Theodor Jumătate

Vede întotdeuna partea luminoasă a sportului. Jumătatea plină a paharului, deși nu acceptă jumătățile de măsură

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Theodor Jumătate
Profită, Dan! Go west! 

Acesta este Dan Petrescu. Când e criticat mai mult, uneori chiar asediat, iese la atac și se bate cu toți de unul singur. Și cu ziariștii, și cu analiștii, și cu ceilalți antrenori, și cu foștii săi coechipieri. Toți îi […]

...

Mourinho critică alături de cei pe care-i critica

Ce supărat era José Mourinho când mai afla de criticile analiștilor Sky Sports. Ce se strâmba și ironiza pe oricine îndrăznea să-i lezeze imaginea, deși, de cele mai multe ori, ceea ce se spunea în studio era purul adevăr, ceea […]

...

Când critica devine furie

Întotdeauna am crezut și am spus că Răzvan Marin e un jucător bun. Foarte bun. Cel mai bun „tricolor” în acest moment. Și că merita acest transfer la Ajax, care să-l ajute în ascensiunea lui. Dar știam și că nu […]

...

Rușinea de a fi gras la Real Madrid

Cât l-am așteptat pe Eden Hazard la Real! Întotdeauna am crezut că e prea bun pentru Chelsea, mi se părea că echipa londoneză cu stil mourinhano-contean îi estompează calitățile, îi ia din valoare. Madridul trebuia să fie clubul lui. Să-l […]

...

DeLigt&Juve, storia di un grande amore 

De ce a semnat cu Juventus. Refuzând Barcelona, PSG, Bayern și Man. City. Decizia lui e legată mai puțin de bani, de salariu, pentru că oriunde s-ar fi dus, ar fi fost bine plătit. La 19 ani, a ales în […]

...

Ziua când analistul Henry nu-l iartă pe antrenorul Henry 

Când era analist, plătit cu 4,5 milioane de euro anual la Sky Sports, Thierry Henry critica mereu

Permalink to Ziua când analistul Henry nu-l iartă pe antrenorul Henry 
luni, 21 ianuarie 2019, 11:17

Mai ales pe Arsenal. Era necruțător cu fostul său club, clubul vieții sale, la care jucase opt ani. Nu-l ierta pe Arsène Wenger pentru strategia prea curajoasă, prea riscantă și fără succes la acea vreme. Iar atacanții de atunci ai „tunarilor”, Alexis și Giroud, nu scăpau nici ei de analiza dură a francezului.

La un moment dat, un compatriot, Gilles Grimandi, și el evoluând cândva pe Highbury, i-a reamintit: „Ai uitat cât îi datorezi lui Wenger. Ar trebui să-l respecți pentru că, la vârsta lui, muncește zi de zi ca un nebun”. Și l-a avertizat: „Astăzi, ești în rolul celui care judecă. Doar atât. Judecă. Investește-ți sufletul la un club și vei vedea că nu este deloc atât de simplu!”.

Astăzi, descoperind cât de dificil e la Monaco, primul lui job ca principal, în plină criză, cu mulți accidentați, Titi realizează ce dreptate avea Grimandi.

Probabil că analistul Thierry Henry l-ar desființa pe antrenorul Thierry Henry. Nu i-ar plăcea nici jocul ofensiv, lipsit de percuție, nici apărarea plină de crevase. I-ar reproșa că, de când e el pe bancă, echipa a pierdut de șapte ori în 12 etape, având doar două victorii, niciuna acasă. Numai trei goluri marcate în ultimele cinci runde și 12 primite!

Meciul din week-end a fost un dezastru: 1-5 pe „Stade Louis II” cu Strasbourg! Și, dincolo de rezultat, l-ar pune la zid pentru ce a făcut sâmbătă. A înjurat un jucător advers, care întârzia să le returneze mingea monegascilor.

În trei luni, Henry nu a reușit să iasă din prăpastie. Monaco e pe locul 19, penultimul, de retrogradare. Ar fi o performanță dacă salvează Principatul. Dar dacă nu? Ce ar spune analistul Henry?

Comentarii (10)Adaugă comentariu

Fane (12 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 12:11

Cei care comenteaza sunt cei mai "destepti",deoarece sunt dupa "razboi"si vehiculeaza cu daca si cu parca. Sunt curios cum vor suna analizele marelui tactician antijoc Mou.

Daniel (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 14:55

Interesant articol!

Daniel (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:00

Cel mai bun articol!

danieltudorache (1 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:22

Nu-mi aprobati comentariul!

Dan (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:23

Este bun articolul!

Daniel (5 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 15:43

Un articol interesant!

Danny (1 comentarii)  •  21 ianuarie 2019, 18:59

Sa nu uitam ca jobul de analist cam asta presupune. Daca-i dadeau milioane era pentru a face rating. Si cel mai bun rating se face cu critica. Totusi putea fi constructiva. Din pacate/fericire asta e legea in capitalism si mai ales in Anglia. Eu cred ca pentru viitorul lui Henry ca antrenor/analist e bine ca a fost de ambele parti. Asa probabil ca a invatat si va deveni un analist mai bun (probabil ca si antrenor in acest moment va fi dat afara)

gio (14 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 0:35

Theodor, te-ai entuziasmat asa de tare ca venea antrenor Henry la Monaco uitand ca Henry nu e antrenor.

Radu (1 comentarii)  •  22 ianuarie 2019, 7:29

Zici ca e vorba de Ilie Dumitrescu .....

Vali (9 comentarii)  •  23 ianuarie 2019, 22:56

@Radu.Fiecare cu *** lor...al nostru nu prea recunoaște. Ca dealtfel si fam.Lucescu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează