Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Unde dispar oltenii cu FCSB

Unde dispare CSU Craiova când joacă împotriva celuilalt acronim controversat din fotbalul românesc, FCSB?

Permalink to Unde dispar oltenii cu FCSB
marți, 10 aprilie 2018, 12:29

Unde dispare CSU Craiova când joacă împotriva celuilalt acronim controversat din fotbalul românesc, FCSB?

Unde se duc oltenii pentru 90 de minute?

De ce curajul și avântul lor se pierd exact în ziua când rivalitatea istorică, pigmentată cu o doză de ură, ar trebui să-i împingă spre momente supraomenești de fotbal?

Din 2014, de când echipa reimplantată politic în Craiova a promovat în Liga 1, meciurile contra FCSB au doar două variante de rezultat:

  • Înfrângere. Așa s-au terminat 10 din cele 12 meciuri jucate, adică 83 la sută.
  • Egal. Un 0-0 în 2015 și un 1-1 în vara trecută sunt singurele puncte scoase de CSU în fața echipei lui Becali.

Luni seară, jocul Craiovei a adus o nouă înfrângere, deși meciul de pe Național Arena, cu câteva mii de fani veniți special la București, era o șansă uriașă de a face o declarație de intenție în privința titlului.

Neînvinsă de 10 meciuri, echipa lui Mangia a venit, a alergat 90 de minute fără spor, a luat două goluri și a plecat așa cum a venit. Cu mâna goală.

Deranjantă pentru suporteri nu ar trebui să fie înfrângerea în fața echipei cu cel mai bun lot din Liga 1, ci atitudinea din teren și lipsa cruntă de idei a unui antrenor atât de lăudat la venirea în România pentru ideile lui proaspete.

Nicio secundă, victoria FCSB nu a fost în dubiu, deși echipa lui Dică n-a jucat strălucit.

Dar visarea apărătorilor olteni, atât de evidentă în precedentul meci (2-5 din toamnă), a continuat și în Lunea luminată. Culmea, din nou au greșit străinii.

Bulgarul Zlatinski a luftat în careu la lovitura liberă bătută de Budescu, croatul Kelic l-a însoțit aproape camaraderește pe Momcilovic în ambele momente în care fecesebistul a trimis mingea spre poartă, iar alt bulgar, Dimitrov, s-a prăbușit peste Teixeira în propriul careu pentru un penalty la care arbitrul are acoperire.

Șubrezită de propriii fundași, CSU a fost trădată definitiv de jocul ofensiv.

Morișca micuților Gustavo-Mitriță-Bărbuț nu a pornit niciodată cu adevărat în acest meci, nici măcar când pe teren a intrat căpitanul Băluță.

Ca să înțelegeți, echipa lui Devis Mangia nu a avut nici măcar o ocazie clară de gol, iar singura fază notabilă din repriza a doua – când teoretic trebuie să forțezi pentru a întoarce un 0-2 – a fost un șut din lovitură liberă expediat în înaltul inelului 2 de pe Național Arena.

La final, cei 3.000 de fani veniți de la Craiova și-au strigat, mândri, susținerea pentru echipă “și la bine și la greu”. Părăsiți de favoriți într-o seară atât de importantă, s-au refugiat în cântec, o chestie de orgoliu oltenesc rănit de bucureșteni.

În timp ce ei plecau de la stadion, mult mai amărâți decât o arătaseră în tribune, Băluță contesta public decizia lui Devis Mangia de a-l ține pe banca de rezerve. Un gest de curaj tardiv, inoportun, din partea unui fotbalist ieșit din formă.

În același timp, George Becali anunța în direct ieșirea CSU din lupta pentru titlu.

Într-un sertar din palatul Auschintt, într-un teanc de drafturi de contracte, așteaptă cuminte trei file care au nevoie doar de o semnătură. Detaliile sunt deja reglate. Pentru cei care nu știu, este vorba de sertarul în care dispar unii jucători din Liga 1 înaintea meciurilor cu FCSB.

Anul trecut, acolo putea fi găsit Deac, invizibil în meciurile CFR cu FCSB din acel sezon.

Apoi, după zile încordate, Deac a ales să lase draftul nesemnat și să iasă la lumină.

La vară, un alt potențial prestator de servicii are opțiunea de a lua un stilou și de a iscăli draftul întocmit în această iarnă sau are varianta să iasă la lumină.

Dispariția sa n-a fost reclamată la poliție, dar se simte în meciurile cu FCSB.

Comentarii (151)Adaugă comentariu

Lup (6 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:49

Nu se susține construcția. Craiova i-a lăsat meciul de titlu lui Viitorul anul trecut, în competiția cu Steaua. Dacă ar fi așa cum zici tu, nu ar mai fi fost cum a fost. E destul de clar...

Gigi (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:50

Domnule Stucan, va rog sa faceti o statistica cu meciurile jucate de fcsb in ultimii 15 ani cu : Viitorul, Botosani, Pandurii, Chiajna, Voluntari, Urziceni, Juventus, Astra...Veti avea surpriza sa vedeti ca fcsb a catigat peste 90% din punctele puse in joc...Coincidenta???? Nu prea... Singurele jocuri pe bune a fost cu Hermanstad si Dinamo.

liberta (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:51

pai dle, se duc acolo unde se duc si cei de la concordia cand joaca cu dinamo, unde se duc si cei de la dinamo cand jucau cu cfr si exemplele pot continua pana la grupele de copii si juniori, adica sa incaseze. cine mai are incredere in kitchul acesta inseamna ca e orb sau ... e prima data cand comentez pe blogul dvs si observ ca va atribuiti singur epitetul talentat. Asta da talent!

Antimilitieni & securisti (9 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:51

Acronim controversat de ce domnule Stucan, datorita unor decizii aberante ale justitiei din Romania? Datorita pozitiei anti Becali pe care ati adoptat-o toti in acest razboi ijnegal purtat de stat impotriva mediului privat de afaceri...datorita miilor de articole defaimatoare, de dezinformare, atac si incitare la ura scrise de voi in acei ani cu scopul clar, de a indeparta suporterii de echipa...de aceea domnule Stucan acest acronim este controversat?

cpt.ahab (14 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:51

Foarte corect. Nu-i nevoie de nici o aluzie. Faptele vorbesc. CFR-ul este izolată în play-off. Pot paria că Astra va arăta o față mult mai umilă în meciul cu FCSB, decât a arătat cu CFR-ul. Sigur că asta nu scuză prestațiile slabe ale clujenilor, dar nu ți-i totuna să ai în față numai adversari motivați, în timp ce rivalii au de-a face cu unii care uită fotbalul subit. Niște rivali care au făcut nuntă pentru că au reușit să te egaleze( așa cum au egalat-o și pe Dinamo) în prelungiri!

xander7686 (3 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:54

Eram sigur...am citit doar cateva randuri din mizeria asta.Ei bine. asta e motivul pt care nu mai intru de ani de zile pe gsp...specimene gen stucan care atunci cand bate Steaua e blat sau ceva suspect...dar cand bate cfr sau dinamo e corect. Suntem o tara frumoasa locuita de ticniti la cap, din cauza asta suntem unde suntem.O presa muribunda, pe interese, jurnalisti incapabili care daca ar lucra prin alte tari mai mult de 1luna nu i-ar tine vestul, i-ar zbura instant...

adrian lengyel (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:54

In general va respect ca ziarist, dar articolul asta e un dezastru. Suspiciunea ar fi de inteles daca Craiova ar fi jucat cel putin decent in ultimele etape, dar ar fi bine sa va amintiti de cand n-au mai dat macar un nenorocit de gol...Din pacate valoarea (de fapt nonvaloarea) fotbalului din Romania este bazata doar pe declaratii belicoase, iar pe teren un zero absolut (asta e valabil si pentru FCSB si CFR)!!!

Fane (15 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 13:56

Boala grea fara vindecare.

Iulian (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:03

Craiova joaca foarte slab. Cu viitorul nu a avut nici macar un sut pe poarta. A fost blat? Cu cfr, cu tot publicul in spate..doar 3 suturi pe poarta si dominati de cfr. A fost blat? In rest a jucat si a castigat cu echipe din playout(sepsi, dinamo, voluntari, timisoara). Craiova joaca slab. Cand are in fata o aparare organizata si un mijloc cat de cat decent care sa sprijine apararea, se precipita, gresesc. Mult mai ok ar fi daca ati face o analiza sportiva. Numai la blaturi va ganditi. Blaturi si arbitrii. In conditiile astea, cum sa evolueze si fotbalul nostru? Media influenteaza suficient incat toti sa dea vina pe intelegeri ascunse, prietenii de culise si arbitrii pe nereusitele lor.

Echidistanță (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:03

Ai observat corect. BLAT! MAI SUBTIL ȘI MAI ELEGANT DE ATAT NU SE PUTEA REALIZA. CFR joacă binisor, dar are o singură si mare problema: Nimeni nu se regăsește în echipa asta. CFR nu e o echipă românească, n are tradiție, n are fani, si e plină de mercenari. FCSB e in ceata si cu tradiția și mai ales cu suporterii..... ceata totală.. .. Poate vine Lupescu....sa vdm...! GENERATIA DE AUR SE IDENTIFICA CU IONUT LUPESCU.....CEEA CE ÎNSEAMNĂ PERFORMANTA!!!

Andrei (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:03

Din nou, dl Stucan ne prezinta dovada suprema ca fie scrie la comanda, fie scrie din ura! Daca si asta se cheama presa...mare ziarist...

Anti clone (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:04

Ce probleme are stucan :)) nu mai doarme noaptea ca nu merge clona :))

FMP (4 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:06

Daca nu ar fi de ras ar putea fi de plans.Dupa nea gazetarul CFR, Dinamo si Craiova fac numai blaturi ani si decenii intregi cu Steaua...pentru ca in afara de exceptiile de rigoare toate trei sunt ciuca batailor si sparing parteneri pentru stelisti...de tot rasul.

daniaania (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:11

Se poate sa fie pre' cum scrieti. Oricum voi jurnalistii stiti mai multe. Cu siguranta incepe hegemonia Fcsb-lui, ca este vremea sa castige campionatul.Probabil toate sunt manevre de culise, in aceasta liga a lui peste. Cu CFR majoritatea echipelor si-au dat viata, cu Fcsb nu.

Ștefan andersen (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:12

D le stucan din cauza acestei teorii a conspirației de a dreptul *** ați fost eliberat din funcție si la sport.ro,......chiar atâta ura si dezinformare rar mi a fost dat sa văd....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Kyro (4 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:14

@ Gigi Ai fi surprins, Steaua cu Panduri are cele mai putine puncte castigate in ultimi 5 ani :))))))

Sibelius (6 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:14

@cpt.ahab: Inainte sa vanezi balena care te obsedeaza, numara punctele facute de Astra, Iasi si Viitorul cu CFR respectiv FCSB.

alex (4 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:15

Buna ziua! Vreau sa felicit galeria Craiovei care si-a aratat sustinerea in toate momentele grele ale meciului: dupa primul gol, dupa penalty si mai ales la sfarsit cand a cantat cel mai frumos imn din fotbalul romanesc. Imi pare rau dar de data aceasta Devis Mangia a gresit prin incapatanare. Nu a schimbat sistemul de joc din start astfel incat sa-l surprinda pe Dica, nu I-a folosit pe Mateiu din primul minut al jocului si pe Baluta dupa pauza. Nu rezultatul m-a dezamagit, ci maniera de joc. Continui sa cred in aceasta echipa si ar trebui sa realizeze ca meciul cu CSM Iasi (cu un atac la fel de redutabil) este decisiv....pentru mental! Aveti o sansa sa va reabilitati! Respect suporterilor! .....asteptam csa Steaua cu Rapid! ....o Zi faina sa avem!

marius (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:20

ba stiucane esti vai de capul tau. complexul asta in fata fcsb/steaua are o istorie veche, de 16 ani de zile nu s-a mai castigat cu echipa respectiva. in deplasare situatia e si mai tragica, in 1989 fiind ultima victorie in deplasare. dar cum voi ziaristii aveti memorie de muste si sunteti capabili sa priviti fix 2 secunde in trecut si 2 secunde in viitor ca mai mult nu va permite intelectul normal ca vi se pare ciudat ca pierdem noi fcsb-ul. intai spui ca suntem echipa implantata politic dupa care ne dai sfaturi ce ar trebui sa ne deranjeze si ce nu. vezi-ti ba numaratorule de cornere de ale tale, n-are nimeni nevoie de sfaturile tale pretioase. cand mititelu ii facea campanie electorala lu' gioana pe pagina oficiala a echipei si il plimba pe ala prin cantonamentul echipi unde erai stiucane sa faci pe lupul moralist? dar cand ii facea campanie electorala pe spatele echipei lu' olga? mi-e rusine de ipocrizenia voastra ba!

mordved (7 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:23

Eu vedeam cum Zlatinski musca proprio motu din caini; ieri se pare ca era satul dupa *** pascala, asa ca a postit. Iar Mangia a mancat si el ce a putut.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dimi (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:29

unul dintre putinele meciuri la care se poate paria fara probleme pe victoria fcsb. fara suparare pentru sustinatorii acronimului (sau stelei, pt ca pana la urma este steaua). zlatinski nu mai este la fel de infierbantat ca atunci cand da gol altora, nu se mai rup oase, nu se mai dau pumni. aici nu este vorba de blat, hai sa fim seriosi, pur si simplu este mentalitatea jucatorilor.

denethor (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:32

iar e blat,mah?! ti-ai luat medicamentele?

Caine (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:33

Pei normal...stau capre in fata ***.....iar cu celalatr echipe mor pe teren.....va veni si vremea lor....sa stea la mana altor echipe

Aaaaa (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:34

Ba, lesinatule, Craiova nu a marcat mai mult de 1/gol de vreo 10 meciuri. In playoff a bătut chinuit pe astra in minutul 85 și-a mai făcut 2 egaluri. Lasă-ne cu frustrarea ta

Gabi (3 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:37

E a nu stiu cata oara cand faci astfel de afirmatii fara fond. Am avut discutia asta si anul trecut cu Deac si nu ai putut demonstra nimic. Acum cu Baluta. Eu nu zic ca nu ai dreptate, ci ca nu ai probe. Daca eu as fi in locul baietilor alora te-as da in judecata si te-as pune sa aduci dovezi. Sa arunci cu vorbe fara fond e la indemana oricui. Sa vii si cu probe nu e chiar la indemana oricui. Pace! Semnat, un tip care te apreciaza ca jurnalist, dar care te va taxa mereu cand vei intinde coarda si nu vei proba ceea ce spui

Marius-Traian (5 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:40

Teoria conspiratiei si numai teoria conspiratiei, incepi sa-ti pierzi credibilitatea cand te bati pe piept cu 3 etape inainte de final de campionat ca stii tu exact cine intra in play off si cine nu, ca teoria conspiratiei si altele. Si ce sa vezi, Poli Iasi intra in play off si detoneaza bomba la Dinamo. Craiova joaca slab de cateva meciuri, la fel ca si Steaua. Craiova nu a marcat nici un gol de cateva meciuri si apararea era punctul slab pe oricine intrebai. Toata lumea iti spune ca apararea la Craiova e sa dea un gol mai mult decat incaseaza, ca le incaseaza des. Iar jocul Stelei a fost intr-o criza evidenta datorita stresului. Nici acum nu a stralucit in atac, nici macar Budescu. Dar la Steaua apararea e beton. Planici si Balasa sunt cei mai buni centrali din tara de departe, iar Momcilovici si Benzar nu au egal decat la CFR si la Viitorul. Asa ca rezultatul e destul de logic, n-are nimic de-a face cu teoria conspiratiei ci cu o echipa care si-a depasit varful de forma si care probabil ca gafai in toate meciurie ce i-au ramas, de vazut daca vor reusi sa ia 3 puncte macar intr-un meci, eu unul am dubii pt ca si Stoican si Multescu au revanse de luat fata de echipa.

juliusmad (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:42

intrebarea trebuia pusa altfel. unde a disparut csu craiova in play off? a batut greu astra in minutul 82, egal la viitorul, egal acasa cu cfr, infrnagere cu Steaua. e simplu, craiova e o echipa slaba care a scos rezultate bune cu echipele mici, chiajna, voluntari, dinamo, sepsi...etc.

Mihai (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:42

Nu ma intereseaza parere dumnevoastra, dar imi puteti explica cum ati numarat 3000 de suporteri ai Craiovei? Cand daca au fost 1000 este bine.

Zamby (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:44

„Într-un sertar din palatul Auschintt, într-un teanc de drafturi de contracte, așteaptă cuminte trei file care au nevoie doar de o semnătură. Detaliile sunt deja reglate. Pentru cei care nu știu, este vorba de sertarul în care dispar unii jucători din Liga 1 înaintea meciurilor cu FCSB.” Prea taaaarrreeeee!!! Prea adevarat!!! Bravo Costin!

Quaresma87 (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:49

Foarte bine punctat dle. Stucan. Este de neinteles sau cel putin ciudata ambitia care-i mobilizeaza pe olteni in meciurile cu Rapid, Dinamo, CFR etc. de-a lungul timpului si in urma carora obtin rezultate care-i incurca foarte rau pe adversari, ori in avantajul FCSB-ului. In schimb nu acelasi lucru s-a intamplat si in meciurile directe contra FCSB. Exemple pot fi gasite destule....

Bogdan (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

NELLO MILANO (2 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:55

BRAVO STIUCANE TU GIANBASU SI ANDRIES SUNTETI GAZETARI ADEVARATI SPUNETI..UNEORI..DAR PRINCIPALUL CA SPUNET ADEVARUL DESPRE ACEASTA MISERIE PERPETUA DIN FOTBALUL ROMANESC DE CAND ACEST SCELERAT FANFARONE DEMAGOG SI *** PE NUME JIJI PUSCARIE A INTRAT IN FOTBAL BLATUL MITA ( VALIZA ) CUMETRIILE SI NASIILE SU DISTRUS FARNECUL JOCULUI CU BALONUL ROTUND ( IN TRE TIMP DEVENIND CE VRETI NU-MAI ..ROTUND..NU) OARE NIMENI NU DORESTE INTOARCEREA LA NORMALITATE ? E SIMPLU DE DOVEDIT SI PEDEPSIT *** SI NASUL SAI CU DICTIE DE..PAPUAS..*** GRAMATICII !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

darius (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 14:57

Unde dispare Stucan cu CFR? Au primit clujenii pomeni ”cinstite” de s-au săturat și proprii suporteri, dar totul a fost curat, imaculat în opinia ”talentatului” ziarist Stucan! Nu prea s-a văzut vigilența pe la ”mneatale, dar ești cu adevărat insistent în suspiciuni! Și...din păcate, doar pe o latură! Un ziarist polivalent și talentat își însușește criticile, observațiile, chiar și aluziile și oferă propriei iscălituri ajustările de rigoare. Nu se abate de la calea impusă, o finisează și îi dă permanent culoare, vibrație... Păcat că nu e cazul la tine, pentru că dacă erai talentat...

gioni (20 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:03

scenariu pe fata in pozitia caprei RUSINEEEEE clonelor de mina a2 a in Europa sunt varza

BYBY (5 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:15

Dreptatea poate sa fie la mijloc! De ce totusi nu se sanctioneaza faptele unui patron care inainte de fiecare meci face o oferta unui jucator de la formatia cu care urmeaza sa joace?Acum inteleg ca face oferte si la antrnori!.De ce nu se sanctioneaza inventiile lui MM?Banii vorbesc mai mult.Restul este NESIMTIRE.MITA SI VALIZELE n-au fost pedepsite corespunzator.O PEDEAPSA CORESPUNZATOARE PENTRU CINE GRESESTE ESTE SI EXCLUDEREA DIN ACTIVITATI SPORTUVE!.SA FITI SANATOSI SI SA SPUNETI TOT CEEA CE STITI!

Bizdaru (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:23

Știucă, n-ai dormit azi noapte! Încă te roade? A bătut FCSB-ul deci blat, foarte "logic". Ai uitat cum si-a dat CSU chiloții jos anul trecut în fata Regelui doar sa nu ia FCSB titlul? Halal logică!

Viorel (12 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:25

Stucan dacă vrei sa afli ceva important trebui sa pui altfel întrebarea: unde au dispărut oltenii de la craiolguta (nu U Craiova ) in meciul din returul playoff-ului 2017, de acasa, cu Viitorul, când au băgat juniorii sivse făcut un rușinos noncombat, intrând in cooperativa care a oferit titlul Viitorului.

Logos (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:27

De regulă scrieți articole pertinente, dar aici v-ați dat cu stângul în dreptul. Craiova are un singol gol marcat în play-off și acela în prima etapă. Au jucat binișor în campionat, dar acum când contează mai mult au rămas fără suflu, fără inspirație, într-o scădere evidentă de formă. Deci de unde până unde să ridice pretenții cu Steaua? Poate-i bate Iașiul în Bănie, atunci să vedem ce conspirație mai găsiți.

vasglo (7 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:46

Stucane, draga, sper ca pentru acuzatiile bolduite sa ai si ceva probe, nu de alta, dar nu-i frumos ceea ce faci, adica sa-ti gasesti "satisfactii" proprii cu hateri si frustrati!...-:)

ozon1963 (3 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:50

Ca de obicei nimic nou sub soare la D-l Stiucan....aceleasi presupuneri habarniste...aceleasi greseli de fond....marele industrias era Ausnit nu Auschintt... " Dimitrov, s-a prăbușit peste Teixeira în propriul careu pentru un penalty la care arbitrul are acoperire. " Ala prabusit era Teixeira ...Dimitrov a ramas in picioare dupa ce i-a bagat din spate cotul sub umar portughezului...penalti mai clar nu s-a vazut de ani de zile! Oricum sunt sigur ca Stiucan nici nu se uita la meciuri...comenteaza din memoria Anti-Steaua ...cand fu expediat cu suturi in cur afara din Pro tv!

Gabone (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:51

O mizerie de articol, al unui pseudojurnalist autointitulat "talentat" dar, care scrie mai prost decat un elev de liceu care vrea sa devina ziarist si-si face veacul prin cate o redactie a unui ziar de provincie. Slab ca intodeauna, Stiucane!

em (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:52

in acelasi neant unde dispar si jucatorii Viitorului si ai celor de la Botosani... sunt echipe traditional satelit pentru marea enclava de jucatori expusi pe taraba ai fcsbului.

Bigd (3 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:58

Scrii la fel cum te imbraci: deplorabil!

Cristi (5 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 15:58

10 cu felicitari pt articol ! Iar cei de la Craiova ar trebui sa-si dea jos leul de pe stema si sa-l inlocuiasca cu un miel,pt ca astia sunt ei "meii din Banie" care dispar mereu cand e vorba de Fcsb. Iar cele 3 file (contracte) din sertar,care asteapta sa fie semnate sunt pt Baluta,Mitrita si Bancu. Iar ultimul nume mentionat daca il parafrazam,reprezinta exact ceea ce este aceasta echipa din Craiova... un Banc(cu) olteni.

Dan Olteanu (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:05

Ciocul mic! V-a facut PSD-ul echipa si stadion asa ca daca Psd-ul va cere sa stati *** n-aveti decat. A stat el Mititelu *** la cioban si fara stadion de 5 stele asa ca lasati vaicareala si ziceti sarumana ca jucati macar in cupele europene. Deocamdata nu aveti loc la masa stapanilor si trebuie sa va multumiti cu resturile lasate ***. Mentalitate de slugi , soarta de slugi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (19 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:19

Presa bolsevica a luat-o pe... aratura, mai ales de cand copilul ei de suflet, Dinamo, echipa fostei securitati comuniste, a pornit spre Liga a 2-a. In aceste conditii, orice succes al Stelei trebuie terfelit, minimalizat, suspectat de blat, chiar sfidand bunul simt si logica cea mai simpla. Deci Craiova cedeaza deliberat, fara lupta, 3 puncte Viitorului, in campionatul precedent ca nu cumva sa ia Steaua titlul, iar acum, in acest campionat, oltenilor le cade cu tronc echipa lui Becali si se lasa snopiti cu 2-5 si 0-2!! Ce fel de logica e asta? Asa ca trebuie sa-l intelegem si pe dl. Stucan! Ura fata de Steaua trebuie intretinuta si propagata in permanenta!

comentario23 (7 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:24

Sper sa fiti deschis catre o dezbatere aici. Mie imi pare ca FCSB a facut un joc foarte bun. S-a vazut o diferenta imensa in duelurile 1vs1-stelistii erau mereu primii la minge, aveau reactii foarte bine si nu renuntau la niciun duel. Conditia fizica a parut excelenta. Pressingul mi s-a parut bine executat, mutarea cu cei doi jucatori defensivi in centrul terenului fiind, cred eu, una reusita. Craiova nu are un lot valoros astfel ca 4 jucatori ofensivi erau suficienti pentru 1/2 goluri. Culoarele au fost bine inchise pe centru, iar centrarile din banda, evident, nu aveau cum sa functioneze. Consider astfel ca FCSB a castigat pe merit, si printr-un subterfugiu. In plus, ce face Mangia? Se duce si le cere lui Gustavo, Kelic si Dimitrov sa piarda meciul? Nu vi se pare putin implauzibil?

Cristian (5 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:25

nu are acoperire ce spui, e o jignire totala sa spui ca Zlatinski a gresit la primul gol al Stelei de aseara. nu el il tinea in marcaj pe Momcilovici. poti sa te uiti la meci inca odata ca sa te convingi si eventual sa schimbi ceea ce ai scris in articol :)) dar e mai usor sa scrii ca a fost blat, nu?

Florin (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:28

Domnule Costin, exceptionala analiza a jocului, a mentalitatilor dezastruoase a valorii reale a fotbalistilor din ambele echipe. Ceea ce este dureros este insalatoria practicata de fotbalisti cu proprii suporteri. Antrenorul Mangia este un om de caracter si un specialist bun (cred) dar nu-mi explic deciziile lui in privinta componentei echipei. Aseara a fost un mare amator dezorientat si ne-a dezorientat si pe noi iubitorii de fotbal. Situatia actuala a fost anticipata prin calitatea transferurilor din iarna. Un management slab in aceasta privinta si totul este explicabil.

C_S (1 comentarii)  •  10 aprilie 2018, 16:32

@ Catalynn - vezi-ti de liga 4 si nu mai comenta pe aici. Cred ca sunteti *** *** sau orbiti de ura sa considerati ca a fost blat la meciul asta. Inseamna ca egalul cu cfr a fost tot blat ca nu a dat craiolguta gol?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează