Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Capul plecat FCSB-ul nu-l taie

Despre o lume supusă, care nu vrea să își supere tătucul de la Palat. Că doar el îi transferă pe “copii”

Permalink to Capul plecat FCSB-ul nu-l taie
marți, 12 ianuarie 2021, 9:13

Pentru sănătatea dezbaterii urma să scriem că incursiunea FCSB-ului pe pământ turcesc a scindat lumea fotbalului nostru. Dar nu, plonjam în pură ficțiune. Majoritatea covârșitoare a cluburilor din Liga 1, teoretic adversarele echipei lui Becali, au pus capul în pământ. Cu excepția CFR-ului și mai nou a Craiovei, nimeni nu a protestat.

Dimpotrivă, prin fundul sălii, mai prin nordul țării, s-au auzit și aplauze timide. Ori aprobări care în subtext ascundeau și niscaiva invidie. Cine poate oase roade. Dulăii sar peste barieră, cățeii trec pe dedesubt, doar boii se împiedică de ea. Proverbe, cimilituri. Și firimituri aruncate de la Palat.

Întrebări simple, răspunsuri pe măsură

Atunci când colegii mei au strâns opiniile conducătorilor, aceștia s-au întrecut în temenele la adresa tătucului de la București. Nu pe față, dar grețos-mieroase. Cunoașteți acel tip de servilism deghizat meșteșugit în discurs neutru. Ascultați aici! Probabil că și-au luat toate măsurile de siguranță, nu ar fi plecat ei așa de capul lor fără să aibă legea de partea lor.

DSP-ul, Ministerul Sănătății. Ba bine că nu. Și-a creat FCSB un avantaj plecând să efectueze stagiul de pregătire în Turcia? Așa suna întrebarea simplă la care erau rugați să răspundă competitorii liderului primei ligi. Nu, a venit răspunsul la fel de simplu. Sau nu e treaba noastră, cam asta era varianta nuanțată și mai curajoasă. O procesiune de capete plecate. De ce?

Să nu cioplim deocamdată la statuia lui Haruț!

Fiindcă exceptând competitorii reali, CFR și Craiova, cluburi care au și standardul financiar care le permite să etaleze și principii, cam toți ceilalți așteaptă la un moment dat ceva de la nea Gigi. O atenție, un jeleu. O pomană.

Transferul unui „copil” care nu mai poate crește la el acasă, ci doar în pepiniera din Berceni. Care de pe la Mediaș, care de pe la UTA, care de pe la Botoșani. Ori de prin Sectorul Agricol Ilfov, matcă modernă a fotbalului românesc. Un copil pe care îl urci în mașină și-l trimiți plocon binefăcătorului alături de un șofer-impresar care declară senin că el reprezenta de fapt cumpărătorul. Nu jucătorul.

Recunoașteți cazul Haruț. Dar să nu începem încă să cioplim la statuia neînfricatului și istețului Haruț. „Copilul” care a refuzat să semneze contractul dublură a plecat înapoi la Botoșani lăsând portița deschisă. Niciodată să nu spui niciodată. Adânc. La portiță așteaptă tot Gheorghiță.

Va fi bai mare. Va fi?

Ca să legitimeze scamatoria și, chipurile, să se încadreze într-un paragraf de lege care exclude carantina, FCSB-ul și-a aranjat un amical cu o echipă fără nume din Turcia. O competiție de meci, cum a zis patronul care în treacăt și dezinteresat a informat populația că a salvat sute de oameni de Covid-19 și a cheltuit milioane de euro pe medicamente care zac pe câmpul nepăsării Statului Român. Prin urmare DSP-ul este dator să închidă ochii, deci să nu bage liderul în carantină la întoarcerea din Ținutul Baclavalei.

Și vreți să știți ceva? Destui compatrioți judecă așa. A împărțit omul ăsta atâta bine, ce mare lucru să faceți și voi o excepție? Și, ce tot vă dați, mă, corecții Pământului, bă săracilor?

Va fi bai mare, vorba celor din ținutul campioanei, la întoarcerea FCSB-ului în patrie. Pronosticuri?

Comentarii (33)Adaugă comentariu

JFM (151 comentarii)  •  12 ianuarie 2021, 21:27

O poveste dickensiană. V-ati vandut sufletul Diavolului, cel care poza 24/7 in bunul Dumnezeu. Asta se numeste lectie de viață, pentru ceilalți, căscați ochii la ce semnați.

Nică fără frică (138 comentarii)  •  12 ianuarie 2021, 22:48

Geambasule ești penibil! Spune-le și la australieni că trebuiau să pună jucătorii de tenis câte 2 săptămâni în carantină dacă vor să joace la AO sau fă contestație la UEFA că nu bagă jucători în carantină când au loc meciurile din cupele europene!!! Ori ești orbit de ură contra Stelei ori nu ai pic de logică!!!

IMGB (22 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 0:07

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (150 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 0:34

Dacă ai fi fost ziarist, ieșea un articol foarte bun. Dar fiind un inginer ***, a ieșit un buzărin ( nu am voie să scriu cuvântul adecvat, care, oricum, e mai puțin jignitor).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adrian (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 1:32

Frumos d-le Cristian si foarte corect .Aveti ceva boase sa va legati de acel om .Treaba este ca acelasi principiu , cu plecatul capului , nu functioneaza doar in aceasta speta. As vrea sa scrieti si cum apleaca capul anumite echipe in fata latifundiarului si in campionat .Asta e marea echipa FCSB .

Freddy RE (5 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 2:19

(Aproape ca) nici n-am nevoie sa citesc articolul. Titlul ajunge. BIG like.

cornel drago (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 2:57

O ura fara margini s-a intins in Romania . Toata tara este acoperita de ura ! Nici soarele nu se mai vede ............

liviu (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 3:35

Un articol de Caragiale!! Am ris cu lacrimi dulci-amare.

liviuc13 (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 3:41

Un articol de Caragiale!! Am ris cu lacrimi dulci-amare.

Adi (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 7:30

Dacă Aradul nu a avut probleme de ce ar avea FCSB . Numai pt ca dorim sa moara capra vecinului . Sa fim serioși pt unii mumă și pt alții ciumă. Dar de antrenorul impresar care lasă echipa in toiul nopții și pleacă la drum cu Harut ca sa-i citească viitorul angajament ? Te crucești nu alta !

tango (18 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 8:29

Seceta mare, domnule!! Penurie mare de evenimente demne de atentia publicului, deci onor presa mioritica trebuie sa tine focul aprins. De ce? Simplu, pentru ca si ei trebuie sa manance ceva. Si ce povestioare pot sa mai bage pe gat hamesitilor de scandal decat titluri cu fcsb si becali care, surprinzator, nu a mai putut rezista in autoimpusa recluziune si a (re)inceput sa bata campii pe sticle. Presa a rasuflat usurata, au asigurata norma de articole (multe dintre ele daca nu cgiar mojoritatea fiind insipide) cu care sa agite spiritele adormite ale doritorilor de scandal cu orice pret. Harut a devenit peste noapte erou national (asemenea lui Chindris acum un an si ceva) si este ,pentru mareata noastra presa, o paine de mancat pentru o vreme. Mi-ar pare rau ca istoria sa nu se repete; mult ofertatul Chindris este inca la fcbt care ar dori sa-l vanda macar la un sfert din pretul initial dar nu prea sunt cumparatori reali; oferte inchipuite, numai din 'afara' mai sunt inca cu duiumul!! Din pacate 'luptatorul luminii' nu mai este interesat. Si cum acest mult hulit becali mai plateste ceva pe jucatorii autohtoni, este normal sa nu il superi pe cel care potential ti-ar putea cumpara vreun jucator ca tu sa-ti poti plati salariile, si asa mizerabile, jucatorilor tai.

Chis Alexandru (55 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 9:56

Dle Geambasu sunt convins ca ati fost obligat sa asterneti cateva randuri in aceasta fituica, numira gsp.ro, pebtru ca altfel vpati fi "***" de aparitiile viitoare! Ati fost obligat sa le cantati "in struna" celor trei crai care sunt disperati sa-l vada pe Becali si FCSB ca pierd trei meciuri cu 0-3. Oricum, dovediti ca nici dvs nu aveti coloana vertebrala si ca v-ati inscris in corul de detractari la adresa FCSB. Ce o sa castigati? Respectul cui? Al unor pitifelnici orbiti de furie si dornici de razbunare? Mai bine taceai pentru ca... filozof...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (198 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 11:23

Lucrurile sunt clare, există pericolul ca FCSB sa castige campionatul si trebuie impiedicata cu orice pret. Nu va temeti, domnilor de la GSP, are grija Becali sa nu se intample asa ceva! Oricum, ziaristii continua sa puna lupa corectitudinii si legalitatii doar in cazul echipei FCSB. Ei nu sunt deranjati de faptul ca FRF a readus-o ilegal pe Dinamo in Liga 1, dupa ce aceasta era practic cazuta in Liga 2. Niciun ziarist nu a acuzat faptul ca marirea numarului de echipe nu se face legal decat daca acest fapt e anuntat cu cel putin un an inainte!! De asemenea, ziaristii GSP nu au reactionat deloc cand FCSB-ului nu i s-a amanat (din motive de Covid) nici macar un singur joc (cel cu Iasul, pierdut cu 2-5!), desi lui Dinamo i se amanasera 7 jocuri, din acelasi motiv. Pe aceeasi linie de comportament, ziaristii (foarte exigenti cu „nelegiuirile” de la FCSB), nu au nimic de spus in legatura cu amanarile si rereamanarile datoriilor celor de la Dinamo. La fel, niciun ziarist nu a a luat atitudine fata de insolventa lui Dinamo, care a insemnat preluarea la bugetul statului (adica in cârca noastra, a tuturor contribuabililor) a datoriilor de zeci de mil. de euro! Mai mult decat atat, s-au gasit ziaristi care ii sfatuiesc acum pe cei de la Dinamo ca pot evita falimentul declarand inca odata insolventa, pentru ca au trecut deja 5 ani de la prima insolventa. Deci, inca odata preluarea datoriilor pe spatele contribuabililor. Si totul e privit ca fiind normal, moral etc. Dar, dupa domnii ziaristi, strigator la cer este cazul Haruț si deplasarea FCSB in Turcia!!

Unu’ (5 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 11:36

Norvegienilor li s-a interzis calatoria in Romania din cauza reglementarilor locale, dar noi trebuie sa inchidem ochii cand e vorba de ai nostri, sa fie fotbal pe paine. Cel mai probabil FCSB nu o sa pateasca nimic, se trece cu vederea ca sa nu dezechilibram campionatul. Nici sezonul trecut nu a retrogradat nimeni ca sa ii impacam pe toti, o sa existe clementa si in cazul de fata. In schimb eu uit sa port masca pe strada, sunt pedepsit conform legii.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 11:49

Cind va convine voua, care tare ati vrea sa mai fiti militieni si sa dirijati intersectia fluierind cum vrea muschii vostri pe care ii aveti doar in gura, campionat si competitie inseamna doar cele 90 de minute de meci – NU antrenamentul, pregatirea, cantonamentul, asigurarea conditiilor de pregatire profesionista, … ceiul si masele bine alese pentru sportivi. Tare ati vrea voi, cei cu capul plecat, dinamovistii si haterii, ca Steaua – singura echipa cunoscuta si recunoscuta ca mare echipa in intrega lume !!! - sa fie oprita la granita de o mecla de militian . Ba, nu vreti sa dea si mascatii peste ei, ca sa va simtiti voi bine ? ----- „Capul plecat sabia nu-l taie“ - asa ar trebui sa inceapa orice tratat de istorie adevarata a celor care si-au furat, inventat ca in manelele de azi – mare barosan urmas al imperiului roman - pina si identitatea. In plus, Domnul Dinu, singurul Mister din fotbalul balcanic, considera ca turcii nu si-au murdarit sabia pentru ca adunatura balcanica de dincolo de Dunare s-a predat singura pentru niste posturi imperiale de unde mai si adunau dari pentru ei, desigur pina li se suia manelistilor la cap si se dadeau rotunzi. Ba, nici atunci nu se deranjau, ii chemau sa le aduca personal cadouri, poate aveau si o prospatime de fica ca sa merite asteptarea, apoi in cel mai bun caz le taiau capul acolo, pentru altii tot nu-si murdareau sabia ci aveau metode mult mai rafinate, le dadeau sa haleasca pe dos un pastrave, ultimul. ------ PS Faceti poze, vreau sa vad si eu mecla aia de militian care are curajul sa bage Steaua in carantina. Nici sa va dati la capra vecinului nu aveti curajul, voi doar o injurati si ***. Vedeti-va voi de spaniolii vostri ca rid si curcile de voi !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

viorel (33 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 12:26

Inca un "justitiar" penibil, care, mereu cu privirea in tavan in cautarea absolutului geambasian, se face de bascalie cu ineptele sale argumente de fals moralist! Steaua (pt ca asa se numeste echipa, nu FCSB cum "principialul"geambasu insista sa scrie *** de mult lichidata peste tot in lumea libera cu eceptia Romaniei si din cauza unora ca geambasu) a incercat sa gaseasca cele mai bune conditii de pregatire, ceea ce alte echipe nu au intentionat. Cand gsp-ul, in cautare disperata de subiecte legate de Steaua, a inceput o ancheta ridicola, s-a auzit si vocea criolgutei si aceea a kolosvar, pe care doar dorinta de a nu cheltui le-a oprit sa procedeze similar, in niciun caz gandul ca ar putea fi obligati sa stea in carantina. Aceasta este o tema rasuflata, exemplul UTA este edificator, suficient, fara drept de apel, dar gazetarii ***, precum geambasu, mai arunca o piatra, reconfirmand ura lor viscerala pt Jiji, extinsa absolut absurd si asupra Stelei, cu sfidarea majoritatii covarsitoare a suporterilor romani de fotbal (52%), care se declara stelisti, in pofida atacului marsav declansat de cazarma stalinista *** cenzura aberanta, de tip bolsevic, impusa de CNA si respectata in pozitie de drepti de falsi moralisti si pseudo jurnalisti precum geambasu! Lumea libera, democratica, civilizata, ziare prestigioase precum L"Equipe, Gazetta delo Sport, etc. vorbesac despre Steaua, pt ca nu isi pot imagina ca in UE si in 2021 mai poate exista fotbal de performanta in unitati militare sovietice, dar ai nostrii, printre care si dl geambasu, continua sa se comporte ca si cum ar fi dincolo de cortina de fier, incurajand fotbalul militarizat, de partid si de stat si respectand cenzura impusa de cazarma. Penibil demersul vesnicului cautator al absolutului geambasian, dar mereu credincios mentalitatilor si institutiilor de extractie pur totalitara!!! Lamentabil!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ereticul (22 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 12:46

Care va să zică, dacă oamenii nu declară ce vreți voi să declare, sînt servili, umili și căței. În schimb ăia care au lustruit ani în șir, cu limbile lor catifelate, soclul statuii lui Gigi, au devenit peste noapte curajoșii de serviciu. De ce? Pentru că insistă să-i caute nod în papură lui Becali, cînd autoritățile relevante în domeniu s-au pronunțat deja și au zis că nu-i nici o problemă.

Picachu (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 15:37

Poate ne spune dl Geambasu de ce nu e la fel in cazul celor de la UTA - bine ei au fost in Ungaria ( cod galben la fel ca Turcia) si s-au intors in tara fara carantina . De ce in cazul lor nu au facut marii deontologi din presa 100 de investigatii , 100 de interogari si inca 100 de verificari si presiuni? Cum e dle Geambasu? care e diferenta dintre cele 2 situatii? Sunteti penibili

tango (18 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 15:38

@viorel, un mare thumb-up din partea mea. am ami scris ca ce ar mai putea fi un subiect de scandal decat declaratiile lui Jiji; cazul bocitoarelor ddb-iste nu prea mai atrage pentru ca s-a cam saturat lumea sa miluiasca clubul militienilor si securistilor ale caror fapte din trecut nu pot fi uitate usor. Oltenii adevarati ar fi cei mai in masura sa spuna cat de iubit este clubul securist in Romanica. Au dreptate cei care au comentat despre dusmania incurajata de presa noastra cea de toate zilele care trebuie sa supravietuiasca si nu stiu cum altfel decat incitand frustrarea, neputinta si incultura romaneasca.

sachi (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 16:07

Craiova si CFR striga pentru simplu motiv ca se bat la titlu,articol de doi bani...si de mai multi, ura....

Vrabie vasile (2 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 16:40

Toata Tara este aservita ancestor opportunisti de format mafiot care ne conduc si din cauza carora am ajuns unde suntem Totul se invarte in jurul lor si merg din mizerie in mizerie pentr scopul lor...

same (63 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 17:00

Corect, multe adevaruri spuse in acest articol. Mai raman niste resturi, ca de obicei. In ciuda acestor adevaruri. Uta s-a intors in tara bine merci, cu aceeasi juatificare strategica in buzunar. N-a zis nimeni nimic. Si mai ales niciun gazetar, oameni care au aparat mereu deontologia, ca sa zic asa. Unde erau?? Acum strict ca e vorba de cioban, s-au trezit din adormire. Fara ardere-ntre coloane. Altfel, va mai indemn la inca un exercitiu. Onest, curat. Daca tragea Dinamo la titlu, sau era acum pe primul loc, si faceau pregatirea asta in turcia, ar mai fi scris dl Geambasu cu atata patos asa impotriva? Sau alti formatori de opinie? Nu, ar fi spus, domnule pana la urma fiecare face ce poate, atata timp cat se respecta legea, pana la urma bravo pt istetime si curaj, ca ati realizat pregatire optima in conditii favorabile, nu sa-ti distrugi sanatatea intr-un stil kamikaze si de neinteles, sacrificii fara nicio noima, pentru nimic si nimeni. Asta ar fi scris daca era Dinamo in subiect de titlu de campioana. Ca pana al urma si cluburi mari din strainatate daca ar fi procedat la fel nu ar fi fost "amendate" moral de nimeni, asta-i pt romani etc. Faceti exercitiul acesta, nu cred ca sunt departe de adevar. Stiu, articolul nu era despre tertipul stelei, ci despre "toleranta" conducatorilor din competitie fata de acesta. Dar eu spun ca acest tertip roade pana la urma, un tertip susceptibil a fi trecut cu vederea cu indulgenta in alte posibile contexte.

viorel (33 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 17:06

Tango: geambasu este un caz tipic pt presa noastra sportiva, care nu este *** si in niciun caz de calitate. Pozeaza in principial, etalon de morala, justitiar, este expert in orice sport, dar se *** aberanta impusa de o institutie perimata, vetusta, precum CNA. Astia sunt geambasu, naum si prea multi altii, asta e presa sportiva docila, ***, ***. Este respingator sa vezi cum fituicile de sport se gudura pe langa cazarma sportiva sinistra a armatei, in timp ce ziare precum L"Equipe, Gazetta delo Sport, etc. afirma clar, neechivoc, fara dubiu, ca echipa din liga a I-a se numeste Steaua, detinatoarea CCE din 1986! Sunt jalnici si ei si fituicile pt care lucreaza!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Kalu (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 17:39

Doua comentarii scurte: 1. De ce nu au reactionat "ziaristii box-to-box" la fel in cazul UTA? 2. Dl Geambasu e de mult la impachetatorii de peste si vorbeste de moralitate si corectitudine. Intrebarea mea este: era cumva in redactie la celebra actiune de colectare de bani pentru *** unei echipe nationale cu care urma sa jucam noi?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (12 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Campioana CFR (30 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 18:46

Vesnica vorba a votantului psd-ist: A furat, dar a si facut!.. Asa e si cu Jijicu. Mai fura ceva, mai da in alta parte. Anunta peste tot ceea ce a facut ca sa se justifice furturile facute pe alta parte. Nu e de mirare ca presedintii sau patronii altor echipe stau cu capul plecat. Indivizi fara coloana ce stau cu mana intinsa dupa ce le arunca ciobanul puscarias. Sper ca CFR sa aiba o hartie scrisa de la DSP prin care sa arate clar ce e permis si ce nu. Iar echipa ciobanului puscarias sa vedem daca are o hartie scrisa ca are permisiunea sa plece echipa in Turcia. Pe povestile puscariasilor nu punem pret nici un scuipat. Si apoi repercursiunile acolo unde s-a incalcat legea!

Stefan (1 comentarii)  •  13 ianuarie 2021, 22:57

poi ca sa fii ziarist de succes trebuise sa scrii un articlo despre cea mai iubita echipa din Romania. Cristian asta vrea sa faca...dar el ajunge sa fie un ziarist prost penmtru ca articolul lui chiar arata ca el vrea atentie dar de fapt e foarte patetic. El e perfectiunea intruchipata.... ce om e Gigi? cel ce a tinut fotbalul romanesc in viata si cel ce investeste in jucatorii tineri ai Romaniei. E clar ura.....asa e romanu prost si nici ziaristi romani nu sant exceptii. pe tine ca ziarist sportiv trebue sa te intereseze ca o echipa sa stee in quarantina? ori trebuie sa scrii cuvant cu cuvant ce zice gigi ca sa poti sa il critici? tio furat gigi salarul ? sau care e problema ta ca o echipa vrea sa se antreneze la un nivel inalt? articol care nu valoreaza nici 1 leu. iti baga numa ura in tine. Nimic interesant.

Ceferika (5 comentarii)  •  14 ianuarie 2021, 8:55

@ kalule, UTA nu trebuia să intre în carantină pentru simplul fapt că nu se impune carantina celor veniți din Ungaria... Uite, ai aici lista actualizată cu țările pentru care se impune carantina: Gibraltar Lituania San Marino Cehia Liechtenstein Slovenia Marea Britanie Panama Elveția Statele Unite ale Americii Muntenegru Andorra Suedia Israel Olanda Puerto Rico Cipru Slovacia Letonia Danemarca Estonia Serbia Monaco Portugalia Georgia Luxemburg Liban Irlanda Jersey Croația Palestina Aruba Rusia Italia Austria Germania Polonia Columbia Africa de Sud Spania Insulele Turks si Caicos Sint Maarten Belarus Turcia Malta Macedonia de Nord Franța Polinezia Franceza Republica Moldova Namibia. Voi, fecesemiștii vedeți lucrurile doar prin ochii celor 2 pușcăriași puși pe furăciuni și smecherii.

vlad romulus (2 comentarii)  •  14 ianuarie 2021, 11:29

Ii transfera dar ii si platrste

florin (1 comentarii)  •  14 ianuarie 2021, 12:50

@Ceferika ești patetic....du-te tată și angajază-te la DSP că aici e greu cu fotbalul. A plecat Bursucul si v-a luat disperarea este? Vă e frică să nu cumva să caștige copii ăștia în fața gloabelor? Nu mai pun botul fluierașii de casă la prime?

ADEVARU GOLUT (8 comentarii)  •  14 ianuarie 2021, 14:52

Dimitrie Bolintineanu a scris o poezie care nu a fost invatata la scoala prea mult spre deloc si e numeste " Daniil Sihastru." SInt niste versuri de la care poporul asta roman ajuns cum a ajuns ( vorba lui Gothe te bat de te rup apoi te scot afara si te arat ce urit esti) nu a invatat fie ca nu i-a fost predat fie din ignoranta. iata ce spun aceste versuri! "Capul plecat sabia nu-l taie Dar miinile si picioarele Lantul le-nconvoaie." Ce as putea sa mai adaug? INvatatii romilor ne-a transmis mesaje si in concluzie azi nici "mamaliga nu mai explodeaza." Atit.

dan (12 comentarii)  •  14 ianuarie 2021, 18:02

Acum ca s-a incheiat povestea si naruit sperantele ***,va bagati unghiile-n gat sau va turnati cenusa in cap si stati la alta cotitur,domnule jurnalist box in box?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează