Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

De ce, Gică?! Întreabă-ți vicepreședintele!

Poate unul dintre răspunsurile cerute de Hagi - poate cel mai puțin important, poate nu - se regăsește într-un meci jucat pe 21 aprilie 2012, când Viitorul vâna promovarea în Liga 1

Permalink to De ce, Gică?! Întreabă-ți vicepreședintele!
luni, 27 august 2018, 12:55

Viitorul – FCSB 1-4. În studiourile TV se pornește iarăși furtuna care face uitat meciul prost al campioanei din 2017.

“Ce fotbal am avut și ce fotbal avem acum? De ce nu spuneți, domnilor, de ce am ajuns aici?! De ce? Vreți să mă stricați cu toată lumea, mă scormoniți mereu”.

În platou la DigiSport se dă din picioare pe sub masă de tensiune. Intrat prin telefon după monologul de la conferință, Hagi transmite invitaților din studio o stare pe care o mai simt probabil doar infanteriștii pregătiți să sară peste parapet în gurile flămânde ale mitralierelor.

Deși sunt “frații” lui, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint manevrează cu grijă să nu-l supere pe “Gică”. Și ei știu că “Gică” exagerează, dar nu i-o pot spune franc. Cu atât mai puțin la televizor.

La un moment dat, Radu Naum nu mai suportă și izbucnește: “Gică, dar tu vezi când te lăudăm?! Te uiți când te lăudăm?!”.

Hagi tace o secundă, apoi le mulțumește concesiv celor din studio. Pare că Naum a găsit cheia pentru îmblânzirea uraganului, acel declic psihologic magic care poate schimba starea unui om într-o secundă.

Dar, după câteva clipe de calm, furtuna se pornește iar.

“De ce am ajuns aici, domnilor? De ce?”.

Poate unul dintre răspunsurile cerute de Hagi – poate cel mai puțin important, poate nu – se regăsește într-un meci jucat pe 21 aprilie 2012, când Viitorul vâna promovarea în Liga 1. La Mangalia, o echipă, Callatis – aflată în pragul falimentului, dar întărită cu jucători împrumutați de la Academia Hagi – întâlnea minunea răsărită în stepa Dobrogei, la Ovidiu. Înainte de meci, șeful lui Callatis a intrat în vestiar și le-a transmis jucătorilor săi un mesaj clar.

Povestește un fotbalist aflat în acel vestiar: “Ne-a zis că trebuie să stăm drepți și că Viitorul vor fi și ei drăguți cu noi. Și că poate ni-l vor împrumuta pe Alibec în sezonul viitor. S-a terminat 5-1 pentru Viitorul, după ce am condus noi cu 1-0. Au fost atât de drăguți cei de la Viitorul încât noi nu am văzut niciun ban. La fel s-a întâmplat și cu CSMS Iași”.

În victoria lejeră de la Mangalia, pentru Viitorul a marcat un hattrick chiar antrenorul FCSB de aseară, Nicolae Dică.

Echipa lui Hagi a promovat în acel sezon, după încă un meci cu cântec câștigat în ultima etapă cu Săgeata.

Peste câteva luni, a apărut și confirmarea oficială a celor spuse de jucătorul anonim. Într-o conferință de presă, ofițerul de integritate de la FRF, Ioan Hurdubaie, menționa meciul Callatis – Viitorul 1-5 pe lista partidelor detectate de UEFA ca având elemente clare de meci trucat pentru pariuri.

Ca să înțelegeți importanța informației, pe baza acestor rapoarte sunt suspendate echipele dacă federația vrea o investigație serioasă.

FRF a lăsat lucrurile așa, complice. Președintele de atunci, Mircea Sandu, finanța Academia Hagi cu fonduri de la UEFA pe care le ascundea altor școli de fotbal.

De atunci au trecut 6 ani, Hagi a câștigat între timp un titlu, dar fotbalul a ajuns la pământ.

Acum, patronul de la Ovidiu strigă în miez de noapte la televizor: “De ce, domnilor? De ce?”

O explicație minoră poate fi că, la doi ani de la meciul respectiv, șeful lui Callatis care ordona poziția de drepți în vestiar era numit vicepreședinte la Academia Hagi. Numele lui este Neculai Tănasă (foto, alături de Hagi) și rezistă deja în funcție de 4 ani, deși Hagi are renumele unui devorator de angajați.

În 2011, Tănasă era demascat de Ion Crăciunescu pentru că băgase în plicul arbitrilor un barem mai mare decât cel regulamentar, dar se apăra aruncând vina pe contabil. Reputația sa este controversată. Jucătorii pe care Tănasă i-a avut la Callatis susțin că el conducea clubul cu ajutorul lui Florin Roșcănianu, zis Piciu, un apropiat al interlopului Beinur Nuredin.

Tocmai pe el l-a adus Hagi în echipa sa cu care vrea să transforme fotbalul românesc.

La un an după cooptarea în conducerea Academiei, Neculai Tănasă a fost numit șeful filialei PSD Mangalia. Doi ani mai târziu era încă în funcția politică, deși lucra în paralel și la Viitorul.

Acum, spun sursele, Tănasă nu mai conduce PSD Mangalia, dar e în continuare în clubul lui Hagi, așa cum susține site-ul oficial al AGH.

Pe site-ul filialei partidului, nu există nicio informație privind schimbarea sa din funcție, iar la telefonul fix de la sediu nu răspunde nimeni. Pe site-ul LinkedIn, Tănasă scrie că este încă șeful filialei.

Cert este că, pe 9 iunie 2018, Neculai Tănasă (foto, al doilea din stânga) se afla în fruntea oamenilor aduși de PSD Mangalia în Piața Victoriei la uriașul miting de susținere al lui Liviu Dragnea. Când liderul partidului a rostit deja celebra frază “curățăm țara de mizeria împrăștiată de acești șobolani”, Tănasă a încuviințat cu siguranță din cap.

Tot așa a aprobat și aseară, în timp ce șeful său pe linie de fotbal urla la televizor:

“De ce, domnilor, a ajuns fotbalul în halul ăsta? De ce?”

Chiar așa, Gică, de ce nu-l întrebi pe Tănasă de ce?

PS – În minutul 45 al meciului Viitorul – FCSB 1-4, Ianis Hagi este filmat cu mâinile în șolduri, privind pasiv cum Ovidiu Popescu îi pasează lui Qaka chiar prin fața sa. Dacă există în fotbal un lucru pe care-l detestă un antrenor este tocmai ăsta: statul cu mâinile în șold în timp ce adversarul e în preajma ta.

Pe Ianis îl propune cu obstinație Hagi pentru naționala României din 2021. “O să vedeți, eu o să dau naționala peste 3 ani!”, a strigat aseară tatăl lui.

Asta va însemna oare că fotbalul românesc se schimbă?

VEZI AICI MOMENTUL ÎN CARE IANIS HAGI STĂ CU MÂINILE ÎN ȘOLD

Comentarii (130)Adaugă comentariu

Marius (1 comentarii)  •  27 august 2018, 13:14

Frumos punctat. Mai avea loc si "barajul" de rămânere in L1, meciul cu fcsb, câștigat de viitorul exact când avea nevoie... Sunt sigur că vei primi mai multe telefoane Costine si cu siguranță, cel puțin unul, va avea volumul si tonalitatea din studioul digi de aseară...

Mihai (3 comentarii)  •  27 august 2018, 13:19

Are inceput de hernie printul....

pawn (29 comentarii)  •  27 august 2018, 13:26

nu inteleg. care e problema ca insul ala este angajat politic?? in afara de faptul ca e in tabara cu convingeri politice opuse celor ale autorului? pai e ca si cum antena 3 ar spune: "uitati!! individul cutare din conducerea lui hermannstadt a fost ajutorul lui iohannis si iese la fiecare manifestatie a #rezistentilor". asta probabil l-ar revolta pe dl. stucan, dar ce scrie el aici, nu. cat priveste treaba cu pariurile, influentarea arbitrilor...alea sunt cu totul alta mancare. de peste.

adisoimu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 13:27

Hoțul care striga hoții! Hagi face o treaba foarte buna doar ca are impresia ca toti sunt împotriva lui cand nu-i merge treaba, păcat.

spinoza (8 comentarii)  •  27 august 2018, 13:29

Du-te dracului Stucane! Mananci *** cu polonicul! Esti un gunoi care scormoneste in gunoaie...

Roadghost (7 comentarii)  •  27 august 2018, 13:34

Sper ca ti-ai facut loc in frigider, Costine!! O sa iti dea astia carne de nu o sa ai loc pe acolo!! Romanii nu pot discuta civilizat si obiectiv despre Hagi, daca refuzi sa ii recunosti statutul de semizeu sau atotpriceperea, esti invariabil un hater, un comunist si un tradator de tara. Poporul roman are nevoie de idoli perfecti, imaculati, care au dreptate si cand nu au. Sau cum crezi ca a rezistat Ceausescu atatia ani?? Bun articol, o zi buna!

Vasile (3 comentarii)  •  27 august 2018, 13:37

Foarte bun articolul. Pacat ca sunt rare astfel de articole. Daca s-ar scrie un articol cu tot ce s-a intamplat la academie in cei 10 ani de la infiintare ne-am cruci.

gogu (4 comentarii)  •  27 august 2018, 13:39

felicitari pt obiectivitate daca spuneati si despre realizarile lui hagi cu echipa lui in europa era parfum ,cand marcheaza ianis dupa meci la conferinta de presa hagii tipa ca fiul lui nu e vazut de nimeni ca e nedreptatit ca e baiatul lui ,apoi zice de dragus ca trebuie contra sa l nationalizeze ,hagi dupa meci a spus exact ce a spus ionut chirila ca fcsb e ca barca ca nu poate fi invinsa si a venit ionel ganea cu voluntari si a invins fcsb meci dupa care ionel a ramas fara servici

CLaudiu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 13:41

Bun articolul! Felicitari pentru curaj!

Tesio (2 comentarii)  •  27 august 2018, 13:42

in aproape 10 ani sa nu gasesti pe noul Hagi desi iti trec prin mana, poate, mii de copii? Sa ii "umfli" pe toti cei care mai dau un gol din cand in cand pt a ajunge la nationala ca sa-ti umpli tu buzunarele...tu si familia ta? hmmmmm.... a fost unul, macar unul, din cei ce au plecat de la el sa rupa gura targului? NU !! Sa fie sanatos !! Orice s-ar spune, MULTUMIM pt tot ce a facut ptr nationala dar fotbalul romanesc nu a inceput si nici nu moare odata cu el !!

a dica (55 comentarii)  •  27 august 2018, 13:45

Back in business. Ce moment potrivit sa-i sari la gat si sa-ti mai faci un pic de publicitate... Povesti tesute in jurul unor meciuri de fotbal demult petrecute. Nimic dovedit! Orbit de furie, sari si la beregata lui Ianis, si de data asta absolut neintemeiat. Pentru ca Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren: a driblat, a recuperat, a dat pase, a sutat si, mai ales, a alergat foarte mult. Sa-l ataci in halul asta punand un clip de cateva secunde, din cele 90 si ceva de minute ale meciului, in care nu face ceea ce a facut tot restul partidei, adica pressing, insemna ca ura a ajuns la cote incomensurabile. Tine-o tot asa, dle Stucan, o sa faci cariera stralucita in jurnalismul de can-can.

Ovidiu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 13:53

Domnu Stucan numai prostii scrieti totul este o conspiratie de blat in mintea dumneavoastra si va aprindeti imediat cand va critica cineva si trebuie sa replicati prin tot felul de scenarii.Mesajul lui Hagi a fost simplu, de ce nu scrieti si despre problemele din fotbalul romanesc.Mai simplu este sa scriem despre cancan-uri.Atacati prin articole federatia,ministerul poate astfel cumva se va schimba ceva si atunci se poate spune ca antradevar si presa face ceva pentru sportul romanesc

Mihnea (5 comentarii)  •  27 august 2018, 13:53

Limitele lui Hagi sint evidente...iar Ianis e un jucator maxim de campionatul Romaniei...

Radu (3 comentarii)  •  27 august 2018, 13:55

Pawn, esti batut in cap! Poate domnul Stucan nu are nici o convingere politica, poate are convingerea bunului simt! De unde tragi tu concluzia ca eu daca strig *** PSD inseamna ca sunt fan Iohannis sau PNL,USR etc? Sa nu ne mai ascundem dupa deget,un procent foarte mare, peste jumatate, din oamenii cei ce formeaza partidele politice se ocupa cu infractiuni, trafic de influenta etc. Nu mai ai voie sa arati cu degetul nici un infractor politicianist ca gata esti vazut din statul paralel.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

VLAD (13 comentarii)  •  27 august 2018, 13:55

Domnule Stucan, cred ca ai innebunit! Si mai cred ca Ioanitoaia turbeaza! De azi mi-ai castigat respectul! Esti cel mai tare ziarist sportiv roman din istorie! Sa vedem cat mai rezisti langa *** Ioanitoia, Buzarin si Apostol ( ***).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Grecu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 13:57

ADEVARAT ADEVARAT

Polici (1 comentarii)  •  27 august 2018, 13:59

Curajos articolul ,dar adevărul este în alta parte. pe fondul aceleiasi corupții și incompetentei . Metodica de antrenament de la copii și juniori este de vina ,care este depășită și se face după ureche.

Iuliu Maniu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:00

Toata stima Costine, articolul anului in tara hotului care stirga hotu'

Geo (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:03

Felicitări pentru observații! Și mai erau de adăugat. Fotbal leaks, promovarea Viitorului, etc...

conu (3 comentarii)  •  27 august 2018, 14:05

Felicitări Costin Ștucan ! Mai era de scris pe atât , dar și așa au înnebunit ! Puțini poate au remarcat o frază :.....”FRF a lăsat lucrurile așa, complice. Președintele de atunci, Mircea Sandu, finanța Academia Hagi cu fonduri de la UEFA pe care le ascundea altor școli de fotbal.....” !!!!! Acești bani băgați pe șest în contul lui Hagi , bani luați de la juniori , vreo ....1,2 mil de euro au contribuit cu 30 % din valoarea bazei de la Ovidiu, restul a fost acoperit de sponsori (BRD, Pepsi, Sellgros) aduși tot politic !!! Hagi nu a băgat NICI UN ban acolo dar și el și alde Dragomir (complice cu Sandu), spun mereu de ... ”Hagi a băgat banii lui...”! De ce credeți că a izbucnit războiul cu Burleanu ? Pentru Burleanu a ...închis robinetul de la FRF !!! Mulți cunosc caracterul lui Hagi afișat de multe ori în multe ipostaze, dar preferă să tacă ! Numai el nu tace....

giolgau (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:06

abereaza hagi nu ... ?!! eu tot cred ar trebui sa u se faca statuie ;)in tara asta toti suntem obligati sa furam .. hagi daca a furat a facut "ca sa fie bine sa nu fie rau"oare nu are dreptate .. de ce a fost revolutia ? ca sa fim mai naspa decat pe vremea lui nea nicu ? de ce iesim in strada ?? sa`l dam jos pe dragnea sau ponta sau basescu sau nush ce nume .. nu prieteni eu am iesit in tara si am cerut sa investeasca in scoli sali de sport , sanatate si autostrazi ;) in timp ce printre noi umblau agitatori cu replici"strigati sa`l dam jos pe dragnea" bhaaa eu nu sunt prost .. din 89 pana azi am tot schimbat presedinti premieri deputati samd. si cum e ? vrea dragnea presedinte ? ok are votul meu .. dar daca nu se apuca de cele mentionate mai sus puscarie ;) sa vedem care ai vrea presedinte... asa imi mi se flutura o foaie in fata si un mesaj voteaza ca sa schimbi tara ... Intrebarea mea e ce sa votez ? lista de 7-8 nume a voastra ? toti din lista sunt umrariti penal sau fac parte din clanuri ..ca si cu gazonul de pe arena nationala ..a furat gigi becali 2000 de euro :))) rautate gratuita .. unde fura 3 mili oane nu mai faci ancheta .. ca poate ciupesti si tu ceva "am lucrat la fanatic si stiu ce vorbesc .. (plicuri cu bani pentru autorul articolului de pupat in dos ) in schimb se face mare ancheta ca e gazon pe national arena . cam asta e romania ... mare... si lipsita de personalitate .. vine nush ce premier si vinde insula serpilor inainte so castigam ... ca sa ia el niste bani de o masina smechera... prietene insula aia era si a mea .. si si a copiilor mei si a nepotilor .. ai vandut ca sa`ti iei masina ... mare destept esti .. acum poti sa te alaturi cocalarilor cu masina si garsoniera in ferentari ;) si ce ma deranjeaza cel mai mult e aroganta politicienilor fata de restul populatiei... ei sunt zei , dumnezei ,alah, buda , geovani becali.. Ei nu vorbesc cu oricine ei au prestanta lor nu ha ha ha hi hi cu oricine .. ei nu sunt angajatii poporului roman . ei sunt conducatori .. romania moare de foame si ei merg mercedesuri .. zboara la clasa intai ... pai bha politicianule .. suntem saraci mergi cu dacia zboara cu tarom .. lasa protocoalele alea din occident .. eu cand nu am bani .. nu mananc fripturi si merg cu taxiul ;) Asa ca oameni buni ganditiva ce vreti .. ce vreti voi ce necazuri aveti .. si ganditiva ca poate pentru noi nu se mai poate face nimic .. dar copii vostri ?! asta e lumea in care vreti sa traiasca ? Poate data viitoare cand se iese in strada nu ne mai batem cu jandarmii .. poate avem coloana sa cerem ce vrem noi .. nu vocile agitorilor .. dal jos pe dragnea ca vine x .. si fura mai frumos ;) e timpul sa aratam ca suntem responsabili .. sa ne asumam ce alegem ce facem ;) Nu uitati in ziua de azi .. la cum e facut sistemul suntem toti obligati sa furam . va stiti vreunul curat ? platitor de taxe cumpara doar din magazine cu chitanta .. nu a furat nimeni vreun patent de la munca, samd. ? defecte gasesc imendiat precum Stucan lui hagi .. care a zis ceva de bine pentru romania .. si Stucan sa gasit sa`l manjeasca ... daca Eminescu traia in zile de azi .. il faceau muci latrai* astia. Agenda;) *Latrau - om care latra la comanda ...

democratiainpresa (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:09

postam doar ce comentarii ne plac .. nu stucane ;) asa e mai usor sa manipulezi oamenii

Bogi (4 comentarii)  •  27 august 2018, 14:09

Felicitari Tesio pentru comentariu. Multumim Hagi pentru ce ai facut la nationala dar lasa-ne cu istericalele si cu printul tau ca nu o sa ajunga niciodata fotbalist. @pawn Insul ala e nociv pentru fotbal, punct. Ce dovezi mai clare vrei!? Din pacate, oamenii care vorbesc toata ziua prin studiouri si au acces la telespectatori nu au curajul sa spuna lucrurilor pe nume si aici e alta problema. Stim cauza insa ne e rusine/frica/greu sa o spunem.

Dan (3 comentarii)  •  27 august 2018, 14:12

Excelent articol.

CBO (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:13

Felicitari d-le Stucan! Un articol foarte bun. Din pacate tot ce a construit Hagi ca jucator paleste in fata acestor “mizerii”. Si tot din pacate, suntem sortiti sa ascultam opinii pline de intelepciune ale unor domni ca Dragomir, Sandu s.a. admiratori ai proiectului unic in Romania. Toti au “contribuit” la fotbaul de care beneficiem astazi. Urmeaza Ianis la nationala...

Andrei F (79 comentarii)  •  27 august 2018, 14:15

De multe ori jurnalistii in general dar si cei de sport se comporta ca si cum ei stiu multe dedesupturi...Sa credem ca ce ne spune Stucan este adevarat...?!Hagi are legaturi cu PSD...Dar unde este avantajul la acest meci sau in general?De asta Stucan si altii au tacut din gura ?Candva s-a vorbit de influiente politice cand Hagi a cumparat hotelul...Dar apoi s-a tacut...Aseara l-am auzit pe Hagi care vorbea ca a construit un stadion si are fosa sanitara adica stadionul nu este legat la canalizare...Hagi daca este PSD de ce oare nu i s-a dat stadionul din Constanta,da ala care este paragina?A,oare nu stie acest jurnalist povestea stadionului CFR?Presa clujeana vorbeste de implicatii mari politice,atat de mari incat ajungeau la Cotroceni!Deci domnule jurnalist stiati si asta?De ce nu ne spuneti clar care sunt avantajele celor din sport cand se,,incuscresc,,cu politicul,dar de la A la Z?Altfel am sa ma intreb daca articolele nu sunt comandate sau platite....Ziarul tau ne spunea ca Firea trebuia huiduita pentru ca politicienii nu trebuie sa se asocieze cu gloria sportivilor....Eee. asta este valabil numai la Bucuresti...La Cluj nu se poarta moda asta...Vorbiti de bani luati de Hagi pe filiera Sandu...O fi nu o fi...Dar stiti ce am citit in ziarul tau?Ca Burleanu baga bani in niste centre de excelenta ilegale!!!!Asta o sa va ,,miroasa tot peste 6 ani?La fel GSP pana la alegerile FRF ne vorbea de bani ai federatiei care mergeau ilegal la agape,premieri,excursii in strainatate pentru alegatori...Ce te faci ca dupa alegeri GSP a scris imnuri pentru marele conducator Burleanu...Daca va numiti jurnalist de sport aveti macar atata sportivitate ca sa ne spuneti toate dedesupturile acum despre toti...

Stefan (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:16

Stucan are idiosincraziile lui. Nu se poate debarasa de suspiciuni si partizanat politic. Evident, antiPSD. Se putea sa nu amestece el lucrurile. Jalnic!

Dan Voiculescu – Presedintele Tau (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:19

Basescu Traian e de vina!

gioni (20 comentarii)  •  27 august 2018, 14:20

joc de glezna cu comentarii la tv de jena rusinea trebuie elogiat fotbal second hand cu albanezi machedoni in rol de artisti

Archibald (2 comentarii)  •  27 august 2018, 14:23

Mainile in sold era semnalul ptr coechipieri ca trebuie sa devina jaloane!

Cristian (2 comentarii)  •  27 august 2018, 14:25

Da.voi ați ales regele (presa)acum regele își face meseria

JohnPaul (2 comentarii)  •  27 august 2018, 14:26

Bravo Costin, Felicitari pentru demascarea “regelui”

adrian costea (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:28

..singura explicatie a infrangerii ci fcsb (usor de intuit...!!) pe care a gasit-o antrenorul viitorului, eliminarea prematura a unui jucator (de ce....?) si faptul ca a fost pregatita o alta tactica....! Caraghios....! Antrenorul avea la dispozitie aproape tot meciul sa isi schimbe abordarea, dar....??/!! cred ca pozitia/atitudinea lui hagi jr (intr-o anumita faza si nu numai) explica modul de abordare de catre viitorul a acestui meci .......Daca mai era nevoie!!! LAMENTABIL !!! si tot *** cu gura mare.......tupeu, nu gluma!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis (20 comentarii)  •  27 august 2018, 14:28

Stucane, istoria fotbalului romanesc este plina de astfel de "legende" vehiculate prin peluzele spargatorilor de seminte sau printre zarurile de table aruncate de catre chibiti/microbisti pe mesele de piatra din Rotonda Scriitorilor din Cismigiu. Doar acolo era valabil orice; si doar acolo se analiza fotbalul si relele lui la nivelul pe care-l propui tu acum. Tot articolul tau se bazeaza strict pe speculatii fara niciun temei; drept dovada, citeste comentariile: au acelasi nivel ca si articolul tau. Nu exista nicio proba concreta in cumprinsul articolului, nici macar un link catre declaratiile pe care le afirmi aici, care sa le valideze macar la modul derizoriu realitatea; la fel cum toate comentariile sufera de aceeasi boala. Cu alte cuvinte, nu e nicio diferenta intre tine ca jurnalist si un troll dintr-o oarecare peluza ce bate campii cu spor aici! Asta e problema ta, si nu e prima oara cand iti tradezi meseria! De ce? Pentru ca Hagi ti-a zis-o pe sleau si te simti cu musca pe caciula? Scuza-ma, dar pana nu vei reusi sa-i combati opiniile cu argumente concrete si cu documente oficiale, Hagi are dreptate si tu NU! Daca te cobori la nivel de troll, e treaba ta, dar asta nu se numeste jurnalism, nicaieri in lume. Daca doresti sa afli cu ce se mananca meseria de jurnalist, iti recomand sa vizionezi cu maxima atentie filmul "The Post", in regia lui Steven Spielberg, lansat pe marile ecrane in 2017, cu Meryl Streep si Tom Hanks in rolurile principale. Daca ceva din ce vei descoperi acolo se aseamana cu ceea ce te ocupi tu acum, sa ma anunti si pe mine :) Ce faci tu nu se numeste jurnalism... nu stiu, dar e evident ca n-are nici in clin si nici in maneca cu chestia asta :)))

Sergiu (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:29

La Mangalia era patria meciurilor trucate pt pariuri. Am asistat si eu la acel 1-5 ,am stat lângă 3 jucători de la Callatis ,care erau 'odihniți' și care se amuzau copios pe seama partidei. Alte meciuri trucate au fost cu Otopeni,echipa antrenată de Reghecampf, cu Iași,Botoșani..și nu în ultimul rând, cu Farul..o altă campioană a meciurilor trucate pt pariuri. Un 4-0 ,scor pe care s'a pariat masiv în oraș

Luigino (2 comentarii)  •  27 august 2018, 14:29

Excelent articol! Daca mai rezista nashu Sandu era parfum pentru Hagi, avea toate rebuturile in nationala! Oricum, Hagi are un tupeu incredibil vis.a.vis de potlogariile facute, lucru care ii scade mult din meritele avute ca jucator! Este incredibil cum in studiourile Gigi Tv sunt aceiasi invitati permanent si acestia isi inghit cuvintele cand vorbeste printul sau Gigi. Felicitari inca odata!

Miguel (4 comentarii)  •  27 august 2018, 14:32

F bun articolul. Ma uitam la balint și Ilie Dumitrescu care le era frica, teama, rușine sa reacționeze la tonalitatea și chiar acuzele lui Hagi l a adresa lor. F bine Costin stucan k ai curajul sa scri exact ce gândești despre subiectul asta.!!!

murangura (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:34

pamflet : Daca am avea un sistem de invatamant . am avea oameni inteligenti si greu de manipulat ... daca am avea sali de sport am castiga din nou ca in anii 80 in gimnastica , fotbal , tenis samd. daca am avea spitale nu am mai muri in spitale de la o raceala .. Daca am avea infrastructura (autostrazi) am avea si noi depozite locuri de munca .. asa cin sa deschida in romanai ceva ? ca sa faca 8 ore din bucuresti pana in timisoara ? Daca am avea turism (prieteni avem una din cele mai frumoase tari cu munti cu mare .. 4 anotimpuri .. e de vis .. pacat ca nu stim sa apreciem ce avem ) poate ar venii si turisti cu banii lor sa`i cheltuie in tara noastra ;) Da noi ce facem .. ajutam sportul .. pompam bani in otelul petrolul samd. si dupa falimentam clubul .. banii aia au ramas in pom .. in bugetul romaniei e o gaura .. oare cine plateste gaura aia ? mai avem fabrici uzine ? nu .. bagam o noua taxa la roman ca sa acoperim si gaura aia ;) dar statul a vrut sa ajute sportul care e la pamant ... suntem ca in africa ne jucam pe campuri .. nu avem nimic .. suntem vai de noi .. In schimb e mai bine sa raem unu de altul .. tine de foame . invidia . in ziua de azi nimeni nu isi cumpara masina sa l duca la munca sa isi plimbe familia .. toti vor masina mai smechera ca a vecinului. Va doresc mult Capatos sau alt gen de emisiuni cu scandal intre guta(aka irinel columbeanu) si nush ce minora .. . asa aplaudati romanaasii mei . si in acelasi timpma rog sa aveti fete ;) sa vi le iubeasca Guta ;)

Eugen (3 comentarii)  •  27 august 2018, 14:34

Foarte bine punctat. Un articol reusit, sincer, pana sa citesc tot, vazand doar titlul am crezut ca o sa fie un alt atac nefondat la Hagi, pe care il apreciez si admir munca pe care o depune. Dar problemele semnalate trebuiesc clarificate...sper ca vor fii.

anti (12 comentarii)  •  27 august 2018, 14:35

nu sunt fan Stucan,dar acum are dreptate.Hagi a intrecut orice masura,si-a facut academie din fonduri europene dar spune ca ca totu e pe banii lui.Pina la urma ce fotbalisti a scos Hagi?se stie ca Becali a platit milioane pe Nedelcu sau Benzar doar pt a se impaca cu Hagi.Ce fotbalisti de la Viitorul a confirmat la nivel inalt? Hagi crede ca el stie tot dar in afara de Galata,unde a confirmat Hagi?,la Real,la Barca,chiar si la Brescia,era rezerva.In afara de Mondialul din 94 unde a mai stralucit Hagi la nationala? a fost eliminat pina si la ultimul lui meci jucat la nationala.Totusi ,ca fotbalist Hagi a avut momente bune dar ca om a fost si a ramas zero.Felul cum a divortat de Leni Celnicu arata ticalosia lui.Hagi ar fi genial daca ar tacea,daca n ar mai veni la tv sa ne dea lectii si sa ne asigure ca el"face bine".Monologurile lui in fata camerelor tv,sunt jalnice si dizgratioase.De ce nu-i spune nimeni sa taca?de ce nu i spune ca se face de ras,prin incultura,obraznicie si p.rostie?

Adryan81 (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:36

*** urla ca are toata lumea ceva cu el Ne am saturat de isteriile lui.a fost mare fotbalist sa fie sanatos.Balaci ,Dobrin,Camataru,Chivu,Mutu,Lacatus,Iovan,Lucescu,Dinu,Dumitrache au fost mari fotbalisti dar nu au facut scandal pe la televizor .Sa si vada de academia lui si atat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Yo (5 comentarii)  •  27 august 2018, 14:36

Sa pricep ca la pasa aia in spatele liniei de aparatori, Ghita stia ca trebuie sa il faulteze pe Coman, iar Coman stia ca trebuie sa ajunga acolo in acel moment si ca-l va faulta fundasul Viitorului. Daca astia 2 si ceilalti de pe langa sunt asa inteligenti intr-ale fotbalului, sa faca parte din asa scenariu, atunci nu stiu de ce nu suntem campioni mondiali inca. Pe de alta parte, formarea si promovarea Viitorului este material pentru cel putin o carte, la fel ca 90% din ce se intampla in diviziile inferioare din fotbalul romanesc. Faptul ca Stucan foloseste aceste intamplari ciudate si le completeaza cu niste banuieli, ca sa creeze inca un articol, dovedeste ca stie meserie, problema este ca se gasesc atatia licurici care sa inghita fara sa mestece tot ce scrie.

Taypan (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:42

Cred ca ai nevoie de putin bicarbonat prea esti acid iar articolul e pe jumatate adevarat mai ales faza cu pustiul lui Hagi manipulezi grosolan si te erijezi in ultimul aparator al dreptatii facand -uti rau tie insuti cu stilul asta in care impletesti adevarul cu dreptatea pt a fii cat mai credibil in fata cititorilor tai. Dar felul asta de a face ziaristica aruncand acuze din piata fara dovezi te descalifica d-le Stucan si cazi in derizoriu. OARE ASTA ITI DORESTI CU ADEVARAT SAU AI UITAT CA DRUMUL SPRE IAD E PAVAT CU BUNE INTENTII???

Peccatus (1 comentarii)  •  27 august 2018, 14:43

Excelent articolul. Felicitari.

gintonic (10 comentarii)  •  27 august 2018, 14:45

TARE ARTICOLUL !!!...

Ion (3 comentarii)  •  27 august 2018, 14:49

Lasa Stucane ca merge ...Daca e rau ca omul lui Hagi a fost la mitingul PSD il scapa Becali care a fost la mitingurile hastangistilor...Sau de fapt acum GSP prin antiteza- l ridica pe Becali?Au ajuns jurnalistii care propuneau public cheta pentru a premia o alta nationala (ca asa echipa Romaniei sa se califice )sa propavaduiasca despre cinste si adevar...

Bogdan (2 comentarii)  •  27 august 2018, 14:49

Chapeau Stucane !!!

stelu (6 comentarii)  •  27 august 2018, 14:54

maaah aia pion,filozof spinoza si fantoma de pe drum ,sunteti pr......i ori la fel?care varianta va convine?stiu un lucru doar postaci natangi si nepriceputi asta sunteti

Mircea (4 comentarii)  •  27 august 2018, 14:58

Bravo Costine, să vină Pulitzer!!

Vasile (3 comentarii)  •  27 august 2018, 14:58

Hagi a bagat ceva bani sau chiar nimic? Stadionul din Ovidiu se zice ca e facut de primarie, terenul se zice ca ar fi al unei rude. Pt academie a luat bani de la FRF si a construit multe pe fonduri europene. Cati bani a bagat efectiv din fondurile proprii in fotbal?

Comentează