Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Dovezile condamnatului Mititelu

Condamnarea lui Mititelu are un efect nevăzut asupra altui caz: trece în plan secund o decizie luată în aceeași zi, 5 noiembrie 2020, de altă instanță

Permalink to Dovezile condamnatului Mititelu
vineri, 6 noiembrie 2020, 1:44

31 ianuarie 2011: ANAF-DGFP Dolj instituie sechestru executoriu pe bunurile mobile ale SC Fotbal Club U Craiova SA, compania lui Adrian Mititelu care administra clubul Universitatea Craiova, din cauza unor datorii de peste două milioane de euro

23 martie 2011: În plin sechestru, Adrian Mititelu se înțelege cu George Becali pentru trecerea lui Mihai Costea la FCSB pentru 1,1 milioane de euro, transferul urmând a se efectua în iulie 2011. Întrucât avea poprire pe conturi, Mititelu înființează conturi noi, “fără a anunța organele fiscale”, așa cum scrie procuroarea în rechizitoriu, și încasează în aceeași zi banii pe Costea. Ulterior, o parte din bani e folosită pentru plata jucătorilor aflați sub sechestru

20 iulie 2011: FRF decide dezafilierea Universității Craiova. Jucătorii – inclusiv Costea – sunt declarați liberi de contract. Tehnic, Mihai Costea ajunge gratis la FCSB, dar banii au fost plătiți. Becali nu cere suma de transfer înapoi.

25 iulie 2016: procurorii DNA îl trimit în judecată pe Adrian Mititelu pentru evaziune fiscală și înșelăciune. Acuzația de înșelăciune apare după ce FCSB se constituie parte civilă în dosar.  George Becali: “Procurorii m-au chemat la Craiova şi mi-au spus în faţă de ce îl vor acuza pe Mititelu. Mi-au spus că dacă Steaua nu se constituie parte vătămată în proces, atunci mă vor băga şi pe mine ca şi complice al lui Mititelu” 

„Eu nu am vrut să îi mai fac nici o problemă lui Adrian Mititelu că şi aşa are omul multe pe cap. Dar nu puteam să cad şi eu alături de el”
George Becali

14 februarie 2019: Adrian Mititelu este achitat de Tribunalul Dolj

5 noiembrie 2020: Adrian Mititelu este condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală și este ridicat în aceeași seară de acasă și dus la penitenciar. Decizia Curții de Apel Craiova este definitivă

Istoricul cazului arată clar că Mititelu a încercat să fenteze Fiscul în 2011. Pentru asta, plătește cu libertatea, iar pe 16 noiembrie 2020 – susțin surse autorizate – ar urma să primească o nouă lovitură în instanță, într-un alt dosar, mai dificil decât acesta, în care e acuzat de evaziune fiscală. 

Unul dintre cei mai controversați oameni de fotbal de după Revoluție, Adrian Mititelu și-a legat în ultimii ani imaginea de sălile de judecată, pozând într-o victimă a sistemului ocult condus de Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, apoi a celui din politică și, în final, a celui din justiție. 

Condamnarea de joi îi zdrobește credibilitatea sub ciocanul de lemn al judecătorilor. 

Pe Facebook, adversarii lui Mititelu și simpatizanții CS Universității finanțate de Mihai Rotaru consideră că decizia Curții de Apel Craiova aduce dovada supremă că patronul FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, nu este decât un impostor cu un trecut întunecat. 

Mititelu însuși e conștient de impactul deciziei. “Când ești condamnat, orice spui își pierde din valoare”. 

Ce ascunde condamnarea lui Mititelu

Dar condamnarea sa are un efect nevăzut asupra altui caz: trece în plan secund o decizie luată în aceeași zi, 5 noiembrie 2020, de altă instanță. 

Joi, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea recursului înaintat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova – entitate care i-a cedat lui Mihai Rotaru marca pe o perioadă de 15 ani –  privind nerecunoașterea palmaresului istoric al Universității Craiova. Pentru Craiova lui Rotaru, miza procesului este extrem de importantă. În 2018, Curtea de Apel Timișoara a considerat că „nu există nicio dovadă că palmaresul echipei istorice Universitatea Craiova a fost transmis pe cale legală sau convențională către reclamanta CS U Craiova”, iar dosarul a ajuns la instanța supremă.

Mititelu a simțit potențialul unei lovituri date lui Rotaru și, deși nu e implicat direct în caz, și-a consumat energia în ultimele săptămâni încercând să demaște o neregulă din acest dosar. Iar săptămâna trecută, în direct la GSP Live, a făcut o acuzație extrem de gravă:

Președintele completului de judecată de la Înalta Curte, Marian Budă, amână intenționat luarea unei decizii în dosar din cauză că este legat de Mihai Rotaru prin legături de afaceri nevăzute

Mititelu a promis și dovezi. Miercuri, cu o zi înainte de a fi condamnat, le-a trimis Gazetei care le publică astăzi, fără prea multe comentarii. 

Primul document trimis de Mititelu este o cerere de abținere formulată de Marian Budă pe 4 noiembrie 2020, cu o zi înainte de termenul stabilit tot de Budă pentru luare unei decizii în cazul palmaresului. La câteva luni după deschiderea dosarului și la o săptămână după acuzațiile grave ale lui Mititelu, judecătorul Budă și-a anunțat colegii de la Înalta Curte că este de fapt în stare de incompatibilitate după ce, pe 3 noiembrie 2020, a constatat în urma consultării Registrului Comerțului, că Mihai Rotaru – finanțatorul CS Universității Craiova – este acționarul unic al firmei Delta Berceni Invest SRL. 

Budă își anunță oficial colegii de la ÎCCJ că firma Delta Berceni Invest SRL are un punct de lucru într-o locație din comuna Leu, județul Dolj, închiriată lui Rotaru de socrul lui Budă, Niță Toma. După decesul socrului, contractul de închiriere a fost preluat de fiii judecătorului Budă, Ștefan Ionuț și Radu Constantin, și prelungit an de an.

Nu e singura legătură de afaceri dintre judecătorul de la ÎCCJ și Mihai Rotaru, omul direct interesat în cazul judecat de Budă. 

Adrian Mititelu a trimis Gazetei două contracte de vânzare-cumpărare din iunie și iunie 2012 prin care Delta Berceni Invest SRL i-a vândut un total de 11,4 hectare de teren arabil în comuna Leu lui Ștefan Ionuț Budă. În ambele contracte, cumpărătorul își mandatează tatăl judecător să încheie tranzacțiile cu firma lui Rotaru. Prețul total al terenului este de 38.720 de lei (8680 de euro, la cursul din 2012). 

În momentul tranzacțiilor cu Rotaru, Marian Budă era deja de doi ani judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție. El pretinde că, timp de 8 ani, nu a știut că în spatele firmei Delta Berceni Invest SRL se afla Mihai Rotaru, chiar dacă Rotaru este unicul acționar din companie și în ultimii ani a devenit un personaj foarte cunoscut în spațiul public. 

Cererea de abținere formulată de Budă miercuri a fost acceptată joi de colegii săi de la ÎCCJ. Acum, dosarul palmaresului se va relua cu un nou complet din care a dispărut judecătorul incompatibil, demascat de Mititelu.

Tot joi, Adrian Mititelu a fost condamnat la Craiova, într-un alt dosar. El și susținătorii săi consideră decizia drept o “execuție” pentru îndrăzneala de a demasca legăturile unui judecător craiovean de la Înalta Curte. Într-o țară în care magistrații “uită” să declare legături suspecte, tentația de a îmbrățișa teoria conspirației poate să apară. 

Dar, deocamdată, cele două cazuri de mai sus nu au vreo legătură. În afară de faptul că prezintă niște nereguli evidente.

Comentarii (23)Adaugă comentariu

dan (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:06

Daca te opreai la jumatatea articolului, era un articol f bun, clar, limpede si cu informatie. Dar altul era scopul tau...ca noi suntem prosti, astia de citim :)

traian (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:08

ESte din nou evident ca justitia din Romania este o gluma sinistra! Se face la comanda, fie politica, fie a baietilor destepti, sau dupa interesele materiale ale magistratilor. Evident ca aceasta Buda este omul lui Rotaru si este inadmisibil ca un judecator al ICCJ sa aiba astfel de legaturi de afaceri cu un dubios anchetat in multe dosare, precum Rotaru. Invocarea socrului si copiilor si a faptului ca nu a stiut ca Rotaru este actionar la Delta Berceni este ridicola, sfideaza logica si bunul simt. Inca o data se vede cat de murdara este justitia din Romania. Timp de peste 8 ani un judecator al ICCJ a avut relatii de afaceri cu un suspect si cand totul devine public, Buda incearca sa scape ca toti colegii lui. Ce face SSIJ, ce face Inspectia Judiciara, Cons Magistraturii, DNA!!! Dorm pt ca nu au primit comanda de a actiona! Si noi toti dormim in pace ca statul paralel are grija de vietile noastre (ca la FNI!).

Doru (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:15

Buna ziua. Mititelu e la fel de putred ca oricare personaj din Romania care se invarte in jurul "neregulilor evidente". Asta e clar si se vede de pe Luna! Eu nu-l pot ierta pentru ca mi-a si, sunt convins, si-a distrus echipa de suflet, tarand-o intro mocirla ce ne inghite pe zi ce trece si noi stam cu mainile in san. SUNTEM LA FEL DE VINOVATI! Multumim pentru articol!

Cris (14 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:33

Situatiile astea, in care doua instante, fie si de grade diferite, pronunta doua solutii diamteral diferite in cadrul aceluiasi proces, privitor la aceeasi cauza (aceleasi inscrisuri si aceleasi probe), una achitand integral, iar alta condamnand, arata cat de relativ este adevarul si cat de „la limita” este dreptatea. Si in cazul asta, dreptatea/faradelegea lui Mititelu este „la limita”, interpretabila. In afara cazului in care una dintre instante a avut la baza solutiei si „alte motive discutabile”, dar suspicinuea asta planeaza asupra ambelor instante, astfel ca nu vom sti care dintre solutii este mai „curata”.

Ilie (32 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:35

Mai bine organizată decât Mafia nu este decât Poliția. Iar peste Poliție este Justiția. Nici Mititelu nu e ușă de biserică, dar Rotaru nu a făcut nimic în viață, în afara faptului că a luat bani de la stat pe baza pilelor din politică.

gio (12 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:40

Adica Buda asta era presedintele completului de judecata care a judecat cauza palmaresului la Inalta Curte, adica intoarcerea deciziei teoretic definitive a Curtii de Apel Timisoara, cauza inaintate de Rotaru de la care inchiria el spatiu comercial.. Si unii il faceau pe Mititelu ***. Aceasta este justitia care a acordat marca "Universitatea" lui CSU Craiova si care l-a condamnat ep Mititelu. Pe langa asta, a trimite un fluieras din Craiova sa-i jefuiasca pe rivalii de la CFR Cluj pare chiar mizilic. Poate avem si un istoric al felului cum l-a spalat justitia pe Rotaru in dosarele cu ANRPul, dl Stucan?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gheorghe (3 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:52

Cu Mititelu ne-am lamurit, a gresit si plateste. Haideti sa vedem cum sta treaba si cu Rotaru, ceva imi spune ca in dosarul lui lucrurile sunt mai putrede decat la Mititelu. Plateste si el ? Firele duc catre politic, Primarie, Olguta....sa vedeti ce surprize ne asteapta !!

miha (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 14:53

pacat......un excroc mic a dat de un excroc mai mare si la mancat....asta e lumea in care ne invartim.....niste mizerii rotaru mananca mititelul......ma intreb costine stucan tu esti departe de astia???????????????

vet (2 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:33

Sorin (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:39

Fie Rotaru este un strateg de nivel 1000+, fie voi in presa nu intelegeti ce documente cititi. Tind sa cred ca e a doua varianta. Nici macar nu incepuse vreun proces, CSU era doar proiect la stadiu de vorbe si vise, dar Rotaru cumpara judecator la ICCJ pentru un viitor proces pentru marca Universitatii?! LOL :)) Ca sa nu mai zic ca e aberant sa crezi ca un judecator de calibrul ICCJ s-ar compromite pentru o suma ce poate reprezinta doar o parte din salariul sau pe o luna. Singura certitudine este ca Mititelu a facut praf tot ce a insemnat Universitatea Craiova. A sfidat legi si insititutii iar acum plateste pentru asta. El singur a recunoscut ca banii de pe M. Costea i-a bagat in salariile jucatorilor, de unde rezulta ca el singur a recunoscut ca a incalcat sechestrul ANAF. Daca atata lucru nu se intelege, ce rol mai are sa discutam de conspiratii si alte cele?!

MMTTL (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:52

Disperare in redactia gsp, mor de ras! Sariti cu furci si topoare sa aparati un infractor dovedit!

vet (2 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:40

ce s-a intamplat, Costine? nu postezi ce nu ti convine? scrii articole tendentioase, faci pe desteptul moralist si apoi nu ti convine cand lumea vede adevarul si nu te ia la misto. cine se aseamana, se aduna. costin + mititelu = love

Mircea (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:43

Eu cred ca cel mai interesant ar fi sa gasiti toate procelele in care s-au dat solutii diferinte de la o instanta la alta fara a avea alte dovezi sau documente disponibile. De ce? Pentru ca este clar ca justitia nu este justitie. Legea este oarba cum se spune si trebuie aplicata echidistant. Daca legea este oarba atunci trebuie sa existe aceiasi solutionare a unui proces avand aceleasi probe. Ma refer aici la faptul ca o instanta spune ca este nevoinovat si alta spune ca este vinovat desi este clar ca dovezile sunt aceleasi. multe alte procese celebre sunt la fel. La fel si in cazul Huidu in care dupa ce a omorat 3 oameni din neglijenta (nu din culpa) este scapat insa daca era un amarat X cu siguranta facea inchisoare. Unde este dreptatea in tara asta nu stiu. In mod normal judecatorii trebuie trasi la raspundere pentru ceea ce fac insa ei sunt un fel de dumnezei pentru ca asa le-a dat constitutia dreptul sa fie.

Kyro (4 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:58

Ce coincidenta... toti anti articol au maxim 2 comentarii pe aici :))))

Giginho (5 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:16

@dan: de ce mă să se fi oprit Ștucan la jumătatea articolului ? Ce, îl credeai pe Rotaru ușă de biserică ? csu nu e Știința, *** !!!

tictris (20 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:25

N-as fi crezut ca poate fi posibil sa apreciez vreun articol scris de dl. Costin Stucan, din motive evidente si absolut reale, insa se pare ca m-am inselat. La urma urmei, "never say never", nu-i asa?!? Pe scurt, articolul de fata este absolut relevant in intelegerea felului in care functioneaza in realitate justitia romaneasca actuala, politica, statul si societatea chinuita de abuzuri la toate nivelurile in ansamblul ei eterogen. In siajul articolului as mentiona insa o alta latura a dezvaluirilor acestuia, care, desi cruciala si de esenta majora, a fost ignorata de autor. Prin lege si conform Constitutiei Romaniei, magistratii (aka judecatorii si procurorii) NU pot activa in politica si nici in activitati proprii private (firme, societati, patroni, etc). De altfel, exact asta e motivul pentru care li se acorda niste drepturi speciale, atat salariale cat si la pensie; exact acest motiv il invoca magistratii ca sa-si argumenteze salariile si pensiile speciale nesimtite. Ori, ce vedem noi aici? Ca un judecator are firme si face afaceri private prin societatile comerciale si serelurile sotiei, copiilor, parintilor, nepotilor, socrilor si bunicilor lui! Ca despre implicarea in politica a acestora nu e niciun dubiu; e suficient sa ne uitam la prestatia judecatorilor de la CCR sau de la ICCJ ca sa ne lamurim definitiv! Cred ca aici e punctul nevralgic al legilor si al Constitutiei; aici trebuiesc facute urgent schimbari radicale si de substanta, inclusiv in anomalia acestor "pensii speciale" ce n-au niciun fundament in realitatea actuala! P.S. Cu vreun an in urma m-am reintalnit dupa peste 35 de ani cu fost coleg de liceu din anii '70, actualmente un notar public de prestigiu, realizat profesional si personal din toate punctele de vedere posibile. Abordand subiectul atins mai sus, mi-a declarat/confirmat textual si fara ezitare: "Judecatorii, procurorii, sefii din politie, armata, servicii, Curtea de Conturi, CCR, ICCJ si altii sunt milionari in euro. Nu au voie sa faca politica si nici afaceri; pentru asta primesc salarii si pensii speciale. Numai ca, aia, in 15-25 de ani de activitate incaseaza bani de la buget de nu mai stiu ce sa faca cu ei, milioane de euro adunate. Isi face omul o vila, doua, trei; isi mai face si doua-trei case de vacanta, una la munte si una pe litoral; isi cumpara doua-trei masini luxoase pentru el si pentru familie; isi cumpara aur, bijuterii, ceasuri, opere de arta, telefoane, haine; isi face concediile prin toata lumea in locatiile turistice de lux cele mai exotice. Insa, intelege ca lunar ii intra in cont salarii exorbitante, atat de mari incat este nevoit sa faca ceva cu surplusul care-l copleseste luna de luna, an de an. Ori, singura solutie pentru a investi banii ce-i vin cu toptanul este sa-i bage intr-o afacere, intr-o firma sau mai multe; ca la relatiile, influentele si puterea lui in mediul politic si de decizie divina la varful statului si al societatii e evident ca firmele respective vor fi prospere si vor genera profituri peste profituri. Desigur, n-are voie sa faca firmele pe numele lui sau al nevesti-sii, ca, fiind functionar public, ar aparea inscrise in declaratia de avere obligatorie. Insa nimic si nicio lege nu-l impiedica sa puna firmele pe numele copiilor lui, al parintilor, al socrilor, al fratilor, surorilor, bunicilor, matusilor, unchilor, nepotilor sau nasilor si finilor lui! Si asa se intampla si asa procedeaza 99% din categoriile despre care vorbim!" In fine, concluziile sunt destul de evidente, pentru oricine gandeste liber si logic. Eu nu neg dreptul nimanui de a castiga oricat de multi bani poate, cata vreme isi poate vinde munca, priceperea, competenta si expertiza in mod legal si la cel mai mare pret de pe piata muncii, fie la stat, fie la privat. Consider insa ca este absurda orice lege ce reglementeaza salarii sau pensii speciale pentru niste categorii profesionale, in numele unor asa-zise restrictii de drepturi si libertati care, asa cum am mentionat mai sus, sunt doar pe hartie si in niciun caz in realitate! Nu ca n-ar fi in culpa evidenta, dar din motivul asta face astazi puscarie cu executare Mititelu; ca, altfel, violatori si pedofili in serie sunt "executati" cu duiumul de onor instantele judecatoresti din Romania "cu suspendare" si lasati liberi pe strazile din toata tara...

Serban (2 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:28

Nu inteleg, care sunt uimitoarele "dovezi" ? Vad ca judecatorul s-a recuzat si cauza va fi judecata de altii. Si mai vad ca Mititelu nu este parte in acest proces ! El a pierdut, din cate stiu definitiv, atat stema, cat si culorile si palmaresul ! Si atunci ? Din pura curiozitate, v-au redat cei de la CSU acreditarea, sau tot entitate non grata sunteti ?

Alex (3 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:32

Stie cineva ce a patit judecatoarea din completul de 3 judecatori care i-a dat castig de cauza in cazul mãrcii "Steaua" lui Talpan si UM02301 , dupa ce societatea lui Becali a câstigat la Tribunal si Curtea de Apel Bucuresti ? Stie cineva unde se afla acum , sau unde s-a aflat la un moment dat ?

Alex (3 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:37

Ce a patit domnul Mititelu Adrian nu a fost întâmplãtor ! Ce s-a intamplat in cazul bancrutei frauduloase de care a fost acuzat domnul Negoita ?

tictris (20 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 19:36

@Alex: Intrebarea ta e legitima si de interes public; insa nimeni nu stie raspunsul; nici macar jurnalistii de investigatii, cu atat mai putin autoritatile indrituite ale statului...:-))) Cel mai probabil, judecatoarea la care te referi este astazi la pensie speciala de cel putin 10-12 mii de euro pe luna si, asa dupa cum comentam in postul anterior, probabil isi vede de afacerile personale ale familiei: firme, companii, alea-alea... Daca nu cumva o vei regasi pe listele vreunui partid la urmatoarele alegeri parlamentare, ceea ce n-ar mira pe nimeni... La urma-urmei, si-a facut datoria si si-a slujit credincios stapanii care-o plateau generos (sub forma de salariu, bineinteles) de la bugetul public pentru prestatiile sale la comanda... Presupun ca asta ar fi definitia "justitiei" in Romania postdecembrista... insa nu-i nicio nenorocire; abia ne-am obisnuit si, incet-incet, devine normalul cotidian al societatii... La urma-urmei, "ce ne trebe noua?"...-)

dragosblue (3 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 21:54

Felicitări pentru articol! Poate găsești si cine sînt judecătorii (cât de aberant este sa folosești acest cuvânt pentru niște mafioți) care l-au condamnat, căci am înțeles ca o ea avea dosarul de pensie deja depus, iar un el are un frate condamnat pentru trafic de influenta ... Cit poate fi de corupta acesta "justiție" sa poată condamna pe cineva, oricine ar fi el, pentru O FAPTA CARE NU A EXISTAT (căci, in acest caz, sechestrul a fost declarat ilegal)!!! Pe de alta parte, acceptând ca fapta ar fi existat, cum sa-i achiți pe sandu si dragomir care au scos de sub sechestru 36-37 de jucători, iar pe Mititelu sa-l închizi 3 ANI pentru unul singur ?!?!

Andrei F (79 comentarii)  •  9 noiembrie 2020, 12:59

Adica in articol ni se spune ca doi oameni au gresit si ca doar unul plateste ...???Adica scapa fix cel care cunostea legea...?

ovialex23 (1 comentarii)  •  12 noiembrie 2020, 1:55

Politicienii, politia si magistratii maninca pe banii nostrii, beau pe banii nostrii si ne-o trag pe banii nostrii. Pacat de oamenii morti din '89 care au murit sperind ceva.

Comentează