Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Blestemul nunții consumate în fața bisericii

Poate Dumnezeu se îmbunează și își întoarce fața spre Dinamo.

Permalink to Blestemul nunții consumate în fața bisericii
miercuri, 5 decembrie 2018, 11:46

Când Marius Avram, arbitrul cu alură de balerin și cu decizii de primadonă, a fluierat finalul meciului Dinamo – CFR Cluj 0-3, camerele TV s-au dus, avide, după Mircea Rednic.

Înfofolit în geacă, antrenorul adus să scoată echipa din cea mai gravă criză din istorie mormăia lucruri pentru sine în timp ce pășea spre vestiare.

Specialistul suprem, expertul adus peste toți experții, Puriul uns cu toate alifiile și, în special, cu cele ale fotbalului a ajuns în punctul în care pare că mai are un singur lucru de făcut. Să discute cu el însuși, să caute și să nu găsească răspunsuri în propria-i barbă, fără vreo putere asupra lucrurilor petrecute sub ochii lui pe teren.

N-au trecut nici două luni de când Rednic își alegea singur destinul, declarând că s-ar întoarce la Dinamo în condițiile lui. Atunci, clubul avea un antrenor proaspăt numit, pe Claudiu Niculescu, dar asta nu a contat pentru experimentatul Rednic care își dorea cu orice preț un job după ce fusese dat afară – sumar – de la Al-Faisaly.

La doar 48 de ore, Dinamo și-a ales și ea destinul, producând o fuziune energetică menită a se transforma într-un “electroșoc” pentru fotbaliști.

Șefii de la Rin l-au sunat pe pretinsul profet alungat din deșert, iar apropiații antrenorului spun că palma a fost bătută în mașină, în fața unei biserici din București. Nu înăuntru, ci afară, semn că gestul nu se voia a intra în grația lui Dumnezeu, ci mai degrabă să descurajeze un potențial cuțit în spate pe perioada mandatului.

Iar Rednic a început treaba, susținând sus și tare că are încredere în lotul actual. Peste câteva zile, căuta deja personal nou.

Pe mesageriile pline de praf ale unor jucători rămași astă-vară fără contract au început să circule oferte cu un antet imprimat cu doi câini. Haita s-a mărit imediat cu niște exemplare mai șchioape sau mai plinuțe, mai bătrâne sau cu colții retezați, sub promisiunea că de la anul vor sfâșia adversarii în lupta nemiloasă pentru play-off.

Fanii au început din nou să spere mai ales că jocul a crescut un pic în viteză, chiar și fără mari realizări tehnice, iar echipa nu pierdea, deși făcea mai mult egaluri.

Cu fiecare minut antrenat de Rednic, cu fiecare secundă în care nou-veniții se adaptau mai mult în club, erau așteptate victoriile. Rodul muncii Puriului. Inevitabilul efect al mâinii de specialist rodate în decenii de carieră.

Doar că, de patru zile, din cer nu cad așteptatele frunze de laur, ci bolovani imenși de gheață, ca printr-un blestem biblic.

Imaginile acestor zile nu sunt recomandate dinamoviștilor slabi de îngeri. Jucătorii sunt pur și simplu zdrobiți de rezultate, împovărați de scenele apocaliptice, dezorientați de goluri stupide primite de un portar ridicol și de o apărare formată din clovni triști, cărora le mai lipsesc nasurile roșii, în fine, dezarmați de greșeli infantile făcute de jucătorii de la mijloc în sus.

Pe margine, Rednic stă cu gulerul ridicat și vorbește singur ca un bătrân rătăcit.

În birourile de la Rin se fac cruci de stupefacție și se așteaptă ca ploaia de bolovani reci de-ți ard pielea până la os să înceteze.

N-ar fi rău ca astăzi șefii și antrenorul să meargă la biserica în fața căreia s-au angajat la noul contract, să intre și să aprindă o lumânare. Poate chiar să se spovedească pentru felul în care s-au cununat fotbalistic, pe la spatele lui Claudiu Niculescu.

Poate Dumnezeu se îmbunează și își întoarce fața spre Dinamo.

E oricum singurul ajutor palpabil în acest moment.

Botezați în apa înghețată a neputinței, Penedo, Gomelt, Montini, Popa și ceilalți s-au transformat și ei în sloiuri de gheață, iar primăvara e prea departe pentru a mai avea speranțe.

Comentarii (54)Adaugă comentariu

Andinu (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:01

"Dumnezeu [...] singurul ajutor palpabil".. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:03

Stiucane ,ai ramas acelasi oparit, daca tot vrei sa scrii ceva adevarat,scrie in mm despre mizeria produsa de negoita in cei 5 ani .de mediocritate...aveti o ura pe Rednic de intrati la banuiala *** .

Lucian (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:09

Mare adevar, din pacate. Nu imi vad echipa iesind cu bine din groapa. Si la propriu si la figurat. Buget salarii de loc 4-5, rezultate care vorbesc de la sine. Managementul nueste tocmai sanatos.

Sorin Sfetcovici (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:12

Nu-mi place de tine dar foarte bun punctul de vedere cu niculescu, si profetul mohamed (rednic)... asta nu a facut treaba la arabi unde sunt bani, darmite in saracia asta

DAN (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:16

cam cand a avut antrenorul asta vreo performanta care sa il recomande ca antrenor bun? a avut ceva rezultate mai de conjunctura mai de lipsa unor adversari ok, oricum mult prea putin ptr a fi un antrenor ok....e doar unul de pluton, ca multi altii, fara vreo vitrina cu trofee....ce are el incape pe noptiera!

Valentin (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:19

Domnule Stucan constat ca sunteti unul din jurnalistii ce savureaza cu multa placere rezultatele din ultimul timp ale clubului Dinamo si postura neplacuta in care se afla acum antrenorul Rednic ! Puteti sa faceti misto cat doriti despre situatia de la Dinamo insa va asigur ca suporterii dinamovisti stiu cine este vinovat ! Cel ce a creeat acest lot in vara si cu ce salarii date unor petarde ! Mircea Rednic are sustinerea noastra neconditionata si suntem convinsi ca aslltfel va arata Dinamo in sezonul viitor ! Odata ce trei capitani de vas nu reusesc sa salveze corabia atunci e simplu , o schimbi ! Lotul actual e varza ! Nimeni nu poate controla gafele apararii sau ratarile atacului ! Asa ca , domnule Stucan , sa va fie rusine pentru acest articol si pacat ca nu v-a invatat nimeni ca nu e bine sa razi de cei amarati ca ti se intoarce in fata !

vasile (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:20

Stucane tu ai ce ai cu Dinamo nui suferi asa cum eu nu te pot suferi pe tine .Se vede ca esti un Stelist inrait . Lsate de meserie ca tu nu esti facut pentru Sport.

Adri (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:29

Cred ca presa din lipsa de subiecte insista atat cu asa zisa criza de la Dinamo. In ziarele de afara s-ar fi facut o analiza cu argumente pentru situatia in care se afla echipa. La noi abia asteapta ziaristii sa se termine meciurile pentru a merge la Rednic sa-l intrebe: ce spuneti de sansele la play-off?

Robert (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:30

Ceva noutati despre dopajul FCSB in anii de glorie ai ultimului titlu castigat? :)

ionion (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:30

slab articol, pripit si scris din graba de a da un sut unora care sunt la podea, deci cu accente josnice. ok, lui rednic nu ii iese redresarea imediata - in 2 luni, ok a fost naspa ca l au inlocuit pe niculescu (care il i locuise pe bratu, care se certase cu multi si il onlocuise la randul lui pe altul samd). dar ce a facut gresit rednic pana acum? daca ai pretentii de analiza minimal normala, sa ii lasam timp si sa il judecam dupa un an

vasile (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:31

Stucane se vede ca nu suferi pe Dinamo , asa cum nici eu nu te suport pe tine .Esti un Stelist inrait. Lasate baiete de meseria asta ca nu esti facut pentru ea. Pacat ca avem asa ziaristi.

VLAD (13 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:32

Am crezut ca te-ai schimbat, dar, dupa interviurile cu Anghelache, am vazut ca nu. L-ai lasat sa abereze ca era, ca multi altii, un securist de bine. Ca Badea, Cohn, Voiculescu, Puiu Popoviciu si multi altii. Inclin sa cred ca ai facut lucrul asta din prostie, nu pentru bani. Pacat, caci incepusei sa scrii bine! Dar se vede ca te-a scolit "Manele" Terzian!

dinamo_fan (41 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:35

costin stucan...acest pacalici al jurnalismului romanesc oar vorbeste despre lucruri pe care nu le intelege...

Urod (39 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:38

Indiferent de situatie, Rednic rămâne o soluție mai bună decât Bratu si Niculescu. Nu au rost aceste discuții la momentul ăsta, vom vedea de la primăvară cum va fi situația. Acum discutăm asa in stil românesc, sa dam in cineva ca asa-i felul nostru de a fi...de-astea n-o sa progresam cu nimic.

Dragos (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 12:42

Corect ! Este o casnicie cladita pe nefericirea fostului mire !

Marius (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:10

Si de fapt ce ati vrut sa scrieti? Care e concluzia? Sa mearga conducerea mai mult la biserica, poate poate doar doar? Serios? Asa trebuie procedat? Sau ati pierdut juma de ora din viata scriind o scriitura de toata jena, fara cap si coada, exprimand doar o satisfactie ascunsa de hodorog care da din cap a necaz si rade in barba de multumire?

Cici (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:14

O fredonati degeaba! Rednic are sprijinul neconditionat al suporterilor! Si asa trebuie sa fie!

Lup (6 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:17

Lui Rednic i se poate reproșa că nu a scos ce se putea din lotul ăsta (într-adevăr modest), și declarațiile iresponsabile care trădează o atitudine inacceptabilă în relația cu jucătorii. I se va vedea mâna din iarnă. Până acum e pe minus.

andrei (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:29

dinam0 şi strâmbu au ajuns acolo unde le este valoarea, pe locuri de retrogradare !

Cici (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:30

@dragos Fostul mire e si actualul arhanghel al luminii stinse!?... Geeeoorgee ***...!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:36

Tipic balcanic, ne grabim sa criticam repede, foarte repede. Pei Rednic e tot antrenorul care a adus ultimul titlu pentru Dinamo si ultima performanta în Europa. Acum a adus el fotbalisti liber de contract, deoarece atata poate Negoita, el e patronul din Liga I care nu tranfera pe bani. Ce sa faca Rednic? Acesti jucatori adusi de Rednic au nevoie de mult timp ca sa se integreze si ca sa revina la o forma sportiva buna. Lasati-l in pace pe Renic. Doi ani minim lasati-l în pace si apoi mai vorbim!

Cici (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:38

Mie-mi cenzurati un mesaj realist si adevarat dar lasati mesajul semi-doct al lui andrei ***! Curat, murdar, Coane Fanica!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cerebel (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:48

Hahahaha, super tare articolul. Sintetizeaza perfect situatia cotarlelor rosii.

Igah (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:55

Strimbu a venit la Dinamo in conditiile puse de el. Adica si-a bagat si fata in afacere, aduce jucatori refuzati de alte cluburi, are parte de comisioane consistente si alte beneficii. Postacii dinamovisti se simt frustrati si pe buna dreptate dar nu vad cine sint vinovatii adevarati. Asa ca Dinamo o sa stea pe la coada clasamentului si la anul (in caz ca nu retrogradeaza). Oricum este o echipa de toata jena.

Marius (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:55

..mie mi-a placut articolul . si nu sunt de parere ca e ceva neadevarat in acest articol . altceva nu inteleg . Rednic a anuntat ca ar vrea sa cumpere clubul... la limita . A. daca va cistiga campionatul , nu va mai fi de vinzare sau va costa minim 3 mil. de euro . B. daca va retrograda , in situatia in care va mai fi de vinzare , va costa maxim 1,5 mil. de euro . cam asta nu inteleg eu ... tin cu Rapid eu , il respect pe Rednic pentru ce a facut in Giulesti , si il consider un antrenor bun . atit ca nu inteleg situatia in care a intrat patronatul... varianta in care argumentatia mea e anulata , pe care o pot vizualiza eu , e una singura : au deja o intelegere , un precontract , pe un pret deja stabilit... dar... putin probabil . sau Rednic a glumit cind a anuntat ca e interesat de achizitia clubului .

Dan (5 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 13:59

Stiucane, tu faci presa sau compuneri?! Mai degraba scriai ca la Dinamo, de ani multi, se practica un management minimalist, din criza in criza, un fel de a muri incet si chinuit. Decizia de a-l numi pe Rednic "fac-totum" intr-o disperare extrema a fost si a ramas ineficienta, in sensul ca raul s-a produs deja. Trebuia doar sa mai fie cineva la parafarea dezastrului care sa-i albeasca pe toti incompetentii care l-au girat, Negoita fiind in capul listei. Se pare ca nici purgatoriul play out-ului nu va aduce nimic de la sine intrucat ei s-au obisnuit deja cu mediocritatea si se scalda confortabil in mocirla in care au tarat unul dintre cele mai mari branduri din sportul romanesc.

Marius (4 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:03

..ma grabesc sa precizez : nu-i fac un proces de intentie lui Rednic .

scorilo (10 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:05

Ce satisfacție pe jurnaliști! Au materie primă pentru negativismul și spiritul lor demolator! Dacă nu o au, o creează ei cumva. Acum e căinat Niculescu. Da, ne pare rău de el, dar sunt convins că s-ar fi ajuns în aceeași situație și cu el la timonă. Se întrezărea din felul în care se juca. Omul e prea blând și prea domn pentru lotul avut la dispoziție. Să ne înțelegem: Rednic nu e floarea din grădină. Dar e un antrenor cu experiență mare, cu rezultate( evident, nu și pentru fecesebiști, da, aceiași fecesebiști care l-ar fi ridicat în slăvi dacă omul le-ar fi stat acum pe bancă!) și, mai ales, cu relații în lumea fotbalului. Relații de pe urma cărora Dinamo poate profita, prin aducerea unor jucători pe care antrenorii anteriori nu au fost apți să-i dibuiască. Știi și tu foarte bine că pentru asta a fost adus Rednic, în principal. Pentru curățenie, pentru reconstrucție. Actualul lot e compromis, maximum patru-cinci jucători mai meritând a fi păstrați. Jucători blazați, jucători plafonați, jucători fără bun simț, jucători fără valoare. Jucători care aruncă mobilierul pe geam, ca mod de sărbătorire a unei victorii amețite în play-out, jucători crescuți de club care-și scot tricoul și-l aruncă pe jos la primul gol marcat, da, tricoul purtat de glorii ale fotbalului românesc, nu numai ale lui Dinamo, jucători care se vopsesc în cap când echipa arde, jucători preocupați de muieruște, de tatuaje, de mașini scumpe, jucători care se văicăresc că nu-s mângâiați pe creștet după ce comit gafe în serie, jucători care se cred Messi la primul șut pe poartă! Ce să mai speri de la astfel de bărbați, de la astfel de sportivi?! Uitați-vă la ei! Hal de bărbați! Se dau de ceasul morții la orice contact, cerșesc penalty-uri, caută să înșele arbitrul, nu-și respectă meseria, coechipierii, adversarii, culorile. Ce să le facă Rednic? Să-i nască și să-i crească el?! Sunt plătiți la zi, au suporteri în spate, au condiții, dar ei nu joacă! Afară cu ei! Da, s-a ajuns la fundul sacului, după o serie de greșeli manageriale, dar cu Rednic se dorește repunerea pe picioare. Asta cere timp, răbdare( ceea ce românului îi lipsește, atunci când vine vorba de ceva benefic) și suport, nu critici, huiduieli și înjurături.

Andrei F (79 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:07

Vantul bate bine pentru Rednic.Daca apareau repede rezultatele se mai faceau atatea transferuri?Dinamovistii ar fi bine sa se uite in curtea vecinilor...Dica fara portar,fundasi centrali ,fundasi laterali ...lucruri spuse de toata lumea ,a realizat mai multe decat cei de la Dinamo...Si este o minciuna ca la Dinamo problema este numai in aparare...

Halepiniu (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:12

Salutăm cu bucurie falimentul lui minamo, echipa fostei miliții și securități comuniste! Au nevoie de cel puțin un sezon în liga a IIa pentru a se pregăti temeinic pt UCL în compania unor echipe de top, la matineu (foresta fălticeni, dacogetica fierbinți, etc). Succes minamo!

Ciumetele roșu (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:13

Salutăm cu bucurie falimentul lui minamo, echipa fostei miliții și securități comuniste! Au nevoie de cel puțin un sezon în liga a IIa pentru a se pregăti temeinic pt UCL în compania unor echipe de top, la matineu (foresta fălticeni, dacogetica fierbinți, etc). Succes minamo!

Alexyo (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:22

Cred eu ca la momentul curent nu se poate face nimic pana in iarna. Trebuie o remaniere masiva a lotului. Pana la urma poti sa aduci orice antrenor, daca lotul e slab rezultatul tot ala va fi. Fundasi centrali si fundas stanga penibili, portar blazat, lipsa de atacanti cu cifre. Pana la urma daca iei goluri si nu dai rezultatul nu poate fi decat unul singur.

Jake (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:22

Daca Stiucan era talentat si vigilent, asa cum se autocaracterizeaza, ar fi tras acest semnal de alarma la numirea lui Rednic. Cand scrii asta urmare a rezultatelor lui Dinamo inseamna ca faci parte din marea gloata a plafonatilor din presa sportiva. Faptul de a te da smecher si a da sfaturi ironice (gen "sa intre in aceeasi biserica si sa aprinda o lumanare"), denota si apucaturi de manelist la Stiucan. Un articol plat, care nu te gadila cu nimic, pe care il uiti dupa prima citire. Cum era Stiucan? Talentat, vigilent? Voua nu va vine sa radeti? :)))))) Si inca ceva, cat de simpluti sa fie invitatii lui din emisiune (in special fosti fotbalisti), care vin sa fie trasi de limba cu zambetul pe buze de polivalentul Stiucan, iar apoi sa apara in subiecte "senzationale" in GSP cu dezvaluiri despre blaturi. Poate de-aia e polivalent Stiucan. Are abilitatea de a stoarce prieteneste informatii despre blaturi de la invitati, iar mai apoi sa-i faca de cacao in GSP ca luau parte la blaturi.

Dinu (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:42

Nu va mai plângeți de baietasul asta. E din universul țării noastre. E un om care se vrea jurnalist dar nu numai ca e slab dar nici măcar nu merita amintit vreodată sau trecut in revista.Si asta deși are norocul de a se afla in mijlocul unei generații destul de mediocre de jurnaliști. E in nota echipei Dinamo din acest moment.

Jake (2 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 14:46

Cand Siman a venit la talentat in emisiune si polivalentul nu a scis NIMIC de la el, vigilentul Stiucan i-a facut un clip in care radea de el ca folosit de nu stiu cate ori expresia "nu stiu". Stiucan are o satisfactie morbida sa-si bata joc de invitatii cu care isi face treaba ca vin in emisiune. Au inceput si invitatii sa-si dea seama si nu-i mai vin in emisiune. Din ce in ce mai des a inceput sa "umple masa" cu colegii fara grade din GSP (a se traduce simpli reporteri, nu informatori). Si aia vin ca n-au voie sa-l refuze, nu din placere.

Zagna (11 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:00

Adaugati la asta si cainii de pe emblema clubului...

corneliu (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:19

Dinamo e un subiect minor dintr-un campionat care se dispută într-o republică moldovenească de la marginea imperiului. Aveți memorie scurtă? Campioana a fost eliminată de o echipă din Luxemburg, fcsb și fc Hagi de echipe vai mama lor. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

spinoza (8 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:30

Foarte bun articolul. A pus degetul pe rana fie ca place sau nu, fanilor dinamovisti.New Dinamo, aceasta gaselnita a neputinciosilor de la RIN, este in agonie. Popa este pregatit sa cante prohodul. Amin!

Unu’ (14 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:30

@Jake Pai nu dupa rezultate trebuie judecat Rednic? Aceeasi echipa a avut-o si Bratu si cel putin era altmosfera, se mai castigau meciuri. Cu experienta lui, Rednic ar trebui sa faca cel putin cat Bratu, nu?

tandala (21 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 15:35

Mdaa!Cand a preluat echipa, era la 3 puncte de play off,iar acum e la... 8 puncte!Pana acum a facut egal cu un fcsb care a jucat in inferioritate numerica-cu care "s-a scos"-apoi cu Chiajna-datorita paradelor lui Penedo-si a reusit sa egaleze spre final,cu nou promovata Calarasi si norocos la ultima minge,cu Gaz Metan!Cupa,eliminat de o echipa de liga a 3-a se mai pune?Iar infrangerile cu Viitorul si cu CFR nici nu constituie surprize in palmaresul lui Dinamo cu Rednic antrenor!Ba chiar regula!Si atunci?Singura salvare-pentru Dinamo-si aia teoretica-e sa dea Doamne,Doamne un viscol cu zapada multa care sa aduca pauza de iarna si sa acopere mizeria!

zorrozabal (21 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 16:09

@scorilo De ce sa dam vina pe fotbalisti?Contra-acum doi ani-a facut minuni- castigand toate meciurile-calficandu-se in play off si jucand "cu titlul pe masa"pana in ultima etapa!Fara nici un transfer!Dar...Contra a stiut sa-si castige "vestiarul"!Respectandu-i pe jucatori ,nu "desfiintandu-i"in public!E simplu,nu?Oare?

Werner (1 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 17:56

Corect scris! Si artistic! Ar trebui totusi mentionate gravele greseli de arbitraj de la meciul cu Viitorul (Olteanu eliminat gratuit la 1-1, pe fondul unui joc bun al lui Dinamo) si off-side-ul din care a venit Tucudean la faza penalty-ului, la 0-1 si tot pe fondul dominarii dinamoviste...Aceste doua momente cruciale au influentat grav rezultatele celor doua meciuri, in care Dinamo, paradoxal, dadea semne de revenire si de joc bun...Eu chiar nu inteleg de ce Sfesnic s-a grabit sa rupa echilibrul meciului cu Viitorul, iar asistentul de la meciul cu CFR ar trebui suspendat si dat afara din liga 1, pt un off-side care s-a vazut din avion...Sa fie mina lunga a lui Becali, care declara sus si tare, pe unde apuca, ca nu vrea Dinamo in play-off? Oare cum s-ar mai fi scris de Rednic daca rezultatele ultimelor doua meciuri erau altele?

scorilo (10 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 18:22

@zorrozabal: Contra îi avea sub comandă pe Romera, Dielna, Nedelcearu, Filip, Mahlangu, Palic, Nemec, Busuladzic, Maric, Bumba, Cerniauskas, Oliva, Bawab-toți plecați de la Dinamo, între timp. Nu compara mere cu pere.

tandala (21 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 18:47

A ramas in mentalul colectiv ca CFR este o echipa de straini,fara sa observam ca de vreo doi ani se duce o politica de "romanizare"a echipei!ei bine,aseara CFR a inceput meciul cu 6 romani-si 5 straini-iar Dinamo invers,cu 5 romani si 6 straini!Spre comparatie,Bratu ajunsese la un moment dat sa inceapa meciul cu 9 romani in formatie!In fine,toti discutam numai prezentul,dar uitam cauzele!Dinamo in acest sezon a fost facuta praf de "nucleara"lui Becali- cu ofertarea lui Nistor,in luna august-dupa inceperea campionatului!Ofertarea facuta sfidator,la tv!Ca el cica avea nevoie de un mijlocas pentru a se califica in grupele UEL!Si atunci,toti trebuie sa i se supuna!Sa nu uitam ca pana la acea neam prostie crasa,Dinamo incepuse bine!Ce s-a intamplat dupa aceea?Pai nu se vede?Dar Becali a patit ceva?Bine'nteles ca nu!Comisia de disciplina-condusa de Justin Stefan,fostul lui jurist-a respins plangerea lui Dinamo!Concluzia?Dinamo a ajuns la mila dusmanilor!

alb-rosu_in_VN (3 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 19:00

Mai degraba cred ca e blestemul lui Niculescu (sau poate al lui Bratu, de care s-a luat Rednic).

pawn (29 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 19:57

moaama, ce titlu si ce text dramatic :) zici ca-i dostoievski sau hemingway. hai, stucane, macar la siretu' lu' marin preda sa ajunga toata redactia gsp, si pe urma mai citim. am zis "marin preda"? pfff, sunt nebun, voiam sa zic bogdan-alexandru stanescu, marin preda fiind pentru voi la fel de inaccesibil ca rusul si americanul de care pomeneam.

Frenemy (6 comentarii)  •  5 decembrie 2018, 22:38

De ce ar trebui Dumnezeu sa se aplece asupra grijilor lui Dinamo? Daca se numea Real/Regal Bucuresti, inteleg, unsii lui Dumnezeu sa fie protejati fiscal si administrativ, dar ei se numesc "Dinamo", niste bolsevici care nu au voie sa retrogradeze niciodata. "... iar apropiații antrenorului spun că palma a fost bătută în mașină, în fața unei biserici din București. Nu înăuntru, ci afară, semn că gestul nu se voia a intra în grația lui Dumnezeu ..." Pai exact afara din autovehicul, ca sa nu fie bruiat mesajul lui Dumnezeu ! Cusca lui Faraday, ce naiba!

Marian Gavrilescu (1 comentarii)  •  6 decembrie 2018, 7:30

Salut, M-a surprins placut editorialul tau! Excelent punctat. Se intelege, pentru cine stie sa citeasca, ca cel poreclit "Srambul", nu s-a operat unde trebuie. Are nevoie sa-i fie extirpate problemele de caracter, impresariatul empiric si sa-i fie adaugate competente certe si profesionalism. Dinamo are nevoie de iertare si de oameni seriosi! P.S. Poate-i aduce Mosul un contract in Malta!

dan t (19 comentarii)  •  6 decembrie 2018, 21:16

Domnule ștucan,acum câteva zile,ați folosit în unul din articole expresia " ozon administrat ***"! De ce subordonații d voastră,cei care moderează,cenzurează,această expresie dacă e din partea noastră?( ex. la userul zizu)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează