Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Reghe, stafia din buzunarul lui Becali

Ce e total lipsit de eleganță la Reghecampf e modul în care se insinuează atunci când un alt antrenor de la FCSB e în dificultate.

Permalink to Reghe, stafia din buzunarul lui Becali
marți, 30 iunie 2020, 3:55

Îmbrăcat tot în negru, cu părul din barbă albit în anii trecuți de la perioada sa de glorie, Laurențiu Reghecampf a intrat în studioul TV cu un respect căutat, salutând pe toată lumea. S-a așezat pe scaun, și-a aranjat mâneca stângă pentru a-și etala ceasul placat cu aur, apoi a strâns bine capacul sticlei de apă. 

“Nu, nu, nu beau decât asta!”. Și a arătat spre sticla de Evian pe care o adusese cu el, în timp ce oamenii din regie au rămas pe călcâie, ținând în gol o sticlă de Dorna. 

În timpul emisiunii, Reghecampf a vorbit cu o siguranță și o încredere în el pe care le vezi la puțini antrenori români. Tonul ușor superior respira din fiecare por al celui care câștigă milioane de euro pe an în Emirate, la o echipă, Al Wasl, care ocupă locul 7 din 14. 

În ciuda trâmbițatei exigențe a emirilor iubitori de șoimi, mașini scumpe și echipe de fotbal, omul care nu s-a sfiit să spună despre el că este un “antrenor mare” reușește să supraviețuiască în post chiar dacă are cea mai slabă medie de puncte din ultimii 6 ani. Doar 1,45 puncte pe partidă a obținut Reghecampf în cele 38 de jocuri petrecută pe banca lui Al-Wasl și consemnate pe site-ul Transfermarkt. E o medie în scădere constantă față de 2014, când FCSB obținea 2,1 puncte pe meci cu Reghecampf antrenor și Thomas Neubert preparator fizic. 

Magia celor doi din anii victoriilor cu Ajax și Chelsea pare a fi dispărut între timp. 

Deși rezultatele lui Reghecampf de atunci încoace sunt în cel mai fericit caz medii, antrenorul care a luat titlul de două ori cu FCSB continuă să pozeze și să fie prezentat de o parte a presei drept una dintre legendele fotbalului românesc. 

Ridicat pe un piedestal, Reghecampf e, însă, dat jos și plimbat printre oameni chiar de fostul său patron. Luni seară, am aflat de la George Becali că legendarul antrenor se autopropune la FCSB, în locul condamnatului Vintilă: “Reghe a venit la mine acasă și mi-a zis ”Oricând apelezi la mine, sunt prezent”. Nu-l schimb pe Vintilă. Mie îmi place jocul echipei”. 

Ce răspunde Reghecampf la scăparea finanțatorului? „Eu merg la Gigi Becali acasă în calitate de prieten de familie. Nu avem cum să discutăm subiecte de genul revenirii mele la Steaua. Eu sunt un antrenor sub contract cu Al Wasl”.  

Amuzant. Când vezi prestanța aproape nemțească a antrenorului, îți vine să-l crezi, doar că episodul insinuării prin spatele unui antrenor încă sub contract s-a mai repetat. În 2015, după ce Al Hilal l-a dat afară pe Reghecampf pentru ratarea a două finale, jucătorii lui FCSB antrenați de Gâlcă au început să apară la grătare pe pontonul fostului lor antrenor. În direct, Becali declara:

“Au existat discuții, Reghe mi-a dat mesaje și eu i-am răspuns în felul următor: “Eu nu îl dau afară pe Gâlcă pentru că sunt un om corect și nu vreau să mă bată Dumnezeu că mă joc cu oamenii”. 

La scurt timp, Gâlcă pleca din postura de campion, iar în locul său era numit Mirel Rădoi. Finul lui Becali a anunțat că nu mai e de acord cu grătarele, a încercat să continue seria titlurilor de campioană, însă în culise se întâmplau lucruri bizare. Ulterior, Becali a dezvăluit în direct că Reghecampf s-a propus la echipă după rezultatele mai slabe ale lui Rădoi.

Iar Reghecampf chiar s-a întors la FCSB în decembrie 2015, la doar 19 luni după ce plecase în căutarea banilor saudiți.  

De data aceasta, succesul nu a mai venit nici măcar la FCSB, deși clubul a achiziționat la cererea antrenorului un controversat aparat de ozonoterapie pentru a ține jucătorii în vârf de formă. Mărturiile din interior descriau la vremea respectivă un antrenor Reghecampf mai puțin motivat decât în primul său mandat, mult mai dispus să delege responsabilități celor din jurul său. 

Inspirat probabil de Olăroiu, Reghecampf și-a proiectat o imagine de Ferguson, un manager care deleagă și supervizează, impenetrabil la comenzile lui Becali. Realitatea mesajelor primite de la lojă cu ajutorul porumbeilor călători Argăseală, Ianuli și Mihai Stoica – filmată de operatorii ProTV la meciul cu Chelsea – a fost înghesuită într-un cotlon și închisă sub lacăt gros. 

Managerul Reghecampf își vinde o imagine și nu e nimic rău în asta. 

Ce e total lipsit de eleganță e modul în care se insinuează atunci când un alt antrenor de la FCSB e în dificultate. Un antrenor mare și, pe deasupra, unul cu impresii de neamț nu se gudură pe lângă un investitor din România atunci când nu poate să le bată pe Ajman Club, Al-Zawraa sau Zob Ahan. 

E o chestiune de prestanță care face diferența dintre un antrenor la Al-Wasl și unul de la Hoffenheim, Eintracht, Hertha sau orice alt club german la care Reghecampf visează să ajungă cândva. 

Comentarii (42)Adaugă comentariu

Cristi (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:35

Cant te bate Astra de 3 ori in campionat, pierzi cu CFR si faci egal cu Gazu', schimbi antrenorul. Cum piaţa nu este chiar ofertantă, venirea lui Reghe ar fi ceea ce FCSB are nevoie în acest moment. Ar fi şocul de care au nevoie pentru a mai salva ceva. Asta dacă vor măcar să ia Cupa sau locul 3...

F Stroe (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:46

L ai plimbat prin toată cariera, de Piți Talent n ai zis în rest ai zis de toți. Vezi poate te suna Anita mai pe seara sa te mustreze puțin cu argumente cum ii place ei

Robert P (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:48

Asta mai lipseste din mizeria asta. Deja ***. *** a venit si ea. Mi.e scarba de familia asta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:52

Sper ca Becali sa ia ce merita ! NIMIC!!!!!!!!

Cipriano (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:54

Articol cu puțină răutate, Reghe a făcut treabă la Steaua și asta rămâne. De când a plecat el Steaua nu a mai luat titlul la pas. Poate vorbi Stucan ce vrea, Reghe e o legendă

Ilie (32 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:54

Ai curaj dacă te iei de soțul prietenei lui Ovidiu. Acea distinsă doamnă care își arată nurii la cei 50 de ani. O să îți dea un răspuns demn de dânsa, cam cum a fost tratat marele antrenor și jucător Alexa. Totuși, eu cred că Reghecampf poate lua titlul cu Steaua la anul pentru că avem un campionat foarte slab. Spun Steaua pentru că și voi spuneți că echipa lui Rotaru este Universitatea Craiova, iar echipa din Liga 2, R București este Rapid.

kluivert (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:59

Cred ca vrei sa risti o palma de la patroAna. Felicitari pentru aeditorial.

Ciollo (2 comentarii)  •  30 iunie 2020, 16:59

La fel cum sotul iepurasului Play-boy Ana, nascuta Prodan, nu este antrenor, nici tu, biet scribalau, nu o sa castigi niciodata premiul "***"... Poate doar "***".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali Popazu (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:02

Fotbal mic, oameni mici ...

Radu (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:09

Cum te poti pretinde mare antrenor cand seicii te platesc numai sa pleci . Reghe nu a fost niciun mare fotbalist si nici macar antrenor .

Andrei F (79 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:15

Da domnule jurnalist ...Becali este rau,Reghe este rau!Vezi ca pana si eu un sustinator el echipei care a unit aceste personaje stiu si cum altfel daca sunt tone de articole pe aceasta tema?!Dar stiti ce ma mira pe mine?Cum de nici un jurnalist GSP nu se face macar a fi auzit spusele de aseara din emisiune ale lui Cornel Dinu????!!!!Pai se cazneste Cornel Dinu de mult timp si uite ca nici justitiarii din presa ,nici justitiarii de la Federatie si nici justitiarii tarii nu vor sa-l intrebe daca ce spune poate fi probat-Banii veniti de la Cluj la un meci Dinamo-Steaua!!!!Mai mult aseara Cornel Dinu a vorbit ca titlurile in tarisoara se castiga cu formatorii de opinie si a mai dat o bomba!A vorbit de un campionat castigat cu ajutorul Federatiei!!!Deci domnule jurnalist independent ,justitiar ,planetar...cand aveti curajul sa atingeti macar subiectele cu greutate din fotbalul romanesc?Si va mai dau un subiect...anul acesta Astra a invins de 3 ori Steaua chit ca Nicolae este finantat iarasi de Becali!!!S-a schimbat domnule moda ca acum un an presarii urlau iar FRF s-a implicat?Apoi cum se poate ca in 3 meciuri arbitrii sa greseasca numai si numai pentru Astra?Deci...aici se contabilizeaza domnule presiunea pe care o puneti si dv..La asta aveti succes!-------Despre faptul ca Reghe se declara oricand disponibil pentru Becali eu gasesc ca este de apreciat!Desigur, voi presarii vreti doar zanzanie la Steaua si daca si Duckadam care a fost ajutat atata de Becali a spus sa nu-l mai asociati cu sc++++ lui Becali inseamna ca Reghe moral este mai puternic decat Duckadam.Despre moralitatea celor care au impins atati oficiali sa fie contra lui Becali am o parere si mai rea.-Ma refer la presa!-Am si eu scaparile mele!

Urod (39 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:20

Pe scurt...cine se aseamănă se adună...Reghe si Prodan....circ garantat...stati să vedeți la Sibiu ce va urma. Dacă Sibiul a ajuns la mâna impresarei de scandal, înseamnă că fotbalul a ajuns la cel mai de jos nivel. Dar ce sa vorbim de fotbal, când însăși România este atat de jos...Vor veni timpuri si mai periculoase. Asa-i cand isi baga o anumită etnie, nasul peste tot...se alege praful.

marian (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:23

Asa se intampla cand nu ti-ai facut studiile la timp. Ce pretentie sa ai de la aceasta familie care, in lipsa unei educatii solide, calca totul in picioare. Saracul Alexa a simtit-o pe pielea lui.

Umilă părere (6 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:26

“Un antrenor mare și, pe deasupra, unul cu impresii de neamț nu se gudură pe lângă un investitor din România atunci când nu poate să le bată pe Ajman Club, Al-Zawraa sau Zob Ahan”, ai sintetizat reala dimensiune a consumatorului de Evian. Foarte bun editorial, sincere felicitări!

sucuiso (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:26

Felicitari domnule Stucan! Sunteti singurul pe care il vad ca are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Ma refer la acest balon de sapun numit Laurentiu Reghecampf. Este pur si simplu ridicol unde s-a ajuns cu acest antrenor. Nu are niciun rezultat remarcabil.doua titluri cu FCSB nu pot fi rezultate care sa impresioneze,nu a antrenat in niciun campionat cat de cat onorabil, in Golf este undeva in plutonul anonim si atunci de unde pana unde " antrenor mare". Pe de o parte presa l-a umflat cu pompa,de ce nu stiu, pe de alta parte sotia care si-a format o imagine de diva. Apropo de sotie,in repetate randuri ne-a explicat ca ea s-a nascut milionara. Probabil ca asta este si explicatia exploziei financiare a doamnei Prodan-Reghecampf. Muzica populara, lautareasca, de petrecere,aduce bani frumosi,iar inainte de Revolutie se faceau chiar averi ,pe care nu le puteau face decat lautarii. Asadar ne gasim in opera lui nenea Iancu, cu personaje desprinse din oricare dintre scrierile marelui Caragiale. In continuare ma mira pasivitatea unor oameni din fotbal,inclusiv antrenori cu palmares si recunoastere internationala. Sa fie vorba de frica,de lasitate, de puterea banilor,sau pur si simplu este o ignorarea a unui personaj caraghios.

me (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 17:50

iar incep balacarerile ... reghepamf si agramata lui vor iesi la fileu cu ou si otet si cu nelipsitele blestemuri care-i caracterizeaza pe cei parveniti ca ei, oameni mici si de nimic care nu suporta sa fie contrazisi ...

gino (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:05

Bai baiete asta nu este gazetarie este ***. Banuiam ca poti cobori nivelul dar nici chiar asa jos.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

andipanda (4 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:15

Bine scris. Coroborat cu recentele intamplari de la Sibiu, poti sa iti faci usor o parere despre calitatile omului.

Freddy RE (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:31

La mai mare, Costin! Your bullshitmeter turns red, si pe buna dreptate. Daca as fi dictator intr-o tara medie Sud Americana, ai fi Seful Vamilor! Vamos!!

radu (2 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:33

Stucane, e clar ca ai probleme in ultima vreme, articole in care iese frustrarea din tine. Nu stiu daca Reghecampf e antrenor mare dar nu inteleg cu ce te-a deranjat ca a venit cu apa lui, trebuia sa vina cu Dorna ca sa te multumeasca pe tine? E clar ca ai o problema cu fam Reghecampf si profiti de faptul ca ai spatiu de expunere. Din moment ce arabii i-au dat o caruta de bani iseamna ca in viziunea lor ii merita. De ce nu primeste si Bergodi sau Petrescu aceasta caruta de bani? Intreaba-te si asteptam un articol. Serios, reseteaza-te ca de vreo 6 luni ai probleme cu toti care sunt realizati. Oare ti-au taiat salariul?

vlad (2 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:34

Si tu crezi tot ce mesteca Becali? Pe bune, asa de naiv esti? Sau...

Giginho (2 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:48

Cipriano,tu cred ca faci mishto ;)))) Auzi, legenda!!! Pentru ce ma?! A intors un 0-2 cu o echipa a lui Ajax care nu avea vedetele de azi Zyiech, Tadic, David Neres,van den Beek etc. Atunci aveau 1 singur jucator mare in lot. Iat cu Chelsea a mancat bataie. Au venit aia in deplasate in mijlocul iernii si au jucat sa nu se accidenteze,ca si cum s-ar fi dus la Astana dau pe la rusi la nspe mii de kilometri. Meci de 0-0 pe teren inghetat,castigat cu 1 hol din penalty care a foat dat usor. Oricum, baietii au calcat acceleratia la Londra.

Adrian F (3 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:52

Articol inceput sub o notă clară de can-can, aş zice invidie. Detaliile despre ceasul de aur şi apa Evian sint tipice gindirii neaoşe; a mulțimii. Sint detalii pe care jurnaliştii de rasa nici nu le bagă in seama. Si am avut şansa sa citesc si sa ascult jurnalisti de genul: Bryant Gumbel, Mary Carillo, Bob Costas, etc. D-le Ştucan, nu ai fi curios sa-i urmaresti pe cei numiti si sa te inspiri din profesionalismul lor? Am ințeles ca ai ceva notiuni de engleză. Scriu pentru că ştiu că citeşti anumite comentarii de aici. Poate, poate... Trecînd la subiectul Reghe, imi este greu sa cred ca se va intoarce la jugul lui Becali vreodată. Chiar si in cazul in care va fi demis pe baza de incompetență, va gasi un alt contract. A ajuns la o situație financiara care-l pune in imposibilitatea sa mai ajunga sluga la incompetentul Becali. Pot pune pariu. In rest asa cum am zis - cancan. Mai repede il vad pe Reghe cumpărînd clubul lui Becali. Mai devreme sau mai tîrziu incompetentul ortodox va fărîmița echipa asta. De urmărit...

StangerOne (3 comentarii)  •  30 iunie 2020, 18:54

Proxima isprava a cuplului toxic RegheAna va fi sa retrogradeze Sibiul. Pe asta se concentreaza acum Broscoiul si Broscuta. De-abia apoi urmeaza Steaua si altii...

Justin Potor (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 19:17

Super realistic comentariu!

istodor (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 19:23

Mi-a placut comentariul lui AdrianF. Serios, acum ce-ai fi vrut sa faca Reghe, sa-si scoata ceasul de pe mana? Pai daca venea cu unul de 100 EUR ai fi comentat ca vrea sa para uman, ca vrea sa dea impresia ca e pamantean, ca nu a uitat de unde a plecat (asta la o avere de vreo 50+ Mil EUR). Oricum o dai, tu sigur ai avea ceva de comentat. Nu e rau sa te mai uiti si prin presa straina sa vezi ce inseamna jurnalism adevarat (nu can can ce faceti mai toti de prin gazeta). Banuiesc ca acea caracterizare a ta este o autocaracterizare, m-a surprins cuvantul "talent". Esti departe de ce reprezinta el, no offense!

motanul incaltat (47 comentarii)  •  30 iunie 2020, 19:26

Este doar un antrenor cel mult mediocru care a primit semnale ca va fi pe faras de la arabi in scurt timp. Ca si Dan Petrescu---- cu sanse sub 1 la 10000000000000 de a ajunge in Germania respectiv Anglia--- se autopropune la FCSB . Ca daca nu, are sanse la Academia Clinceni.Nu cred ca a refuzat Dorna pt ca bea doar Evian---probabil ii era frica sa nu fie otravit.....

Duberis (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 19:50

Face ce face el Știucă si gaseste el portițe insinuante. Ca e rau acum nenea ăsta, Regenkampf, ca sunt prosti rău araboii ăia, ii plătesc salariul degeaba. Ar trebui la struțo-cămila aia sa bată pe nu stiu cine si el nu si nu. La pariu nea Știucă (scuzați cacofonia) ca daca va angajează araboii de maine la Al Vasi aia, o lăsați dracu de presă si va duceți intr-o suflare acolo la periat. Ca da, sunteți performanți (dacă ajungeți acolo).

Danello (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 19:58

REGHE e balon de săpun, bun ,am înțeles dar Dan Petrescu ce e ? Toată lumea i se inchina ,n-are performante mai mare ca Reghe ... totuși e singurul antrenor din liga 1 care la meci are pantaloni scurți, nicaieri in lumea asta n-o sa mai vezi asa un antrenor pe banca ...

sorinescu (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 20:07

De acord cu tine, dar cate sunt normale in RO? Eu, de exemplu, nu sunt de acord cu limba romana practicata la TV de V. Moraru! L-ai urmarit sa vezi ca nu este coerent, ca nu are un desfasurator in emisiune, ca tot ce se intampla acolo este ca la piata la Bucur Obor...norrocul lui este R. Paraschivescu, pt ca Moraru...este certat cu limba romana...

Black Magic Woman Matter (22 comentarii)  •  30 iunie 2020, 20:19

"Magia celor doi din anii victoriilor cu Ajax și Chelsea"? "Magia" s-a numit "aparatul" Neubert, mai bine zis "automatul" nemtesc de livrat "sucuri" (la punga transparenta, in timpul mecurilor) , "chipsuri" si alte cele glutamate ce i-a facut pe jucatori peste vara (nu mai stiu care dintre ele, "GSp" a remarcat, si a dat si poze) un fel de Shrek-i cu masa musculara crescuta cu 35% (in doua luni!)...

costi (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 20:22

omul nu are intrare in vest, pentru ca a facut blaturi acolo, toata lumea stie, fara neubert, ozonoterapie si pungutze nu face nimic, nicaieri. Asa vorbeste lumea in piata la obor.

daniels (4 comentarii)  •  30 iunie 2020, 20:34

ia sa vina daca tot se propune ca tot nu faced nici cat ceasu lui placat cu aur

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  30 iunie 2020, 21:09

In primul rind Steaua n-a avut antrenori in ultimii 4 ani. Staf, te apuca plinsul, acuma a trimis memelusu pe banca sa faca ordine. Ca sifonul ar fi respectat. Pai o sa plece toti. Poate sa vina si Messi, cu manelistii si piti-po din capitala o sa ajunga si el ca Morutan. De 4 ani n-a progresat nimeni, Steaua n-a cistigat nimic asa ca acum marele om de afaceri trebuie sa-si vinda perlele la pret de faliment. Stucane tata, te-am rugat odata sa-i faci si lui Gigi socoteala cu cit a pierdut el, din prostie, in acesti ani ! El nu stie, asa cu darimatul, cu datul cu copita, el nu intelege, crede ca il jignesti ! Cine sa vina. Doar fomisti, doar cazuti in cap caci nu ai nici o sansa sa progresezi cu cu astfel de staf. Echipa e la pamint, nu are cum sa vina Reghe azi ca sa se mai faca odata de ris ca atunci dupa dezastrul lasat de Finu si Dica. Atunci a gresit, trebuia sa-l lase pe Finu si Magicianul Dica sa bage echipa in play-out, poate chiar retrogradau si abia aunci poate ar fi inteles Gigi ce prost e. Daca Reghe a promis iar ajutor e foarte frumos din partea lui caci iti dai seama ca pierde cam un milion pe an doar ca sa-i scota lui Gigi caruta din sant ! Din contra, o sa vedeti ca o sa plece jucatori, care pe unde apuca. La anul, daca Gigi va continua asa, Steaua va juca la retrogradare. Stucane tata, iar ne-a dat Astra meciul ? --- Gigi, ca si Ceasca, care cind si-a simtit sfirsitul anunta prostimii inca o suta si o gaina. L-ar fi anuntat Ceasca si pe Reghe, Neubert, Alibec, Budescu … papa de la ro cantina. E incoltit Gigi, l-ar promite si pe Messi dar macar atita sfintenie are. Sa nu uitam ca toti astia au fost la Steaua, iar Reghe, Neubert, Paligora, … au facut mari niste jucatori si au adus si venituri de 40 milioane. Ca si Dan Penalti care a adus CFR-ului aproape 50 milioane, datorita prostiei lui Gigi va cistiga si anul asta campionatul … dar Dan Penalti injura ! Nu-i bun, poate ii ia pe toti la suturi p-acolo, eu cred ca de asta ii e frica lui Gigi si chibitilor care atirna de el. --- Galca a primit echipa de la Reghe fara staf. Din cite imi amintesc plecase si medicul. A inceput dezastruos, ne-a batut portarul Moti, bulgarul. Imi amintesc ca a inceput cu greseli mari si in campionat. Calitatea lui este ca poate invata, chiat a invatat in 6-8 luni meserie. Dar campionatul l-a luat cu un noroc chior. N-a avut cine sa-i bage bete in roate. Azi a plecat Codruta, eu nu mai astept minuni, Valea si Arafat au inchis si DNA-ul la bloc, nu mai au voie sa iasa procurorii decit daca isi cumpara potaile lui Mister, decit la plimbare. Apoi memeu nu mai lucreaza nimic, macar de-ar vinde masti ca eurofica lu Base, poate ar gasi un procuror ceva cu ce sa-l agate. Jale.

markksson (1 comentarii)  •  30 iunie 2020, 22:22

FELICITARI Costin! Articolul este corect, la obiect, bine documentat. Reghe-Prodan sunt intr-adevar buni la marketing, mai ales capitolul "perdele de fum". Becali poate fi acuzat de multe, dar nu minte! E clar ca Reghe baga strambe si vitriol si e convins ca nu il miroase nimeni, sigur se crede James Bond.

Cristian B (2 comentarii)  •  30 iunie 2020, 23:27

In afara de FCSB, marele Reghe nu a avut nici un fel de succes in cariera de antrenor. FCSB domina campionate pline de echipe in insolventa sau faliment, de la care stăpânul lui cumpara tot ce vroia el. Marile performante din iEuropa nu sunt decât niște pure întâmplări și împotriva unor echipe fără chef.

Gio (12 comentarii)  •  1 iulie 2020, 0:50

Ai perfecta drepate Stucan, Reghe este un balon de sapun care traieste si acum din performanta de acu nu stiu cati ani la Steaua. El si vulgara lui nevasta sunt reprezentativi pentru cocina si impostura din fotbalul romanesc!

Andrei (1 comentarii)  •  1 iulie 2020, 9:46

Domnule Costin, sunt de acord cu absolut fiecare cuvant pe care l ati mentionat in acest articol. Felicitari! Articol de nota 10*! Exact pe tema asta vorbeam zilele trecute cu un prieten, insa dumneavoastra ati venit cu detalii in plus si informatii concrete. De cand ati spus ca atunci cand vine vorba de jurnalism, nu aveti mama, nu aveti frati, ca mereu veti spune adevarul, va respect foarte mult si va citesc cu mare interes articolele, care intr adevar, uneori par sa aiba o usoara tenta de rautate, dar overall imi place faptul ca spuneti mereu adevarul indiferent de numele persoanei despre care e scris articolul. Bravo! Keep it up!

Ilie (32 comentarii)  •  1 iulie 2020, 15:32

Decât Crăciun, Buzărin sau Naum și TRU mai bine Udrea, care tot nu a avut curajul să spună că Petrescu a arbitrat că o slugă a Prodancei. Trăiască maneliștii!!! De aceea nu vine lumea la stadion.

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  1 iulie 2020, 16:47

Dragi comentatori, eu nu cred ca Stucan v-a facut sa dati mai toti azi in Reghe, altadata in Dan Penalti ori Hagi. Sint unele lucruri adevarate dar scoase la „lumina“ din contexte iar voi comentatorii le folositi ca sa va usurati de rautate si invidie. Da au bani, AMP ii cam arata ostentativ desi are facultate si vorbeste la fel de bine ca Mister, scrie logic ca Stucan, dar e greu de inteles cum de-i faceti manelisti si alfabeti ! --- Dpdv sportiv, Reghe are tot 1,4 puncte pe meci ca si al vostru marele nea Mircea JeMoi, care detine in plus si recorduri: a reusit sa adune 18 Puncte din 38 de meciuri in prima liga italiana, per total in Italia 1,1 PPM cu jumate de meciuri in liga secunda. Da, are Luceafarul Ucrainei rusesti 2,2 PPM acolo unde in 10 ani au jucau 10 echipe si 10 arbitri pentru el ! Exact ca Reghe la Steaua si Chiajna – echipe unde intreb cine n-a jucat impotriva lui ? --- PS Iar daca vine sa ajute la Steaua pierde milioane ! - JeMoi unde vine sa ajute ? Le-a dat citiva bani de buzunar, ca la chelneri, dinamovistilor ! Uite, o s-o rog eu pe Prodanca sa dea si ea pentru Dinamo, de 5 ori mai mult !!!

Adi (12 comentarii)  •  1 iulie 2020, 17:10

foarte corect articolul, ma bucur ca nu il pupa toata lumea in fund pe acest antrenor mediocru. felicitari!

Mario (2 comentarii)  •  1 iulie 2020, 23:05

Super articol! Mulțumim ca mai sunt și astfel de Ziariști in România ! Cât despre pseudo antrenori maneliști ca Reghe ce sa mai vorbim... o lăsam pe *** de nevastă-sa sa spună tot!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează