Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Becali, devoratorul de copii și antrenori

În urmă cu câțiva ani, în timpul unui dialog cu un jurnalist de sport, un antrenor în funcție la FCSB a fost întrebat cum se simte când finanțatorul George Becali se bagă peste deciziile sale tactice.

A stat pe gânduri […]

Permalink to Becali, devoratorul de copii și antrenori
duminică, 23 decembrie 2018, 11:07

În urmă cu câțiva ani, în timpul unui dialog cu un jurnalist de sport, un antrenor în funcție la FCSB a fost întrebat cum se simte când finanțatorul George Becali se bagă peste deciziile sale tactice.

A stat pe gânduri o secundă.

“E greu, vă dați seama. Uneori nu gândești ca patronul. Tu ai un plan A, un plan B, un plan C și el vine cu altceva. Sunt decizii grele”

Ziaristul a insistat, în ciuda evidentului disconfort pe care subiectul i-l producea antrenorului.

Reporter: Te simți confortabil în pielea ta când faci compromisurile astea?
Antrenor: Dacă ar fi același gând, ar fi confortabil. Dacă nu, nu e! Nu e plăcut, dar ce să facem?!

Discuția ar fi fost prima mărturie oficială a unui antrenor despre efectele implicării lui Becali în munca lui tactică. La finalul dialogului, însă, realizând ce a spus și intuind probabil reacția omului din lojă, antrenorul a insistat ca această parte să nu fie publicată.

Antrenorul respectiv a câștigat ulterior trofee.

Nicolae Dică nu a avut aceeași șansă și va părăsi FCSB fără nicio performanță. Considerat un tip moale, lipsit de carismă, el a arătat, totuși, curaj când a rostit într-o conferință de presă fraza demnă de un aboliționist american din secolul XIX: “Dacă aș avea o libertate mai mare, cred că voi reuși să fac mai multe lucruri”.

Dică și-a zăngănit lanțurile tactice legate de glezne și de încheieturile mâinilor, însă efectul a fost că a devenit în ochii tuturor “sclavul lui Gigi”. Dacă Becali nu a mințit la finele derbyului pierdut cu CFR, antrenorul va pleca după un nou gest perceput de stăpân ca un germene de revoltă: schimbarea lui Moruțan la doar 35 de minute după introducerea pe teren de către patron.

Becali l-a introdus pe tânărul mijlocaș la pauză, Dică l-a scos de capul lui în minutul 81, deși din lojă i s-ar fi dictat un alt nume.

“Și-a bătut joc de mine. Nu poți să-l bagi și să-l scoți pe băiat ca să-l distrugi”, a tunat finanțatorul, aproape de miezul nopții, în direct la DigiSport.

În studio s-a lăsat liniștea. E genul de declarație care stupefiază.

Cu 3 zile înainte de Crăciun, proprietarul e îngrijorat că Moruțan va fi distrus psihic de schimbarea făcută de Dică.

Îți vine să râzi și să urli de furie în același timp.

E același om care în ultimii ani le-a despicat spinările tinerilor săi jucători cu nagaika, asprul său bici mediatic împletit la vârful cozilor. Totul televizat, în văzul publicului.

Unii vor spune că ăsta e prețul miilor de dolari pe care fotbaliștii le încasează lunar la FCSB. Poate, dar umilirea angajaților nu intră în preț și efectele adverse nu pot fi pansate cu hârtii de 500 de euro.

Un membru al staffului mult lăudatei naționale U-21 a povestit recent că Dragoș Nedelcu este pur și simplu traumatizat, îngrozit, de declarațiile lui Becali: “Când vine la lot, ne spune că e cel mai fericit om din lume. Că nu mai vrea să se ducă la club. Se vede pe fața lui cât de trist e când se termină acțiunea lotului și trebuie să se întoarcă acolo”.

Nedelcu joacă prost, iar aseară a făcut un penalty inutil în minutul 94.

Coman joacă prost. Moruțan, la fel.

Mai grav, toată echipa e la pământ, iar Dică va pleca pentru că nu a putut să gestioneze în același timp propria-i lipsă de experiență, mințile fragile ale tinerilor săi fotbaliști și asaltul mediatic al lui Becali împotriva propriei echipe.

În culise așteaptă Laurențiu Reghecampf, proaspăt demis din țările arabe, dar antrenorul injectează media cu informații contradictorii. Și-a anunțat stafful să se pregătească pentru FCSB, dar în același timp “mai are oferte”.

Tradus, asta înseamnă că vine dacă Becali plătește mai mult.

Reghecampf nu e copil și știe prețul banilor. El înțelege bine și prețul compromisului.

În 2013, la istorica victorie cu Chelsea, camerele TV l-au surprins pe Argăseală coborând de la lojă cu un mesaj de la Becali pentru antrenor. Reghecampf a susținut că el nu a făcut niciodată schimbările dictate din tribună.

Minte. A fost la fel de docil ca Dică sau ca antrenorul din începutul acestui text.

Dar a avut rezultate foarte bune, iar Becali l-a cruțat la televizor pentru că Reghecampf îi băga bani în buzunar.

E singurul reper al finanțatorului care dă de pomană oamenilor săraci, invocându-l pe Dumnezeu, în timp ce-și trimite rudele cu un buldozer să dărâme gardul unei mânăstiri de maici din Pipera, construită pe un teren valoros revendicat de evlaviosul de la TV.

Comentarii (58)Adaugă comentariu

Sadikul (5 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:20

Acel antrenor este nea Țiți ...." Mircea si eu ce fac "

dan b (55 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:32

Ai dreptate! Insa, ma gandesc, atacand si tu, prin scrieri, cu predilectie si cu regularitate (pe patronul, antrenorul, omul de fotbal Gheorghe Hagi, spre exemplu), daca nu esti tot un fel de Gigi Becali...

san (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:37

Articol de 2 lei. daca ai fi bagat macar 50000 de euro la fcsb sa vezi cum iti schimbi modul de gandire. Ma intreb ce v-ati fi fact voi fara Becali ?

dan (12 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:42

Esti patetic...

Doru (2 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:53

Cum puteti vorbi asa urat despre o valoare simbol a neamului romanesc?! Nu stiti ca Becali George a fost votat ca fiind printre cele mai importante patru nume pe care le-a produs acest neam in decursul istoriei sale? Nu va e frica de pedeapsa divina?

cortes (11 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:54

Articol defăimător la adresa celui mai mare român. Dacă nu era GHEORGHE BECALI România se desfința. Gigi a adus sute de milioane de euro în țară! Să vedem ce o să mai spui după ce Gigi o să joace o semifinală de Liga Campionilor, iar apoi o să vândă jucători de un miliard de euro! Păcat că Gigi are scrupule și nu se așează pe bancă din postura de A1. Adevărul e că Gigi e tobă de fotbal și are intuiții geniale. Fotbalul românesc nu îl merită pe Gheorghe Becali! Era foarte bun planul, cu mutarea echipei FC Fcsb în Anglia. Cu Gigi până la moarte!

Alin (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:54

Iubiti-l, respectati-l e creatia voastra sută la sută. Tot ceea ce face, face pentru voi, pentru audienta voastră! Si pentru oile pe care inca le mințiți ca fcsb e Steaua, ignorând cu nesimțire toate deciziile instanțelor din România.

Ambidextru (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 11:56

este logica ca becali nu se baga peste antrenor daa antrenorul are rezultate,ia sa fi avut dica 6 puncte peste cfr sa vezi cum nu dicta nimic. dar asaa... peste reghe ,becali nu s-a bagat pentru ca ala a avut rezultate. chiar tu spui asta. cum sa fie reghe docil daca are rezultate? daca are rezultate becali nu se poate baga peste el. simplu.

Msg (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 12:01

"Jmecher" articolul! 👍

scorilo (10 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 12:16

Nu am nicio urmă de compasiune pentru antrenorii și jucătorii de la FCSB. Toți știu la ce se expun. Absolut toți știu ce-i așteaptă. Totuși, continuă să semneze cu FCSB-ul. Asta înseamnă masochism? Nu. Calcule cinice. Și de o parte și de alta. Unii se lasă umiliți, cu bună știință, pentru bani sau pentru a-și trece FCSB în CV. Celălalt, știind pentru ce vin oamenii sub steagul lui, îi tratează ca atare: fără respect. Îți vinzi sufletul și vrei să ieși curat, finalmente?!

Vladone (25 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 12:29

1. Dica stia unde vine si s-a bagat singur in situatia asta. Va ramane ca "subalternul" perfect, omul fara coloana vertebrala. A facut de rusine meseria de antrenor. 2. Nedelcu a acceptat banii desi cand au vrut sa-l ia au curs rauri de cerneala despre ce-l asteapta. Toti au venit pentru bani, stiind unde vin. Nu le-a zis nimeni ca va fi altceva, au fost zeci de oameni distrusi inaintea lor si vor mai fi zeci dupa. Suntem zeci de mii de angajati in tara asta care nu avem luxul de a castiga zeci de mii de euro anual si suportam multe pentru un salariu prin care doar traim decent. Asa ca hai sa nu-i mai plangem de mila pe "bietii copii". Au ales, au ales prost, suporta consecintele.

Dragoș (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 12:34

Aoleu.... saracu' nea Gigi !!!

Sorin (3 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 12:50

Vorbiti ca sa va aflati in treaba,Habar nu aveti! Domn Stucan,ia sa fi bagat matale in fiecare an,15-20 de milioane de euro intr-o echipa,si in jucatori,si echipa si jucatorii platiti regeste,sa nu fi jucat nimic,cum ai fi reactionat? Ai bagat milioane ca sa devii Campion,si visul iti este dejucat,de un antrenor care e banana si de niste jucatori imbuibati,ce ai fi facut matale? Ai fi tacut si acceptat? Fotbalul in ziua de astazi este afacere,nu ca in anii 50-60, cand se juca ca Hobby!Un Club de fotbal este de fapt o Firma care inveteste si castiga,ma reger la cluburi occidentale,iar in Romania la FCSB,Craiova,Viitorul,CfR. Es.potrivit este Dinamo,nu investeste se lupta la retrogradare! Astfel daca clubul da faliment,pe langa jucatori si antrenori,mai sufera si cateva zeci de angajati,dar la ei nu se gandeste nimeni. Asa ca daca esti in Occident la Mercedes de exemplu angajat ca Inginer cu 6000 de euro pe luna crezi ca faci ce frei tu? Nu,Managerul hotaraste,esti impotriva te arunca ca o masea stricata.Dar voi sunteti invatati ca in Romania,ai servici,muncesti nu muncesti leafa vine,ca tata e in Büchern. Ati auzit de competenta,ambitie,cariera,disciplina la locul de munca,dorinta de a te realiza? Ei asta le lipseste Romantik-Ordnung,si in cazul de fata fotbalistilor romani. Sa va spun eu de ce e CFR in fata? Pentru ca are multi fotbalisti straini profesionisti cu mentalitate de invingatori Sau poate de luptatori. Vinicius,Camorra, Djokovic,Omrani,care impreuna cu romani care au jucat afara precum Tucudean,Deac,Hoban,impun jocul la echipa si joaca cu responsabilitate! Asa ca nu mai bateti campii!

ovidiu_3003 (83 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 12:54

...fcsb este o adunatura de prosti in frunte cu Fl Tanase ...

drago (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:00

ba stiucane, intradevar, ce face ciobanu cu antrenorii e jale, dar sa zici ca din cauza lui nu joaca bine nedelcul...copilul ala e labil psihic,coman e un golan, iar man e ***, nu se poate sa te comporti asa ....bun iti e frica de becali....vorbeste cu agentul si zii ca vrei sa pleci la alta echipa, e foarte simplu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Eu (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:01

Bine scris si punctat la toate capitolele despre acest ''credincios al neamului '' care unii il ridica in slavi dar nu cunosc rautatile si nedretpatile create in afara camerelor de filmat. Oricum stie sa livreze oamenilor o imagine bine construita.

Lucian (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:10

Foarte bun articolul Costin!Tine-o tot asa.

Andrei F (79 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:22

Unde greseste voit Stucan ...1. Dica a fost schimbat la Steaua de nenumarati antrenori!!! Bergodi,Sumudica,Iordanescu Jr. ,Rednic,Reghe Teja...sunt numele vanturate de GSP!!! Raul de Becali s- a tinut de cuvant si nu a schimbat antrenorul decat atunci cand a spus ca vine analiza...Desigur ca GSP are dreptate desi a dezinformat la greu pe acest subiect...Deci ce face GSP este bun dar ce face Becali nu...Urmeaza...

Croco (4 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:24

Inutil: Dincolo de derapajele lui Becali, mediocritatea jucătorilor și a antrenorului Dică este vizibilă.Nu trebuie să fii un mare specialist. FCSB nu joacă nimic ca echipă, iar jucătorii tineri nu progresează. Un antrenor foarte bun, valoros, este ceea ce îi lipsește FCSB. Dică nu va reuși să câștige niciodată nimic.E un antrenor mediocru.

Andrei F (79 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:45

...2.Becali face rau criticand proprii jucatori...Pai Stucan si deontologii de marimea sa uita ce se scrie in GSP sau in emisiunile televiziunilor sportive...Aseara ca ex. am auzit de ,,Steaua subjugata!!!,,....Asta nu este nimic...Tot aseara l-am auzit pe Dinu Gheorghe cand il lauda de la Steaua pe ...Nedelcu!!!!Sa fiu iertat dar Nedelcu este cateva clase nu doar sub Pintili dar si fata de Filip!!!!.Sa ai asa inaltime si la atatea cornere sau lovituri libere sa nu reusesti ceva...?Filip plimbat pe n posturi desi a jucat mai putin are mai multe reusite!!!!Desigur ,nimeni nu-l vede pe Filip!!!!La meciul de ieri Becali are 100% dreptate cand il vedea schimbat pe Nedelcu cu Rusescu!!!Acum ca Stucan si ai lui nu vor sa vada ca Nedelcu a jucat cel mai rau...asta este.Isi urmaresc interesul!!!Dar sa lasam Steaua...Cine a spus de si doar exemplific dim multele,multele cazuri asemanatoare....Katsikas "La maniera în care aleargă, Kastsikas nu prinde nici măcar un tramvai care se află în staţie". Ce a spus Rednic despre acest jucator?!Uite:Mircea Rednic confirmă Fanatik: ”Katsikas e out”Aaaa...desigur numai Becali nu are dreptul sa-si critice jucatorii desii altii ii fac stalpi de telegraf,pesteri,jucatori nascuti obositi...!!!!3. Cand ii atribuiti lui Nedelcu declaratia ca se simte rau la Steaua ii faceti un bine lui,Stelei ,lui Becali ,fotbalului,presei?La fel in cazul lui Reghe ...ca doar cine a mai luat campionate ...???Deci nu va mai credeti special,nu este cazul!Dv. nu vreti decat audienta!In capcana asta a cazut si Dica care a vrut sa va arate ca nu asculta de Becali si a facut greseli flagrante...---Pentru uituci:Nedelcu este jucatorul care dupa ce cazuse de acord cu transferul la Steaua a anulat spunand ca se transfera numai afara...Acum ca nimeni de afara nu a crezut in el si ca s-a pacalit tot Becali....

Sibelius (6 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:47

Dica trebuia sa plece cand s-a trezit, la inceput de campionat, cu doi fundasi centrali in lot.

Andrei F (79 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:48

@Croco (2 comentarii) • 23 decembrie 2018, 13:24 Poti exemplifica ...?La ce cluburi tinerii progreseaza?CFR?Dinamo?Craiova?Daca ai compara corect ai vede ca tot la Steaua se progreseaza...

Brindusan (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:51

am inchis ca si voi toti ochi(UL) la multele marsavii pe care le face, dar declaratiile ultime in care el crede ca e trimisul lui Dumnezeu pe pamant ma infioara...Becali este NEBUN

a dica (55 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 13:59

FCSB are cel mai valoros lot dar n-a avut antrenor mai bine de un an. Paradoxal, in ultimile meciuri s-a vazut o idee de joc, niste trasee. Poate si-a terminat Dica ucenicia, cine stie? Sa-l vedem la o alta echipa, una care se bate la retrogradare, acolo sa-si dea examenul de maturitate. Restul e can-can.

Grs (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 14:27

Peste Reghecampf nu sa băgat Gigi, pentru că o parte din timp a fost la pușcărie!

Jean-Paul (4 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 15:08

Daca jocul echipei nu se ri-Dica la nivelul pretentiilor antrenorului principal, acest fapt in-Dica fie prostia antrenorului secund, a-Dica a lui Nicolae Dica, ori habarnismul antrenorului principal ce sta in loja. Si fiindca eu sunt o fiinta pu-Dica, n-am sa folosesc limbajul suporterilor fcsb-ului, care tot timpul, cand pierde turma, ei reven-Dica erori de arbitraj si greseli de tactica si strategie. O explicatie veri-Dica a acestei situatii ridicole consta in faptul ca antrenorul principal pre-Dica implicarea celui de sus in obtinerea performantelor echipei("castigam titlul daca vrea Dumnezeu", spune mereu ciobanul), dar mereu echipa se impie-Dica cand vine sorocul sa arate ce poate. P.S. Jiji vrea sa spuna ca D-zeu nu iubeste echipa fcsb deoarece nu o ajuta sa castige titlul, dar el nu poate si nici nu stie decat sa se razbune pe antrenorii secunzi... Ciobanul-antrenor principal, cumpara mereu jucatori tineri talentati pe o suma mo-Dica, apoi cand are el chef ii terfeleste in public, a-Dica le de-Dica panegirice ciobanesti..... In ciuda "geniului" sau nerecunoscut, echipa se impie-Dica , exact cand trufasul patron invita impresari straini ca sa-i impresioneze cu mingicarii lui, pe care pretinde ca va lua zeci si chiar suta de milioane de bishtari, dar inca nu s-a nascut prostul ala de patron strain care sa-i satisfaca lui visele onirice....

adrian (4 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 15:36

Becali e creația voastră. Indiferent cum joacă fcsb, primele pagini din GSP sunt dedicate lui becali. Interviuri zilnic, meciuri numai duminica de la 21(20). Nici Real sau Barcelona nu se bucurą de astfel de favoruri Echipa asta l-a îmbogățit. A luat-o aproape gratis şi are un profit de peste 50 milioane euro. Pentru el este o jucărie. Antrenorii şi jucătorii sunt "slugi", iar el este "stăpân". Lipsă totală de organizare, totul se face la plesneală, după cheful marelui om. "Poți să păcăleşti toți oamenii pentru o vreme, unii oameni pentru totdeauna, dar nu poți păcăli toți oamenii pentru totdeauna" -Pyke

flo-ww (2 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 15:42

Anul trecut a fost unul bun pentru Dica, am vazut cateva meciuri frumoase, jucatorii tineri au progresat,l-au descoperit pe Planici, Budescu a fost ok, pacat ca nu a avut coloana in reletia cu Alibec si mioriticul aroman, anul asta a fost praf, nu a reusit sa se impuna la alcatuirea lotului, iar MM-ul e din ce in ce mai mult o povara acolo, poate el trebuia sa plece primul, pacat de baietii astia tineri. Comparatiile cu alte echipe din Romania sunt ok la prima vedere, dar daca ne uitam la urcusurile si falimentele unora, spre exemplu meciurile cu Malmo si Lux. spun multe despre clubul CFra , sa il ai pe Coltescu la derby e ca si cum ai juca in 12, Hategan o fi fost ocupat cu sarbatorile. Parca il ierti pe medievalu timpuriu cand vezi ce patesc altii!

Escu (2 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 15:53

Aici gresesti. Nu numai Becali se baga la echipa, o fac toti. Doar ca voi aveti un dinte impotriva lui. https://www.youtube.com/watch?v=2idn7XuAb1s

?????? (95 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 16:40

Prezența lui Argăseală alături de nea Gigi Becali opinați că ar putea dori să transmită că dorește să ia sau să nu ia și pielea "după oi", a lui Ducadam că "se măcăne mult" sau că este bună și o rață, dacă nu obțin victoria, Ducadam zicând cu alte ocazii că a fost "mâncat fript", iar a lui Păunescu că la FCSB ar putea fi și "măcănitori" care se consideră păuni ? "Atacul" lui Ștucan la nea Gigi Becali, opinați că ar putea încerca să transmită că rațele și știucile împart aceeași baltă, hrănindu-se cu diverse, nea Gigi Becali anunțând și preferințe referitoare la icre, anterior ?Ați zice că nea Gigi Becali "dă oile la apă", "la aceeași baltă", pe unde umblă Știucan și Ducadam ?

?????? (95 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 16:44

"MM Scoica" pare a fi așezat ,ceva mai la fundul bălții ?

?????? (95 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 16:56

"Di că" pare a fi îndemnul lui nea Gigi Bacali, în luptă, cu "oile" ? (Dik ?) ? Îl are și pe "Bizon" ?

?????? (95 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 17:02

Man , Moruțan ,Roman, Coman, Rusescu ? Cam complicat totuși ?

?????? (95 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 17:13

https://www.telekomsport.ro/video-imagini-spectaculoase-de-la-national-arena-olaroiu-asaltat-de-fani-gino-iorgulescu-a-venit-imbracat-ca-sherlock-holmes-18754503 ?

anti (12 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 17:17

Totusi,2 intrebari vis-a-vis de acest articol: 1) Daca n ar fi Becali,ce s ar intimpla cu fotbalul romanesc?,pt ca el a salvat Viitorul,UTA,Botosani,etc,prin banii pe care i-a dat sa cumpere jucatori.Ce s-ar fi intimplat cu emisiunile de sport,cu gazetele de sport,unde Becali ocupa spatii importante? 2) Pina la urma Becali face ce vrea pt ca suni banii lui,e echipa lui,sunt jucatorii lui.Era mai bine sa fie ca la Dinamo,care se zbate la retrogradare ? Cred ca Becali i-a dat lui Dica mai multe sanse decat ar fi meritat Dica.Nu uitati spusele lui Hagi:" Daca as avea lotul Stelei,as defila in campionat "!

?????? (95 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 17:20

Liga condusă de "Gi no" în care nea "Gi gi", nu este încântat de jocul echipei și poziția ocupată în clasament ?

augustin mihăilă (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 18:18

"Becali, devoratorul de copii, de antrenori şi de multa, foarte multa ***", cam asa era mai bine sa sune titlul. Ma mir cum toata presa nu zice nimic despre ce il tine pe Becali in picioare si de unde are el tupeu pe care il are de ani de zile. Pai devoreaza ***, bai fratilor. Si atunci normal ca el se crede Dumnezeu si ca poate sa faca tot ce vrea el in orice domeniu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

M deWylde (5 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 18:52

Exceptional, Costin!

Geo (1 comentarii)  •  23 decembrie 2018, 20:18

M-am saturat de fotbalul romanesc.Ce zici tu nu e ceva nou si nu e caracteristic doar lui Becali din pacate.Numai *** sinistri incepand cu Jiji si terminand cu Negoita, Nicolae si ceialalti ,, investitori".De unii suporteri nici nu mai zic.O liga intai de calitate foarte slaba tinuta in viata de televiziuni.Cred ca daca s-ar pune lacatul pe liga intai nu i-ar simti nimeni lipsa in afara catorva masochisti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasco (55 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 5:16

Falimentul!!!Falimentul!!!

?????? (95 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 8:52

Întâlnirea dintre MM Scoica și Scoican, din campionatul anterior, prilejuită de partida dintre Poli Iasi și FCSB-aua, i-a lăsta pe cei de la FCSB-aua fără titlul de campioni, trimis la Cluj, probabil arătând astfel că reguli ale lui nea Gigi Becali se aplică și la scoici ? Opinați că Ștucan ar putea ști mai bine ?

vasco (55 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 10:13

Numai intr-o sicietate bolnava un bolnav poate ajunge cetatean de vaza...

Marian Boeangiu (25 comentarii)  •  24 decembrie 2018, 21:26

La noi, fatbalul a incaput in marea majoritate a cazurilor pe mana unor minti needucate, fara respect pentru cei inteligenti,cititi, documentati, niste infatuati fara motiv. Antrenorii nu-si pun niciodata problema slefuirii unor calitati ale unor jucatori ci repeta obsesiv ca in anumite situatii valoarea rezolva sau nu situatia. E o imensa prostie pentru ca "valoarea" se descopera, se dezvolta si se intretine iar "specialistii" din fotbalul romanesc sunt repetenti la toate trei capitolele. Jucatorii in majoritatea cazurilor au o inteligenta limitata si nu inteleg importanta evaluarii calitatilor si evolutiei lor deci sunt incapabili sa colaboreze cu diversi specialisti care sa-i ajute in meseria lor ,sa identifice cauzele, sa le amelioreze prestatiile. Fie ca e vorba de calitatile fizice( viteza, forta generala sau la trenul superior, suturi, lovituri libere, centrari,detenta, secretele luptei de contact, joc de cap etc), fie de subtilitati tactice generale sau adaptate fiecarui adversar in parte, fie de studiu psihologic care se face prin dezvoltarea culturii generale, prin studii de specialitate etc. In concluzie ,tot ce se petrece acum in fotbalul din Romania, este in coformitate cu mintea si caracterul patronilor, antrenorilor si marii majoritati a jucatorilor .

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  25 decembrie 2018, 15:13

Craciun fericit Costin Stucan ! Craciun fericit ! -------------- PS Radoi si Dica au scapat de Tucudean, Tamas, Luchin, Alibec, Budescu - jucatori cu personalitate, de nationala, jucatori ai anului. Radoi i-a refuzat pe Teixeira - liber de contract care a fost decisiv la Astra -, Alibec si Budescu, provocind o paguba imensa - era mai mare daca Reghe nu cistga 6 puncte grele care au asigurat prezenta in play off. Dica a adus o paguba si mai mare iar acum il regretam ? El i-a antrenat pe tinerii pentru care Becali a dat milioane. Vreau sa vad si eu prostul ala care o sa-l ia antrenor.

vasco (55 comentarii)  •  26 decembrie 2018, 10:48

@17nentori...Medicamente!Medicamente!

vasco (55 comentarii)  •  26 decembrie 2018, 15:10

Cica vine Teja...Ma rog ,afacere intre machidoni,dar cica nu-i pe placul "fanilor"!Care fani?!Aaa,cocalarii,samantarii,cu pitipoancele lor,care vin sa-si faca selfie-uri pe "national arena"?FCSB nu e Steaua!Steaua a fost distrusa de cioban!Nici cel mai mare antistelist nu ar fi reusit asa de bine!Nu mai era de mult,chiar inainte de a-i interzice justitia sa mai foloseasca numele si sigla.Era doar o gluma proasta,cam asa cum e manager de ceva ,becali.

Laurențiu (1 comentarii)  •  27 decembrie 2018, 21:09

Domnul Becali este patron banii sunt ai dânsului cu acești bani a cumpărat jucători a plătit cantonamente , salarii la antrenori si jucători până la urmă face ce vrea dânsul cu cei angajați la firma Steaua nu vad care este problema, de ce se baga așa considera dânsul că trebuie să se bage. Când vor baga SI ceilalți câți bani a băgat dânsul in fotbal atunci sa vorbească. Domnul Becali a dat bani si la sinistrații de la inundații, a dat SI la catedrala mântuirii neamului.

popoescu (3 comentarii)  •  28 decembrie 2018, 23:50

Stiubane... Esti ca de obicei!!!

popoescu (3 comentarii)  •  28 decembrie 2018, 23:52

Prea bun! Prea ca la tara!!!

popoescu (3 comentarii)  •  28 decembrie 2018, 23:53

Astia de apar pe aici sunt cameramanii de la postul unde prestezi!!!???

Comentează