Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Dumnezeu nu bate cu parul

“A fost dragostea lui Dumnezeu față de mine! Este incredibil cât de mult mă iubește Dumnezeu”, a rezumat George Becali ce s-a întâmplat joi seară pe Național Arena.

Când revezi faza golului de 2-1, începi și tu să crezi că […]

Permalink to Dumnezeu nu bate cu parul
vineri, 17 august 2018, 12:14

“A fost dragostea lui Dumnezeu față de mine! Este incredibil cât de mult mă iubește Dumnezeu”, a rezumat George Becali ce s-a întâmplat joi seară pe Național Arena.

Când revezi faza golului de 2-1, începi și tu să crezi că a fost ceva. Poate chiar Dumnezeu a lăsat un spațiu de doi metri, exact de cât avea nevoie Romario Benzar pentru a centra impecabil atunci când în mod normal disperarea îți ucide luciditatea.

Tot Dumnezeu a ridicat mingea cu un centimetru fix cât să treacă peste degetele lui Posavec, portarul de 1,90 ieșit cu încredere și furie pentru a respinge și acest ultim atac disperat al FCSB, și tot El l-a trimis pe Gnohere într-o zonă a careului în care, statistic, atacantul ar fi așteptat o centrare-fantomă.

De aia, francezul era atât de singur acolo.

Fundașii nu fac marcaj pentru că, de obicei, 9 din 10 astfel de centrări nu trec de portar.

FCSB a primit din cer un cadou minunat pe care-l merită măcar pentru perseverența cu care jucătorii ei, unii mai cruzi, alții mai experimentați, au bâzâit ca niște bondari timp de 90 de minute în încercarea de a scoate din Europa o echipă cu un spirit de luptă impresionant.

Dar tot din cer sau – mai bine – din peluză, FCSB a primit aseară o lecție pe care finanțatorul ei ar trebui să știe să o asimileze, judecând după momentele lui de pioșenie televizată.

Pentru cine nu-și mai aduce aminte, pe 20 martie 2008, Rapid și Steaua au jucat în Giulești un derby extrem de important în lupta pentru titlu.

Rapid, antrenată de Mircea Rednic – omul căruia FCSB trebuie să-i mulțumească pentru importul lui Gnohere – conducea cu 1-0 în momentul în care arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit în cap de o brichetă aruncată din tribuna a doua. În urma presiunii incredibile puse de jucătorii Stelei, în frunte cu Lovin și cu Dică (foto), arbitrul a oprit meciului, iar Steaua a câștigat cu 3-0 la masa verde.

Aseară, în minutul 54, unul dintre jucătorii aceluiași Dică a fost lovit de un obiect neidentificat aruncat din peluză de un fan FCSB. Nedelcu a fost izbit în plină figură exact când țopăia de fericire ca un copil pentru penaltyul acordat de arbitru.

Cu pielea nasului zdrobită, plin de sânge, Nedelcu a început pur și simplu să tremure din cauza șocului. Uitați-vă la palmele lui, pe reluări.

După câteva minute de îngrijiri, tânărul fotbalist a reintrat, dar a fost atât de zguduit încât șuturile lui păreau mai degrabă că-l caută, răzbunător, pe imbecilul din peluză care-i zdrobise nasul.

Interesant este că, în timp ce Nedelcu sângera abundent pe gazon, nici arbitrul spaniol al meciului, nici jucătorii croați nu s-au gândit vreun moment să oprească partida din motive de siguranță, deși măsura agreată de Deaconu, Dică și Becali în martie 2008 ar fi justificat pe deplin abandonul.

Atunci, Dică a condamnat publicul. A făcut-o și aseară, dar cu jumătate de gură înainte de a mulțumi din inimă “suporterilor minunați care ne-au susținut”.

Scăpată de momentul ridicol în care un fan își mutilează un jucător favorit, FCSB s-a calificat miraculos, iar Becali a invocat iarăși dragostea lui Dumnezeu pentru el.

Aseară, Dumnezeu, destinul sau cine mai vreți le-a dat, însă, o palmă celor care acum 10 ani fugeau ca potârnichile din Giulești, urlând de bucurie pentru o înfrângere-în-curs-de-transformare-în-victorie la comisii.

Bunul lor simț ar trebui să sesizeze marea ironie pe care soarta le-a servit-o.

Există în popor o vorbă pe care Becali sigur o știe.

Dumnezeu nu bate cu parul.

Comentarii (72)Adaugă comentariu

Marolt (1 comentarii)  •  17 august 2018, 12:33

Iarasi adevaruri trunchiate. Atunci nu a fost o bricheta ci o ploaie de brichete. Acum a fost un obiect izolat. Regretabil. Costin a prins insa paiul. Si da-i!

Andrei F (79 comentarii)  •  17 august 2018, 12:56

Probabil ca si croatii ar fi facut scandal daca victima era din randurile ei...Era dreptul lor pentru ca o astfel de lovitura chiar este periculoasa...Dar pentru ca sunteti asa de justitiar...lovitura incasata de Man in meciul cu Dinamo de ce nu v-a sensibilizat?la fel Boldrin acum ceva timp venita dupa ce deja arbitrul oprise meciul...?------Nu este mai corect daca am cere cu totii ca agresorul sa fie prins ?

Costică Hrișcu (4 comentarii)  •  17 august 2018, 13:16

Băi stucane tu cred că nu ai dormit bine ori ai visat ceva urit .Ce comparație încerci tu sa faci este sa te afli și tu în treabă . Nu te mai da așa deștept că țara asta bubuie de cei că tine . Steaua na jucat fotbal , sa calificat cu noroc și cu putina munca spre final , dar ce zici tu mai bine tăceai și filozof rămîne ai .

a dica (55 comentarii)  •  17 august 2018, 13:23

Chiar ca l-a iubit Dumnezeu! Caci daca OZN-ul lovea un croat...

Vlad (1 comentarii)  •  17 august 2018, 13:34

Ulciorul nu merge de multe ori la apa... Are FCSB noroc cu carul, dar li se si infunda cand le e lumea mai draga. Sa mai treaca o saptamana, doua si vorbim, comentam :)

Andrei (1 comentarii)  •  17 august 2018, 13:38

@Costică Hrișcu Mai bine invatai sa scrii romaneste. Daca taceai *** ramaneai.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haudinamo (7 comentarii)  •  17 august 2018, 13:43

Hai domnule Stucan da-o incolo de treaba, in anul 2018 dumneata inca mai tii cu Rapid?

COSTIN (1 comentarii)  •  17 august 2018, 13:54

Foarte slaba comparatia...asta ti-a ramas tie din meciul de aseara ? era macel atunci in Giulesti...nu cred ca-ti aduci aminte sau nu vrei...antrenori, jucatori faceau baie cu SCUIPAT si ploaie de brichete, sticle, pietre...nu te mai citesc, urmaresc si ascult..trezeste-te ! Si o sa mai spun la inca vreo 10 - 15 prieteni de ai mei sa nu te mai citeasca !

Stukan (1 comentarii)  •  17 august 2018, 13:57

Poate ai uitat de meciul dinamo - Steaua cand suporterii dinamovisti au aruncat o petard intr-un jucator dinamovist (alta petarda) si l-a impiedicat pe ala sa traga la poarta. Atunci nu s-a cerut nimic pt ca a fost "in familie".

Tom (3 comentarii)  •  17 august 2018, 14:00

Știuculiță, cere-te mă, afară!

Adrian (1 comentarii)  •  17 august 2018, 14:03

Domnule Stucan doua lucruri , scurt si la obiect: 1.Gigi Becali are o problemă care poate fi rezolvată doar de către un ***.Gigi are o problemă cu D-zeu si misticism de când a decedat sora lui mai mare si s-a accentuat mai ales în perioada cat a facut închisoare.Asa ca , te rog, nu mai face mișto de un om *** ***. 2. Ca tot vb de *** psihici, de ce nu te interesezi care a fost reacția poliției, a jandarmilor si a bodyguarzilor platiti sa mențină ordinea în tribune. A fost identificat *** care a aruncat din tribună cu obiecte contondente?Ce masuri s-au luat? A fost amendat?A fost arestat si i s-a deschis dosar penal? PS. Dl .jurnalist de ce nu ne spui de huliganii sârbi de la Sud Beograd care au fost in tribune alături de ultrasii stelei.Cum nu stiai?Vezi ca sunt poze in "Vecerni list",ziariștii croați au fost mai informati decât voi. Ma asteptam ca GSP. sa ne dea mai multe informatii despre huligani si incidentele de la meci, nu despre crizele de misticism ale " dacului de la FCSB " Gigi Becali.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Juventin (1 comentarii)  •  17 august 2018, 14:03

aruncau *** cu ciment la Rapid Steaua, pur si simplu spargeau tribunele si le aruncau in teren. chiar nu se poate compara incidentul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ardeleanul (15 comentarii)  •  17 august 2018, 14:05

@haudinamo - bună tare, asta! :)))))) Săracu de el, așa de mult îl bântuie Steaua, încât o întrecut orice limită a penibilului...

dan65 (6 comentarii)  •  17 august 2018, 14:06

tot Dumnezeu i-a trimis si pe fanii stelisti in fata sediului televiziunii unde-ti expectorai propozitiile cu pretentii de analize sportive si au fortat conducerea sa te dea afara.

Ardeleanul (15 comentarii)  •  17 august 2018, 14:07

„Adevăruri trunchiate„ sau ”ce o fost, și ce-am văst io” ar fi fost un titlu mai potrivit pentru acest așa-zis articol.

zdrang (1 comentarii)  •  17 august 2018, 14:10

stucan, un ziarist de mana a treia, fara cultura sportului, *** in *** si descoperitor de ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

a (1 comentarii)  •  17 august 2018, 14:12

Nu Steaua, domnul meu. Echipa despre care vorbesti nu a fost Steaua, chiar daca folosea ilegal numele sau. Echipa din 2008 a fost to FC Fcsb. Asa ca te rog frumos lasa SEO-ul, lasa cuvintele cheie necesare traficului pe site si spune adevarul.

Liviu (7 comentarii)  •  17 august 2018, 14:13

Acum vreo 10 ani Becali, dupa o infrengere la Vaslui, i-a spus lui Stiucan in direct ca e batut in cap... de atunci, atat Stiucan cat si amicul Decebal, au ce au cu Steaua. Nimic despre pungile cu urina care zburau de peste 20 de ani in Giulesti catre bancile adverse? Despre faptul ca toti antrenorii adversi faceau baie in scuipati acolo? Rapid primea atunci o lectie pe care o merita meci de meci inca de prin 90. Pacat de jucatorii de atuncisi de suporterii cu tinuta decenta... Mai Stiucane, nu vezi mai ca astfel de articole nu tin?! Scrie si tu ceva despre fotbal si o sa fie mai bine.

Guno (1 comentarii)  •  17 august 2018, 14:19

Mai Costi, compari mere cu pere... Pai daca idiotul din tribune lovea unul din arbitri sau un croat e clar ca se facea scandal si se oprea meciul... exact ca la Rapid - Steaua Niciodata insa nu s-a oprit vreun meci cand un jucator a fost lovit de idiotii din propria galerie...

Dinamo_fan (41 comentarii)  •  17 august 2018, 14:27

Sunt lucturi regretabile care se intampla pe stadioane. Nu numai la noi dat asta nu e o scuza. Pentru unul sau cativa inconstienti nu ar trebui sa se opreasca un meci. Ar trebui stewarzii si jandarmii sa-si faca datoria si respectivii sa se aleaga cu dosare penale...nu sa gazeze oameni nevinovati, femei si copii pe strada.

randoom__ (5 comentarii)  •  17 august 2018, 14:29

Wtf wtf ....Nu conteaza cine este lovit in teren , nu trebuia sa fie lovit un jucator advers . Nici in cazul bricheta nu a fost lovit un adversar.... Scor corect 3-0 la masa verde pentru haiduci ....inca nu s-a terminat ...nu avem de unde sa stim ce au notat cei de la uefa ,,sau daca haiducii vor sa castige haiduceste precum becali ...sa speram ca DA !!!! .....auzi si la fcsbistul ala ..a fost un caz izolat :)))) ...este suficient sa iei un ''pumn unde trebuie'' ..nu 10 palme

iosifpalnie (5 comentarii)  •  17 august 2018, 14:33

@Costică Hrișcu ....Stucan are perefecta dreptate ...iar tu ...du-te la scoala

cris (1 comentarii)  •  17 august 2018, 14:34

In toti acesti ani de aruncat cu obiecte in teren n-am vazut un articol care sa urmareasca cazul ulterior, daca a fost identificata persoana si cum, ce pedeapsa a primit, cum a fost afectata in viata apoi cu dosar penal si fara banii dati pe amenda. Cum sa se previna astfel de lucruri daca nu se prezinta consecintele, ca sa se gandeasca de 2 ori inainte sa arunce? Cluburile ar trebui sa fie primele interesate, joci fara spectatori 1 meci din cauza unui nebun, calculezi cat pierzi si dai in judecata firma de paza si pe nebun sa recuperezi banii, mediatizezi cazul si ii temperezi si pe ceilalti. Dar ce-i drept ati ramane fara senzational in presa.

Fane (15 comentarii)  •  17 august 2018, 14:54

Dumnezeu nu bate cu parul,asa e,dar ce o sa bata Rapid Viena,daca acesti parati fotbalisti vor juca precum cu Hajduk,adica nimic.

Garido (5 comentarii)  •  17 august 2018, 15:09

Cel mai rau lucru este ca au si maimutele acces in tribuna si arunca cu ce apuca in mana . Pacat ca s-a abolit pedeapsa cu sfarsania .

Andrei F (79 comentarii)  •  17 august 2018, 15:26

@randoom__ (4 comentarii) • 17 august 2018, 14:29 Perfect de acord!!!Ar insemna ca Minamo sa retrogradeze an de an pentru ca la ei sunt cele mai multe violente!Esti de acord sau vrei numai pentru Steaua asta?Pentru ca ati fost prinsi cand jucatorii introduceau petarde si fumigene pentru galerie probabil ca trebuia construita si o puscarie pentru voi...

Andrei F (79 comentarii)  •  17 august 2018, 15:28

@ Dinamo_fan (36 comentarii) • 17 august 2018, 14:27 Tare aia cu gazarea pe strada...Deci sa inteleg ca in 2018 nu se poate dar in 2012 de ce s-a putut?Pentru ca erau ailalti?Si voi in stadion cum de puteti sa eludati mereu legea?...Fumigenele voastre sunt sanatoase,fac bine la ten?

Geo (1 comentarii)  •  17 august 2018, 16:15

Articol made stucan.......fara logica si fara continut...... Esti penibil.... !!!

Grande (1 comentarii)  •  17 august 2018, 16:59

Prietene, in ciulesti se arunca cu urina, ***, banane...cu tot ce aveau gibonii la indemana. Asa ca las-o balta, ti-ai gasit...

a (1 comentarii)  •  17 august 2018, 17:20

Bah Stucane tu mereu propui analogii aiuristice ca sa nu le spun de ...din ala care se rezolva singur. Ce analogie e asta mah Costinele? Acum a aruncat unul cu un obiect care a lovit un jucator al Stelei.....AL STELEI Costinele!.....AL STELEI! Un *** a aruncat un obiect......UN OBIECT Costinele!...DOAR UNUL Costinele!!!!!! Nu stim daca era stelist sau nu! A venit din peluza in care era galeria Stelei. Pe stadionul ala intunecat din Giulesti......ZECI Costinele! ZECI SAU SUTE aruncau cu obiecte Costinele! A fost lovit arbitrul....au fost loviti jucatorii adversi.....nu se puteau apropia sa bate cornere pentru ca aruncau nomazii cu pungi galbene, brichete si bete. Devenise un pericol sa joci! Costinele, unde vezi tu analogia? A fost lovit arbitrul? Au mai fost aruncate obiecte? Era pericol sa se bata penalty-ul? Drept dovada abureali continue din al tau cerebel.....Dumnezeu a batut cu parul! S-a calificat Steaua Costinele! Stucane tu faci comparatii intre hartia de 500 de Euro si moneda de 10 bani.......esti dus baiete! Nu mai ai scapare!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu (2 comentarii)  •  17 august 2018, 18:39

Stiucane,esti penibil rau de tot! Vai mama ta de jurnalist parlit! Ia-l de mana pe d radulescu si mergeti "unde a dus mutu iapa"!

rammstein (4 comentarii)  •  17 august 2018, 19:40

in sfarsit un jurnalist spune cam ce-ar trebui spus ...fotbalul de *** din rumania lui ***...aleluia...

marcosimone (1 comentarii)  •  17 august 2018, 20:26

@Costică Hrișcu, spune un citat: "Dacă taci, dai impresia că ești prost, dacă deschizi gura, certifici"! Tu ai ales calea virtuală, prost în eter! P. S. Cenzura acoperă un termen care începe cu p și se termină cu t, termen care a avut nenorocul să aibă o degradare în sens față de sensul inițial!

Andrei (1 comentarii)  •  17 august 2018, 20:46

Cat de penibil esti, Ştucane. Rar mi-a fost dat sa citesc ineptie mai mare. Nu-mi dau seama cum poti sa publici ceva de nivelul asta.

zorrozabal (21 comentarii)  •  17 august 2018, 20:50

Daca nu ar fi fost meci international,s-ar fi dat 3-0 pentru "Steaua"!Si nu s-ar fi scandalizat nimeni!

cezar (2 comentarii)  •  17 august 2018, 21:18

acest journalist ***.......sa ti tragem o clanta

gio (16 comentarii)  •  17 august 2018, 23:02

Are ceva ridicol articolul asta.. Chiar n-am mai pomenit ca suporterii unei echipe sa puna presiune pe arbitru sa suspende pemciul pentru ca a fost lovit unul de la echipa adversa.

stephcurry (1 comentarii)  •  18 august 2018, 0:12

daca vedeti un meci de rugby cred ca muriti cu totii de 'soc' si 'uluiala', incepand cu fotbalistii si terminand cu jurnalistii.

IO (3 comentarii)  •  18 august 2018, 0:29

Chiar am citit asta? Adica cineva chiar a spus/scris o astfel de imbecilitate? Ma rog, cum romanii au unul dintre cele mai joase IQ-uri din europa, nu stiu nici eu de ce ma mai mir.

sundance kid (20 comentarii)  •  18 august 2018, 0:57

Andrei F Ala e un demagog inzestrat .

Oboje_Niger (1 comentarii)  •  18 august 2018, 1:29

@Stukan Meciul ăla a fost pe teren neutru, la Brașov, la finala cupei României. Am fost in PCH, individul care a aruncat petarda NU ERA DIN PCH SI INCA DE LA INCEPUT CEVA PAREA DUBIOS IN ATITUDINEA LUI. Meciul nu avea cum să fie câștigat la masa verde, meciul jucandu-se pe teren neutru. Acel individ care a aruncat cu petarda de care pomenești in Torje era un inflitrat, un acolit al palatului de pe aleea Alexandru nr. 1, care palat, daca nu avea numărul "1" nu ar mai fi fost al domnului George Becali, după cum chiar dansul a afirmat în repetate rânduri.

Matei (10 comentarii)  •  18 august 2018, 1:32

Autorul sugereaza ca Dica ar fi trebuit sa "se simta" si sa ceara intreruperea partidei, la 1-0 pentru FCSB eventual, ca sa-i demonstreze d-lui Stucan ca este fair play. Ma intreb de ce Dica nu a facut-o, preferand in schimb sa astepte finalul partidei si sa se expuna astfel eventualelor critici venite de la simpatizantii echipelor rivale (Dinamo, in cazul d-lui Stucan).

blocatu (4 comentarii)  •  18 august 2018, 5:32

penibilul e altul! un om putea fi mutilat pe viata, ramane orb sau mai stiu eu si nea Stiucan , ce zice? Dumnezeu nu bate cu parul! cred ca nu prea intelegi sensul zicatorilor si proverbelor romanesti, mai nene! mai ca esti de acord cu ce a facut imbecilul ala! aaaaa, a ramas orb Nedelcu? Dumnezeu! nu Stiucane, nu e Dumnezeu, e prostia din capul unora , inclusiv a ta! daca poti sa treci cu atata usurinta peste dramaticul situatiei si sa scrii ineptia asta, nu esti doar un jurnalist slab, esti un om de 2 lei!

muzzi (3 comentarii)  •  18 august 2018, 5:34

penibilul e altul! un om putea fi mutilat pe viata, ramane orb sau mai stiu eu si nea Stiucan , ce zice? Dumnezeu nu bate cu parul! cred ca nu prea intelegi sensul zicatorilor si proverbelor romanesti, mai nene! mai ca esti de acord cu ce a facut imbecilul ala! aaaaa, a ramas orb Nedelcu? Dumnezeu! nu Stiucane, nu e Dumnezeu, e prostia din capul unora , inclusiv a ta! daca poti sa treci cu atata usurinta peste dramaticul situatiei si sa scrii ineptia asta, nu esti doar un jurnalist slab, esti un om de 2 lei!

Alex One (23 comentarii)  •  18 august 2018, 7:51

Niciodata nu s-ar scrie un asemenea articol tendentious intr-o presa normala. Tristete mare pe obsedat ca arbitrul n-a oprit meciul ca sa-l bata Cel de Sus pe Becali ! Stucane,nu se vede ca lui Deaconu sa-i curga sange iar faptul ca Dica era in preajma arbitrului nu dovedeste vreo presiune. Sigur, pretentiile fata de tine nu pot fi majore,cand redactorul sef, mai recent transformat in comisar intra peste tine in emisiune si de fata cu invitatii verifica oare ce bei tu la prima ora, inseamna ca stie el ceva si tu ai o problema. Macar de demnitate daca n-ai demisionat in secunda unu.

xxrapi (3 comentarii)  •  18 august 2018, 8:30

si eu am fost la meciul de acum 10 ani. poate fi adevarat ca cei de la tribuna 0 au scuipat si au aruncat pungi cu urina. poate da, poate nu. dar sa spui ca : "Atunci nu a fost o bricheta ci o ploaie de brichete", ; "antrenori, jucatori faceau baie cu SCUIPAT si ploaie de brichete, sticle, pietre..." probabil ca fcsb alias steaua,sau invers, nu a fost impusa cu forta pe prima scena a fotbalului nostru ci doar prin meritul sportiv.(inaltul merit sportiv politic).probabil.

Roro (1 comentarii)  •  18 august 2018, 8:52

Stucane,un muracol de la Dumnezeu ca tu esti un jurnalist

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  18 august 2018, 9:33

Oare daca ii rupeau mina il lasa arbitrul sa joace ? Intrat accidental Nedelcu a aratat atit de majestos precum Kaiser Franz Beckenbauer. A facut cel mai bun meci din cite am vazut cu el. Norocul, publicul si Pintili, sufletul echipei. Schimbarea lui a fost tactica, greu de facut caci a fost cel mai bun de pe teren, prima schimbare de antrenor a lui Dica. Si Bizonul, care dupa cum bine ai observat nu avea ce cauta acolo, dar ne-a salvat si trebuie sa-i multumim. Si Benzar care i-a pus doua mingi de gol. Si echipa care n-a cedat. --------------- Lovin da. Dica era doar in poza, ca un iresponsabil l-a bagat in teren, dar se vede ca el e nevinovat, el nu intelegea ce se intimpla, i-a explicat Lovin a doua zi.

adi_stelistul (35 comentarii)  •  18 august 2018, 9:37

Dumneata nu prea înțelegi sensul zicalei din titlu. Presupune o pedeapsă divină venită cand ti-e lumea mai draga în compensație la o faptă reprobabilă comisă în trecut. Un fel de "cine sapa groapa altuia...". Ori aici nu suntem in acel caz. Ca "Dumnezeu sa bata", vorba zicalei, trebuia ca meciul să fi fost întrerupt și UEFA să fi dat victorie croatilor, adică ce a pățit Rapidul acum mai bine de 10 ani. Apropo, n-as vrea sa fiu in pielea unora ca dumneata, care fac trageri la tema atat de forțate doar pentru a defula frustrări atat de vechi. Serios! Adică asa e, a fost penibil felul în care au cerut stelistii întreruperea meciului (profitând însă cinic de regulament - stiti cum e, a la guerre comme a la guerre) dar după 10 ani și jumătate încă mai vorbim despre asta? Avea un sens dacă meciul era oprit, cum ziceam, dar nici macar nu avem o situație în oglindă, ca sa putem spune "Dumnezeu nu bate cu bata". Doar ca suntem bantuiti iremedial de amintiri.

Șerban (6 comentarii)  •  18 august 2018, 10:07

Și zici că ești corect?! Adică numai brichete se aruncau pe Giulești? Dar cine scobea în beton ca să arunce cu bucăți din el în teren? Eu cred că Dumnezeu „a dat cu parul” atunci pentru toate meciurile la care se practica „sportul” scuipatului liber ales asupra băncii adverse. Sunt convins că falimentul echipei Rapid este, de fapt, tot „un par” de la Dumnezeu. Atunci când, exact într-un moment de cumpănă, te va „atinge un par”, să te gândești și la cât de corect ai fost ca ziarist!

Comentează