înşeală amarnic”

„Nu îmi găsesc eroii în locuri care au legătură cu glamour-ul. În meseria noastră descoperi tot ce-i mai rău şi tot ce-i mai bun în lume. Tot ce e mai urît, tot ce e mai frumos”

„Nu mă mai afectează înfrîngerile, nu mă mai interesează victoriile echipei mele. Ciudat, continui să sufăr. Microbul o dată instalat rămîne acolo”

Comentarii (107)Adaugă comentariu

Sohil (96 comentarii)  •  16 februarie 2009, 23:16

Multumesc, Cristi, pentru acest interviu, pentru acest moment de excelenta profesionala. E nevoie de alti oameni, de aer proaspat. De aer. „Pourvu que ca dure”, nu-i asa?

Zamby (18 comentarii)  •  16 februarie 2009, 23:27

Cristi… you are the one!!! nu sunt un citititor fidel al blogului tau insa am fost, pana nu de mult, un cititor fidel al echipei actualei gsp… insa nu-mi amintesc ultimul editorial scris de tine care sa ma fi dezamagit. merci pentru acest interviu! e pur si simplu… super! bafta si… la mai mare!

Hanea Sebastian (1 comentarii)  •  16 februarie 2009, 23:59

Interesant. C`mon FCD

Bogdan (4 comentarii)  •  17 februarie 2009, 0:00

cu adevarat frumos

romanu (6 comentarii)  •  17 februarie 2009, 0:09

toata stima cristi! in sfarsit, se poate spune ca nu numai mahalaua populeaza ziarul. eram scarbit de ziare si mai ales de cele de sport. eram scarbit de stiri tip can-can, fara nicio legatura cu sportul, de femei mai mult sau mai putin dezbracate, de becali si altii asemenea lui. sper sa fi tu cel ce sparge gheata si sa reanceapa sa fie jurnalism si gazetari adevarati. daca o sa continui sa te respecti, o sa ai stima multora. si nu in cele din urma, nu vei mai avea parte de injuraturi. tine-o tot asa!

Sorinaccio (42 comentarii)  •  17 februarie 2009, 0:30

Nu-l sunati pe Becali sa-l intrebati cum comenteaza acest interviu? Altfel, felicitari! Sublisim!

ionut (2 comentarii)  •  17 februarie 2009, 0:31

giambasule ai nimerito cu interviu asta tata . felicitari

nicky (35 comentarii)  •  17 februarie 2009, 0:59

Bravo! Bravo!

Un interviu pe care ar trebui sa il citeasca orice iubitor adevarat de sport. Un individ de la care avem ce invata, din pacate prea putin mediatizat in mass-media romaneasca ( si oarecum marginalizat din punct de vedere al intervalului de maxima audienta). Oricum, mi-a facut placere sa citesc asa ceva. Cuvantul Becali deja suna „grotesc”. Asa ca , evitati-l!

By the way: Forza Steaua!

fabregas (17 comentarii)  •  17 februarie 2009, 1:01

Nota 10 pentru interviul realizat cu un roman destept 100%. Asteptam mai des asemenea convorbiri care ne arata ca inca nu este totul pierdut.

Fotbal (3 comentarii)  •  17 februarie 2009, 1:14

Deci se poate si fara Becali…

Stiam eu!

marius s.galati-DINAMOVISTUL (7 comentarii)  •  17 februarie 2009, 1:28

Mor de fericire ca Stefanescu Catalin este dinamovist!

dan (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 1:48

Bravo Cristi,

Poate nu sunt o mie de commenturi, dar crede-ma ca merita…
Un astfel de interviu sterge multe din mizeriile zilnice

Forza DINAMO

radu (5 comentarii)  •  17 februarie 2009, 2:34

Uite ca se poate,de vreo 3 zile nu imi vine sa cred ce pot citi in GSP.
Felicitari ,felicitari felicitari dar sper sa continuati pe acest drum

Dumi (75 comentarii)  •  17 februarie 2009, 2:35

Felicitari, Superb

rose (14 comentarii)  •  17 februarie 2009, 2:45

Bravo!

tavi_c (29 comentarii)  •  17 februarie 2009, 6:42

Da, SE POATE !

marius (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 6:48

Cred ca in primul rand felicitarile le merita Catalin Stefanescu… Si pentru Geambasu, mai bine sa te cobori la mintea astora decat sa scrii despre cei „cu mintea odihnita”. FELICITARI!!!

coco (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 8:19

exemplar si plin de bun simt!
uite ca se poate sa te trezesti dimineata si sa citesti altceva decit mizeriile zilnice!
multumesc!

luter (8 comentarii)  •  17 februarie 2009, 8:42

dupa interviul cu chilian ti-am spus sa mai cauti oameni de valoare ,ca mai sunt in aceasta tara multi caRE IUBESC SPORTUL CU SINCERITATEA UNUI COPIL.IATA ACEST DOMN CU BUN SIMT SI BUN IN CEIA CE FACE LA T.V.R ,SPUNE LUCRURI INTERESANTE SI DE BUN GUST INDIFERENT CINE LE CITESTE INTELEGE CATE CEVA ,BINE INTELES, DEPINDE DE NIVELUL DE EDUCATIE.ACEST ZIAR NU ESTE ,SI NU TREBUIE SA FIE TABLOID ,ESTE UNUL DESPRE SPORT SI OAMENI CARE IUBESC SPORTUL CU BUNE SI RELE . BRAVA DOMNULE CRISTY.

mircea nicola (11 comentarii)  •  17 februarie 2009, 8:44

Il urmaream cu relativ interes pe stefanescu. Dar declaratia lui de a fi suporter al lui Dinamo mi-a schimbat total parerea despre el. Nu este decar un smecher de mitic, pripasit in lumea civilizata a Clujului. Rusine, catalin stefanescu.

DUM DUM (2 comentarii)  •  17 februarie 2009, 8:53

Poate ne explici si noua cum se impaca ,,onoarea si cavalerismul ” cu campioana mondiala a blaturilor si lipsei de onoare , care este dinamo ??

SiMulAtOr (2 comentarii)  •  17 februarie 2009, 8:55

daaa uite un jurnalism caruia n-ai ce sa-i reprosezi.inteligent fara nicio indoiala,tacut in afara programului,felicitari catalin pentru felul cum esti si felicitari cristian pentru pe departe cel mai inteligent interviu pe care l-am citit vreodata pe gsp.

dereu (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 9:01

parca ma simt acum in alta tara , inalta ROMANIE

Bogdan Anderko (4 comentarii)  •  17 februarie 2009, 9:04

foarte frumos interviul. intrebari interesante fac un interviu captivant. pe mine m-a facut optimist. (impreuna cu stirea despre boloni).

D-le Vochin se va puteam comanda SuperSteaua online? eu traiesc in strainatate si mi-am comandat DVD-ul cu Hagi. l-am primit relativ rapid. sper sa am acceasi posibilitate si cu SuperSteaua! Merci.

Marrio (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 9:08

Vad ca majoritatea celor de aici sunt in asentimentul meu, adica un interviu plin de chintesenta. Bravo.

mihai (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 9:31

Foarte frumos vorbeste domnul Stefanescu. E nascut la Ramnicu Valcea, are sange de oltean.

Liviu_tl (2 comentarii)  •  17 februarie 2009, 9:50

SUPER INTERVIU! SUPER INTERLOCUTOR! SUPER DINAMOVIST! BRAVO!

antonio gherghe (3 comentarii)  •  17 februarie 2009, 9:59

In sfirsit un interviu interesant si plin de bun simt. Deci se poate si fara becalisme…. Felicitari Cristi , invitati si la TV astfel de oameni si viata va fi mai frumoasa !!

max (5 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:00

Felicitari Cristi pt interviu!!! intradevar Dinamo nu are mai multi suporteri ca echipa de langa cimitir, dar suporteri Dinamovisti sunt cu totul mai altfel si cu multe grade de cultura peste cele patru milioane(oare cine ia numarat?)de „oi” care habar nu au cine este antrenor la echipa lor.
PS. Asteptam si alte interviuri cu asemenea oameni.

black edition (7 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:10

Frumos ! Ma bucur ca exista , oameni cerebrali si puternici ( moral si nu numai) , care spun ceea ce simt , fara ura , fara trivialitati , fara jigniri . Inseamna ca mai avem sanse de a ne salva din mizeria morala in care suntem atrasi fara voia noastra.
p.s. – Cristi , ti-am promis ca devin un fidel cititor al articolelor tale si ma tin de cuvant . Apreciez faptul ca nu scrii neaparat pentru marea masa , iar asta se vede din numarul comment-urilor . Intotdeauna , in toate vremurile , au existat ELITE , iar azi in fotbalul din Romania , ELITA inseamna Dinamo ,Rapid si Poli , TOTAL DIFERITI DE CEI ” multi si prosti” !

brouvi (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:24

facand abstractie de faptul ca si eu sunt dinamovist si am avut un soi de mandrie alb-rosie a fost un articol pe care l-am parcurs cu maxima placere in timp de imi savuram sandvishul de dimineatza multumesc pentru acest interviu

bogdan (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:27

bravo! super articolul, tineti-o tot asa!
fara oieri si bisnitari, va rog…

Costel Feresteanu (13 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:28

Cristi, intentionat am renuntat la protocolarul dl. Geambasu pentru ca te-am inclus in lista prietenilor mei, iti multumesc pentru acest interviu !!!
Sper sa convingi cat mai multi colegi de breasla ca astfel de articole ajung direct la sufletul cititorului, interviuri cu intelectuali rasati care gadila in mod placut urechea prin corectitudinea gramaticala a frazei si epitetul ce ajunge direct la suflet … ne-am saturat de parveniti, needucati, badarani, dejectii umane. Luati cu totii atitudine si eliminati, macar din sport, „pelagra” ce a cuprins intreaga societate.
Felicitari !!!

Radu Robinhood (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:31

Jos palaria pentru Catalin Stefanescu si pentru Cristi Geambasu . Ne-au oferit un regal jurnalistic si totodata o cura de detoxifiere. Dupa acest dialog, parafrazindu-l pe Catalin, cer permisiunea sa tac.

Costel (8 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:43

Din generatiile in jur de 40 de ani fac parte multi dinamovisti infocati, de mare valoare profesionala. Imi vin in minte Banica Jr, Capatos, iata ca si Catalin Stefanescu, bineinteles ca si Cristi Geambasu. Sunt(em) cei care au crescut cu echipa ce elimina Inter sau Hamburg.

Steve (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:43

Am fost coleg cu Stefanescu Catalin la Facultatea de Litere Cluj. Un tip de mare bun simt si cuprindere culturala. Ma bucur enorm sa aud ca e dinamovist (ca si mine). Sunt si mai placut surprins de faptul ca a fost abordat pentru un interviu de Cristi Geambasu, cam singurul „analist” sportiv care mi-e cu adevarat simpatic. Se dovedeste ca sportul si cultura nu sunt antagonice, ca fotbalul poate merge la brat cu poezia, muzica de calitate, arta. Parca e o gura uriasa de oxigen in mocirla generala populata de microcefali semidocti si cu spume la gura. In plus, poate exista rivalitate si fara bate in cap si injurii ca la usa cortului. Vorba lui Dan, mai sus, poate ca n-o sa scrie multi pe aici, dar sunt sigur ca multa lume s-a saturat de personajele care ne bantuie emisiunile sportive si care sunt puse sa isi dea cu parerea si sa ne polueze cu ineptii si balbaieli numai din motive de rating. Si uite, a trebuit sa se intample cu Manolo ce s-a intamplat ca sa vedeti ce inseamna sa te inhaitezi cu primate.
Inca o data, bravo Cristi si…keep rocking!

Adrian Nagy (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:47

Bravo, Cristi! Multumesc pentru ziua frumoasa pe care mi-ai dat-o!

r7 (2 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:57

felicitari!

popescu (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 10:59

Catalin face parte dintr-o specie rara in presa romaneasca, a celor cu adevarat destepti! Il cunosc si pe fratele sau, Petrinel, si cred ca gena / desteptaciunea / e ereditara. Valcea se poate mandri cu inca un personaj de mare valoare, de mare caracter!

george (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:01

Bravo domnule, un articol bun, in afara notei zilnice a cotidienelor.Observam ca se poate si articole de calitate cu oameni care au ceva inteligent de zis.Probabil ca nu e la fel de accesat ca orice titlu unde scrie „…bECALi..” si nici nu o sa fie, datorita mentalitatii romanilor…pacat.

P.C. (4 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:06

Un interviu tot atat de frumos ca si „GARANTAT 100%”.

Milan (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:10

Felicitari pt interviu. Unul dintre cele mai reusite pe care le am citit in ultimi ani.

calin (3 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:12

Felicitari pentru interviu si pentru ideea luarii lui!

7 MAI (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:12

e extraordinara gandirea despre onoare si cavalerism. a rezultat un citat de zile mari. excelent inteviul. felicitari !

sorin popescu (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:13

Inteligenta este o raritate la marea majoritate a romanilor de azi asa ca atunci cand parcurgi astfel de interviu te simti mai bine si mai curat. Pe langa a fi un deosebit om de televiziune,este un caracter perfect si un om cu inteligenta sclipitoare.Daca mai este si dinamovist este parte din sufletul meu.Bravo si felicitari acestui titan al omeniei.
Sorin Popescu

Ionut (15 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:32

Uite domne ca e cine si cu iq-ul ridicat care tine cu cainii.
Ciudat… intrigant… de neinteles … putin revoltator si mai ales de toate e de admirat ca recunoaste clujean fiind.
Chapeau…

drac (3 comentarii)  •  17 februarie 2009, 11:41

Felicitari pt interviu; felicitari lui C.S. pt calitate ..

ma bucur sa nu vad nimic despre becali si ii multumesc lui Terzian ca a incasat flegma aia pentru ca noi, pasionatii de sport sa putem deschide in sfarsit un site/ziar/tv fara sa mai auzim de ei

explorish (62 comentarii)  •  17 februarie 2009, 12:03

cu alte cuvinte, tre’ sa fii bolnav sa tii cu dinamo :D.
fain interviu. mai bagati, ca se vinde si de-astea.

makro (31 comentarii)  •  17 februarie 2009, 12:12

Nu prea mai este vorba de ce parte a vreunei echipe din Romania te gasesti. Acest interviu, pur si simplu, nu demontreaza decat faptul ca poti iubi sportul intr-un mod absolut decent, uman, emotionant…sine ira et studio. Felicitari Cristi pentru articol, felicitari Catalin pentru decenta pe care o manifesti!

tv (1 comentarii)  •  17 februarie 2009, 12:31

Citind acest excelent articol m-am simtit asa de ..prost si in continuare ma simt la fel, ca nu pot sa inteleg cum un om inteligent, cult, profesionist si …ardelean poate sa sufere pentru Dinamo ! Ceva nu-i in regula ! Cu toate ca atunci cand Dinamo castiga dupa un joc frumos si curat, pe merit nu tin doliu, doar ca se-ntampla cam .. rar !

Comentează