Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Ce lecție, Simeone! M-ai cucerit, Cholo!

Pot eu să-l laud pe Diego Simeone? Să fiu fericit cu jocul lui Atlético? Să-i spun Cholo, să-l alint, când în urmă cu trei ani simțeam și scriam că argentinianul duce fotbalul mult înapoi în timp, în Evul Mediu, sfâșiindu-l, […]

...

A fost cândva fotbalistul Stanciu 

Mi-am făcut iluzii cu Nicolae Stanciu. M-am înșelat. Am crezut că el e altfel, văzând cum crește mereu, an de an, de la un joc la altul, de la o echipă la alta. Alba Iulia, Vaslui, Steaua, Anderlecht. Ascensiunea lui […]

...

Ucis de un Gigi Becali! 

De trei zile, de când Emiliano Sala a dispărut, cu avion cu tot, în valurile de gheață ale Canalului Mânecii, jucătorii lui Nantes sunt distruși. Nu mai pot face nimic, nu se mai gândesc la fotbal, nici nu le mai […]

...

Ziua când analistul Henry nu-l iartă pe antrenorul Henry 

Mai ales pe Arsenal. Era necruțător cu fostul său club, clubul vieții sale, la care jucase opt ani. Nu-l ierta pe Arsène Wenger pentru strategia prea curajoasă, prea riscantă și fără succes la acea vreme. Iar atacanții de atunci ai […]

...

Privirea verde a victoriei

Nu era nicio legătură cu fotbalul. Tenisul învingea în acea zi. Ea. Simona Halep. În sfârșit, după ani de muncă, de victorii și de înfrângeri, după multe trofee mângâiate cu lacrimi de fericire, dar și după trei finale de Grand […]

...

Ziua când analistul Henry nu-l iartă pe antrenorul Henry 

Când era analist, plătit cu 4,5 milioane de euro anual la Sky Sports, Thierry Henry critica mereu

Permalink to Ziua când analistul Henry nu-l iartă pe antrenorul Henry 
luni, 21 ianuarie 2019, 11:17

Mai ales pe Arsenal. Era necruțător cu fostul său club, clubul vieții sale, la care jucase opt ani. Nu-l ierta pe Arsène Wenger pentru strategia prea curajoasă, prea riscantă și fără succes la acea vreme. Iar atacanții de atunci ai „tunarilor”, Alexis și Giroud, nu scăpau nici ei de analiza dură a francezului.

La un moment dat, un compatriot, Gilles Grimandi, și el evoluând cândva pe Highbury, i-a reamintit: „Ai uitat cât îi datorezi lui Wenger. Ar trebui să-l respecți pentru că, la vârsta lui, muncește zi de zi ca un nebun”. Și l-a avertizat: „Astăzi, ești în rolul celui care judecă. Doar atât. Judecă. Investește-ți sufletul la un club și vei vedea că nu este deloc atât de simplu!”.

Astăzi, descoperind cât de dificil e la Monaco, primul lui job ca principal, în plină criză, cu mulți accidentați, Titi realizează ce dreptate avea Grimandi.

Probabil că analistul Thierry Henry l-ar desființa pe antrenorul Thierry Henry. Nu i-ar plăcea nici jocul ofensiv, lipsit de percuție, nici apărarea plină de crevase. I-ar reproșa că, de când e el pe bancă, echipa a pierdut de șapte ori în 12 etape, având doar două victorii, niciuna acasă. Numai trei goluri marcate în ultimele cinci runde și 12 primite!

Meciul din week-end a fost un dezastru: 1-5 pe „Stade Louis II” cu Strasbourg! Și, dincolo de rezultat, l-ar pune la zid pentru ce a făcut sâmbătă. A înjurat un jucător advers, care întârzia să le returneze mingea monegascilor.

În trei luni, Henry nu a reușit să iasă din prăpastie. Monaco e pe locul 19, penultimul, de retrogradare. Ar fi o performanță dacă salvează Principatul. Dar dacă nu? Ce ar spune analistul Henry?

Comentarii (10)Adaugă comentariu

Fane (10 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 12:11

Cei care comenteaza sunt cei mai "destepti",deoarece sunt dupa "razboi"si vehiculeaza cu daca si cu parca. Sunt curios cum vor suna analizele marelui tactician antijoc Mou.

Daniel (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 14:55

Interesant articol!

Daniel (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:00

Cel mai bun articol!

danieltudorache (1 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:22

Nu-mi aprobati comentariul!

Dan (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:23

Este bun articolul!

Daniel (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:43

Un articol interesant!

Danny (1 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 18:59

Sa nu uitam ca jobul de analist cam asta presupune. Daca-i dadeau milioane era pentru a face rating. Si cel mai bun rating se face cu critica. Totusi putea fi constructiva. Din pacate/fericire asta e legea in capitalism si mai ales in Anglia. Eu cred ca pentru viitorul lui Henry ca antrenor/analist e bine ca a fost de ambele parti. Asa probabil ca a invatat si va deveni un analist mai bun (probabil ca si antrenor in acest moment va fi dat afara)

gio (7 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 0:35

Theodor, te-ai entuziasmat asa de tare ca venea antrenor Henry la Monaco uitand ca Henry nu e antrenor.

Radu (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 7:29

Zici ca e vorba de Ilie Dumitrescu .....

Vali (4 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 22:56

@Radu.Fiecare cu *** lor...al nostru nu prea recunoaște. Ca dealtfel si fam.Lucescu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează