Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Mario “neiubitul”

Cei din anturajul fiului lui Iorgulescu susțin că Mario se considera un “copil neiubit” în momentele în care abuza de alcool și de droguri

Permalink to Mario “neiubitul”
vineri, 13 septembrie 2019, 2:21

“Mario e fix prototipul de băiat de bani gata, neținut în frâu. Avea figuri, suferea de interlopisme, dar când bea și trăgea începea să plângă. Plângea că nu e iubit. Că nu a fost, că e certat cu mama lui de mic”, povestește un tânăr din anturajul fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu. 

Un fost mare internațional român, apropiat de familia Iorgulescu, le mărturisea zilele trecute apropiaților că “Mario a crescut într-o familie încercată de mari tensiuni interioare”.

Aceste mărturii sub anonimat nu sunt o încercare de discreditare a familiei Iorgulescu și nici o tentativă subtilă de reabilitare a lui Mario Iorgulescu, autorul unui accident mortal produs sub influența alcoolului și a cocainei. 

Reprezintă doar mici fragmente din viața unui adult de 24 de ani care – dacă se va reface după impactul provocat la 240 de kilometri la oră – va trebui să primească pedeapsa pentru înfiorătoarea faptă comisă. 

Rândurile care urmează sunt despre părinți și copii. 

E o temă care revine des în literatură și în cinematografie. Ce se întâmplă cu copiii care cresc împărțiți între părinți consumați de excese? Care își trăiesc primii ani din viață – ani care le marchează sufletele pentru totdeauna – într-un mediu tensionat? Cum se maturizează copiii care se consideră neiubiți, care devin doar un accesoriu pentru părinții fericiți să le cumpere bunăvoința?

În “Neiubitul” – filmul apăsător, excepțional, regizat de rusul Andrei Zviaghințev și apărut în 2017 – există o scenă dărâmătoare de lumi moderne. Ascuns după o ușă cu geam ornamental, Alexei – un băiețel de 12 ani – asistă din umbră la o nouă ceartă devastatoare a părinților săi, aflați în pragul separării. 

Când ușa se închide – iertare pentru spoiler – , camera dezvelește figura unui puști sfâșiat de conflict. Desfigurat de plâns, Alexei urlă, fără voce, o durere tulburătoare. 

A doua zi, după școală, neiubitul dispare fără urmă, lăsându-și părinții să-și consume – tot dezbinați – gigantica dramă comună.

Mesajul filmului este devastator.

Zilnic, zeci sau poate sute de mii de copii își urlă în tăcere durerea. Unii dispar, alții devin epave umane, mulți, însă, maschează cum pot mai bine cicatricele traumelor din copilărie. 

Cei din anturajul fiului lui Iorgulescu susțin că Mario se considera un astfel de “copil neiubit” în momentele în care abuza de alcool și de droguri. 

Sub influența acestor substanțe, confirmă poliția, fiul lui Gino Iorgulescu a ucis tatăl a doi copii. Dany Vicol era de-o seamă cu cel care l-a omorât. 

Distrus, tatăl făptașului a încercat să repare imaginea familiei sale și să aline durerea familiei victimei, dând două comunicate. Într-unul dintre ele, șeful LPF s-a angajat să aibă grijă de copiii șoferului mort în accident. 

Exercițiul corect de imagine nu poate acoperi, însă, întrebările care ies acum la suprafață. 

  • E adevărat că Mario Iorgulescu a fost internat într-o clinică de dezintoxicare, dar că a fost externat de tatăl său înainte de a se vindeca de adicție?
  • E adevărat că, sub presiunea unui șantaj sentimental, șeful Ligii i-a cumpărat lui Mario un Aston Martin pentru a renunța la consumul de droguri?

Până în momentul accidentului, aceste întrebări delicate erau chestiuni private. De duminică noapte, însă, ele nu mai aparțin doar familiei lui Gino Iorgulescu. 

În urma acestor întrebări își face loc o a treia, timidă, la care lumea nu a găsit nici acum răspuns: 

La ce vârstă responsabilitatea morală pentru faptele unui copil tulburat de ceea ce el percepe ca fiind lipsă de iubire încetează să le mai aparțină părinților? 

Comentarii (75)Adaugă comentariu

Freddy RE (6 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 14:42

Cruel, but fair...

Florin (6 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 14:55

Stucane, vezi ma ca te cauta Pantiru. Nici un articol despre el ? Esti penibil. Vezi ca este dezamagit Pantiru de tine.

Mugur (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 15:01

Stucane daca ai fi verificat ce crezi tu la Ioanitoaia care este prieten de familie cu Iorgulescu ai fi aflat ca ***. Mario este fiul prea iubit, nu neiubit. Ramai la barfa ta de toate zilele si nu fa pe psihologul ca treaba te depaseste. Chestia cu dezalcolizarea este si ea inventie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nick (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 15:13

Este o foarte importanta conversatie, a unei povesti din toate timpurile si locurile...

alunelu (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 15:53

Hai sa nu cream acum o telenovela ***. Taica-su de ce nu-si da demisia? Intr-o tara civilizata si-ar fi dat demisia daca cineva din familie ar face o tampenie, la noi, nuuuu, cum se poate sa lasam din mana gaina cu oua din aur (mafia fotbalului romanesc).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod (39 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 15:59

Cred că trebuie ridicată vârstă când se poate lua carnet cât și vârsta majoratului...cred că 21 de ani ar fi o vârstă când copii pot deveni mai responsabil pt a avea carnet de conducere. Iar despre părinți se pot spune multe....toți putem avea copii dar puțini știu să și crească. Sunt cazuri când pur și simplu, oricât efort depui nu reușești să educi copilul, poate că și aici este o genă responsabila cu asta , dar în cazul de față se vede că este vina părinților. Dragostea de pocker vine și din cea văzut copilul in familia lui, de exemplu. De obicei copii fac cam cea ce vad in casa lor.

Adrian (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 16:02

"Inchisoarea il va maturiza sau il va distruge" - Sorina Placintă, după ce Plăcintă Jr. a luat 4 jumate de inchisoare cu executare. Vă mai amintiți de acest caz, ptr ca se poate face o paralelă cu Mario Iorgulescu. Parinții șmecheri ,pe cai mari, mama senator de Vrancea, ministru in Min.Tineretului si Sportului pe vremea lui Boc, juniorul o pramatie școlită prin Elveția precum Mario Iorgulescu, pasionat de masini, face o boacănă,isi loveste si talhareste iubita in plin buric al Bucurestiului, intra cu masina intr- un trecator , trage focuri de arma etc. Condamnat ptr tentativa ia 4 ani si jumatate. Domn Ștucan, păi după declarațiile Sorinei Plăcintă ( si tuturor membrilor PDL care incercau disperați sa o facă să schimbe tabăra politică) și Andrei Plăcintă era un copil neconsolat cu probleme de personalitate ,gen Mario. Așa ca Mario Iorgulescu este un fel de caz Andrei Plăcintă 2.Problema se pune câți ani va lua Mario? Plăcintă a luat 4 jumate ptr tentativă de omor , asta ptr omor cât va lua? Sunt curios ce verdict va ds justitiția romănă in acest caz. PS. Să- ți mai dau exemple de beizadele "neiubite " și cu tulburări de comportament? Alina & Costi Răducănoiu, pramatiile fostului prefect de Dolj .Scandaluti la greu in anii '90.

Neiubitul (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 16:35

Tu ai copil (copii) Stucane? Daca iti dai cu parerea doar din ceea ce vezi in filme sau din ceea ce auzi de pe la prietenii tai care au copii, vorbesti doar ca sa te afli in treba, nu intelegi nimic, esti zero. Din articolul tau, se simte ca nu ai apucat sa schimbi si tu un pampers, dragule....ai si tu frustrarile tale, normal...asta s-ar putea sa ti se traga de la faptul ca te-ai simtit si te simti cam neiubit. Este darul tau de la Dumnezeu sa arunci cu neiubirea in cine apuci, poate scapi de ea. Este Crucea pe care trebuie sa o duci...apropos, maine este ziua Crucii, poate faci un drum pe la Sfanta Biserica ca sa inveti cum sa faci Iubire din Neiubire. Pana la urma....ai copil sau nu???? Inteligentule! Bine ca esti tu mereu ma destept!

co (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 16:42

Mi se pare un articol trist, indecent, iresponsabil si lipsit de deontologie. Sunteti jurnalist sportiv? sau psiholog, psihanalist, critic de cinema, etc.

seggfej paraszt (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 16:54

vai de capul tau stiucane....

matei (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:12

ma minunez f mult atunci cand vad cum asemenea indivizi sunt considerati ca fiind niste victime. Sunt un om care a crescut intr-o familie saraca, undeva la tara. Parintii munceau pana tarziu, faceau naveta ca sa castige un salariu de ***. Seara nu mai erau in stare sa faca nimic, in niciun caz sa ne faca sa ne simtim iubiti. Dar am muncit singur, am invatat pana nu mai puteam si am ajuns un om ok. Stiu oameni care au crescut fara parinti, cu parinti abuzivi si au ajuns niste oameni foarte decenti. Acest tip a avut acces si la scoli mai bune, a beneficiat de toate avantajele pe care multi romani nu le au. Deci chiar nu este fair sa il exoneram pe un tip care *** un tata de 2 copii din motiv ca nu se simtea iubit.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:24

A scăzut foarte mult calitatea din momentul in care a plecat Dl Tolontan. Îmi pare rău dar eu consider că ești un scriitor slab și din punct de vedere etic lași foarte mult de dorit.

anonim (3 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:30

Tânărul din "anturaj" care povestește chestiile alea lacrimogene are și el un nume, cu ce se ocupa? Intr-adevar ăștia de simt neiubiti, de-aia părinții supralicitează cu mașini de 300000 de euro, poate li se limpezesc sentimentele copiilor. Drama copiilor neiubiti este prezenta in mod real în toată România, nu numai în familiile cu bani.

Daniel (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:34

Costin fratele meu tu cam prin ce gradini arunci pisica moarta? Hai las-o asa ca nimeni nu da doi lei pe sentimentalismele tale prin care incercia sa-i gaseasti o scuza unui *** al carui loc e in puscarie. Sunt sute de mii de copii in lumea asta care au probleme adevarate in familie, foame, neajunsuri, neliniste, drame, dar nu toti sunt niste criminali ca si beizadeaua patetica a lui Gino. Halal de ele drame cand conduci o masina pe care 99,9% din copii o vad doar in filme, fara sa faci nimic in viata. Scuza-mi nedumerirea, dar baiatul asta se ocupa cu ceva in viata asta? Sau contribuie doar la cresterea ciminalitatii in Romania? Pe bune, esti penibil Costin cu ce scuze ii cauti printre randuri.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabi (2 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:34

Foarte curajos sa abordezi un subiect atit de delicat si tragic. Obiectiv, dur si adevarat. Trebuie sa caut filmul sa il vad.

Hans (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:34

Articol prost și patetic care încearcă să justifice un ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Hans (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 17:40

Lasă că îi dorim sa fie iubit mult și des la închisoare,va recupera acolo.

MZM (19 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 18:08

Copil, la 24 de ani? Si neiubit, după ce i se face cadou un automobil de sute de mii de euro?! Oricum, să dea Dumnezeu să-și revină ca să răspundă de fapta sa!

almaviva (3 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 18:33

Din seria GSP "Hai sa mai gasim circumstante atenuante' unei beizadele care nu are ce cauta in libertate. Acum vezi Doamne, sarcul Mario este neiubit! Cand rapeste si tortureaza un om impreuna cu interlopi ordinari, asta e tot din cauza ca este neiubit? Aveam pretentii mai mari de la dvs, domnule Stucan...

Joo Ferenc (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 18:47

Crud dar in ton cu faptele! Comentariile insa denota intunericul care a coborat asupra conditiei umane!

Costinell (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 19:07

...... fin celebrele replici tip "judecăți de valoare"... Ginnoooo probleme.. măå patetic, desuet manipulator, ești Mirobolant băi.. Băiete in propriați desuetitudine cât despre viață, nici nu bănuiești că o Irosiși dinaintea primului.. mamma, o pappa vai steaua voastră de scribangii deux'bourdurre(***).... Wazzzzzaaaaaaaa

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gica (5 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 19:08

Postacii lui Iorgulescu nu stiu ca "site"-ul GSP primeste impreuna cu postarile si "IP" postacului si poate sa fie chiar localizat. Perla lui Gino Iorgulescu o sa se faca bine si o sa faca puscarie pe saturatelea. Sper ca si postacii sa ajunga la Bulau inainte de a face accidente mortale.

Lup (6 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 19:11

Piedone African, Ștucan Psiholog...

adrian (9 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 19:23

Oameni care când beau încep să plângă? Ia vezi nu ai șefi câțiva?

Ciprian (1 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 19:43

Faptul ca a fost sau nu scos de la dezintoxicare conteaza mai putin. Cocaina creanza o dependenta psihica enorm mai mare decat fizica, si atunci dezintoxicare ajuta doar pe moment. Singurul mod de a scapa de aceasta dependenta Este prin intermediul ajutorului unor persoane calificate(si nu ma refer la psihologi si la pastilele pe care ei le prescriu), ci la o metodologie prin care persoana Este ajutata sa constientizeze ceea ce face, cat Este de daunator El ca si individ pentru tot ce il inconjoara. Vindecarea mentala e lunga (minimo 4-5 luni de exercizii zilnice) si mult mai dureroasa si grea decat cea fizica. Din pacate sa te lasi de cocaina e extrem de greu.... Tatal lui din dragoste si disperare ar fi fost in stare sa ii cumpere si 10 masini pe baza unei promisiuni ca se Lasa de droguri. Din pacate e usor de aratat cu degetul vinovati, dar adevaratii vinovati sunt Liderii care incurajeaza consumul de substante, si o fac dintr.o infinitate de motive

ioan (2 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 20:05

salut! stucan e ziarist.deci el trebuie sa ne prezinte niste informatii.eu cred ca ceea ce ne.a spus e corect.verificat din mai multe surse. care e problema??????de ce il certati pe Stucan?????????? apoi e un subiect ff important ptr relatia,parinti- copii,ptr toata lumea. chiar daca poate parea dur ...trebuie discutat.

Toader (14 comentarii)  •  13 septembrie 2019, 20:09

Majoritatea nu mai văd deosebirea între o faptă rea, voită, şi ghinion. Desigur norocu sau ghinionul şi-l mai face omul cu mâna sa. Ne place sau nu, maşinile cum sînt în ziua de azi, cu drumuri cu tot, omoară mult mai mulți oameni decît armele, băutura şi drogurile la un loc.

G (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 0:05

Parintii sunt de vina ! Mereu ! Am curaj sa spun ca e doar inceputul asta ☹️

rrr999 (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 0:09

tocmai ai relatat despre primul caz din lume in care cineva plange pe cocaina :)) doctorii ar trebui sa-l studieze atent pe tanarul mario, ca e singurul caz in care excesul de dopamina duce la lacrimi. in loc de inchisoare, ar trebui sa-l trimita la laborator, pe bune. pe langa asta, mare domn gazetar intelectual, cu referinte la Zviaghintev pe un site despre gigi becali si prietenii sai, vezi ca titlul filmului e "Nelyubov", care se traduce "fara iubire", de-aia in engleza e tradus "loveless". numai tu l-ai tradus neiubitul, intr-o cheie mieros romantica, sa iti iasa articolul. iar subiectul filmului e lipsa dragostei in societatea aia ruseasca de la limita mizeriei, sau imposibilitatea dragostei de a se aparea in mediul ala, nu saracul copil. copilul e doar motivul. pe langa asta, sa faci comparatie intre un copil dintr-o familie rusa dintr-un bloc comunist, care mananca aceeasi ciorba trei zile la rand, si un baiat conducator de aston martin pentru ca taticul a fost smecher, e absolut gretos. concluzia e ca ai facut un panseu intelectual ratat rau, ***, despre cum poate ar trebui sa ne fie mila de unul care saracul conduce un aston martin la 24 de ani si trage cox ca nu l-a iubit ta-su. ma sfasii de durere in fotoliu, nu alta. uitati-va in schimb la Loveless, e superb.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Claudiu (3 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 4:51

Eh hai ca povestea asta cu neiubitul rasuflata de la un coleg de... pai mi se pare un pic dincolo de ce face gsp-ul... acum discutam traumele inchipuite ale odraslelor cu bani?? Nu mai avem subiecte din sport? Hai mai bine cu articolul ala cu demisia lui Gino... pana la urma... Gino poarta vina suprema ca a adus, n-a educat si a lasat libera in societate o astfel de pramatie... p.s. minim 10 ani de puscarie merita.. de copil, adica 20 in total!

Core (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 5:08

Sunt un tata de copii ( 2) care a schibat pempersi iar sotiiei a schibat cu mult mai multi. Dupa ce schimbi pempersi, nu ai cum sa nu iti iubesti copilul. Si nu ai cum sa nu iti iubesti parintii, care au schimbat si la randul lor. Formele de ati arata iubirea sunt multe. Uni nu si le manifesta, dar asta nu inseamna ca nu este iubire. Sotii Iorgulescu nu au cum sa nu isi iubeasca copilul. Acea masina este tot o forma de iubire, si probabil iar fi dat si luna de pe cer doar sa nu mai aiba probleme copilul deci dovedeste ca il iubesc pe Mario si si ii pasa de el. Succesul in viata nu ti-l garanteaza nimeni nici familia, nici educatia primita, nici bani. Un frate poate sa fie geniu ,cu facultate, si om de succes iar alt frate poate sa fie prin puscari , cu doua clase, vai mama lui. Sunt cazuri destule. Si au avut aceleasi conditi Certuri in famili sunt in fiecare familie mai violente sau mai put in. Mario nu putea fi tinut in vitrina ca un bibelou. La Gino si sotia lui eu nu vad sa fie problema La Mario este la 24 de ani Repet: succesul copilului tau in viata nu ti-l garanteaza nimeni- nici bani, nici educatia, nici familia. Iar viata nu este un lung sir de succese Viata Este " up and down" categoric

aldo_m (10 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 7:44

da esti cam dur si eu am copil si nu mi pot permite sa judec copilul altuia fie si al lui Gino e bine ai relatat cu sange rece situatia dar multa lume poate e contra adica si eu PT CA MULTA LUME SE CONFRUNTA CU ACEEASI SITUATIE e o situatie noua pt multi care au copii dependenti de alcool de droguri si societatea nu e pregatita pt asa ceva sincer imi pare rau de cel mort si de copilul lui gino pt ca pana sa fie copilul lui Gino e un copil

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 9:31

In orice caz tinarul se va trezi cu un cosmar trait, poate acelasi visat odata de toti, un accident provocat de ei. Nici in locul sau n-ar vrea nimeni. Cu un singur lucru sint de acord, e si el o victima. ------ E trist, pune-te in locul parintilor. Macar ceilalti indurerati stiu ca fiul lor n-a avut nici o vina. Parintii au facut tot ce-au putut. Deja de la o virsta de 15 ani conteza mai mult anturajul, societatea in care se invirt tinerii. Imi pare rau dar Las Fierbinti nu e un loc propice performantei de orice fel. Nu mai ai nici ce minca si bea sanatos in casa romaneasca. Chiri s-a intors dupa 3 saptamini in „patrie“ si asa s-a imbatat de era … Mie frica de fiecare data cind Simona sta prea mult linga cei accidentati la limba si la cap, uite, a stat la masa cu doi si s-a acidentat la glezna. Baieti buni dar care nu te pot trage decit in jos. La fete e totusi altfel. Greu e cu baietii care trebuie sa devina barbati. Parintii nu mai pot face mult dupa o virsta, ii rezolva anturajul, societatea. Unii tineri sint mai slabi, nu pot face fata – au mai fost si altii la scoli private si n-au clacat. N-au avut nevoie de „vitamine“ - daca scriem altfel cenzurati si vedeti ce se intimpla. Uite, Bombonel a avut noroc. Au crescut altii cu parinti legati de sticla si au ajuns oameni. Uite, Laca si Banel – cel mai bun om. Maturii au responsabilitati, apare stresul, apar si tensiuni in multe familii. Tu vorbesti de un film, o drama dintr-un milion, aduci in discutie o tema care te depaseste si nu cred ca ajuti pe cineva. ------- PS e prea mult cancan si la voi. Am vrut sa citesc cum a fost Romania Spania – am renuntat sa vad meciul cind am vazut echipa - si am gasit poze in care vedetele Pistol si ??? - preferatul Simonei – isi asezau „capul“ pe arena nationala. Si astia inca mai merg, ati avut noroc ca alte vedete au preferat bambo, bimbo si alte fite. In orice caz despre fotbal n-am citit nimic in Las Echipe, nici macar atit cit pricepeti. Prea multi bigudii si bolovani ajung in frunte si reprezinta natia. De politicieni - ma abtin azi. Dar crezi ca tinerii nu vad ?

Paraschiv Daniel (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 12:20

Nu l-a avut in evidenta niciun medic roman pentru consumul de droguri si alcool? Nu, desigur, pentru ca trebuia tratat afara astfel ca petele negre sa nu determine ridicarea permisului. Exista si vinovati morali. Intre ei, cel mai important este tatal lui, care trebuia sa intervina pana la suspendarea permisului de conducere, nu să ii cumpere un bolid! Nu a facut decat sa il invite la astfel de fapte! Apoi, daca exista, medicii romani (ex medicul de familie) care stiau de inaptitudinea pentru conducerea auto si care nu au comunicat Inspectoratului de politie acest fapt. Dar n-ai sa vezi... In plus, daca scapa cu viata, veti vedea ca sechelele accidentului ii vor asigura conditii de detentie "de lux".

dilimache (2 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 16:17

Draga Costin Stucan, subiectul te depaseste. Nu ai nici maturitatea, nici pregatirea si nici inteligenta emotionala sa scrii despre asta. In primul rand Mario e un copil iubit, mama sa este o femeie admirabila, iar astea nu sunt speculatii asa cum sunt cele ale tale ci constatari ale cuiva care a stat in preajma familiei. Asa ca, draga Costin, lasa-te de subiecte d-astea sau mergi la Romania tv. Pa!

Elena (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 18:02

Ce comentarii urate și negândite scrise,Rușine celui care a făcut articolul asta fals.Nu e adevarat nimic,Doamna Gabriela îl iubește nespus de mult,ia fost alături in fiecare clipa importantă din viața lui.Domnul Gino la fel,nu se pune problema de nebuniile scrise in articolul asta,este un articolul plin de ura și invidie.Din fericire asemenea mizerie de articol nu va pata iubirea și imaginea familiei Iorgulescu😇😇😇.Aici se poate da cu părerea doar cei care nu ii cunosc personal sau nu au stat in preajma lor.Eu una ii doresc la Mario multă sănătate și ceea ce sa întâmplat ii se poate întâmpla oricui,nu trebuie sa fii băut sau drogat sa pățești așa ceva.Fiecare sa își vadă de viața lui,cu toții aveți probleme in familie și necazuri dar preferați sa va prefaceți ca sunteți toți,,o familie perfecta”

Asdf (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 20:50

*** ! RUSINE! Ala merita sa mearga la puscarie.Sunt milioane ca el pe planeta asta,in aceeasi situatie,dar nu omoara oameni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Phoenix (1 comentarii)  •  14 septembrie 2019, 21:14

Elena draga... vrei sa spui ca faptul ca preaiubitul familiei conducea cu cel putin168 km/ora in localitate, aproape de coma alcoolica si drogat n-a avut nimic de a face cu accidentul ci doar pur ghinion? Caci daca este asa, de ce ar mai fi ilegal sa consumi astfel de substante stupefiante si sa conduci? Mare pupatoare de dos esti... Numai bine doamnei Gabriela si domnului Gino, au crescut o progenitura de toata isprava! Un exemplu pentru societate...

Adrian (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 2:57

Este tragic pentru ambele familii. Da, si eu m-am gandit ca este o lipsa acuta de iubire fata de copil (indiferent de varsta tot copilul lor ramane) motiv pentru care l-au indepartat trimitandu-l sa studieze in strainatate (cand probabil stiau prea bine ca nu va reusi sa fie CINEVA) scolile din strainatate nu schimba oamenii, ii indeparteaza de tot ceea ce inseamna ''RADACINI'' - dar...se spune ca poti sa ii dai orice unui om, dar nu fericirea. Da, cred ca facea pe teribilul ca sa se razbune pe parinti, dar a ales un mod crunt...Domnul tata ii ofera orice pentru ca nici dumnealului nu are notiunea de bani castigati cu truda...nu inteleg cum acesti oameni din acest domeniu pot ajunge sa castige sume fabuloase...vor suferi toti indiferent de ce le va rezerva viitorul. Indiferent de ce interpretam, sa nu uitam ca suntem OAMENI. Legile la noi sunt neaplicabile. Pe strazi se circula cu motocilelele care fac un zgomot ingrozitor, salvarile, politia au setate alarmele la maxim...de ce ? Traim intr- o lume care ne doreste plini de ura, dezbinare si cu comportamente reprobabile...vina o purtam toti pentru acceptam sa fim spectatori.

Baby (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 7:07

Mario la 24de ani e "copil", iar victima tot la 24 de ani e tata a doi copii, cu raspunderea unei familii. Dece?

gogu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 9:15

Articol de ziarist ***.

bettina46 (20 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 9:22

Stucane ai uitat sa amintesti de HAGI! Cum nu are nici o vina ptr cele intamplate? Te mai gandesti tu1

Claudiu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 12:32

Dragi romani!! Încercați sa Terminați cu răutatea și ura...nu mai contează in momentul asta cât a băut și cât sa drogat băiatul asta care nu se știe dacă o sa trăiască după tragedia asta. El oricum plătește pentru tragedia asta in momentul in care se zbate între viața și moarte pe un pat de spital.in orice familii exista probleme mai mari mai mici .... dacă vreți un vinovat principal sa știți ca suntem țara cu cea mai slaba infrastuctura din Europa și avem cele mai multe victime rezultate din accidente de circulație..este trist sa vezi ca toată lumea e rea și nu mai este compasiune pentru niște oameni care suferă indirefent de situația lor financiară..

Petre (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 19:29

O alta intrebare: pana la ce varsta un "copil neiubit" poate fi considerat iresponsabil pentru faptele sala.

Ratoiu (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 20:42

aceasta ȚbeizadeaȚ trebuie sa fac puscarie pt ca a ucis un om ....sa se aplice legea la fel ca oricarui cetatean ...nu mai cauta-ti scuze acestor *** de bani gata care rede ca se invirte lumea dupa cum vor ei

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

florina (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 22:00

teribilism si inconstienta in urma carora doi copii nu-si vor cunoaste tatal prea multi bani unui tanar de 24 ani care trebuia trimis la munca orice salariu ar fi avut nu I-ar fi permis drog, masina atat de scumpa, alcool fara limita, poate I s-ar fi schimbat scara valorilor si a prioritatilor orice am spune acum e prea tarziu pentru cei doi orfani si pentru cel ce nu mai este langa familia lui, parinti, copii, sotie, prieteni, vise............

John (1 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 0:09

Da am inteles mesajul dar fapta este tot fapta si asa sa ne rugam sa moara si neiubitul asta. Si apropo nesimtitul de Iorgulescu in afara de 2 vorbe aruncate aiurea ca ii va ajuta ce a facut ca nici macar o coroana nu a dus la mormantul baiatului. Minte *** dar asa sa se intample si cu *** de fiuso ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laura (1 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 6:54

Cititorii romani parca sunt ***. Autorul articolului nu cere empatie sau mila pentru Mario. Nu spune ca a fost neiubit. Din contra, spune ca desi parintii i-au oferit tot, bani, scoli in afara, posibilitati, educatie, etc., acest baiat tot s-a simtit neiubit. Poate este problema generatiei Z, care traieste in mediul virtual, nu stie relationa, o generatie singura si singuratica. Poate este problema unei vieti comode intr-o familie cu bani: parintii i-or fi dat lucruri materiale si posibilitati, dar nu i-au acordat timp. Cand faci milioane de dolari, nu petreci mult timp acasa jucandu-te cu odreasla sau ducandu-o la karate, sau balet, sau desen plastic. Poate lui Mario i-a lipsit ceva: educatie, atentie, poate iubire. Poate derapajul in alcool si droguri e cauzat de anturaj, mai mult ca sigur. La 24 de ani, parintii nu te mai pot controla. Cert este ca acest baiat a facut alegeri gresite si a ucis un alt tanar si va trebui sa fie pedepsit. Mai intai ajutat sa-si revina dpdv medical, apoi pedepsit. Greu sa faci educatie la 25 de ani insa. Dar se mai intampla, de obicei tinerii cu bani se distreaza cu cocaina, pentru ca au deja tot ce isi doresc si ceea ce le lipseste sunt senzatiile tari.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adela (1 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 8:58

Parinti cu bani prosti,care nu au stiut sa.si creasca si educe copilul....Rusine!

udnas (1 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 11:29

Fiu de bani gata. A încălcat legea cum o încalcă majoritatea beizadelelor de teapa lui şi rezultatul A OMORÂT UN OM NEVINOVAT. Sper ca legea să fie aceiaşi pentru toţi, dar, să nu ne amăgim -trăim în România.

Comentează